Kviser: Hvordan kurere kviser

Bioderma kosmetikk er medisinsk og selges oftest på apotek. Den er ikke-komedogen, inneholder ingen parabener og er ofte duftfri, allergivenlig. Enkelt sagt, Bioderma er en av få kvalitetsprodusenter dedikert til mennesker med forskjellige hudproblemer: tørrhet, følsomhet, kviser, oljethet, betennelse og mer. Bioderma Atoderm Po sinkkrem er designet for veldig tørr hud, men la oss snakke om hvordan det kommer til nytte under kvisebehandling, vurder alle fordeler og ulemper.

Sammensetning av Bioderma Atoderm PO sinkkrem

Hvilke stoffer er komedogene og hvilke ikke, kan du lese mer her - ikke-komedogen kosmetikk. Denne kremen inneholder: vann, mineralolje, glyserin, glyserylstearat, polyetylenglykol-100, myristylmyristat, stearat-21, dimetikon, beta-sitosterol, sinkglukonat, pyroktonolamin, tokoferolacetat, mannitolekstrakt, xylitol, rhamnose, lamnose, gylden, cetearylalkohol, stearinsyre, trietanolamyl, akrylat / C 10-30 alkylakrylatkrysspolymerer, dinatrium edta, karbomer, kapryltriglyserid, fenoksyetanol.

I ethvert produkt i sammensetningen begynner de med de stoffene som råder, og deretter i fallende rekkefølge. De. de på slutten er i veldig små mengder. La oss se hvilke stoffer som kan hjelpe oss i behandlingen av huden, og hvilke som kan skade i Bioderma Atoderm PO sinkkrem.

Vann er den naturlige basen til enhver krem, kilden til liv og friskhet.

Mineralolje er et produkt av olje, olje er rester av animalsk og vegetabilsk opprinnelse som har fått gjennomslag i jordskorpen. Derfor er mineralolje et naturlig produkt. I tillegg er rengjøringsmetodene de mest grundige og upåklagelige, mineralolje brukes ofte i medisin og i produkter til nyfødte. Mineralolje, når den påføres huden, danner en beskyttende film der skadelige stoffer ikke kan trenge inn i blodet ditt. Med denne beskyttelsen tetter oljen fremdeles ikke porene, lar talgen komme ut, men hjelper til med å beholde fuktighet inne i cellene. Mineralolje forstyrrer ikke opptaket av oksygen i huden, fra dette blir det ikke bare fuktet, men også strålende.

Glyserin, glyserylstearat - fukter, gjør huden myk og elastisk, i denne konsentrasjonen har den også antiseptiske egenskaper. Serveres som emulgator i kremer.

Polyetylenglykol-100 - et plantebasert stoff som gir en følelse av glatt hud, forhindrer fordampning av vandige preparater.

Myristil Myristate (Myreth-3 Myristate) er et komedogent stoff, en syntetisk olje som kan tette porene, provosere kviser, men samtidig fukte huden, forårsaker ikke irritasjon og allergi, og forbedrer hudens penetrasjon.

Stearate-21 er et emulgator som binder olje og vann og gjør dem til en blanding, i dette tilfellet krem.

Dimetikon, et flytende silikon som ofte brukes i medisin og kosmetologi, kan forårsake reaksjon hos overfølsomme mennesker ved høye doser. Bekjemper tørr hud og beskytter mot skadelig miljøpåvirkning.

Beta-sitosterol (Beta-Sitosterol) - et helbredende middel, emulgator, mykgjøring og utjevning, betennelsesdempende, irriterende. Metter huden med lipider, skaper en beskyttende film mot fuktighetstap.

Sinkglukonat (sinkglukonat) - regulerer hudpermeabilitet, danner cellulær immunitet, eliminerer allergiske reaksjoner, sårheling, stimulerer celleregenerering, har bakteriostatiske egenskaper, spesielt i forhold til kviser.

Piroctone Olamine - beskytter hudceller fra akkumulering av giftige stoffer, normaliserer celleaktivitet, har antibakterielle egenskaper.

Tokoferylacetat - en god antioksidant, vitamin E, beskytter mot UV-stråling, fukter godt.

Mannitol (Mannitol) - helbreder huden i tilfelle solbrenthet eller skade.

Xylitol - en fuktighetsgivende ingrediens som holder på fuktigheten i de øvre lagene i huden.

Rhamnose - en helbredende ingrediens som nærer huden på mobilnivå.

Fruktooligosakkarider - naturlige planteavledede sukkerforbindelser som er nyttige i behandlingen av kviser.

Ekstrakt av gyldentare (Laminaria Ochroleuca Extract) - lindrer irritasjon, fukter.

Cetylalkohol (cetearylalkohol) - beholder en stor mengde vann i kremer.

Trietanolamil (trietanolamin) - en myk base i sammensetningen av emulgatorer, renser perfekt, oppløser talg.

Akrylat / C 10-30 alkylakrylat-krypolymerer - bare tilsatt som et bindemiddel i en liten mengde.

Dinatrium Edta - ansett som skadelig, myker vannmiljøet.

Carbomer - fukter, forfrisker og beroliger huden, giftfri, ingen skade.

Capryl / Capric Triglyceride - naturlig mykner fra kokosnøttolje for huden, fukter, fjerner tetthet, etterlater ikke fett på huden, ikke-komedogen.

Fenoksyetanol - renser, takler overflødig talg, antiseptisk, men kan forårsake allergi hos personer som er følsomme for dette stoffet.

Det eneste stoffet som virkelig forvirret meg i denne kremen er den komedogene ingrediensen Myreth-3 Myristate. Det har blitt tilsatt ganske mye, så vær oppmerksom på følelsene på huden din. Naturlig kjemisk sammensetning 50-50, gleder seg over at det er en stor mengde mineralolje.

Hva du kan forvente av Atoderm krem

Produsenten lover: eliminering av rødhet, en øyeblikkelig følelse av hydrering, antibakteriell virkning, styrker hudens beskyttende film.

Bioderma Atoderm PO sinkkrem gjør virkelig alle deklarerte egenskapene: rødhet blir mindre, følelsen av tetthet forsvinner øyeblikkelig, fukter rikelig. Etter en måneds bruk la jeg ikke merke til manifestasjonene av nye komedoner.

Hvem skal bruke Bioderma Atoderm PO sink og når

Denne kremen er perfekt for den første fasen av hudbehandlingen med Effezel, når huden er følsom og flassende. Men bare for første gang, så blir kremen for fet for normal hud og vil skinne og se ut som en film i ansiktet.

Eiere av ekstremt tørr hud i hverdagen bør også se nærmere på Bioderma Atoderm PO sinkkrem. Også, denne kremen har rett til å være i akutt hudpleiesett. Det avlaster raskt plutselig tetthet eller chapping, irritasjon forårsaket av værforhold (les hvordan du tar vare på huden din om vinteren eller solbrenthet.

Strukturen til en krem ​​med middels tetthet, sprer seg lett over huden, absorberes raskt, økonomisk å bruke.

Hvor mye koster Bioderma Atoderm PO sinkkrem?

Kremen koster ganske mye, ca 850-1000 rubler per 100 ml, men det er nok i lang tid. Du kan kjøpe det på ethvert apotek med medisinsk kosmetikk.

Hvis du tviler på om du skal ta denne kremen til deg, så ta en prøve fra apoteket. Og best av alt, ta flere sonder på denne linjen eller til og med andre produsenter samtidig for sammenligning..

Anmeldelser av krem ​​Bioderma Atoderm Po sink

Det virket for meg for fuktighetsgivende, ikke egnet for sminke, skinner. Jeg bruker den bare om natten når jeg føler at huden er litt tørr eller sliten. Om morgenen: frisk, sunn rosa, hydrert. Jeg har alltid denne kremen i min kosmetiske pose, noen ganger smører jeg den til og med på leppene mine..

Vurdert av: Maria

Jeg søker om morgenen og om kvelden. Huden er tørr i livet, men da frosten kom begynte den å skrelle av generelt. Bare Atoderm og jeg sparer meg, jeg legger pulver oppå kremen om morgenen og ligger normalt, jeg er fornøyd.

Vurdert av: Lyudmila

Etter å ha lest komposisjonen våget jeg ikke å bruke den på ansiktet mitt, så jeg bruker den på albuene og knærne - tørre og sprukne steder, også på sprekker i fingrene - det leges veldig bra, over natten blir albuene som en baby.

Bioderma Atoderm RO Zinkkrem

  • Indikasjoner for bruk
  • Påføringsmåte

Bioderma Atoderm RO Sinkkrem har en beroligende effekt på huden, bidrar til å styrke den beskyttende barrieren i huden, har en antibakteriell effekt. RO sinkkrem lindrer rødhet og irritasjon. Etter å ha lindret forverringen, ettersom hudtilstanden forbedres, anbefales det å bytte til bruk av Atoderm PP-krem, som en vedlikeholdsterapi..

Indikasjoner for bruk

Bioderma Atoderm RO sinkkrem anbefales for atopisk dermatitt hos barn og voksne i det akutte stadiet. Også for irritert, tynnede områder med konstitusjonelt tørr og veldig tørr hud.

Påføringsmåte

Påfør Bioderma Atoderm RO sinkkrem en eller to ganger om dagen på tidligere renset hud.
I perioder med forverring kan den brukes samtidig med dermatologisk behandling (inkludert lokal kortikosteroidbehandling).
Kan påføres hudområder med skadet stratum corneum og oser.

Utgivelsesskjema:
Bioderma Atoderm RO sinkkrem er tilgjengelig i et rør på 100 ml.

Sammensetningen av Atoderm krem ​​PO Zn:
Vann (Aqua), Mineralolje (Paraf-Finum Liquidum), Glyserin, Cetearylisononanoat, Glyserylstearat, Peg-100 Stearat, Myreth-3 Myristat, Dimetikon, Steareth-21, Beta-Sitosterol, Sinkglukonat, Piroktonolamin, Tokoferyl, Mannitol, Xylitol, Rhamnose, Fruktooligosaccharides, Laminaria Ochroleuca Extract, Cetyl Alcohol, Stearic Acid, Triethanolamine, Acrylates / C10-30 Alkyl Acrylat Crosspolymer, Dinatrium Edta, Carbomer, Capryl / Capric Triglyxyethanol, Pheno.

Bioderma atoderm po sink anmeldelser

Publisert 30. september 2019. Skrevet av Alice Cooper
Opptjening side 19 813 Oppmerksomhetspoletter. Gjennomgangsverdi: 87%

God dag, kjære lesere av nettstedet!

En anmeldelse til vil jeg vie til et pleieprodukt for ansiktet, nemlig Bioderma krem. Akkurat som La Roche-Posay-kremen, som jeg snakket om nettopp i går, selges denne kremen på apotek. Concern Bioderma ble grunnlagt i 1978 i Frankrike og spesialiserer seg i produksjon av produkter designet for å behandle visse hudproblemer. Det er grunnen til at kremer fra dette merket er apotek og ikke står i hyllene til supermarkeder eller butikker som Podruzhka, hvor du kan kjøpe absolutt alt, fra hårbånd, såpe, sjampo til husholdningskjemikalier..

For øyeblikket, i Frankrike, er Bioderma medisinsk kosmetikk nummer to blant alle lignende medisiner som er foreskrevet av leger..

Alle kremer og hudpleieprodukter av dette merket er delt strengt i henhold til deres tiltenkte formål. Hver linje har sitt eget fargevalg (dette er striper, påskrifter på kremen).

Men hvis vi klassifiserer alle Bioderm-produkter, kan man skille mellom følgende hovedretninger:

Atoderm (lyseblå stripe) - produkter er ment for tørr hud og for ekstern pleie for atopisk dermatitt.

Hydrabio (blekblå stripe) - for dehydrert og sensitiv hud (dette fremgår av navnet).

Sensibio (bringebærstripe) - og igjen antyder navnet: produkter for sensitiv hud, så vel som for rosacea og seborrheisk dermatitt.

Cycabio (lilla stripe) - produkter er designet for å hjelpe rask hudheling.

Sebium (lysegrønn stripe) - for fet og blandet hud, med kviser.

Fotoderm (rød-oransje stripe) er en solkrem.

WO (hvit stripe) - bleking av aldersflekker. Forresten så jeg ikke midlene til denne linjen på apotekene våre, selv om det var et ønske om å kjøpe for prøve.

Node (mørkegrønn stripe) - produkter beregnet på pleie av hår og hodebunn.

AVSDerm er en linje for hudpleie for nyfødte og barn.

Kremen, som vil bli diskutert i dagens gjennomgang, tilhører Atoderm-produktlinjen. Kremen er beregnet på tørr til veldig tørr hud. Siden jeg kom tilbake fra Tenerife, gikk det galt med hendene på hendene mine (vel, jeg liker ikke vinter og kulde!) Og huden på hendene mine er veldig tørr nå (jeg smører hendene mine hver dag med dristig ansiktskrem Cora, og hendene mine har blitt litt mykere ), så gikk jeg på apoteket og tok et par prøver av Bioderma-krem fra Atoderm-serien og begynte å smøre hendene mine med denne kremen.

Bioderma-katalogen, som jeg mottok med prøvene, beskriver i detalj indikasjonene for bruk og egenskapene til kremen. Forresten er kremen ikke bare egnet for voksen hud, men også for barn og til og med babyer.!

Jeg vil si at det i Atoderm-serien er flere typer krem: vanlig og sinkkrem. Dessverre var det bare sinkkrem i prøvene på apoteket, så før jeg begynte å bruke den, gikk jeg til nettstedet Bioderm og leste mer om det. Den er beregnet på irriterte områder med konstitusjonelt tørr og veldig tørr hud. Konstitusjonelt betyr at en person (eller et barn) har naturlig tørr hud. For meg er den ervervet tørr, det vil si at huden har blitt tørr på grunn av noen faktorer (i mitt tilfelle er dette mest sannsynlig ultrafiolette stråler, fordi Tenerife er nær ekvator, noe som betyr at solen er ond der. Jeg beskyttet med en spesiell solkrem med UV 50 Collistar, da gjettet jeg ikke å smøre hendene med den).

For de som liker å finne ut komposisjonen, gir jeg den i sin helhet:

Aqua, Mineralolje (Paraf-Finum Liquidum), Glyserin, Cetearyl Isononanoat, Glyserylstearat, Peg-100 Stearat, Myreth-3 Myristate, Dimethicone, Steareth-21, Beta-Sitosterol, Sinkglukonat, Piroktonolamin, Mannherylacetat Xylitol, Rhamnose, Fruktooligosaccharides, Laminaria Ochroleuca Extract, Cetyl Alcohol, Stearic Acid, Triethanolamine, Acrylates / C10-30 Alkyl Acryate Crosspolymer, Dinatrium Edta, Carbomer, Capryl / Capric Triglyceride, Fenoksyetanol.

Selvfølgelig er Atoderm PO sinkkremme ment for ansiktshuden, men igjen, jeg bruker den til huden på hendene. Jeg søker som skrevet i brosjyren to ganger om dagen.

Hender i begynnelsen av påføring av kremen. Det kan sees at huden er tørr, med rødhet.

Kremen i seg selv er ganske tett i tekstur, hvit, og det er helt fint for meg personlig, den er luktfri. Jeg bruker så liten mengde Bioderma-krem og fordeler kremen på begge hender.

Det kan sees at huden umiddelbart blir ganske fet, selv en liten glans dukker opp. Men dette er typisk for alle fete kremer.

Allerede etter to påføringer av kremen (den første - om natten, den andre - om morgenen) blir det umiddelbart merkbart hvor mye huden på hendene har endret seg til det bedre. Det er ikke mer rødhet, det er ingen tørrhet som var morgenen før. Generelt er denne kremen virkelig en frelse for de som har veldig tørr hud, uansett om den alltid er slik eller bare om vinteren..

Uten å nøle anbefaler jeg Bioderma krem ​​fra Atoderm-serien og fortelle ham: JA! JA! JA!

Forresten, mange forskjellige produkter produseres i Atoderm-serien: såpe, dusjgel, rensemousse, hudmelk, tre typer krem, leppestift og en spesiell håndkrem.

Atoderm for sink

Som jeg er glad) og så) anbefaler jeg nå! Bioderma reddet oss, det fungerte bare magisk! Elakom, Advantan sto ikke i nærheten! Vi ble foreskrevet en immunokappe på nczd, indikatorene for kumelk ble økt, men ganske mye. Bare i tilfelle vi ekskluderte all melken, inkludert vår favoritt ostemasse ((forresten, lager noen geit cottage cheese selv? Og de avlyste biff samtidig.. De smurte atoderm bioderm krem ​​5 ganger om dagen, og 2 ganger sink PO krem ​​var også atoderm, og uten hormoner alt er borte! Jeg håpet ikke engang)). Fortsett å lese →

Plutselig, hvem vil være til nytte :) Anbefalinger fra en lege fra IACS Skin care.1. Ikke pakk inn, temperatur 23C i huset, vann opp til 35,2. Undertøy, bomullsundertøy, vask uten pulver hvis det forverres.3. Etter bading, skyll med drikkevann.4. Smør med fuktighetskrem minst 3 ganger om dagen, slik at det ikke blir tørrhet. Krem: Aven Trickzera, Atoderm, Setafil restauratørmos, Kloran-baby, Iktian melk. Mat. 1. Ikke gi egg, fisk, nøtter, peanøtter, melk i opptil 1,5 år. Fjern maten du har spist i lang tid hver 3. måned, i 10 dager. Produkt som. Fortsett å lese →

God kveld BB, kan noen ha: Uriage-kremer, Ksemoz-serien for tørr og atopisk hud, Uriage Cu-ZN-serien for irritert hud, Bioderma Atoderm PO sink, Calamine eller Uriage Prurised. Fortsett å lese →

Jeg skriver om Cheburkins anbefalinger, kanskje noen kommer til nytte. Vi smører produktet (litt) på albuens bøyning, observer i en time eller to. Hvis alt er bra, smører vi det over overleppen, vent en time, hvis alt er bra, gi 5 gram, etter 3-4 timer 10 gram, etter 3 timer ytterligere 10 og se om det etter 25 gram av produktet (per dag) ikke har drysset neste dag legger vi til flere. Hvis det drysses over, fjern det i 3-6 måneder. Fortsett å lese →

Utrolig lave priser. Sender til regionene. AVSDerm-serien av babyhudpleie: Hudpleie for atopisk dermatitt. Be om priser. 1) Bioderma Atoderm krem ​​fuktighetsgivende krem ​​(rør) 200 ml - 450r, kremflaske med dispenser 200 ml - 470r, kremflaske med dispenser 500 ml - 850r 2) Atoderm rensemousse 200 ml -380r, 500 mlm - 640r 3) Atoderm PP krem ​​200 ml (rør) - 490r, 500ml (med dispenser) - 820r 4) Atoderm PO med sink - krem ​​100ml - 580r Atopisk dermatitt hos barn og voksne. Fortsett å lese →

Tilsynelatende har vi atopisk dermatitt! Så lei meg for barnet. Kviser i ansiktet og hoste dukket opp for en måned siden, som ble ansett som bronkitt etter akutte luftveisinfeksjoner, nå ser det ut til at dette er av allergisk art. Et par ganger kvalt jeg fra den akkumulerte slim i søvne, jeg hadde kortpustethet, våknet og kunne ikke sove. Jeg kastet bort over henne i flere netter. Nå, etter å ha tatt Zirtek, så det ut til at alt var på vei ned, jeg ekskluderte det viktigste mistenkte allergenet, sjokolade, fra kostholdet mitt. Det skjedde noen ganger, ikke slik at hver dag, ikke engang. Fortsett å lese →

Nå er Zlatka 8 måneder gammel! Hvor raskt tiden fløy forbi! Vi har ennå ikke besøkt barnelege, så jeg skriver høyden og vekten etter ferien. Det er sant at vi spiser veldig lite denne måneden. :( Tennene våre begynner å tenne og sannsynligvis får tannkjøttet vondt. Og med komplementær mat er det ikke veldig bra. Vi spiser bare grønnsakspuré. Jeg begynte å introdusere grøt, men første gang jeg ikke gikk til ris, presset Zlatka den ut med tungen. tennerhast og barnelege sa farvel. Les mer →

innledende historie her http://www.babyblog.ru/user/id1192911/147483/1/7d84d2131cf643b8ef74616a8d5400a7 Les mer →

Vi er 5 måneder gamle. På en diett (blomkål, brokkoli, gjennomvåt poteter, kalkun) spiser jeg ikke brød, melk og surmelk har allerede vært som en uke = ((hver dag er som tortur og i går ble babyen min igjen dekket av utslett, på 5 minutter ble kreften og blemmer dukket opp, Jeg var veldig redd. Hvorfor. Vel, hva? Jeg ga en zirtek og smurte den med Advantan = (I dag gikk jeg til Forskningsinstituttet for pediatri til en allergolog. Og jeg vil drukne meg selv, og jeg spiste ikke og spiste ikke igjen. Jeg går som en migger, sint. Les mer →

. TILGJENGELIG Mustela WELEDA Avene FILORGA Bioderma. og andre firmaer. PÅ LAGER. Og å bestille FARMACY COSMETICS, BESTILL FRANKRIKE 100% original! På vei 5 - 14 dager fra kjøpsdatoen KJØP HER https://www.babyblog.ru/user/TABLOVE/152137 Les mer →

Skin-cap er utmerket, men de sier at det er med hormonene Losterin Emolium special. krem og krem ​​Johnson grønn Johnson med gul lokk - ikke dårlig Physiogel AI - så som så Dermalex -? hvor kan man kjøpe? Prøv: TriKzerma, Mustela, etc. Artikler om AD http://www.7gy.ru/rebenok/detskie-bolezni-simptomy-lechenie/230-atopicheskij-dermatit-allergicheskij-dermatit-diatez-u-rebenka-lechenie-narodnymi-sredstva http: // www. dermatolog.cwx.ru/st/lechvr/at_derm.html Fortsett å lese →

Vi besøkte denne legen i dag, alle med atopisk dermatitt. De malte oss en diett, fortalte oss hvordan vi skulle smøre og fukte, la oss begynne og vente på resultatet! Vel, hvorfor trenger vi denne skitten, eh! Atoderm ro sinkkrem - fuktighetsgivende 2-4 ganger om dagen, 2-3 måneder 100 g. - 675 rubler. eller Uryage cu-zn + krem ​​40 gr. 465 RUB eller Trikzera krem ​​eller emolium (emulsjon for kroppen) 200 gr. 265 RUB skin-cap krem ​​- behandling 2 ganger om dagen, 2-3 måneder 15 gr. 420 rubler, 50 gr. 934. Fortsett å lese →

Jenter, alle vil være så takknemlige hvis du deler din mening med resten av BB-shki. Kjøp av naturlige behandlings-og-profylaktiske balsamkremer. Utviklet av personalet ved det bioteknologiske senteret ved Moskva statsuniversitet. M.V. Lomonosov. Jeg tror og håper at inntrykk, utvikling og erfaring vil være nyttig for resten av kundene mine! Jeg legger ut vurderinger av deltakerne mine (fra BB og annet forum) for hvert produkt. I løpet av tiden jeg kjøpte, har jeg samlet mange anmeldelser. For å finne anmeldelser av interesse, bruk Ctrl + F-kombinasjonen. Fortsett å lese →

Jeg vil si på forhånd - Jeg oppfordrer ikke alle til å bruke dette behandlingsregimet. Jeg skriver for de som har spurt. Behandlingsplanen ble gitt av legen Dermatolog. En god lege med lang erfaring, som har kurert mer enn én person i familien vår. Imidlertid ble denne behandlingen foreskrevet til oss, basert på visuell bekjentskap med barnet vårt, og kjente historien om familiens hudsykdommer. Noen av disse legemidlene er i henhold til instruksjonene kontraindisert hos barn i vår alder. Noen legemidler har analoger. Alle velger behandlingen for barnet sitt. Derfor tøfler inn i meg. Fortsett å lese →

I fortsettelse av innlegget http://www.babyblog.ru/user/annyken/3004501 Jeg skriver om resultatene og behandlingen som er foreskrevet for oss, det kan være nyttig for noen. Fortsett å lese →

Det var med oss ​​i går, på byens dag. Eksklusivt for barn med melkeallergi, les og spar 3000 for en lege)))) Vi dro til Institute of Allergology and Clinical Immunology, som ligger på Malaya Bronnaya. Vi ønsket å få råd fra en allergolog, slik at vi kunne se på våre vedvarende plakk og riper på beina, gjøre opp en diett for oss, foreskrive enzymer og kanskje ta en blodprøve for allergener. Vi registrerte oss for professor A.A. Cheburkin, som er populær i våre kretser. Etter å ha gått dit, tenkte jeg at det ville gjøre livet lettere for meg og barnet når det gjelder ernæring. Jeg ventet. Fortsett å lese →

Bioderma Atoderm PO sinkkrem

Atopisk dermatitt hos barn og voksne i det akutte stadiet.
Irriterte, tynnede områder med konstitusjonelt tørr til veldig tørr hud.

Huden er hydrert og rolig, den gir mykhet og elastisitet

  • Eiendommer
  • Påføringsmåte
  • Vurderinger (7)
  • Presenterer
  • Sammensetning
  • Frakt og betaling

Eiendommer

Denne stillingen presenteres i et oppdatert design og under et nytt navn og er tilgjengelig for bestilling: Bioderma Atoderm intensiv

En fuktighetsgivende og beroligende effekt på huden, Atoderm PO Zn styrker hudens beskyttende barriere. Den har antibakterielle egenskaper. Lindrer rødhet raskt. Etter å ha lindret forverringen, ettersom hudtilstanden forbedres, anbefales det å bytte til bruk av Atoderm PP krem, som en vedlikeholdsterapi.

Påføringsmåte

Påfør Atoderm PO Zn en eller to ganger om dagen på tidligere renset hud. I perioder med forverring kan den brukes samtidig med dermatologisk behandling (inkludert aktuell kortikosteroidbehandling). Kan påføres hudområder med skadet stratum corneum og oser.

Vurderinger (7)

Bioderma Atoderm RO Zinc cream - Anmeldelser

Anmeldelser

Presenterer

.
Som en gave til bestillingen din i mengde på 9900 rubler eller mer, vil vi sette 2 miniprodukter og et sett med eksempler på populære produkter.

.
Som en gave til bestillingen din i mengde 5500 rubler, vil vi legge 1 miniprodukt og et sett med eksempler på populære produkter.

.
Vi setter prøver i hver bestilling, slik at du kan prøve noe nytt. Jo større bestillingen din er, desto flere prøver får du.!

Sammensetning

Vann (Aqua), Mineralolje (Paraf-Finum Liquidum), Glyserin, Cetearylisononanoat, Glyserylstearat, Peg-100 Stearat, Myreth-3 Myristat, Dimetikon, Steareth-21, Beta-Sitosterol, Sinkglukonat, Piroktonolamin, Tokoferyl,, Xylitol, Rhamnose, Fruktooligosaccharides, Laminaria Ochroleuca Extract, Cetyl Alcohol, Stearic Acid, Triethanolamine, Acrylates / C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Dinatrium Edta, Carbomer, Capryl / Capric Triglyceride, Phenoxyethanol.

Bioderma atoderm po sink anmeldelser

Avene - solbeskyttelse for den mest følsomme huden

Anthelios - nr. 1 i Russland på anbefaling av hudleger

Ergonomi og bærekraft med RADIUS tannbørster

Møt det unike intense blekingsettet!

Uriage - ta vare på den sarte huden på babyer og babyer

Sikker og effektiv pleie for deg og babyen din

Revitaliserende ansikts- og kroppsbehandlinger med Gezatone-enheter

Avene DermAbsolu - Grunnleggende pleie for moden sensitiv hud.

Aravia Professional - Spa-depilering, parafinbehandling, kroppspleie

Bioderma Hydrabio Perfector - beskyttelse og utstråling av huden din

Batiste - tørr sjampo nr. 1 i Europa

Vinopure er en enkel og effektiv løsning for å eliminere hudfeil.

CeraVe - Innovasjon for å styrke hudens beskyttende barriere!

Dristig design og sinnsykt hyggelig SPA-pleie hjemme

Øyevippeforsterker - Lange, voluminøse, tykke øyevipper!

Elancyl Slim Design - glattere, fastere og fastere hud

Filorga - formler inspirert av estetiske medisinbehandlinger

Guam - Naturlig italiensk kosmetikk basert på alger

GiGi - en kombinasjon av naturlige ingredienser og produkter med høy bioteknologi

Ledende laboratorium for profesjonell kosmetikk i Israel

Koreansk kosmetikk for ansikts- og kroppspleie

Si hei til den nye hjelperen din - de revolusjonerende spiralhårarmbåndene

Isdin er merkevare nummer 1 i Spania! Innovativ solbeskyttelse

Prøv japanske arkmasker av høyeste kvalitet

Johnny's Chop Shop - en stilig serie med kosmetikk for gutter som vil se bra ut!

Planteenergi for skjønnhetshår

La Roche-Posay - dermatologisk anbefaling for sensitiv hud nr. 1!

Loreal Professional - Source Essentielle kilde til naturlig hår skjønnhet

Matrix - Keep me Vivivd - bevaring av farger i lyse nyanser

Mustela - trygg og effektiv pleie for deg og babyen din
06.10.2017

Nature`s Bounty - Kosttilskudd for å støtte din helse og skjønnhet

Orthomol - tyske vitaminer for helsen din!

O.P.I - verdensledende innen profesjonell neglepleie!

Balsam for tørre, sprukne og irriterte lepper og hud

Foto - naturens kraft for håret ditt!

Royer - naturlig kosmetikk med 100% organisk snegleslim!

Hudkode - Kode for sunn, vakker hud

Klinisk effektive medisinsk kosmetikk som er en effektiv erstatning for kirurgi

Dr. Knute - 212 Bristled Pleasure!

Pålitelige dermokosmetologiske hudpleieprodukter for nyfødte, barn og voksne

Uriage - Age Protect - korreksjon og utstråling av rynker

Uriage - Hyseac - Din ideelle behandling for problemhud
01.11.2017

Oppstrammende handling mot tegn på aldring

Weleda Moisturizing Lip Balms vil omslutte leppene dine i en naturlig glans!

CORA - en kombinasjon av naturlige ingredienser med den nyeste høyteknologien

  1. Anmeldelser
ANMELDELSER
HUDSUNDHETSSENTER
Anmeldelser om Atoderm RO sink 100 ml (Bioderma, Atoderm)
  • 1
  • 2
  • "

Pavlina Marina Moskva | 16.09.2015 |

Atoderm RO sink 100 ml (Bioderma, Atoderm)

Effektivitetspoeng 5

Flott krem! Barnet hadde tørr og irritert hud, det klødde hele tiden! Denne kremen lindrer og gir fuktighet til kløe.

Tekstur klasse 5

Ikke fettete, tett, veldig godt påført, lett absorberes, behagelig lukt

Økonomi / forbruk 5

Konklusjoner: det er synd at den er avviklet. Jeg dro til siden for å bestille denne kremen ((((jeg vil se etter en analog.

Elistratova Elena Alexandrovna Lyubertsy | 26.03.2015 |

Effektivitetspoeng 5

Et uerstattelig middel mot atopisk dermatitt. Med alvorlig atopisk dermatitt kunne hun ikke bruke noen kosmetikk, legen anbefalte denne kremen. Først var jeg skeptisk, siden jeg har fet hud, men kremen reddet meg fra dette forferdelige problemet. Nå bruker jeg det umiddelbart for enhver manifestasjon av dermatitt, tørrhet rundt leppene.

Tekstur klasse 5

Teksturen er ganske tett, fet, men absorberer godt.

Økonomi / forbruk 5

Det er vanskelig å si økonomisk sett, avhengig av hvilke områder kremen påføres. Først, med alvorlig dermatitt, brukte jeg det på hele ansiktet og på noen tørre hudområder på kroppen. Nå bruker jeg den etter behov. Jeg bruker den i 4 måneder, litt mer er igjen i røret.

Konklusjoner: Bare en uerstattelig ting for atopisk dermatitt.

Elizaveta Tomsk | 04.03.2015 |

Effektivitetspoeng 5

lindrer kløe, betennelse, rødhet! et sjeldent middel gir en slik effekt! frelse for atopisk hud!

Tekstur klasse 5

Økonomi / forbruk 5

Konklusjoner: Jeg anbefaler alle atopics!

Mardanshina Rosalia Kazan | 15.02.2015 |

Effektivitetspoeng 4

Takler rødhet og kløe. Dette kan sees fra den første applikasjonen..

Tekstur klasse 5

Fet krem, raskt absorbert, det viktigste er ikke å overdrive det, ellers får du en liten glans.

Økonomi / forbruk 5

Ved rasjonell bruk vil en måned vare i 3-4.

Konklusjoner: Flott krem, takler rødhet og kløe.
Det er bare en ting, men røret er ikke behagelig, noen ganger blir litt krem ​​presset ut når den åpnes (sett på bildet)

Orskaya Nadezhda Nizhny Novgorod | 15.12.2014 |

Effektivitetspoeng 5

For å være ærlig ble jeg positivt overrasket over effekten. Allerede desperat etter å finne et effektivt middel for å bekjempe blodtrykk. Lindrer virkelig kløe, fukter huden perfekt. Jeg anbefaler alle atopics!

Tekstur klasse 5

Teksturen er lett, absorberes raskt.

Økonomi / forbrukspoeng 4

Den eneste ulempen er det lille røret. Siden jeg må bruke kremen på hele kroppen 2 ganger om dagen, har jeg nok av den i 2 uker. Hvis jeg bruker det på separate soner, tror jeg det vil være nok i lang tid..

Konklusjoner: Til tross for den imponerende prisen for et så lite volum, er det verdt å prøve. Virkelig effektivt middel.

safronova anna St. Petersburg | 01.12.2014 |

Effektivitetspoeng 5

Jeg kjøpte det selv når barnet var lite og huden hans ga utslett ved introduksjonen av komplementær mat, som intensiverte etter bading. Spesielt smurte jeg disse stedene med Atoderm med sink, siden sink har en antipruritisk effekt, vil ikke barnet selv si, men søvn ble mye roligere etter 2 uker rødhet har gått og tørrhet har redusert.

Tekstur klasse 5

Delikat, myk, ikke fettete, lett i tekstur, luktfri. Etterlater ikke fett glans, absorberes lett.

Økonomi / forbruk 5

Den brukes til de som har kløe, det er nok til behandling av nyfødte og vil fortsatt være (men alt avhenger av hvilke områder som er berørt av området).

Konklusjoner: Kremen har god kvalitet og er allergivenlig, beroliger huden og kløe, så jeg anbefaler.

Denisova Tatiana 19.10.2014 |

Effektivitetspoeng 5

Med atopisk dermatitt, det mest effektive middelet. Jeg bruker den bare, spesielt med alvorlige forverringer. Lindrer kløe.

Tekstur klasse 5

Økonomi / forbruk 5

Varer lenge nok når den brukes på bestemte områder av huden

Konklusjoner: En utmerket krem ​​for atopisk dermatitt. Når det påføres lokalt, eliminerer det raskt kløe og flassing.

Shilina Elena Volgograd | 01.10.2014 |

Effektivitetspoeng 5

Jeg har lenge hatt blodtrykk, jeg har prøvd mange midler, inkludert hormonelle. Ingen av virkemidlene hadde noen effekt. Jeg har nylig kjøpt denne kremen. Og etter to dagers bruk var resultatet synlig. Lindrer kløe, rødhet, tørrhet. Og fjernet også rødhet og peeling i lang tid som ikke gikk over kinnene til en seks måneder gammel sønn.

Tekstur klasse 5

En feit krem ​​med lett tekstur, hvit farge, uten dufter, men med en liten kosmetisk lukt.

Økonomi / forbruk 5

Siden jeg bruker lokalt på områdene med blodtrykksutslett, er denne kremen økonomisk for meg og sønnen min

Konklusjoner: Denne kremen er min frelse fra et problem som har plaget meg lenge, både fysisk, estetisk og psykologisk. Hjalp ikke bare meg, men også sønnen min.

Richter Marina Smolensk | 31/07/2014 |

Effektivitetspoeng 5

Under bruk bemerket jeg bare fordeler, jeg tok hud med elementer av tørrhet, atopisk dermatitt for barnet. Jeg ble bare reddet av denne kremen!

Tekstur klasse 5

delikat i tekstur, lett absorbert,

Økonomi / forbruk 5

t, k, brukt på visse områder på kroppen i lang tid, bare brukt under en forverring,

Konklusjoner: Jeg er fornøyd med denne kremen, den gjør virkelig jobben sin!

Kalinina Anna Moskva | 05.04.2014 |

Effektivitetspoeng 5

Jeg bruker dette middelet for mitt ett år gamle barn. Hudproblem på grunn av vann. A / D manifesterte seg i en veldig sterk form på bena og går allerede videre til armene og ansiktet.. Hormonale kremer hjalp ikke. Dette verktøyet kom over på et eller annet forum. Jeg leste vurderingene her og bestemte meg for å bestille.. Jeg har brukt dette verktøyet i en uke nå, og jeg er bare fornøyd. I en uke, rene ben (det er små flekker på huden. Men de er bare ubetydelige !!) Likevel er planene fortsatt å sette filtre! Vannet i vårt område er forferdelig!

Tekstur klasse 5

Veldig myk krem. Det blir raskt absorbert, vil jeg til og med si umiddelbart! Har en liten lukt av medisinsk salve (sink er tilstede).

Økonomi / forbruk 5

Jeg bruker den i en uke. To ganger om dagen. Lavt forbruk. Nå er det fullt mulig å bruke den en gang. Samtidig kjøpte jeg en gel til vask og balsam for atopisk hud fra LaRoche Pose. Jeg tror at alt vil vare veldig lenge!

Konklusjoner: Jeg er uendelig fornøyd med funnet. Jeg anbefaler alle!

Natalia Moskva | 04/18/2014 |

Effektivitetspoeng 5

Utmerket middel mot atopisk dermatitt. Jeg begynte å bruke den under en forverring hos et barn, i løpet av 2 uker tørket jeg alle plakettene.

Tekstur klasse 5

Ganske lett tekstur, sprer seg godt og absorberer godt.

Økonomi / forbruk 5

Flasken varte i to ukers daglig bruk.

Konklusjoner: Jeg var veldig fornøyd, jeg vil fortsette å bestille. Hvis bare denne kremen takler forverringen (selv hormonsalver hjalp ikke), er det verdt å bruke den.

Libert Yana Tikhoretsk | 02.16.2014 |

Effektivitetspoeng 5

Klarer kløe og fuktighet i huden med atopisk dermatitt!

Tekstur klasse 5

Lett, godt absorbert

Økonomi / forbruk 5

Siden teksturen er litt fet, passer den godt på huden, med regelmessig bruk varer den i 1,5 måneder

Konklusjoner: En god krem, den skal brukes mot alvorlig dermatitt eller avskalling av huden, bare for fuktighet, jeg tror du ikke bør bruke den!

Bioderma Atoderm

Atoderm PO med sink - krem

• Indikasjoner for bruk:

Atopisk dermatitt hos barn og voksne i det akutte stadiet.
Irriterte, tynnede områder med konstitusjonelt tørr til veldig tørr hud.

• Påføringsmåte:

Påfør Atoderm PO Zn en eller to ganger om dagen på tidligere renset hud.

I perioder med forverring kan den brukes samtidig med dermatologisk behandling (inkludert lokal kortikosteroidbehandling).

Kan påføres hudområder med skadet stratum corneum og oser.

• Eiendommer:

Hydrerende og beroligende effekt på huden, styrker Atoderm PO Zn hudens beskyttende barriere.

Den har antibakterielle egenskaper. Lindrer rødhet raskt.

Etter å ha lindret forverringen, ettersom hudtilstanden forbedres, anbefales det å bytte til bruk av Atoderm PP-krem, som en vedlikeholdsterapi..

• Utgivelsesskjema:

• Sammensetning av Atoderm krem ​​PO Zn:

Aqua, Mineralolje (Paraf-Finum Liquidum), Glyserin, Cetearyl Isononanoat, Glyserylstearat, Peg-100 Stearat, Myreth-3 Myristate, Dimethicone, Steareth-21, Beta-Sitosterol, Sinkglukonat, Piroktonolamin, Mannherylacetat Xylitol, Rhamnose, Fruktooligosaccharides, Laminaria Ochroleuca Extract, Cetyl Alcohol, Stearic Acid, Triethanolamine, Acrylates / C10-30 Alkyl Acryate Crosspolymer, Dinatrium Edta, Carbomer, Capryl / Capric Triglyceride, Fenoksyetanol.


Andre metoder for Atoderm-linjen:

Rensing - medisinsk kosmetikk Bioderma

Bioderma Atoderm såpe

• Opprettholder integriteten til den beskyttende hudhydrolipidbarrieren.
• For ansikt og kropp.
• For voksne og barn.
• Uten smaksstoffer.
Dusjsåpe

• Opprettholder integriteten til den beskyttende hudbarrieren.
• For ansikt og kropp.
• For voksne og barn.
• Reduserer følelsen av stramming av huden
• Ny, lett duft.
Rensemousse

• For veldig tørr hud.
• Gjenoppretter hydrolipidbalansen i stratum corneum i huden.
• For ansikt og kropp.
• For voksne og barn.
• Uten smaksstoffer.
Care - Medisinsk kosmetikk Bioderma

Bioderma Atoderm krem

• For pleie av atopisk og konstitusjonelt tørr hud uten forverring.
• Beskytt huden mot inntrengning av irriterende stoffer fra miljøet.
• Uttalt fuktighetsgivende effekt
• For ansikt og kropp.
• For voksne og barn.
• Inneholder ikke urea og dufter.
PP krem

• For pleie av veldig tørr reaktiv hud.
• Stimulerer helbredelsen av overfladiske hudlesjoner.
• Gjenoppretter den hydrolipide mantelen i huden.
• For voksne og barn.
• Uten smaksstoffer.
Melk for huden

• Daglig beskyttelsesbarriere og fuktighetsgivende pleie for tørr hud.
• Ikke fettete, lett tekstur.
• For ansikt og kropp.
• For voksne og barn.
• Uten smaksstoffer.
Ytterligere pleie - medisinsk kosmetikk Bioderma

Bioderma Atoderm Lipstick

• Mykner og gir næring til leppens hud.
• Teksturen er spesielt tilpasset følsomme lepper.
• Inneholder ikke alkoholer.
• Etterlater ingen rester.
• Inneholder en allergivenlig smak.
Håndkrem

Bioderma Atoderm for atopisk dermatitt

Bioderma Atoderm for atopisk dermatitt tilbyr 2 kremer som anbefales for barn og voksne.

Bioderma Atoderm for atopisk dermatitt PP-krem

Dette er hva Bioderma-nettstedsannonsen lover:

For pleie og restaurering av tørr og veldig tørr reaktiv hud.

Påfør Atoderm PP krem ​​en eller to ganger om dagen på tidligere renset hud (med Atoderm mousse eller såpe).

Atoderm PP-krem kan påføres samtidig eller etter et kurs med eksterne kortikosteroidmidler.

Takket være en unik innovativ formel stimulerer Atoderm PP-krem den naturlige prosessen med å gjenopprette hudbarrieren.

Vitamin PP, som er en del av kremen, hjelper hudceller med å syntetisere lipider, ceramider, som hjelper til med å gjenopprette intercellulære forbindelser.

Gjenoppretter et behagelig nivå av fuktighet.

Inneholder ikke dufter og urea.

Skiller seg i lett tekstur, rask og dyp inntrengning i huden.

Kjemisk oppbygning:

  1. Glyserin - fuktighetskrem.
  2. Mineralolje (Paraffinum Liquidum) - vaselinolje, et produkt av destillasjon av olje, dens rensede fraksjon, der det ikke er noen skadelige stoffer og forbindelser. Det skaper en lufttett film på hudoverflaten som forhindrer fordampning av vann fra hudoverflaten og kalles okklusiv. Det er mye brukt i behandling av økt tørr hud med dermatitt, nevrodermatitt. Det er en uunnværlig komponent i enhver emulsjon og finnes derfor så ofte i kosmetikk.
  3. Etylheksylpalmitat - en blanding av fettalkohol og palmitinsyre, fungerer som et mykgjørende middel, er en "god" ingrediens.
  4. Bis-Peg / Ppg-16/16 Peg / Ppg-16/16 Dimethicone er en syntetisk silikon som mykgjør huden og sørger for god fordeling av kremen på huden.
  5. Niacinamid - niacinamid eller vitamin PP (eller B3) er en av de beste kosmetiske ingrediensene. Forbedrer mikrosirkulasjonen, øker hudens elastisitet, forbedrer hudbarrierefunksjonene ved å stimulere syntesen av ceramider og fettsyrer. Beskytter huden mot fuktighetstap. Jevner ut hudtonen, reduserer alvorlighetsgraden av post-acne flekker og post-inflammatorisk pigmentering.
  6. Sodium Acrylat / Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer - syntetisk polymer brukt som emulsjonsstabilisator og fortykningsmiddel, giftfri for huden.
  7. Isohexadecane - Brukes som løsningsmiddel i rensemidler, emulgator og fortykningsmiddel for emulsjoner. Ikke giftig for huden.
  8. Tokoferylacetat - Vitamin E, Antioksidant.
  9. Mannitol, Xylitol, Rhamnose, fruktooligosakkarider - poly- og oligosakkarider, fuktighetskrem.

Konklusjon:

Bioderma Atoderm fra atopisk dermatitt PP krem ​​- en god nærende krem, tett tekstur, egnet for tørr hud i ansiktet og kroppen.

Inneholder gode mykgjørende ingredienser og vitamin B3, som stimulerer syntesen av hudbarriere ceramider.

Den duftfrie formelen lar deg bruke dette produktet for sensitiv hud.

Ulemper - Det ville være mye bedre hvis Bioderma inkluderte flere betennelsesdempende og beroligende ingredienser for sensitiv hud, samt antioksidanter.

Og konsentrasjonen av vannavstøtende ingredienser er lavere enn Bioderma bruker i andre preparater for tørr hud.

Bioderma Atoderm fra atopisk dermatitt RO-sinkkrem

Vi leser annonseringsløfter:

Atopisk dermatitt hos barn og voksne i det akutte stadiet.
Irriterte, tynnede områder med konstitusjonelt tørr til veldig tørr hud.

Påfør Atoderm PO Zn en eller to ganger om dagen på tidligere renset hud.

I perioder med forverring kan den brukes samtidig med dermatologisk behandling (inkludert lokal kortikosteroidbehandling).

Kan påføres hudområder med skadet stratum corneum og oser.

Hydrerende og beroligende effekt på huden, styrker Atoderm PO Zn hudens beskyttende barriere.

Den har antibakterielle egenskaper. Lindrer rødhet raskt.

Etter å ha lindret forverringen, ettersom hudtilstanden forbedres, anbefales det å bytte til bruk av Atoderm PP-krem, som en vedlikeholdsterapi..

Kjemisk oppbygning:

  1. Mineralolje (Paraf-Finum Liquidum), glyserin - se ovenfor.
  2. Cetearylisononanoat - tilhører en stor gruppe fettsyrer, plante- eller animalsk opprinnelse. Fettsyrene er identiske med de som finnes i huden. Gjenoppretter skadet hudbarriere og deltar i dannelsen av en naturlig fuktighetsgivende faktor, og beskytter huden mot frie radikaler. Brukes i kosmetikk som mykgjørende midler, emulsjon fortykningsmidler.
  3. Glyserylstearat - emulgator, etter bruk av huden, blir huden glatt å ta på.
  4. Peg-100 Stearate - tilhører en bred gruppe polyetylenglykoler som brukes til å tykne emulsjonen for å forbedre penetrasjonen av andre aktive ingredienser i kremen.
  5. Myreth-3 Myristate - myristylmyristate, en syntetisk olje som fukter og mykgjør huden uten å forårsake irritasjon eller allergi. Et stort minus - et komedogent stoff, forårsaker blokkering av porene, provoserer en forverring av kviser.
  6. Dimetikon er et kjemisk inert silikonkjemikalie. Gjør huden myk og fløyelsaktig, sørger for at kremen glir over huden og gjør den lettere å påføre, forhindrer irritasjon og rødhet i huden, skaper en lys film på hudoverflaten som ikke forstyrrer hudens åndedrett.
  7. Steareth-21 - overflateaktivt middel, emulsjonsstabilisator, fremmer dypere penetrering av de aktive ingrediensene i kremen. Ikke giftig for huden.
  8. Beta-Sitosterol er en meget verdifull kosmetisk ingrediens, en blanding av fettsyrer hentet fra planter, grønnsaker, nøtter og frø. Den er identisk i sammensetning med kolesterol og er godt akseptert av huden. Flott fuktighetskrem og betennelsesdempende ingrediens.
  9. Sinkglukonat - sinkglukonat har antiinflammatoriske egenskaper, og undertrykker utviklingen av betennelse forårsaket av Propionbacterium Acne. Det regnes som en effektiv komponent for behandling av kviser, men effektiviteten er betydelig lavere enn for antibakterielle legemidler.
  10. Piroctone Olamine - gir en aktiv akiostatisk effekt, som normaliserer tilstanden til cellene i hudens epidermis og levedyktigheten av deres utviklingssyklus, beskytter huden mot akkumulering av giftige stoffer, og har også aktive antimikrobielle egenskaper. Et effektivt middel mot flass. Siden den kjemiske strukturen til dette stoffet er lik DNA, erstatter det kromosomer når det kommer inn i kjerner av mikroorganismer, og samtidig fungerer deres kontrollfunksjoner. Dette blokkerer cellemetabolismen og mikroorganismer dør, og hudtilstanden stabiliseres deretter. Dette stoffet virker ikke bare på bakterier, men også på mugg og mugg.
  11. Tokoferylacetat, mannitol, xylitol, rhamnose, fruktooligosakkarider - se ovenfor.

Konklusjon:

Bioderma Atoderm for atopisk dermatitt RO-sinkkrem er veldig lik i sine reklameløfter til kremen fra Sensibio DS + Cream-linjen

Men dessverre hører ingredienser som sinkglukonat og Piroctone Olamine til gruppen konserveringsmidler som primært hemmer vekst og reproduksjon av mikroorganismer i selve kremen, men ikke på huden..

I tillegg kan langvarig bruk av disse ingrediensene føre til utvikling av huddysbiose og forverring av tilstanden..

Fordeler - inneholder ikke dufter. Inneholder tidstestede mykgjørende ingredienser for tørr hud.

Ulemper - Lav konsentrasjon av antioksidanter og betennelsesdempende ingredienser. Kan forårsake dysbiose av hudoverflaten. Ingen ingredienser som reduserer rødhet i betent hud.

Bioderma Atoderm

Bioderma Atoderm: instruksjoner for bruk og anmeldelser

Latinsk navn: Bioderma Atoderm

Virkestoff: aktive naturlige ernærings- og beskyttende stoffer

Produsent: Laboratory BIODERM (Frankrike)

Beskrivelse og bildeoppdatering: 27.11.2018

Prisene på apotek: fra 369 rubler.

Bioderma Atoderm - en serie med medisinsk kosmetikk for tørr hudpleie.

Slipp form og komposisjon

Bioderma Atoderm-linjen inkluderer følgende medisinsk kosmetikk:

  • Atoderm for rensing av tørr hud: såpe (150 g), dusjgel (100 eller 200 ml i et rør, 500 eller 1000 ml i en flaske med en pumpe), PP-rensende gel-mousse (200 ml i et rør, 500 eller 1000 ml i en flaske med en pumpe);
  • Atoderm for tørr hudpleie: krem ​​(500 ml i en flaske med en pumpe), PP-krem (200 ml i et rør), PO sinkkrem (100 ml i et rør), hudmelk (200 ml i et rør) ;
  • Atoderm - ekstra pleie: leppestift (4 g), håndkrem (50 ml i et rør).

Atoderm såpe inneholder: mannitol (Mannitol), xylitol (Xylitol), rhamnose (Rhamnose), natriumpalmitat (Sodium Palmate), sodium palm kernelate (Sodium Palm Kernelate), glycerin (Glycerin), sorbitol (Sorbitol) (Palm Kernesyre), Syklometikon (Syklometikon), Sinksalt av Pyrrolidon-karboksylsyre (Zink PCA), Agurkjuiceekstrakt [Cucumis Sativus (Agurk) Fruktekstrakt], Fruktooligosakkarider (Fruktooligosakkarider), Propenglykol (Propylenglykol), Kaliumpalmekjerne, Kaliumpalmat, Pentasodium Pentetate, Tetrasodium Etidronate, Vann (Aqua).

Atoderm dusjgel inneholder: Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine (Sodium Lauroyl Sarcosinate), Methylpropandiol (Methylpropandiol), Glycerin, Mannitol ), Kokoglukosid, glyseryloleat, natriumklorid, dinatrium edta, kapryloylglycin, sitronsyre, natriumhydroksid, smak, vann.

Atoderm PP Cleansing Gel Mousse inneholder: Niacinamid, natriumlauretsulfat, sinksulfat (sinksulfat), kobbersulfat, xylitol, rhamnose, mannitol, laurylglukosid (Laurylglukosid), PEG-200 hydrogenert glyserylpalmitat Hydrogenert glycerylpalmat), dinatrium edta, PEG-7 glycerylkokoat, fruktooligosakkarider, natriumklorid, sitronsyre, natriumhydroksid, vann.

Atoderm krem ​​inneholder: tangekstrakt (Laminaria Ochroleuca Extract), cetearylisononanoat (Cetearyl Isononanoate), glycerylstearat (Glyceryl Stearate), PEG-100 stearate (Peg-100 Stearate), Miret-3 myristate (Myreth-3), steareth-21 (Steareth-21), tokoferylacetat (tokoferylacetat), mannitol, xylitol, rhamnose, fruktooligosakkarider, trietanolamin (trietanolamin), cetylalkohol (Cetylalkohol), stearinsyre (stearinsyre / C10-30) akrylatkrysspolymer (akrylater / C10-30 alkylakrylatkrysspolymer), dinatrium edta, karbomer (karbomer), kapryl / kaprisk triglyserid (kapryl / kaprisk triglyserid), fenoksyetanol (fenobenparoksietanol), metylparaben) (metylparaben) (metylparen) ), etylparaben (Etylparaben), glyserin, mineralolje (flytende parafin) [Mineralolje (Paraffinum Liquidum)], vann.

Atoderm PP krem ​​inneholder: tokoferylacetat, glyserin, etylheksylpalmitat, Bis-PEG / PPG-16/16 PEG / PPG-16/16 dimetikon (Bis-Peg / Ppg-16/16 Peg / Ppg-16/16 Dimethicone), niacinamid, natrium / natrium polyakrylat akryloyldimetyl taurat kopolymer (Sodium Acrylat / Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer), isohexadecane (Isohexadecane), mannitol, xylitol ekstrakt, rhamnosachyde, frukto-fructo Polysorbat 80), dinatrium edta, sitronsyre, klorfenesin (klorfenesin), triklosan (triklosan), mineralolje (flytende parafin), vann.

Atoderm PO krem ​​med sink inneholder: sinkglukonat (sinkglukonat), mineralolje (flytende parafin), glyserin, glyserylstearat, cetearylisononanoat (Cetearylisononanoat), PEG-100-stearat, Miret-3-myristat, dimetisk-3-stearat beta-sitosterol (Beta-Sitosterol), Piroctone Olamine (Piroctone Olamine), tokoferolacetat, mannitol, xylitol, fruktooligosakkarider, rhamnose, tangekstrakt, stearinsyre, caprilic / capric triglyserider, akrylat / C10-30 alkylcrossletan alkohol, trietanolamin, karbomer, dinatrium edta, vann.

Atoderm hudmelk inneholder: melkesyre (melkesyre), cyklometikon, mineralolje (flytende parafin), sorbitanstearat (Sorbitanstearat), cetearylalkohol (Cetearylalkohol), polysorbat 60 (Polysorbat 60), fenyltrimetikon (fenyltrimetikon), tangekstrakt, cetylalkohol, tokoferolacetat, mannitol, fruktooligosakkarider, xylitol, rhamnose, natriumlaurethsulfat, natriumcetearylsulfat, kapril / capric triglyserider, metylparaben, etylparaben, propylparaben, butylparaben, vann, glyserol.

Atoderm leppestift inneholder: tangekstrakt, rhamnose, octyldodecanol (Octyldodecanol), mineralolje (flytende parafin), uraffinert avokadoolje [Persea Gratissima (Avocado) Oil Uforsettelig], cetearylalkohol, ceteareth-12 (Ceteareth-12), Ceteareth-12 -20, dimetikon, stearinsyre, xylitol, xantangummi (Xanthangummi), mannitol, frukto-oligosakkarider, glyserylstearat, akrylat / C10-30 alkylakrylatkrysspolymer, natriumhydroksid, etyparabenol, etylenparabenol, butylparaben caprilic / capric triglyserider, dinatrium edta, glyserin, vann.

Atoderm håndkrem inneholder: glyserin, oktyldodekanol, flytende parafin (mineralolje), cetearylalkohol, glyserylstearat, ceteareth-12, dimetikon, stearinsyre, mannitol, xylitol, rhamnose, frukto-oligosakkarider 10, akryl-30 ekstrakt akrylatkrysspolymer, xantangummi, kaliumsorbat, caprilic / capric triglyserider, dinatrium edta, natriumhydroksid, salisylsyre, fenoksyetanol, klorfenesin, smak, vann.

Farmakologiske egenskaper

  • såpe: beregnet for daglig hudrensing, hjelper til med å gjenopprette den naturlige hydrolipidiske balansen i stratum corneum. Alkalfri, formelen er basert på milde tensider. Innholdet av stoffer med fedme, beroligende og mykgjørende effekt eliminerer følelsen av tetthet som er karakteristisk for tørr hud. Opprettholder syre-base balansen i huden og beskytter den mot dehydrering. Innholdet av sinkioner i såpen har en antimikrobiell effekt som forhindrer vekst av mikroorganismer på overflaten av huden og gjentakelse av tørrhet;
  • dusjgel: renser, fukter, beroliger, mykgjør og beskytter huden rikt. Reduserer tetthet. Allergivennlig, såpe og fargestofffri. Forstyrrer ikke hudens fysiologiske surhet;
  • rensende gelmousse: inneholder niacinamid (vitamin PP) og antibakterielle komponenter, hvis virkning forhindrer vekst av mikroorganismer på hudoverflaten, forårsaker problemet med tilbakevendende tørr hud. Med atopisk eksem hjelper det å øke varigheten av remisjonstiden. Inneholder ingen konserveringsmidler eller dufter;
  • krem: forhindrer fordamping av fuktighet, de fuktighetsgivende egenskapene til kremkomponentene lar deg beholde vann i de øvre lagene av epidermis. Hjelper med å styrke strukturen til sperrelaget, og forhindrer de negative effektene av eksterne irriterende stoffer på huden. Rikelig fuktighet gjenoppretter hudens mykhet og elastisitet. Nøytraliserer potensielle allergener og frie radikaler;
  • PO sinkkrem: har en fuktighetsgivende og beroligende effekt, bidrar til å styrke den beskyttende hudbarrieren. Det har en antibakteriell effekt, lindrer raskt inflammatorisk rødhet i huden;
  • PP-krem: den unike innovative formelen til kremen stimulerer de naturlige regenerative prosessene i hudbarrieren. Vitamin PP, som er en del av kremen, styrker lipidsyntese i hudceller, bidrar til å gjenopprette intercellulære forbindelser. Den lette teksturen til kremen gjør at den raskt og dypt kan trenge gjennom huden, og gjenoppretter et behagelig fuktighetsnivå. Inneholder ikke urea og smaker;
  • hudmelk: gir langvarig fuktighet, den ikke-fettete myke konsistensen av melken gjør huden myk og glatt. Mangelen på dufter i sammensetningen tillater bruk hos voksne, barn og babyer;
  • leppestift: leppestiftteksturen tilpasset den følsomme og atopiske huden på leppene mykner opp og beskytter dem mot skadelige effekter av eksterne faktorer. Smaken som brukes er allergivenlig;
  • håndkrem: den rike, nærende teksturen til kremen reduserer tørrhet og irritasjon, inkludert sprekker, avskalling eller annen skade på huden. Fremmer hudgjenoppretting, gir en følelse av komfort.

Indikasjoner for bruk

Bruk av terapeutisk kosmetikklinje Bioderma Atoderm er indisert for pasienter med tørr, reaktiv, flassende, irritert kroppshud. Rengjøringsserien med såpe, dusjgel og rensemousse er designet for å rense huden din trygt og forsiktig hver dag. Bioderma Atoderm dusjgel anbefales til bruk ved behandling av atopisk dermatitt hos voksne og barn.

I henhold til bruksanvisningen er Bioderma Atoderm krem ​​og kroppsmelk indikert for fuktighet og beskyttelse av sensitiv hud i ansiktet og kroppen, inkludert etter fotokjemoterapi..

PP-krem Bioderma Atoderm brukes til å pleie og gjenopprette tørr og veldig tørr reaktiv hud.

Bruk av Atoderm PO krem ​​med sink er indisert for voksne og barn med forverring av atopisk dermatitt, behandling av irritert og tynnet område med konstitusjonelt tørr eller veldig tørr hud.

Bruk av Atoderm Lip Stick er indikert for daglig pleie av tørr eller veldig tørr reaktiv leppehud for å gjenopprette den. I tillegg til atopisk cheilitt og andre hudsykdommer - som en grunnleggende pleie.

Bioderma Atoderm håndkrem er indisert for pleie av hendene på huden i tilfelle tørrhet og irritasjon, inkludert som en grunnleggende pleie for hudpatologier som kontakt og atopisk dermatitt, eksem.

Kontraindikasjoner

Bruk av Bioderma Atoderm-linjeprodukter er kontraindisert ved overfølsomhet overfor komponentene i det kosmetiske produktet..

Bioderma Atoderm, bruksanvisning: metode og dosering

  • såpe: kan brukes til å rense ansiktet og kroppen. Skum i håndflatene, påfør skummet på et forhåndsfuktet område av huden og rens huden med lette masserende bevegelser. Etter å ha vasket skummet med vann, klapp forsiktig huden med et håndkle. Frekvensen av prosedyrer - 1-2 ganger om dagen;
  • dusjgel, rensende PP-mousse: voksne og barn - påfør gelen eller moussen på fuktig hud og skum med lette masserende bevegelser. Vask av med varmt vann og tørk forsiktig, og unngå hudirritasjon ved mekanisk handling. Prosedyren anbefales å utføres daglig, med en frekvens på 1-2 ganger om dagen..

Kosmetikk Bioderma Atoderm krem, Atoderm PP krem, Atoderm PO Zn og hudmelk påføres huden umiddelbart etter forsiktig rensing, påføres 1-2 ganger om dagen.

Når den påføres på litt fuktig hud, forbedres fuktighetsgivende effekten av Atoderm og melkekrem.

Cream Bioderma Atoderm PP kan kombineres med eksterne kortikosteroidmidler.

I perioder med forverring av dermatologiske patologier kan Atoderm PO sink brukes samtidig med lokal kortikosteroidbehandling. Det kan brukes på områder av kroppen som gråter, med nedsatt integritet av stratum corneum.

Lip Stick Bioderma Atoderm brukes som leppestift - ved å påføre rene lepper etter behov.

Håndkrem påføres på tidligere renset hud i hendene, helst etter hver kontakt med vann.

Bivirkninger

Hos pasienter med individuell intoleranse mot komponentene i medikamentet, kan overfølsomhetsreaksjoner utvikles.

Overdose

Overdoseringssymptomer er ikke fastslått.

spesielle instruksjoner

Bruk av medisinsk kosmetikk Bioderma Atoderm i kompleks behandling av atopisk dermatitt kan redusere mengden kortikosteroider, gjenopprette hudens barrierefunksjon og forlenge remisjonstiden.

Hvis du ved et uhell får kosmetikk i øynene, skyll dem med rikelig med vann..

Narkotikahandel

Midler av linjen med medisinsk kosmetikk Bioderma Atoderm er ikke medisiner.

Vist for samtidig bruk med aktuelle kortikosteroidmidler.

Analoger

Analoger av Bioderm Atoderm er: Atoderm mousse Intensiv, Atoderm dusjolje, Atoderm leppepomade, Pure Line ansiktskrem Intensiv nærende, Boro Plus, Ayurveda nærende balsam for tørr sprukket hud, Oriflame nærende krem ​​for tørr hud i hender.

Vilkår for lagring

Oppbevares utilgjengelig for barn.

Oppbevares ved romtemperatur, beskyttet mot direkte sollys..

Utløpsdato - se pakken.

Apotekutleveringsbetingelser

Tilgjengelig uten resept.

Anmeldelser om Bioderma Atoderm

Anmeldelser om Bioderma Atoderm er positive. Brukere merker den behagelige tekstur, mangel på lukt, de gode egenskapene til kremen. Bruk av Bioderma Atoderm gel for atopisk dermatitt gjør huden myk og elastisk. Den naturlige sammensetningen, kosmetikkens effektivitet, muligheten for bruk i tilfelle hudens tendens til allergi er notert.

Pris for Bioderma Atoderm på apotek

Prisen for Bioderma Atoderm for en pakke som inneholder 150 g såpe kan være fra 723 rubler, et rør (50 ml) med gjenoppretting av håndkrem - fra 529 rubler.