Grunnleggende pleie for problemhud fra Avene

Jeg er en av de menneskene hvis kviser glatt blir til rynker. Verken hudleger eller kosmetolog var i stand til å kvitte meg med det helt. Nå lever jeg og balanserer på en fin linje mellom utslett og rød irritert kviser, noen ganger subkutan. Jeg ble stadig forfulgt av tørrheten i huden, og i prinsippet ser det ut nå, hvis du ikke smører alt produktutvalget på en gang.

De to virkemidlene som er beskrevet i dette innlegget, er ikke de eneste ingrediensene i at jeg slutter. Men de var de første tegnene på overgangen til apoteket, og jeg har brukt dem i 4 måneder allerede, og jeg kan være sikker på inntrykkene mine.

Tidligere ble all min pleie redusert til sjeldne budsjettmasker i poser og rare hjemmelagde kremer fra en kosmetolog på celandine, noe som egentlig ikke hjalp. Og til den mest drenerende versjonen av Clinique 3-trinns system. Dette er ikke å si at det faste vil være entusiastisk. Ikke i det hele tatt)

Bildet:

Produktnavn: Avene Cleanance Gel
Utvidet mening:
Jeg må si med en gang at jeg likte gelen. Den vasker ikke for intensivt, og vaskes av med en litt slimete film. Men samtidig brukte jeg den hver dag, noe som aldri har skjedd før, med andre skiver..

Produktet renser forsiktig uten å forårsake den minste skade på huden, og for meg personlig er det i balansen når rensingen er av høy kvalitet, men uten overdreven tørking. Videre ser det ut til at årsaken til tørrheten er vann fra springen, ikke gel..

Produktets farge er blågrønn, teksturen er flytende. Lukten er enkel, frisk, forsvinner raskt. Lukten forårsaker ingen irritasjon for meg, selv om jeg er ganske følsom, og parfymen gjør ofte vondt på hodet mitt.

Lokket er funksjonelt og kan lukkes ved å vri. Det kan være upraktisk når du åpner med våte hender.

40 zł / 10 dollar for 300 ml med rabatt og kampanjer. Vanlig pris i området 15-20 dollar.
Testperiode: 4,5 måneder.
Vurdering: 5 (bare veldig bra, ingen entusiasme)

Produktnavn: Avene Cleanance Expert - Soin
Utvidet mening:
Produsenten indikerer at denne kremen er for problemhud, og lover matting, lyser hudormer, reduserer rødhet og til og med tilsynelatende begrenser spredning av bakterier. I tillegg fukter den også.

Generelt holder produsenten sine løfter. Det vil si at alle disse effektene er der, bortsett fra at jeg ikke legger merke til lysning av svarte punkter, fordi jeg prøver å rense porene i tillegg. Selvfølgelig bør du ikke forvente øyeblikkelige resultater, men for å være ærlig, smør i 2-3 uker på rad minst en gang om dagen etter at du har vasket ansiktet ditt, effekten på ansiktet. Kvisen min blir mindre, de er ikke røde, som vanlig, men stikker bare litt ut. Hudtonen er jevnere og overraskende nok skinner huden ikke. Jeg bruker ikke tonale midler, og effekten er veldig merkbar.

Jeg vet ikke hvordan han gjør det, men tusen takk til ham.!

Det er her rosene slutter og prosaen begynner. Pakken har en tynn tut som kremen påføres gjennom. Jeg gir dem horisontale striper på pannen, kinnene og haken, og smører dem. Distribusjonen av produktet er fortsatt litt stram, og derfor er emballasjen nesten avsluttet under bruk. Hvis det brukes på et annet produkt, for eksempel lotion eller serum, blir det lettere å distribuere..

Og likevel ser det ut til at det ikke er nok fuktighet i kremen. Hvis dette vanligvis er nok om dagen, vil jeg gjerne få mer næret hud om natten..

Vel, denne kremen i år vant British Pure Beauty Awards som den beste nye ansiktskremen. Gratulerer!

50 zloty / 13 dollar for en pakke på 40 ml med rabatt. Vanlig pris opp til $ 20.
Testperiode: 4,5 måneder.
Vurdering: 5

avene og problemhud

Jenter, hvordan huden min fikk meg! Det er intern kviser! Og nå, generelt, subkutant over hele kinnet, for ikke å nevne T-sonen, hvor hver pore er en svart prikk! Tristhet ikke ellers! At jeg ikke prøvde strømmen, en fig, før menstruasjonen blir til en motbydelig hud (((en hel eske med masker, kremer og skiver - hyllene knekker. Jeg har nylig fått et nytt produkt, et sett fra avene, hudfargen min har flatet ut, men alt klatrer ut (alle kviser)) Hvem har brukt denne kosmetikken? Hjelper det virkelig, eller igjen penger i avløpet?

Avène Hjemmepleie for kvise hos voksne: Hvordan velge og hva du kan gjøre?

Å finne hjemmepleie når du har problemhud og er over 25 år er en utfordring. Våre tre heltinner med mild kviser velger Avène Cleanance-produkter ved hjelp av en hudlege og deler deres inntrykk.

Hva er Avène Cleanance?

Avenes linje for problemhud heter Cleanance - og hvis du har kommet over kviser i livet ditt, kunne du ikke annet enn å høre om det. Hos Avène er hjemmepleie et viktig skritt i kampen mot kviser. Det skal fungere som en forverringsforebygging og hudstøtte mellom profesjonelle behandlinger.

Sammensetningen av to produkter i serien er nylig oppdatert: den sebumregulerende emulsjonen Cleanance Expert og den antiinflammatoriske TriAcneal Expert. Nå er det ingen syrer i dem. Og i stedet for syrer - komponenten expressin, et keratolytisk middel basert på planteekstrakt (reduserer antall hudormer, jevner ut hudens tekstur). Klinisk bevist å være mer effektiv enn 6% glykolsyre i 1% konsentrasjon, men bryter ikke hydrolipidlaget og er egnet for sensitiv hud.

I tillegg til expressin inneholder begge emulsjonene diolenil (dreper bakterier som fremkaller betennelse) og Avene termisk vann (reduserer irritasjon). Forskjellen er at TriAcneal Expert inneholder retinaldehyd, som glatter og reduserer kviser arr (derfor er det ment for hud med moden kviser). Og monolaurin ble tilsatt Cleanance Expert-emulsjonen, som regulerer produksjonen av talg. Emulsjoner kan kombineres med hverandre.

Hvem er våre heltinner og lege?

Testdeltakerne er denne gangen pasienter ved Institute of Plastic Surgery and Cosmetology, hovedsakelig med den første graden av kviser. Alle overvåkes av en hudlege, dermatokosmetolog Galina Viktorovna Sofinskaya. Før hun jobbet på IPHK Galina Viktorovna var leder for avdeling for pediatrisk kosmetologi i senteret "Beauty Clinic on Arbat" i tjuefem år, har hun mye erfaring med å behandle pasienter med kviser..

Hvilken effekt kan du forvente fra hjemmet til akneomsorg?

Vi spurte Galina Viktorovna, hva kan du forvente når du bruker hjemmetjeneste? Hun var ærlig: “Kviser oppstår på grunn av at utskillelsen av talgkjertelen forblir i kanalen og tetter den (det kan være mange grunner til dette: redusert hudimmunitet, stress, gastritt, inntak av antibiotika, hormonforstyrrelser osv.) i verden er ikke kremen i stand til å rense kanalene til talgkjertlene. Dette gjøres ved rensing, peeling og andre kosmetiske prosedyrer. Og hjemmetjenesten hindrer dem i å tette seg igjen. Det normaliserer kvaliteten på sekresjonen av talgkjertlene, stimulerer veksten av nye "riktige" celler og fornyer stratum corneum ".

Hvem er de "riktige" cellene?

Cellene i stratum corneum vokser vanligvis til en jevn kubisk form og har en utmerket metabolisme. Når du beveger deg inn i de øvre lagene i huden, frigjøres innholdet fra dem, de blir tette, flate og fester seg som rustning for å beskytte kroppen. Slik skal det være.

Men la oss si at du er stresset. Metabolisme forstyrres i celler. De blir ujevne, de vokser i feil rekkefølge - som bøker som er spredt på bordet. Adhesjonen er brutt mellom dem, en ujevn overflate med "hull" dannes.

Den første konsekvensen: huden begynner å skrelle av ujevnt. Når du bruker kremen, blandes vekten av stratum corneum med den. Og du, uten å mistenke noe, gni denne "sementen" inn i utskillingsrørene til talgkjertlene og tetter dem. Betennelse vises.

Den andre konsekvensen: partikler av smuss fra omgivelsene faller i "hullene" mellom cellene. Dette blir lagt merke til av de underliggende cellene til Langerhans og "si": "Khan, venner, må raskt lappes!" En hær av blodceller og antistoffer sendes til problemområdet. I speilet ser du rødhet.

Hva Avène Cleanance Home Care lover?

Rydd opp cellulær metabolisme: normaliser peeling, hydrering, kvalitet og mengde sekreter. “De første endringene som deltakerne i eksperimentet bør se, er justeringen av lettelsen, stramming av huden og reduksjon av rødhet. Litt senere vil problemet med premenstruell betennelse forsvinne, sier Galina Viktorovna.

Våre heltinner

Natalia tror ikke at hennes problem kan kalles det forferdelige ordet kviser: “Ja, jeg har utslett av og til. Men det er også perioder når huden er helt ren. Samtidig er den ikke fet - snarere er den kombinert, det er ingen fet glans om dagen. Disse utslettene er mer sannsynlig forbundet med hormonsyklusen, og kan også vises under reiser og flyreiser. Huden reagerer veldig mye på vann - hardt Moskva-vann passer meg ikke, jeg trenger en myk ”. Natalia har denne situasjonen siden ungdomsårene, men det siste halvannet året har betennelse blitt hyppigere..

Galina Viktorovna avgjør at Natalia har den første graden av kviser. “Porene er litt forstørrede, men lipidlaget er svakt: selv om Natalia vasket ansiktet klokka 6, kl. 15, skinner ikke huden i det hele tatt. Talgkjertlene er ikke aktive nok, og huden eksfolierer ikke bra alene. Derfor vil hennes hjemmepleieprogram se ut som alternativ ernæring og peeling, sier hun..

Ifølge legen trenger du ikke å vaske ansiktet ditt med spesielle geler og skum om morgenen. Huden skal ha en vann-lipid-kappe. Hvis du om morgenen vasker den av, begynner den uheldige slepte talgkjertelen raskt å produsere en hemmelighet. Det viser seg tykkere enn det burde, og tetter mekanisk til kanalene.

For vask anbefaler Galina Viktorovna bare micellært vann (eller i ekstreme tilfeller vann fra springen tilført ved romtemperatur). Avène Cleanance Micellar Water kontrollerer talgproduksjonen og krever ikke skylling. I løpet av dagen foreskriver Galina Viktorovna å rense huden 3-5 ganger med micellært vann. Det fjerner urenheter som legger seg på huden.

Etter å ha tørket av huden om morgenen, skal Natalia bruke Cleanance Expert kerato-regulerende emulsjon (ikke gni, påfør på håndflatene og trykk dem i ansiktet). Det har betennelsesdempende og talgregulerende effekter, jevner ut hudtekstur og beroliger rødhet.

Avtaler for kvelden: først, rensing med Avène Cleanance Gel. Ritualet skal se slik ut: du må fukte en liten svamp, klemme ut en dråpe av produktet, skumme og påføre skummet på ansiktet ditt med milde bevegelser uten å gni. La stå i noen sekunder og skyll med vann ved romtemperatur. Det er ikke ønskelig ikke den som strømmer fra kranen, men mineral eller i det minste nåtiden. Legen anbefaler alle å gjøre det til en vane å legge en vakker bolle nær vasken, fylle den med vann om morgenen - og vaske om kvelden.

For det andre: Etter rensing må Natalia bruke ett av to produkter, vekselvis annenhver dag - TriAcneal Expert emulsjon eller Cleanance Hydra fuktighetsgivende beroligende krem ​​(kompenserer for tørkeeffekten av medisiner for kvisebehandling). Galina Viktorovna advarte om at Natalyas hud kan krile noen dager etter bruk av TriAcneal Expert, som om hun er irritert (bare fordi hennes hydrolipidlag nå er svekket). I dette tilfellet må hun ta en pause i 1-2 dager, men sørg for å fortsette å bruke emulsjonen etter det..

Nærmere begynnelsen av syklusen, burde Natalia ha gjort en rengjøring for å forhindre en ny utslett. Spotbehandling ble foreskrevet for å tørke ut betennelse..

Natalias mening etter seks uker:

- På testtidspunktet ga jeg opp sminke (foundation, pulver) - Jeg lot bare mascara ligge. Derfor var det ingen problemer med å vaske med micellar flere ganger om dagen. Jeg bar bare med meg bomullsputer og en liten flaske Cleanance Micellar Water, samt en krem ​​i reserve. Huden var behagelig - micellar gir en følelse av friskhet, den er veldig myk, det er ingen klebrighet som jeg vil vaske av. Jeg vasket ansiktet mitt med Avène Cleanance Gel om kveldene - som Galina Viktorovna rådet, dryppet jeg en dråpe i håndflaten min, gned litt for å få skum. Jeg påførte ikke gelen direkte på ansiktet mitt. Positive inntrykk - gelen forårsaket ikke tørrhet.

Først hadde jeg Expert for morgenen, for Hydra-kvelden annenhver gang med TriAcneal. Som spådd av legen reagerte huden på TriAcneal med avskalling og irritasjon. Mest av alt likte jeg den fuktighetsgivende beroligende Hydra. Det ser mer ut som en helbredende krem, den har en tettere og rikere tekstur; Ekspert er lettere, jeg tror det passer for alle. I tilfelle betennelse hadde jeg også Cleanance Spot Treatment, en lokal korrigerer, men jeg så ingen effekt av det..

Midt i testen dukket det opp flere utslett - akkurat som legen forutsa. Derfor koblet vi prosedyrer - jeg gikk for å rense. Til tross for denne forverringen liker jeg endelig hudens generelle tilstand - den er fuktet, glatt, tett, hudfargen har blitt jevnere. Jeg vil fortsette å bruke Avene.

Galina Viktorovnas kommentar: “Natalias hud fungerte bra, enda bedre enn jeg forventet. Før eksperimentet var det tynt, tørt (som stramt), med rødhet og gjennomsiktige kar. Vanligvis tar en slik hud lang tid å komme seg. Men Natalia hadde en åpenbar forbedring på seks uker: teksturen jevnet seg ut, rødheten var borte. Huden har blitt tett, hydrert, eksfolieringsprosessen har blitt normal. Denne suksessen negerer imidlertid ikke det faktum at Natalia må gå til kosmetisk rensing i tide. Hvis hun gjør dette og fortsetter å bruke Avène Cleanance hjemmepleie, vil kviser gradvis slutte å plage henne. ".

Ksenia utviklet, som mange, hudproblemer i tenårene. Og siden den gang, i mer enn ti år, har hun levd med et lite antall utslett (åpent og lukket) i ansiktet, for det meste knyttet til syklusen. Det er også svarte prikker. Samtidig anser han heller ikke huden sin fet: "Huden er ganske kombinert - T-sonen er normal (den kan noen ganger skinne), det er problemer på kinnene, mens det også er tørrhet." Ksenia gikk ikke til kosmetologer med dette problemet før - hun bodde i et annet land og hadde ikke muligheten.

I følge Galina Viktorovna har ikke Xenia hyperkeratose (et brudd på eksfoliering av stratum corneum), som Natalia. Hun har kombinasjonshud: pannen, nesen, haken er normal, og det er hyperfunksjon av talgkjertlene på kinnene (selv om det vanligvis er omvendt). Talgkjertlene på kinnene gir en altfor tykk og rikelig sekresjon. ”Likevel har Ksenia bare det første, uutgitte stadium av kviser. I hennes tilfelle kreves et balansert kosthold og riktig hjemmebehandling, sier legen. “Jeg har et ernæringsprogram som jeg prøver å holde meg til. Faktisk er det viktigste for meg å ekskludere mat "søppel" - chips, for eksempel eller slike fete ting som majones. Hvis jeg begynner å spise majones, blir det mer betennelse! ”Sier Ksenia.

Hensikten: om morgenen å tørke av huden med Cleanance Micellar Water (på dager når du føler overfølsomhet, kan du vaske med en gel, men umiddelbart fukte huden med Cleanance Hydra-krem). Påfør Cleanance Expert sebum-regulerende emulsjon. I løpet av dagen må du rense huden minst 3-5 ganger med micellært vann og gjenta emulsjonen en gang.

For kvelden: Cleanance Gel og TriAcneal Expert emulsjon. Bruk Spot Treatment blyantkorrektor og påfør en rengjøringsmaske bare i kinnområdet hver 8. til 10. dag.

Ksenias inntrykk etter seks ukers bruk:

- Jeg har brukt Avène Micellar Water før, jeg liker det. Mine var imidlertid fra en annen linje, men det viste seg at Cleanance Micellar Water ikke er verre. Jeg helte den i en liten flaske, og jeg hadde den alltid med meg. Det var ingen ulemper, ingen ubehag.

På kveldene vasket jeg ansiktet mitt med Cleanance Gel - det renser godt, om morgenen sto jeg opp uten fet glans.

Også om kveldene brukte jeg TriAcneal - huden ble godt fornyet med den, det øverste laget ble av, det ble jevnere. Peeling dukket opp - men jeg fant ut av det bare da jeg på et tidspunkt bestemte meg for å påføre pulver. Jeg fortsetter å bruke emulsjonen nå, jeg liker effekten.

Om morgenen og om ettermiddagen brukte jeg den talgregulerende rengjøringseksperten. God pleie for dagen - fjerner glans, teksturen er lett (noe mellom krem ​​og serum), den påføres behagelig, absorberes veldig raskt.

Jeg hadde også Cleanance Hydra-krem i tilfelle hudstramming og avskalling. Det var sant at slike problemer ikke oppsto - men jeg prøvde det uansett. Det er mer mettet, fuktighetsgivende, men gir også glans til huden..

Jeg fikk også ordinert en maske hver 8. til 10. dag, og jeg påførte den på denne måten - jeg påførte den på tørr hud som en krem ​​og vasket den av etter fem minutter. Da sa legen at det er mulig og enda sjeldnere, fordi huden allerede er fornyet på grunn av TriAcneal, og med den, ny, er det nødvendig å behandle den mer forsiktig.

Og Spot Treatment-blyanten - hjalp til med å takle betennelser raskt, bokstavelig talt neste dag avtok den.

Etter seks uker på Avène Cleanance er huden behagelig, den er jevnere, det er ingen peeling-stramming. Syklusrelaterte utslett er fremdeles der, men det er færre av dem, og med en blyant forsvinner de raskere.

Galina Viktorovnas kommentar: “Og igjen er jeg glad: Xenia hadde irritert hud med et forstyrret hydrolipidlag. Nå er rødheten borte, mønsteret på epidermis har flatet ut (de "riktige cellene" har blitt vellykket vokst), og viktigst av alt, en sunn satengglans har dukket opp. Huden er fuktet, noe som betyr at den ikke lenger flasser. Peeling tetter ikke kanalene til talgkjertlene. Hemmeligheten utskilles normalt, så problemet med premenstruell betennelse vil gå over tid. ".

Valentina, 27 år gammel

Av alle tre heltinner er Valentina den mest dyktige kviser. Hun hadde alltid litt problemhud. Men etter en tur til India for tre år siden, der Valentina fikk feil pleie og gjorde ansiktsmassasje med oljer, begynte en forverring. "Jeg fikk ikke olje i det hele tatt," sier hun. - Jeg fikk vite det senere. Oljepreparater tetter porene. Og jeg startet et utslett som ble til abscesser. Jeg var heldig at jeg kom til Galina Viktorovna! "

Galina Viktorovna ledet pasienten i to år for å oppnå et varig resultat - og hun klarte å bringe henne fra den fjerde fasen av kviser til den første milde. “Vi gjorde masker, prosedyrer, elektrokoagulering... Det er bedre å ikke engang huske det. Det tok mye penger, til og med måtte jeg ta opp et lån. Som et resultat overvant vi den situasjonen etter India. Det er bare arr igjen, vi polerer dem - vi gjorde både laseren og peelingene. Nå må jeg opprettholde resultatet - jeg trenger pleie som ikke fører til slike forverringer igjen, men fukter huden.

Selv før hele historien behandlet jeg kviser med hjemmelagde linjer, som tørket betydelig - det virket for meg at hvis det tørker, så fungerer det. Galina Viktorovna forklarte at dette ikke er slik, at huden må hydreres ".

Galina Viktorovna sier at nå er Valentinas hud i stabil god stand, men hun trenger støttende pleie for å gjenopprette hydrolipidlaget, fjerne fine rynker og ikke provosere "kosmetisk kviser" - en situasjon når blokkeringer, komedoner, inflammatoriske elementene.

Om morgenen er det også foreskrevet å vaske med Cleanance Micellar Water. Deretter må Valentina blande en dråpe Cleanance Hydra fuktighetskrem med en dråpe TriAcneal Expert emulsjon og påføre med forsiktig påføring av bevegelser uten å gni huden.

Retinol øker lysfølsomheten i huden, men Galina Viktorovna foreskrev ikke en krem ​​med SPF-faktor, siden solen er inaktiv til slutten av våren (hun foreskriver ikke TriAcneal Expert til pasienter om sommeren).

I løpet av dagen vil Valentina med jevne mellomrom tørke ansiktet med micellar vann, gjenta Cleanance Hydra fuktighetskrem og vanne ansiktet med Avène termisk vann hver 1-1,5 time. "90% av fuktighetskremene absorberer fuktighet fra luften - og når den ikke finnes der, tørker du tvert imot huden." Legen mener at det er riktig å gjøre følgende: lagre termisk vann på skrivebordet, spray det regelmessig ved siden av deg (ikke på huden, for ikke å forårsake den motsatte effekten av dehydrering) og utsett ansiktet ditt for vannskyen.

Etter en gelevask om kvelden ble TriAcneal Expert utnevnt. En gang hver 8-10 dag kan Valentina bruke Cleanance Mask, men som en maske, ikke en skrubb (ikke masser huden). For ikke å forårsake irritasjon de neste par dagene - ikke påfør emulsjon med retinaldehyd, bare Cleanance Hydra fuktighetsgivende beroligende krem ​​".

Valentinas inntrykk etter seks uker:

- Jeg likte å bruke Cleanance Micellar Water - Jeg nektet sminke, det var ikke noe problem å tørke det flere ganger om dagen (tørk av ansiktet mitt om morgenen, så til lunsj på jobben, deretter etter sport). Det eneste jeg leste er at hun fjerner sminke fra øynene, men hun tar ikke mascaraen min. Huden i ansiktet er veldig behagelig med det..

På kveldene vasket jeg ansiktet mitt med Cleanance Gel, et ikke-irriterende produkt som renser godt.

Av kremene hadde jeg Hydra - bare en nydelig ting, en fuktighetskrem som jeg vil fortsette å bruke helt sikkert. Huden ser flott ut med den - hydrert, sunn, uten rødhet, mens den har en lett tekstur og en behagelig lukt. Den kan absorberes på forskjellige måter - noen ganger etterlot den en fet glans, men jeg tørket den med servietter. Men følelsen av komfort på huden er slik at du tåler det - jeg har allerede kjøpt meg et ekstra slikt rør.

Fra TriAcneal, en krem ​​med retinaldehyd, hadde jeg ingen bivirkninger (peeling, irritasjon). Kanskje fordi jeg blandet det om morgenen med Hydra, slik Galina Viktorovna rådet. Jeg planlegger å bruke den videre.

Jeg kunne bruke Cleanance-masken bare en gang hver tiende dag - men jeg klarte å komme inn i den også. Rensing, påført i et tynt lag, kribler litt. Men uten å byste, tåler huden det normalt.

Porene mine trenger fortsatt periodisk rengjøring - jeg prøver å gå til det omtrent hver sjette uke, så er det ikke rengjøring, men det ser ut som om du ikke gjorde noe med ansiktet ditt. Hvis du allerede har overvunnet kvisen din, redusert den til et akseptabelt utseende, er det ingen permanente abscesser - Avène-linjen gir god støtte og gir huden en sunn og rolig tilstand..

Galina Viktorovnas kommentar: “Oppgaven er oppnådd - huden har en sunn glans, den er elastisk, godt hydrert. Mer sekresjon har begynt å frigjøres, noe som betyr at stoffskiftet har blitt bedre. Generelt er dette tilfelle når alt er bra, og det er viktig å ikke forstyrre balansen. For å gjøre dette, bør Valentina fortsette å bruke medisinsk kosmetikk for problemhud ".

Takk for hjelpen med å organisere eksperimentet "Institute of Plastic Surgery and Cosmetology" og Galina Viktorovna Sofinskaya.

Avene - anmeldelser om kosmetikk

om Avene kosmetikk 17. oktober 2008

Kommentarer Er anmeldelsen nyttig? Ja 0 Nei 0

Varunya-gjest

om Avene kosmetikk 13. oktober 2008

Kommentarer Er anmeldelsen nyttig? Ja 0 Nei 0

Ksenia-gjest

Kommentarer Er anmeldelsen nyttig? Ja 10 Nei 0

Lyulya-gjest

Kommentarer Er anmeldelsen nyttig? Ja 2 Nei 0

Ksenia-gjest

om Avene kosmetikk 9. oktober 2008

Kommentarer Er anmeldelsen nyttig? Ja 0 Nei 0

Lyulya-gjest

Kommentarer Er anmeldelsen nyttig? Ja 0 Nei 0

Prinsesse gjest

Kommentarer Er anmeldelsen nyttig? Ja 7 Nei 0

Varunya-gjest

om Avene kosmetikk 6. oktober 2008

Kommentarer Er anmeldelsen nyttig? Ja 2 Nei 0

Freshness gjest

Kommentarer Er anmeldelsen nyttig? Ja 1 Nei 0

Freshness gjest

I begynnelsen av september gikk jeg tom for Givenchy krem ​​(en serie første rynker, god nattkrem + fuktighetsgivende serum), og jeg bestemte meg for å velge en krem ​​for meg selv ved hjelp av dette nettstedet. Jeg valgte lenge, smurte hele tiden med det som var tilgjengelig hjemme - i Roshe, Lumen, som jeg på en eller annen måte kjøpte tilfeldig. (men med begrepet er de i orden). Samtidig endte vaskerommet. Og så begynte jeg bare å ikke kjenne meg igjen i speilet. Dette startet med ansiktet. en slags betennelse, skjellete områder i nasolabialområdet, kviser på haken, på nesen og nesens vinger. Samtidig er huden ikke elastisk, men som et trekkspill med rynker. alt dette måtte maskeres lenge med tonale. I to uker innrømmet jeg dette og forsto ikke årsakene - hva som ikke var egnet, en vask eller en nattkrem eller Givenchy hadde en avbrytende effekt, at jeg følte meg så dårlig uten ham.
Da ble jeg lei av alt og bestemte meg for å bli behandlet på alvor. Jeg gikk egentlig ikke til en kosmetolog. Etter å ha lest en million sider om apotekskosmetikk, kjøpte jeg meg CLEANANCE K og CLEANANCE AK. Dessverre har jeg ikke funnet et vaskerom på apotek ennå. Jeg bruker den i en og en halv eller to uker. Effekten er villfarende. huden er jevn, glatt, uten betennelse, puster, fylt med fuktighet, lyser fra innsiden. Effekten var merkbar umiddelbart neste morgen, etter en natt med Clinance K. Jeg vil ikke si at den er klissete - huden min aksepterte den nådig. Det fungerer som en myk peeling, om morgenen, vasker ansiktet ditt, du føler at du vasker det av med partikler av smuss og eksfoliert hud. Jeg bruker Cleans AK i en dag. Ved den første applikasjonen opplevde jeg et enormt sus - huden min svelget bare denne kremen, den var så tørr. Nå oppfatter hun mer rolig, fordi det er etablert en balanse i ansiktet på 2 uker. Men jeg nekter fortsatt ikke det, selv om det ærlig talt er uvanlig for meg å bruke dagkrem, vanligvis gjorde jeg det med en nattkrem pluss et lett serum og tonic. Selv om det er nødvendig for den kalde årstiden, tror jeg.

RÅD TIL ALLE. Stol på meg, prøv det selv, med mindre du selvfølgelig har problemer som min. Disse 2 kremene fungerer til det fulle. Og de koster ingenting - 700 rubler, noe sånt som. og ikke bare bekjempe betennelse, porer og prikker, men også jevne ut lettelsen og glatte ut begynnende rynker.
Jeg er 27 år gammel, kombinasjonsskinn med fremtredende porer

Kommentarer Er anmeldelsen nyttig? Ja 2 Nei 0

Amalia gjest

En konsulent på 36,6 i GUM motet mot å kjøpe Vichy og tilbød umiddelbart å kjøpe en Cleanance servant. Prøver Diakneal og Klinans K ga lasten.

Renser. Vaskingen er veldig skånsom, tørker ikke huden. Jeg la ikke merke til en spesiell effekt fra første gang, men det faktum at etter at vasken min ikke ble rød ble jeg fornøyd. Generelt er produksjonen frisk, ikke overdrevet, det som kalles pustende hud.

Jeg brukte prøvetakere veldig lenge, hvis jeg kjøper en krem, bruker jeg den ikke i det hele tatt før alderdommen, skjønner du. Ingen spesiell effekt er synlig, men jeg brukte den uregelmessig, ja, og etter Diakneal er det ingen spor av arr i det hele tatt.

På eget initiativ kjøpte jeg Diroseal fra rosacea og Antiruger-krem. Jeg blusser øyeblikkelig opp av spenning, belastning. Jeg var ikke oppmerksom på sommeren, men nå, etter 2 måneder, da jeg begynte å danse igjen, oppdaget jeg plutselig at selv fra en sterk belastning forblir huden i ansiktet helt rolig i fargen.
Dessverre brenner ansiktet mitt fortsatt av spenning.

Den milde øyesminkefjerner irriterer virkelig ikke øynene i det hele tatt. Du må imidlertid venne deg til det, fordi det er ganske svakt. Først må du legge en sjenerøst fuktet bomullspute over øynene, og deretter fjerne den forsiktig i en bevegelse. Og i hjørnene med en bomullspinne. Ellers ser noen av de vedvarende skyggene ut til å gni seg enda dypere.

Kommentarer Er anmeldelsen nyttig? Ja 10 Nei 0

Ksenia-gjest

Kommentarer Er anmeldelsen nyttig? Ja 1 Nei 0

Jane gjest

Ksenia, takk for rådene.
Men jeg venter en stund med tonic. for å være ærlig, jeg liker dem ikke som en klasse. Skriv hvordan du liker Cleans K når du forstår dens handling.

Jeg kjøpte den og testet den. En veldig behagelig krem, betydelig roet (kviser ble noe redusert, rødhet avtok) og myknet huden på en natt. La oss se hva som vil skje videre.

Hevner for problemhud

Hvem brukte den? fornøyd? er det noen effekt? og på hvilke måter. Jeg ser nøye på gelen for rensing, så trenger jeg en krem, og ideelt sett en krem ​​for natten. Fortsett å lese →

Jeg vil gjerne dele inntrykkene mine av noen av de farmasøytiske pleieproduktene som jeg har testet aktivt i det siste. Om meg: Jeg har kombinert hud, med en ganske fet T-sone, det er svarte flekker på nesen min, og noen ganger er det små utslett før X-dagene 1) Avene Hydrance Optimale UV Legere SPF 20 Moisturizer Les mer →

Jeg tilbyr kosmetikk AVENE og BIODERMA. Jeg bestiller direkte fra Frankrike fra en offisiell leverandør. Mye på lager og på bestilling. Jeg kjøper den hver uke. Levering 7-10 dager. Laveste priser. FASTER MÅTT DU GJØR, DERFOR ER IKKE MYE. HVA ER AV INTERESSE, SPØR. Mange møter i Moskva, EMC, post, bud, selvhenting (all informasjon under kuttet) Les mer →

Avene er en kosmetikk som er populær i dag, men den er ikke så billig som vi ønsker. Generelt kjøper jeg alltid bare kosmetikk av høy kvalitet, men dessverre har ikke alle merker råd til meg selv. En venn overtalte meg til å kjøpe Avene Cleanance gel, og jeg sa ja. Penger i penger, men jeg var mer interessert i den kosmetiske effekten, som å dømme etter prisene, burde være øyeblikkelig. Fortsett å lese →

Jenter som brukte AVENE kosmetikklinje for problemhud. Hva kan du si om merket, er det verdt å kjøpe? Jeg er spesielt interessert i Diaknel-krem. Jeg vil erstatte Baziron med den. Jeg vil være veldig takknemlig for rådene)))))))))) Les mer →

Link til kjøp http://www.babyblog.ru/community/post/opt/1240057 Avene Cleanance K - Sebumregulerende og kerato-regulerende kremgel (Avene Cleanance K). Tube 40 ml-750r Indikasjoner for bruk: Anbefales for fet hud med svake ufullkommenheter (hudormer, små betennelseselementer osv.). Handling: Fremmer eliminering av hudfeil for ung, problematisk og sensitiv hud. Takket være det høye innholdet av Avene Thermal Water reduserer Cleanance K kremen risikoen for irritasjon og allergiske reaksjoner. Har en trippel revitaliserende effekt på problemhuden: Eksfolierende (peeling) - takket være AHA og BHA (alfa. Les mer →

Jeg skrev en anmeldelse sånn og bestemte meg for å skrive min egen historie. Jeg er 20 år gammel og jeg led av kviseproblem i 8 år. allerede på behandlingsstadiet (forhåpentligvis). På en gang prøvde jeg alle mulige metoder. Selvfølgelig var det behandling med folkemedisiner og forskjellige apotekekremer. Leiren, elsket på sin tid, tørket ansiktet sterkt ut, men det hadde ingen effekt. Baziron viste seg heller ikke innen behandlingen, men han hadde en forferdelig allergi. Jeg brukte den om natten, og om morgenen våknet jeg opp som en bie med en hovent. Fortsett å lese →

Avene omtaler for problemhud

På grunn av helseproblemer og traumatiske behandlinger ble huden min veldig tørr og dehydrert. Peeling dukket opp på den. Jeg begynte å se eldre ut enn min biologiske alder. Kosmetikk fra massemarkedsklassen taklet ikke fuktighet i huden. En hudlege anbefalte meg å prøve det franske apotekmerket "Avene". Jeg bestilte meg en kald ansiktskrem. To uker etter at produktet ble brukt, ble jeg ikke lenger plaget av den uutholdelige tørrheten og avskallingen av huden. Takket være den kalde ansiktskremen fra det franske merket "Avene" kan jeg igjen glede meg over speilet.

Avene omtaler for problemhud

Avene - solbeskyttelse for den mest følsomme huden

Anthelios - nr. 1 i Russland på anbefaling av hudleger

Ergonomi og bærekraft med RADIUS tannbørster

Møt det unike intense blekingsettet!

Sikker og effektiv pleie for deg og babyen din

Uriage - ta vare på den sarte huden på babyer og babyer

Revitaliserende ansikts- og kroppsbehandlinger med Gezatone-enheter

Aravia Professional - Spa-depilering, parafinbehandling, kroppspleie

Avene DermAbsolu - Grunnleggende pleie for moden sensitiv hud.

Bioderma Hydrabio Perfector - beskyttelse og utstråling av huden din

Batiste - tørr sjampo nr. 1 i Europa

CeraVe - Innovasjon for å styrke hudens beskyttende barriere!

Vinopure er en enkel og effektiv løsning for å eliminere hudfeil.

Dristig design og sinnsykt hyggelig SPA-pleie hjemme

Øyevippeforsterker - Lange, voluminøse, tykke øyevipper!

Elancyl Slim Design - glattere, fastere og fastere hud

Filorga - formler inspirert av estetiske medisinbehandlinger

GiGi - en kombinasjon av naturlige ingredienser og produkter med høy bioteknologi

Guam - Naturlig italiensk kosmetikk basert på alger

Ledende laboratorium for profesjonell kosmetikk i Israel

Koreansk kosmetikk for ansikts- og kroppspleie

Si hei til den nye hjelperen din - de revolusjonerende spiralhårarmbåndene

Isdin er merkevare nummer 1 i Spania! Innovativ solbeskyttelse

Prøv japanske arkmasker av høyeste kvalitet

Johnny's Chop Shop - en stilig serie med kosmetikk for gutter som vil se bra ut!

Planteenergi for skjønnhetshår

Loreal Professional - Source Essentielle kilde til naturlig hår skjønnhet

La Roche-Posay - dermatologisk anbefaling for sensitiv hud nr. 1!

Matrix - Keep me Vivivd - bevaring av farger i lyse nyanser

Mustela - trygg og effektiv pleie for deg og babyen din
06.10.2017

Nature`s Bounty - Kosttilskudd for å støtte din helse og skjønnhet

Orthomol - tyske vitaminer for helsen din!

O.P.I - verdensledende innen profesjonell neglepleie!

Foto - naturens kraft for håret ditt!

Balsam for tørre, sprukne og irriterte lepper og hud

Royer - naturlig kosmetikk med 100% organisk snegleslim!

Klinisk effektive medisinsk kosmetikk som er en effektiv erstatning for kirurgi

Hudkode - Kode for sunn, vakker hud

Dr. Knute - 212 Bristled Pleasure!

Pålitelige dermokosmetologiske hudpleieprodukter for nyfødte, barn og voksne

Uriage - Hyseac - Din ideelle behandling for problemhud
01.11.2017

Uriage - Age Protect - korreksjon og utstråling av rynker

Weleda Moisturizing Lip Balms vil omslutte leppene dine i en naturlig glans!

Oppstrammende handling mot tegn på aldring

CORA - en kombinasjon av naturlige ingredienser med den nyeste høyteknologien

  1. Anmeldelser
ANMELDELSER
HUDSUNDHETSSENTER
Anmeldelser om apotekskosmetikk
Avene
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • fem
  • .
  • 529
  • "

Smolina Veronika Moskva | 06.07.2020 |

Hydrance Intense Moisturizing Serum 30 ml (Avene, Hydrance)

Konklusjoner: Huden min har alltid manglet fuktighet. Jeg oppdaget serum for intensitet av fuktighet! Jeg forventet ikke en slik effekt, resultatet var fantastisk etter den første forsoningen! Huden min er sunn og strålende. Rynker glattes ut!

Smolina Veronika Moskva | 06.07.2020 |

Solkremvæske SPF 50 Fragrance Free, 50 ml (Avene, Suncare)

Konklusjoner: Jeg la merke til pigmentering i ansiktet mitt, det tok lang tid å finne et fullverdig middel. Takk for produktet som ble anbefalt, flytende fra Aven srf 50. Jeg vil dele mitt positive inntrykk, jeg er helt fornøyd! Lett tekstur, ingen duft og full beskyttelse.

Smolina Veronika Moskva | 06.07.2020 |

Termisk vann 150 ml (Avene, Eau Thermale Avene)

Konklusjoner: I varmt vær fant jeg et uerstattelig middel med termisk vann fra Aven. Tørker ikke huden, den er ikke salt, lindrer irritasjon ikke bare fra solen, men også fra bitt. Barnet mitt liker det veldig godt, vi kan ikke forestille oss uten et termisk bad!

Victoria Chelyabinsk | 06.07.2020 |

Fuktighetskrem for tørr hud Hydrance Optimal Rish 40 ml (Avene, Hydrance)

Konklusjoner: Jeg liker denne kremen, jeg bruker den om natten, for for dagen er det det samme med SPF. Velegnet for huden min som er utsatt for tørrhet. Fukter perfekt og bekjemper dehydrering.

Victoria Saratov | 06.07.2020 |

Lett fuktighetsgivende emulsjon 40 ml (Avene, Hydrance)

Konklusjoner: Lett fuktighetsgivende emulsjon, gjenoppretter godt det lipidbeskyttende laget i huden, og forhindrer fuktfordampning. Da jeg begynte å bruke dette produktet, glemte jeg peeling. Også emulsjonen er ikke-komedogen, i 3 måneders bruk dukket det ikke opp et eneste svart punkt)

Rusakova Victoria Saratov | 06.07.2020 |

Hydrance Intense Moisturizing Serum 30 ml (Avene, Hydrance)

Konklusjoner: Min favoritt serum. Fyller huden med fuktighet, fuktes øyeblikkelig, fint rynket nett har blitt mindre synlig.
Komfortabel tekstur, absorberes umiddelbart, etterlater ingen klebrig film. Anbefale!

Ksenia Jekaterinburg | 06.07.2020 |

Hydrance UV Rish Rich Cream SPF30, 40 ml (Avene, Hydrance)

Konklusjoner: Krem med ideell SPF for byen. Gir beskyttelse mot fotografering og fukter huden min perfekt, jeg bruker den som en base for sminke. Fjernet veldig raskt peeling, næret huden og taklet dehydrering.

Ksenia Jekaterinburg | 06.07.2020 |

Hydrance Leger Emulsion SPF 30, 40 ml (Avene, Hydrance)

Konklusjoner: Skånsom emulsjon, godt egnet for kombinasjonshuden min. På den ene siden regulerer produktet min fete glans, og gir samtidig huden fuktighet perfekt. SPF30 er en stor fordel, fordi jeg allerede har en tendens til pigmentering, jeg bruker bare dette middelet som en dagkrem.

Yulia Rostov på Don | 06.07.2020 |

Hydrance Leger Emulsion SPF 30, 40 ml (Avene, Hydrance)

Konklusjoner: En emulsjon med en veldig behagelig tekstur og aroma, ideell for varme klima og en utmerket sminkebase

Kuznetsova Natalya St. Petersburg | 06.07.2020 |

Kremgel som regenererer etter sol 200 ml (Avene, Suncare)

Konklusjoner: Et utmerket middel etter solen. Veldig lett tekstur, absorberes raskt, kjøler etterfylt hud, lindrer rødhet. Påføres også i ansiktet, ikke klissete, fukter godt. Jeg tror det kan brukes i kaldt vær som en fuktighetsgivende behandling..

Natali Moskva | 06.07.2020 |

Sett barnespray SPF 50+, 200 ml + Cream-gel regenererende etter solen, 50 ml (Avene, Suncare)

Konklusjoner: Dette er den perfekte kombinasjonen for sensitiv hud. Her stoler jeg alltid på dette merket 100%.

Natali Moskva | 06.07.2020 |

Solkremmelk SPF 50 med mineralskjerm 100 ml (Avene, Suncare)

Konklusjoner: Dette er den beste følgesvennen for å gå på stranden og bare for solbeskyttelse i byen.
Du kan trygt si MENS du er pigmentert og ikke lenger er redd for solen!

My-krem

kosmetikk fra A til Å

Avene kosmetikk for problemhudanmeldelser

Avene Cleanance Problem Skin Care Line

Avene Cleanance K Cream-gel - Sebum-regulerende krem-gel for problemhud

Fra meg:

Merk:

erfaring med bruk + nyttige råd

NYTT fra AVENE. Velkommen til anmeldelsen. Jeg forteller deg hvordan kremen oppfører seg på fet, problemhud og inntrykk etter nesten to måneders bruk! OPPDATERT 10.26.2016 bestilling 6. tid!

God dag!

I dag vil min anmeldelse være viet til et fantastisk nytt produkt fra Avene Cleanance Expert krem ​​for problemhud. Ser jeg fremover, vil jeg si at kremen passer ikke bare for problemhud, men også for normal / blandet hud også, jeg tror jeg vil like det.

Huden min er fet, veldig lunefull, mange kosmetikk tetter porene, og som et resultat oppstår kviser. Jeg prøvde mye kosmetikk fra Mass Market til koreanske "mirakel" kremer og masker, som forårsaket motsatt effekt og huden forverret seg enda mer. Nylig gikk jeg helt over til fransk apotekskosmetikk.

Da jeg bestilte en krem ​​fra Bioderma og micellært vann, fikk jeg en prøve av denne kremen, så kjøpte jeg fullversjonen.

Så langt har kremen ikke dukket opp på apotek, og det er ingen informasjon på den på det offisielle nettstedet. De tok det med meg fra Polen.

Prisen er $ 17, på apotek vil det være dyrere hvis det bestilles i fransk MI, kremen koster enda mindre (ca 8-9 euro).

Kremen er i et avlangt rør og pakket i en pappeske.

Boksen inneholdt et pakningsvedlegg med en generell beskrivelse av merkevaren og en liste over produkter for problemhud. Jeg forstår at Cleans K syremkrem allerede er avviklet, og i stedet for ham ga de ut helten i min anmeldelse, Cleans Expert, MEN Expert er IKKE en syrkrem og er ideell for våren og sommeren.

Volum 40 ml.

Sammensetning:

Kremen er i et avlangt rør med en praktisk smal dispenser

Konsistensen er tykk, ikke fettete, den er godt fordelt over ansiktet, kremen absorberes raskt.

Lukten er lite påtrengende, behagelig, standard, som de fleste produkter fra Avene

Hvordan jeg brukte det?

Om morgenen, etter foreløpig rensing, ble huden sprayet med termisk vann av samme merkevare, uten å vente på at vannet skulle absorberes, påførte kremen umiddelbart. På et vått ansikt distribueres kremen bedre og konsumeres mye mer økonomisk.

Mine inntrykk og effekten av kremen.

Brukstiden er mer enn en måned.

Hvem er kremen til.

Kremen passer både eiere av blandet, sensitiv hud og fet problemhud.

  • Som sagt er kremen perfekt absorbert
  • Huden etter påføring blir glatt, fuktet, kremen etterlater ingen fet film.
  • Utmerket sminkebase. Foundation passer godt på kremen, ruller ikke.
  • Fuktighetsgivende

Kremen mykner og fukter huden godt. Jeg har fet hud og jeg hadde nok fuktighet selv i den kalde årstiden, for de med normal hud er det kanskje ikke nok fuktighet om vinteren, men til våren - sommeren er dette en ideell krem, den overbelaster ikke huden og gir fuktighet ikke dårlig nok.

  • Matting

Kremen mattner huden i 4-5 timer.

Generelt er dette den eneste kremen av de jeg hadde, som fukter og mattner godt samtidig. For huden min måtte jeg stadig velge mellom matting eller fuktighet. fuktighetskrem etter en time gjorde vanligvis puggen min til en fettete pannekake, og matte ga ikke fuktighet)

  • Bekjemp betennelse og hudormer.

Produsenten lover oss at kremen er designet for å bekjempe hudormer. Jeg vil ikke si at kremen er et universalmiddel mot kviser og hudormer, men jeg vil definitivt si at kremen er 100% IKKE KOMEDOGEN, ikke tetter porene, huden min er veldig følsom, for eksempel, kremen fra Vichy Normaderm Glabal og La Roche Effaclar passet meg ikke, var Jeg har prøvetakere, etter tre dager begynte små subkutane kviser å dukke opp, jeg holder meg generelt stille om koreansk kosmetikk, i fjor ødela jeg ansiktet mitt med det, ble knapt kvitt subkutan hud.

Selvfølgelig har hudormene fra nesen ikke gått noe sted, bare lyset litt. Jeg har et evig problem - kviser på kinnene. Det sitter stadig et par - en trippel av ikke særlig merkbare dype sorte prikker, som helt sikkert vil antenne før de kritiske dagene og bli til røde ekle kviser. Så, under bruk av apotekprodukter (først brukte jeg Acid Cream fra Bioderma, som jeg allerede skrev en ANMELDELSE om), så byttet jeg til Expert, jeg har mye mindre betennelse, det som "satt" før det gikk stille (eller rettere klatrer ut ), men nye hatefulle sorte prikker dukker ikke opp, for dette følger jeg nøye med i et forstørrelsesspeil

For å oppsummere er jeg 100% fornøyd med kremen, den er lett, ikke aggressiv, men effektiv, men prisen er høyere enn gjennomsnittet, men det er verdt det, et rør er nok i tre måneder, jeg bruker det i en og en halv måned - jeg brukte halvparten av røret.

Ufff, jeg la til en anmeldelse, jeg forstår mange bokstaver, men jeg ønsket å beskrive kremen i sin helhet, spesielt siden dette er en nyhet, håper jeg anmeldelsen vil være nyttig. ㋛

Lykke til alle sammen og vær vakker ✿⊱╮ ✿⊱╮ ✿⊱╮

˙˙ · • ● ★★ ● • · ˙˙ ANDRE ANMELDELSER OM FARMASYKOSMETIK: ˙˙ · • ● ★ ★ ● ● • · ˙˙

Avene Moisturizing Serum (min skuffelse)

Gel for vasking av samme serie

Termisk vann Uriage

Min favoritt micellar fra Bioderma

Syrekrem fra Bioderma

Ikke en god vask

* Merk følgende! TriAcneal Expert emulsjon gir oss en sjanse til å redusere kvise arr med 70%! For de som er 25 år og eldre, er også aldersrelatert kviser et reelt problem. Hva er resultatene av å bruke emulsjonen i 6 uker. Før og etter. Ikke estetiske bilder! *

Hilsen til alle som problemet med kviser haster med!

Før du rekker å se deg tilbake, vil de første rynkene følge kvisene... Du vil ikke kunne nyte den glatte, jevne huden uten feil. Tristhet, tristhet.

. Men! Markedsførere og produsenter av skjønnhet gir oss ingen grunn til å fortvile. I år gledet det franske merket Avene oss med utseendet til Triacnel Expert som regulerer utjevningsemulsjon mot aldersrelatert kviser (+25).

Produsenten lover oss:

  • Utjevning av hudoverflaten, og derved sikre kampen mot aldersrelaterte endringer.
  • Redusere synligheten av arr og redusere betennelse.
  • Fuktighetsgivende og glatter huden.

Generelt gir det oss fullstendig omsorg for problemhud (+25).

Om huden min.

Til å begynne med har jeg kjempet for vakker, ren hud siden jeg var 14 år gammel. I en alder av 21 år hadde jeg nesten helbredet moderat kviser, men konsekvensene plager meg fortsatt. Nå er jeg 24 år (ja - ja, jeg ser litt eldre ut), jeg er bekymret for periodiske utslett og betennelse i hakeområdet og forferdelige arr.

All denne skitten gir et par eller tre år til mine 24 år. Og ujevn hudtone tillater meg ikke å gå ut uten foundation..

For å si det kort og poeng: Jeg har problem med kombinasjonshud.

AVENE VARMT VARMVANN (AVENE AQUA). CAPRYLIC / CAPRIC TRIGLYCERIDE. ISODODECANE. ISODECYL NEOPENTANOATE. PENTYLEN GLYCOL. PROPYLEN GLYCOL. GLYCERIN. GLYCERYL STEARATE. PEG-100 STEARATE. VANN (AQUA). POLYMETHYLMETAKRYLAT. 1,2-HEXANEDIOL. ALGIN. ARACHIDYLALKOHOL. ARACHIDYLGLUKOSID. BEHENYLALKOHOL. BHT. CAPRYLYL GLYCOL. CAPRYLYL GLYCOL LINSEEDATE. CARBOMER. DESODIUM EDTA. DUFTE (PARFUM). HYDROGENERT POLYISOBUTENE. HYDROXYETHYL ACRYLATE / NATRIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER. PAPAN. PEG-7 TRIMETHYLOLPROPAN KOKONUT ETER. KALIUMSORBAT. RØD 33 (CI 17200). RETINAL. NATRIUMHYDROKSID. SORBITAN ISOSTEARATE.

Produsenten indikerer overfor nm at Triacnel Expert-emulsjonen er det eneste produktet som inneholder retinoider (retinaldehyd) *.

* komponent som forhindrer at det oppstår nye kviser.

Hyggelig, med surhet.

Minner om ferskenyoghurt.

Emulsjonen fordeles jevnt over huden uten å etterlate en fettete film. Prikking kan føles når det påføres huden.

Når? 1 gang før leggetid på tidligere renset hud. Solkrem om morgenen hvis den brukes om sommeren.

Hvor mange? To fulle trykk på pumpen vil være nok til å spre seg over hele ansiktet. Hvis kviser plager i nakkeområdet, så + en annen ufullstendig trykk på pumpen.

Testtid.

6 uker. Så produsenten anbefaler.

Jeg hadde store forhåpninger for eksperten Triacnel Emulsion fra Avene. Jeg kjenner dette merket godt, jeg tror på effektiviteten.

Så, la oss analysere i rekkefølge.

Hva produsenten lover / Hvilke resultater fikk jeg.

  1. Utjevning av hudoverflaten. / Etter første påføring ble jeg positivt overrasket, huden ble som en fersken. Men! Hun smigret seg ikke til øyeblikkelig effekt. Dette er bare et tegn på at huden har akseptert produktet, og vi er klare til å teste det videre. Uke etter uke ble huden forvandlet: den ble jevn, glatt, elastisiteten dukket opp. Jeg la merke til hvordan hun strålte ved denne avgangen. Selv menneskene rundt meg la merke til en hyggelig metamorfose. Etter 6 uker er effekten stabil, selv etter at bruken av Triacnel Expert er kansellert.
  2. Bekjemp betennelse. / Da jeg først begynte å bruke emulsjonen, var haken min dekket av små kviser og det var betennelseselementer (sår, subkutan). Etter den første søknaden kom de selvfølgelig ikke av banen. Det er ingen idé at betennelse i huden ikke forsvinner i flere uker. Jeg spiste hunden på dette (beklager)... Jeg vet hvor lang tid det tar. Generelt tok hun tålmodig ut denne muken i flere uker. Små kviser ble eliminert, så de betennelseselementene holdt forsvaret fast + et par andre betennelser dukket opp i tillegg til alt dette. Du vet, når det er en slik reaksjon, er jeg mer sikker på at den vil krype ut hele møkka fra dypet av huden. Haken var ren etter 6 uker.
  3. Forebygging og reduksjon av arr. / Jeg har sett lenge og lenge etter et middel som til og med en iota reduserer de hatefulle og stygge arrene. Vi vet godt hvordan arr dannes. Eh, og moren min advarte meg, forbannet da jeg presset ut kviser og betente dem... jeg adlød ikke. Her er resultatet! Pus fyller hudområdet, det dannes en depresjon. Målet vårt er å eliminere betennelse, å utjevne lettelsen for å unngå arrdannelse. Egentlig er dette en av funksjonene til Avene-emulsjonen. Hva du kan forvente for de som allerede har arr. Jenter med dype arr - pust ut, denne emulsjonen vil ikke takle en slik uutholdelig byrde. Det er ingen dype arr på huden min, moderat. Frem til den aller siste dagen la jeg ikke merke til resultatene. Etter å ha kansellert produktet, kunne jeg ikke tro på øynene mine. Ser på huden min under forskjellige lysforhold, skjønte jeg at dette rotet ble redusert med 40%. Noen arr har blitt som prikker, knapt synlige. Dypere arr ble redusert, men forsvant ikke.
  4. Fukter huden. / Jenter med problemhud vil forstå gleden min. Det er så vanskelig å finne en fuktighetskrem som ikke gjør huden din verre. I denne Triacnel Expert overgikk alle forventninger. Delikat fuktighetsgivende uten fet glans. Huden føles behagelig og forfrisket, hydrert i lang tid.
  5. Og det siste jeg vil merke er reduksjonen i rødhet. / Området med vingene på nesen, haken og kinnområdet er konstant rødt. Den ujevne hudtonen tillater meg ikke å gå ut uten å "forkle". Etter et par uker forsvant problemet stille - stille bort. I løpet av natten roer huden seg ned (alt dette takket være det magiske Avene termiske vannet, som er tilstede i sammensetningen), og om morgenen ser vi en jevn og sunn hudfarge.

Dette var før bruk. Huden har en liten krise.

Etter bruk.

Før bruk.

Etter bruk.

Før bruk.

Etter bruk.

Utfall: Emulsjonen er egnet for jenter med alle hudtyper, den er ikke komedogen og forårsaker ikke en allergisk reaksjon. Bruk av emulsjonen anbefales fra du fyller 25 år. Hun bekjemper perfekt de første aldersrelaterte endringene, gir fuktighet tilstrekkelig huden, fyller den med helse, jevner ut tone og lettelse. Han takler betennelser dårlig, det føles som om Triacnel-eksperten har sin egen kamptaktikk. I mitt tilfelle forsvant betennelsen lenge. Og returnerte etter kansellering av midlene. Jeg utvidet bruken av emulsjonen i 1 uke og fullførte dem nesten helt. Det vil ikke fjerne arrene, men det vil redusere dem med 40% (dette er i mitt tilfelle, hvem har en lignende situasjon, du kan fokusere på meg). Hvis arrene er mindre, så som produsenten har lovet - en synlighet på 70%.

Jeg anbefaler!

Jeg beklager de mange bokstavene, det er så ordrike jeg er.