Fuktighetskrem Avene Hydrance Optimale Legere: sammensetning, anmeldelser

For folk som foretrekker medisinsk kosmetikk, skaper Aven-selskapet gode muligheter for pleie av enhver hudtype med forskjellige problemer. Denne artikkelen vil fokusere på Avene Hydrance Optimale Legere fuktighetskrem. Fukter den sensitiv, kombinert og normal hud grundig. Den er ideell for epidermis som har overlevd aggressiv miljøpåvirkning og kosmetiske prosedyrer. Når den på grunn av disse faktorene blir dehydrert, mister sin elastisitet og naturlige farge. For mer informasjon om hvordan du bruker produktet, hva det består av og hva kundene sier om det, les videre..

For et middel

Den spesialutviklede formelen av Aven Hydrance Optimal Leger krem ​​lar deg gjenopprette og opprettholde den ideelle fuktighetsbalansen i dermis. Dette skyldes tilstedeværelsen av spesielle biokomponenter, triolipider og termisk vann i sammensetningen. Produktet gir huden hud og tone på kortest mulig tid og metter den med vitalitet.

Det er egnet for daglig pleie av alle typer epidermis. Det er spesielt bra å bruke dette produktet om høsten og våren, når huden utsettes for ytre faktorer (vind, kulde, sol). Det anbefales også for ansiktet etter kosmetiske prosedyrer (peeling) og under behandling av dermatologiske problemer. Produktet er allergivenlig og tetter ikke porene.

produktbeskrivelse

Avene Hydrance kommer i et lite 40 ml plastrør. Produktet er pakket i en merket pappeske med oransje påskrifter. Produsenten produserer to typer av denne kremen: bare fuktighetsgivende og med UV-beskyttelse. Vanligvis på emballasjen i stedet for Legere, er det angitt UV-Legere. Inne i røret er det en hvit krem ​​med en veldig lett tekstur. Den har en svak aroma av noe friskt, apotek. Fordamper raskt etter påføring på huden.

Hva er der?

Produsenten peker på de klare fordelene med Avene Hydrance krem. I følge uttalelsen hans er det allergivennlig, som allerede fengsler mange mennesker. I tillegg er det interessant hva som forårsaket en slik effekt på huden, som ble nevnt tidligere. Så hva skjuler sammensetningen: Disse er:

  • termisk vann "Aven";
  • caprilic / capric triglyserider (mykgjørende, mykgjørende, godt kompatible med huden);
  • saflorfargeolje (antioksidant, anti-couperous, nærende, mykgjørende effekt);
  • syklometikon (lav viskositet, flyktig silikon, tetter ikke porene, mykgjør huden);
  • sukrose stearat (vegetabilsk emulgator, mykner, trygt);
  • glyserol;
  • butylenglykol (trygt konserveringsmiddel);
  • sukrose distearat (naturlig emulgator);
  • polymetylmetakrylat (polymer, forbedrer hudavlastningen, er farlig bare ved sterk oppvarming);
  • benzoesyre (konserveringsmiddel, antiseptisk middel);
  • beta-sitosterol (naturlig komponent, fukter, regenererer epidermis);
  • VTH (antioksidant, høy risikofaktor);
  • karbomer (billig fortykningsmiddel, lav fare);
  • klorfenesin (konserveringsmiddel, soppdrepende, lav fare);
  • dinatrium EDTA (chelateringsmiddel, antioksidant);
  • soyaglycinekstrakt (naturlig komponent, nærer, gjenoppretter, bremser aldringsprosessen);
  • hydrogenert kokoglyserid (naturlig ingrediens, fortykningsmiddel, mykgjør huden);
  • lecithin (emulgator, toner, antioksidant);
  • fenoksyetanol (konserveringsmiddel, antiseptisk og fuktighetsgivende effekt);
  • poloxamer 188 (løsemiddel, antiseptisk middel, kan forårsake irritasjon);
  • kondroitinnatriumsulfat (stimulerer produksjonen og beskyttelsen av kollagen, har en betennelsesdempende effekt);
  • natriumhydroksid (surhetsregulator);

Aktive komponenter i produktet

Avene Moisturizer inneholder følgende aktive ingredienser:

  • Termisk vann "Aven" (71%) - forfrisker, beroliger, nærer huden med nyttige stoffer.
  • Lipomucin er et patentert kompleks som beskytter overhuden mot dehydrering. Hjelper med å gjenopprette det beskyttende laget av dermis.
  • Biocementin er et biodermalt aktivt stoff. Det hjelper til med å forhindre uttørking av huden, gjenopprette stratum corneum.
  • Polyol er en organisk polymer som brukes som fuktighetsbevarende middel.
  • Rik fase (15%) - gjenoppretter glansen i huden, gir næring og forbedrer utseendet.
  • Sebum regulator kapsler - eliminere overdreven talgproduksjon, gjør epidermis kjedelig.

Hvordan søke

Det er enkelt å bruke Avene Hydrance Cream. For å gjøre dette må du rense ansiktet ditt for smuss, og deretter ta den nødvendige mengden av produktet og smøre huden. Produktet absorberes raskt på grunn av den lette teksturen. Det er best å bruke produktene fra samme produsent til vask, da vil effekten være utmerket. Du kan bruke en fuktighetskrem morgen og kveld..

Hva kjøpere sier

Brukerne har en god oppfatning av Avene Hydrance-produktet. Verktøyet har bevist seg fra den beste siden, gir en utmerket effekt. Huden etter bruk er forbedret betydelig. Produsentens løfter blir oppfylt som sagt. Én pakke med produktet er nok til 3-4 måneders bruk. Etter påføring forblir behagelige opplevelser, det er ingen "maske" eller tetthet. Huden er moderat matt, uten fanatisme, men samtidig fuktig. Kostnaden for produktet varierer fra 900 til 1400 rubler.

Dele denne

Dette produktet er ikke tilgjengelig for levering til din region

Takk!

Vi streber alltid etter det beste for å glede våre kunder med de gunstigste prisene..

Vennlig hilsen Wildberry nettbutikk.

Lagt til i venteliste

Lær om opptak

Kommer snart

Sammensetning

Beskrivelse

Dagkremen er designet for å fukte og beskytte huden mot daglig eksponering for aggressive miljøfaktorer, noe som bidrar til å motstå aldring av huden. Basert på resultatene av forskning om ideell øyefuktighet, har Avene Dermatology Laboratories utviklet en intens og langvarig fuktighetsformel for sensitiv hud. Øyeblikkelig og intens, langvarig fuktighet av huden. Gjenoppretting av optimal hudkomfort. Hydrans Optimal UV Leger inneholder ikke oljer. Den lette formelen etterlater huden myk og mattende.

Informasjon om tekniske egenskaper, leveringssett, produksjonsland og produktets utseende er kun til referanse og er basert på den siste tilgjengelige informasjonen fra produsenten

Takk!

Vi streber alltid etter det beste for å glede våre kunder med de gunstigste prisene..

Vurderinger av fuktighetsgivende krem ​​- Avene Hydratation Hydrance Optimale Leger UV20

Kremen er virkelig luksuriøs.
Alt som er skrevet i beskrivelsen er sant. Ideell for kombinasjonshud hele året.
Spesiell takk til butikken for leveransen.
Alltid rask og veldig høflig kurér.

Hallo. Når vil dette produktet vises på nettstedet?

Tatiana, dessverre, for øyeblikket, er leveringsdatoen for dette produktet ukjent. Du kan bruke "varsle" -funksjonen og så snart produktet er på lager, vil du motta et varsel via e-post.

Den aller beste kremen :)
Lett, gir en følelse av friskhet og komfort på huden, beskytter mot solen og skaper ingen film. Skadet, glemt, men det fungerer;)

Jeg liker kremen, den absorberes raskt og kjennes ikke i ansiktet. Jeg bruker den hele året. Kombinert hud - passer perfekt.
Spesiell takk for det raske og vennlige arbeidet i butikken. Dette er ikke første gang jeg bruker tjenestene dine - jeg er fornøyd!

Ideell for flekkete litium, til og med lette. Naviger med en langsom litium yogo startet ikke for et problem (kombinert shkira).
Gjennom teksturen ikke mindre enn økonomi

Yakiy overholdelsesperiode gitt til kremen?

Les, produksjonsdatoen for dette produktet er mars 2017, produktet er gyldig til mars 2020.

Kremen er god, for min følsomme, utsatt for irritasjon hud passer. gir fuktighet og beroliger huden min. takk for rask levering.

Fortell meg utløpsdatoen for denne kremen

  • alle svar (2) ⌄
  • skjul ⌄

Tatyana, holdbarheten til dette produktet er fra 12.2016 til 12.2019.

Tatyana, holdbarheten til dette produktet er fra 12.2016 til 12.2019.

Kjære Makeup, hva skjer med prisene dine. På apotek er denne kremen minst 100 UAH billigere! hvordan lager du priser, basert på hva?

Olga, kostnadene for produkter er regulert avhengig av leveringsdatoen for dette produktet. Våre priser avhenger direkte av leverandørens priser. I forskjellige butikker kan prisene variere, siden det kan være varer fra en tidligere mottatt batch.

Jeg valgte mellom ham og den samme serien bare for tørr hud. Denne kremen er skrevet for kombinasjons- og hudstandarder. Jeg har et skinn av normer, litt kombinasjon i T-sonen. Denne kremen gir ikke tilstrekkelig ernæring. For første gang på 5 år gikk nesen min av. Jeg angrer på at jeg ikke tok det, bare for tørr hud. Det er bedre anmeldelser.

Kremen er fantastisk! Til jenter som skriver at det ikke er nok ernæring, vil jeg si: DETTE ER ET LETT KREM FOR KOMBINASJONSHUD. Eiere av slik hud TRENGER BARE denne kremen! Mer mettet vil belaste, føre til utslett, store porer. Derfor er det i Avien to varianter av dem: den lette Hydratation Hydrance Optimale Leger UV20, det vil si denne. Og for de som trenger mer ernæring - Hydratation Hydrance Optimale Riche UV20. Les nøye og velg riktig krem ​​for din hudtype. Og ikke skynd deg med å skrive at kremen er dårlig. Avien - delikat, effektiv kosmetikk, det kommer bare an på deg å velge riktig produkt for å oppnå den forventede effekten.
Jeg vil takke butikken for et godt produkt av høy kvalitet, et stort utvalg, høflighet i service, effektivitet! Det er unødvendig å si at å kjøpe fra deg er en glede!) Takk for gavene, veldig fornøyde, hyggelige og positive).

Jeg har brukt Avene Hydratation Hydrance Optimale Leger UV20 krem ​​i lang tid. veldig glad. lett, ikke tykk, fukter godt.
spesiell takk til butikken for hurtigheten. Jeg er spesielt glad for at det ikke er behov for å betale ekstra penger ved levering.
sminke, som alltid, på toppen!

Utmerket krem, jeg tok den andre pakken. Den har flott både om sommeren og om våren og høsten. For vinteren vil jeg ha noe mer radikalt. Av manglene absorberes kremen veldig raskt, og det ser ut til at den konsumeres raskere enn andre kremer, fordi det trenger litt mer.

Kremen er veldig lett i konsistens. Dette er både et pluss og et minus - noen ganger er det kanskje ikke nok hydrering i noen områder av huden (for eksempel på vingene på nesen og den nedre delen av kinnene). Men tetter ikke porene, huden ser sunn ut.
La oss se hvordan du vil oppføre deg om sommeren.

lett krem, egnet for huden min (blandet type). Generelt likte jeg Aven, kremen med syrer er også utmerket, og forbruket er økonomisk. Jeg trodde ikke at ett rør på 40 ml ville være praktisk nok i 5 måneder. anbefale til alle med problemhud med kviser og tette porer.

Etterlater ingen film, huden etter at den ikke er fet, gir fuktighet godt. Jeg er veldig fornøyd, for prisen er den bare super!

Kremen er lett, behagelig konsistens, MEN! det gir ikke fuktighet til huden, til og med normal, enn si tørr. Beklager (((

Kremen absorberes lett og forsvinner, som den var, ingen fuktighet.

Veldig delikat og lett krem. Absorberer på et øyeblikk.

kremen absorberes raskt, en behagelig lukt, men den er mer egnet for fet hud, jeg har kombinasjonshud jeg har ikke nok fuktighet

Flott krem. Anbefales for sensitiv, tørr hud.

God krem, 4+. I meg er en hud med en tørr T-sone kombinert med en ladning: krem ​​garno lyagє, uten blemmer og synlighet. Allerede i noen dager er tonen i shkiri variert. Men tørkeaksen på nese og panne visste ikke å vinde på en måned. (hvis jeg tar mer krem, vil jeg hoppe)
Jeg blir shukati dal, jeg kan vende meg til neste.

Les så mange rosende anmeldelser! Jeg var skuffet. Han ga meg ikke den effekten jeg forventet. Det er mer egnet for melking av kvinner med fet hud, som for meg. For min tørre hud absorberer den bare øyeblikkelig og gir ikke en fuktighetsgivende effekt. Forbruket er veldig raskt fordi Det er gelatinøst. Andre gang tar jeg aven og andre gang brenner jeg meg. Det er kanskje ikke dårlig, men ikke for den tørre huden min. For denne dagen er det bedre å ta Christina den samme effekten som denne kremen passer for!

Jeg likte kremen veldig godt, den absorberes perfekt, etterlater ingen fettfilm, den fukter ikke dårlig, huden er komfortabel med den.

Hele Avene Hydrance Optimale-linjen er utmerkede produkter av høy kvalitet. Jeg anbefaler til alle. Bestill - ikke nøl.

Prisen er ikke mye for dyrt enn i butikkene, men generelt er kremen lett, ikke økonomisk, som i sammenligning med Sibir, så langt kan jeg ikke si noe mer

Fukter perfekt, jeg elsker denne kremen. Den etterlater ikke en klebrig film etter seg selv, den gir meg ikke matting (fet hud i meg), snarere tvert imot, den gir huden en viss glans, men ikke en fet glans, nemlig glansen fra sunn, velstelt hud. Utmerket som en base for sminke, legger kosmetikk seg jevnere, ruller ikke.

På en eller annen måte skriver de alt til sommeren. ja, det er perfekt for denne sesongen. Men jeg bruker den også om vinteren, alt er bra. Som med alle fuktighetskremer, bør den påføres i kulde 2-3 timer før du går ut, slik at den får tid til å bli absorbert, og det er ingen utvidelse av vannmolekyler i kulden, noe som skader huden. Jeg bruker den sammen med Aven Klinans K, som jeg bruker om natten, og den tørker. Optimal om morgenen utjevner vannbalansen.

Kul krem, men ikke for vinteren. Lett tekstur, ikke tilstoppende porer, nøytral lukt. Jeg vil utsette det til sommeren)))

Kremen gledet meg. Egnet for normal til sensitiv hud. Anbefale.

Jeg kjøpte kremen for første gang, jeg bruker den i bare to uker. Veldig lett, absorberer uten å legge igjen en film i ansiktet. Jeg er veldig fornøyd så langt! Takk!

Dette er ikke første gang jeg kjøper en krem, den passer veldig godt for sommerperioden. Veldig lett, med SPF-beskyttelse, passer pulver eller concealer godt på den. Det passer ikke for meg om vinteren, det er ikke nok fuktighet. Generelt er det nå aktuelt.

Jeg har ømme følelser for Aven. Jeg kjøpte denne kremen til sommeren, siden vi alle trenger beskyttelse mot ultrafiolette solstråler. Før det var det en vanlig fuktighetskrem Avene Hydratation Hydrance Optimale Riche, men den er veldig fuktighetsgivende, så jeg bruker den om natten. Det samme lyset, hyggelig, som hele serien av Avené, forårsaket ikke meg rødhet, utslett og andre ting. Jeg bruker den før jeg drar ut og før jeg bruker mineralpulver. Alt er bra! Takk sminke!

fantastisk krem. godt absorbert, huden etter at den ikke skinner. flott alternativ for sommerkrem.

Kremen er verdig, den passer perfekt til huden min! Nettstedet fungerer som alltid bra - dette kan ikke annet enn glede seg)))

Dagkrem, tonen passer veldig bra. Stiftelsen. Holder fuktighet i huden gjennom dagen.

Krem passer! Takk! Men ikke fuktighetsgivende nok!

Som alltid gleder Avene seg, spesielt at den oppfyller alt lovet av produsenten. Faktisk blir kremen matt, absorberes raskt og etterlater huden myk, fløyelsaktig, som litt pulverisert. For fet hud - det er det. Senket poengsummen for utilstrekkelig hydrering. Kanskje det blir bedre om sommeren, men foreløpig har jeg ikke nok fuktighet.

Lett, med beskyttelse, for sommeren. Smører ikke huden, den er også egnet for sensitiv hud, fordi fremkaller ikke utslett

En slags dobbel følelse etter bruk av AVENE kremer. Jeg har en klump hud, om vinteren tok jeg en krem ​​fra Rich-serien. Først var det en følelse av at kremen var veldig tett, og jeg kjente den i ansiktet mitt, den virket veldig tung, som en maske, men etter en måneds bruk ble huden min vant til den og etter påføring Jeg kjente det ikke engang lenger, dens tetthet hadde forsvunnet et sted og huden min føltes komfortabel med den. I dag kjøpte jeg Hydrans Optimal UV20 Leger krem, herregud, jeg har ikke hatt en slik krem ​​ennå, den absorberer meg raskt og jeg har ikke tid til å bruke den, følelsen av tetthet forblir, men jeg synder på det faktum at den må brukes i sååå varmt og solrikt vær i stedet for + 9 grader. Vel, hva kan jeg si, jeg vil bruke det, spesielt siden jeg ikke kan forstå om det holder seg til hudstrukturen, om huden er under den.

Tusen takk til butikken for den upåklagelige servicen! Kremen er veldig god. Det kan trygt anbefales om sommeren, også til de med fet hud. Absorberer øyeblikkelig, danner ikke film, sminke er ideelt brukt. Bleker ikke huden som andre UV-kremer.

En veldig behagelig krem, absorberes raskt, det er bra å bruke til og med en mod-makeup, den fukter godt og i det minste en slags beskyttelse, siden de fleste av spesialproduktene med høy SPF er tette og vanskelig å `` ta ut '' hele dagen, dessuten er porene tette, og denne kremen bare et funn. Jeg valgte blant et stort antall anmeldelser på Internett og angret ikke!

Fuktighetskrem Avene Hydrance Optimale UV Legere Light Hydrating Cream SPF 20 - anmeldelser

Hudtype: Normal, sensitiv, kombinasjon

Avene Hydrance Optimale UV Legere Light Hydrating Cream SPF 20 gir fuktighet til huden mens den beskyttes mot solen. Designet for å fukte sensitiv normal hud eller kombinasjonshud. Huden blir myk og matt.

Fordeler:
- Sebumabsorberende partikler absorberer overflødig talg (sebum) og matter huden.
- Fotobeskyttende ingredienser (SPF 20) beskytter huden mot aggressive solstråler som forårsaker for tidlig aldring av huden.
- Fuktighetsgivende ingredienser øker evnen til å absorbere og distribuere fuktighet (Avene Thermal Water) og kontrollere vanntap.
- Formulert med Avene Thermal Water, har det beroligende, betennelsesdempende egenskaper og gir huden din øyeblikkelig komfort..

Applikasjon:
Påfør om morgenen eller kvelden på godt renset tørr hud.

vann, kaolin, glyserin, tridecylsalisylat, cetearylalkohol, pentaerytrityldistearat, oktyldodekanol, butylenglykol, C20-22 alkylfosfat, sorbitol, magnesiumaluminiumsilikat, nelumbium speciosum blomsterekstrakt, glykosfingolipider, sesamum indicum frøekstrakt, sereno ekstrakt serata -75 sheasmørglyserider, perfluordekalin, simmondsia chinensis frøolje, argania spinosa kjernolje, duft, propylenglykol, natriumhydroksymetylglycinat, melkesyre, xantangummi, natriumhydroksid, dinatrium-EDTA, fenoksyetanol, dehydroeddiksyre, benzosyre, etyl.

Aven Hydrance Optimal UV Leger Moisturizing Facial Emulsion for normal til kombinasjonshud SPF30
40 ml

Avene katalog »Avene Hydrance - Normal til tørr hudpleie - Avene hydrance »Aven Hydrans Optimal UV Leger Moisturizing Facial Emulsion for normal til kombinasjonshud SPF30

Lett krem ​​med en behagelig aroma Avene Hydrance Optimale UV Legere SPF 20 Creme Hydratante protectrice er ideell for daglig pleie av normal til kombinasjonsfølsom hud.

Aktive ingredienser med en uttalt fuktighetsgivende og mykgjørende effekt øker absorpsjonsevnen til Avene termisk vann, noe som lindrer ubehaget av tetthet og brennende følelser, metter de dype lagene i dermis med fuktighet, stimulerer cellefornyelse.

Ta vare på normal og blandet sensitiv hud, dehydrert på grunn av forskjellige aggressive påvirkninger (irriterende kosmetiske prosedyrer, inkludert etter kjemisk peeling eller dermatologisk behandling, alvorlige klimatiske forhold: kulde, vind, sol osv.) Og beskyttelse mot UV-stråling.

Denne emulsjonen trenger umiddelbart inn i huden og gir den en følelse av friskhet og umiddelbar fred. Den luftige teksturen gjør huden din mer elastisk og matt.

Huden er permanent fuktet og beskyttet mot UV-stråling. Matt ansikt, ingen fet glans.

Påfør morgen og kveld på grundig renset ansikt og nakke.

HYDRANS OPTIMAL LEGER - i anmeldelser av kosmetikk

Merke: i listen over 307 merker.

"HYDRANS OPTIMAL LEGERE" anmeldelser for alle merker av kosmetikk

Fant 37 anmeldelser

Evgeniya
Vsevolozhsk

Jeg lærte om Arkadys kosmetikk på nettstedet Cosmetologist.net. Russisk kosmetikk, produsert og utviklet i St. Petersburg. Jeg prøvde flere produkter av denne kosmetikken, men i dag snakker vi om en krem ​​for fet og kombinert hud fra Oily Home-serien med bio-retinol.

Jeg har brukt kremen som dagkrem allerede i 2 måneder. Først etter at jeg hadde brukt kremen, ble ansiktet mitt raskt fettete, jeg vet ikke hvordan jeg skal forklare dette, kanskje i september (1. måned med bruk) var det fortsatt for varmt, kanskje huden ble vant til kremen, kanskje jeg hadde en annen pleie, men i oktober forstått skjønnheten i dette verktøyet. Siden jeg på kvelden begynte å bruke den ganske aggressive kremen Aven Triacneal Expert, var huden rødlig om morgenen etter vask. Kremen fra Arcadia lindret veldig raskt og fjernet all rødhet, dessuten var det ikke noe slikt fettinnhold, selv om han heller ikke ga meg matte. Det er lite fuktighet, igjen, med den aggressive behandlingen min, avskaller huden seg merkbart. Aven, som jeg hadde før, fuktet bedre. Jeg la ikke merke til effekten på betennelse, men sårene gro bra. Jeg vil kjøpe kremen igjen, anbefaler jeg.

Kommentarer Er anmeldelsen nyttig? Ja 0 Nei 0

Til å begynne med er huden min kombinasjon. Om vinteren utsatt for tørrhet og om sommeren tvert imot for fettinnhold.

Fuktighetskrem fra Avene. Huden min er kombinasjon. Om vinteren utsatt for tørrhet og om sommeren tvert imot for fettinnhold.

Jeg likte kremen. Den er luktfri, hvit, veldig delikat, fukter perfekt, gir næring, gjenoppretter huden. Huden etter at den er myk, øm. Sminke passer bra, tetter ikke porene. Kremen absorberes raskt etter påføring. Det passer også godt under øynene. Ingredienser: Vann, Capryl / Capric Triglyceride, Carthamus Tinctorius (Hybrid Safflower) Frøolje, Syklometikon, Sukarosestearat, Glyserin, Butylenglykol, Sukrose Distearat, Polymetylmetakrylat, Bensoesyre, Beta-Sitosterol, Bht, Carbomerta Duft, Glycin Soja (soyabønne) ekstrakt, fenoksyetanol, Poloxamer 188, Sodium Chondroitin Sulfate, Sodium Hyaluronate, Sodium Hydroxide.

Fuktighetsmaske for sensitiv hud Masque Apaisant Hydratant fra Avene. Jeg kjøpte den uten å se på komposisjonen. Se for meg skuffelsen min da jeg så mineraloljen i komposisjonen på andreplass. Jenter, hvis denne masken ikke blir liggende i ansiktet lenge, spesielt om natten: i henhold til instruksjonene, skyll den av i 15 minutter, og bruk den ikke hver dag, så vil det ikke være noe kriminelt i form av kviser og betennelse, det vil ikke være noen god fuktighetsgivende maske, men uten stor glede. Masken er hvit, konsistensen er som en nærende krem, sprer seg lett, ikke fettete, den samme standard Avene-duften (veldig lett kosmetisk).

Ingredienser: Vann, Mineralolje (Paraffinum Liquidum), Stearinsyre, Capryl / Capric Triglyserider, Carthamus Tinctorius (Hybrid Safflower) Seed Oil, Propylene Glycol, Peg-6 Esters, Microcrystalline Wax (Cera Microcristallina), Peg-100 Stearate, Butylparaben Karbomer, dinatrium edta, etylparaben, duft, metylparaben, fenoksyetanol, fenyltrimetikon, propylparaben, trietanolamin

Iolka
Omsk

Jenter. I dag eksperimenterte jeg, påførte Aven på serumet med en vill rose fra Corres. Hurra. Mine favoritter kommer ikke i konflikt, og ansiktet mitt har ikke blitt til en slagmark. )))

Kommentarer Er anmeldelsen nyttig? Ja 5 Nei 0

Iolka
Omsk

om kosmetikk Avene 2. april 2012

Jeg ble en ekte Avenemanyak))))) I lang tid brukte jeg kremer for fet hud i ansiktet mitt. Det var min feil! Ja, huden min er fet, jeg bruker ikke foundation, bare dagkrem og pulver. Pulver, bokstavelig talt 2 timer etter påføring, ble til et lag med foundation. Jeg dehydrerte den dårlige huden min (((jeg har alle "sjarmene": forstørrede porer, hvor det hver er en svart komedon, periodisk betennelse i form av pustler og subkutane, generelt, fryktelig. Og alt dette til tross for at jeg allerede 35 med et stort pluss, år (((I mitt arsenal betyr følgende Avené (jeg skriver navnene på russisk, dette er raskere): Renser maske, eksfolierer godt det øverste laget av huden, brukte det før solaktiviteten begynte, etter at jeg påførte en maske, huden bare " Jeg svelget "(jeg elsker.), Jeg bruker en nattkrem (uten solfilter), for en dag, under sminke også, men allerede med et filter 20. Dette er nå mine viktigste pleieprodukter, et must-have, uten som jeg ikke lenger kan forestille meg å ta vare på huden I tillegg er det: Fluid matifiant, et fantastisk mattende og fuktighetsgivende middel for varme dager (for resten av tiden er det ganske svakt, og det ser ut til at det har blitt avviklet.) Jeg tok det for en test (for tørr hud), for vinteren, men jeg prøvde det nå, etter manuell nese rengjøring fra svart sh (reptiler) komedoner. Kom opp. Nesen skinnet ikke i det hele tatt! For vinteren, for natten - selve tingen! I tillegg, i mitt arsenal for hudpleie, er det produkter fra andre produsenter: Effaklar-Duo krem ​​(hjalp, nå bruker jeg lokalt, på betennelser), jeg vasker ansiktet mitt: mecyllar vann (1. trinn av rensing), fast såpe fra Corres med melkeproteiner (renser ansiktet mitt til en knirking, tørker ikke huden min), havregryn (Hercules) - om morgenen og om kvelden er lotion med grønn te og sitrus fra Apivit (det greske merket med naturlig kosmetikk dessverre ikke representert overalt i Russland, det ser ut til at det er en butikk Produktene er bare utmerket!) Om morgenen vasker jeg ansiktet med en myk gel for tørr hud fra Avena + havregryn + myk krem. Jenter, jeg er fornøyd med resultatene, som en katt som spiser rømme. ))) I tillegg lager jeg masker av leire, masker med naturlig yoghurt + frukt eller agurk. Jeg er redd for at det vil være vanskelig å finne en verdig erstatning for Aven, noe som betyr at jeg ikke vil eksperimentere, med mindre omstendighetene (pah-pah-pah) vil tvinge meg. Å ja, jeg kjøpte også Isteal + emulsjon til vinteren. Jeg synger - avslutter abonnementet. Jeg gjødsler huden rundt øynene med kremer fra Apivit, men her er jeg fremdeles på jakt, så jeg vil tie))) Jeg vil være takknemlig for råd om dette problemet, det er etterligne rynker under øynene mine (jeg bruker briller, myser uten dem, jeg elsker å le, og det å være menneske veldig følelsesladet, veldig utviklet ansiktsuttrykk. For det første sier jeg "takk" til den fet hud, at bortsett fra rynker rundt øynene, på ansiktet i seg selv er det ikke noe slikt problem. All falmende skjønnhet, jenter.

Walentan-gjest

Kommentarer Er anmeldelsen nyttig? Ja 2 Nei 0

Skjønnhetsgjest

om Avene kosmetikk 4. desember 2009

Kommentarer Er anmeldelsen nyttig? Ja 0 Nei 0

Gala-gjest

Kommentarer Er anmeldelsen nyttig? Ja 1 Nei 0

Irina gjest

om Avene kosmetikk 18. august 2009

betyr det
37 år. kombinasjonshud, sensitiv pluss utsatt for allergiske reaksjoner. pluss på kinnene er karene tette. Jeg begynte å bruke AVEN etter råd fra en hudlege. Nøt
- perfekt. Kjøp mer. 5 poeng
Gommage er ikke dårlig, men på en eller annen måte etter det er det et subkutant utbrudd, så jeg gir 4 poeng av 5
Rengjøringsgrønn servant - perfekt
Termisk bad - ideelt

Nå er avgangen min som følger - om morgenen og om kvelden, grønn Cleansa pluss termisk vann. Selv om jeg bruker dette komplekset i 2 uker, er resultatet fremfor alt ros.

Kommentarer Er anmeldelsen nyttig? Ja 1 Nei 0

Yulona-gjest

Kommentarer Er anmeldelsen nyttig? Ja 1 Nei 0

Natalie-gjest

Kommentarer Er anmeldelsen nyttig? Ja 4 Nei 0

Yulona-gjest

om Biotherm kosmetikk 5. mars 2009

heldig de som først fikk en prøve av Aquasurs gel for kombinasjonshud. Jeg fikk ikke, og jeg tok hensynsløst en hel krukke, som jeg nå angrer veldig mye på (((personlig, for min kombinerte / fet hud passet den ikke i det hele tatt. Ja, den fukter perfekt, veldig behagelig lys tekstur, absorberes øyeblikkelig, behagelig lukt. MEN! Ansikt) det skinner med det - det er ikke noe verre! (((akkurat som en pannekake! Mens jeg har et godt mattepulver som ansiktet mitt aldri har skinnet med før. Jeg har brukt det i 3 uker allerede, jeg trodde det kunne forsvinne. Men nei, på slutten av dagen) ansiktet danner en grøt. Jeg vil plukke opp noe annet for dagen, og la denne gelen ligge over natten.

Men jeg elsker andre produkter til kombilær fra Biosurs-serien! Biosurs vaskegel og tonic er bare super! gelen renser perfekt med det mest delikate skummet, og toneren myker huden etter vask og strammer porene. Det er sant at det er alkohol i sammensetningen, men det påvirker ikke tonicens egenskaper i det hele tatt.

linjen for fet hud Biopyur, før fornyelsen, var bare likt av Cristal Gel servant og den mattende tofasede Biopyur tonic. Jeg likte ikke mattevæsken, fordi Jeg gjorde også ansiktet mitt veldig fettete om dagen. (For eksempel provoserte fuktighetsgivende væske fra apotekmerket Aven ikke noe fettinnhold i løpet av dagen.)

For meg selv konkluderte jeg med at Bioterm-rensemidler er utmerkede, noe jeg gir en positiv vurdering av. Men jeg vil se etter kremer hos andre merker.

Jeg skal ta en ny Biopyur-rensemaske, fordi hørt gode anmeldelser på henne, og en slags ansiktsskrubb.

Vurderinger av fuktighetsgivende krem ​​- Avene Hydratation Hydrance Optimale Leger UV20

Kremen er virkelig luksuriøs.
Alt som er skrevet i beskrivelsen er sant. Ideell for kombinasjonshud hele året.
Spesiell takk til butikken for leveransen.
Alltid rask og veldig høflig kurér.

Hallo. Når vil dette produktet vises på nettstedet?

Tatiana, dessverre, for øyeblikket, er leveringsdatoen for dette produktet ukjent. Du kan bruke "varsle" -funksjonen og så snart produktet er på lager, vil du motta et varsel via e-post.

Den aller beste kremen :)
Lett, gir en følelse av friskhet og komfort på huden, beskytter mot solen og skaper ingen film. Skadet, glemt, men det fungerer;)

Jeg liker kremen, den absorberes raskt og kjennes ikke i ansiktet. Jeg bruker den hele året. Kombinert hud - passer perfekt.
Spesiell takk for det raske og vennlige arbeidet i butikken. Dette er ikke første gang jeg bruker tjenestene dine - jeg er fornøyd!

Ideell for flekkete litium, til og med lette. Naviger med en langsom litium yogo startet ikke for et problem (kombinert shkira).
Gjennom teksturen ikke mindre enn økonomi

Yakiy overholdelsesperiode gitt til kremen?

Les, produksjonsdatoen for dette produktet er mars 2017, produktet er gyldig til mars 2020.

Kremen er god, for min følsomme, utsatt for irritasjon hud passer. gir fuktighet og beroliger huden min. takk for rask levering.

Fortell meg utløpsdatoen for denne kremen

  • alle svar (2) ⌄
  • skjul ⌄

Tatyana, holdbarheten til dette produktet er fra 12.2016 til 12.2019.

Tatyana, holdbarheten til dette produktet er fra 12.2016 til 12.2019.

Kjære Makeup, hva skjer med prisene dine. På apotek er denne kremen minst 100 UAH billigere! hvordan lager du priser, basert på hva?

Olga, kostnadene for produkter er regulert avhengig av leveringsdatoen for dette produktet. Våre priser avhenger direkte av leverandørens priser. I forskjellige butikker kan prisene variere, siden det kan være varer fra en tidligere mottatt batch.

Jeg valgte mellom ham og den samme serien bare for tørr hud. Denne kremen er skrevet for kombinasjons- og hudstandarder. Jeg har et skinn av normer, litt kombinasjon i T-sonen. Denne kremen gir ikke tilstrekkelig ernæring. For første gang på 5 år gikk nesen min av. Jeg angrer på at jeg ikke tok det, bare for tørr hud. Det er bedre anmeldelser.

Kremen er fantastisk! Til jenter som skriver at det ikke er nok ernæring, vil jeg si: DETTE ER ET LETT KREM FOR KOMBINASJONSHUD. Eiere av slik hud TRENGER BARE denne kremen! Mer mettet vil belaste, føre til utslett, store porer. Derfor er det i Avien to varianter av dem: den lette Hydratation Hydrance Optimale Leger UV20, det vil si denne. Og for de som trenger mer ernæring - Hydratation Hydrance Optimale Riche UV20. Les nøye og velg riktig krem ​​for din hudtype. Og ikke skynd deg med å skrive at kremen er dårlig. Avien - delikat, effektiv kosmetikk, det kommer bare an på deg å velge riktig produkt for å oppnå den forventede effekten.
Jeg vil takke butikken for et godt produkt av høy kvalitet, et stort utvalg, høflighet i service, effektivitet! Det er unødvendig å si at å kjøpe fra deg er en glede!) Takk for gavene, veldig fornøyde, hyggelige og positive).

Jeg har brukt Avene Hydratation Hydrance Optimale Leger UV20 krem ​​i lang tid. veldig glad. lett, ikke tykk, fukter godt.
spesiell takk til butikken for hurtigheten. Jeg er spesielt glad for at det ikke er behov for å betale ekstra penger ved levering.
sminke, som alltid, på toppen!

Utmerket krem, jeg tok den andre pakken. Den har flott både om sommeren og om våren og høsten. For vinteren vil jeg ha noe mer radikalt. Av manglene absorberes kremen veldig raskt, og det ser ut til at den konsumeres raskere enn andre kremer, fordi det trenger litt mer.

Kremen er veldig lett i konsistens. Dette er både et pluss og et minus - noen ganger er det kanskje ikke nok hydrering i noen områder av huden (for eksempel på vingene på nesen og den nedre delen av kinnene). Men tetter ikke porene, huden ser sunn ut.
La oss se hvordan du vil oppføre deg om sommeren.

lett krem, egnet for huden min (blandet type). Generelt likte jeg Aven, kremen med syrer er også utmerket, og forbruket er økonomisk. Jeg trodde ikke at ett rør på 40 ml ville være praktisk nok i 5 måneder. anbefale til alle med problemhud med kviser og tette porer.

Etterlater ingen film, huden etter at den ikke er fet, gir fuktighet godt. Jeg er veldig fornøyd, for prisen er den bare super!

Kremen er lett, behagelig konsistens, MEN! det gir ikke fuktighet til huden, til og med normal, enn si tørr. Beklager (((

Kremen absorberes lett og forsvinner, som den var, ingen fuktighet.

Veldig delikat og lett krem. Absorberer på et øyeblikk.

kremen absorberes raskt, en behagelig lukt, men den er mer egnet for fet hud, jeg har kombinasjonshud jeg har ikke nok fuktighet

Flott krem. Anbefales for sensitiv, tørr hud.

God krem, 4+. I meg er en hud med en tørr T-sone kombinert med en ladning: krem ​​garno lyagє, uten blemmer og synlighet. Allerede i noen dager er tonen i shkiri variert. Men tørkeaksen på nese og panne visste ikke å vinde på en måned. (hvis jeg tar mer krem, vil jeg hoppe)
Jeg blir shukati dal, jeg kan vende meg til neste.

Les så mange rosende anmeldelser! Jeg var skuffet. Han ga meg ikke den effekten jeg forventet. Det er mer egnet for melking av kvinner med fet hud, som for meg. For min tørre hud absorberer den bare øyeblikkelig og gir ikke en fuktighetsgivende effekt. Forbruket er veldig raskt fordi Det er gelatinøst. Andre gang tar jeg aven og andre gang brenner jeg meg. Det er kanskje ikke dårlig, men ikke for den tørre huden min. For denne dagen er det bedre å ta Christina den samme effekten som denne kremen passer for!

Jeg likte kremen veldig godt, den absorberes perfekt, etterlater ingen fettfilm, den fukter ikke dårlig, huden er komfortabel med den.

Hele Avene Hydrance Optimale-linjen er utmerkede produkter av høy kvalitet. Jeg anbefaler til alle. Bestill - ikke nøl.

Prisen er ikke mye for dyrt enn i butikkene, men generelt er kremen lett, ikke økonomisk, som i sammenligning med Sibir, så langt kan jeg ikke si noe mer

Fukter perfekt, jeg elsker denne kremen. Den etterlater ikke en klebrig film etter seg selv, den gir meg ikke matting (fet hud i meg), snarere tvert imot, den gir huden en viss glans, men ikke en fet glans, nemlig glansen fra sunn, velstelt hud. Utmerket som en base for sminke, legger kosmetikk seg jevnere, ruller ikke.

På en eller annen måte skriver de alt til sommeren. ja, det er perfekt for denne sesongen. Men jeg bruker den også om vinteren, alt er bra. Som med alle fuktighetskremer, bør den påføres i kulde 2-3 timer før du går ut, slik at den får tid til å bli absorbert, og det er ingen utvidelse av vannmolekyler i kulden, noe som skader huden. Jeg bruker den sammen med Aven Klinans K, som jeg bruker om natten, og den tørker. Optimal om morgenen utjevner vannbalansen.

Kul krem, men ikke for vinteren. Lett tekstur, ikke tilstoppende porer, nøytral lukt. Jeg vil utsette det til sommeren)))

Kremen gledet meg. Egnet for normal til sensitiv hud. Anbefale.

Jeg kjøpte kremen for første gang, jeg bruker den i bare to uker. Veldig lett, absorberer uten å legge igjen en film i ansiktet. Jeg er veldig fornøyd så langt! Takk!

Dette er ikke første gang jeg kjøper en krem, den passer veldig godt for sommerperioden. Veldig lett, med SPF-beskyttelse, passer pulver eller concealer godt på den. Det passer ikke for meg om vinteren, det er ikke nok fuktighet. Generelt er det nå aktuelt.

Jeg har ømme følelser for Aven. Jeg kjøpte denne kremen til sommeren, siden vi alle trenger beskyttelse mot ultrafiolette solstråler. Før det var det en vanlig fuktighetskrem Avene Hydratation Hydrance Optimale Riche, men den er veldig fuktighetsgivende, så jeg bruker den om natten. Det samme lyset, hyggelig, som hele serien av Avené, forårsaket ikke meg rødhet, utslett og andre ting. Jeg bruker den før jeg drar ut og før jeg bruker mineralpulver. Alt er bra! Takk sminke!

fantastisk krem. godt absorbert, huden etter at den ikke skinner. flott alternativ for sommerkrem.

Kremen er verdig, den passer perfekt til huden min! Nettstedet fungerer som alltid bra - dette kan ikke annet enn glede seg)))

Dagkrem, tonen passer veldig bra. Stiftelsen. Holder fuktighet i huden gjennom dagen.

Krem passer! Takk! Men ikke fuktighetsgivende nok!

Som alltid gleder Avene seg, spesielt at den oppfyller alt lovet av produsenten. Faktisk blir kremen matt, absorberes raskt og etterlater huden myk, fløyelsaktig, som litt pulverisert. For fet hud - det er det. Senket poengsummen for utilstrekkelig hydrering. Kanskje det blir bedre om sommeren, men foreløpig har jeg ikke nok fuktighet.

Lett, med beskyttelse, for sommeren. Smører ikke huden, den er også egnet for sensitiv hud, fordi fremkaller ikke utslett

En slags dobbel følelse etter bruk av AVENE kremer. Jeg har en klump hud, om vinteren tok jeg en krem ​​fra Rich-serien. Først var det en følelse av at kremen var veldig tett, og jeg kjente den i ansiktet mitt, den virket veldig tung, som en maske, men etter en måneds bruk ble huden min vant til den og etter påføring Jeg kjente det ikke engang lenger, dens tetthet hadde forsvunnet et sted og huden min føltes komfortabel med den. I dag kjøpte jeg Hydrans Optimal UV20 Leger krem, herregud, jeg har ikke hatt en slik krem ​​ennå, den absorberer meg raskt og jeg har ikke tid til å bruke den, følelsen av tetthet forblir, men jeg synder på det faktum at den må brukes i sååå varmt og solrikt vær i stedet for + 9 grader. Vel, hva kan jeg si, jeg vil bruke det, spesielt siden jeg ikke kan forstå om det holder seg til hudstrukturen, om huden er under den.

Tusen takk til butikken for den upåklagelige servicen! Kremen er veldig god. Det kan trygt anbefales om sommeren, også til de med fet hud. Absorberer øyeblikkelig, danner ikke film, sminke er ideelt brukt. Bleker ikke huden som andre UV-kremer.

En veldig behagelig krem, absorberes raskt, det er bra å bruke til og med en mod-makeup, den fukter godt og i det minste en slags beskyttelse, siden de fleste av spesialproduktene med høy SPF er tette og vanskelig å `` ta ut '' hele dagen, dessuten er porene tette, og denne kremen bare et funn. Jeg valgte blant et stort antall anmeldelser på Internett og angret ikke!

AVEN Fuktighetskrem for normal til kombinasjonshud Hydrans Optimal Leger 40 ml

1135 RUR.

1335 RUR.

MERK!

Årsak til markdown: Mangler på den ytre emballasjen til produktet

anbefalte produkter

beskrivelse

Gir huden intens og langvarig fuktighet, gjør huden matt. For normal til kombinasjonsfølsom hud.
Fuktighetsgivende ingredienser sikrer enda bedre penetrering og distribusjon av Avène Dark Water i huden og kontrollerer vanntap. Sebo-absorberende kapsler reduserer talgproduksjonen og matter huden din. Beriket med Avène Thermal Water med sine beroligende og irriterende egenskaper, belegger kremen huden din forsiktig.

AKTIVE KOMPONENTER

Termisk vann Aven, lipomucin, lipid trio, glyserin, talgregulerende kapsler

TEKSTUR

Lett og forfriskende tekstur gir huden en følelse av komfort og ømhet i lang tid.

APPLIKASJON

Påfør morgen eller kveld på perfekt ren, tørr hud.
Om morgenen kan du bruke Hydrans Optimal UV 20 Leger Protective Moisturizing Cream for normal til kombinasjonshud

STREKKODE
KJENNETEGN

Problemer - Dehydrering, følelse av tetthet, tørrhet og flassing

Formål - Fuktighetsgivende og mykgjørende

Produkttype - Krem

Produktets applikasjonsområde - Ansiktspleie

Opprinnelsesland - Frankrike

Kosmetikk - Apotek

SPONSURSPRODUKTER

Ekspertkonsultasjon alle

Hva anbefaler du?

Hallo! Interessert i ansiktspleie. Huden er fet (noen ganger tørr, flassende), med forstørrede porer, en liten mengde lukkede komedoner. Hva anbefaler du? Takk på forhånd!

Avene HYDRANCE OPTIMALE UV LEGERE SPF 20 (Hydrans Optimal UV20) Krem for normal / blandet hud, fuktighetsgivende, 40 ml, fuktighetskrem, AVENE

1403 RUR.

1333 RUR.

Avene Hydrance Optimale UV Legere SPF 20 Creme Hydratante protectrice (Aven Hydrance Optimal UV20 Leger fuktighetsgivende krem) for sensitiv, kombinert, normal hud.
En lett krem ​​med en behagelig aroma Avene Hydrance Optimale UV Legere SPF 20 Creme Hydratante protectrice er ideell for daglig pleie av normal til kombinasjonsfølsom hud. Aktive ingredienser med en uttalt fuktighetsgivende og mykgjørende effekt øker absorpsjonsevnen til Avene termisk vann, noe som lindrer ubehaget av tetthet og brennende følelser, metter de dype lagene i dermis med fuktighet, stimulerer cellefornyelse.

Sebo-absorberende kapsler eliminerer fet ansiktsglans og regulerer produksjonen av talg. Takket være solbeskyttelsesfiltre (UV 20), forhindrer Aven Hydrance Optimal Leger-krem fotografering av huden. "Pustende", ikke-klebrig og ikke-fettete film gir langvarig fuktretensjon i overhuden, beskytter mot chapping.

Ingrediens: Avene Thermal Spring Water (Avene Aqua). Etylheksylmetoksykinnamat. Oktokrylen. Bis-etylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine. Syklometikon. Stivelse i aluminium Octenylsuccinat. Polymetylmetakrylat. Kaliumcetylfosfat. Bensoesyre. Beta-Sitosterol. Capryl / Capric Triglyserid. Carbomer. Klorfenesin. Dinatrium Edta. Parfyme. Glyserin. Glycine Soja. Hydrogenerte Coco-glycerider. Lecithin. Fenoksyetanol. Poloxamer 188 Sodium Chondroitin Sulfate. Natriumhydroksid. Tokoferylglukosid. Xantangummi

Påføring: Påfør kremen om morgenen og kvelden på grundig renset hud i ansiktet og nakken.

Avene Hydrans Optimal fuktighetskrem

Avene fuktighetskrem for forskjellige hudtyper og serum fra Hydrans Optimal-linjen:

Hydrance Optimale gir intens fuktighet i lang tid og passer for alle hudtyper: HYDRANCE OPTIMAL RICH / HYDRANS OPTIMAL RICH UV20 - for sensitiv og tørr hud, HYDRANCE OPTIMAL LEGER / HYDRANCE OPTIMAL LEGER UV20 - for sensitiv normal eller kombinasjonshud.

Jeg skrev om forskjellen mellom tørr og dehydrert hud i denne artikkelen. Det er veldig viktig å forstå dette skillet, da omsorg for tørr og dehydrert hud er fundamentalt annerledes. Fuktighetskremer, til tross for navnet, er egnet for tørr hud, ikke dehydrert hud..

Avene Hydrating Emulsion Light

Her er hva som er skrevet om denne fuktighetskrem på det offisielle nettstedet til Avene:

40 ml rør
Fukter huden din lenge. Lett og forfriskende tekstur gir huden en følelse av komfort og ømhet i lang tid.
Hvordan gjør?
Fukter *: Fuktighetsgivende ingredienser trenger enda bedre inn i og fordeler Avene Thermal Water i huden og kontrollerer vanntap.
Renser: Sebo-absorberende kapsler reduserer talgproduksjonen og mattner huden din.
Beroliger: Beriket med Avène Thermal Water med sine beroligende og anti-irritasjonsegenskaper, dekker kremen forsiktig huden din.
* - Fukter de øvre lagene i huden.
Hydrans Optimal Leger er egnet for normal og kombinasjonsfølsom hud.
Applikasjon:
Påfør morgen eller kveld på perfekt ren og tørr hud.
Om morgenen kan du bruke Hydrans Optimal UV Leger for å gi beskyttelse mot solstråler (SPF 20).

Kjemisk oppbygning:

  1. Vann (Avene Thermal Spring) - Avene termisk vann.
  2. Capric / Caprylic Triglyceride - Avledet av kokosnøttolje og glyserin. En mykgjørende av høy kvalitet, rik på fettsyrer som gjenoppretter den skadede hudoverflaten, fukter huden og forhindrer fuktighetstap. Den har betennelsesdempende egenskaper. Komedogene påstander om denne ingrediensen støttes ikke av forskning.
  3. Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil - Safflora frøolje, en av de beste ingrediensene. Det er veldig gunstig når det tas oralt, da det er rikt på antioksidanter. Effektivitet når den påføres huden er ikke bekreftet av forskning. Saffloraolje er rik på essensielle fettsyrer, spesielt linolensyre, derfor kan den delta i restaureringen av den skadede hudbarrieren og er indisert for tørr hud. Men - vær oppmerksom! - Saflorolje kan forårsake allergi hos personer som reagerer på pollen (selv om dette er viktigere når det tas internt).
  4. Syklometikon - silikon, mykgjør huden, letter distribusjonen av kremen på huden, ikke-komedogen.
  5. Sukrose-stearat er et monosakkarid som tilhører klassen glukoseaminoglykaner, som hyaluronsyre. Binder og beholder vannmolekyler rundt det, gir fuktighet til huden og skaper gode forhold for funksjonen til alle hudceller.
  6. Glyserin er en vanlig fuktighetskrem for huden. Tiltrekker og holder vannmolekyler i nærheten av seg selv.
  7. Butylenglykol - beholder fuktighet i overflatelagene i huden, er et emulgator og overflateaktivt middel, fremmer dypere penetrering av andre aktive ingredienser i kosmetikk.
  8. Sukrose-distearat - se ovenfor sukrose-stearat.
  9. Polymetylmetakrylat - tilhører en stor gruppe syntetiske filmdannende komponenter. Brukes ofte i hårpleieprodukter og fuktighetskrem for å lage en tynn film på hudens overflate som forhindrer at vann fordamper. Viser til "gode" ingredienser, men kan noen ganger forårsake allergi i tilfelle sensitiv hud.
  10. Benzoesyre er et konserveringsmiddel, mindre irriterende for huden enn andre konserveringsmidler. "God".
  11. Beta Sitosterol, BHT, Carbomer, Chlorphenesin, Dinatrium EDTA, Duft, Glycin Soja Seed Extract (Soybean), Hydrogenated Coco Glycerides, Lecithin, Phenoxyethanol, Poloxamamer 188, Sodium Chondroitin Sulfate, Sodium Hydroxide

Konklusjon:

Avene Hydrating Emulsion Light er en standard fuktighetskrem for denne typen hud. Litt tungt for fete hudområder.

Formelen er den vanligste, selvfølgelig vil hudens grunnleggende behov bli tilfredsstilt, men ikke noe mer. Nesten uten antioksidanter og vitaminer.

Avene Rich Hydrating Cream

Vi leste annonsen for nettstedet Avene cosmetics:

40 ml rør
Fukter * huden din i lang tid.
En rik og rik tekstur gir huden en enestående følelse av komfort i lang tid.
Hvordan gjør?
Nærer seg: Sheasmør i formelen gir huden din komfort.
Fukter *: Fuktighetsgivende ingredienser trenger enda bedre inn i og fordeler Avène Dark Water i huden og kontrollerer vanntap.
Beroliger: Beriket med Avène Thermal Water med sine beroligende og anti-irritasjonsegenskaper, dekker kremen forsiktig huden din.
* - Fukter de øvre lagene i huden.
Hydrance Optimal Risch er egnet for tørr og veldig tørr sensitiv hud.

Kjemisk oppbygning:

  1. Vann (Avene Thermal Spring) - Avene termisk vann.
  2. Mineralolje (Paraffinum Liquidum) er en svært raffinert, luktfri olje hentet fra raffinerte petroleumsprodukter. Det er mye brukt i kosmetikk som det minst allergifremkallende, forblir alltid flytende og forårsaker ikke tilstopping av porene. ikke vær redd for det, fordi olje er et naturlig produkt. Mineralolje regnes som den beste ikke-allergifremkallende fuktighetskrem tilgjengelig i dag. Det har sårhelende egenskaper og forstyrrer ikke hudens åndedrett. All mineralolje som brukes i kosmetiske produkter gjennomgår obligatorisk sertifisering - i USA er det USP (United States Pharmacopeia), i Storbritannia - BP (British Pharmacopeia). Alle diskusjoner om farene med mineralolje for huden er ikke vitenskapelig begrunnet - de bare "varmer opp" »Forbrukerens interesse for sensasjoner syntetisk komponent, hjelpestoff som forbedrer hudtilstanden.)))
  3. Glyserin - fuktighetskrem for huden.
  4. PРG-15 Stearylether - syntetisk komponent, hjelpestoff som forbedrer hudtilstanden.
  5. Syklometikon - silikon, mykgjør huden, letter distribusjonen av kremen.
  6. Cetearylalkohol - Kan fås syntetisk eller fra kokosnøttolje. Bløtgjørende, fortykningsmiddel for emulsjoner, ledende middel for andre ingredienser.
  7. Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil - se ovenfor.
  8. Glyserylstearat - emulgator, etter bruk av huden, blir huden glatt å ta på.
  9. PEG-100 Stearate - tilhører en bred gruppe polyetylenglykoler som brukes til å tykne emulsjonen for å forbedre penetrasjonen av andre aktive ingredienser i kremen.
  10. Butyrospermum Parkii (sheasmør) frukt - sheasmør eller sheasmør. En av de beste kosmetiske ingrediensene, rik på antioksidanter, fettsyrer. Mykner og gir fuktighet til huden, gjenoppretter den naturlige fuktighetsfaktoren på hudoverflaten.
  11. Cetearylglukosid, benzoesyre, beta sitosterol, BHT, C13-14 isoparaffin, capric / caprylisk triglyserid, klorfenesin, dinatrium EDTA, duft, glycin soja frøekstrakt (soyabønne), hydrogenert Coco Glyceridesox, Laureth-7, Lec Polyakrylamid, Sodium Chondroitin Sulfate, Sodium Hydroxide, Xanthan Gum

Konklusjon:

Avene Dry Skin Moisturizer er også den vanligste fuktighetskrem for normal til tørr hud. Ikke noe spesielt.

Den inneholder ikke vitaminer eller antioksidanter, så viktig for huden. For denne prisen kan noe bedre opprettes.

Avene Hydrating Cream SPF30

Avenes annonse for dette produktet er ikke forskjellig fra den forrige, bare lagt til solkremer for å beskytte huden mot fotografering.

Kjemisk oppbygning:

  1. Octocrylene (8%) er et syntetisk UV-B solkremfilter. Sammen med avobenzon stabiliserer den UV-A-stråler. Trygt for huden. Hos personer som tar medisiner for leddbetennelse (som ketoprofen) kan forårsake hudsensibilisering.
  2. Octinoxate (7,5%) - Også kjent som oktylmetoksykinnamat eller etylheksylmetoksykinnamat. Kjemisk solkrem. Det eldste og mest brukte UVB-filteret. Det regnes som den beste solkrem. Helt trygt. Alle de "fasjonable" hevder nå at det forårsaker hudkreft ikke støttes av noe..
  3. Titandioksid (3,2%) - En av de beste kosmetiske ingrediensene, titandioksid. Brukes som et emulsjonstykningsmiddel, bleking og kremapplikasjonsforsterker, som en fysisk solkrem.
  4. Syklometikon, glyserin - silikon og fuktighetsbevarende middel, se ovenfor.
  5. Etylheksylpalmitat - en blanding av fettalkohol og palmitinsyre, fungerer som et mykgjørende middel, er en "god" ingrediens.
  6. Stearyl Alkohol er en fettalkohol avledet fra kokosnøttolje. Mykner huden, gir fuktighet, stabiliserer emulsjonen.
  7. Kaliumcetylfosfat - et overflateaktivt middel som forbedrer kremens inntrengning i huden.
  8. Glyserylstearat - emulgator, etter bruk av huden, blir huden glatt å ta på.
  9. Alumina er et aluminiumoksyd som brukes som slipemiddel, fortykningsmiddel og adsorberende middel. Viser til "gode" ingredienser.
  10. Bensoesyre, Beta-Sitosterol, Capryl / Capric Triglyceride, Chlorphenesin, Dinatrium EDTA, Glycin Soja (Soybean) Extract, Hydroxyethyl Acrylat / Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Fenoxyethanol, Poloxamer 188, Simecosorbide 60, Sodium Tyggegummi

Konklusjon:

Avene fuktighetskrem for tørr hud SPF30 (Hydrating Cream) med bredspektret solkrem.

Formelen til kremen er den vanligste, sammensetningen er "dårlig". Prisen kan være lavere, gitt komposisjonens banalitet og mangelen på en fantastisk effekt.

Avene fuktighetskrem - EMULSJON FOR NORMAL & KOMBINERT HUD SPF30

La oss gå direkte til sammensetningsanalysen:

Kjemisk oppbygning:

  1. AVENE TERMISK VÅRVANN (AVENE AQUA) - Avene termisk vann, hvis egenskaper ikke skiller seg mye ut fra vanlig kildevann.
  2. ETYLHEXYL METOXYCINNAMATE - samme som OCTYL METHOXYCINNAMATE - kjemisk solkrem.
  3. OKTOKRYLEN - se ovenfor.
  4. BIS-ETYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE er også en type A UV solkrem kjent som Tinosorb S. Oppført som en trygg hudingrediens i Europa, men forbudt i USA og Canada av FDA.
  5. CYCLOMETHICONE - silikon.
  6. ALUMINIUMSTIVELSE OCTENYLSUCCINATE - aluminiumstivelse, pulver, fortykkende emulsjonskomponent, adsorbent. Gjør huden silkeaktig. "God" ingrediens.
  7. POLYMETHYL METHACRYLATE - tilhører en stor gruppe syntetiske filmdannende komponenter. Brukes ofte i hårpleieprodukter og fuktighetskrem for å lage en tynn film på hudens overflate som forhindrer at vann fordamper. Viser til "gode" ingredienser, men kan noen ganger forårsake allergi i tilfelle sensitiv hud.
  8. POTASSIUM CETYFOSFAT - overflateaktivt middel, forbedrer kremens inntrengning dypt inn i huden.
  9. Benzosyre beta-sitosterol BHT caprylsyre / caprinsyre-triglycerid karbomer KLORFENESIN dinatrium EDTA FRAGRANCE (PARFUM) GLYCERIN glycin SOJA (soyabønner) kjerneekstrakt (glycin SOJA kjerneekstrakt) HYDROGENATED COCO-glycerider LECITIN PEG-32 PEG-400-fenoksyetanol Poloxamer 188 NATRIUM kondroitinsulfat NATRIUM HYDROXIDE TOCOPHERYL GLUCOSIDE XANTHAN GUM

Konklusjon:

Krem for kombinasjonshud - vil skape sløvhet, fuktighet. Solbeskyttelse på høyt nivå.

Merknader til kremen lik de forrige.

Avene Fuktighetsserum

Her er hva de skriver om denne fuktighetskrem på nettstedet Avene:

Hydrance Intense serum gir fuktighet til sensitiv hud i lang tid. Det skaper "reservoarer" av fuktighet i huden: mikrokapsler med termisk vann fortsetter å frigjøre fuktighet i opptil fire timer.

Samtidig dannes en usynlig vannfilm som beskytter huden mot fuktfordamping i løpet av dagen.

For alle typer dehydrert sensitiv hud.

Kjemisk oppbygning:

  1. AVENE AQUA - Avene termisk vann.
  2. METHYL GLUCETH-20 - væske, brukt som hjelpekomponent, binder vann, forbedrer hudtilstanden.
  3. PEG-12 - refererer til polyetylenglykoler - en blanding av fettsyrer og fettalkoholer. Emulgator, løsemiddel, emulsjonsstabilisator og mykgjørende.
  4. CYCLOPENTASILOXANE - silikon, mykgjør huden.
  5. GLYCERIN - luftfukter.
  6. PROPYLEN GLYCOL CETETH-3 ACETATE - mykgjørende og fortykningsmiddel.
  7. POLYAKRYLAMID - tilhører en stor gruppe filmdannende midler. Danner en plastfilm på hudoverflaten som binder og holder på vann. Brukes i fuktighetskremer og hårpleieprodukter.
  8. ALKOHOL - alkohol. Tørker og irriterer huden.
  9. Bensoesyre. C13-14 ISOPARAFFIN. PARFUM. HYDROXYETHYLCELLULOSE. LAURETH-7. PEG / PPG-18/18 DIMETIKON. FENOKSYETANOL. FOSFOLIPIDER. NATRIUMACETAT. NATRIUM DNA. TETRASODIUM EDTA

Konklusjon:

Sammensetningen er ikke i det hele tatt interessant, og til og med alkohol tilsettes (for å forbedre penetrasjonen av andre ingredienser, for rask absorpsjon, en følelse av lys på huden). Kan forårsake hudbarriere og hudirritasjon ved langvarig bruk.

Det er ingen ingredienser som virkelig kan forbedre hudens tilstand. Standard silikoner, fuktighetsbevarende midler og filmdannere.

Så langt tilbyr ikke Avene noe spesielt, men det kommer fremdeles!