Avene diaknel - anmeldelser

"Diacnel" fra Avene Regulerende krem ​​for hud med kviser. Eliminerer kviser, forhindrer arrdannelse, har en bakteriedrepende effekt. For tenåringer og voksne.

Lily
Kazan

Avene diaknel 21. januar 2012

Jeg har brukt diacnel i en måned nå. blandede følelser. kviser ser ut til å forsvinne, og noen ganger ser det ut til at de ikke gjør det. Jeg vet ikke engang hva jeg kan forvente. noen ganger fra innsiden at de klatrer.. en slik følelse. Jeg er forvirret av det faktum at etter det er det røde flekker, hva du skal gjøre. jenter hvordan du rengjør dem, så fortell meg pliz. )))) kanskje det er brannskader? og også jenter som hadde det lovede resultatet da?

Elizabeth
Sunny Valley-gjest

Avene diaknel 17. januar 2012

Hei, fortell meg, vil det hjelpe mot pigmentering på nakken? Pigmentering fra solarium, nesten halvparten av nakken er allerede dekket med brune flekker.

Avene diaknel 4. november 2011

Jeg har brukt diacneal i tre måneder og er veldig fornøyd. Hans allergiker rådet meg og siden bare Aven. Hvis det ikke hjelper deg, så prøv å lete etter problemet i kroppen din, du vil sikkert finne det. Begynn å behandle både problemet og ansiktshuden samtidig, resultatet blir utmerket. Jeg vet fra meg selv.

Kommentarer Er anmeldelsen nyttig? Ja 2 Nei 1

Avene diaknel 4. november 2011

Er det noen som vet hvordan en diakneal for tenåringer?

Avene diaknel 4. november 2011

Er det noen som vet hvordan en diakneal for tenåringer?

Kommentarer Er anmeldelsen nyttig? Ja 11 Nei 4

Avene diaknel 4. november 2011

Er det noen som vet hvordan en diakneal for tenåringer?

Kommentarer Er anmeldelsen nyttig? Ja 4 Nei 3

Alyona
Lobnya-gjest

Avene diacnel 31. mai 2011

Etter å ha lest gode anmeldelser om Diaknel, røykte jeg selvfølgelig selv, siden huden min er kombinert og problematisk steder. Jeg håpet at jeg skulle bli kvitt kviser i pannen... Jeg smører "T-sonen" de første 2 dagene om natten, det så ut til å hjelpe, så begynte skrekken, hver morgen i speilet ser jeg nye små og ikke veldig kviser, allerede på hakene som aldri i slike mengder det var, etter 2 ukers påføring, begynte huden å skrelle av på haken og en rød flekk dukket opp som en svie...: (((Jeg bruker også Cleans Cleansing Gel fra Aven, Cleans Cleansing Matting Lotion, Renser Sebum-regulerende emulsjon fargeløs, Termisk vann, alt annet er helt fornøyd for nå. De skriver at resultatet vises etter 2 måneders påføring, så jeg sitter og tenker.. om jeg vil fortsette å bruke Diaknel eller se etter noe annet, jeg vil ikke gå hele sommeren med kviser.... Og jeg håpet så veldig på ham...

Juliet-gjest

Avene diaknel 14. november 2009

Kommentarer Er anmeldelsen nyttig? Ja 2 Nei 0

Nico gjest

Avene diaknel 6. november 2008

Kommentarer Er anmeldelsen nyttig? Ja 1 Nei 1

Toffee-gjest

Avene diaknel 22. april 2007

Kommentarer Er anmeldelsen nyttig? Ja 0 Nei 0

Yulena gjest

Avene diaknel 14. februar 2007

Kommentarer Er anmeldelsen nyttig? Ja 1 Nei 0

Yulona-gjest

Avene diaknel 6. februar 2007

Kommentarer Er anmeldelsen nyttig? Ja 4 Nei 1

Diona gjest

Avene diaknel 20. november 2006

for Sonya.
Diaknel (regulerer glattkrem med termisk vann)
Inneholder et kompleks av aktive ingredienser som gjensidig komplementerer. Eliminerer kviser, forhindrer arrdannelse, og har også et bakteriedrepende middel. handling. Glykolsyre jevner ut huden, hjelper til med å bekjempe kviser. Påfør en gang om dagen, på kvelden, på den berørte huden (etter behov)

Generelt er dette et produkt for fet, problemhud, med kviser. utslett. Tvert imot, huden min er tørr og føles. men jeg er godt kjent med hele spekteret av Aven-produkter. Dette inf. Jeg tok fra Aven-katalogen. Jeg anbefaler apoteket på Sokol og Belorus på det sterkeste. Det er veldig gode konsulenter (fra 14 til 20) på hverdager, og prisene er heller ikke høye

Avène Hjemmepleie for kvise hos voksne: Hvordan velge og hva du kan gjøre?

Å finne hjemmepleie når du har problemhud og er over 25 år er en utfordring. Våre tre heltinner med mild kviser velger Avène Cleanance-produkter ved hjelp av en hudlege og deler deres inntrykk.

Hva er Avène Cleanance?

Avenes linje for problemhud heter Cleanance - og hvis du har kommet over kviser i livet ditt, kunne du ikke annet enn å høre om det. Hos Avène er hjemmepleie et viktig skritt i kampen mot kviser. Det skal fungere som en forverringsforebygging og hudstøtte mellom profesjonelle behandlinger.

Sammensetningen av to produkter i serien er nylig oppdatert: den sebumregulerende emulsjonen Cleanance Expert og den antiinflammatoriske TriAcneal Expert. Nå er det ingen syrer i dem. Og i stedet for syrer - komponenten expressin, et keratolytisk middel basert på planteekstrakt (reduserer antall hudormer, jevner ut hudens tekstur). Klinisk bevist å være mer effektiv enn 6% glykolsyre i 1% konsentrasjon, men bryter ikke hydrolipidlaget og er egnet for sensitiv hud.

I tillegg til expressin inneholder begge emulsjonene diolenil (dreper bakterier som fremkaller betennelse) og Avene termisk vann (reduserer irritasjon). Forskjellen er at TriAcneal Expert inneholder retinaldehyd, som glatter og reduserer kviser arr (derfor er det ment for hud med moden kviser). Og monolaurin ble tilsatt Cleanance Expert-emulsjonen, som regulerer produksjonen av talg. Emulsjoner kan kombineres med hverandre.

Hvem er våre heltinner og lege?

Testdeltakerne er denne gangen pasienter ved Institute of Plastic Surgery and Cosmetology, hovedsakelig med den første graden av kviser. Alle overvåkes av en hudlege, dermatokosmetolog Galina Viktorovna Sofinskaya. Før hun jobbet på IPHK Galina Viktorovna var leder for avdeling for pediatrisk kosmetologi i senteret "Beauty Clinic on Arbat" i tjuefem år, har hun mye erfaring med å behandle pasienter med kviser..

Hvilken effekt kan du forvente fra hjemmet til akneomsorg?

Vi spurte Galina Viktorovna, hva kan du forvente når du bruker hjemmetjeneste? Hun var ærlig: “Kviser oppstår på grunn av at utskillelsen av talgkjertelen forblir i kanalen og tetter den (det kan være mange grunner til dette: redusert hudimmunitet, stress, gastritt, inntak av antibiotika, hormonforstyrrelser osv.) i verden er ikke kremen i stand til å rense kanalene til talgkjertlene. Dette gjøres ved rensing, peeling og andre kosmetiske prosedyrer. Og hjemmetjenesten hindrer dem i å tette seg igjen. Det normaliserer kvaliteten på sekresjonen av talgkjertlene, stimulerer veksten av nye "riktige" celler og fornyer stratum corneum ".

Hvem er de "riktige" cellene?

Cellene i stratum corneum vokser vanligvis til en jevn kubisk form og har en utmerket metabolisme. Når du beveger deg inn i de øvre lagene i huden, frigjøres innholdet fra dem, de blir tette, flate og fester seg som rustning for å beskytte kroppen. Slik skal det være.

Men la oss si at du er stresset. Metabolisme forstyrres i celler. De blir ujevne, de vokser i feil rekkefølge - som bøker som er spredt på bordet. Adhesjonen er brutt mellom dem, en ujevn overflate med "hull" dannes.

Den første konsekvensen: huden begynner å skrelle av ujevnt. Når du bruker kremen, blandes vekten av stratum corneum med den. Og du, uten å mistenke noe, gni denne "sementen" inn i utskillingsrørene til talgkjertlene og tetter dem. Betennelse vises.

Den andre konsekvensen: partikler av smuss fra omgivelsene faller i "hullene" mellom cellene. Dette blir lagt merke til av de underliggende cellene til Langerhans og "si": "Khan, venner, må raskt lappes!" En hær av blodceller og antistoffer sendes til problemområdet. I speilet ser du rødhet.

Hva Avène Cleanance Home Care lover?

Rydd opp cellulær metabolisme: normaliser peeling, hydrering, kvalitet og mengde sekreter. “De første endringene som deltakerne i eksperimentet bør se, er justeringen av lettelsen, stramming av huden og reduksjon av rødhet. Litt senere vil problemet med premenstruell betennelse forsvinne, sier Galina Viktorovna.

Våre heltinner

Natalia tror ikke at hennes problem kan kalles det forferdelige ordet kviser: “Ja, jeg har utslett av og til. Men det er også perioder når huden er helt ren. Samtidig er den ikke fet - snarere er den kombinert, det er ingen fet glans om dagen. Disse utslettene er mer sannsynlig forbundet med hormonsyklusen, og kan også vises under reiser og flyreiser. Huden reagerer veldig mye på vann - hardt Moskva-vann passer meg ikke, jeg trenger en myk ”. Natalia har denne situasjonen siden ungdomsårene, men det siste halvannet året har betennelse blitt hyppigere..

Galina Viktorovna avgjør at Natalia har den første graden av kviser. “Porene er litt forstørrede, men lipidlaget er svakt: selv om Natalia vasket ansiktet klokka 6, kl. 15, skinner ikke huden i det hele tatt. Talgkjertlene er ikke aktive nok, og huden eksfolierer ikke bra alene. Derfor vil hennes hjemmepleieprogram se ut som alternativ ernæring og peeling, sier hun..

Ifølge legen trenger du ikke å vaske ansiktet ditt med spesielle geler og skum om morgenen. Huden skal ha en vann-lipid-kappe. Hvis du om morgenen vasker den av, begynner den uheldige slepte talgkjertelen raskt å produsere en hemmelighet. Det viser seg tykkere enn det burde, og tetter mekanisk til kanalene.

For vask anbefaler Galina Viktorovna bare micellært vann (eller i ekstreme tilfeller vann fra springen tilført ved romtemperatur). Avène Cleanance Micellar Water kontrollerer talgproduksjonen og krever ikke skylling. I løpet av dagen foreskriver Galina Viktorovna å rense huden 3-5 ganger med micellært vann. Det fjerner urenheter som legger seg på huden.

Etter å ha tørket av huden om morgenen, skal Natalia bruke Cleanance Expert kerato-regulerende emulsjon (ikke gni, påfør på håndflatene og trykk dem i ansiktet). Det har betennelsesdempende og talgregulerende effekter, jevner ut hudtekstur og beroliger rødhet.

Avtaler for kvelden: først, rensing med Avène Cleanance Gel. Ritualet skal se slik ut: du må fukte en liten svamp, klemme ut en dråpe av produktet, skumme og påføre skummet på ansiktet ditt med milde bevegelser uten å gni. La stå i noen sekunder og skyll med vann ved romtemperatur. Det er ikke ønskelig ikke den som strømmer fra kranen, men mineral eller i det minste nåtiden. Legen anbefaler alle å gjøre det til en vane å legge en vakker bolle nær vasken, fylle den med vann om morgenen - og vaske om kvelden.

For det andre: Etter rensing må Natalia bruke ett av to produkter, vekselvis annenhver dag - TriAcneal Expert emulsjon eller Cleanance Hydra fuktighetsgivende beroligende krem ​​(kompenserer for tørkeeffekten av medisiner for kvisebehandling). Galina Viktorovna advarte om at Natalyas hud kan krile noen dager etter bruk av TriAcneal Expert, som om hun er irritert (bare fordi hennes hydrolipidlag nå er svekket). I dette tilfellet må hun ta en pause i 1-2 dager, men sørg for å fortsette å bruke emulsjonen etter det..

Nærmere begynnelsen av syklusen, burde Natalia ha gjort en rengjøring for å forhindre en ny utslett. Spotbehandling ble foreskrevet for å tørke ut betennelse..

Natalias mening etter seks uker:

- På testtidspunktet ga jeg opp sminke (foundation, pulver) - Jeg lot bare mascara ligge. Derfor var det ingen problemer med å vaske med micellar flere ganger om dagen. Jeg bar bare med meg bomullsputer og en liten flaske Cleanance Micellar Water, samt en krem ​​i reserve. Huden var behagelig - micellar gir en følelse av friskhet, den er veldig myk, det er ingen klebrighet som jeg vil vaske av. Jeg vasket ansiktet mitt med Avène Cleanance Gel om kveldene - som Galina Viktorovna rådet, dryppet jeg en dråpe i håndflaten min, gned litt for å få skum. Jeg påførte ikke gelen direkte på ansiktet mitt. Positive inntrykk - gelen forårsaket ikke tørrhet.

Først hadde jeg Expert for morgenen, for Hydra-kvelden annenhver gang med TriAcneal. Som spådd av legen reagerte huden på TriAcneal med avskalling og irritasjon. Mest av alt likte jeg den fuktighetsgivende beroligende Hydra. Det ser mer ut som en helbredende krem, den har en tettere og rikere tekstur; Ekspert er lettere, jeg tror det passer for alle. I tilfelle betennelse hadde jeg også Cleanance Spot Treatment, en lokal korrigerer, men jeg så ingen effekt av det..

Midt i testen dukket det opp flere utslett - akkurat som legen forutsa. Derfor koblet vi prosedyrer - jeg gikk for å rense. Til tross for denne forverringen liker jeg endelig hudens generelle tilstand - den er fuktet, glatt, tett, hudfargen har blitt jevnere. Jeg vil fortsette å bruke Avene.

Galina Viktorovnas kommentar: “Natalias hud fungerte bra, enda bedre enn jeg forventet. Før eksperimentet var det tynt, tørt (som stramt), med rødhet og gjennomsiktige kar. Vanligvis tar en slik hud lang tid å komme seg. Men Natalia hadde en åpenbar forbedring på seks uker: teksturen jevnet seg ut, rødheten var borte. Huden har blitt tett, hydrert, eksfolieringsprosessen har blitt normal. Denne suksessen negerer imidlertid ikke det faktum at Natalia må gå til kosmetisk rensing i tide. Hvis hun gjør dette og fortsetter å bruke Avène Cleanance hjemmepleie, vil kviser gradvis slutte å plage henne. ".

Ksenia utviklet, som mange, hudproblemer i tenårene. Og siden den gang, i mer enn ti år, har hun levd med et lite antall utslett (åpent og lukket) i ansiktet, for det meste knyttet til syklusen. Det er også svarte prikker. Samtidig anser han heller ikke huden sin fet: "Huden er ganske kombinert - T-sonen er normal (den kan noen ganger skinne), det er problemer på kinnene, mens det også er tørrhet." Ksenia gikk ikke til kosmetologer med dette problemet før - hun bodde i et annet land og hadde ikke muligheten.

I følge Galina Viktorovna har ikke Xenia hyperkeratose (et brudd på eksfoliering av stratum corneum), som Natalia. Hun har kombinasjonshud: pannen, nesen, haken er normal, og det er hyperfunksjon av talgkjertlene på kinnene (selv om det vanligvis er omvendt). Talgkjertlene på kinnene gir en altfor tykk og rikelig sekresjon. ”Likevel har Ksenia bare det første, uutgitte stadium av kviser. I hennes tilfelle kreves et balansert kosthold og riktig hjemmebehandling, sier legen. “Jeg har et ernæringsprogram som jeg prøver å holde meg til. Faktisk er det viktigste for meg å ekskludere mat "søppel" - chips, for eksempel eller slike fete ting som majones. Hvis jeg begynner å spise majones, blir det mer betennelse! ”Sier Ksenia.

Hensikten: om morgenen å tørke av huden med Cleanance Micellar Water (på dager når du føler overfølsomhet, kan du vaske med en gel, men umiddelbart fukte huden med Cleanance Hydra-krem). Påfør Cleanance Expert sebum-regulerende emulsjon. I løpet av dagen må du rense huden minst 3-5 ganger med micellært vann og gjenta emulsjonen en gang.

For kvelden: Cleanance Gel og TriAcneal Expert emulsjon. Bruk Spot Treatment blyantkorrektor og påfør en rengjøringsmaske bare i kinnområdet hver 8. til 10. dag.

Ksenias inntrykk etter seks ukers bruk:

- Jeg har brukt Avène Micellar Water før, jeg liker det. Mine var imidlertid fra en annen linje, men det viste seg at Cleanance Micellar Water ikke er verre. Jeg helte den i en liten flaske, og jeg hadde den alltid med meg. Det var ingen ulemper, ingen ubehag.

På kveldene vasket jeg ansiktet mitt med Cleanance Gel - det renser godt, om morgenen sto jeg opp uten fet glans.

Også om kveldene brukte jeg TriAcneal - huden ble godt fornyet med den, det øverste laget ble av, det ble jevnere. Peeling dukket opp - men jeg fant ut av det bare da jeg på et tidspunkt bestemte meg for å påføre pulver. Jeg fortsetter å bruke emulsjonen nå, jeg liker effekten.

Om morgenen og om ettermiddagen brukte jeg den talgregulerende rengjøringseksperten. God pleie for dagen - fjerner glans, teksturen er lett (noe mellom krem ​​og serum), den påføres behagelig, absorberes veldig raskt.

Jeg hadde også Cleanance Hydra-krem i tilfelle hudstramming og avskalling. Det var sant at slike problemer ikke oppsto - men jeg prøvde det uansett. Det er mer mettet, fuktighetsgivende, men gir også glans til huden..

Jeg fikk også ordinert en maske hver 8. til 10. dag, og jeg påførte den på denne måten - jeg påførte den på tørr hud som en krem ​​og vasket den av etter fem minutter. Da sa legen at det er mulig og enda sjeldnere, fordi huden allerede er fornyet på grunn av TriAcneal, og med den, ny, er det nødvendig å behandle den mer forsiktig.

Og Spot Treatment-blyanten - hjalp til med å takle betennelser raskt, bokstavelig talt neste dag avtok den.

Etter seks uker på Avène Cleanance er huden behagelig, den er jevnere, det er ingen peeling-stramming. Syklusrelaterte utslett er fremdeles der, men det er færre av dem, og med en blyant forsvinner de raskere.

Galina Viktorovnas kommentar: “Og igjen er jeg glad: Xenia hadde irritert hud med et forstyrret hydrolipidlag. Nå er rødheten borte, mønsteret på epidermis har flatet ut (de "riktige cellene" har blitt vellykket vokst), og viktigst av alt, en sunn satengglans har dukket opp. Huden er fuktet, noe som betyr at den ikke lenger flasser. Peeling tetter ikke kanalene til talgkjertlene. Hemmeligheten utskilles normalt, så problemet med premenstruell betennelse vil gå over tid. ".

Valentina, 27 år gammel

Av alle tre heltinner er Valentina den mest dyktige kviser. Hun hadde alltid litt problemhud. Men etter en tur til India for tre år siden, der Valentina fikk feil pleie og gjorde ansiktsmassasje med oljer, begynte en forverring. "Jeg fikk ikke olje i det hele tatt," sier hun. - Jeg fikk vite det senere. Oljepreparater tetter porene. Og jeg startet et utslett som ble til abscesser. Jeg var heldig at jeg kom til Galina Viktorovna! "

Galina Viktorovna ledet pasienten i to år for å oppnå et varig resultat - og hun klarte å bringe henne fra den fjerde fasen av kviser til den første milde. “Vi gjorde masker, prosedyrer, elektrokoagulering... Det er bedre å ikke engang huske det. Det tok mye penger, til og med måtte jeg ta opp et lån. Som et resultat overvant vi den situasjonen etter India. Det er bare arr igjen, vi polerer dem - vi gjorde både laseren og peelingene. Nå må jeg opprettholde resultatet - jeg trenger pleie som ikke fører til slike forverringer igjen, men fukter huden.

Selv før hele historien behandlet jeg kviser med hjemmelagde linjer, som tørket betydelig - det virket for meg at hvis det tørker, så fungerer det. Galina Viktorovna forklarte at dette ikke er slik, at huden må hydreres ".

Galina Viktorovna sier at nå er Valentinas hud i stabil god stand, men hun trenger støttende pleie for å gjenopprette hydrolipidlaget, fjerne fine rynker og ikke provosere "kosmetisk kviser" - en situasjon når blokkeringer, komedoner, inflammatoriske elementene.

Om morgenen er det også foreskrevet å vaske med Cleanance Micellar Water. Deretter må Valentina blande en dråpe Cleanance Hydra fuktighetskrem med en dråpe TriAcneal Expert emulsjon og påføre med forsiktig påføring av bevegelser uten å gni huden.

Retinol øker lysfølsomheten i huden, men Galina Viktorovna foreskrev ikke en krem ​​med SPF-faktor, siden solen er inaktiv til slutten av våren (hun foreskriver ikke TriAcneal Expert til pasienter om sommeren).

I løpet av dagen vil Valentina med jevne mellomrom tørke ansiktet med micellar vann, gjenta Cleanance Hydra fuktighetskrem og vanne ansiktet med Avène termisk vann hver 1-1,5 time. "90% av fuktighetskremene absorberer fuktighet fra luften - og når den ikke finnes der, tørker du tvert imot huden." Legen mener at det er riktig å gjøre følgende: lagre termisk vann på skrivebordet, spray det regelmessig ved siden av deg (ikke på huden, for ikke å forårsake den motsatte effekten av dehydrering) og utsett ansiktet ditt for vannskyen.

Etter en gelevask om kvelden ble TriAcneal Expert utnevnt. En gang hver 8-10 dag kan Valentina bruke Cleanance Mask, men som en maske, ikke en skrubb (ikke masser huden). For ikke å forårsake irritasjon de neste par dagene - ikke påfør emulsjon med retinaldehyd, bare Cleanance Hydra fuktighetsgivende beroligende krem ​​".

Valentinas inntrykk etter seks uker:

- Jeg likte å bruke Cleanance Micellar Water - Jeg nektet sminke, det var ikke noe problem å tørke det flere ganger om dagen (tørk av ansiktet mitt om morgenen, så til lunsj på jobben, deretter etter sport). Det eneste jeg leste er at hun fjerner sminke fra øynene, men hun tar ikke mascaraen min. Huden i ansiktet er veldig behagelig med det..

På kveldene vasket jeg ansiktet mitt med Cleanance Gel, et ikke-irriterende produkt som renser godt.

Av kremene hadde jeg Hydra - bare en nydelig ting, en fuktighetskrem som jeg vil fortsette å bruke helt sikkert. Huden ser flott ut med den - hydrert, sunn, uten rødhet, mens den har en lett tekstur og en behagelig lukt. Den kan absorberes på forskjellige måter - noen ganger etterlot den en fet glans, men jeg tørket den med servietter. Men følelsen av komfort på huden er slik at du tåler det - jeg har allerede kjøpt meg et ekstra slikt rør.

Fra TriAcneal, en krem ​​med retinaldehyd, hadde jeg ingen bivirkninger (peeling, irritasjon). Kanskje fordi jeg blandet det om morgenen med Hydra, slik Galina Viktorovna rådet. Jeg planlegger å bruke den videre.

Jeg kunne bruke Cleanance-masken bare en gang hver tiende dag - men jeg klarte å komme inn i den også. Rensing, påført i et tynt lag, kribler litt. Men uten å byste, tåler huden det normalt.

Porene mine trenger fortsatt periodisk rengjøring - jeg prøver å gå til det omtrent hver sjette uke, så er det ikke rengjøring, men det ser ut som om du ikke gjorde noe med ansiktet ditt. Hvis du allerede har overvunnet kvisen din, redusert den til et akseptabelt utseende, er det ingen permanente abscesser - Avène-linjen gir god støtte og gir huden en sunn og rolig tilstand..

Galina Viktorovnas kommentar: “Oppgaven er oppnådd - huden har en sunn glans, den er elastisk, godt hydrert. Mer sekresjon har begynt å frigjøres, noe som betyr at stoffskiftet har blitt bedre. Generelt er dette tilfelle når alt er bra, og det er viktig å ikke forstyrre balansen. For å gjøre dette, bør Valentina fortsette å bruke medisinsk kosmetikk for problemhud ".

Takk for hjelpen med å organisere eksperimentet "Institute of Plastic Surgery and Cosmetology" og Galina Viktorovna Sofinskaya.

Avene Diacneal Hudpleie Lotion emulsjon og væske for problemhud - anmeldelser

I dag vil jeg snakke om et middel mot problemhud.
Huden min er kombinert, noen ganger utsatt for fet, noen ganger tørr, problematisk og følsom. Generelt lunefull! Derfor er det vanskelig for meg å velge noe som passer for ansiktspleie. Et av de siste eksperimentene var Diacneal-kremen fra Avene. Jeg ønsket å oppnå perfekt ren hud med denne kremen, men ikke slik at det i perioder, men hele tiden (og hvem drømmer ikke om det ).

Avene Diacneal - Smoothing Cream for Acne Skin, 30 ml

Beskrivelse: Avene Diacneal er en ikke-fettete, glattende emulsjon med en mattende effekt. Etter 2 måneders bruk av Diacneal blir kviser mye mindre, spor av dem glattes, hudtonen forbedres og blir jevnere.
Allergivennlig. Ikke-komedogen.
Sammensetning:
Bruksanvisning: Påfør Avene Diacneal om kvelden for ren, tørr hud på områder med kviser, hudormer og kviser. Ved begynnelsen av bruken kan det oppstå en liten prikkende følelse forårsaket av legemidlets virkning, i dette tilfellet bør intervallene mellom påføring av kremen økes. Anbefaler ikke å bruke den under 14 år.

Detaljert mening: Før jeg kjøpte, leste jeg mange anmeldelser om denne kremen, både positiv og negativ. Men likevel bestemte jeg meg for å prøve det på meg selv. Først la jeg merke til en forverring i huden, utslett dukket opp, jeg sluttet umiddelbart å bruke. Så kom jeg over en video på YouTube, der jenta snakket om kampen mot problemhud og nevnte Diacnel fra Avene, og understreket at hudtilstanden i begynnelsen kan forverres (dette er ca 2 uker), at det er slik renseprosessen foregår. men ikke stopp og kast dette middelet, fordi ved langvarig og konstant bruk vil også et positivt resultat være synlig. Så jeg kom tilbake til ham igjen og begynte å smøre den hver natt om natten. Igjen, de to første ukene var det ubehagelige utslett, men så begynte jeg å merke forbedringer. På tre måneder har huden merkbart forbedret seg, den har blitt renere, sjeldnere er det noen ubehagelige overraskelser. Det varte i tre måneder, og jeg smurte det over ansiktet mitt (forlot området rundt øynene), men ikke hver kveld, noen ganger glemte jeg og savnet noen dager.
Produktet er gult, lett å påføre, økonomisk, har en spesifikk lukt, men jeg føler det bare når jeg bruker kremen og de første minuttene, så forsvinner den. Hvis det er noen sår, kribler det (men dette er tålelig).
Min konklusjon: kremen renser porene perfekt, forhindrer utseendet på hudormer og jevner generelt ut hudfargen, gjør den jevnere. Jeg er ikke så kritisk, jeg kan ikke gi råd til de som har veldig problem med hud med alvorlig kviser. Det virker for meg på huden med betennelse det kan irritere, men jeg kan ta feil.

Pris: 700 r. (tilnærmet)

Testperiode: 3 måneder.

Takk for at du var innom! Håper min anmeldelse hjelper noen.
Katerina

Dele denne

Dette produktet er ikke tilgjengelig for levering til din region

Takk!

Vi streber alltid etter det beste for å glede våre kunder med de gunstigste prisene..

Vennlig hilsen Wildberry nettbutikk.

Lagt til i venteliste

Lær om opptak

Kommer snart

Sammensetning

Beskrivelse

En spesiell behandling spesielt designet for problemhud med moderat kviser, samt for hud med arr etter kviser. Egenskaper: Regulerende utjevningsemulsjon Triacneal Expert inneholder patenterte aktive ingredienser som har en kompleks effekt på problemhud med kviser: Diolenil er en unik patentert utvikling av Pierre Fabre Research Center. Målrettet selektiv trippelhandling: Begrenser risikoen for spredning av bakterier (påvist effektivitet mot P. Acnes-bakterier). Reduserer alvorlighetsgraden av arr etter kviser. Expressin er en aktiv ingrediens med keratolytisk virkning, glatter og jevner ut hudoverflaten. Retinaldehyd - Forhindrer arrdannelse etter kviser. Det høye innholdet av Avene Thermal Water gir en beroligende og anti-irritasjonseffekt.

Informasjon om tekniske egenskaper, leveringssett, produksjonsland og produktets utseende er kun til referanse og er basert på den siste tilgjengelige informasjonen fra produsenten

Takk!

Vi streber alltid etter det beste for å glede våre kunder med de gunstigste prisene..

Avene Triacneal anmeldelse



Retinaldehyd (et vitamin A-derivat) og glykolsyre er veldig aktive stoffer, så produsenter legger dem til hjemmepleieprodukter med en minimumskonsentrasjon for å minimere negative effekter. Oftere finnes enten retinol eller syrer i kremen, og slik at alt på en gang er en stor suksess og en sjeldenhet. Og Avene Triacneal er en liten bit som er tilgjengelig på nesten alle apotek. Glykolsyre gir peeling, eliminerer hudfeil og glatter lettelsen. Retinaldehyd begrenser utseendet til nye betennelseselementer og forhindrer arrdannelse. Det trenger inn i huden og stimulerer produksjonen av kollagen, og har mindre skadelige effekter enn retinol og retinsyre.

Det viser seg at Avene Triacneal er egnet for både ung og moden hud, og gir en anti-aldringseffekt. Det faktum at han behandler kviser er en hyggelig bonus..

Vurderinger av denne kremen er delt inn i helt motsatte - fra entusiastiske til fullstendige avvisning. I utgangspunktet går alt det negative til kremens tette tekstur, dets alvorlighetsgrad og dårlig absorpsjon. Kanskje på fet hud er det - kremen er ikke veldig behagelig hvis talgkjertlene jobber maksimalt. Men på tørr hud (og dette er akkurat det jeg har, og jo lenger inn på vinteren, jo tørrere blir det) føles Avene Triacneal bare som en nærende balsam. Det absorberes øyeblikkelig, smører ikke og er veldig behagelig. Jeg bruker den om natten, uten serum eller fuktighetsgivende kremer, en krem ​​er nok.

I likhet med annen kvisekrem, bygger Triacneals handling gradvis opp. I løpet av få uker leges betennelsene, hudavlastningen glatter ut og nye betennelser dukker ikke opp i det hele tatt eller forsvinner veldig raskt. Hudfargen blir jevnere og det er ikke nødvendig å maskere ufullkommenheter. I mitt tilfelle tillater Avene Triacneal meg å forsømme fundamentet og gjøre med lett pulver..

Selv om jeg er langt fra å være tenåring, har kviser de siste månedene ganske ødelagt humøret mitt - pannen og hårfestet mitt ble til en slagmark, så snart et subkutant vev gikk gjennom, dukket det opp nye. Situasjonen forbedret seg litt på ferie, hvor betennelsene tørket opp takket være den aktive solen, men dette var bare en stund. Derfor, da jeg kom tilbake, begynte jeg umiddelbart å bruke tungt artilleri med retinol og til og med angrer på at jeg ikke har prøvd denne kremen tidligere. I motsetning til produkter for fet hud tørker den ikke ut, forårsaker ikke flassing og tolereres veldig godt.

Jeg la også merke til at huden ble mindre reaktiv, ikke reagerer på temperaturendringer, vind og kulde. Dette er sannsynligvis hvordan Effektiosis fungerer, som regulerer nivået av inflammatoriske mediatorer og beroliger huden..

Når du bruker produkter med retinol, må du bruke SPF. Retinol forårsaker ikke hyperpigmentering, men det blir ødelagt og inaktivert av ultrafiolett stråling. Retinol bør også utelukkes under graviditet og planlegging, da det har en teratogen effekt. Vel, hvis du er i den lykkelige alderen når kviser ennå ikke har forsvunnet, og rynker har dukket opp - Avene Triacneal er et utmerket virkemiddel..

Konsentrasjon av aktive ingredienser: 0,1% effekt; retinaldehyd 0,1%; glykolsyre 6%

Sammensetning:
Aqua. Cetylalkohol. Syklometikon. Polysorbat 60 glykolsyre. Avene termisk kildevann (Avene Aqua). Sd Alkohol 39-C (Alkohol Denat). Polymethil metakrylat. Natriumhydroksid. Cetearyl Alkohol. Arginin Hcl Bht. Ceteareth-33. Dimethiconol Fragrance (Parfum). Kaliumsorbat. Rød 33 (Ci 17200). Retinal Undecyl Rhamnoside.

Avene Diacneal ansiktskrem for problemhud

Merke:Avene
En type:Ansiktskrem
Anmeldelser:ni

Anmeldelser om ansiktskrem Avene Diacneal for Problem Skin 9

Det vil trekke hele byaka ut av deg!

Jevner ut huden, tetter ikke porene

Dyrt, blir ikke kvitt hudormer

Veldig bra!

Rask effekt, jevner ut huden

Erfaring med bruk + nyttige råd

Tetter ikke porene, hjelper til med å opprettholde god hudtilstand

Vil synlig forbedre problemhuden

Løser hudormer på få dager, helbreder kviser (+ mange BILDER)

Jevner hud, behandler kviser, løser hudormer

Kjære, fet som salve

Reddet ansiktet mitt.

Rask effekt, jevner ut huden, lys, lukter godt, helbreder kviser

Fjerner begynnende kviser over natten! Super SOS-middel!

Svært effektiv mot betennelse, helbreder kviser, tetter ikke porene, hjelper til med å opprettholde god hudtilstand

Stor akne krem.

Svært effektiv i bekjempelse av betennelse, ingen avhengighet

Ansiktet blir rødt i noen minutter

Brenne! Ikke egnet for tynn og veldig sensitiv hud. + komposisjon

Interessant
Otzovik anbefaler
Beklager! Registrering kreves!

Beklager, men noen av funksjonene på nettstedet vårt er bare tilgjengelige for registrerte brukere. Det tar forresten bare 15 sekunder.

Diacneal (Aven). AVEN DIACNEAL Regulerende utjevningskrem

Veldig annonsert på apoteket. Har noen brukt det? Er det verdt å kjøpe? Skriv et produktinntrykk

Shpitsulya, det avhenger absolutt av hvilket resultat du ønsker å oppnå og hvilken tilstand av huden din. Jeg skal fortelle deg om min erfaring, kanskje det kan hjelpe deg med en løsning. Dette faller lei av å lide av mange subkutan kviser og ikke bare subkutan betennelse. Etter hjemmets rensing fikk huden alt jeg klarte å rengjøre i dagene 3-4: (((Så jeg bestemte meg for å prøve Diacneal (Aven). Kremen har en interessant egenskap, selv om den brenner den første halve timen etter påføring, men om morgenen virker huden hvit Gårsdagens betennelse er nesten umerkelig. Men en slik effekt på ansiktet mitt varte til jeg vasket ansiktet mitt. Selv om produktet ikke maler ansiktet mitt hvitt. Ved systematisk og langvarig bruk har porene, dessverre, ikke ryddet og ble ikke tette saktere. Men hvis huden din ikke lider av hormonell eventuelle interne problemer, kanskje dette middelet vil hjelpe.

AVENE TRIAKNEAL EXPERT REGULERING SMOOTHING EMULSION FOR PROBLEM HUD 30ML

AVENE VARMVANN (AVENE AQUA), KAPRYLISK / KAPRISK TRIGLYCERID, ISODODECANE, ISODECYL NEOPENTANOATE, PENTYLENE GLYCOL. PROPYLEN GLYCOL, GLYCERIN, GLYCERYL STEARATE, PEG-100 STEARATE, WATER (AQUA), POLYMETHYL METHACRYLATE, 1,2-HEXANEDIOL, ALGIN, ARACHYDYL ALCOHOL, ARACHIDYL GLYOSYL EDTA, DUFT (PARFUM), HYDROHENATERT POLYSOBUTEN, HYDROXYETHYL ACRYLATE / NATRIUM ACRYLOYL DIMETHYL TAURATE COPOLYMER, PAPAINE, PEG-7 TRIMETHYLOLPROPAN POLYPROPAN.

Påfør jevnt på ansiktet om kvelden etter bruk av Cleanse Cleanser. Påfør på renset, tørr hud i ansiktet og nakken om kvelden. Unngå øyeområdet. Hvis prikking oppstår, bruk annenhver dag. I løpet av behandlingsperioden anbefales det å forkorte tiden i solen, bruk en passende solkrem. Skal ikke brukes under graviditet.

TRIAKNEAL EXPERT Regulerende utjevningsemulsjon for problemhud

30 ml, forseglet flaske med luftpumpe - dispenser

30 ml, forseglet flaske med luftpumpe - dispenser

  • fordeler
  • Kliniske undersøkelser
  • Sammensetning
  • fordeler
    • - Jevner ut overflaten av huden, kjemper mot aldersrelaterte endringer.
    • - Reduserer alvorlighetsgraden av betennelse og arr etter kviser.
    • - Fukter, glatter huden.

    Kunde anmeldelser

    Kunder anbefaler dette produktet til vennene sine..

    Avene Triacneal EXPERT

    Regulerende glattkrem for problemhud

    Avene Triacneal EXPERT

    Gratis
    levering fra 1000 ₽

    Levering hele veien
    territorium til den russiske føderasjonen

    Kvalitetssikring
    Produkter

      Beskrivelse

    Avene Triacneal EXPERT

    En spesiell behandling spesielt designet for problemhud med moderat kviser, samt for hud med arr etter kviser. Egenskaper: Regulerende utjevningsemulsjon Triacneal Expert inneholder patenterte aktive ingredienser som har en kompleks effekt på problemhud med kviser: • Diolenil® * - en unik patentert utvikling av Pierre Fabre Research Center. Målrettet selektiv trippelvirkning: - Reduserer risikoen for bakteriell spredning (påvist effektivitet mot P. Acnes-bakterier) - Eliminerer betennelse - Reduserer alvorlighetsgraden av arr etter kviser. • Expressin® * - en aktiv ingrediens med keratolytisk effekt, reduserer alvorlighetsgraden av betennelseselementer, glatter og glatter hudoverflaten. • Retinaldehyd - begrenser utseendet til nye betennelseselementer og forhindrer arr etter kviser. • Det høye innholdet av Avène Thermal Water gir en beroligende og irriterende effekt. * Patenterte detaljerte funksjoner

    Avene

    Eau Thermale Avène er det franske merket # 1 på europeiske apotek i kategorien dermakosmetikk for pleie av sensitiv hud. Avène termisk vann strømmer inn i hjertet, som har dokumenterte helbredende egenskaper: det fukter, mykner og lindrer irritasjon..

    Merket ble opprettet på grunnlag av Pierre Fabre-holdingen, det nest største private farmasøytiske selskapet i Frankrike. Farmasøytiske standarder er kjernen i utvikling og produksjon av alle merkevareprodukter. Og effektiviteten av midlene bekreftes av vitenskapelig forskning.

    Utvalget av merkevaren inkluderer løsninger for alle typer følsom hud i ansiktet og kroppen:
    - for tørr og atopisk hud
    - anti-aldring og daglig pleie
    - solbeskyttelsesområde for voksne og barn
    - rekkevidde for hud som er utsatt for kviser
    - et utvalg rettet mot å bekjempe rødhet i huden, etc..

    I dag er merket til stede i 120 land. I 30 år har det vært klarert av forbrukere og anbefalt av ledende eksperter innen dermatologi, kosmetologi, immunologi og allergologi. Gå til merkevarekatalogen