Hvilken ansiktsrens er best. Typer av hvordan du velger den mest effektive ansiktsrensingen, vurderer kosmetolog

Mange jenter er interessert i spørsmålet - hvilket ansiktsrengjøring er bedre - hjem eller salong? Hvor og hvordan skal du rense huden slik at den skinner av skjønnhet og får et godt preparert utseende? Hvis dette er en hjemmeinnblanding, hvilke verktøy bør du bruke i arbeidet ditt? Og hvis avgjørelsen ble tatt til fordel for rengjøring av salongen - hvilken du skal velge, basert på fordeler og besparelser?

Ansiktsrensing er et viktig trinn i hudpleie. Uten rensing av porene av høy kvalitet, eliminering av hudfeil, vil ikke ansiktet kunne se godt preparert ut. Spørsmålet er prisen på prosedyren og faktisk typen rengjøring.

Det er flere hovedrengjøringsmetoder: mekanisk, manuell, vakuum, laser, kjemisk, galvanisk. Alle prosedyrer har et enkelt kosmetisk mål - å gjøre dermis ren, og eliminere alle ufullkommenhetene som hindrer huden i å se bra ut. Det endelige valget avhenger av de økonomiske og personlige preferansene til hver enkelt kvinne..

Funksjoner og typer ansiktsrens i salongen

Etter å ha lært hva slags ansiktsrensing det er, er det mye lettere å velge en prosedyre. Mange kvinner foretrekker rengjøringsmetodene som finnes i skjønnhetssalongen.

Denne rengjøringen har fordeler:

  • En rekke måter å dampe ansiktet på. Hjemme må du bruke et stort sett beskjeden dampbad. Salongen tilbyr alternative metoder: fra en fordamper og parafinmasker til en mini-badstue.
  • Høyeste sterilitetsnivå. Kosmetologen er ansvarlig for dette aspektet. Det vil være vanskelig å oppnå så høy ytelse hjemme..
  • De fleste salongrengjøringer er smertefrie og lavtraumatiske.
  • Kvaliteten på prosedyrene i salongene er vanligvis på et høyt nivå. Ifølge mange kvinner er salongen den mest effektive typen rengjøring.

Håndbok

Hvilken ansiktsrens skal jeg velge? Mange damer velger manuell rengjøring. Denne rensingen av slørene har vært kjent siden dronningene i det gamle Egypt..

I hovedsak er manuell rengjøring eliminering av hudormer, kviser og keratiniserte vekter ved hjelp av fingrene. Denne metoden er bra for nesten alle typer hud, men den er spesielt relevant for oljeaktige integrasjoner som er preget av en porøs struktur eller hyppig betennelse..

Ulempene med denne prosedyren inkluderer:

  • Tilstrekkelig høy grad av smerte.
  • Høy risiko for hudinfeksjon (når desinfiseringsregler ikke følges).
  • Anbefales ikke under menstruasjonen.

Indikasjoner for prosedyren:

  • hvite og / eller svarte prikker;
  • kviser uten tydelige tegn på betennelse;
  • tette porer;
  • koker.

For å oppnå god hud som et resultat av manuell rengjøring, må du følge trinnene i handlingene:

  1. Rengjør huden for smuss, støv, rester av kosmetikk. Den produseres ved hjelp av skum eller geler. Ved kraftig forurensning påføres en rensemaske.
  2. Damping av overflaten. Nødvendig for høy kvalitet og mer fullstendig åpning av porene.
  3. Rensing. På dette stadiet må du holde det innen 15-20 minutter. Etter denne tiden begynner porene å lukkes..
  4. Fullfør den manuelle rengjøringsprosessen med påføring av masker (for å stramme porene eller lindre betennelse).

Mekanisk

Mekanisk rengjøring av en kosmetolog eller hjemme inkluderer bruk av en spesiell løkke eller Uno-skje. Verktøyet er nyttig for å unngå skader - det er en liten overflate i den ene enden med et hull som smuss fjernes gjennom. Noen skjealternativer har flere hull.

Stadiene med mekanisk handling dupliserer den manuelle metoden, med den eneste forskjellen at hendene ikke er involvert i denne prosessen.

Merk følgende! Bruk av Uno-skjeen er uakseptabelt for sensitiv dermis.

Umiddelbart etter økten forblir hevelse og rødhet på hudoverflaten, som vanligvis forsvinner av seg selv om en dag eller to.

Mange kvinner er sikre på at mekanisk rensing er den beste ansiktsrensingen..

Imidlertid er det en rekke kontraindikasjoner:

  • betennelse i huden, spesielt forårsaket av en virusinfeksjon;
  • alvorlige former for kviser
  • hypertensjon;
  • rosacea;
  • demodikose;
  • kroniske hudsykdommer.

Ultralyd

Ultralyd ansiktsrengjøring for problemhud er en effektiv og lav-traumatisk eliminering av mange ulemper. Denne metoden er egnet for eiere av sensitive integrasjoner..

Et spesielt ultralydapparat brukes til prosedyren. Denne rengjøringen er egnet for de som lenge og uten hell har slitt med kviser, kviser, komedoner.

Hvordan ultralydstypen for ansiktsrensing utføres, hovedstadiene:

  1. Hudrensing. Det utføres ved å påføre overflaten en spesiell gel. Det blir en ultralydleder.

Merk følgende! Ytterligere damping før prosedyren for ultralydrensing er ikke nødvendig.

  1. Utføre prosedyren. Kosmetologen guider pasientens hud med en ultralydskrubber. Fremgangsmåten tar omtrent 15 minutter og forårsaker ingen ubehagelige eller smertefulle opplevelser.
  2. Korreksjon. Utført etter behov. En spesialist evaluerer tilstanden til huden etter ultralydrensing. Utfører ytterligere manuell rengjøring om nødvendig.
  3. Distribusjon på overflaten av dermis av den beroligende sammensetningen.

Støvsug

En annen type ansiktsrensing av en kosmetolog er vakuumrensing..

Vanligvis anbefaler kosmetologer denne prosedyren til eierne av stygge, fete integrasjoner med flere komedoner, kviser eller kviser..

Hovedtrekk ved metoden er bruken av et vakuumrør. Det "trekker" raskt innholdet i porene raskt og effektivt.

Prosedyrene kan deles inn i følgende trinn:

  1. Renser ansiktshuden fra smuss, sminkerester med spesielle formuleringer.
  2. Åpning av porene (urtebad, parafinmasker osv. Brukes).
  3. Gjennomføre et spesialverktøy i områder med problemområder.
  4. Påføring av regenereringsmiddel.

Støvsuging er praktisk talt smertefri, fremkaller ikke komplikasjoner i form av rødhet, betennelse. I tillegg forbedrer det tonen på integrasjoner, jevner ut fargen og eliminerer irritasjon. Mange tror at støvsuging i salongen er den mest effektive ansiktsrenseprosedyren..

Laser

Et annet alternativ for den beste ansiktsrensingen i salonger er laserrensing.

Faktisk er denne metoden ikke rengjøring i ordets direkte forstand. Laseren brukes til å fornye de ytre lagene i epidermis, og utløser derved regenereringsmekanismene.

Indikasjoner for laseroverflatebehandling:

  • flere kviser;
  • rød og hvit kviser;
  • svarte flekker;
  • ujevn overflate på dermis med markerte porer.

Prosedyren har en rekke kontraindikasjoner, inkludert:

  • solallergi;
  • menstruasjon;
  • kviser i det akutte stadiet;
  • herpes;
  • onkologiske sykdommer;
  • diabetes.

Merk følgende! Laserrengjøring gjøres ALDRI i ditt eget hjem! Kompleksiteten i prosedyren krever det nødvendige ferdighetsnivået til kosmetologen.

Laserrengjøring består i påvirkning av problemområder med en spesiell enhet (det er veldig viktig å ikke skade de nærliggende områdene). På dette tidspunktet ser det ut til at de øvre lagene av dermis fordamper. Videre kreves en periode med regenerering, hvoretter ny hud "vokser". Rengjøringstid - 1 time.

Kjemisk

Metoder for ansiktsrensing i salongen inkluderer en ganske lang liste. Det inkluderer også renseri, som også er egnet for tenåringer og falmende dermis. Denne eksponeringen anbefales i nærvær av post-acne eller andre hudproblemer..

  • Navnet på rengjøringen er berettiget: det bruker kjemikalier. De fordeles over hudoverflaten, vaskes av etter en stund. Det er følgende typer renseri:
  • Overfladisk. Den brukes til sensitiv dermis. For å utføre bruk melkesyre 30%, peeling med glykolsyre. Gjenopprettingsperiode - 2-3 dager.
  • Median. For denne typen rengjøring brukes forskjellige typer syrer: salisylsyre 30%, trikloeddiksyre 15% -35%, retinsyre 5%. Gjenopprettingsperioden kan ta opptil flere uker.
  • Dyp. Det brukes en sterk syre. Som et resultat av denne effekten blir dermis "bedre" i flere måneder. Dyp rensing etterlater en rekke konsekvenser - du må bruke solkrem nesten resten av livet. Denne prosedyren utføres i unntakstilfeller når andre rengjøringsmetoder er ineffektive. Likevel tror mange damer at dette er den beste ansiktsrensingen, fordi syrer vil rense huden de neste årene.!
  • graviditet, ammeperiode;
  • overdreven betennelse i huden
  • akutt form av herpes;
  • onkologiske sykdommer;
  • tilstedeværelsen av riper, sår, føflekker.

Galvanisering

Hva er typene ansiktsrens i salongen? Listen over kjemiske, manuelle og maskinvarepåvirkninger er supplert med desinfiseringsprosedyren (galvanoterapi).

Denne ansiktsrenseprosedyren er det nyeste ordet i kosmetologverdenen. Det utføres ved hjelp av galvanisering, det vil si at dermis utsettes for en elektrisk strøm. Han er i stand til å trenge dypt inn i overhuden ved hjelp av spesielle kjemikalier påført på forhånd. Virkningen av strøm splittes og fjerner urenheter.

Beste rengjøringsmetoder for hjem

Hva slags ansiktsrensing gjøres best hjemme? Alt avhenger av typen dermis, ferdighetene til jenta og tilgjengeligheten av nødvendige enheter.

Mekanisk rengjøring. Det utføres med en spesiell skje eller løkke. Krever nøyaktighet i arbeidet.

Manuell rengjøring. Det utføres med ekstremt rene fingre, med påføring av desinfeksjonsmiddel. Du kan bruke et bandasje eller gasbind for å pakke fingrene.

Merk. Etter å ha utført disse to typer rensing, vil rødhet på en eller annen måte forbli på huden, uavhengig av trykkintensiteten.

Støvsuging. Det er nok å ha en støvsuger som har utgangspunkt i en støvsuger og absorberer alt innholdet i porene. Effekten blir merkbar umiddelbart: ansiktet får en jevn tone, overflaten blir jevnet.

Merk følgende! Mangel på ferdigheter i prosedyren kan fremkalle vedvarende rødhet og til og med blåmerker..

Massasje rengjøring. Et alternativt navn er peeling eller skrubbing. Det regnes som den mest populære, enkleste og raskeste måten å fjerne smuss på. En ekstra bonus er muligheten til å selvmassere huden. Den største ulempen er overfladisk rensing og manglende evne til å eliminere komedoner.

Rengjøring av syre. Kanskje er det ingen rensing som er mer effektiv for ansiktet hjemme. Den mest populære er flersyre-peeling, som effektivt fjerner stratum corneum og akselererer celleregenerering..

Maskinvare

Og likevel - hvilken ansiktsrensing er bedre og mer effektiv? Mange foretrekker maskinvarealternativet. Dette inkluderer laser, galvanisk og støvsuging..

De er også anerkjent som en variant av maskinvareeksponering for ultralydrensing. Essensen er effekten på overhuden av ultralydbølger. Fremgangsmåten utføres ved hjelp av en enhet med et padleformet vedlegg. Etter slik eksponering blir huden myk, glatt og hydrert. Gjennomtrengningen av aktive ingredienser dypt inn i dokumentet garanterer smertefri og høy kvalitet rensing.

Masker

En annen kunnskap innen kosmetologi er den såkalte Hollywood-rengjøringen. Det anbefales i tilfeller der hudproblemer er i remisjon, det er forstørrede porer, eller utskillelsen av talgkjertlene i fet hud er svekket..

  • dermatologiske patologier (psoriasis, eksem);
  • diabetes;
  • onkologiske sykdommer;
  • herpes.

Fremgangsmåten inkluderer følgende trinn:

  1. Rensing av dermis med spesielle produkter.
  2. Fordeling av kremer med AHA og BHA syrer på huden.
  3. Ansiktsbehandling med glykolat, som blir satt på i 10 minutter. Bruk et spor av fytinsyre, hold det i 10-12 minutter.
  4. Eliminering av "masken" med varmt vann.
  5. Ansiktsbehandling med tonic.
  6. Påføre en helbredende maske.

Fordeler og ulemper med rengjøring av hjemmet

Resultatet og tilstanden til dermis avhenger av hvilken type ansiktsrens du velger..

Å besøke salonger er veldig dyrt. Noen damer er helt redde for maskinvareteknologi eller stoler ikke på salongspesialister. Ikke overraskende velger mange kvinner å gjøre ansiktsrensing selv. Imidlertid er det fordeler og ulemper med denne prosedyren..

Hjemlig ansiktsrensing - fordeler og ulemper

profferMinuser
Fordampende bad har en mild effekt uten å fremkalle kjemiske forbrenninger eller allergier.Hjemme kan du bare utføre manuell eller mekanisk rengjøring. Butikk skrubb eller peeling vil ikke ha effekten av en salongprosedyre.
Hjemrengjøring krever ikke bruk av kjemikalier med kjemisk sammensetning.Begrensninger i dampende metoder. Ofte velger du urtebad, noen ganger - farmasøytiske masker basert på parafin. Men dybden på rensingen avhenger av graden av poreåpning..
"Rengjøring" av egne hender er alltid i stand til å stoppe til rett tid når smertefulle opplevelser oppstår. Instinktet for selvbevaring er ansvarlig for dette. Følgelig kan rengjøring av hjemmet virkelig gjøres mindre traumatisk.Fare for smitte. Det er ikke alltid mulig å distribuere desinfeksjonsløsningen over hele overflaten av ansiktet. Fingeren berører ofte smitte i rene porer..

Hvilken ansiktsrens er det bedre å gi preferanse?

Valget av ansiktsrensemetode er veldig individuelt. Om det vil være en kosmetisk rengjøring eller om det er bedre å gjøre alt hjemme - avhenger av damens preferanser og økonomiske muligheter. Det skal bemerkes at maskinvareprosedyrer vanligvis er effektive, men kortvarige. Hyppig appell til en kosmetolog kan undergrave familiebudsjettet. Mekanisk belastning kan takle selv det dypeste smusset. Men denne metoden er anerkjent som den mest smertefulle og risikable når det gjelder infeksjon..

Utrolig! Finn ut hvem som er den vakreste kvinnen på planeten i 2020!

Ansiktsrensing: hvilken metode som er mer effektiv for huden din

For å holde huden sunn, må du regelmessig rense den om kvelden og gjøre en profesjonell rengjøring hver 4-5 uker. Vi forstår hvilke typer ansiktsrensing og hvilken som passer best for deg.

Hva er forskjellen mellom å rense ansiktet ditt hjemme og dyp rensing i en profesjonell salong? Vi svarer på de mest populære spørsmålene og forstår moderne typer maskinvare rengjøring.

Ansiktsrensing: hvorfor er det nødvendig og hvordan du forbereder huden

Dyp rensing av ansiktshuden er en flerstegs hudrensing som inkluderer peeling, ansiktsmasker, rensing, massasje, samt stadier av hydrering og restaurering. Masker velges ut fra dine spesifikke bekymringer og hudtype. Noen formuleringer styrker huden, andre tørker kviser og strammer porene.

Mange stiller spørsmålet: bør kvinner med sunn normal hud gjøre ansiktsrensing? Enhver kosmetolog vil svare: ja. Standard pleie anbefales for alle hudtyper hver 4.-6. Uke, med mindre det er spesifikke kontraindikasjoner.

Forbereder deg på å rense ansiktet ditt

Før profesjonell eller hjemme rengjøring av ansiktet, er det nødvendig å kvitte seg med sminke med milde midler. Hvis du bruker micellar, skyll ansiktet med vann. Deretter må skjønnhetspleieren påføre en krem ​​eller gel for å øke prosedyrens effektivitet. Produktet er valgt med tanke på egenskapene til huden din. Å rense ansiktet hjemme gir også spesielle produkter du trenger å velge selv. Husk å ikke rense helt tørr hud.

Ansiktsrenseprosedyre hjemme

Hvis du ikke har tid til å besøke en kosmetolog, er rensing av ansiktsbehandling fra hudormer og dype urenheter det du trenger. Hvordan rengjøre ansiktet ditt hjemme?

Skyll ansiktet med kaldt vann og bruk et mildt rengjøringsmiddel for å fjerne sminke.

Masser forsiktig med fingertuppene, og vær spesielt oppmerksom på spesifikke områder. Arbeid pannen, haken, øyenbrynene og nakken for å løsne musklene.

Påfør eksfolierende krem ​​eller peelingrull i sirkulær bevegelse for å fjerne døde celler.

Varm vannet og ta ansiktet til dampen for å åpne porene. Dekk hodet med et håndkle og hold deg over den varme strømmen i minst 10 minutter.

Følg med en fuktighetsgivende toner for å lukke porene og oppdatere ansiktet ditt.

Til slutt, bruk en personlig fuktighetskrem.

Hvor ofte å rengjøre ansiktet ditt

Dyp rensing forbedrer utseendet på ansiktshuden og jevner ut fargen. Enkelte typer profesjonell rensing kan løse kviser og tette porer.

For best resultat, anbefaler skjønnhetseksperter å gjenta dyp ansiktsrens 2-3 ganger i intervaller på en måned. Noen ganger reduserer eller øker spesialister antall prosedyrer, avhengig av hudens spesifikke problemer og egenskaper. Etter rensing og fornyelse av dermis anbefales det å bruke en SPF-krem for å unngå pigmentering og solbrenthet. På den annen side anbefaler hudlege regelmessig å bruke SPF for å redusere aldring av huden og beskytte mot melanom..

Indikasjoner og kontraindikasjoner

Hvem kan gjøre dyp ansiktsrensing? Vi forstår hovedindikasjonene for prosedyren og de grunnleggende grunnene til å nekte å rengjøre.

Først og fremst er rengjøring egnet for eiere av kjedelig og problemhud. Regelmessig dyprensing eksfolierer topplaget, noe som hjelper hudpleieprodukter å trenge bedre inn i huden. Også ansiktsrensing bremser aldringsprosessen og øker elastisiteten til moden hud..

Når skal du rense ansiktet:

  • ytre blokkering av porene eller hudormer;
  • økt sebumsekresjon;
  • kjedelig, ujevn hudfarge;
  • opphovning;
  • kviser;
  • forstørrede porer;
  • seborrhea;
  • tap av elastisitet.

Dessverre kan ikke alle gjøre ansiktsrens. En profesjonell må avgjøre om du har individuelle kontraindikasjoner.

Grunnleggende kontraindikasjoner for profesjonell ansiktsrensing:

  • kutt eller skrubbsår
  • blåmerker;
  • hudsykdommer (aktivt eksem, dermatitt, psoriasis);
  • hormonell kviser;
  • kviser rosacea;
  • solbrenthet;
  • sprengte kapillærer;
  • noen kjente følsomheter eller allergier mot produkter som brukes under rengjøring. En lappetest kan tilbys på salongen noen dager før prosedyren;
  • tar medisiner som kan reagere med kosmetiske produkter;
  • kardiovaskulære sykdommer - trombose, flebitis, hypertensjon, hypotensjon, angina pectoris; ved hjelp av en pacemaker.

Ultralyd ansiktsrengjøring

Rengjøring utføres med en ultralydspatel. Ultralyd vibrerende enhet fjerner smuss fra huden uten ubehagelig lukt. Spatelen fjerner også det øverste laget av døde celler, som fornyer epidermis. Husk at ultrarengjøring ikke bare eksfolierer huden, men også toner, fukter og utjevner den..

Under ultralydrensing dannes et tynt lag med ozon på hudoverflaten, som ødelegger alle mikrober. Huden blir ikke bare renset, men desinfiseres også grundig.

Ultralyd ansiktsrensing varer 20-30 minutter. Etter det ser huden hydrert og sunn ut. Fremgangsmåten har ingen begrensninger og er helt trygg for eiere av alle hudtyper. Uz-rensing anbefales for de som ikke tåler grov mekanisk peeling, men som ønsker å ha frisk og ren hud uten uønskede merker.

Ultralyd ansiktsrengjøring hjemme

Å rengjøre ansiktet ditt hjemme er praktisk talt ikke forskjellig fra salongmetodene. De viktigste stadiene av ansiktsrensing:

Tradisjonell fuktighet og peeling med en rulle.

Lett massasje for å slappe av muskler.

Påføring av en spesiell gel.

Den viktigste rengjøringsprosessen med apparatet.

Så snart du har påført gelen, må du slå på spatelen og sakte gni den over huden i en 45-graders vinkel. Det anbefales å bevege seg langs massasjelinjene fra sidene.

Etter prosedyren trenger du ikke å vaske av gelen - den vil fordampe av seg selv. Et ekstra lag med gel kan påføres om nødvendig. På slutten av prosedyren må du trene området av vingene på nesen og den sentrale delen av ansiktet.

For første gang bruker du en enhet med lite strøm, og gir hvert område av ansiktet ikke mer enn 3 minutter.

Fjern den resterende gelen med et serviett.

Påfør deretter en tykk, beroligende ansiktsmaske..

Final touch er en fuktighetskrem for din hudtype.

Hva du skal gjøre etter ultralyd ansiktsrensing:

  • Unngå å bruke sminke de første 72 timene.
  • Påfør en fuktighetskrem hver time.
  • Unngå badstue, svømming og dampbad.
  • Drikk rikelig med væske.
  • Påfør solkrem før du går ut.
  • Frisk huden din med isbiter om morgenen og kvelden. Bruk bare filtrert renset vann.

Enheten for ultralydrensing av ansiktet: bruksfunksjoner

Ultralyd rengjøringsspatler - vannbaserte rengjørings- og eksfolierende enheter. Den flate enheten kan bare brukes på fuktig hud. Under operasjonen aktiveres lydbølger som påvirker døde celler i epidermis og andre typer forurensninger.

Ansiktsrensemaskinen passer både for sensitiv hud og dermis som er utsatt for rødhet og rosacea. Ofte reagerer disse hudtypene negativt på harde rengjøringsmetoder.
Ikke bruk ultralydsrengjøringsmiddel for ofte. Til tross for den relativt milde måten å rense på, skader prosedyren fortsatt huden..

Når du velger en ansiktsrensemaskin, må du være oppmerksom på kraften. Den optimale figuren er 0,5–0,8. Også, en god enhet for ultralyd ansiktsrengjøring er utstyrt med flere moduser. For eksempel kan det omfatte akupunktur for å injisere kosmetikk under huden, ultralydmassasje og iontoforese til tone og fast moden hud..

Ansiktsrensende verktøy

For å gjøre en profesjonell ansiktsrensing på riktig måte, må du ha alle ingrediensene. Listen er liten, men obligatorisk.

Ultralyd ansiktsrensende gel

Ansiktsrensende gel er et spesialprodukt som øker penetrasjonen av ultralydbølger. Moderne produkter passerer ikke bare ultralyd, men pleier også huden, og reduserer den skadelige effekten på dermis. Som et resultat, etter rensing, blir ansiktet både renset og fuktet.

Ansiktsrenseanordning

En spatelemitter overfører ultralydbølger og trenger dypt inn under huden. Først fjerner enheten topplaget, og kvitter seg deretter resten av smusset.

Servietter

Under prosedyren flyr døde hudceller av. For å forhindre at smuss sprer seg over hele ansiktet, er det nødvendig å rengjøre det med antibakterielle kluter.

Hansker

Du må ta vare på ikke bare skjønnhet, men også helse og sikkerhet. Ta på deg hansker i begynnelsen av prosedyren og bruk dem til slutten. Noen bytter hansker etter hovedrengjøringstrinnet..

Atraumatisk ansiktsrensing

I motsetning til mekanisk peeling, renser den atraumatiske metoden huden forsiktig. Ingen aggressive enheter brukes til å rense porene og fjerne dermislaget. Dette formatet passer selv for følsomme hudtyper. Kontaktfri rengjøring (som det også kalles) utføres ved hjelp av dyprensende midler. Profesjonelle kosmetiske produkter løser smertefritt komedoner, talg og hudormer. I tillegg desinfiserer og absorberer behandlingen ansiktshuden, som krymper og strammer porene. Det kosmetiske komplekset er valgt med tanke på værsesongen og individuelle hudegenskaper.

Laser ansiktsrengjøring

Laserbehandling retter seg vanligvis mot mange problemer samtidig. Kviser, pigmentering, rynker eller arr - en kostbar prosedyre som fjerner alle estetiske mangler. Det er to typer lasere: ablativ og ikke-ablativ. Den første typen ødelegger de øvre lagene i huden, mens den andre er mykere. For å gjenta prosedyren med ablativ laser, må du vente til huden er fullstendig gjenopprettet..

Graden av dybde av laser peeling for ansiktet kan justeres avhengig av eksisterende problemer. Skånsom peeling jevner hudfarge og tekstur og renser porene. Grovere lasere kvitter seg med arr og arr. Spotlasere moderniserer kollagenivået og fjerner forsiktig effekten av kviser og arr uten å skade sunne områder.

Vakuum ansiktsrengjøring

Under prosedyren suger et spesielt lite vakuum i en vinkel sebum og døde hudpartikler fra porene. Vakuum ansiktsrensing fungerer bare med de øvre lagene av epidermis, noe som betyr at den ikke er egnet for personer med høy grad av kviser. For å åpne porene før prosedyren kan kosmetologen påføre glykolsyre eller salisylsyre på huden.

Kombinert ansiktsrens

Kombinert ansiktsrens er en kombinasjon av flere profesjonelle rengjøringsmetoder. For å skape den mest effektive rengjøringsmetoden ble mekaniske og ultralydskall kombinert i en prosedyre. Manuell rengjøring brukes kun på sterkt tilsmussede områder av ansiktet, resten av rensingen utføres med en ultralydsmaskin. På slutten bruker skjønnhetspleieren beroligende og fuktighetsgivende produkter som serum og krem.

Galvanisk ansiktsrensing

Metoden for galvanisk rengjøring kan ikke gjentas hjemme - rengjøring utføres bare av en profesjonell. Under prosedyren påføres spesielle geler på huden ved hjelp av negativt ladede ioner. Rengjøringsenheten gjenkjenner giftstoffer og urenheter og fører rensemidlet inn i hudlagene for å rengjøre de skitne områdene.

Kompleks ansiktsrensing

Kompleks ansiktsrens er ikke begrenset til bare to rensemetoder. I en prosedyre kan skjønnhetspleieren kombinere mekanisk, ultralyd og kjemisk peeling på en gang. Hver metode utfyller hverandre og forbedrer sluttresultatet. Som i kombinasjonsrensing distribuerer kosmetologen forskjellige metoder til individuelle områder av ansiktshuden. Mekanisk rengjøring er ansvarlig for for skitne områder, ultralyd - for døde partikler, merkbare rynker, pigmenter og arr og fruktskalling - for generell toning av ansiktshuden.

Mekanisk ansiktsrensing

Mekaniske peeling brukes ofte til å behandle ujevn hud, uregelmessigheter og mindre arr etter en sykdom. Rengjøring utføres med en spesiell enhet utstyrt med en rask børste. Helbredelsesprosessen av huden etter rensing er omtrent 10 dager. Etter mekanisk rensing av ansiktet, unngå direkte sollys og bruk solkrem med høy SPF.

Ansiktsrensing av en kosmetolog: hvilken type rensing å velge

Vi vil fortelle deg hvordan rengjøringen utføres av en profesjonell kosmetolog og hvordan du velger riktig rensemetode.

Dyp ansiktsrens: hva en kosmetolog gjør

1. trinn - peeling. Glykolsyre brukes ofte til peeling. Det eksfolierer huden og åpner porene. Kosmetologen vil tilpasse peelingskomplekset til egenskapene til huden din. Peeling fjerner det øverste laget av døde celler i dermis.
2. trinn - rensing. Etter peeling fjerner kosmetologen hudormer, hudormer og andre urenheter som forstyrrer hudens normale funksjon.
3. trinn - hydrering. Spesialisten masserer deretter og bruker kraftige fuktighetskremer eller anti-aging kremer som er rike på vitaminer og næringsstoffer..
4. trinn - termisk maske. Masken beroliger huden og forhindrer rødhet og alvorlig irritasjon etter en aggressiv behandling. Så fjerner skjønnhetspleieren den avkjølte masken forsiktig og fullfører prosedyren med en lett massasje.

ansiktsrensing - fordeler og ulemper? og hvilken som er bedre?

Velg ett av alternativene:

hånden passer for huden min. meg en ultralyd-lignende en død grøtomslag. det er nok å gå en gang annenhver måned. erytem den første kvelden.
Du, forfatteren, hvor gjorde prosedyren at slike konsekvenser er alvorlige?

mot bare de som ikke går til salongene konstant. vel dette er min mening: gy:
når de går til "hjemmekunstneren", så forteller de alle at denne "strømmen er verre".

For en luksus, sitter hjemme i 3 dager, kapets%) Til tross for at huden min er veldig følsom for pelspåvirkning og alt umiddelbart blir rødt, etter rengjøring kan jeg komme inn et annet sted på vei tilbake på forretningsreise, uten å skamme meg over det røde ansiktet, det er alt ser ganske sivil ut.

De sparer på dampende krem. Det koster mye, som enhver profesjonell kosmetikk.

Vel, hver kosmetolog har sannsynligvis sin egen handlingsplan. :) Jeg skreller alltid "før".

Etter rengjøring kan jeg gå hvor som helst med en gang! Generelt bry meg ikke om røde flekker. For det første er det ikke mange av dem, og for det andre går det i løpet av en time eller to. Og noen ganger eksisterer de ikke i det hele tatt.

Ansiktsrensing som er bedre anmeldelser

I går visste jeg ikke en gang om denne tingen. Men da jeg kom over det på nettet, skjønte jeg umiddelbart at jeg trengte det. Jeg leste anmeldelsene, så på videoen, og i dag har jeg allerede prøvd den i aksjon. Dette kan jeg si deg, er en ting! Dette mirakelet kalles - UNO skje. Hjelper med kosmetisk rengjøring. Først må ansiktet dampes, så anbefales det å passere det med en skrubb, og deretter stryke de grove stedene (nesens vinger, haken, området over overleppen, pannen og kinnene, om nødvendig) med utsiden av denne "silen": Veldig overflate. Fortsett å lese →

På en eller annen måte var jeg veldig mistroisk mot skjønnhetsutstyr. Noen enheter er ikke klare hvordan de fungerer, og de koster mye. Alternativet til skjønnhetspleieren i form av slike hjemmeleker var vagt. Men av en eller annen grunn hadde nesten alle kjærester en enhet, uten hvilken hun ikke kunne leve. Jeg ble kjent med maskinvarekosmetologi takket være darsonval. På et tidspunkt blomstret ansiktet mitt fullstendig, huden min ble følsom, og det var ikke noe sted å bo. Det var da jeg gjorde mitt første kjøp i Constellation of Beauty. Desperat etter å ha klar hud og å ha lest. Fortsett å lese →

Tony Moly, Egg Pore Blackhead Balm, 30 g Hvordan bli kvitt hudormer. Detaljer nedenfor. (bilder er klikkbare) Umiddelbart vil jeg skuffe deg - på ingen måte for alltid. Jeg har forstørrede porer på nesen og haken. Etter å ha rengjort salongen om en uke, legger alt skitt seg igjen på disse stedene. For å opprettholde en frisk hudfarge og rense porene hjemme, har jeg brukt denne balsam de siste 4 månedene. Beskrivelse Grønn filosofi For porene Produktet har en kraftig effekt av oppvarming med damp, som lar deg rense porene. Fortsett å lese →

Utarbeide individuelle programmer for hudtype og tilstand. Mekanisk, manuell rengjøring. Ultralydrengjøring. Mesoterapi, biorevitalisering. Skrellinger av overfladiske, midtre og dype effekter: TCA 10%; 20%; 30%. Peeling Jessner. 50%, 60%, 70% glykolsyre, koinsyre - Medpeel (USA), Janssen (Tyskland). Retinoisk peeling, Ellow peel, Cosmedix (USA). Universell peeling. Den brukes til alle hudtyper og har en aktiv effekt på problemområder med pustulære formasjoner. Jevner ut hudfarge, glatter ut rynker, nærer og pleier huden. Ny! Ikke-injeksjon karbokseterapi (CO2). Foryngelse, eliminering av post-acne, reduksjon av pigmentering, forbedring av hudfarge. Rynkekorreksjon, modellering av ansiktskonturer. Omsorg for forskjellige. Fortsett å lese →

Jeg skrev nylig her om noen har behandlet tennene sine under sedering (voksne). Få steder gjør voksne voksne under lystgassprosedyrer. Men siden hver tur til tannlegen for meg bare er verdens ende. Tårene mine flyter, svetten løper rett og slett uten å stoppe, til slutt lar jeg bare ikke legen jobbe normalt, jeg sliter meg selv og han, jeg kaster bort tusenvis av nerveceller. Og så ! Jeg fant en løsning for meg selv. Fortsett å lese →

Ansiktsrensing som er bedre anmeldelser

Julia-san »22. august 2014, 16:18

  • Svar med sitat

Re: Ansiktsrensing - hvilken som er bedre?

lena-esca »22. august 2014, 17:20

  • Svar med sitat

Re: Ansiktsrensing - hvilken som er bedre?

Yolka »23. august 2014, 15:21

  • Svar med sitat

Re: Ansiktsrensing - hvilken som er bedre?

Marusya »23. august 2014, 22:48

  • Svar med sitat

Re: Ansiktsrensing - hvilken som er bedre?

Fantasia »24. august 2014, 13:01

  • Svar med sitat

Re: Ansiktsrensing - hvilken som er bedre?

Leno »25. august 2014, 12:06

  • Svar med sitat

Re: Ansiktsrensing - hvilken som er bedre?

Masha Malinskaya »7. sep 2014, 12:34

  • Svar med sitat

Re: Ansiktsrensing - hvilken som er bedre?

nastya-bolotova »06 okt 2014, 19:52

Mekanisk ansiktsrensing er en smertefull, men effektiv prosedyre

Mekanisk ansiktsrensing er en type kosmetisk prosedyre for hudpleie. Skille mellom mekanisk manuell og instrumentell teknikk.

  1. Essensen av prosedyren
  2. Fordeler og ulemper
  • Protokoll av
  • Hovedtyper av rengjøring
  • Rehabiliteringsperiode
  • Forholdsregler
  • Kontraindikasjoner
    1. Er det mulig å rengjøre hjemme
    2. Før og etter bilder
    3. Servicekostnad i salonger
    4. Russland
  • Meningen fra kosmetologer
  • Pasientanmeldelser
  • Nyttige videoer
  • Essensen av prosedyren

    Mekanisk rengjøring hjelper til med å fjerne hudormer, frigjøre porene fra urenheter og fjerne hudormer og milia.

    Indikasjoner for gjennomføring:

    • fet, problematisk eller kombinert hud;
    • tilstedeværelsen av kviser, komedoner, milia;
    • forstørrede porer og hudormer.

    Det er flere typer prosedyrer. De takler like effektivt oppgaven med å opprettholde hudens skjønnhet - etter utvinningsperioden ser den merkbart friskere og mer velstelt ut.

    Buyanov Sergey Yurievich (lege-ekspert):

    Mekanisk ansiktsrensing er en klassisk kosmetisk prosedyre, tidstestet manipulasjon. Rengjøring med verktøy er bare mulig i en salong - å utføre prosedyren alene truer med mange komplikasjoner, opp til generell blodforgiftning.

    Frekvensen av prosedyren avhenger av pasientens individuelle egenskaper. Manuell eller instrumentell rengjøring utføres i gjennomsnitt en gang i løpet av 2-3 måneder. Om sommeren - en gang i måneden.

    Fordeler og ulemper

    fordelerulemper
    • Effekt umiddelbart etter økten
    • Relativt kort restitusjonsperiode (3-5 dager)
    • Akseptabel pris
    • Atraumatisk rengjøring kan gjøres for ungdommer
    • Evne til å fjerne komedoner plassert dypt i dermis.
    • Sårhet
    • Høy risiko for å få smittsomme sykdommer med dårlig behandling av instrumenter
    • Et stort antall kontraindikasjoner
    • Risikoen for arrdannelse som følge av legens grove arbeid

    Protokoll av

    Før jobb vasker kosmetologen hendene med såpe, tar på seg gummihansker og behandler dem med en desinfiserende løsning. Pasienten plasseres på en sofa, ansiktet blir i tillegg belyst med en forstørrelseslampe.

    Øktid - 60-90 minutter.

    • Huden blir renset, avfettet og gnidd med en toner.
    • Det er nødvendig å dampe huden i 7-10 minutter, og deretter behandle med en 3% løsning av hydrogenperoksid eller klorheksidin (for desinfisering).
    • Utfør rengjøring i henhold til valgt teknikk.
    • Behandle huden på nytt med et desinfeksjonsmiddel.
    • Da er det mulig å utføre darsonvalisering (3-5 minutter) og bruke en maske som strammer porene.
    • På slutten utføres toning igjen og en beroligende og helende krem ​​eller gel påføres.

    Hovedtyper av rengjøring

    Manuell (manuell, finger)

    Mesteren pakker pekefingrene på begge hender med sterile gasbindservietter og fortsetter å presse ut kviser.

    Samtidig påfører to fingre trykk nær ålen, mens talg frigjøres, som fjernes med en serviett. Ved vanskeligheter utføres en punktering med en spesiell steril nål.

    Desinfiser om mulig det ene behandlingsområdet etter det andre..

    Umodne formasjoner fjernes ikke. Dessuten trenger du ikke fjerne alle komedoner, kviser og milia i en økt, det er bedre å gjenta manipulasjonen litt senere...

    Instrumental

    Porene rengjøres med Uno-skjeen - en slags trakt med ett eller flere hull. Enheten fungerer mest effektivt på bløtvev som ligger på toppen av beinene (kinnben, hake, panne).

    Bevegelsen av instrumentet utføres mot utskillelseskanalene til talgkjertlene:

    • på nesen - fra vingene til baksiden;
    • på pannen - fra bunn til topp;
    • på kinnene - mot nesen.

    Før du fjerner hudormen, skal myke vev strekkes og en steril skje plasseres slik at kvisen er midt i hullet. Da er det nødvendig å presse vertikalt dypt inn i dermis, mens det fjernede elementet skal komme ut gjennom hullet i instrumentet. Under arbeidet desinfiserer legen enheten regelmessig.

    Miliums er gjennomboret parallelt med overflaten og fjernet på en lignende måte. Pustler renner sist.

    Atraumatisk

    Denne typen tjenester utmerker seg med en mild effekt, indikert for pleie av tenåringer og sensitiv hud.

    • Huden rengjøres grundig med antiseptiske midler og kosmetisk børsting (børste).
    • Påfør en avskallingsmaske med AHA- og BHA-enzymer, som lar deg fjerne kåte celler og forberede dermis for påføring av påfølgende preparater.
    • Påfør et spesialmiddel som varmer opp dermis, utvider porene og myker innholdet.
    • Mekanisk eller støvsuging.
    • Desinfiser arbeidsfeltet.

    Buyanov Sergey Yurievich (lege-ekspert):

    Atraumatisk ansiktsrensing skiller seg fra peeling ved å bruke tilleggsinstrumenter eller enheter, noe som utvider mulighetene for prosedyren betydelig.

    Rehabiliteringsperiode

    Helbredelse skjer 3-5 dager etter manipulasjon.

    I løpet av utvinningsperioden anbefaler kosmetologer:

    • ikke vask ansiktet ditt om dagen;
    • Ikke bruk dekorativ kosmetikk i 2-3 dager;
    • tørk ansiktet med et desinfeksjonsmiddel 2-3 ganger om dagen i 1-2 dager;
    • behandle irriterte områder med betennelsesdempende medisiner.

    Forholdsregler

    Under mekanisk rengjøring blir integriteten til huden krenket. Ved utilstrekkelig eller dårlig behandling av instrumenter kan farlige smittsomme sykdommer overføres fra en pasient til en annen. Ikke overse det faktum at manipulasjon er smertefull..

    • skade på dermis av pyogen flora og utvikling av utslett;
    • sepsis;
    • hematom og punkterte blødninger;
    • arr (kan dannes på grunn av grov teknikk);
    • aldersmerker;
    • rødhet i det behandlede området.

    I tillegg er det en risiko for å utvikle sykdommer som HIV; Hepatitt (B, C, D); Syfilis.

    Kontraindikasjoner

    • Betent, suppurating kviser.
    • Pustulære sykdommer (sycosis, furunculosis, carbunculosis).
    • Forverring av herpesinfeksjon med utslett i ansiktet.
    • Bronkialastma, trinn III hypertensjon.
    • Psykisk sykdom (epilepsi, schizofreni).
    • Onkologi.
    • Brudd på dermis integritet.
    • Psoriasis, dermatitt, eksem, urtikaria.
    • Feber av hvilken som helst genese.
    • Blodproppsforstyrrelse.
    • Tørr, sensitiv hud.
    • Forverring av alvorlige kroniske sykdommer.
    • Akutte virus- / bakterieinfeksjoner.

    Er det mulig å rengjøre hjemme

    For en høykvalitetsprosedyre hjemme anbefales det å kjøpe et lite sett for mekanisk rengjøring. Instrumenter må være laget av rustfritt medisinsk stål.

    Merk følgende! Selvrens kan gjøre alvorlig skade. Unøyaktige handlinger fører til at arr og arr ser ut.

    For å unngå ubehagelige konsekvenser må hender og hud under prosedyren være rene, alle enheter må behandles hver gang (et tilgjengelig alternativ er kaldsterilisering ved å suge i Surfanios-løsningen). Oppbevar settet i en steril gasbind.

    Alternativt kan du bruke en Welss ultralydsmaskin. Denne metoden sparer tid betydelig og regnes som mindre smertefull..

    Før og etter bilder

    Servicekostnad i salonger

    Russland

    Ulyanovsk

    NavnAdressePrisTelefon
    Salong "Clouds"2 Mira-bane, 261800 RUB8937452 43 52
    Klinikk BerezinaSt. Karl Marx, 26/16fra 1800 gni8 (8422) 79 21 94

    Samara

    NavnAdressePrisTelefon
    Senter for estetisk medisin og kosmetologi "New Life"St. Novo-Sadovaya, 312500 gni8 (846) 229-47-12
    "Laser Style"St. Gagarina, 691400 RUR8 (846) 260-05-50

    Moskva

    NavnAdressePrisTelefon
    Senter for estetisk medisin "Novoklinik"Liten Sukharevsky-bane, 10, st. 1fra 2500 gni8 (495) 788-35-24
    Salong "Sakhar"St. Tsvetnoy Boulevard 19, st. 42000 RUR8 (495) 724-38-51

    Saratov

    NavnAdressePrisTelefon
    "Beauty Science"St. Michurina, 150/1542 550 gni8 (8452) 23-70-33
    "Vita SPA"St. Gorky, 552300 - 2900 RUB8 (8452) 27-70-90

    Nizjnij Novgorod

    8 (831) 411-11-75

    NavnAdressePrisTelefon
    Olbia Beauty CenterSt. Helten Shnitnikov, 3 1800 RUR8 (831) 215-16-15
    Senter for estetisk medisin "Tonus Premium"St. Bolshaya Pokrovskaya St., 62/52000 RUR

    Irkutsk

    NavnAdressePrisTelefon
    Medisinsk kosmetikkstudio "Monica"St. Baikalskaya, 1981700 RUR8 (3952) 400-595
    Senter for medisinsk kosmetologi "Ashie"St. Stedfortreder, 251800 RUR8 (3952) 98-34-29

    Perm

    NavnAdressePrisTelefon
    Kosmetologiklinikk Popova TatyanaSt. Ekaterinskaya, 84afra 2400 gni8 (342) 212-07-01
    Depilasjon og epileringssenter "Depilation Station"St. N. Ostrovsky, 402000 RUR8 (342) 204-01-60

    Voronezh

    NavnAdressePrisTelefon
    Skjønnhetssalong "Amore Mio"St. Heroes Sibiryakov, 651990 r8 (473) 229-38-59
    Medisinsk senter "Classic Clinic"Revolution Avenue, 29a(USA + mekanisk)
    3500 gni
    8 (473) 212-36-04

    Minsk

    NavnAdressePrisTelefon
    Skjønnhetssalong "Milfey"Petra Mstislavets gate 11RUB 60,008 (375) 29 101-77-00
    Skjønnhetssalong "Pavlin"Zamkovaya st., 2569,00 gni8 (375) 29 655-79-00

    Vitebsk

    NavnAdressePrisTelefon
    "Medilux service"St. Chkalova 50/2fra 29, 70 gni8 (375) 29 298-08-77
    Skjønnhetsstudio "Agat"Prospekt Moskovsky, 14t 30 r8 (375) 21 224-88-86

    Novosibirsk

    NavnAdressePrisTelefon
    Kosmetologisenter "Sante Esthetique"St. Michurina, 211800 - 2500 r8 (383) 221-49-22
    Skjønnhetssalong "Marlene"St. Red Avenue, 571300 - 1700 RUB8 (383) 248-40-56
    NavnAdressePrisTelefon
    FEREO helse- og skjønnhetssenterSt. Sezdovskaya, 29/22010 RUR8 (3812) 51-03-05
    Senter for estetisk medisin "Avrora"Etc. Karl Marx, 241100 gni8 (3812) 308-174

    Krasnodar

    NavnAdressePrisTelefon
    Kosmetologiklinikk "Ego Estetic"St. Kalinina, 3242990 RUR8 (861) 220-20-70
    Kosmetologisenter "Lady Star"St. Stavropolskaya, 1591 800 RUR8 (861) 233 - 40 - 75

    Meningen fra kosmetologer

    Selv kvalifiserte fagpersoner synes det er vanskelig å uttrykke en utvetydig mening om fordelene eller farene ved mekanisk rengjøring av ansiktet. Prosedyren har sine fordeler og ulemper. Til tross for fremveksten av nye metoder for å rense huden, er tjenesten fortsatt etterspurt og relevant..

    Ansiktsrensing av en kosmetolog. Anmeldelser av ansiktsrensing. Om du skal gjøre ansiktsrens?

    Ansiktet er kanskje den viktigste delen av kroppen. Bryst, rumpe, ben - alt dette er interessant, men likevel ser de først på ansiktet. Og et ubehagelig ansikt dekket av kviser og hudormer kan lett motvirke ønsket om å se på alt annet. Uansett, på jobben, i transport, på skolen, ser folk oftere på ansiktet vårt enn på alt annet, så det ville være fint å holde orden på ansiktet vårt.

    Så la oss snakke i dag om hvordan du kan gjøre ansiktet ditt vakkert.

    La oss starte med en oversikt over de varierte ansikts- og renselsesopplevelsene jenter har opparbeidet seg. Tross alt vil jeg virkelig vite de beste måtene å rense ansiktet på, å vite hva som hjelper til med å rense porene, forbedre huden, skape jordisk skjønnhet.

    La oss lese hvem som prøvde hva. Hvem praktiserte hva ansiktsrensing og hva er resultatene.

    - Jeg skal fortelle deg om kosmetisk rengjøring. Rødhet etter ansiktsrensing avhenger av hudtype. Etter å ha rengjort ansiktet er alt i orden (maksimal rødhet, men det ser mer ut som en rødme, så det til og med ser søtt ut). Kosmetologen min sa at huden min er som et skall, den er ikke redd for noe, ingenting skader huden min, og den tåler perfekt selv hard ansiktsrensing. Men hvis en kvinne har sensitiv hud, er det selvfølgelig bedre å gå hjem umiddelbart etter en hvilken som helst rensing av ansiktet, og det er bedre å gå til folk neste dag - nei, nei. Det er ingenting som skremmer folk med ansiktet ditt. Og når de vil huske hva du var, vil ikke ditt allerede rensede ansikt formørke og avbryte dette minnet.

    Og her er en annen ting å vite: Hvis du bare har komedoner, må du rense ansiktet en gang i måneden..

    - Det er ikke sant at rødhet etter rensing av ansiktet ditt avhenger av hudtype! De samme ansiktsproduktene i hendene på to forskjellige kosmetologer gir en diametralt motsatt effekt. Sjekket på et personlig ansikt. Etter at en tante av skjønnhetseksperten kom ut som en parsik, etter den andre var hun redd for å løfte blikket for folk for ikke å skremme forbipasserende.

    Så den kosmetiske vesken som gjorde mekanisk rengjøring, sa at prosedyren skulle gjentas en gang i en og en halv måned. Ikke oftere, fordi det ofte er skadelig å rengjøre ansiktet. Rengjøring koster 500-700 rubler.

    - Du må virkelig tenke på når du skal rense ansiktet. Og det er absolutt bedre å ikke gjøre rengjøringen før en viktig begivenhet. Og jeg tåler ikke alle disse rensingene. Det gjør veldig vondt. Selv har lært å knuse kviser og kviser. Og ultralydrensing av ansiktet er ineffektivt, det behandler ansiktet overfladisk, fjerner bare toppene. Ultralydrengjøring er sannsynligvis bra for velstelt hud med grunne komedoner.

    Og en gang gikk de over ansiktet mitt med en ultralyd slik at huden i nærheten av nesen min ble kuttet helt til såret. Det klødde lenge og kjedelig. Generelt likte jeg ikke å rengjøre med ultralyd i det hele tatt.

    Og vakuum ansiktsrensing kan ikke gjøres hvis det er rosacea. Og å rense ansiktet ditt med flytende nitrogen med rosacea er også umulig. Jeg likte det så godt.

    - Jeg gikk til en kosmetolog for ansiktsrensing for ikke så lenge siden. Det ser ut fra våren. Huden min er ikke spesielt problematisk, heller kombinert og porene forstørres. Noen ganger dukker det opp kviser. Generelt er det noe å jobbe med, men alt er ikke så kritisk som det kunne være. Jeg skal fortelle deg om ansiktsrens som jeg nå gjør med en kosmetolog. Generelt advarer jeg deg med en gang om at jeg prøver å gjøre ansikts peeling og rensing med en gang, fordi det virker for meg at effekten av denne prosedyren er bedre, og for pengene er det mer lønnsomt å kombinere prosedyrer. Kosmetologen gjør et ansikt som skreller med en rosdemer (der er koraller en del av preparatet, og derfor kribler ansiktet litt i en dag). Kosmetologen rengjør med peeling for meg en gang i måneden, og etter 2 uker kommer jeg til henne bare for en massasje og nærende ansiktsmasker. Etter 2 uker kommer jeg igjen til ansiktsrensing med peeling. Føles som, jeg kan si at umiddelbart etter rengjøring blir ansiktet rødt og brenner ved berøring, selv om det utad ser ut til å ikke være så skummelt som det virker. Dagen etter forsvinner hevelsen og rødmen i ansiktet og ansiktet er bare deilig. Men på dag 3 og 4 vil huden løsne litt. Men dette er ikke skummelt, for da er skjønnheten rett og slett ubeskrivelig!

    - Jeg sier dette: ansiktsrensing er en rent individuell sak for alle! En person trenger å rense ansiktet hver måned, og følgelig ofte besøke en kosmetolog, og en annen - et par ganger i året for å gjøre rengjøring vil være ganske nok.

    Kosmetologer i salonger anbefaler selvfølgelig å besøke dem regelmessig ofte, men dette kan bare være deres merkantile interesse, og ikke en objektiv nødvendighet. Kosmetologer vil også tjene mest mulig. Derfor er det bedre å unngå skruppelløse kosmetologer som pålegger tilleggstjenester..

    Men råd fra uavhengige kosmetologer er dette - ansiktsrensing bør bare gjøres 2 ganger i året med en kraftig forandring i været: etter vinterkulde og etter sommervarmen, dvs. om våren og høsten! Selvfølgelig kan det hende du trenger å rense huden oftere, men jeg vil understreke at en engangs ansiktsrengjøringsprosedyre ikke vil gi ønsket effekt til huden din hvis du ikke regelmessig renser og pleier huden din !! Som du kan se, er jeg for omfattende hudpleie! Du trenger ikke bare å gå til kosmetologer, men også å kunne rense ansiktet hjemme.

    - Jeg forteller deg hva jeg synes om ansiktsrensing med en kosmetolog. Jeg har fet hud, forstørrede porer og hudormer. Det er praktisk talt ingen betennelse. Men hvis jeg glemmer meg selv og ikke følger huden, ikke tar vare på den ordentlig, blir den ikke veldig attraktiv og kviser kommer ut.

    Jeg la merke til at etter et kurs med ansiktsmassasje blir ansiktet nesten helt rent. Kosmetologen min bekreftet at dette ikke bare gjelder for meg - for mange mennesker hjelper ansiktsmassasje til å rense ansiktet. Og nå gjør jeg leiremasker og ansiktsmassasje kurs. Og jeg torturer meg ikke med smertefull rensing i det hele tatt. Selv om ansiktsrensing av nitrogen noen ganger trenger å gjøres, men ikke manuelt eller mekanisk. Hvorfor utsette deg for denne torturen når det er en måte å se bra ut og gjøre fine prosedyrer?

    - Jomfru, kanskje innlegget mitt handler mer om kviser, men jeg vil støtte de som leter etter de indre røttene til hudproblemer og betennelser. For omtrent to uker siden begynte jeg å få alvorlige problemer med ansiktet mitt, det var så mange kviser og betennelser i ansiktet mitt at det ikke var noe boareal. Mor begynte straks å insistere på at jeg øyeblikkelig trenger en skjønnhetspleier, de sier: "rengjøring, rensing, rensing av ansiktet mitt umiddelbart." Uansett hvordan det er! Og jeg bestemte meg for først å drikke et medikament for leveren (fordi kvisene mine først kom ut på høyre side av ansiktet og nakken). Og hva ser jeg? Det har gått 2 uker, og du burde se meg nå! Ansiktet er glatt og rent, og til og med som en behagelig klump har kretsene under øynene forsvunnet. Og jeg ville gå til en kosmetolog - vel, hva ville denne rengjøringen gi meg? I beste fall ingenting, og dessuten gjør det også vondt, og det er ikke klart hvem du vil ende opp med. Du må fremdeles lete etter en god kosmetolog!

    - Jeg snakket med kosmetologen min her. I mange år har jeg gått til henne for rensing og andre ansiktsprosedyrer. Jeg vil dele med deg nyttig informasjon, kanskje noen ikke vet: det er flere måter å atraumatisk ansiktsrensing på. Dette er ansiktsrensing med ultralyd, støvsuging og ansiktsrensing med galvanisering. Sistnevnte inkluderer ansiktsskalling med forskjellige syrer. Den beste effekten oppnås ved å kombinere ikke-traumatiske rengjøringsmetoder med mekanisk rengjøring. Imidlertid kan rødhet i huden og hevelse oppstå ved slik rengjøring, som selvfølgelig snart vil forsvinne, men forårsake noe ubehag..

    Før atraumatisk ansiktsrensing tester min kosmetolog huden for muligheten for allergiske reaksjoner. Hvis alt er bra, så rydder det opp. Og vel, inflammatoriske prosesser på huden og noen sykdommer er en kontraindikasjon for rengjøring. Først må du kurere betennelse, og deretter rense ansiktet.

    Jeg håper denne informasjonen er nyttig for noen)

    - Jenter, mange forstår ikke så godt hva en ansiktsrensing av en skjønnhetspleier er. Vi tar ikke hensyn til rengjøring av hjemmet nå, siden dette er en annen historie og det er noen finesser der. Så ansiktsrensing er en kosmetisk prosedyre som renser huden for urenheter, talg og fjerner døde hudceller.

    Denne prosedyren kan gjøres i ethvert skjønnhets-, helse- eller kosmetikksenter. Ansiktsrensing kan gjøres hjemme alene, men det er bedre å studere detaljert informasjonen om dette emnet eller stille spørsmål om rengjøring av hjemmet til kosmetologen din.

    Generelt sett kan absolutt enhver ansiktsrenseprosedyre deles inn i tre hovedfaser:

    1) Forbereder huden for ansiktsrensing, som inkluderer å gni huden med krem ​​og rensing av tidligere påført kosmetikk. Forresten, jeg anbefaler deg, hvis mulig, å komme til skjønnhetspleieren uten sminke, dette vil spare deg for tid;

    2) Damping av huden, og utvider dermed porene. For dette brukes spesielle preparater, blandinger eller kremer. Ozon kan også brukes. Forresten, på dette stadiet utvides ikke bare porene, men også innholdet blir mykere..

    3) Selve prosessen med rengjøring etter metoden du har valgt.

    Apropos rengjøringsmetoder. Faktisk blir ansiktet nå renset på veldig forskjellige måter. I salongen min gjør de følgende alternativer:

    1. Manuell ansiktsrensing

    Den er laget for å rense huden for kviser. Samtidig damper kosmetologen huden ved hjelp av en gel, og fjerner deretter hudormer med fingrene innpakket i spesielle desinfiserende kluter eller med sterile hansker..

    Det er veldig vondt og traumatisk, pluss at hvis skjønnhetspleieren ikke er veldig forsiktig, kan du få en infeksjon. Men dette er en veldig effektiv prosedyre, og det er den beste måten å rense ansiktshuden fra hudormer..

    2. Mekanisk rengjøring

    Det ligner på manuell ansiktsrensing, bare her bruker skjønnhetspleieren en spesiell enhet i stedet for sine egne hender - en Una-skje. Med den presser han på huden og renser dermed ansiktet.

    3. Brossage

    Slik kalles lett og overfladisk rensing av ansiktet. Hva er det? Først dampes ansiktshuden, deretter påføres en spesiell ansiktsskrubb. Og så eksfolieres det øverste laget av huden med spesielle roterende børster.

    4. Vakuum ansiktsrengjøring

    Dette er en smertefri og ikke-traumatisk måte å rense ansiktet på. For denne prosedyren brukes et spesielt vakuumapparat. Vakuumkraften renser huden for urenheter.

    5. Ultralyd ansiktsrengjøring

    Damping er ikke nødvendig i denne rengjøringsmetoden. Kosmetologen bruker en slikkepott som er skrått over huden. Kraften til ultralydbølger renser porene for giftstoffer og giftstoffer. Jeg vet at ultralydrensing ikke anbefales hvis huden er sterkt forurenset.

    - Jeg gjør med jevne mellomrom mekanisk ansiktsrens og oppfordrer alle til å gjøre det samme. For det første er dette den eneste måten å rense porene dypt og effektivt, fordi ingen masker og kremer er i stand til å gjøre ansiktsrensing av høy kvalitet. Jeg var overbevist om dette mange ganger. Under ansiktsrenseprosedyren frigjør skjønnhetspleieren manuelt, ved å trykke på hvert sorte punkt (tett pore), for smuss, og huden begynner å "puste". Og med vanlig vask eller prosedyrer som kan gjøres hjemme, rengjøres huden bare overfladisk, og den tilstoppede tiden forblir tett og flaunter i ansiktet ditt med en stygg svart prikk.

    Ansiktsrenseprosedyren i seg selv har ingen hyggelige øyeblikk, det er ganske ubehagelig og smertefullt, til tider vil du gråte og løpe vekk fra kontoret. Men jeg prøver å minne meg selv på hvor ren og vakker hud venter på meg bokstavelig dagen etter rengjøringsprosedyren.

    Før rengjøring må ansiktshuden dampes slik at alt smuss fra porene går lettere og ikke etterlater arr og arr i ansiktet. Dette gjøres vanligvis enten over damp, eller et spesielt oppvarmingsmiddel påføres ansiktet. Etter det gjør kosmetologen forskjellige små manipulasjoner (behandling med tonic, kanskje han vil bruke noe annet), og så begynner det mest ubehagelige - dette er å presse ut alt overflødig fra huden. Og dette er veldig ubehagelig. Men det er verdt det i en time. Videre, i neste trinn, bruker kosmetologen en rekke produkter, masker, beroliger, fukter.

    Ansiktsrensing kan også omfatte behandling med en Darsonval-enhet (massasje med små strømimpulser). Det har også en gunstig effekt på huden..

    Etter alle disse prosedyrene, føler du utrolig lindring og friskhet i huden, porene er rene, huden skinner, puster og utstråler direkte skjønnhet og helse.!

    Ansiktsrensing er et must! Til tross for smerte (helt tålelig) som du må gjennom, så vil du være den lykkelige eieren (eller eieren) av vakker og ren hud!

    Her er noen flere interessante meninger som ble gitt uttrykk for spørsmålet om en ung jente som for første gang skulle til en skjønnhetssalong for å rense ansiktet. Jenta spurte:

    - Vennligst gi meg råd om å rense ansiktet. Jeg er selvfølgelig interessert i anmeldelser, priser, råd. Porene i ansiktet mitt er veldig skitne, jeg er 18 år, jeg har aldri gjort ansiktsrengjøring med en kosmetolog, nå er jeg klar til å bestemme meg for det. Si meg, tar huden lang tid å gro? Hvis noen vet det, kan du fortelle hvor i Moskva du kan gjøre ansiktsrens slik at det er bra, ellers er det mange salonger og skjønnhetssentre, hvordan du velger hvilke som er bedre - jeg vet ikke.

    Og her er svarene og rådene hun fikk:

    - Hvis du er en god kosmetolog, forsvinner merkene etter å ha renset ansiktet og rødhet på huden på bare en time eller to. Jeg gjør ansiktsrensing en gang annenhver måned. Jeg har kombinert og veldig sensitiv hud, med tett plasserte kar. Du kan starte med ansiktsskall. Jeg vil ikke annonsere salongen dit jeg går, fordi det som passer meg passer kanskje ikke til en annen. Bare vær oppmerksom: en kosmetolog må ha høyere medisinsk utdanning og forskjellige lisenser som bekrefter kvalifikasjoner. Det er bedre å finne en kosmetolog i en salong nærmere hjemmet, fordi etter rengjøring anbefales det ikke å gå. Og advar også skjønnhetspleieren din før du rengjør at morgendagen er for skole eller jobb. Og det er enda bedre å navigere i henhold til anmeldelser fra venner og bekjente. Spør hvor de renser ansiktet, fra hvilken spesialist.

    - Hvis du begynner å rense ansiktet ditt, vil det være uendelig. Det er bedre å lage masker hjemme eller kjøpe ferdige ansiktsmasker, rensefilmer. Jeg er generelt for folkemedisiner for å rense ansiktet.

    - Jenter, ikke rengjør ansiktet! Fra min egen erfaring snakker jeg (og ikke bare på min egen måte, kjærester, bekjente gjorde også mange, så jeg hørte anmeldelser om rengjøring fra venner). Du får ikke noe bra til slutt. Ren hud i en måned, og deretter i en ond sirkel. Jeg gjorde tåpelig, rent for selskapet, en gang en rengjøring av en kosmetolog for et par år siden. Jeg var også 17-18 år da, jeg gikk beundrende i et halvt år, og så begynte det, men før henne, før denne rengjøringen, var det ingen problemer med huden i ansiktet mitt. Nå tar jeg sakte ansiktet tilbake til det normale, ved hjelp av urter. Her anbefales du riktig: gjør ansiktsmasker hjemme, eller damp over kamille først, så en slags rensende ansiktsmaske. Ikke gjenta andres feil. Forresten gjorde jeg ansiktsrensing med en veldig kul kosmetolog, annonsert, med forskjellige vitnemål og en kul klinikk, og dette er ingen garanti. Du trenger bare ikke å gå inn i et ungt ansikt med en så frekk intervensjon. Hvis du ikke ombestemmer deg, vil du gjøre det om 20 år. Lykke til!

    - Jeg vil anbefale deg å bare gjøre ansiktsskalling. Det er ikke engang så alvorlig som rengjøring, men effektivt. Og det er bedre å virkelig gjøre noe hjemme. Jeg vil beskrive ansiktsmasken min (huden min er ikke perfekt, fet, ufølsom): Ansiktsmaske: en håndfull havregryn, tilsett en skje grovt salt, en skje med rømme, bland det hele til det er grøtaktig. påfør ansiktet i 15 minutter. Jeg brente ikke noe, alt føles behagelig. Gni det lett - det blir som å skrelle. Jeg gjorde et slikt ansikt peeling annenhver dag, noen ganger skjedde det oftere (men jeg gjentar, huden min er helt ufølsom!). Og omtrent en måned senere ble ansiktet ryddet, strammet, kvise ble til tider mye mindre! Generelt er jeg fornøyd. Men det er nødvendig å gjøre slike skrell for huden med jevne mellomrom, ellers er det ingen vits i dette i det hele tatt! Selv om det er som å vaske - må du regelmessig, ellers vil du ikke lukte og se veldig hyggelig ut hvis du slutter å vaske.

    - Men jeg tror det er rett og slett nødvendig å rengjøre ansiktet for kvinner og til og med unge jenter. Ikke alle, men de med fet hud og synlige porer trenger å rense ansiktet. Jeg har en slik hud i ansiktet mitt. Og jeg lanserte meg en gang, og under huden akkumulerte mye skitt seg dypt. Dette skal ikke være tillatt. Du trenger bare en god kosmetolog. Jeg tok ansiktet mitt tilbake til det normale.

    Jeg forstår også de som skriver at ansiktsmasker er skadelige. Å gjøre maskene selv er selvfølgelig også bra, men det hjelper bare overfladisk. Og hvis du har fet eller kombinert hud, er det nødvendig å rengjøre ansiktet. Og folk med slik hud vil forstå meg nå. De som råder å ikke gjøre det, er sannsynligvis eierne av god, ren hud. De forstår ikke hva hudproblemer er når du lider av regelmessig utseende av kviser.

    - En god skjønnhetspleier vil aldri plukke ansiktet ditt direkte. Det er mye mer skånsomme metoder for å rense huden for komedoner. Selvfølgelig, hvis du kommer til salongen og sier: "Jeg vil rense ansiktet mitt," så vil ingen nekte deg. Og du bør bedre spørre hvordan huden din er i ansiktet ditt, hvilke prosedyrer kosmetologen vil anbefale, hvilke anmeldelser om disse prosedyrene, bivirkninger og konsekvenser.

    Jeg har en god opplevelse og en god gjennomgang av ansiktsrensing. Jeg rengjør ansiktet hver tredje måned og er ganske fornøyd. Dette er ikke en ond sirkel, men vanlig egenomsorg. Går du med jevne mellomrom til tannlegen, gynekologen? Det er skjønnhetseksperten også. Samtidig lager jeg selvfølgelig masker hjemme og pleier generelt å ta vare på huden på kroppen og ansiktet. Det eneste "men" - kosmetologen min har allerede blitt testet i årevis og er en mester med en "lett" hånd.

    Dette er de forskjellige meningene om ansiktsrensing. Du kan veie alt selv og bestemme. La oss si at du bestemmer deg for å gjøre ansiktsrens. Vi leser anmeldelser, tips, anbefalinger. Og så hva? Hva etter å ha renset ansiktet ditt? Så spørsmålet oppstår også for mange:

    - Jenter, hvordan holder du huden ren etter rensing, fordi porene i ansiktet ditt er renset og åpne, og det ser ut til at de umiddelbart blir skitne, ikke sant? Hvor mye effekt er nok?

    - Jeg forstår ikke noe, for det første kan du ikke rense alle porene. Vel, hva er poenget hvis du presser ut ti, og hundre vil være igjen! Og dessuten, etter et par dager, vil de rensede porene tette igjen! Er det ikke?

    La oss lese hva meningene er om dette problemet:

    - Etter rensing er porene i ansiktet på ingen måte åpne, siden den siste fasen av rensingen er en strammemaske. Forresten, etter strammingsmasken, er huden som fløyel, og all betennelse i ansiktet fjernes øyeblikkelig. Jeg holder det rent med min vanlige daglige pleie - om kvelden etter vask, en rensende krem ​​og en nattkrem, om morgenen det samme, bare en dagkrem. Effekten etter mekanisk rengjøring har jeg bare tre måneder.

    - Nøkkelen til ansikts skjønnhet er bare riktig daglig pleie, ikke rengjøring. Desto mer mekanisk.

    - Å rense ansiktet hjelper også mye. Vi vil ikke bruke noen midler for å rense huden i ansiktet så mye som ved mekanisk å klemme smuss ut av porene. Alt annet fungerer også, men mer for å opprettholde riktig nivå og slik at effekten varer lenger!

    - Jeg tror nå at historiene om at noen hjemmelagde masker vil hjelpe er fullstendig tull! Hvis huden i ansiktet er fet og med mye kviser, kviser, forstørrede porer, vil ingenting hjelpe deg bortsett fra en kosmetolog eller hudlege!

    - Å rense ansiktet ditt kan vise seg å gå i en ond sirkel bare hvis problemet ditt er relatert til hormonelle, psykologiske og andre årsaker, og ikke bare hudforurensning. I dette tilfellet trenger du en hudlege! Eller en psykolog.

    - En profesjonell kosmetolog vil få deg til å beundre huden din! Og andre vil beundre skjønnheten din, ikke kviser. Og å besøke en skjønnhetspleier hver måned er den hellige plikten til enhver jente og kvinne med respekt for seg selv! Kosmetolog, massasjeterapeut er de beste hjelpere i skjønnhetsbransjen. Tro meg, jeg skriver av en grunn! Jeg har den mest forferdelige huden i ansiktet mitt, selv om jeg er 21 år og ungdom allerede er bak meg, men jeg lider fortsatt med kviser i ansiktet. Jeg besøker en kosmetolog regelmessig. Først var jeg veldig bekymret, fordi huden etter rensing overlater mye å være ønsket, så gjør rensingen på fredag ​​slik at betennelsen forsvinner i løpet av helgen. Nå skal jeg gå til skjønnhetspleieren selv igjen, fordi jeg jobber med klienter i banken, og jeg må vinne over klienter, men du kan ikke gjøre det med dårlig hud. Generelt, tenk på fremtiden, selvtilliten og lykke til for deg!

    - Jeg gjorde annerledes rensing for ansiktet, det er praktisk talt ingen effekt. Porene har ikke ryddet, de svarte prikkene forblir som de var. Så jeg forstår heller de anmeldelsene der de sier at dette ikke hjelper..

    - Jeg har også registrert meg for en kosmetolog for mekanisk rengjøring av ansiktet. Jeg er 28. Kviser siden 11 år. Og situasjonen blir bare verre med alderen. Hvis tidligere kviser, var kviser på pannen og haken, har de nå spredt seg til kinnene og templene. Et kvisete ansikt er forferdelig. Hvis noe hjelper med å bli kvitt kviser, blir jeg bare glad.

    - Dette er tull, - hvis effekten var et halvt år, og deretter problemer igjen, så er dette din feil og ikke riktig pleie, og ikke å rense ansiktet og kosmetologen er å klandre!

    Internettgjennomgangen ble gjennomført og utarbeidet av Ponomareva Yulia, spesielt for nettstedet Krasotulya.ru

    Likte ?! Lik, del med vennene dine, send til siden din:

    Totalt lest: 36323

    Anmeldelser av massasje i Moskva og St. Petersburg fra forfatterne av nettstedet

    Tilbakemelding på massasje. Julia, St. Petersburg Gjennomgang av massasje "Brazilian Buttups" i Moskva Redusere volumer. Anmeldelse om massasje, Natasha, Moskva Massasje "Brazilian Buttocks", anmeldelse. Alena, St. Petersburg Gjennomgang av anticellulittmassasje, Marina, Moskva Historien om massasje i St. Petersburg, Polina Videoomtale av massasje "Brazilian Buttocks". Anya, Moskva Ekaterina, Moskva. Tilbakemelding på massasje og massør Julia, Petereburg, Tilbakemelding på massasje "Brazilian Ass" Body Correction Studio og Massage Beauty. Vurderte resultater for lymfedrenering. Slankende ben Slankende magemassasje. Video gjennomgang