Dele denne

Dette produktet er ikke tilgjengelig for levering til din region

Du sparer 581 ₽

Spar 30% $ 19

Takk!

Vi streber alltid etter det beste for å glede våre kunder med de gunstigste prisene..

Vennlig hilsen Wildberry nettbutikk.

Lagt til i venteliste

Lær om opptak

Kommer snart

Sammensetning

Beskrivelse

Den mest effektive kombinasjonen av anti-UVA og anti-UVB-filtre i Photoderm MAX krem ​​beskytter pålitelig mot solbrenthet, forhindrer intoleranse mot solstråler og bekjemper for tidlig aldring av huden Reduserer risikoen for celleskader, det patenterte Cellular Biosecurity®-komplekset gir optimal beskyttelse av cellestrukturer mot aggressiv påvirkning AKTIVE INGREDIENSER Oktokrylen, avobenzon, tinosorb®, ektoin, mannitol. Duftfri

Informasjon om tekniske egenskaper, leveringssett, produksjonsland og produktets utseende er kun til referanse og er basert på den siste tilgjengelige informasjonen fra produsenten

Takk!

Vi streber alltid etter det beste for å glede våre kunder med de gunstigste prisene..

Bioderma Fotoderm Max SPF 50 Solkremvæske+

Hei kjære jenter Kosmetologer.

Det er en annen uerstattelig ting i vår kosmetiske pose om sommeren - den er solkrem (et veldig viktig og nødvendig produkt for meg).
Våren kommer, og vi begynner å kamme Internett på jakt etter ny informasjon og står overfor et vanskelig valg: hva du skal kjøpe denne gangen?
Chanel og Lancaster var favorittene mine i fjor sommer. Veldig verdige kremer, volum på 30 ml, så jeg gikk tom for begge i sommersesongen.
Men sjelen min vil ikke ha fred))) Ny sommer og hun vil ha en ny solkrem.

Beskrivelse fra produsenten:

Den ultralette strukturen til emulsjonen sørger for enkel og behagelig påføring, etterlater ingen fettete film. Produktet blir fargeløst etter påføring. Ideell for fet hud. Ikke-komedogen.

Maksimal solbeskyttelse for ansiktshud:
• hud som ikke tåler UV-stråler av noen intensitet
• veldig lys hud med fregner (I-II fototype)
• hud under forhold med ekstrem solisolasjon (høyland, tropene...)

Handlingsmåte:
- Den mest effektive kombinasjonen av anti-UVA og anti-UVB filtre i Photoderm MAX krem ​​beskytter pålitelig mot solbrenthet, forhindrer intoleranse mot solstråler og bekjemper for tidlig aldring av huden
- Det patenterte Cellular Biosecurity®-komplekset reduserer risikoen for celleskader og gir optimal beskyttelse av cellestrukturer mot aggressiv påvirkning.
- Den behagelige konsistensen av Photoderm MAX krem ​​gir huden en følelse av komfort og mykhet, og etterlater ikke en fettete film. Når den påføres huden, blir den fargeløs
- Photoderm MAX krem ​​er vanntett og fotostabil
- Utmerket bærbarhet
Sammensetning:

Utvidet mening:


Jenter, du må umiddelbart være klar over hvorfor du kjøper denne kremen, under hvilke forhold du skal bruke den: fordi ferie på sjøen og den daglige rutinen er forskjellige kremer, etter min mening.
Jeg vil umiddelbart løpe fremover og si at jeg kjøpte noe annet enn det jeg forestilte meg i hodet, jeg hadde i minnet to gode eksempler fra i fjor sommer og forventet noe lignende fra Bioderm. Vel, i orden.

1) Et rør med et volum på 40 ml, uten dispenser, men med en ganske flytende tekstur, så kremen ser ut til å strømme ut litt rundt hetten.
2) Den har en svak, men særegen aroma, du kan ikke beskrive den med noen spesifikke ord.
3) Når det påføres, bleker det ikke ansiktet (for eksempel med Aven og La Roche Pose, jeg hadde det på den måten).
4) Sklir ikke, du kan starte sminke på 10 minutter.
5) Det beskytter godt mot solen, jeg viste nesten ikke aldersflekker i år (jeg vil med en gang si at jeg sjekket leverfunksjonstester og hormoner, alt er normalt, pigmenteringen min skyldes solen).
6) Jeg la ikke merke til at det hadde en negativ effekt på porene og treskoene, selv om jeg renser huden min grundig.

Den største ulempen for denne kremen er at den etterlater en fettete følelse i ansiktet, den absorberes lenge (uten å rulle av). Ansiktet med ham skinner og er ikke egnet for fet hud i det hele tatt.
Et annet viktig poeng når det kommer inn i øynene (for eksempel hvis jeg bestemmer meg for å gni meg i øynene), begynner en kriblende følelse i slimhinnen, som om den baker litt.
Jeg vil ha mer letthet i ansiktet.
Nå forstår jeg at jeg fortsatt må kjøpe en ny krem, og jeg bestemte meg for å utsette denne enten til en tur til sjøen, eller for en kaldere sesong, når fettinnholdet i kremen ikke vil spille en slik rolle som om sommeren.
Fargeprøve:

Pris:
1250 RUB i det lokale apoteknettverket

Bioderma Photoderm MAX Foundation SPF50 + Bioderma Photoderm Max SPF 50+ tonet krem

  • fra 20 år

Hud utsatt for ultrafiolette stråler av hvilken som helst intensitet. Veldig lys hud, overfølsom overfor solen. Ekstrem isolasjon (tropene, fjellene osv.).

Huden er beskyttet mot UV-stråling. En jevn hudfarge. Ingen feil eller mangler.

  • Eiendommer
  • Påføringsmåte
  • Vurderinger (10)
  • Presenterer
  • Sammensetning
  • Frakt og betaling
  • Video

Eiendommer

Bioderma Photoderm MAX SPF50 + fluide (Bioderma Photoderm MAX Foundation SPF50 +) for alle hudtyper.

Har du veldig lys hud med fregner (fototype I-II)? Forårsaker solstrålene allergi? Planlegger du en ferie høyt oppe i fjellet eller i tropiske breddegrader der solen er spesielt aggressiv? Spesielt for slike tilfeller har spesialister fra det franske selskapet Bioderma laget en ansiktskrem med SPF50 + Photoderm MAX. Produktet med en fotostabil, vanntett formel inneholder et unikt Cellular Bioprotection®-kompleks, som øker toleransen for sollys og beskytter celler mot ytre aggresjoner..

Takket være sin delikate tekstur absorberes Bioderma Photoderm MAX SPF50 + foundation raskt og etterlater ikke en fettfilm i ansiktet. Etter påføring får huden en nyanse av lys naturlig brunfarge, blir matt, myk, glatt og elastisk.

  • UVA- og UVB-filtre med SPF50 + beskytter huden mot fotografering, hyperpigmentering og forbrenning;
  • dicaprylkarbonat - mykgjørende, forhindrer og eliminerer hudfelling, forbedrer utseendet;
  • glyserin myker øyeblikkelig huden, gir langvarig beskyttelse mot dehydrering;
  • cykloheksiloksan og cyklocyklopentasiloksan gjør huden silkemyk, gjør rynker mindre merkbare og matt ansiktet;
  • glyserylcitratstearat mykgjør og fukter huden, hjelper den med å beholde fuktighet;
  • mannitol og xylitol forbedrer hydrobalansen;
  • rhamnose har anti-aldring, antiseptisk, fuktighetsgivende og mykgjørende egenskaper, lindrer irritasjon, stimulerer celleaktivitet;
  • sitronsyre jevner ut fargen og mikrorelief i ansiktet, gjenoppretter den sunne gløden i huden, reduserer syntesen av talg, strammer porene, desinfiserer;
  • ektoine omgir celler med en beskyttende membran som beskytter dem mot fuktighetstap, de skadelige effektene av UV-stråler og andre negative eksterne faktorer, forhindrer produksjonen av solallergimeglere.
  • xantangummi tykner og strammer huden, reduserer fuktighetstap ved hud, beskytter mot skadelige effekter av varme, kulde, vind;
  • tokoferol - en kraftig antioksidant, aktiverer syntesen av elastin og kollagen, bekjemper ujevn pigmentering.

Ideelt utvalgte ingredienser sørger for utmerket toleranse for Bioderma Photoderm MAX SPF50 + foundation. Den elastiske beskyttelsesfilmen som dannes etter at produktet er absorbert, reduserer hudreaktiviteten, forhindrer tilstopping av porer og ytre infeksjoner. Derfor kan den brukes selv med overfølsom og problemhud..

Før og etter påføring av ansiktskrem med SPF50 + Bioderma Photoderm MAX, må huden rengjøres grundig. Profesjonelle kosmetologer i nettbutikken Perfektoria vil velge produkter for hygienisk pleie etter type og hudproblem. Gratis konsultasjoner tilbys via telefon og nettprat.

For å bestille Bioderma Photoderm MAX SPF50 + foundation og annen fransk apotekskosmetikk fra katalogen på et par minutter, legger du produktene i kurven og klikker på knappen Kjøp med ett klikk. Innen en til tre virkedager etter bekreftelse av bestillingen, vil vi sende pakken til hvilket som helst sted i Russland og SNG-land av transportselskapet du har valgt eller med russisk post.

Hver kunde mottar gaver - en katalog med favorittmerket og kosmetikkprøver. Hvis du vil motta spesielle overraskelser, vær den første som får vite om nye produkter, salg og kampanjer, delta i lønnsomme bonusprogrammer, bli medlem av PerfectYou VIP-klubben. Hvordan du gjør dette, vil lederne våre fortelle deg.

Bioderma photoderm max spf 50 anmeldelser

Avene - solbeskyttelse for den mest følsomme huden

Anthelios - nr. 1 i Russland på anbefaling av hudleger

Ergonomi og bærekraft med RADIUS tannbørster

Møt det unike intense blekingsettet!

Sikker og effektiv pleie for deg og babyen din

Uriage - ta vare på den sarte huden på babyer og babyer

Revitaliserende ansikts- og kroppsbehandlinger med Gezatone-enheter

Avene DermAbsolu - Grunnleggende pleie for moden sensitiv hud.

Aravia Professional - Spa-depilering, parafinbehandling, kroppspleie

Bioderma Hydrabio Perfector - beskyttelse og utstråling av huden din

Batiste - tørr sjampo nr. 1 i Europa

Vinopure er en enkel og effektiv løsning for å eliminere hudfeil.

CeraVe - Innovasjon for å styrke hudens beskyttende barriere!

Dristig design og sinnsykt hyggelig SPA-pleie hjemme

Elancyl Slim Design - glattere, fastere og fastere hud

Øyevippeforsterker - Lange, voluminøse, tykke øyevipper!

Filorga - formler inspirert av estetiske medisinbehandlinger

GiGi - en kombinasjon av naturlige ingredienser og produkter med høy bioteknologi

Guam - Naturlig italiensk kosmetikk basert på alger

Koreansk kosmetikk for ansikts- og kroppspleie

Ledende laboratorium for profesjonell kosmetikk i Israel

Isdin er merkevare nummer 1 i Spania! Innovativ solbeskyttelse

Si hei til den nye hjelperen din - de revolusjonerende spiralhårarmbåndene

Johnny's Chop Shop - en stilig serie med kosmetikk for gutter som vil se bra ut!

Prøv japanske arkmasker av høyeste kvalitet

Planteenergi for skjønnhetshår

Loreal Professional - Source Essentielle kilde til naturlig hår skjønnhet

La Roche-Posay - dermatologisk anbefaling for sensitiv hud nr. 1!

Matrix - Keep me Vivivd - bevaring av farger i lyse nyanser

Mustela - trygg og effektiv pleie for deg og babyen din
06.10.2017

Nature`s Bounty - Kosttilskudd for å støtte din helse og skjønnhet

O.P.I - verdensledende innen profesjonell neglepleie!

Orthomol - tyske vitaminer for helsen din!

Foto - naturens kraft for håret ditt!

Balsam for tørre, sprukne og irriterte lepper og hud

Royer - naturlig kosmetikk med 100% organisk snegleslim!

Hudkode - Kode for sunn, vakker hud

Klinisk effektive medisinsk kosmetikk som er en effektiv erstatning for kirurgi

Dr. Knute - 212 Bristled Pleasure!

Pålitelige dermokosmetologiske hudpleieprodukter for nyfødte, barn og voksne

Uriage - Hyseac - Din ideelle behandling for problemhud
01.11.2017

Uriage - Age Protect - korreksjon og utstråling av rynker

Weleda Moisturizing Lip Balms vil omslutte leppene dine i en naturlig glans!

Oppstrammende handling mot tegn på aldring

CORA - en kombinasjon av naturlige ingredienser med den nyeste høyteknologien

  1. Anmeldelser
ANMELDELSER
HUDSUNDHETSSENTER
Vurderinger om Cream SPF 50+ Photoderm Max 40 ml (Bioderma, Photoderm)
  • 1
  • 2
  • "

Kovaleva Natalya Moskva | 15.03.2018 |

Cream SPF 50+ Photoderm Max 40 ml (Bioderma, Photoderm)

Konklusjoner: Kremen har taklet sin oppgave til sjøs. Selv om jeg har veldig lys og tørr hud, brant jeg ikke, fregner dukket ikke opp, huden var ikke overdrevet. Kremen er ganske fet, den skinner først litt, men så absorberes den og gir komfort.
Jeg påførte det til og med på beina mine - og der fuktet det og beskyttet huden.

Tsvetenko Margarita Moskva | 21.09.2017 |

Konklusjoner: Jeg likte denne kremen, brukte den til sjøs, under den brennende solen, om enn med en hette. Påføres ansiktet, skuldrene og bena. Det absorberes raskt, det føles ingen film eller fett (tørr hud). Lyser huden litt. Fukter, avlaster tetthet.
Kremen er tynn, lett å spre.
Jeg påførte rundt øynene - øynene vannet.

Kalashnikova Tatyana Sergeevna Moskva | 09/12/2016 |

Effektivitetspoeng 5

God krem, behagelig tekstur, absorberer raskt og gir fuktighet til huden. Beskyttelse i høyden, selv nesen er ikke brent)

Tekstur klasse 5

Ikke en tykk krem, ikke fettete, sprer seg lett og etterlater ingen klebrighet.

Økonomi / forbruk 5

Økonomisk. Miniatyren var nok til 2-3 ganger (for ansiktet)

Konklusjoner: Jeg likte det. Lett, men med maksimal beskyttelse.

Ulanova Elena 09/01/2016 |

Effektivitetspoeng 5

God solkrem. Forårsaker ikke betennelse og tette porer. Men det virket vanskelig nok. Kan bleke

Tekstur klasse 5

Økonomi / forbruk 5

Konklusjoner: Jeg anbefaler når det er behov for veldig sterk solbeskyttelse. For eksempel etter peeling. Hver dag kan være tung

Ulanova Elena 09/01/2016 |

Effektivitetspoeng 5

Det var en miniatyr av en slik krem ​​med en tonal effekt. Brukt etter peeling. Jeg var veldig fornøyd med at den jevnet ut hudtonen godt. Etter peeling prøvde jeg å ikke bruke dekorativ kosmetikk, og denne kremen fikk meg til å se anstendig ut. Solen på den veldig følsomme og irriterte huden min etter peeling påvirket ikke på noen måte.

Tekstur klasse 5

Økonomi / forbruk 5

Konklusjoner: Beskytter godt, tonal effekt gleder, tk. bleking problem forsvinner. Men for veldig lys hud vil det være mørkt. Kremen er ganske tung, jeg vil ikke anbefale den til hver dag, spesielt om sommeren. Jeg tror det blir vanskelig med ham.

Masalskaya Svetlana Vasilievna Orenburg | 18.05.2016 |

Effektivitetspoeng 5

Den angitte beskyttelsesfaktoren er 50, jeg håper alt er riktig).

Tekstur klasse 4

Kremen er tykk, hvit, når den påføres i ansiktet, føles den som en hvit film. Før det brukte jeg den samme kremen, men med en tonal effekt likte jeg den mer (det var en lys beige fargetone, kremen smeltet sammen med ansiktsfargen). Forresten, jenter, ikke glem at solkrem ikke skal brukes som en base for sminke, men veldig forsiktig, med klappbevegelser - over sminke..

Økonomi / forbrukspoeng 4

Jeg vil ikke kalle det økonomisk. Hvis du bruker den hver dag - ikke mer enn en måned.

Konklusjoner: Generelt er kremen et pluss, høy SPF, jeg tror denne produsenten ikke bedrar.

Balakhonova Elena Saratov | 03/14/2016 |

Effektivitetspoeng 5

Utvilsomt er beskyttelsen til spf 50 et stort pluss, men for min fet hud passet den ikke, den skinner og bleker ansiktet

Tekstur klasse 5

Tekstur av en vanlig krem, men lett nok

Økonomi / forbruk 5

Jeg bruker i et veldig tynt lag, jeg synes det er nok for hele sommeren

Konklusjoner: Fin krem, men jeg vil fortsette søket etter den perfekte solkrem

Olga Kostina Kazan | 29/12/2015 |

Effektivitetspoeng 5

Den ultralette strukturen til emulsjonen sørger for enkel og behagelig påføring, etterlater ingen fettete film. Produktet blir fargeløst etter påføring. Ideell for fet hud. Ikke-komedogen. Maksimal solbeskyttelse av ansiktshuden: • hud som ikke tåler UV-stråler av hvilken som helst intensitet • veldig lett hud med fregner (fototype I-II) • hud under forhold med ekstrem solisolasjon (høyland, troper...)

Tekstur klasse 5

- Den mest effektive kombinasjonen av anti-UVA og anti-UVB filtre i Photoderm MAX krem ​​beskytter pålitelig mot solbrenthet, forhindrer intoleranse mot sollys og bekjemper for tidlig aldring av huden - Reduserer risikoen for celleskader, det patenterte Cellular Biosecurity®-komplekset gir optimal beskyttelse av cellestrukturer fra aggressive effekter - Den behagelige strukturen til Photoderm MAX krem ​​gir huden en følelse av komfort og mykhet, og etterlater ikke en fettete film. Når den påføres huden blir den fargeløs - Photoderm MAX krem ​​er vanntett og fotostabil - Utmerket toleranse

Økonomi / forbruk 5

1) Et rør med et volum på 40 ml, uten dispenser, men med en ganske flytende tekstur, så kremen ser ut til å renne ut litt rundt hetten. 2) Den har en mild, men særegen aroma, du kan ikke beskrive den med noen spesifikke ord. 3) Når den påføres, bleker den ikke ansiktet (for eksempel med Aven og La Roche Pose hadde jeg det). 4) Ruller ikke ned, du kan starte sminke på 10 minutter 5) Det beskytter godt mot solen, jeg viste nesten ikke aldersflekker i år (jeg sier med en gang at jeg sjekket leverfunksjonstester og hormoner, alt er normalt, jeg har pigmentering nøyaktig på grunn av solen). 6) Jeg la ikke merke til at det hadde en negativ effekt på porene og treskoene, selv om jeg renser huden min grundig.

Konklusjoner: Den største ulempen med denne kremen for meg er at den etterlater en fettete følelse i ansiktet, den absorberes i lang tid (uten å rulle av). Ansiktet med ham skinner og er ikke egnet for fet hud i det hele tatt.
Et annet viktig poeng når det kommer inn i øynene (for eksempel hvis jeg bestemmer meg for å gni meg i øynene), begynner en kriblende følelse i slimhinnen, som om den baker litt.
Jeg vil ha mer letthet i ansiktet.
Nå forstår jeg at jeg fortsatt må kjøpe en ny krem, og jeg bestemte meg for å utsette denne enten til en tur til sjøen, eller for en kaldere sesong, når fettinnholdet i kremen ikke vil spille en slik rolle som om sommeren.

Golosova Natalia Petropavlovsk-Kamchatsky | 22.08.2015 |

Effektivitetspoeng 4

+ utmerket solbeskyttelse (aldri utbrent) + forårsaker ikke betennelse - for tung for normal hud - fet glans etter påføring

Tekstur klasse 4

Økonomi / forbruk 5

i to somre er definitivt nok

Konklusjoner: det takler fullstendig oppgaven, det har ikke dukket opp et eneste pigmentflekk, men for normal hud er det tungt
Jeg vil ikke kjøpe, jeg vil se nærmere på noe lettere

Olga Kostina Kazan | 26.07.2015 |

Effektivitetspoeng 5

Den ultralette strukturen til emulsjonen sørger for enkel og behagelig påføring, etterlater ingen fettete film. Produktet blir fargeløst etter påføring. Ideell for fet hud. Ikke-komedogen. Maksimal solbeskyttelse for ansiktshud: • hud som ikke tåler UV-stråler av hvilken som helst intensitet • veldig lys hud med fregner (fototype I-II) • hud utsatt for ekstrem soleksponering (høyland, tropene...)

Konklusjoner: Handlingsmåte:
- Den mest effektive kombinasjonen av anti-UVA og anti-UVB filtre i Photoderm MAX krem ​​beskytter pålitelig mot solbrenthet, forhindrer intoleranse mot solstråler og bekjemper for tidlig aldring av huden
- Det patenterte Cellular Biosecurity®-komplekset reduserer risikoen for celleskader og gir optimal beskyttelse av cellestrukturer mot aggressiv påvirkning.
- Den behagelige konsistensen av Photoderm MAX krem ​​gir huden en følelse av komfort og mykhet, og etterlater ikke en fettete film. Når den påføres huden, blir den fargeløs
- Photoderm MAX krem ​​er vanntett og fotostabil
- Utmerket bærbarhet

Efimova Vera Penza | 27.09.2014 |

Effektivitetspoeng 5

Jeg dro til Thailand, kom nettopp tilbake. Huden er i perfekt orden. Derfor er kremen utmerket.

Tekstur klasse 5

Tekstur av en vanlig krem, hvit

Økonomi / forbrukspoeng 4

Bare nok til ferie, 12 dagers daglig bruk for to.

Konklusjoner: Godt middel, utmerket beskyttelse.

Tamara Pyatigorsk | 09.08.2014 |

Effektivitetspoeng 5

Beskytter perfekt! Men det er nyanser.

Tekstur klasse 5

+Lett, men beskyttelse og høy. - bleker ansiktet (

Økonomi / forbruk 5

Konklusjoner: Jeg ser fremdeles etter den perfekte solkrem..

SampleSociety

  • hjem
  • Blogg
  • Pålitelig beskyttelse: Bioderma Aquafluide Photoderm Max SPF50+

Pålitelig beskyttelse: Bioderma Aquafluide Photoderm Max SPF50 + 4

Sommeren er en varm sesong, men mange snøhvit kvinner har det vanskelig på dette tidspunktet. Spesielt akutt er spørsmålet om pålitelig beskyttelse mot solisolasjon og solbrenthet. Bioderm-laboratorier møtte alle eiere av snøhvit hud og ga ut et lett produkt med et seriøst beskyttelsesnivå - Aquafluid Photoderm Max SPF 50+.

Sommeren er en varm sesong, men mange snøhvit kvinner har det vanskelig på dette tidspunktet. Spesielt akutt er spørsmålet om pålitelig beskyttelse mot solisolasjon og solbrenthet. Mange SPF-produkter inneholder fettløselige solfiltre og har derfor en tung tekstur, ubehagelig å bruke og utsatt for tilstopping av porene..

Bioderm-laboratorier møtte alle eiere av snøhvit hud og ga ut et lett produkt med et seriøst beskyttelsesnivå - Aquafluid Photoderm Max SPF 50+.

La oss se hva fordelene er.

Og først og fremst vil jeg berøre "fyllingen" av produktet, og ikke dets organoleptiske egenskaper (skjønt, tro meg, de er også gode). La oss derfor starte med det viktigste - med komposisjonen.

Du vet allerede at solbeskyttelsesfiltre er kategorisert i fysiske og kjemiske, vannløselige og fettløselige. Mange foretrekker fysiske filtre, men de er bra for produkter med lav solbeskyttelsesfaktor, da de kan bleke, vaskes / vaskes lett av overflaten av ansiktet, og i noen tilfeller legger de seg også i porene og tørker huden. Når kreves: a) alvorlig beskyttelse av veldig lett hud (og til og med med føflekker); b) fuktbestandighet; c) kampen mot overdreven tørking av epidermis, blir det nødvendig å kombinere fysiske filtre med kjemiske eller bare stole på kjemiske.

Aquafluid Bioderma Photoderm Max SPF 50+ inneholder en kombinasjon av nyeste generasjons kjemiske filtre.

- Oktorylene (UVB-absorberende filter som stabiliserer alle andre filtre i sammensetningen).

- BMDBM (også kalt Avobenzone gir en kraftig blokkering mot UVA-stråler, absorberer dem, fungerer sammen med oktokrylen)

- Tinosorb M (et vannløselig filter som virker mot UVB- og UVA-stråler - noen absorberer, andre reflekterer)

- Tinosorb S (dette fotostabile filteret er en SPF-booster, dvs. det stabiliserer sine "kolleger", og absorberer dessuten UVA-stråler og reflekterer UVB-stråler (dvs. det fungerer både som et kjemikalie og som et fysisk filter).

Alle er testet for toleranse og er godkjent for bruk av forskjellige internasjonale dermatologiske samfunn..

Mange vet at det er viktig å fornye kjemiske filterprodukter annenhver time, ettersom de brytes ned og det kreves god antioksidantbeskyttelse. En ansvarlig produsent vil alltid tilsette tilsetningsstoffer i solkremen som virker mot de negative effektene av frie radikaler på huden. Og her viser Bioderma Photoderm Aquafluid Max SPF 50+ sin beste side!

Cellular BIOprotection® ble introdusert i den (og i andre produkter fra Photoderm-linjen) - Cellular Bioprotection Complex - som ikke bare fungerer på overflaten av huden, men også på et dypere nivå. De viktigste aktive ingrediensene her er ektoine og mannitol..

Mannitol er et sakkarid avledet fra fruktose. Det har lenge tjent tilliten til kosmetologer og kjemikere som en fuktighetskrem for huden. Dens antioksidanteffekt er spesielt uttalt i forhold til oksyderte radikaler, og har derfor ikke bare en forebyggende, men også en terapeutisk effekt på hudceller når de blir skadet av UV-stråling..

Ectoin er en veldig kraftig biobeskytter av siste generasjon. Det er et naturlig molekyl syntetisert av mikroorganismer som har tilpasset seg aggressive miljøer gjennom evolusjonsårene. Verdien av dette stoffet ligger i ektoins evne til å beskytte og stabilisere hudproteiner, nukleinsyrer og cellemembraner. Ectoine beskytter også celler mot UV-stråling, dehydrering, termisk sjokk.

La oss nå se på andre egenskaper ved Aquafluid Bioderma Photoderm Max SPF 50+, og jeg begynner med emballasjen.

Et kompakt rør laget av matt plast, med et volum på 40 ml og utstyrt med en skruehett, som om det var laget for reise - det tar ikke mye plass, lekker ikke ut under transport, belaster ikke strandarsenalet.

Den smale tuten lar deg dosere produktet nøyaktig, noe som, med tanke på den flytende konsistensen av produktet, er en utvilsom fordel. Den flytende teksturen med en rik hvit farge krymper gradvis og blir helt gjennomsiktig på huden (dette er nødvendig slik at du kan se på hvilke områder produktet allerede er påført og på hvilke som ennå ikke). Duften er nesten helt fraværende og utrolig vanskelig å fange..

Rist røret grundig før bruk, da væsken inneholder tre typer pulverpartikler som frarøver den klissete overflaten som er karakteristisk for produkter med høy SPF. Effektmessig er dette ikke helt det som kan kalles 'matting' som sådan, men en slik tilsetning av absorberende stoffer vil ikke tillate at sminken din "flyter bort" under varme forhold. Forresten, produktet er gode "venner" med tonale produkter, som fungerer som grunnlag for dem.

Aquafluid Bioderma Photoderm Max SPF 50+ sprer seg lett og jevnt over huden, selv med tanke på lagdeling - den ruller ikke, etterlater ikke hvite striper. Etter påføring ser huden myk ut, jevn og uten noe snev av fett. Produktet tolereres perfekt, skaper ikke en kvelende film. Belegget viser seg å være vektløst og lett, - erklærer ikke på noen måte dets tilstedeværelse i ansiktet og nakken.

Men det er ikke alt! Andre fordeler med middelet ble funnet:

- mangel på parabener;

- fullstendig fravær av parfymekomponenter (dette er veldig viktig, siden noen av dem kan komme i konflikt med filtre);

- fuktbestandighet;

- hypoallergen og tolereres sterkt av sensitiv hud;

- ikke-komedogenitet.

Jeg likte denne væsken i enhver forstand. I vårt sørlige klima er det ikke lett å finne et egnet middel til beskyttelse mot solstråling. Spesielt når huden er hvit som snø, og det er føflekker på den. I tillegg bør personer hvis aldersgrense har passert 30+ øke beskyttelsesnivået fra år til år, siden hudens egne ressurser reduseres..

Jeg anbefaler også ferierende å ta Aquafluid Bioderma Photoderm Max SPF 50+ på et notat, for i de første dagene av å være på stranden er det veldig viktig å beskytte huden mot solbrenthet. Oppdater skjermapplikasjonen regelmessig og overvåke soleksponeringen. Husk: hvis skyggen din er kortere enn høyden, bør du flytte fra stranden til et skyggelagt sted. Kvalitetsbeskyttelse og smart tilnærming = sunn hud. Og sunn hud betyr en vakker brunfarge!

Kviser: Hvordan kurere kviser

Hvor kviser kommer fra og hvordan man kan kurere det. Gratis behandlingsmetode for kviser hjemme. Farmasi kosmetikk anmeldelser.

Solkrem Bioderma Photoderm Max 50+

Bioderma laboratorium har laget en solkrem med høy beskyttelsesfaktor for problem og sensitiv hud. Det høye beskyttelsesnivået er designet for ekstrem soleksponering, dvs. bo i tropene eller fjellene. I sørlige byer, med sterk sol, vil en slik pålitelig beskyttelse heller ikke skade..

Bioderma Photoderm Max 50 solkrem gjennomgang+

For de som ikke liker det faktum at solkremer etterlater en hvit fargetone i ansiktet, vil Bioderma Photoderm Max 50+ virke som et godt middel, fordi når den påføres huden blir den fargeløs; på fet hud kan den skinne, for tørr hud er den ideell.

Kremen er veldig delikat, lett å påføre og sprer seg over huden, ruller ikke av. Selv om produsenten sier at det ikke skal være noen klebrig film, er det fortsatt en følelse av krem, og selv om den er liten, er filmen der.

Det beskyttende komplekset av Bioderma Photoderm Max 50+ krem ​​takler perfekt UV-stråling, forhindrer hudens aldring og dannelse av aldersflekker. Kremen er ikke-komedogen (ikke-komedogen kosmetikk), etter det er det ingen utslett og betennelser, visuelt utjevner hudtonen, lukter ikke. Vanntett, men fornye som angitt annenhver time, oftere om nødvendig.

For de som ønsker å se attraktive ut på stranden, men uten ekstra kosmetikk som pulver eller foundation, har Bioderma gitt ut et 50+ SPF foundation fra samme Photoderm-serien. Av en eller annen grunn er det veldig vanskelig å finne det, jeg var på 4 apotek på innledende samtaler, men faktisk viste kremen seg ikke å være tonal, men vanlig, som i denne anmeldelsen. Jeg har ingen praktisk sammenligning, men hvis noe slikt er nødvendig, eksisterer det og ikke bare fra produsenten Bioderma.

Hvordan bruke Bioderma Photoderm Max 50 krem+

Kremen påføres før du går ut i solen, ikke mens du soler deg. Det er nødvendig å fornye kremen annenhver time, men når du er i kontakt med vann eller etter trening, må du også fornye kremen.

Hvor mye koster Bioderma Photoderm Max 50 krem?+

Etter min mening er Bioderma Photoderm Max 50+ krem ​​litt overpriset, men den har en fordel over Avene bare ved at den blir fargeløs. Men i et varmt land beskyttet den hvitfargede Avene solkrem godt og ga en visuelt jevn hudfarge, om enn hvitaktig. Hvis det var rødhet eller kviser i ansiktet, skjulte han dem kraftig. Med Bioderma Photoderm Max 50+ krem ​​fungerer ikke dette alternativet: alt er synlig.

Og ikke glem hatter! Gjerne hatter eller luer med stor kant.

Bildet nedenfor viser at ansiktet er litt lettere enn nakken og armene, men det ser ikke ut som en hvit maske. Skinner litt fordi huden er fet.

Kostnaden for Bioderma Photoderm Max 50+ krem ​​er fra 1150 til 1500 rubler i forskjellige butikker. Kremer fra Avene koster samtidig fra 800 til 1000 rubler. I prinsippet ser jeg ikke noe særlig behov for å betale for mye for denne kremen.

Anmeldelser av kremen

Jeg fornyet veldig ofte Bioderma Photoderm Max 50+ krem ​​og den første dagen fikk jeg et ansiktsforbrenning, ikke veldig sterk, huden ble rød og brent. Jeg hadde på meg en lue med stor kant og gikk ikke i åpen sol, vær forsiktig og bruk et lag tykkere, 20 minutter før jeg gikk ut. Jeg anser det som tilgivelig for en krem ​​på dette nivået.

Vurdert av: Milena

Jeg smører meg med jevne mellomrom med dette middelet selv i Moskva om sommeren. Fukter huden, nesten ikke klissete, huden ser sunn ut, og jeg er ikke redd for pigmentering.

Vurdert av: Rita

Jeg lette etter en krem ​​med en beskyttelsesfaktor på 50+ og at det var en tonal en. Jeg fant dette på Bioderma, skrev ut navnet, kalte apoteket - alt ser ut til å passe. Den vanlige kremen viste seg faktisk å være fargeløs, det ville være bedre om jeg kjøpte en hvit. Jeg har mange kviser, jeg ønsket å fargelegge dem i solen i det minste eksternt og beskytte meg mot stråling. Jeg ga 1300 rubler for et lite rør og var opprørt, jeg vil ikke kjøpe en ny, jeg skal prøve denne. Men jeg forsto fortsatt ikke hvordan jeg skulle skille det samme fundamentet fra den vanlige solkremen.

Anmeldelser om solkremfundament - Bioderma Photoderm Max SPF 100 tonet krem

Tusen takk for rask levering, kremen passer

Kremen er fantastisk. Egnet for fet hud med rosacea, jeg prøvde begge alternativene - lys og gylden farge. lys ga det til en kollega, fordi for bleket ansiktet, men gylden farge er det du trenger. Ikke vær redd for mursteinfargen i et rør))). Kremen er tett, rik, hele ansiktet (ikke lite) trenger halvparten (oppmerksomhet, halvparten) av en ert. Påfør langs massasjelinjene etter at den daglige pleiekremen har absorbert seg fullstendig. Hvis den brukes umiddelbart etter, kan den rulle av. Kremen hjalp veldig til i forverringsperioden - den gir god dekning, den skjuler rødhet, fordi det ikke er mulig å fullstendig blokkere det som skjer under en forverring av rosacea. Samlet sett - et veldig vellykket produkt, jeg anbefaler det absolutt.

Passerte meg ikke. Jeg tok det på anbefaling av en kosmetolog etter en aggressiv prosedyre. Jeg er den samme * snøhvit *, som alle tonene er for mørke, men denne kremen skaper en Kabuki-effekt, som ektefellen sier. Kremen kan påføres eksklusivt på bar hud etter vask, ellers vil den rulle av. Det eneste alternativet for meg er å blande det med fargeløs testet SPF50 (produkt 795045) for ikke å føle at folk stirrer. Solen trenger ikke inn i den, det er ingen allergi eller ubehagelig lukt, så jeg vil ikke kaste ut røret, men jeg vil definitivt ikke kjøpe den andre gang, etter prosedyrene vil jeg heller bruke SPF50 og en hatt på egen risiko og fare. Jeg er enig med det forrige. kommentar - * fokuserer på alle rynker og porer * - ja, porer, peeling, annen kosmetikk - alt er synlig

Jeg kjøpte ikke her, ventet ikke.
Jeg kjøpte kremen uten tester, og jeg tok ikke feil! Akkurat det som trengs! Det at det bleker er et pluss! Huden på nakken er alltid hvitere! Jeg tror at alle.) Ja, det dekker ikke alle manglene! Du kan tilsette pulver. Hvis du trenger en toner, bør du velge et annet alternativ.
Jeg liker ikke tonics, bare for spesielle alternativer, kveld.
Mens jeg har to favoritter Bioderma Ar Nude og dette.
Av en eller annen grunn er det ingen lys nyanse i krem, og dette er et minus.
Dette er
Bare egnet for eldre hud, den legger ikke vekt på rynker, som den nye Bioderma nude touch 50+, skrev en anmeldelse her.
Anbefale! Når det gjelder beskyttelse, var det det samme uten tonaleffekt 100 spf, det fungerer!
Akkurat det du trenger for hverdagen din. Jeg er ikke for hvit, men han er ok!

Kremen er veldig kontroversiell!
Boksen sier at denne kremen er for:
1) beskyttelse for dyschromia (Google for å hjelpe)
2) i tilfelle risiko for pigmentering etter skade, under graviditet, når du tar OK
3) for veldig lett hud med fregner
4) mens du er i tropene, høylandet, isbreene.
Og selvfølgelig vil jeg veldig gjerne at slike spesifikke data blir angitt i beskrivelsen på nettstedet! Denne kremen er ikke for standardsituasjoner i hverdagen. Du kan bare finne ut om det ved å kjøpe det.
Fordeler med kremen: enkel å påføre, absorberes raskt, økonomisk, hvis matting er et pluss, så ja, matting. Det virket for meg at det til og med er en minimal pulveraktig effekt..
Ulemper: LETT FARGE tone er veldig, veldig bleking av ansiktet. Kontrasten mellom ansiktet og nakken er veldig synlig. Og hudfargen min er den vanligste - lys beige. Toningseffekten er der bare i røret (pulveraktig rosa).
Kremen passer ikke for tørr hud, den strammer den. Jeg anbefaler det på det sterkeste til kvinner over 45 år. Han fokuserer på alle rynker og porer.
For tørr og normal alderen hud anbefaler jeg Vichy Ideal Soleil Velvety Cream. Det er min anmeldelse.
Sammendrag: Kremen passer for ung Snow White med normal hudtype. Vel, i situasjonene som jeg listet opp i begynnelsen av gjennomgangen.

Photoderm max spf 50+ solkrem toning krem ​​fra Bioderma

Hei alle sammen!

Solrikt, fordi jeg skriver det direkte fra Thailand, og siden sommeren kom tidligere enn vanlig for meg, så nå er det kremer med god solbeskyttelse i min pleie! For kroppen bruker jeg Vichy solkrem, og for ansiktet bestemte jeg meg for å ta Bioderma Photoderm MAX SPF 50+. Om sommeren vil jeg ikke bruke mye kosmetikk, så da jeg så en toning solkrem, og til og med med en anstendig beskyttelsesfaktor, bestemte jeg meg - jeg må ta!

Da jeg ankom Thailand og klemte ut en dråpe krem ​​for å prøve den for første gang, gispet jeg bokstavelig talt på fargen. Jeg hadde ingen anelse om at skyggen ville være akkurat en gullbrun... Jeg, som var ganske blekhåret, bestemte meg for at kremen skulle ligge som en maske og ville være upassende, men det viste seg til slutt?

Jeg bestemte meg for å gi ham en sjanse! Ikke rart at jeg kjørte ham så mange kilometer hjemmefra. Tar litt mindre enn en ert, sprer jeg den lett over ansiktet mitt, og det legger seg mirakuløst på huden, praktisk talt uten å endre den innfødte hudfargen. "Praktisk talt", fordi han fremdeles ga en liten nyanse, og det var merkbart på et ubrent ansikt, men ikke så mye som jeg forestilte meg å se på denne dråpen "gull".

Nå, etter å ha fått en lys brunfarge, tilpasser denne kremen seg mye bedre til hudtonen. Det maskerer ingenting, men det gjør hudfargen jevnere..

På baksiden kan jeg referere til det faktum at ansiktet etter påføring av denne kremen begynner å skinne. Det er av denne grunn at jeg ikke bruker den så ofte som jeg ønsket, alternerende med en annen krem, og av denne grunn vil jeg ikke kjøpe den igjen.

Bioderma Photoderm Max Cream Spf 50+

Gratis
levering fra 1000 ₽

Levering hele veien
territorium til den russiske føderasjonen

Kvalitetssikring
Produkter

    Beskrivelse

Bioderma Photoderm Max Cream Spf 50+

Cream Photoderm MAX gir maksimal fotobeskyttelse mot ultrafiolett stråling, som skyldes den innovative kombinasjonen av filtre. Cellular Biosecurity-patentet beskytter DNA i kjernen og cellemembranene, og har også kraftig antiradisk aktivitet. Spred jevnt over tørr hud. Gjenta påføringen regelmessig (annenhver time), selv etter bading. Ikke utsett nyfødte og små barn for solen. Overdreven soleksponering er usunt. Detaljerte spesifikasjoner

Bioderma

Bioderma-produkter er den beste beskyttelsen og hudens helse. Dette franske merket dukket først opp på markedet i 1978. Hans laboratorium i Lyon spesialiserer seg på produksjon av medisinske salver og dermatologisk kosmetikk for forskjellige hudproblemer. Nå er Bioderma ledende innen dette feltet og nyter enorm popularitet på alle kontinenter. Merket fokuserer på behovene til mennesker og praksis hos hudleger.

Huden viser sin følsomhet på forskjellige måter. Det er viktig å forhindre at negative reaksjoner og problemer utvikler seg. Bioderma laboratorium utvikler produkter som gjør det mulig å løse dette problemet. De har delikate strukturer, unike formler, effektiv innvirkning. Dermatologer er strengt vitenskapelige. De studerer de naturlige mekanismene i huden og ser etter måter å oppnå balanse på, velger nøye ingredienser, improviserer med kombinasjonene.

Alle produktene er dermatologisk testet. Det tolereres godt av mennesker, har antiradikale og betennelsesdempende effekter, og øker forsvaret i huden. Gå til merkevarekatalogen

Fotoderm
MAX Cream SPF 50+

Gir maksimal lysbeskyttelse av huden og stimulerer dens egne beskyttende egenskaper til celler

  • Indikasjoner
  • fordeler
  • Det er viktig å vite
  • Emballasje
  • For hud som ikke tåler UV-stråler av noen intensitet
  • For veldig lys hud
  • Hud under forhold med ekstrem soleksponering (fjell, troper osv.)

Egnet for normal, tørr hud.

  • Kremen gir optimal lysbeskyttelse mot ultrafiolett stråling takket være innovative anti-UVA og anti-UVB filtre (beskytter mot solbrenthet, solintoleranse, etc.).
  • Cellular Biosecurity® patentet beskytter DNA i kjernen og cellemembranene, og har også kraftig antiradisk aktivitet. Stimulerer cellenes egne beskyttende egenskaper.
  • Den silkeaktige strukturen til Photoderm MAX gir huden en følelse av komfort og mykhet. Kremen blir fargeløs etter påføring, sprer seg lett og etterlater ingen fettfilm.
  • Utmerket bærbarhet.
  • Takket være Cellular Biosecurity® patent er kjernene beskyttet av 99,8%!

SPF 50+ / UVA 42

  • Uten parfyme
  • Uten parabener
  • Fotostabil
  • Vanntett
  • Ikke-komedogen
  • Allergivennlig
  • Rør 40 ml
  • Biologisk virkningsmekanisme
  • Påføringsmåte
  • Ytterligere pleie
  • Ingredienser - INCI

Biologisk virkningsmekanisme

Bioderma Photoderm MAX SPF 50 krem ​​er en løsning for lett hud som ikke tåler solstrålene, uavhengig av intensitet. Hvis huden din er utsatt for overdreven pigmentering (for eksempel fregner), brannsår, tørrhet - trenger du konstant beskyttelse mot soleksponering. Photoderm line of pharmacy cosmetics "Bioderma" presenterer produkter med maksimal fotobeskyttelse for ansiktet.

Påføringsmåte

  • Påføres på ren, tørr hud.
  • Oppdater hver 1,5-2 timer, eller oftere hvis nødvendig.

Ytterligere pleie

1 Jeg beskytter mot solen

Photoderm MAX melk SPF 50+

Veldig lys hud

Melken gir maksimal fotbeskyttelse av huden og stimulerer dens egne beskyttende egenskaper til celler, en behagelig tekstur

Photoderm MAX spray SPF 50+

Veldig lys hud

Gir maksimal lysbeskyttelse av huden og stimulerer sine egne beskyttende egenskaper til celler, behagelig tekstur

2 Fuktighetsgivende og beroligende effekt

Fotoderm Melk etter sol

Melk etter sol

Melk fukter, beroliger og forlenger solingen

Ingredienser - INCI

AQUA / vann / EAU, Dicaprylyl karbonat, oktokrylen, metylen-bis-benzotriazolyl TETRAMETHYLBUTYLPHENOL [NANO], butyl- metoksydibenzoylmetan, BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL metoksvfenvl triazin, Cyclopentasiloksan, C20-22 alkylfosfat, glycerylstearat, PEG-100-stearat, Ectoin, mannitol, xylitol, rhamnose, fruktooligosakkarider, Laminaria OCHROLEUCA EXTRACT, C20-22 alkoholer, decylglykosid, CYCLOHEXASILOXANE, hydroksyetylakrylat / nATRIUM-dimetyltaurat kOPOLYMER, pentylen glykol, xantangummi, propylenglykol, sitronsyre, caprylsyre / caprinsyre-triglycerid, natriumhydroksyd, dinatrium EDTA, FENOXYETHANOL, KLORFENESIN. [BI543]