AcneStop

Alle slags salver som lover å kurere kviser koster vanligvis mye. Denne prisen er dannet på grunn av særegenheter i sammensetningen av disse stoffene - de inneholder visse stoffer som påvirker bakteriene som provoserer utbruddet av kviser. Men AcneStop krem ​​kjennetegnes av en akseptabel pris, med like effektive aktive ingredienser.

Derfor, i denne anmeldelsen, vil vi snakke om alle funksjonene og fordelene med dette stoffet. La oss selvfølgelig ikke glemme manglene. Vi vil fortelle deg om hvorfor salven er så billig, hvordan den vil påvirke dens handling og hvilke fallgruver du kan forvente fra applikasjonen..

AcneStop krem: sammensetningsoversikt

Den viktigste aktive ingrediensen (det vil si komponenten som bare er ansvarlig for effekten) av midlet er azelainsyre. Hvis du leser vår anmeldelse av Zinerit, husker du sannsynligvis at denne tingen også er i den. Faktisk brukes det ofte til produksjon og reparasjon av biler - det er et utmerket smøremiddel. Imidlertid er denne syren også aktivt brukt i medisin. Faktum er at det er dette stoffet som er et av de mest effektive for destruksjon av bakterier som Propionibacterium acnes (Propionibacterium acne) og Staphylococcus epidermidis.

Hvis de latinske navnene ikke forteller deg noe (og dette er mest sannsynlig tilfelle), vil vi forklare - disse bakteriene forårsaker kviser og stafylokokker aureus. Egentlig er kviser en kvisesykdom, og stafylokokker fremkaller blant annet kviser hos mennesker.

Dette er ikke å si at azelainsyre er noe unikt for AcneStop-krem. Det brukes ofte til å lage kvisemedisiner. Den aktive ingrediensen vil selvfølgelig bli hjulpet av komponenter som benzosyre (dette er et antiseptisk middel), makrogolstearat (dette er standardgrunnlaget for de fleste salver), oktyldodekanol (mykgjør huden), glyserin og selvfølgelig vanlig vann.

Men fordelen med dette legemidlet er at det er billigere enn medisiner som bruker det samme aktive stoffet. Hvorfor? Hva er fangsten? Påvirker dette effektiviteten?

Faktum er at den har svært få beskyttende komponenter. Kun octyldodekanol og glyserin. Og selv da er det første et produkt av oljeraffinering med et tvilsomt rykte. På den ene siden betyr dette at kremen virkelig vil være effektiv: ingenting vil hemme dens virkning og forstyrre arbeidet. Men på den annen side er det ingen beskyttelse for huden heller. Dette antyder faktisk at salven mest sannsynlig vil tørke ut overhuden..

Effektiviteten til AcneStop gel: en oversikt

La oss nå snakke om hvor godt dette verktøyet fungerer. Vi har allerede funnet ut hva som vil fungere ut fra sammensetningen (azelainsyre), og hvor produsentene etterlot feil for billighet (praktisk fravær av beskyttende komponenter). Det er på tide å finne ut hva det gjør med huden i praksis og hvordan det hjelper med kviser.

Med hensyn til brukervennlighet er produktet tilgjengelig i form av en ugjennomsiktig hvit krem, i rør. Ikke for fettete, så det skal ikke tette porene. Absorberes raskt og enkelt, så ikke la flekker være på klær og sengetøy hvis du plutselig legger det på huden din før du legger deg.

Effekten merkes i perioden fra 3 til 7 dagers bruk. Kviser, som var på begynnelsen av bruken av stoffet, begynner å tørke ut gradvis. Det var sant at det var noen ulemper. Hvis du bruker produktet på sunn hud, vil det lett tørke ut og bli rødt. Faktisk bemerker mange kjøpere at ubehagelig irritasjon dukket opp på overflaten av epidermis. Dette er en ulempe som har dukket opp igjen, på grunn av besparelser. Men på den annen side, mange kvisemidler synd med dette - de tørker enten huden eller hjelper ikke i det hele tatt..

Siden produktet i stor grad kan tørke ut sunne områder av epidermis, anbefaler vi ikke å bruke det til personer med tørr og sensitiv hudtype. Eiere av kombinasjonen kan bare bruke den på fete områder i ansiktet - panne, nese og hake.

I tillegg, selv om verktøyet hjelper til med å tørke ut kviser som allerede er der, beskytter det ikke i det hele tatt fra utseendet til nye. Det vil si at det ikke kurerer egentlig. Dette betyr at det absolutt ikke er verdt å bruke det til forebyggende formål..

Ikke bruk produktet på sunne hudområder. For det første er det ingen vits i dette, fordi stoffet ikke er profylaktisk, og for det andre kan det tørke ut overhuden.

Fordeler og ulemper med Aknestop salve

Nå er det verdt å oppsummere alle de ovennevnte mens du snakker om de viktigste fordelene og ulempene ved stoffet. Tross alt er det på grunn av dem at produktet hele tiden mottar tvetydige vurderinger: både fordeler og ulemper med AcneStop er omtrent det samme.

Hvorfor du bør velge denne kremen:

  • overkommelig pris. Det er mye billigere enn sine kolleger;
  • muligheten til å kjøpe uten resept;
  • effektiv;
  • emballasjen og røret er veldig praktisk;
  • den konsumeres sakte, så den kan brukes i lang tid på grunn av den store mengden krem ​​i røret;
  • egnet for nesten alle hudtyper (unntatt tørr);
  • virkelig god komposisjon;
  • lang holdbarhet (2 år).

Men hvilke ting i produktet frastøter mange kjøpere:

  • ganske langt behandlingsforløp. Produsenten anbefaler å bruke kremen daglig, i et helt år;
  • ikke effektiv, selv i flere dager hvis behandlingen avbrytes. Slik fungerer azelainsyre - det krever at du bruker den daglig for å være effektiv;
  • handlingsprosessen er ledsaget av kløe, svie, skabb. Dette blir lettere av sammensetningen - det er praktisk talt ingen beskyttende komponenter;
  • irritasjon, peeling er mulig;
  • en haug med kontraindikasjoner og bivirkninger.

AcneStop: instruksjon og anvendelse

Kremen skal påføres to ganger om dagen - morgen og kveld. Slike anbefalinger er gitt av produsenten. Men hvis løsningen forårsaker ubehag, bør du enten avbryte behandlingen eller redusere bruken av stoffet til 1 gang per dag. Det er mulig at det rett og slett ikke passer deg. Selve terapien kan utføres innen en måned og seks måneder - her tas nivået av manifestasjon av sykdommen og de spesifikke egenskapene til pasientens kropp i betraktning. Men produsenten anbefaler å ta kurset i ett helt år. Dette skyldes særegenheter ved azelainsyre - mange hudleger bekrefter at en signifikant effekt vises etter langvarig og regelmessig behandling.

Men igjen, hvis du føler at AcneStop gir flere problemer og ubehag enn reelle resultater, er det bedre å stoppe behandlingen helt..

Hvordan påføre produktet på huden:

  1. Rens huden med vann eller et mildt kosmetisk produkt;
  2. Vent til huden tørker;
  3. Påfør en bestemt mengde på hudsegmentene som er berørt av utslett;
  4. Gni inn preparatet, masser forsiktig ønsket område.

Indikasjoner og kontraindikasjoner for bruk av AcneStop krem

Selv om produktet lett selges uten resept, har det sine egne indikasjoner og kontraindikasjoner. Når det gjelder den første, er alt enkelt og kort: stoffet bør tas av folk som lider av kviser og kviser. Produsenten indikerer at dette middelet også kan brukes i tilfeller av komedoner, pustler, papler og knuter. Ingenting blir sagt om intern kviser, så vi kan anta at AcneStop ikke leges.

Når det gjelder ting som forhindrer å ta stoffet, anbefaler ikke produsenten det først og fremst til de som har en individuell intoleranse mot noen av stoffene som er i sammensetningen. Naturligvis er du knapt klar over om du er allergisk mot samme oktylodekanol. Derfor anbefaler vi at du utfører slike manipulasjoner med kremen før du starter kurset:

  • påfør litt på overflaten av huden, på innsiden av albuen eller på en børste;
  • la den suge;
  • vent ca 12-24 timer.

Hvis det er hevelse, rødhet, kløe eller svie på applikasjonsstedet, er stoffet ikke egnet for deg, og du bør umiddelbart slutte å bruke. Hvis alt er i orden, så har du ikke individuell intoleranse, og du kan bruke det.

Ellers er det ingen kontraindikasjoner. Selvfølgelig er det ille at det ikke er utført forskning på om stoffet kan brukes av kvinner under graviditet og amming. Derfor anbefales ikke slike kjøpere å bruke produktet.

AcneStop-pris: i Russland og Ukraina

Og selvfølgelig er du interessert i kostnadene ved dette stoffet. Gjennom hele gjennomgangen gjentok vi at tilgjengeligheten av dette verktøyet er en av dets viktigste fordeler i forhold til lignende kremer. Og prislappene varierer ikke for mye avhengig av apoteket, noe som er et stort pluss. For eksempel varierer prisen på AcneStop i Ukraina på tidspunktet for 2019 fra 170 til 200 UAH. Den gjennomsnittlige kostnaden er 180 UAH, den er den mest populære blant de fleste apotek.

Med prisen på AcneStop i Russland er situasjonen mye mer komplisert. I Moskva og St. Petersburg selges det i det minste for 1000 rubler. Du finner varer på internettapoteker for 400-500 rubler.

De beste analogene til AcneStop

Siden stoffet i Den russiske føderasjonen av en eller annen grunn er uoverkommelig dyrt, må brukerne se etter billige analoger. Kjøpere fra Ukraina vil være interessert i å lære om produkter som virker på huden på omtrent samme måte, men kan i det minste skilte med noen beskyttelsesmekanismer. Derfor vil vi i denne delen fortelle deg om analogene til AcneStop-krem, deres priser og de viktigste forskjellene.

Og de mest like er følgende fond:

  • Klenzit-S. Absolutt analog når det gjelder indikasjoner og bruksmåte. Men det fungerer mye mykere. Det koster omtrent 250 rubler;
  • Azelik. Sammensetningen og indikasjonene for bruk ligner på AcneStop. Prisen i Russland er 261 rubler, og i Ukraina kan den kjøpes mye dyrere - for 350 UAH (ca. 600 rubler til gjeldende valutakurs);
  • Skinclear. Nesten det samme som AcneStop, både i sammensetning og i indikasjoner. Det koster ca 360 rubler;
  • Curiosin. Nesten det samme, bare det aktive stoffet er hyaluronsyre, ikke azelainsyre. 423 rubler;
  • Aziks-Derm. Absolutte 547 rubler.

AcneStop krem: kundeanmeldelser

Men hvorfor ta vårt ord for det? I denne gjennomgangen har vi kun fortalt den teoretiske delen - hvordan verktøyet fungerer og hva som kan forventes av det i løpet av bruken. Nå er det verdt å publisere anmeldelser om AcneStop krem, slik at du kan danne det mest komplette bildet av stoffet og forstå om det er verdt å bruke det i ditt spesielle tilfelle.

Jeg likte ikke. Jeg leste anmeldelser om AcneStop før jeg brukte den. Det var blandede, men jeg kjøpte det fortsatt, fordi noen av de positive ligner veldig på situasjonen min - huden så ikke ut til å være veldig fet, men det er kviser. Hudlegen min sa at dette mest sannsynlig skyldes bakterier, og derfor er AcneStop et flott alternativ. Men til slutt, etter påføring, følte jeg en sterk brennende følelse, og etter vask dukket det opp røde flekker i applikasjonsområdene, med en hard overflate. Kanskje en allergi? I alle fall ikke min. Beklager pengene du har brukt.

Olesya, 1 gang

Generelt er det bra, men jeg liker ikke at kremen og huden tørker også) Jeg følger instruksjonene, tror ikke. Påfør forsiktig, litt etter litt, punktvis på hver kvise. Men på applikasjonsområdet dukker det opp en følelse av tetthet og huden skaler av. Men han tørker ål godt, dette er udiskutabelt. Jeg vil fortsette å bruke den, men jeg vet ikke om det er verdt å fullføre hele kurset. Når det gjelder meg, vil han om et år tørke huden helt..

Diana, 3 ukers bruk

Jeg brukte kremen i to uker (selv om det heller føles som en salve), og i prinsippet er det normalt. Bare jeg vil ikke fortsette kurset, og her er hvorfor. Den første uken var alt ok - etter hvert tørket kvisene ut, og nye dukket opp ganske motvillig. På den andre forble tørkeeffekten, men ny kviser har allerede begynt å dukke opp. Bare de var ikke veldig like vanlige kviser - de var veldig tørre og såre. I tillegg liker jeg ikke følelsen som dukker opp etter påføring (jeg kan ikke forklare, bare en slags lett ubehag) og den stygge lukten. Har stoppet.

Valeria, 2 ukers bruk

Akne krem ​​Aknestop

Anmeldelser om Acne Cream Aknestop 19

Kløe er mulig, men dette er normalt, etter en stund vil det forsvinne.

Resultatet er synlig på relativt kort tid!

For enkel kviser

Redder deg ikke fra rosacea

Hjelper, fjerner kviser

Det er ingen plusser

Lindrer rødhet, betennelse, reduserer kviser, antibiotika, ikke-vanedannende, pris

Kan forårsake forbrenning, rødhet, svie, ikke 100% lindring.

Aknestop kremanmeldelser

Anthelios - nr. 1 i Russland på anbefaling av hudleger

Avene - solbeskyttelse for den mest følsomme huden

Ergonomi og bærekraft med RADIUS tannbørster

Møt det unike intense blekingsettet!

Sikker og effektiv pleie for deg og babyen din

Uriage - ta vare på den sarte huden på babyer og babyer

Revitaliserende ansikts- og kroppsbehandlinger med Gezatone-enheter

Aravia Professional - Spa-depilering, parafinbehandling, kroppspleie

Avene DermAbsolu - Grunnleggende pleie for moden sensitiv hud.

Batiste - tørr sjampo nr. 1 i Europa

Bioderma Hydrabio Perfector - beskyttelse og utstråling av huden din

Vinopure er en enkel og effektiv løsning for å eliminere hudfeil.

CeraVe - Innovasjon for å styrke hudens beskyttende barriere!

Dristig design og sinnsykt hyggelig SPA-pleie hjemme

Elancyl Slim Design - glattere, fastere og fastere hud

Øyevippeforsterker - Lange, voluminøse, tykke øyevipper!

Filorga - formler inspirert av estetiske medisinbehandlinger

Guam - Naturlig italiensk kosmetikk basert på alger

GiGi - en kombinasjon av naturlige ingredienser og produkter med høy bioteknologi

Koreansk kosmetikk for ansikts- og kroppspleie

Ledende laboratorium for profesjonell kosmetikk i Israel

Si hei til den nye hjelperen din - de revolusjonerende spiralhårarmbåndene

Isdin er merkevare nummer 1 i Spania! Innovativ solbeskyttelse

Prøv japanske arkmasker av høyeste kvalitet

Johnny's Chop Shop - en stilig serie med kosmetikk for gutter som vil se bra ut!

Planteenergi for skjønnhetshår

La Roche-Posay - dermatologisk anbefaling for sensitiv hud nr. 1!

Loreal Professional - Source Essentielle kilde til naturlig hår skjønnhet

Matrix - Keep me Vivivd - bevaring av farger i lyse nyanser

Mustela - trygg og effektiv pleie for deg og babyen din
06.10.2017

Nature`s Bounty - Kosttilskudd for å støtte din helse og skjønnhet

O.P.I - verdensledende innen profesjonell neglepleie!

Orthomol - tyske vitaminer for helsen din!

Foto - naturens kraft for håret ditt!

Balsam for tørre, sprukne og irriterte lepper og hud

Royer - naturlig kosmetikk med 100% organisk snegleslim!

Klinisk effektive medisinsk kosmetikk som er en effektiv erstatning for kirurgi

Hudkode - Kode for sunn, vakker hud

Dr. Knute - 212 Bristled Pleasure!

Pålitelige dermokosmetologiske hudpleieprodukter for nyfødte, barn og voksne

Uriage - Age Protect - korreksjon og utstråling av rynker

Uriage - Hyseac - Din ideelle behandling for problemhud
01.11.2017

Oppstrammende handling mot tegn på aldring

Weleda Moisturizing Lip Balms vil omslutte leppene dine i en naturlig glans!

CORA - en kombinasjon av naturlige ingredienser med den nyeste høyteknologien

  1. Anmeldelser
ANMELDELSER
HUDSUNDHETSSENTER
Anmeldelser av Stop-Acne Corrector av lokale utbrudd Keraknil, 10 ml (Ducray, problemhud i ansiktet)
  • 1
  • 2
  • "

Proskurnina Natalya Jekaterinburg | 20.06.2017 |

Stop-Acne Corrector av lokale utslett Keraknil, 10 ml (Ducray, problemhud i ansiktet)

Konklusjoner: For andre gang bestilte jeg dette produktet.
Når du bruker produktet, oppløses kvisen veldig raskt, en dag eller to. Den påføres lokalt og etterlater en film på applikasjonsstedet. Nok i prinsippet lenge. gelen lukter ikke tykt.
jeg liker dette.

Gubin Sergey Penza | 31.01.2017 |

Konklusjoner: Et vanlig middel. Når det gjelder struktur, som alle andre av denne typen, dekker det påføringsstedet med et ugjennomtrengelig lag, følgelig absorberes det ikke helt, det er synlig, det skinner, vel, når det tørker, vil det trekke seg av med samme lag. Tørker opp til C-grad, strekker seg ikke absolutt.

Zinovieva Irina 17/07/2016 |

Effektivitetspoeng 5

Huden er ikke problematisk, men kviser vises med jevne mellomrom. når du bruker produktet, oppløses de på bare en dag eller to. Hjalp også med subkutane kviser

Tekstur klasse 5

Gjennomsiktig gel, luktfri. Den absorberes raskt og danner en film

Økonomi / forbruk 5

Jeg tror det vil være nok i lang tid, siden det brukes punktvis og ikke ofte

Konklusjoner: Et utmerket verktøy, selv om jeg tvilte på det da jeg kjøpte det. Når det ender, kjøper jeg mer

Olga Novosibirsk | 05/11/2016 |

Effektivitetspoeng 5

En liten mengde om en ert er nok. Det tørker ut betennelse godt, resultatet er synlig neste morgen. Den absorberes godt, etterlater ikke en film, tetter ikke porene. 5. klasse

Tekstur klasse 5

Økonomi / forbruk 5

Jeg tror det er nok lenge

Konklusjoner: Virkelig godt middel for å kvitte seg med begynnende kviser raskt.
Tørker betennelse, men tørker ikke huden.
5. klasse

Fomenkova Irina Voronezh | 01/14/2016 |

Effektivitetspoeng 5

Huden er problematisk, jeg er 28 år gammel, jeg elsker den absolutt. Veldig effektivt for meg. Lokalt bruker jeg det 2 ganger om dagen, eller bedre om natten og om morgenen er kvisen enten borte eller betennelsen har praktisk talt gått. Jeg pleide å ha mange subkutane smertefulle kviser med rød tuberkel, spesielt etter fødsel med menstruasjon, begynte protoskrekket på haken, nese og kinnben. Med denne korrigereren er det rett og slett frelse. Fjerner til og med litt merkene av kviser.

Tekstur klasse 5

Tykk gjennomsiktig gel. Luktfri. Etter påføring er det ikke synlig på huden, det kan til og med gjøres pent under sminke, men hvis det så å si ikke er i "mennesker", men å ta en tur med et barn eller raskt gå til butikken - så går jeg bare ut - det er praktisk talt usynlig pga. lokal applikasjon - en tynn gjennomsiktig film.

Økonomi / forbruk 5

Jeg har brukt den i 5 måneder, den ender.

Konklusjoner: Jeg vil absolutt kjøpe mer! Huden etter at den aldri skales av. Effekten er utmerket - dag eller dag og alt er rent! Og det er ingen kviser etter det!

Effektivitetspoeng 3

Nei. Det brenner på applikasjonsstedet, men det plager meg ikke, hvis det bare fungerer. Men jeg la ikke merke til noen spesielle resultater. Jeg bruker den punktvis på kviser, hovedsakelig om natten.

Tekstur klasse 5

Gjennomsiktig gel. Ikke spesielt merkbar på applikasjonsstedet, kan brukes med eller uten sminke. skinner ikke med en film.

Økonomi / forbruk 5

Økonomisk forbruk. Jeg bruker den i seks måneder, jeg tror det vil være nok for samme mengde

Konklusjoner: Jeg vil ikke kjøpe noe mer. Jeg vil prøve andre lignende produkter.

anton almetyevsk | 17.07.2015 |

Effektivitetspoeng 5

Jeg har fet hud med en mild vindusform, noen ganger er det liten kvise "podzhniki". Brukte dette middelet for å bekjempe subkutant vev.

Tekstur klasse 5

En gjennomsiktig krem ​​med en skarp alkohollukt.... Den absorberes raskt og etterlater ikke en film på huden.

Økonomi / forbruk 5

Det forbrukes veldig økonomisk ettersom det brukes lokalt

Konklusjoner: Dette middelet har to effektive komponenter for å bekjempe nøyaktig subkutan kviser - salisylsyre i en konsentrasjon på 2% og glykolsyre, og alt dette ved pH = 4, hvor disse stoffene virkelig "virker".

Trofileva Nadezhda Zelenograd | 09.03.2015 |

Effektivitetspoeng 5

Hvis du klarer å legge merke til kvisen som dukker opp og umiddelbart salve den, så kommer den ikke ut - så jeg likte virkelig løsningen.

Tekstur klasse 5

Gjennomsiktig tykk gel

Økonomi / forbruk 5

Det tok en måned for 4

Konklusjoner: Jeg anbefaler for behandling av stor rød og purulent kviser - det tørker dem ut på en dag

Sevostyanova Elena Voronezh | 02.10.2014 |

Effektivitetspoeng 5

Jeg har ingen problemer med huden min, men under menstruasjon eller som et resultat av hypotermi (klimaanlegg, trekk), noen ganger dukker det opp et par stygge, ekle "misforståelser". Dette midlet er veldig effektivt for å tørke og lindre betennelse. Tidligere brukte jeg tea tree olje til slike formål, jeg kan umiddelbart si at dette middelet er mange ganger mer effektivt.

Tekstur klasse 5

Gjennomsiktig gelignende tekstur, sprer seg ikke på huden. Etter tørking er den ikke synlig på huden. Det bør brukes nøyaktig på betennelse, fordi tørker huden sterkt rundt og så kan den trekke seg litt av.

Økonomi / forbruk 5

Veldig økonomisk, jeg tror det vil vare lenge

Konklusjoner: Jeg likte verktøyet veldig godt, solid 5! Når det slutter, vil jeg definitivt kjøpe det igjen.
Alle som har kviser "sjelden, men treffende!" anbefale))

Ushakova Vera Chelyabinsk | 04/13/2014 |

Effektivitetspoeng 1

Jeg observerte ikke effekten, påførte den punktvis på en liten rød kvise. Samtidig ble kvisen til en enorm kvise og irritasjon dukket opp på huden rundt kvisen

Tekstur klasse 5

Gelen er gjennomsiktig, luktfri

Økonomi / forbruk 5

Konklusjoner: Det bekjemper ikke kvisene mine, men tvert imot, hjelper dem til å vokse til gigantiske størrelser

Irina Ukhta | 13.02.2014 |

Effektivitetspoeng 5

Liten betennelse hjelper til å modnes på bare 1 dag, subkutane kviser med den forsvinner mye raskere.

Tekstur klasse 5

Gjennomsiktig gel, litt trådete, luktfri

Økonomi / forbruk 5

Jeg har brukt den fra tid til annen i 10 måneder allerede, og det er fortsatt omtrent en fjerdedel av røret igjen

Konklusjon: Godt og økonomisk SOS-middel.

Lelikova Maria Tomilino | 13.02.2014 |

Effektivitetspoeng 2

Det har ingen effekt på huden min. Jeg har få kviser. Jeg bruker den punktvis på kvise, men da det var en kvise, ble den igjen.

Aknestop - azelainsyrebasert salve


Aknestop, basert på azelainsyre, har en nesten foryngende effekt på kroppen din. Azelainsyre lar deg bekjempe både bakterier som har en direkte effekt på dannelsen av kviser og de interne årsakene til dannelsen.

For å bruke kremen riktig, bør du lese instruksjonene i hver pakke. Til tross for at du er en utmerket spesialist på slike ting, anbefaler vi imidlertid at du konsulterer en hudlege før bruk, som kan fortelle deg nøyaktig hvordan, når og hvor mye salve du trenger å påføre infiserte hudområder.

Sammensetning av preparatet

Grunnlaget for hele stoffet er azelainsyre, som spiller den viktigste rollen, men det er også en rekke hjelpestoffer, for eksempel:

  • Glyserol.
  • Propylen.
  • Glyserol
  • Og andre ganske effektive midler.

Azelainsyre trenger inn i selv de mest utilgjengelige stedene, som dermis, og lar deg rense alle skadelige bakterier grundigere fra sporene dine. Etter at kremen er helt absorbert, kan den fjernes på to måter:

  • Gjennom nyrene i sin opprinnelige form.
  • Bryt ned i kroppen til syrer.
tilbake til innhold ↑

Instruksjoner for bruk

Takket være Azelaic acid er acnestop et rasktvirkende middel i kampen mot kviser. Samspillet mellom krem ​​og bakterier som er involvert i dannelsen av kviser øker bare sjansene for en kur. Det er verdt å merke seg at stoffet virker ikke bare eksternt, men også internt, noe som betyr at kremen har en effekt og ikke helbreder effekten, men direkte årsakene til kvisedannelse..

Bruk av acnestop bremser syntesen av fettsyrer, som direkte er en av årsakene til kvisedannelse. Aknestop normaliserer prosesser i kroppen, og spesielt i follikulære strømmer, og skyller dermed ut ugunstige bakterier.

Kremen bekjemper også frie radikaler, som igjen ødelegger cellene som er ansvarlige for aldring, noe som betyr at påføringen av kremen har en foryngende effekt. Dette skjer på grunn av en nedgang i antall metabolske prosesser.

For den nøyaktige metoden for bruk av acnestop-krem, bør du oppsøke lege og etter konsultasjon vil du bli tildelt en behandlingsmetode med denne kremen. Ikke i alle tilfeller bør du bruke den, derfor, for å unngå å skade kroppen din uten å oppsøke lege, er det bedre å ikke bruke kremen.

Hvis kremen allerede er forskrevet til deg, bør du forberede huden før du bruker den. Dette er ikke så vanskelig å gjøre, det er bare å fjerne alle unødvendige stoffer fra stedet der kremen skal påføres, det vil si hvis du er en jente og liker å dekke kviser med foundation, så må alt dette vaskes av.

Det anbefales å påføre salven utelukkende på ren hud i form av et tynt lag, som må gnides inn i en sirkelbevegelse. I henhold til instruksjonene anbefales salven å brukes to ganger om dagen, morgen og kveld. Hvis du bruker kremen nøyaktig med instruksjonene, vil du merke den første effekten av applikasjonen etter 10 dager, og hvis du bruker kviser med kviser i lang tid, vil dette tillate
fikse effekten av kremen og få en veletablert effekt.

Avhengig av kompleksiteten av kviser i kroppen din, kan behandlingsperioden være opptil 6 måneder. Dermatologer anbefaler i noen tilfeller å kombinere acnestop med andre medisinerte kremer for å forsterke effekten. Men i dette tilfellet kan man ikke gjøre uten å konsultere en hudlege, siden det er nødvendig å følge sekvensen strengt
bruk.

Kontraindikasjoner

Blant kontraindikasjonene er den viktigste at hver person har sin egen mikroflora, og ikke alle kan bruke dette stoffet. De mest åpenbare tegnene på en bivirkning er:

  • Skalende hud.
  • Kløe.
  • Irritasjon.

Når det gjelder graviditet, kan acnestop brukes med det, siden det er bevist at stoffet ikke har en negativ effekt på fosteret og alle prosesser i livmoren som er forbundet med fosteret.

Siden det ikke er registrert noen tilfeller av overdose, kan det i dette tilfellet bare gis ett råd om at du ikke skal misbruke kremen og være grådig, men bruke strengt i henhold til instruksjonene..

Hvis kremen kommer på slimhinnene, skal de umiddelbart skylles grundig med rent vann. Hvis irritasjon oppstår, er det bedre å konsultere en hudlege selv om du er sikker på at det ikke er på grunn av kremen..

Aknestop anmeldelser

Aknestop: pris på apotek i Russland og Ukraina

Kostnaden for Aknestop-krem på apotek i Ukraina er satt til 110 hryvnia per 30 gram rør.
På russiske apotek kan stoffet bli funnet til en pris på 300 til 1200 rubler. Et slikt utvalg av priser er knyttet til kjøpskostnaden, siden Ukraina er et land som produserer denne kremen.

Aknestop kremanmeldelser

I denne delen gjelder de generelle reglene for Eels Forum..
Denne delen er for registrerte legemiddelrapporter. Det er også beskrivelser og gjennomganger av de viktigste eksterne rettsmidler for kvisebehandling i apotekseksjonen. Detaljerte gjennomganger kan legges der.


Veteran

Gruppe: Veteraner
Innlegg: 253
Påmelding: 6. april 09
Fra: Ukraina
Brukernr: 44125
Omdømme: 2


Gruppe: Besøkende
Innlegg: 1
Påmelding: 29. januar 10. januar
Bruker #: 75299
Omdømme: ennå ikke

Jeg vil også prøve dette stoffet,
kjæresten min kjæreste likte og fornøyd,
en venninne har ikke noe slikt problem, men når hun hoppet ut, salvet hun med denne kremenand dagen etter var det ingen bump igjen litt rødhet, men gikk fort over (IMG: style_emoticons / default / rolleyes.gif)


Jagerfly

Gruppe: Veteraner
Innlegg: 687
Påmelding: 14. februar 07
Bruker #: 5835
Omdømme: 26


Gruppe: Besøkende
Innlegg: 3
Påmelding: 29. mars 12. mars
Bruker #: 368067
Omdømme: ennå ikke

brukt i nesten en måned (ca 3 uker) - hjalp ikke i det hele tatt.
Først under påføring kriblet huden forferdelig + etter - huden ble veldig fet.

Det hjalp kanskje ikke fordi huden min er fet. og du trengte noe på en annen basis (for eksempel benzoylperoksid)
***

For deg: muligens i kombinasjon med "Ugresol" - det vil hjelpe, fordi - "Ugresol" er en sterk medisin (det er en maksimal mengde benzoylperoksid - 10%!), Effekten av den opptrer vanligvis i løpet av 2-3 dager ( færre kviser, huden begynner å tørke ut, skrelle)

Innlegget er redigertvetOFF - 29. mars 2012, 21:37


Aktivist

Gruppe: Veteraner
Innlegg: 208
Påmelding: 12. mars 11. mars
Fra: Irkutsk
Bruker #: 154613
Omdømme: 1

En skinoren cola for å redusere fett.


Besøkende

Gruppe: Besøkende
Innlegg: 8
Påmelding: 2. juni 11. juni
Bruker #: 197219
Omdømme: ennå ikke

Nøyaktig en måned av behandlingen med Aknestop har gått. Jeg påførte det over ansiktet mitt om kvelden, pluss at det fremdeles var fettete for betennelse. Om morgenen påførte jeg den under sminke.
Kremen hjalp meg veldig, jeg er veldig glad, og legen min er fornøyd med resultatene. (IMG: style_emoticons / default / biggrin.gif)
Mitt månedlige behandlingsforløp inkluderte, i tillegg til acnestop, 9 dager med antibiotika (azitromycin) pluss vitaminer.

Poenget: det er ingen turgåere, det er små utslett, men godt tørket, det er ingen enorm purulent kviser (phew). Pluss, en stor aknestop, at han aktivt eksfolierte alle gamle flekker, røde merker, sel. Huden har fått en nesten sunn farge, for mye fettinnhold har gått (nei, vel, på en måned har ikke huden blitt helt normal, men det er definitivt mindre fett, sminken flyter ikke). Kremen forhindrer dessverre ikke utseende av ny kviser, men de er ikke lenger så skumle og forsvinner veldig raskt..

Minus acnestop: huden er veldig brennende og kløende etter påføring (IMG: style_emoticons / default / huh.gif) De første par ukene var tålelige, den 4. uken i området under øynene (vel, ikke helt under øynene, jeg smører ikke der, selvfølgelig, under ) røde flekker dukket opp, som baker og klør, og til og med uten krem ​​på huden. Har sluttet å smøre på disse stedene, aktivt fuktet - nesten bestått. Huden flasser seg lagvis, er veldig flassende, dvs. lagre på skrubb / rull og fuktighetskrem. Jeg brukte hyaluronsyrelotion og en god fuktighetskrem morgen og kveld, peelingrull 3 ganger i uken. Uten dem er tristheten utrolig, du kan ikke bruke sminke, du ser ekkel og smertefull ut.

Et annet pluss av kremen i forhold til skinoren er prisen. 30 g aknestop i byen min koster 58-70 UAH, avhengig av apotek, 5 g skinoren gel - 48 UAH (kremen er litt over hundre).
Og en ting til - legen foreskrev meg en acnestop etter å ha skrapet fra huden, hvor det ble funnet en enorm mengde propionibacterium-kviser, dvs. akkurat de bakteriene som azelainsyre bekjemper med.

Aknestop: instruksjoner for bruk av kremen

AcneStop - et legemiddel basert på azelainsyre, brukt til å behandle kviser.

Indikasjoner for bruk

Det anbefales å bruke stoffet for å eliminere manifestasjoner av kviser, samt patologisk pigmentering av huden..

Sammensetning og form for frigjøring

AcneStop krem ​​(1 g) inneholder 200 mg av den aktive ingrediensen representert med azelainsyre. Inkludert også:

  • Makrogolstearat
  • Glyserol
  • Glyserol
  • Bensoesyre
  • Renset vann
  • Octyldodecanol
  • Propylenglykol.

Legemidlet er representert av en homogen suspensjon av en melkehvit nyanse uten en uttalt lukt. Kremen selges i rør på 30 g.

Helbredende egenskaper

Den aktive komponenten av legemidlet er preget av utpreget depigmentering, antibakterielle og anti-akne egenskaper. Azelainsyre er aktiv mot patogene mikroorganismer som provoserer dannelsen av kviser: streptokokker, propionibacterium kviser, Staphylococcus aureus og epidermalis. Den medisinske effekten er basert på å bremse prosessen med celleoksidoreduktase med en avmatning i produksjonen av frie radikaler som fremkaller betennelse..

Azelainsyre hjelper til med å normalisere keratinisering, samtidig som det forhindrer dannelsen av fettsyrer på overflaten av epidermis, og bidrar til utviklingen av kviser. Den aktive komponenten i kremen lindrer betennelse, hemmer vekst og svekker aktiviteten til patogene melanocytter som provoserer utviklingen av hyperpigmentering av melasma-typen. Denne effekten er assosiert med suspensjonen av DNA-syntese av melanocytter.

Ved langvarig terapeutisk behandling ble resistens fra patogene mikroorganismer ikke registrert.

Etter fordeling på huden trenger azelainsyre raskt inn i de epidermale lagene. Når det påføres en liten mengde (5 g) krem ​​mot kviser, absorberes bare 3,6% av doseringen. En liten mengde utskilles i urinen, resten utskilles i form av dikarboksylsyrer med deltagelse av nyresystemet.

AcneStop: bruksanvisning

En anti-akne krem ​​påføres lokalt. Før du bruker stoffet, anbefales det å skylle huden med vann, tørk med et håndkle. Legemidlene distribueres til de berørte områdene to ganger om dagen ved lett å gni inn i huden. Ved regelmessig bruk vil du snart se resultatet.

Varigheten av anti-kvisekurset avhenger av arten av den dermatologiske plagen. Merkbare forbedringer er registrert allerede etter 4 uker, og den optimale effekten oppnås etter 6 måneder. fra starten av behandlingen.

Med utvikling av irritasjon anbefales det å redusere hyppigheten av bruk av anti-akne krem ​​(opptil 1 s. Per dag) eller å avbryte behandlingen i 2-3 dager. Etter at negative symptomer har forsvunnet, kan du bruke stoffet i den doseringen som anbefales i bruksanvisningen..

Varigheten av behandlingen med AcneStop for melasma er omtrent 3 måneder. I kombinasjon med medisiner er det nødvendig å bruke solkrem med økt beskyttelsesnivå mot UV-stråling (kosmetisk krem, salve).

Etter prosedyren for bruk av medisiner, må du skylle hendene med rensemidler.

Søknad under graviditet, GV

Det er nødvendig å bruke medisiner for gravide kvinner med forsiktighet, siden det ikke er utført studier på lokal bruk av azelainsyre i denne pasientgruppen. Anti-kvisemidlet har ingen teratogen effekt på fosteret som utvikler seg.

Komponentene i kremen kan trenge inn i morsmelk i små mengder, derfor bør medisiner brukes med ekstrem forsiktighet under amming..

Kontraindikasjoner og forholdsregler

Bruk av medisiner er ikke foreskrevet med overdreven følsomhet for komponentene.

Det er verdt å ekskludere inntrenging av anti-akne krem ​​på slimhinnene. Ved utilsiktet påføring er det verdt å skylle slimhinnene godt med rennende vann..

Det er ingen eksakt informasjon. Det er bevis for at azelainsyre ikke kan brukes med reduksjonsmidler, baser, så vel som sterke oksidasjonsmidler.

Bivirkninger

De vanligste negative manifestasjonene er:

  • Alvorlig hudirritasjon
  • Erytem med kløe og alvorlig svie
  • Endring i hudfarge
  • For tørr.

Følgende registreres mye sjeldnere:

  • Seborrhea
  • Aktiv betennelse i leppene
  • Parestesier
  • Utseendet til eksem, så vel som blemmer i applikasjonsområdene
  • Depigmentering av epidermis
  • Utvikling av overfølsomhet
  • Lokal irritasjon
  • Forverring av kroniske plager i luftveiene (astma i bronkiene)

Tilfeller av overdosering er ikke beskrevet.

Analoger

Azix-Derm

Runbaxi Laboratories Limited, India

Pris fra 612 til 910 rubler.

Aziks-Derm er et medikament for ekstern bruk, hovedkomponenten er azelainsyre. I de første behandlingsstadiene er det en rask eliminering av den inflammatoriske prosessen. I tillegg har legemidlet en cytostatisk effekt, har en skadelig effekt på bakteriefloraen. Det brukes til å eliminere pigmentering, så vel som kviser. Tilgjengelig som krem.

Fordeler:

  • Avhengighet til narkotika observeres ikke
  • Eliminerer hudormer
  • Har en talgregulerende effekt.

Minuser:

  • Ikke foreskrevet for barn under 12 år
  • Erytem kan utvikles under bruk.
  • Ikke foreskrevet for gravide og ammende kvinner.