Arr etter vannkopper enn å fjerne?

Etter vannkopper forble dype groper i ansiktet og kroppen, ((i ansiktet 3 stk og 3 på kroppen og benet ((

Du kan fjerne dem eller gjøre dem usynlige.?

God ettermiddag! Unnskyld meg, hva har du smurt på? Og er gropene virkelig borte? Vi har 3 groper på pannen og en på nesen (. Det har gått 3 uker, jeg ser ingen forbedring (.

Si meg, er gropene dine fra skrelte støt / skorper eller selvhelbredet?

Datteren min rev av skorpen og nå hullet.

Hvor lang tid tok det deg før gropene “fylte” seg? Bilder med to års mellomrom.

Eller er det raskere?

Jeg er så "fast", gråter))))

Vi har det midt i pannen.

Si meg, hvordan er det med deg nå med spor av vannkopper? Vi hadde de samme problemene (((datteren min har til og med arr som på bildet ditt. Del opplevelsen din, hva brukte du? Hvilke resultater oppnådde du??

Hudgjenoppretting etter vannkopper

Hei kjære jenter! Jeg er for deg for hjelp)
For en måned siden hadde jeg vannkopper (jeg klarte å være 23), og jeg plages fortsatt av de forferdelige konsekvensene av denne barnesykdommen: det er groper i ansiktet og på kroppen fra spesielt store hakkemerker, så vel som flekker (som etter en mislykket presset kvise). Jeg ser kvise enn i løpet av min mest kvise periode
Dette fører til følgende spørsmål:
1) Hva skal jeg gjøre med disse gropene / sårene? Salver vil ikke lenger hjelpe, og du bør være oppmerksom på salongprosedyrer, eller det er fornuftig å kjempe med kremer?
2) Er flekker permanente? En måned har gått, men de lyste bare så vidt. Og igjen, hvordan håndtere dem? Syrer?
3) Om sommeren vil jeg gjerne komme meg ut på havet, men er det mulig å sole seg med slike mangler, eller etter soling vil de bare forverres?

Tusen takk på forhånd for rådene dine. Jeg er allerede desperat (

Vannkopper arr. Hva å gjøre.

  • 14. september 2018
  • Svar

Vårt valg

I jakten på eggløsning: follikulometri

Anbefalt

De første tegn på graviditet. Avstemninger.

Sofya Sokolova postet en artikkel i Graviditetssymptomer, 13. september 2019

Anbefalt

Wobenzym øker sannsynligheten for unnfangelse

Anbefalt

Gynekologisk massasje - effekten er fantastisk?

Irina Shirokova postet en artikkel i gynekologi 19. september 2019

Anbefalt

AMG - anti-Müllerian hormon

Sofya Sokolova publiserte en artikkel i Analyser og undersøkelser, 22. september 2019

Anbefalt

Populære emner

Forfatter: LaDanKa
Opprettet for 13 timer siden

Forfatter: abyrvalg
Opprettet for 4 timer siden

Forfatter: Tarakashka
Opprettet for 4 timer siden

Forfatter: Mamba
Opprettet for 10 timer siden

Forfatter: Katarina_SH
Opprettet for 11 timer siden

Forfatter: Puzyuha
Opprettet for 1 time siden

Forfatter: Ariya
Opprettet for 16 timer siden

Forfatter: JuliaPro
Opprettet for 15 timer siden

Forfatter: Alena84 //
Opprettet for 10 timer siden

Forfatter: Tarakashka
Opprettet for 6 timer siden

Om nettstedet

Hurtigkoblinger

  • Om nettstedet
  • Våre forfattere
  • Hjelp til nettstedet
  • Reklame

Populære seksjoner

  • Forum for graviditetsplanlegging
  • Basaltemperaturkart
  • Reproduktivt helsebibliotek
  • Anmeldelser om klinikker om leger
  • Kommunikasjon i klubber for PDR

Materialet som er lagt ut på nettstedet vårt er til informasjonsformål og er ment for pedagogiske formål. Ikke bruk dem som medisinsk råd. Å bestemme diagnosen og velge en behandlingsmetode er fortsatt den eksklusive retten til den behandlende legen din!

Anmeldelser om produktene "Clearvin" - krem, krem

Jeg kjøpte Clearwin-lotion på apoteket. Brukes 3-4 ganger om dagen etter vask (nok i 2 måneder). Resultater: porene er rene uten skrubb, huden er fuktet, peeling er borte. Kviser gro raskere, det er ingen spor igjen.

Jeg brukte kremen i halvannen måned. Hjalp med å fjerne spor av klemte kviser på haken og svak pigmentering på kinnbenet. Selve lotionen er flytende, blekrosa, den lukter fint. Brukt om morgenen og om kvelden, vasker ikke av om natten.

Jeg har brukt Clearvin krem ​​i 2 måneder, så jeg kan allerede si min mening om det. Jeg liker det veldig i konsistens og lukt. Jeg bruker den bare om natten. Fukter godt, tørker kviser, og det er færre av dem. Jeg håper at det vil bidra til å fjerne små arr, men jeg har ikke lagt merke til effekten ennå.

Jeg tok Clearwin-lotionen fra apoteket. Huden min er ikke problematisk, men på menstruasjonstiden kommer det alltid ut et par kviser, etter at spor er igjen, som jeg prøver å fjerne. Jeg likte kremen, konsistensen er som micellar vann, lukten er urte, behagelig. Flekkene ser ut til å begynne å lyse.

Jeg har fet hud, så jeg brukte bare Clearvin om natten. Først smører du på, og ansiktet skinner mye, så blir det gradvis absorbert. Om morgenen fuktes huden, det er ingen tørrhet, fargen har blitt sunnere. Av minusene - mannen klaget over den skarpe lukten. Men det virker for meg - normalt.

Jeg har strekkmerker på mage og bryst etter graviditet. Nå spiser jeg mat, så jeg ba apoteket om et middel for ikke å skade babyen. Vi anbefalte den ayurvediske kremen "Clearvin". Lukten er ikke irriterende, den absorberes godt. Jeg får se hvordan det viser seg. Så langt har det gått 2 uker, men jeg ser ingen sterk effekt.

Jeg bruker Klirvin krem ​​og krem. Ganske gode midler - de er relativt billige, det har en effekt, generelt, jeg liker det. Nylig så jeg en nyhet - håndkrem "Clearvin". Jeg tok det på prøve. Lukter godt, absorberes raskt. La oss se hvordan han takler mine evig tørre hender.

Jeg har brukt Clearvin-krem lenge, så jeg bestemte meg for å prøve kremen. Produsenten skriver at det hjelper med flekker. Men jeg så ingen sterk effekt. Riktignok brukte jeg den ikke regelmessig. Flekkene har blitt lysere, men har ikke forsvunnet helt. Må kjøpe og bruke regelmessig.

Jeg forventet ikke dette! Vi kan si at et øreverktøy virkelig fungerer! Jeg har brukt Clearvin krem ​​i bare 4 dager, og jeg kan allerede se resultatet. For det første forsvant de mørke sirkler om morgenen under øynene, og for det andre ble frisk kviser frisk, sporene etter gammel kviser ble lettere. Jeg er veldig fornøyd og vil fortsette å bruke den.!

Lotion "Clearwin" er et godt middel! Liten praktisk flaske med dispenser. Selve lotionen er lett, du må bruke den punktvis og skyll av. Det fjerner overflødig oljebrønn, tørker huden litt. Uten krem, tok det meg 5-6 mattservietter om dagen, nå bare 2.

Jeg kjøpte Clearwin på nærmeste apotek. Kremen ble anbefalt av en venninne som fjernet strekkmerker etter fødsel og pigmentering i ansiktet hennes. Det viser seg at det også hjelper med kviser. En måned senere ryddet ansiktet mitt opp! Brune og rosa flekker forsvant etter kviser, hudormer ble mindre.

"Clearvin" kremen hjalp meg mye mot strekkmerker. Det er synd at jeg ikke har brukt det ennå under graviditeten. Det var mange strekkmerker, spesielt på magen. Så bredt, rødt! Skrekk! Jeg begynte å smøre, etter en måned la jeg merke til at de gikk ned. Etter seks måneder begynte huden å se mye bedre ut. På tide å få åpent badetøy ut av skapet!

Jeg kjøpte Clearwin for å fjerne et 3 år gammelt arr på armen. Før det smurte jeg ikke på det med noe. Kremen er behagelig, den lukter urter, ayurvedisk, men de lager den her. Etter to uker så jeg endringer, arret lyser opp, ser ut til å avta. Og sønnen min låner ofte kremen fra meg, han har ungdomsakne, smører dem, betennelsen forsvinner.

Jeg elsker alt naturlig når jeg leser at "Clearvin" -lotionen er ayurvedisk - jeg tok den uten å nøle. Jeg har problemhud, fet, med kviser. Jeg brukte kremen i henhold til instruksjonene, etter 2 måneder begynte effekten å vises. Huden ble renere, glansen forsvant. Så ikke forvent øyeblikkelige resultater, lotionen fungerer - men som all naturlig kosmetikk, gradvis!

Jeg kjøpte Clearvin-kremen på anbefaling av en hudlege. Huden min har vært problematisk siden jeg var 14 år gammel. Nå er jeg 25, men noen ganger strømmer det ut, og det er også kviser arr på alle kinnene mine. Jeg brukte den i 2 måneder i henhold til instruksjonene. Resultatet er ikke dårlig. Arrene har jevnt seg ut, selvfølgelig ikke helt, men ikke så iøynefallende. Røde flekker forsvant, og mindre kviser vises.

Jeg fant ut om den fantastiske kremen "Clearvin" på Internett. Vurderinger var veldig oppmuntrende, og jeg kjøpte den. Problemet mitt er kviser i ansiktet. Et rør med en beskyttende membran, som jeg virkelig likte. Lys rosa krem, behagelig konsistens. Jeg påførte den under sminke, kremen rullet ikke. Brukt en måned. Wow, ikke noe resultat. Selvfølgelig utlignet hudfargen, sporene av kviser lysnet litt. Men for en slik pris, og det er ikke dårlig.

Jeg har problemhud siden ungdommen min. Hva har jeg ikke prøvd! Jeg lette etter "Klirvin" med vilje, ba en venn fra en annen by om å kjøpe og ta med den. Jeg vet ikke hvilket volum den fremdeles har, men de kjøpte et rør på 25 ml. Veldig liten, men den trenger ikke påføres over hele ansiktet. Kviser vises fortsatt i samme mengde, men betennelsen forsvinner raskt. Kremen fukter godt og fjerner tørrhet. Jeg vil fortsette å observere.

Jeg tror at du alltid må ta vare på skjønnhet, selv når du bærer en baby. Så snart jeg fant ut at jeg var gravid, bestemte jeg meg umiddelbart for å ta forebygging av strekkmerker. Det viste seg at det er veldig vanskelig å finne kremer og salver som kan brukes av gravide. Apoteket foreslo for meg "Clearvin", som er en ayurvedisk urtekrem. Jeg brukte den i alle 9 måneder i henhold til instruksjonene, og deretter et år til under GW. Jeg er glad. Ingen strekkmerker! Noen vil si - arv! Nei! Moren min har forferdelige striper over hele magen etter 2 svangerskap. Men jeg dukket ikke opp! Så kremen fungerer!

I løpet av de siste par årene har huden forverret seg mye - kviser, hudormer, betennelse. Jeg gikk til legene, sa de - hormonelle problemer. Jeg ble behandlet, men kvisen forsvant ikke. Jeg kjøpte "Clearwin" på apoteket, jeg hadde prøvd mange ting før. Kremen hjalp virkelig! Etter en måned ble huden renere, betennelsen forsvant nesten, og det er ingen spor av kviser. Jeg vet ikke hva som hjalp akkurat - kremen eller behandlingen, men jeg er veldig glad! Og jeg vil definitivt kjøpe et rør i reserve!

Clearwyn er min frelser! På slutten av eksamen gikk jeg for å rense ansiktet mitt, jeg trodde at alt X ville gro. Aha, hvor er det! Kvelden før eksamen gikk jeg nesten og gråt foran speilet. Da husket jeg på "Klirvin", jeg bruker det med jevne mellomrom mot kviser før menstruasjon. Smurt for natten. Om morgenen hoppet jeg bare av glede! Ingen røde flekker eller skorper! Selv en stiftelse var ikke nødvendig!

Bruk av Klirvin for arr etter kviser: funksjoner, anmeldelser

Kviser, en konstant følgesvenn av en person gjennom hele livet, uavhengig av alder, kjønn og andre egenskaper. Disse støtene er mye bry. Årsakene til utseendet er forskjellige, dette er økt svette, underernæring, funksjonsfeil i talgkjertlene, hormonell. Clearvin fjerner forskjellige merker (fra arr) perfekt fra hudoverflaten.

  • Handling
    • Sammensetning
    • Bruksanvisning
    • Effektivitet
  • Anmeldelser

Handling

Klirvin har helbredende egenskaper og trenger dypt inn i huden, noe som gjør den fast og elastisk. Forstyrrer dannelsen av melanin, som forårsaker hudsykdommer. Åpner porene, stimulerer fornyelsesprosessen. Kosmetologer anbefaler clearvin krem ​​for å fjerne kviser arr.

Ved konstant bruk fremmer det resorpsjonen av kviser, aldersflekker, rødhet. Clearvin krem ​​har en dyp effekt på huden, forbedrer blodsirkulasjonen, renser fra giftstoffer, fukter, helbreder riper og kutt. Små sår leges flere ganger raskere uten å etterlate arr eller arr. Legemidlet vil dekke strekkmerker uten spor.

Sammensetning

Kremen inneholder gurkemeie, som har desinfiserende egenskaper. Tankan bhasma og yashada bhasma, beskytter huden mot de skadelige effektene av sollys, og strammer også porene. Bivoks har en desinfiserende effekt. Lodhra og Vaccha normaliserer talgkjertlene. Aloe pleier og gir fuktighet til huden, og gir den et sunt utseende. Neem, har en rensende, anti-aldrende og antiseptisk effekt. Amla inneholder mye C-vitamin.

Bruksanvisning

For behandling av strekkmerker, utslett, kviser, kviser og andre hudproblemer, bør Klirvin brukes hver dag. Ved å bruke den på problemområder før sengetid. I spesielt avanserte tilfeller anbefaler kosmetologer å bruke kremen 2 ganger om dagen. Varigheten av bruken avhenger av mange faktorer:

  • Alder.
  • Graden av betennelse i huden.
  • Intensiteten av utslett.
  • Metning av pigmentering.

Men for et minimumsresultat, må du bruke det innen en måned.

Effektivitet

Mer enn halvparten av menneskene som har brukt Clearvin, har rapportert om positive effekter på hudforholdene, spesielt etter kviser. Fargen forbedres, aldersflekker, strekkmerker forsvinner, arr reduseres.

Legemidlet tilhører ayurvediske midler (alternativ medisin) og inneholder ikke antibiotika og medisinske ingredienser som kan ha en negativ effekt på kroppen. Kremen har ingen bivirkninger og kontraindikasjoner.

Anmeldelser

Jeg brukte kremen i ett år. Brukte 2 rør. Hun ga ham en ny sjanse mange ganger, men miraklet skjedde ikke. Clearwin hadde lett etter krem ​​i lang tid. Jeg lærte først om det fra anmeldelser på nettstedet. Det har blitt anbefalt av alle som et godt middel for å redusere kviser. Hun gikk til alle apotekene på jakt etter Klirvin. Som et resultat bestilte jeg det via Internett. Jeg kjøpte 2 rør på en gang. Det kostet 70 rubler stykket, volum 25 g. Sammensetningen ble laget i Moskva-regionen av CJSC RealKosmetik. Jeg vet at det er en indisk versjon, og den blir høyt rost i vurderingene. Men jeg kom over en krem ​​av russisk produksjon. Selv om rørvolumet er veldig lite (25 g), er kremen veldig fet konsistens, du kan ikke smøre mye av det.

I mange anmeldelser leste jeg at sammensetningen er 100% naturlig og trygg, men jeg fant en mer detaljert sammensetning i instruksjonene. Og alt er ikke så rosenrødt der: Parafinum Liquidum, Aqua, Seed Oil, Glyceril, Cetearyl Alcohol, Glyceril, Dimethicone, Glyceril Stearate, HERBAL COMPLEX, Ceteareth-20, Boric Acid, Hydroxycitronellal, Ceteryl Sulfosuccinate oxide, Talcodium,.

Klirvin kremrosa farge, behagelig aroma. Hele leiligheten lukter gress. Teksturen er veldig fet og absorberes i huden i lang tid, noen ganger hadde den ikke tid over natten. Å stå opp om morgenen med et fett ansikt, ikke en veldig behagelig følelse, og hvis dette hadde en effekt.

I henhold til instruksjonene skal Klirvin påføres 2 ganger om dagen, og massere huden grundig. Jeg prøvde å gjøre alt som det ble skrevet, men du blir ikke hjemme hele dagen. Makeup passer ikke på ham, alt flyter. Jeg måtte bruke den utelukkende om kvelden. Bruken skjedde på våren, jeg merket ikke resultatet. Kviser dukket opp med samme regelmessighet, arrene ble ikke mindre etter det, blåmerkene under øynene forsvant ikke. Etter å ha fullført det første røret bestemte jeg meg for ikke å åpne det andre med en gang. Den fant sin bruk på høsten, når huden min trenger økt fuktighet. Og her viste han seg godt. Selv med en forsømt hudtilstand, når peeling er synlig, går alt tilbake til det normale på to dager.

  • Nærer og gir fuktighet til huden.
  • Pris.
  • Lukt.
  • Vanskelig å få.
  • Høyt fettinnhold, kan bare brukes om natten.
  • Fett følelse i ansiktet.
  • Fjerner ikke kviser, arr og betennelser.
  • Under øyeposer og mørke sirkler har ikke blitt mindre.

Jeg finner sjelden noen kremer som passer på grunn av hudens natur. Jeg kom over Clearvin i det nye apoteket vårt, jeg husket navnet og gikk for å lese anmeldelser på Internett. Meningene om kremen er veldig kontroversielle. Til tross for det store antallet negative anmeldelser bestemte jeg meg for å ta sjansen. Røret mitt av Klirvin kostet meg 80 rubler, men en uke senere fant jeg det for 65 rubler. Kremen er pakket i en pappeske med et bilde av en jente. Sammensetningen er fullstendig beskrevet på innsatsen og er relativt naturlig, vekt - 25 ml. Fargen er rosa, konsistensen er behagelig og ikke for fettete.

Jeg brukte kremen i 2 måneder. Når det gjelder konsistens og lukt, tilfredsstilte han meg helt. Jeg bruker den bare før leggetid. Som en fuktighetsgivende krem ​​viste seg å være god, men som et middel mot kviser og arr, er effekten ikke merkbar.

Hvis du trenger en god fuktighetskrem til en overkommelig pris, kan du trygt kjøpe Clearvin. Han er ikke i stand til mer.

Jeg leste mange motstridende anmeldelser om Klirvin. For noen hjelper det å bli kvitt kviser, strekkmerker, arr. Andre bruker den bare som fuktighetskrem. Jeg vil dele min erfaring.

Jeg kjøpte Corvil for mer enn et år siden, plutselig strømmet mye kviser ut og jeg begynte raskt å lete etter et middel. Prisen var veldig lav, bare 50 rubler for 25 g. Men til tross for denne vekten var det mye krem. Nok til mer enn en måned med intensiv bruk.

På emballasjen ble jeg tiltrukket av ordet "ayurvedisk". Jeg bestemte meg for å lese komposisjonen: Harad, Nim, Vaccha, Gurkemeie, Lodhra, Kaifal, Manjista, sesamolje - 16%, aloe vera, bivoks, Tulsi, Tankan bhasma, Sangazire, Yashada bhasma. Lagringsperiode - 5 år. Opprinnelsesland - India.

Huden min er fet, så jeg kunne ikke bruke den om morgenen og om dagen. Etter påføring er ansiktet veldig skinnende til det begynner å absorbere seg. Klirvin smurte på renset hud et par timer før sengetid. Resultatet fra kremen var, spesielt i de tidlige dager. Huden min ble frisk opp, fikk farge, ble fløyelsaktig. For å feire løp jeg til apoteket og kjøpte et annet rør. Etter et par uker ble sammensetningen mindre absorbert i huden. Den oljete glansen fra kremen forble jevn om dagen. Hele leiligheten luktet som en lukt. Jeg bestemte meg for å ta en pause i noen uker og la merke til at huden min ble tilbake i sin opprinnelige tilstand..

Clearvin krem ​​fukter huden perfekt, selv de dypeste lagene. Dette får henne til å se fløyelsaktig og sunn ut. Det samme skjer med etterligning av rynker. Den tykke konsistensen av sammensetningen fyller ganske enkelt alle uregelmessigheter. Jeg bruker fortsatt kremen innimellom. Nylig sto jeg ved bussholdeplassen i 40 minutter, og det var sterk frost ute. Da jeg kom hjem, smurte jeg den med Clearwin, og neste morgen var huden fløyelsaktig igjen. Jeg gjorde bare en konklusjon - en god fuktighetskrem som er verdt pengene. Men jeg så ikke de "magiske" effektene på utjevning av arr, arr og kviser, og slike anmeldelser er funnet.

I løpet av hormonforstyrrelsen dukket akne opp på kinnene mine, og jeg begynte å drømme om å finne glatt hud igjen. Jeg ble kvitt dem, men overflaten ble grov og stygg. Jeg prøvde mange produkter (Mederma, Darsonval, Kontraktubeks), konsulterte en kosmetolog. Men resultatet var null, bare bortkastede penger. Når jeg leste anmeldelser på Internett, snublet jeg over en omtale av Clearwyn. Da jeg var på apoteket igjen, så jeg det på hylla og bestemte meg for å kjøpe.

  • Nærer huden.
  • Naturlige ingredienser.
  • Lav pris (det avhenger helt av byen du bor i, for eksempel i Novosibirsk - 50 rubler, og i St. Petersburg - 90 rubler).

Det var bare ett minus, jeg fikk små prikker som klødde. En av komponentene forårsaket meg allergi. Men det dukket bare opp under øynene, det var ikke på resten av ansiktet. Etter en stund gikk også denne negative effekten. Det er vanskelig å få Klirvin på apoteket, det blir raskt utsolgt. Nylig har jeg kjøpt den online. Kremen hjelper ikke umiddelbart, og det tar flere måneder for et synlig resultat. Etter å ha brukt den i et år har jeg bare positive inntrykk. Hvordan han glatter strekkmerker og arr (les anmeldelser) kunne jeg ikke bekrefte, jeg har dem rett og slett ikke. Det koster definitivt pengene sine, jeg vil kjøpe mer.

Alle kvinner vil ha perfekt hud, jeg har problemhud. Hele livet hadde jeg kviser. Jeg har prøvd mange produkter, både dyre og billige. Ved 28 år er huden min fortsatt fet, det er svarte flekker. Og så jeg lette etter hvordan jeg skulle fjerne kviser. Så ifølge vurderinger fant jeg Clearvin-kremen. Jeg kjøpte den på apoteket for 45 rubler. Settet inneholdt en instruksjon der alt er beskrevet i detalj. På esken ble jeg overrasket over sammensetningen, bare naturlige ingredienser. Men på innerforingen, der det er skrevet mer detaljert, er ikke alt så rosenrødt. Rosa krem ​​med fett konsistens og sterk urtelukt.

Jeg påførte Klirvin på ansiktshuden, smurte den 2 ganger om dagen. Røret varte i en måned med slik bruk. Kremen absorberes dårlig, og etter 45 minutter forblir huden fet. Sammensetningen er veldig tett og sprer seg ikke så lett over overflaten. Det var ikke noe ubehag etter påføring. For huden min er den veldig tung og taklet ikke oppgaven med å gi næring og fuktighet. Resultatet etter bruk er merkbart, men det tar mer enn en måned å passere. Generelt er jeg fornøyd med et veldig godt produkt for en slik pris. Det viktigste er å bruke den regelmessig, og det vil glede deg.

Clearwin anmeldelser etter vannkopper

Jenter, si meg, er det mulig å fjerne effekten av vannkopper fra ansiktet: tepper på huden? Det virker for meg at dette ligner noe på det som er igjen etter kviser, men det er vanskelig å sammenligne, fordi Jeg hadde ikke slike problemer selv.

Barnet hadde vannkopper nylig, de resterende sporene belastet meg litt, jeg vil at huden skal være glatt og jevn. Legen forstår meg ikke, han sier: "Det er ikke et arr over hele ansiktet.".

Det er klart at vi ikke snakker om sliping, lasere osv. interessert i muligheten for å fjerne denne skitten fra ansiktet, og gjenopprette huden.

  • Merkelapper: ansikt, pichalka, råd, problemhud, kviser
  • 33 kosmetiske poser
  • Å svare
  • Link
  • Dele denne
  • Å svare
  • Resonneringstråden
  • Link
  • Å svare
  • Resonneringstråden
  • Link
  • Å svare
  • Resonneringstråden
  • Link
  • Å svare
  • Forelder
  • Resonneringstråden
  • Link
  • Å svare
  • Resonneringstråden
  • Link
  • Å svare
  • Resonneringstråden
  • Link
  • Å svare
  • Resonneringstråden
  • Link
  • Å svare
  • Forelder
  • Resonneringstråden
  • Link
  • Å svare
  • Resonneringstråden
  • Link
  • Å svare
  • Resonneringstråden
  • Link
  • Å svare
  • Forelder
  • Resonneringstråden
  • Link
  • Å svare
  • Resonneringstråden
  • Link
  • Å svare
  • Forelder
  • Resonneringstråden
  • Link
  • Å svare
  • Resonneringstråden
  • Link
  • Å svare
  • Forelder
  • Resonneringstråden
  • Å avdekke
  • Link

Tilgi meg for at jeg ikke har svart på spørsmålet. men jeg er enig med legen din. Jeg har denne "gropen" fra vannkopper i ansiktet mitt (jeg hadde vært syk i en alder av 12 år, kjammet den ikke - men den var fortsatt), den er ganske stor, men den kom aldri inn i hodet på meg for å fjerne den (selv om jeg bare gikk for å fjerne føflekken med en laser). Generelt virket det alltid for meg at dette var et slikt høydepunkt - det er da jeg møter disse sporene hos mine bekjente.
Det er bare at det på en eller annen måte er litt støtende at det viser seg å være en så direkte mangel på utseende, "skittent triks", ahem;)

Og om emnet - vent, ikke få panikk, det er mer enn sannsynlig at de snart vil flate seg ut sporløst. Men hvis ikke, så vil du allerede tenke på sliping, bare barnet vil vokse opp litt mer. Fra salver - jeg tviler på at noen vil hjelpe nå.

Redigert kl. 2012-04-08 19:48 (UTC)

  • Å svare
  • Resonneringstråden
  • Link
  • Å svare
  • Forelder
  • Resonneringstråden
  • Å avdekke
  • Link

Esli shrami uje est ', daje ne svejie, mojno ih so vremenem sgladit' Kontraktubeksom (Kontraktubeks). Esli svejie, ili zatianuvshiesya ranki, eche lu4she.

V apteke kupite u vtirayte v shramiki. Prichey, suhosti, ni4ego ne vizivaet.

V amerike ya kupila drugoy analog, kak nazivaetsya ne pomnu.

Redigert kl. 2012-04-08 20:28 (UTC)

Hvordan vannkopper nå behandles hos barn?

Vurdering: +31
Angelochka
31. mai 2013ti112835
HTML-kode:
BB-kode for forum:

Hvordan vil det se ut?


Hei mammaer!
Fortell meg hvordan vannkopper behandles hos barn nå: behandlingsregime, er det mulig å bade, er det nødvendig å smøre det?
Jeg er interessert på grunn av det faktum at jeg ikke stoler spesielt på vår distrikts barnelege
Takk på forhånd for svarene Les fullstendig

Dagbok til "Barnas" -gruppen:

Men en dag vil hun bli syk uansett

selv om de sier at det også er nyttig å bli syk

uten alle skrekkhistoriene om vannkopper i voksen alder.

et par arr - fjernet med clearvin eller cotratubex

barnelegen foreskrev acyklovir: tabletter som skal tas oralt

det var en suspensjon av hvit farge, jeg vil se etter navnet nå.

nå, som alle barneleger fortalte meg, behandler de ikke strålende grønt

Du kan skrive inn som og legge igjen en kommentar.

Du kan laste opp videoen din til nettstedet vårt Videoreka.ru og sette det inn i innlegget ditt, for dette, kopier koden under videoen og lim den inn i skjemaet nedenfor.

Hvis du vil sette inn en video fra Youtube, klikker du på "Del" -linken under videoen, velger "HTML-kode", kopier og lim den inn i skjemaet nedenfor.

For å legge til denne videoen i artikkelen, kopier og lim inn følgende kode hvor du vil..

Arr fra vannkopper.

Jeg er mest bekymret for gropene i ansiktet. det var ikke sår, ikke arr, men groper. De er så slående ennå dette ansiktet

Er det virkelig ingenting å hjelpe? Vil gropene forbli?

Contractubex vil ikke hjelpe med groper? Hvordan trekke av huden slik at det ikke er noe "hull".

Jeg rotet gjennom Internett i går - mange har disse gropene

Så jeg er bekymret - vi har fortsatt veldig dype groper, selv om jeg ikke klødde eller plukket dem. Jeg tror kanskje de fortsatt er friske - kanskje du kan gjøre noe for å hjelpe, trekke dem av
bare stygt - rett i ansiktet, som flaks ville ha det, veldig dypt

Datteren plukket ikke, klødde seg, rev ikke av, hun var generelt redd for å ta på dem (jeg var veldig redd)) - den mest støtende - og det er 6 dype groper i ansiktet hennes
som flaks ville ha det alle gropene i ansiktet jeg så ut - det er mange merker på kroppen, men ikke en eneste grop - alt er i ansiktet ((
Av en eller annen grunn var det opprinnelig de største og tykkeste skorper i ansiktet, de falt av seg selv, og under dem var det groper!

vi ble nettopp syke, dvs. groper er fortsatt "friske"

kelo-cat eller dermatics - vil de hjelpe med groper? vi har ikke arr!
Og hvilke av disse stoffene er bedre: kelo-cat eller dermatics? Hva er den beste måten å glatte ut huden? Det viser seg at vi trenger å fjerne hullet, trekke av huden.
Jeg så, stoffene er ikke billige i det hele tatt, men jeg vil finne det. Det er fortsatt ikke tilgjengelig på alle apotek.

Og du har selv personlig brukt slike stoffer?

Og etter vannkopper har du også groper?
Og KURIOSIN hjalp deg.
Det jevner ut huden ved å fjerne groper.
vi har ingen arr, vi ser ut til å ha dype depresjoner i ansiktet

Du skriver om en gel eller en løsning?

På apoteket spurte jeg apoteket om gropene etter vannkopper. En ung mann, å dømme etter måten han fortalte meg et helt foredrag om hva slike stoffer består av, etc. - Jeg konkluderte med at han på instituttet var langt fra en dårlig student. Så han fortalte meg at slike spor vil forbli og ingenting kan fjernes
Curiosin - i vårt tilfelle passer det ikke sikkert - vi er fremdeles små og det tørker huden veldig mye - det er mye sink
Jeg kjøpte Dermatex. Kanskje han vil hjelpe oss i det minste litt = litt, selv om det er lite håp.
Ytterligere to kvinner fra køen med opplevelsen av vannkopper sykdom hos sine barn og barnebarn deltok i samtalen vår - gropene forsvinner ikke selv med alderen, de blir litt mindre dype, men de går ikke sporløst bort (((

For øvrig koster Dermatex et lite rør på 1310 rubler

Jeg vil smøre
Kan noen fortelle deg noe nyttig fra deres erfaring

da kan slike groper fremdeles dannes fra alt for hyppige bruksområder med strålende grønt

hmm, jeg smurte de skorpene med strålende grønt ofte, burde jeg vite på forhånd
de var veldig tykke, harde, store

selv om jeg smurte mange skorper på kroppen flere ganger - der forble alle overfladiske spor uten groper

Nå har jeg lagt til følgende informasjon:
Typer arr (http://www.dermatix-gel.ru/pages/tipy_rubcov.html)
Eventuelle avvik fra den naturlige sårhelingsprosessen kan føre til patologisk arrdannelse.

Det er følgende typer patologiske arr:

Atrofisk
Hypertrofisk
Keloid
Atrofiske arr er vanligvis små, runde bulker som ligger under nivået på den omkringliggende huden. Disse arrene, vanligvis av kviser eller vannkopper, er forårsaket av utilstrekkelig dannelse av bindevev..

I kontrast er hypertrofiske og keloid arr overflødige. Deres dannelse er assosiert med det altfor intense arbeidet til den cellulære matrisen. Slike arr dannes på stedet for brudd på hudens integritet: på grunn av sår, brannsår, kirurgi, ørepiercing eller tatovering.

Hypertrofiske arr opptrer vanligvis i løpet av få uker etter hudskader og kan vokse over tid. Det er imidlertid ikke mulig å si på forhånd om dette eller det arret vil løse seg spontant, uten behandling. Det hypertrofiske arret får sitt endelige utseende omtrent et år etter sårets utseende, i utseende ligner det en turné som tårner seg oppover overflaten av huden.

Det viser seg at vi har atrofiske arr? Etter beskrivelsen å dømme, ja (jeg er ikke medisin, det er vanskelig for meg å finne ut av det)

OG
DERMATIX brukes til:

= forbedring av det formede arrets kosmetiske utseende, som inkluderer reduksjon i størrelse, økning i elastisitet, samt reduksjon av pigmentering av hud arr etter sårheling;
= for å forhindre dannelse og behandling av keloide og hypertrofiske arr etter operasjon, brannskader eller andre skader i de tidlige stadiene umiddelbart etter sårtilheling.

Det viser seg at jeg kjøpte feil ting? Dermatikk i vårt tilfelle er ubrukelig å smøre.

Clearwin anmeldelser for vannkopper arr

Å, mødre... sønn, 6 år, hadde vannkopper. Hun lot den ikke ripe, hun smurte den med en rosa ting. Skorpene faller av seg selv, og hvite arr forblir under dem (((er dette for alltid? Du kan smøre noe annet eller allerede alt)?
Og hva gjorde jeg galt?
veldig opprørt (han har disse arrene på armene og på nakken (((Jeg er veldig redd for ansiktet mitt (((

De vil passere, om et år er det ingen spor i ansiktet mitt

De vil passere, om et år er det ingen spor i ansiktet

Jeg tror jeg kan smøre noe... og jeg rev ikke av skorpene (jeg ser på bilder av mennesker i så forferdelige hull og blir lei meg (

Mine har fortsatt hvite flekker, mer enn 2 år har gått (

Jeg tror jeg kan smøre noe... og jeg rev ikke av skorpene (jeg ser på bilder av mennesker i så forferdelige hull og blir lei meg (

ikke bekymre deg! alt vil gjøre. datteren min var 5,5 også, og spesielt ansiktet hennes ble sterkt skadet. mannen var syk med datteren sin. han så så mye ut som en bikube. etter vannkopper i en måned kunne jeg ikke barbere meg eller klippe meg. ikke et eneste arr gjenstår nå. til og med mannen min. smurte ikke ut noe

Sønnen min hadde vært syk for en måned siden, hvite prikker forble på kroppen hans, og det er et lite arr på haken hans, jeg tror det vil forbli, men legen sa at de hvite flekkene vil passere.

Datteren min hadde hvite arr på kroppen (merkbart på den garvede huden) Men jeg har ikke... selv om utslettet i seg selv var mer og jeg rev av skorpene (hadde vært syk for et år siden) Xs på hva det avhenger av. Men hvis du har vært syk nylig, så er det ikke i det hele tatt veiledende... alt kan gå over tid

Sønnen har et enormt arr på nesebroen, nærmere pannen. Dette var hans første hovedmerke, faren vår uten å vite det (trodde noe satt fast) rev såret av.. Far ville at det skulle krasje etter det, for å være ærlig. Nå har babyen en livslang påminnelse om pappas dumhet ((

Datteren min har passert 3 år etter vannkopper. Den hvite prikken på huden på nakken var igjen. Og en hvit prikk med en depresjon i auricleen. Hun rev av begge disse hetteglassene under sykdommen. Resten gikk sporløst.

Jeg la ikke noe på arrene mine.

Can Contractubex kan brukes

Som 29-åring var jeg syk for et par med barn) i ansiktet mitt som var skrekk, jeg var også veldig redd. 4 måneder har gått, ingenting er synlig, selv om noen av dem også utilsiktet revet av, flekkene forsvant i løpet av 2 måneder. Sønnen hadde vært syk 2,5 måneder, også har det gått 5 måneder siden den tiden, han har små depresjoner i ansiktet fra skorper også, jeg håper det vil gå. Datterens 4 år på nesebroen forsvant ikke lenge, men nå er den ikke lenger der (men hun hadde også noen få utslett)

Sønnen min har ett arr på kinnet...

Jeg var syk som barn, før skolen

Det er et par groper i ansiktet. Ikke kritisk, men de forsvant ikke ((

Prøv å salve contractubex? Eller kjøp clearvin, det er billig og dets anmeldelser er utmerkede (men sørg for å se hva indiumprodusenten var.)

Jeg har fremdeles et merke i pannen (ikke hvit, ikke særlig merkbar, men likevel... Kan salve noe med anti-arrdannelse - den samme contractubexen (jeg vet ikke om det er mulig for barn.) Eller en analog av noe slag, slik at arrene løses bedre opp.

Jeg har mange pockmarks. Syk ved 12 år.

[610823023] -3 mai 2011 14:16

Siste -
14. desember 2019 00:12
Gå til

[3142165920] - 17. mars 2012, 23:34

To uker. Jeg ble syk med vannkopper tilbake (((. Som barn gikk denne infeksjonen på en eller annen måte forbi meg. Nå, når kvisen har tørket opp og falt av, forblir forferdelig rosa flekker i ansiktet og i hele kroppen! Jeg er bare hysterisk, jeg er veldig redd, fordi Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre i denne situasjonen. SOS, enn du kan fjerne denne HORROR. Gi beskjed snart.

[883898964] - 22. mars 2012 klokken 15:54

Jeg er 25 år gammel, hadde vannkopper for 2 måneder siden. Arr forble både i ansiktet og på kroppen, noen steder var det rosa flekker på flekkene på pockmarksene. De sier at om et år skal alt passere og flate ut. Selv observerer jeg og merker at arr virkelig avtar over tid. Apoteket anbefalte Mederma gel. Prøv det! Det koster litt over 500 rubler!

[2825849014] - 25. mars 2012, 12:42

Å gud hva snakker du om. Jævla, jeg har hull i ansiktet, groper, hull, da de også kan kalles UUUUUUZHASSSSSSSSSS. vennligst hjelp meg hva jeg skal gjøre. 21 dager ble 8. mars nøyaktig, men 25. mars er det fremdeles hull og de klør

[3223473690] - 2. april 2012, 10:13

men ved 13-14 år forblir flekker etter vannkopper. si ja eller nei.

[2279665259] - 10. april 2012, 19:49

Det er bare forferdelig. Jeg hadde vannkopper for to uker siden! Flekkene er kilometer. Huden min var alltid ren, det var ingen kviser, og nå... Jeg hater det. fortell meg hva jeg skal gjøre med disse røde flekkene. på ben, rygg, armer, ansikt.

[913631196] - 16. april 2012, 21:28

[913631196] - 16. april 2012, 21:29

det er forferdelig å gå ut sånn

[499216452] - 22. april 2012, 14:27

Ja, jenter... og jeg er i rekkene dine. Jeg er 29 år, nå har jeg vannkopper på 4. dag, jeg tildelte sønnen min... den høye temperaturen varte veldig lenge, kløen er forferdelig. Jeg prøver å ikke røre eller klø på noe. en varm dusj lindrer kløen godt. i møte med et mareritt! savnet en firmafest på jobben - det er synd! og hvordan jeg skal gå på jobb vil jeg ikke tenke på! teamet er stort sett mannlig... det er synd... men jeg håper fortsatt at det ikke blir arr...

[3949426425] - 26. april 2012, 09:25

Jeg er 16 år, og jeg er syk i 5 dager, skorpene tørker allerede ut, men ingen har ennå falt av. Her leste jeg kommentarene og med skrekk forstår jeg at dette også venter! Generelt sett, hvor mye mer smerte etter den første tørkingen? Og hva betyr å begynne å bruke på forhånd for å forhindre flekker og bulker?

[1200785322] - 30. april 2012 kl 19:08

ehh... Jeg ble syk med vannkopper for 8 dager siden, allerede den niende, og det er fortsatt fem flekker igjen i ansiktet mitt, og på torsdag er det ikke praktisk å gå på skolen i det hele tatt (fordi jeg ikke hadde noen hudproblemer før), du kan gi råd om hva slags helingssalve... xxxx

[217056022] - 17. mai 2012 kl 09:57

For et år siden var jeg syk med vannkopper, var 18 år gammel. Tåles hardt, spesielt psykologisk)) Jenter, ikke smør flekker med strålende grønt! Jeg smurte kvisene hennes på kroppen hennes, så det var arr! Det var også store bobler i ansiktet mitt, og det er bra at jeg var redd for at jeg ikke senere skulle vaske den strålende grønne fra ansiktet mitt og smurte det med en gjennomsnittlig løsning av kaliumpermanganat pluss et par ganger om dagen tørket jeg ansiktet med alkoholtinktur av ringblomst. Så ansiktet mot slutten av sykdommen var praktisk talt uten flekker), men kroppen ble ikke bare vasket fra strålende grønn, men det hele var flekkete. Contractubex hjalp. Ble smurt med dem nesten hver time. Det riper fremdeles fra ham, det er viktig å ikke berøre salven. Vel, jeg solte meg seks måneder senere) nå er huden i orden) det er bare 3 små arr, der det var sunne blemmer (

6 mm). men de er ikke så merkbare)

For et år siden var jeg syk med vannkopper, var 18 år gammel. Tåles hardt, spesielt psykologisk)) Jenter, ikke smør flekker med strålende grønt! Jeg smurte kvisene hennes på kroppen hennes, så det var arr! Det var også enorme bobler i ansiktet mitt, og det var bra at jeg var redd for at jeg ikke skulle vaske den strålende grønne fra ansiktet mitt senere og smurte det med en gjennomsnittlig løsning av kaliumpermanganat pluss et par ganger om dagen tørket jeg ansiktet med alkoholtinktur av ringblomst. Så ansiktet mot slutten av sykdommen var praktisk talt uten flekker), men kroppen ble ikke bare vasket fra strålende grønn, men den var også alt flekkete. Contractubex hjalp. Ble smurt med dem nesten hver time. Det riper fremdeles fra ham, det er viktig å ikke berøre salven. Vel, jeg solte meg etter seks måneder) nå er huden i orden) det er bare 3 små arr, der det var sunne blemmer (

6 mm). men de er ikke så merkbare)

[491150175] - 28. mai 2012 kl. 14:56

Jeg er syk med vannkopper... i dag er det 9. dag... skorper har sovet i ansiktet mitt, men røde flekker forble, og den største forble under øyet, det er på en eller annen måte uvanlig (kanten er rød og det er noe hvitt inni, og såret er ganske dypt, hva er det?... (kan disse flekkene forbli livet ut? Vennligst hjelp!?

[3545779058] - 29. mai 2012, 17:12

KLIRWIN. fjerner veldig rødhet på bokstavelig talt timer) den overvinner arr og flekker på huden) hjalp meg veldig bra og nå hjelper det! agent nummer 1) og dens sammensetning er helt naturlig! lykke til!

[3545779058] - 29. mai 2012 kl. 17:15

Alesya, klirvin vil hjelpe deg godt) vil fjerne all rødhet på en dag) og det koster omtrent 60 rubler totalt))

[3981844025] - 30. mai 2012, 07:35

hei alle sammen, jeg har vannkopper. Jeg er syk i 20 år allerede i 7 dager, si meg kan du svømme? og du kan rive sårene hvis de allerede faller av seg selv?

[3100121028] - 22. juni 2012, 22:48

Lillesøsteren min hadde denne infeksjonen fra barnehagen. Jeg trodde jeg skulle dø. I tre dager var temperaturen 39, bare i morges falt temperaturen til 35, og da besvimte jeg. Mens de lå i disse tre dagene, verket kroppen veldig, kløe, disse forferdelige kviser overalt, i munnen, strupehodet, men hovedsakelig brystet, magen, ryggen og bak ørene, generelt, redsel. Og alt dette tar i betraktning at jeg har uteksaminert på 3 dager, jeg vet ikke hva jeg skal gjøre... Hvordan gå til eksamen med det forferdelige ansiktet, gi råd om noe for raskt å redusere disse kvisene.

[1822044025] - 1. juli 2012, 00:02

Jeg er 22 og jeg har vannkopper i 9 dager, det er forferdelig, disse kvisene er overalt, til og med i munnen og kjønnsorganene = (((tempoet ble holdt i 7 dager 38-39, hele kroppen verket, jeg nesten døde... nå er alt tørt, 4 kviser har falt av i ansiktet mitt, Jeg smører Atsik med salve, etter kviser forblir det også røde flekker, nær underleppen etter en kvise, som en tuberkel og hvordan du fjerner den? Det er generelt skrekk rundt nesen, den var dekket med en hvit skorpe, jeg rev den av, jeg smør den med krem, men den skreller fortsatt av (eller er det pga. problemhud) på høyre nese et par kviser og en hvit skorpe, så må du også rive den av) det klør over leppen og under nesen, hva du skal gjøre?

[1822044025] - 1. juli 2012, 00:04

du kan ikke rive av, du vil bli dekket av arr, jeg har også 9 dager og jeg smører bor + (det er fra purulente og enkle wavoks og fra arr)

[1822044025] - 1. juli 2012, 00:04

hei alle sammen, jeg har vannkopper. Jeg er syk i 20 år allerede i 7 dager, si meg kan du svømme? og du kan rive sårene hvis de allerede faller av seg selv?

[1822044025] - 1. juli 2012, 00:06

Kupatsa er mulig etter utslett dagen etter, bare en dusj og uten vaskeklut. Lette masserende bevegelser og helst antibakteriell eller babysåpe.

[1822044025] - 1. juli 2012, 00:08

Å gud hva snakker du om. Jævla, jeg har hull i ansiktet, groper, hull, da de også kan kalles UUUUUUZHASSSSSSSSSS. vennligst hjelp meg hva jeg skal gjøre. 21 dager ble 8. mars nøyaktig, men 25. mars er det fremdeles hull og de klør

[1822044025] - 1. juli 2012, 00:09

hvis ripete hull forblir så akk...

[1822044025] - 1. juli 2012, 00:14

Hei, jeg er 27 år gammel, jeg fikk vannkopper etter datteren min, i dag er det 9. dag, det er ikke en gang et spor av grønt noe sted. De eneste rosa flekkene, men de er ikke så forferdelig som wavas og blemmer. Jeg badet hele sykdommen. Spiste overlevde denne skrekken..

[2424728089] - 16. juli 2012, 21:44

Jeg er 26. Jeg ble syk med vannkopper for tre dager siden, temperaturen var over 38, det drysset, men ikke veldig mye. Det er bare en stor boble i ansiktet, stort sett drysset på ryggen og magen. Allerede er det ingen temperatur, det vil si at jeg tåler det relativt enkelt sammenlignet med en gjennomsnittlig voksen. Det som bekymrer meg er at jeg skal til Krim om 2 uker! Pannekake! Er det umulig å sole seg i det hele tatt, eller er det mulig litt? Hva med svømming? Si meg, pliz!

Forresten smører jeg meg med tea tree olje, de sier det er bra. Og alkohol i stedet for å vaske :)

[1797968923] - 8. august 2012 klokka 08:06

Smør med ghee hjemmelaget smør, og om en stund vil alt forsvinne

[4178717570] - 4. november 2012 kl 15:38

Men jeg har vært syk den andre uken, og nå berørte jeg et skorpe i ansiktet mitt. Hva nå. Hullet blir. Jeg prigla den straks med grønne ting. Så jeg vil ikke ha arr... det er synd å tåre))) hva jeg skal gjøre.

[3869425721] - 13. november 2012 00:31

6 MÅNEDER SIDEN Jeg ble syk av denne infeksjonen. ALT I ER.....

[1631515174] - 2. desember 2012 klokken 15:37

hva du skal gjøre hvis sårene har falt bort og røde flekker forblir hva du skal gjøre. Jeg er 16. som dette ((((.

[531394386] - 4. desember 2012, 18:31

skorper fra vannkopper falt av ansiktet mitt som en dag, og rødhet gikk ikke noe hvor jeg skulle gjøre?

[531394386] - 4. desember 2012, 18:32

kan noen kjenne noen folkemåte?

[531394386] - 4. desember 2012, 18:42

Det er bare forferdelig. Jeg hadde vannkopper for to uker siden! Flekkene er kilometer. Huden min var alltid ren, det var ingen kviser, og nå... Jeg hater det. fortell meg hva jeg skal gjøre med disse røde flekkene. på ben, rygg, armer, ansikt.

[646122246] - 17. desember 2012, 13:50

God ettermiddag! fortell meg, jeg har nettopp passert venene, kviser forsvinner fortsatt og røde motbydelige flekker forblir over hele ansiktet mitt, og dessuten har jeg fet hud, hva skal jeg gjøre? hvordan kan jeg raskt fjerne flekker i løpet av en måned, er det mulig? mikrodermabrasion - hva er det, du kan bruke prosedyren etter en sykdom?

[646122246] - 17. desember 2012, 14:42

[3759775039] - 23. desember 2012 kl 20:56

slik jeg forstår det, kan du slappe av, rosa flekker i minst et år, eller til og med i mange år ((((Wow! kapets, og jeg er alle som en pysanka - stygg! Jeg smører med Contractubex, så snart skorper har falt av, kan det hjelpe.) Jeg er så "vakker" å gå for å studere ((((kapets.

[508163161] - 26. desember 2012, 05:16

Nyttårsaften om et par dager, og jeg ble nettopp syk, hele ansiktet mitt er dekket av skorpe.. hver dag gråter jeg, alle planene mine kollapset, smurt med fukortsin og forgjeves, det gnides ikke av ((((((jeg er fortvilet...)

[3667285331] - 16. januar 2013, 14.30

Å skrekk, jeg har vannkopper, jeg er 23 år gammel. Ansikt, nakke, bryst, rygg med forferdelige sår og flekker. Huden i ansiktet er allerede ikke perfekt, problematisk og til og med spor etter vannkopper........... Jeg er bare fortvilet. Alt håp om KONTRAKTUBEX salve (jeg vet ikke om jeg skrev det riktig). De sier det et veldig bra verktøy. Kjærester etter fødsel med denne salven gjorde strekkmerker mindre merkbare. Det viktigste er å umiddelbart begynne å bruke.

[930349892] - 23. januar 2013, 14:49

Jeg er 29 år gammel, jeg ble syk med vannkopper etter at sønnen min hadde gått 2 uker akkurat da sønnen min ble syk (sønnen min er 4 år). Jeg vil si med en gang at alt går over og forblir i fortiden, men hva var den skrekken. Den første dagen er det små utslett og et lite tempo. Fra 2 til 5 dager temp. deretter 38,8 deretter 37,5 slått ned med paracetamol. Utslettene var veldig sterke der det var mulig. Mange skriver at du ikke kan vaske, jeg vasket om natten fra 2 til 3 dager før dette tempoet. slått ned til 37,3 - en rask dusj uten såpe og milepæler og ikke tørker med et håndkle, men blotting. En av nettene sov jeg ikke mye, alt klødde og dagen etter var alt kløe også umulig. Så et par netter tok jeg sovepiller og sov som en baby selv med snorking, selv om jeg ikke snorker. Jeg drakk også mye forskjellige fruktdrikker og suprastin. Oooh zelenka er et eget tema, den ble smurt to ganger om dagen, om morgenen og om kvelden, og kona mi smurte den slik at kroppslegemet rett og slett ikke så ut til å bli tatt og malt med en pensel. Ansiktet var grønt. Hvem bekymrer seg for at den strålende grønne vaskes av, er ikke noe problem i det hele tatt (den beste måten er væske for neglelakkfjerner, du kan også bruke honningalkohol. + Sitronsaft presset inn i det fjerner det godt. + Til alt, for jeg følte meg bedre på dag 6 og tempoet ble normalt Jeg vasket hele kroppen min bare med hånden og såpe, vannet var allerede grønt, men jeg gjorde det raskt for at skorper ikke skulle bli våte. Nå er det nøyaktig 2 uker fra sykdommens begynnelse, det er ikke noe grønt på kroppen i det hele tatt, noen steder er det fremdeles skorper, ettersom folk rådet meg til å ikke rive dem av. Generelt er sykdommen forferdelig bare den første uken, og selvfølgelig, hvis det uten komplikasjoner, var det ubehagelig å se på deg selv, men alt går bort. akkurat nå, vinteren og om sommeren vil de allerede bli helbredet, og det kan allerede være soling, men i ansiktet er det noe, mens huset ikke er så synlig, men du går ut på gaten i frost og redsel, det med et ansikt som etter brannskader. la oss se at det kan hjelpe, ellers er det irriterende hvordan folk ser ut og mest som det er vanskelig, skjønt en mann. SÅ folk har alle tålmodighet og alt vil passere.

Klirvin (krem): anmeldelser, bruksanvisning, apotekpris, analoger

Arr og strekkmerker på kvinnens kropp er alltid en tragedie. Å bli kvitt dem er vanskelig, noen ganger umulig.

Det er også vanskelig å fjerne aldersflekker og blåmerker under øynene. Behandling krever mye penger og tid..

Hvor mye energi tar kampen mot kviser? Få mennesker vet at det er et billig, men effektivt ayurvedisk middel som kan takle alvorlige dermatologiske problemer..

Dette er Clearvin hudpleiekrem og en rekke andre medikamenter under samme merkenavn..

Sammensetning

Klirvin kan trygt kalles et multifunksjonelt middel på grunn av sammensetningen..

Kombinasjonen av sjeldne planteekstrakter kjent for ayurvediske healere fra uminnelige tider, antioksidanter og andre verdifulle komponenter er unik.

Hvilke komponenter utgjør grunnlaget for Klirvin:

  1. Margoza (olje fra bladene på Neem-treet). Inneholder over 130 biologisk signifikante stoffer. Har antimikrobielle, antivirale, antifungale egenskaper og antiproliferativ (antitumor) aktivitet. Gir antiinflammatoriske og helbredende effekter.
  2. Gurkemeie rhizom. Tilbyr desinfisering og rensing av huden fra skadelige mikrober. Forhindrer infeksjon av sår og kutt, fremmer tidlig helbredelse.
  3. Aloe vera juice. Forbedrer cellemetabolismen, støtter aktivt immunforsvaret. Fungerer som et antiseptisk, naturlig antibiotikum og antioksidant. Stimulerer produksjonen av kollagenfibre, fukter huden, lindrer betennelse og irritasjon.
  4. Vaccia (calamus rhizome extract). Forbedrer kollagenproduksjonen, reduserer betennelse. Fremskynder helbredelsen av mindre skader.
  5. Sinkoksid (Yashada Bhasma). Dette mineralet i kremen er nødvendig for å skape beskyttelse på overflaten av huden mot skadelige mikrober, sollys og andre skadelige effekter. Forhindrer tørking, infeksjon og irritasjon av huden. Hjelper med å stramme og krympe porene.
  6. Bura (Tankan Bhasma). Denne mineralkomponenten er ansvarlig for bleking, fjerning av ujevnheter og ujevn hud..
  7. Madjishta (galere fargestoffekstrakt). Har keratolytisk middel (fjerner døde og døde celler) og betennelsesdempende effekt, øker blodsirkulasjonen og eliminering av giftstoffer.
  8. Tulsi (hellig basilikum). Lindrer betennelse, forbedrer mikrosirkulasjonen i blodet.
  9. Bivoks, sesamolje. Har en gunstig effekt på det subkutane laget.

Klirvin Hand Cream inneholder sandeltreolje, som mykner, oppdaterer huden og renser for skadelige bakterier.

Den ayurvediske lotionen inneholder lakrisrotekstrakt, som har betennelsesdempende og keratolytiske effekter, bidrar til å fornye huden, lysne og glatte hudfargen. Magnolia Bark gir dette produktet antiseptiske og anti-aldrende egenskaper.

Indikasjoner for bruk

Takket være sin unike sammensetning er kremens virkning mangesidig. Produsenten anbefaler bruk for forskjellige dermatologiske problemer..

Legemidlet hjelper til med å kvitte seg med strekkmerker, hyperpigmentering, etter kviser, blåmerker under øynene, arr, kviser, fregner.

I dag produseres flere kosmetikkprodukter i Russland under handelsnavnet Klirvin.

Serien er representert med krem ​​og følgende typer kremer:

  1. For ansikt og kropp. Det hjelper med å fjerne brannmerker, kviser eller kviser, samt mørke flekker. Bekjemper effektivt og forhindrer strekkmerker (striae) som oppstår under graviditet eller ungdomsår.
  2. For solbeskyttelse (SPF 50). Gir langvarig beskyttelse av huden mot ultrafiolette stråler, forhindrer for tidlig aldring av foto. Passer for alle, spesielt bruk av kremen til mennesker med lett og veldig følsom hud.
  3. For bleking. Anbefales for aldersflekker og fregner. Hjelper med å redusere produksjonen av melanin på mobilnivå. Forbedrer ikke bare hudens utseende, men fjerner også årsaken til hyperpigmentering.
  4. For håndpleie. Det hjelper rask helbredelse av mindre skader, fukter, beskytter mot uønskede faktorer, lindrer betennelse og irritasjon. Fjerner effektivt rynker og andre aldersrelaterte endringer.
  5. For området rundt øynene. Fukter og jevner ut, hjelper til med å takle hevelser og blått under øynene, fjerner fine rynker. Gir huden en sunn, jevn farge.

Den kan brukes av kvinner til å fjerne restene av dekorativ kosmetikk, for en grundig daglig pleie av fet og problemhud.

Regelmessig bruk vil føre til reduksjon i arr, aldersflekker og elementer etter kviser..

Instruksjoner for bruk

Ayurvediske produkter i Clearvin-serien passer både til pleie og behandling.

Varigheten av bruk avhenger av pasientens alder, hudens opprinnelige tilstand, typen dermatologiske problemer.

  • Ofte er kurset 1,5-2 måneder.
  • Hvis kremen brukes mot strekkmerker, vil det ta minst 3 måneder med daglig kontinuerlig behandling for å oppnå ønsket resultat.

Det anbefales å bruke Clearvin krem ​​to ganger om dagen..

Det kan brukes punktvis på de berørte områdene. For full absorpsjon i problemområder, må du massere.

Glatt og taktil hud er garantert ved regelmessig bruk.

  • For pasienter med fet hud og kviser, anbefales det å kombinere påføring av krem ​​med krem. Sistnevnte kan ikke bare brukes til kvisebehandling, men også til daglig pleie av alle hudtyper. Lotionen brukes til å fjerne dekorativ kosmetikk om natten og til å rense huden om morgenen..
  • Det anbefales å bruke øyekremen med fingertuppene på øyelokkene og rundt øynene to ganger hver dag (om morgenen og om natten). Først må du rense huden med en toner uten alkoholbase.

Clearvin er trygt, egnet for barn og gravide.

En kontraindikasjon for bruk er kroppens individuelle følsomhet overfor komponentene som utgjør krem ​​og krem.

Apotekpris

Klirvin produseres i Moskva-regionen på firmaet "RealCosmetics".

Produktene overholder fullt ut internasjonale kvalitetsstandarder og sikkerhetsstandarder.

Du kan kjøpe medisiner fra Clearvin-serien på nesten ethvert apotek.

Gjennomsnittlig kostnad:

  1. Krem for pleie av enhver hudtype, rør 25 g - 80-85 rubler.
  2. Ayurvedisk krem ​​for flekker og kviser, flaske 100 ml - 120-130 rubler.
  3. Øyekonturkrem, rør 20g - 65-70 rubler.
  4. Whitening krem, rør 100 g - 160-200 rubler.
  5. Kroppskrem SPF 50 solkrem, rør 60 g - 150-160 rubler.
  6. Håndkrem, rør 25 g - 68-80 rubler.

På apotek kan du kjøpe et sett med fem produkter i Klirvin-serien (unntatt solkrem) til en pris av 490 rubler.

Kostnadene for medisiner kan variere avhengig av region, apotekskategori, prispolitikk for detaljhandelskjeder og andre faktorer..

Analoger

Clearvins krem ​​har ingen eksakte analoger, siden plantesammensetningen er unik.

Apoteket selger produkter som er forskjellige i sammensetning, men som har samme egenskaper og virkningsmekanisme.

For eksempel, for å bekjempe arr, strekkmerker og arr, kan følgende brukes:

  1. Fermencol gel;
  2. Strataderm gel;
  3. Dermofibrase krem;
  4. Kelo-Kot spray og gel;
  5. Kelotan gel;
  6. Dermatix.

Blant analogene til blekekremen kan vi navngi det konsentrerte serumet Libriderm fra aldersflekker..

For å bekjempe kviser kan annet enn Klirvin brukes:

  1. Zeneritt;
  2. Kuriosin;
  3. Aquazan.

Imidlertid taper nesten alle dem for ham i pris..

Anmeldelser

Irina, 35 år gammel:

På anbefaling fra selgeren kjøpte jeg 3 rør på en gang. Smurt i henhold til instruksjonene om morgenen og kvelden. Etter det første røret la jeg ikke spesielt merke til resultatet, men fortsatte å smøre og ventet.

Etter et par måneders kontinuerlig behandling forsvant selvfølgelig ikke strekkmerkene mine i det hele tatt, men de ble veldig bleke og begynte å fylle og stige, huden over dem jevner seg virkelig ut, blir glatt.

Jeg vil fortsette å bruke den i minst en måned til, jeg tror den vil bli enda bedre. Det var nødvendig å smøre med Klirvin under graviditeten for å forhindre strekkmerker, men jeg visste ikke. Jenter, jeg anbefaler alle! Rimelig, effektivt, trygt.

Anastasia, 23 år gammel:

Han hjalp virkelig. Kremen er billig, lukter urter, absorberes godt. Akne begynte å trekke seg tilbake etter ca 3 uker etter vanlig bruk..

Og morens blå under øynene forsvinner sakte. Hun kjøpte seg også for å bleke ansiktet.

Jeg fortsetter å gjennomgå behandling, jeg har allerede kjøpt et tredje rør til ansiktet, jeg tok den samme håndkremen, og min yngre søster har fregner. Alle er glade. Takk venn. Hvorfor har jeg ikke hørt om dette verktøyet før? Nå anbefaler jeg alle.