Norevs kosmetikkanmeldelser

Ekstra næringsrikt smør for hender og kropp med et rikt kompleks av organiske ingredienser: kokosnøttolje, sheasmør, oliven, makadamia, hvetekorn, SC-CO2-ekstrakter av rosmarin, aloe vera, drue og vitamin E. Mixit har oppriktig prøvd å skape dette miraklet.
+ kosmisk fruktig lukt;
+ smeltende tekstur, en liten klump er nok for et stort område;
+ ekstra mat;
+ huden næres, fuktes, fine rynker glattes ut, egnet for hender, føtter, knær, albuer;
- oljen absorberes ikke til slutt, jeg føler meg komfortabel og vask av en tynn film med olje.
Få det: mixit butikker.
Pris: 550-600 rubler. Volum: 75 ml.
Mine forventninger: 10/10

Noreva exfoliac fruktsyrelotion.
Den høye konsentrasjonen av AHA lar deg aktivt bekjempe forskjellige utslett, gjenoppretter balanse og helbreder huden. En merkbar forbedring oppstår allerede i den første måneden for bruk, huden skinner mindre, blir glatt og ren.
(AHA: 12,5% + BHA, sinksalt, alfa-bisabolol, fuktighetsgivende middel, hydroalkoholisk hjelpestoff. Ingen konserveringsmidler. PH = 3,5)
+utmerket hjemmeskalling;
+egnet for ansikt og kropp;
+behandler follikulær keratose;
+porene er rene;
-sur lukt (som er karakteristisk for produkter med fruktsyrer);
-klebrig lag (typisk for syrebaserte peeling).
Kjøp: apotek, nettsteder.
Pris: 1100-1200 gni. Volum: 125 ml.
Mine forventninger: 9/10

nydelig solkrem fra Uriage 50+ spf.
+lett delikat tekstur;
+lett å påføre, etterlater ingen film, fet glans, ruller ikke;
+utmerket solbeskyttelse for hele dagen;
+fukter;
-tung under sminke.
Få: apotek, nettside.
Pris: 900-1000 rubler. Volum: 50 ml.
Mine forventninger: 10/10

herlig alginatmaske fra Eva estetiske selskap. Løfteeffekt, fukter, utjevner lindring og hudfarge.
+utrolig hydrering;
+perfekt jevn hudtone;
+griper glasset i 2 ganger;
Få det: Reeve Gauche. Pris: 149 gni. Volum: 20 gr.
Mine forventninger: 10/10

Bare den ultimate NOREVA EXFOLIAC Foaming Cleansing Gel med fruktsyrer med lav konsentrasjon. Renser huden, porene, myker komedoner, lett peeling effekt.
+behagelig rensing;
+ingen tetthetseffekt;
+perfekt rensing;
+mattgjør huden;
+tett tykk gel - nok for meg i 8-9 måneder;
+pisker inn i et utmerket mykt skum, anbefales det å holde skummet i ansiktet i 2-3 minutter;
+bekjemper utslett, betennelser.
Jenter er bare en mirakelgel. Og hele linjen. Nydelig sunn hud.
Kjøp: apotek, nettside.
Pris: 900-1000 rubler. Volum: 200 ml.
Mine forventninger: 100/10
glad for å hjelpe.

Norevs kosmetikkanmeldelser

Avene - solbeskyttelse for den mest følsomme huden

Anthelios - nr. 1 i Russland på anbefaling av hudleger

Møt det unike intense blekingsettet!

Ergonomi og bærekraft med RADIUS tannbørster

Uriage - ta vare på den sarte huden på babyer og babyer

Sikker og effektiv pleie for deg og babyen din

Revitaliserende ansikts- og kroppsbehandlinger med Gezatone-enheter

Aravia Professional - Spa-depilering, parafinbehandling, kroppspleie

Avene DermAbsolu - Grunnleggende pleie for moden sensitiv hud.

Batiste - tørr sjampo nr. 1 i Europa

Bioderma Hydrabio Perfector - beskyttelse og utstråling av huden din

CeraVe - Innovasjon for å styrke hudens beskyttende barriere!

Vinopure er en enkel og effektiv løsning for å eliminere hudfeil.

Dristig design og sinnsykt hyggelig SPA-pleie hjemme

Øyevippeforsterker - Lange, voluminøse, tykke øyevipper!

Elancyl Slim Design - glattere, fastere og fastere hud

Filorga - formler inspirert av estetiske medisinbehandlinger

Guam - Naturlig italiensk kosmetikk basert på alger

GiGi - en kombinasjon av naturlige ingredienser og produkter med høy bioteknologi

Koreansk kosmetikk for ansikts- og kroppspleie

Ledende laboratorium for profesjonell kosmetikk i Israel

Si hei til den nye hjelperen din - de revolusjonerende spiralhårarmbåndene

Isdin er merkevare nummer 1 i Spania! Innovativ solbeskyttelse

Prøv japanske arkmasker av høyeste kvalitet

Johnny's Chop Shop - en stilig serie med kosmetikk for gutter som vil se bra ut!

Planteenergi for skjønnhetshår

Loreal Professional - Source Essentielle kilde til naturlig hår skjønnhet

La Roche-Posay - dermatologisk anbefaling for sensitiv hud nr. 1!

Matrix - Keep me Vivivd - bevaring av farger i lyse nyanser

Mustela - trygg og effektiv pleie for deg og babyen din
06.10.2017

Nature`s Bounty - Kosttilskudd for å støtte din helse og skjønnhet

O.P.I - verdensledende innen profesjonell neglepleie!

Orthomol - tyske vitaminer for helsen din!

Balsam for tørre, sprukne og irriterte lepper og hud

Foto - naturens kraft for håret ditt!

Royer - naturlig kosmetikk med 100% organisk snegleslim!

Klinisk effektive medisinsk kosmetikk som er en effektiv erstatning for kirurgi

Hudkode - Kode for sunn, vakker hud

Pålitelige dermokosmetologiske hudpleieprodukter for nyfødte, barn og voksne

Dr. Knute - 212 Bristled Pleasure!

Uriage - Age Protect - korreksjon og utstråling av rynker

Uriage - Hyseac - Din ideelle behandling for problemhud
01.11.2017

Weleda Moisturizing Lip Balms vil omslutte leppene dine i en naturlig glans!

Oppstrammende handling mot tegn på aldring

CORA - en kombinasjon av naturlige ingredienser med den nyeste høyteknologien

  1. Anmeldelser
ANMELDELSER
HUDSUNDHETSSENTER
Anmeldelser om apotekskosmetikk
Noreva
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • fem
  • .
  • 139
  • "

Kozina Irina Ufa | 07/01/2020 |

Exfoliac NC-gel 30 ml (Noreva, Exfoliac)

Konklusjoner: Det tørker kviser godt, det er praktisk å bruke lokalt. Et veldig stort volum av røret, nok i lang tid. Tørker med en film.

Shek Julia Yekaterinburg | 28.08.2020 |

Sensidian Palpebral Anti-Irritation Eye Cream 20 ml (Noreva, Sensidiane)

Konklusjoner: Krem for følsomme øyne.
Delikat tekstur, luktfri.
Godt absorbert.
Egnet for bruk under sminke.
Praktisk dispenser. Volumet på 20 ml er større enn vanlig 15 ml.

Vinnikova Irina Gordeevka | 27.06.2020 |

Exfoliac Cleansing Scrub 50 ml (Noreva, Exfoliac)

Konklusjoner: Min favorittskrubb! Renser og polerer huden !! Veldig effektiv! Rådgi!

Makarevich Yana Vitalievna Abakan | 08.06.2020 |

Matting solkrememulsjon Exfoliac SPF50 40ml (Noreva, Exfoliac)

Konklusjoner: Jeg likte emulsjonen veldig godt, den føltes ikke i det hele tatt i ansiktet og det er ingen følelse av maske i ansiktet. Tonalen passer ham godt. SPF er bra, ikke et eneste nytt sted, til tross for at jeg noen ganger bruker syrer om natten. Forårsaket ikke nye betennelser. På grunn av den hvite konsistensen lyser det ansiktet litt, noe som gir ansiktet en friskhet. Det viktigste er å bruke i små porsjoner for å få tid til å smøre, ellers hvis du bruker en stor mengde og ikke har tid til å smøre, vil ansiktet ditt være dekket av hvite flekker). Jeg anbefaler denne emulsjonen!

Bushueva Evgeniya Perm | 05/29/2020 |

Sjampo til daglig bruk, 400 ml (Noreva, Hexaphane)

Konklusjoner: Flott sjampo! Hyggelig aroma, skum normalt, litt tynn, på grunn av dette er ikke forbruket det mest økonomiske. Rengjør perfekt hodebunn perfekt, og viktigst av alt forårsaker ikke kløe og flass! I flere år kunne jeg ikke finne en sjampo, huden flasset alltid av med tørr flass, og på 2 uker med denne sjampoen gikk alt helt, absolutt.

Balabayeva Alena Kazan | 23/05/2020 |

Exfoliac Lotion med høyt ANA-innhold 125 ml (Noreva, Exfoliac)

Konklusjoner: Denne lotionen med en kombinasjon av glykolsyre og salisylsyre er godt egnet for de som ønsker å løse problemet med kviser og samtidig fornye og friske opp huden..
Produktet har en ganske sterk kjemisk lukt, men du blir fort vant til det) når du bruker det for første gang, vil du føle svie og rødhet i huden, spesielt på "delikate" steder - for eksempel i nasolabialområdet.
Peeling av huden er også mulig og veldig sannsynlig..
Jeg har kombinasjonshud og samtidig følsom, så for meg selv bestemte jeg meg for å bruke dette middelet i løpet av flere uker, siden det ved konstant bruk kan tørke ut huden..
Og så takler lotionen de oppgitte oppgavene perfekt.

Yulia Loshadkina Aksai (Aksaysky-distriktet, Rostov-regionen) | 05/22/2020 |

Sensidian AR Intensive anti-redness cream, 30 ml (Noreva, Sensidiane)

Konklusjoner: Jeg likte kremen. Det er behagelig for huden, ikke fettete. Det påvirket ikke utseendet på karene, jeg tror det ikke er mulig for kremer. Stedene med omfattende rødhet har blitt blekere, dette er et stort pluss, og jeg tror på grunn av azealinsyren i sammensetningen har de svarte prikkene blitt lysere og utslett har blitt mindre.

Svetlana Petrozavodsk | 05/21/2020 |

Exfoliac Lotion med høyt ANA-innhold 125 ml (Noreva, Exfoliac)

Konklusjoner: Dette middelet er flott for jenter med kviser, fordi produktet inneholder en høy konsentrasjon av syrer. Det er økonomisk å bruke, det er ikke nødvendig å fukte bomullsputen for mye. Når det påføres ansiktet, vil det føles en brennende følelse. Jeg har brukt den i en uke - i løpet av denne tiden blir røde flekker (etter kviser) gradvis lysere. Jeg bruker midler en gang om dagen, om morgenen, fordi hvis jeg bruker oftere tørker huden veldig mye. I forhold til "karantene" i fravær av muligheten til å gå til kosmetologen - et utmerket verktøy for å opprettholde effekten etter et løpet av prosedyrer.

Bushueva Evgeniya Perm | 20.05.2020 |

Hexafan Soothing Shampoo 250 ml (Noreva, Hexaphane)

Konklusjoner: Utmerket sjampo for sensitiv hodebunn. Aromaen er behagelig, skummet er middels, på grunn av dette er ikke forbruket det mest økonomiske. Den fete hodebunnen er helt vasket ut, men man kan ikke stole på absolutt friskhet til natten. Det viktigste er at det etter bruk ikke er denne forferdelige følelsen av tetthet og kløe i huden, huden er rolig og hydrert. Takler oppgaven perfekt

Bushueva Evgeniya Perm | 20.05.2020 |

Hexafan sjampo til daglig bruk 250 ml (Noreva, Hexaphane)

Konklusjoner: Sjampoen er ikke dårlig, men uten entusiasme. Forbruket er ikke det mest økonomiske - det skummer normalt, men sjampoen er tynn, så du må bruke mer. Vask hår til det knirker uten å floke. Emballasjen er praktisk, enkel å åpne og lukke, ingenting lekker. Aromaen er behagelig.

Ritz Diana Moskva | 05/16/2020 |

Exfoliac BB krem, lys tone, 30 ml (Noreva, Exfoliac)

Konklusjoner: Den mest favoritt BB kremen, jeg tar den alltid i den lyseste nyansen, kombinasjonshud, utsatt for fet innhold. Jevner ut tonen og matter litt. Jeg anbefaler på det varmeste!

Skoryukova Irina Krasnodar | 05/03/2020 |

Xerodian AR + mykgjørende krem ​​for veldig tørr og atopisk hud, 200 ml (Noreva, Xerodiane AP +)

Konklusjoner: Kremen lindrer betennelse, beroliger huden og gir næring. For meg passer det - atopisk hud, med en diagnose av rosacea. Et virkelig funn. Kremets tekstur er tett, men ikke fettete. Betydelig forbedret hudtilstand etter den første uken med bruk. Jeg anbefaler 100%. Det er synd nå det ikke er tilgjengelig her, jeg gleder meg veldig til å bestille på nytt.

Anmeldelser om kosmetikk Noreva

Fransk apotekskosmetikk Noreva for ansikt, kropp, hår - kundeanmeldelser

Du trenger en velprøvd butikk hvor du kan kjøpe Noreva kosmetikk billig og lese anmeldelser?

Her finner du anmeldelser om Noreva kosmetikk og de beste prisene på apotekmerker i Ukraina! Etter å ha mottatt bestillingen, ber vi kjøperne av ASTRA-apoteket om å kommentere de kjøpte varene og butikkens service, og derfor samles bare reelle anmeldelser om farmasøytisk kosmetikk fra folk som faktisk brukte disse produktene her.

ASTRA-kjøpere skriver ofte anmeldelser om kosmetikk fra Noreva etter 40, 50, 60 år. Våre unge kunder gir tilbakemelding på kosmetikk for problemhud. Ved de første tegn på alder vil du være interessert i anmeldelser av kosmetikk fra Noreva etter 25, 30, 35 år.

Vi bestiller ikke anmeldelser av kosmetologer for noe produkt eller Noreva-krem - våre kunder gir uttrykk for sin personlige mening. De mest nyttige anmeldelsene fra Noreva-kunder, så vel som interessante uavhengige anmeldelser av bloggere om kosmetikk fra Noreva, finner du på vår Facebook-side.

Alle produktene våre er originale og har god holdbarhet. ASTRA selger ikke forfalskede og ulovlig importerte produkter til Ukraina, så vel som sonder og testere (når det er mulig, legger vi til sonder til din bestilling gratis)!

Hvis produktet du trenger, for eksempel Noreva krem, av en eller annen grunn ennå ikke har fått noen anmeldelse -
skriv til vår online assistent ☛

apotekpleie kosmetikk Noreva

Basert på denne fortellingen om innlegget. Jeg skriver dette innlegget til Mariska, som faktisk smittet meg. For å feire skyndte hun seg til utvidelsene av det tyske internett på jakt etter et mirakelmiddel Norev. Etter et langt søk kom jeg over deres offisielle nettside hvor det er mulig å bestille prøver (etter å ha tidligere beskrevet alle gledene i huden deres), selskapet velger selve serien som den anser nødvendig. En dag senere brakte de meg en pakke, ala, i dag skal jeg bli en skjønnhet,,
i håp om at alle slags byaki vil forlate meg, jeg vil slutte å steke pannekaker ikke delvis, men over hele ansiktet mitt skyndte jeg meg å åpne og lese alt som selskapet sendte meg, det som overrasket meg var den fullstendige søknaden.

Så følgende produkter ble levert til meg

dusjsåpe

mattkremer (2 typer, den ene lyser den andre sterkere) med AHA-syrer

dagkrem med pigment (2 glass for lys tone og mørk tone)

Alle produktene til dette selskapet kan kjøpes på ethvert tysk eller østerriksk apotek.

Prøvene, ifølge firmaet, er ikke designet for at det kan hevdes at stoffet hjalp eller ikke, siden det er nødvendig å bruke det i minst 1 måned..

Mine første inntrykk> Når det gjelder gel for vasking (Zeniak Gel) - det skummer absolutt ikke (selv om produsenten hevder det), men om morgenen har jeg nok, men om kvelden kan jeg fortsatt ikke bytte ut Baleya for noe (verken klinikker eller shiseido, ja, de er ikke i nærheten)

mattkrem (produsentens råd til å begynne med en lettere) Zeniak LP-

mens lykkelige 3 timer har gått og ansiktet er kjedelig, vil jeg vanligvis om en time gjenta pannekaker du kan steke. Jeg tror at hvis jeg fortsatt kjøper, så tar Zeniak LP Forte (den som er sterkere) sløvhet aldri mye, jeg tror alle som er kjent med fet hud vil forstå hva jeg mener!

foundation ACTIPUR (snart å bli en Exfoliac) - denne kremen er den samme som en vanlig matting (dvs. helende) krem ​​bare med et pigment, så den kan påføres umiddelbart etter rensing. Jeg søkte begge deler.

Huden min er blek og til og med et veldig pluss med forferdelig rødhet og flekker fra den tidligere luksusen, så tilsynelatende må du først helbrede huden godt slik at denne kremen kan jevne ut hudtonen perfekt. selv en mørk nyanse taklet det ikke med et smell, la oss se hva som skjer videre.

P.S: nå gikk jeg spesifikt for å se på puggen min i speilet og fant ut at kremen på en eller annen måte la seg med skallede flekker og noen steder hadde den allerede forsvunnet.

Men dette er bare min første mening, så det kommer snart en oppfølger.

For de som er interessert, vil jeg liste opp hva som allerede har blitt brukt av meg (dvs. ikke bare prøver, men normal emballasje)> La Roche Posay Efaclar, Klinik (3-trinns system), Shiseido-renhet, Vichy (Vichy har en veldig smak tonal, men fra ham har jeg strømmer ut over hele pannen, så den måtte forlates)

Takk til alle som så inn og leste dette diktet til slutt.

På en eller annen måte skrev jeg alt kaotisk, men dette er mitt første så lange innlegg.

Noreva kosmetikk - et fransk merkevare av høy kvalitet eller bare nok en puff?

Navigere i artikkelen

Kosmetikkhistorie

Fotokilde: www.liveinternet.ru

Fransk kosmetikkhule for ansikts- og kroppspleie. Jeg måtte google det, tenkte jeg, og finne ut hva slags dyr dette er. Selskapets offisielle nettside forteller historien om etableringen spredt, som begynner i middelalderen fra eieren av et apotek til i dag. Vel, det er som Google ble født med en rørcomputer. Det var også en mer plausibel versjon av fødselen, enten på 90-tallet eller tidlig på 2000-tallet, det første salget av kosttilskudd og hårfarger. Det ser ut til at det først var Merck-selskapet i Tyskland, deretter ble de kjøpt av Noreva Laboratory fra Frankrike, som fortsetter å produsere hudpleieprodukter med samme sammensetning under eget navn. Så kjøpte de flere merker, som elcea (apotekhårfarger), LED Laboratory, Nutreov Laboratories, Physcience. De overbeviser om at kosmetikken deres er anbefalt av alle hudlege i verden, er testet for kvalitet og alt i denne ånden. Generelt, for å få en ide om hva en grav kosmetikk er, bør anmeldelser leses først. Folk kan ikke la seg lure, den er den mest nøyaktige, men den mest individuelle som gikk til en vil være dårlig for en annen. Dette er faktisk en annen kosmetikk som nådeløst drysser ord uten mening og grunn, har for mange biprodukter, hvis navn ikke kan uttales, og det er bedre å ikke se på prisen. En oversikt over merket AVEDA kosmetikk finner du også på nettstedet vårt.

Område

Fotokilde: vk.com

Fra det selskapet har nå, er dette de mest forskjellige måtene, men merkelig nok er spesialiseringen veldig smal - verken sjampo eller dusjgel. Selv om det sannsynligvis er best, vil jeg ikke spise sjokoladen deres etter Dove-sjampo. Blant annet solkrem, anti-aging produkter, og for rensing. Omtrent alder - her var de fornøyde, her for alle, fra tenåringer med problemer til noreva-kremer for unge damer over 40 år, og selve sortimentet er rikt: geler, melk, masker, hele sett for dag og natt, balsam, vann, serum, blyanter, kremer, emulsjoner og andre gleder. Generelt er kosmetikk ment for en fullstendig undersøkelse og arbeider med alle typer hudproblemer. Fra vanlig vask til fullstendig pleie og behandling. Alle hudtyper er velkomne, og mange hudforhold blir behandlet raskt og vakkert. Ja, forresten, det vil koste en ganske krone, en fjerdedel av lønnen din, men dette er selve offeret som skjønnhet hele tiden krever.

Linjer og individuelle produkter

I Frankrike er det det mest populære merket med et hav av sidelinjer. Den aller første anti-aldringsproduktlinjen EPISOFT A (en funksjon i fruktsyrer basert på AHA-komplekset, pH-kontrollert - som om det fortalte oss noe). Senere dukket det opp en annen - denne gangen spesielt for pigmentert hud - TRIO® D, den er basert på Glabridin-komplekset.

Fotokilde: dansmabulledesavon.blogspot.com

  • Chrono Regul HD-linjen er en linje med oksygenberikede molekyler og et kompleks som forhindrer produksjon av talg (hvis du tenker på det, er dette ikke veldig bra, for hvordan kan kroppen ellers fjerne alle slags skadelige stoffer og beskytte huden?). Anti aldring linje.
  • MATIDIANE - spesielt for fet hud, for eldre kvinner, egnet for å bekjempe kviser. Fukter huden, strammer porene, oksygenerer, fjerner giftstoffer, helbreder tilstanden. Høy toleranse, ingen parabener, anti-aldring.
  • Exfoliac - for fet, men ung hud, inneholder fruktsyrer og ceramider (dette er molekyler som danner en epidermisk barriere som holder på vann i cellene, og forhindrer dehydrering av huden). Forresten inneholder noreva exfoliac kosmetikk mange fuktighetskremer, er betennelsesdempende, normaliserer talgproduksjon, forhindrer flass, irriterer ikke huden, renser og beroliger. Fra ham kom noreva exfoliac regenerering fuktighetskrem, som renser dypere og i detalj er engasjert i fuktighet og gjenoppretting ikke bare det øvre laget av huden, men også den hydrolipide filmen, styrker barrieren og forbedrer beskyttelsesfunksjonene til epidermis, fjerner irritasjoner, og i denne forbindelse ubehag.
  • Iklen - denne linjen er spioneringen, den kjemper mot sterk hudpigmentering, med sykdommer som letingo (brune flekker på huden med en avrundet form) og melasma (samme pigmentering, bare spredt over ansiktet med ujevne flekker). På basis av denne linjen ble produktet RUCINOL® opprettet, som undertrykker syntesen av melanin (som gir oss en brunfarge, men som forårsaker slike flekker). Det er allergivennlig, inneholder ikke dufter, fører ikke til leukodermi. Inneholder serum, krem, konsentrert krem ​​"Melano-Expert" for kronisk pigmentering, og anti-aldrings- og depigmenteringskrem RadiansActive.
  • Psoriane - ta vare på sensitiv, tørr, flassende hud som er utsatt for kjemi, utvalg av produkter fra den - Noveane 3D, spesielt for kvinner over 40 år. Allergivenlig, med termisk vann, fukter, eksfolierer forsiktig, beroliger, nærer. Egnet for daglig pleie av hodebunnen, ansiktet og kroppen. Ikke skadelig for barn fra 3 år. Noveane 3D - for alle hudtyper, anti-aldring, fjerner rynker, fjerner tretthet og puffiness fra ansiktet, er designet for å gjenopprette elastisitet, stimulerer produksjonen av kollagen og elastin, som gjør huden elastisk, inneholder dag- og nattkremer, serum og gel. Uten parabener.
  • Karakteristisk Xerodiane Plus Gamma - nyttig for dermatitt, atopisk hud og alle sykdommer der huden er tørr, flassende, kløende og forverret. Gjenoppretter, fukter, leges i løpet av en dag (vel, det må fortsatt kontrolleres). Hjelper celler å fornye, fjerner ubehagelige opplevelser, inkludert kløe.
  • Sesidiane - linje for alle hudtyper, renser forsiktig, du kan til og med fjerne sminke, og fjerner urenheter i området rundt øynene, inneholder ikke parabener, dufter, alkohol, fargestoffer.
  • Aqvareva - en linje for fuktighet, gjenoppretting og beskyttelse av huden, som inkluderer natt, lette og intense masker, kremer, melk, samt stavbalsam.

Generelt gir selskapet ut en ny linje hvert 2-3 år, så bare de viktigste kan oppføres, og i hver linje er det flere skalaer for å løse forskjellige problemer.

Av de enkelte bemerkelsesverdige produktene, sannsynligvis Universalrengjøringsmidler, inkludert micellar lotion, som er egnet for alle hudtyper, egnet for irritert, problematisk, dehydrert, fet, tynn hud, med kviser og eksem, uten alkoholer, løsemidler, parabener, vaskemidler, aromatiske stoffer. De tørker ikke, de blir passet forsiktig, de gir ikke klager.

  • Noreva Exfoliac Deep Cleansing Mask. Dette er en maske med kaolin, fra støt - helbreder, renser, tørker ikke. Det er bra fordi det absorberes lett, ikke tørker ut i ansiktet, som det er tilfelle med andre kremer, ikke etterlater fett glans og følelse av en film i ansiktet, hudfargen jevnes ut, svarte prikker forsvinner, det er ingen rødhet.
  • Noreva mattende grunnlag for problemhud. Egnet for kombinert og fet hud, maskerer mangler, mattner, fukter, jevnt påført, jevner ut hudfargen, kort sagt, god i alt.
  • Noreva Laboratories Exfoliac Foaming Gel (rensende skummende gel. - renser huden, fjerner urenheter, inkludert fra porene, hjelper normal cellefunksjon, mattende effekt, tørker ikke huden. Veldig tykk, skummende, normal, ikke veldig stygg lukt, og kan brukes i stedet for melk for å fjerne sminke.

Meninger og anmeldelser

Fotokilde: irecommend.ru

Burrow-produkter inneholder forresten syrer, som kan skremme kundene. Og med god grunn. Så, ifølge noen brukere av disse kosmetikkene, er bruken av syrer noen ganger veldig dårlig for huden, opp til kjemiske forbrenninger. Mange klager over en forferdelig lukt, en rullende og klebrig konsistens, som så glir i ansiktet. Og hvis du ser på noreva kosmetikk, kundeanmeldelser, så er det en ren 50/50, som vanlig, noen var heldige, noen var det ikke. Forresten, når det står "allergivenlig" på røret, betyr det ikke noe..

Noen ganger reagerer huden på den mest uventede måten på alle de prisverdige egenskapene til selv den ferskeste kremen, for ikke å nevne stimene som skjer med produkter som bør rense snarere enn å ødelegge de øvre lagene i huden. For eksempel, hvor mange ganger har det skjedd at en “alvorlig” krem, som blir annonsert som en sterk og dyp innvirkning på hudens liv, faktisk forårsaker alvorlig rødhet, irritasjon, kviser, noen ganger uttalt forbrenning og andre tegn på misnøye. Og hva om det er betalt mye penger for henne? Og ja, prisene biter, og hvis noen roser høyt og ikke sparer penger for gjenkjøp, så forlot resten til og med å se i hennes retning. Og noen selges forresten bare i sett, visstnok for kompleks pleie og full behandling. Derfor anbefales det å først risikere sonder, og bare på et lite område av huden på hendene. For å ikke komme i allergi, vil det være nyttig å lese artikkelen vår "Kontrollere holdbarheten til kosmetikk".

Alt om kosmetikk fra Noreva

bli med i diskusjonen

del med vennene dine

  1. Merkevarehistorie
  2. Område
  3. Linjer
  4. Individuelle produkter
  5. Meninger og anmeldelser

Noreva kosmetikk dukket først opp i Frankrike i 2002. Det er et terapeutisk og profylaktisk produkt designet for å eliminere dermatologiske problemer. Kosmetikk holder huden i utmerket tilstand. Spesialister fra forskjellige felt, som hudleger, kjemikere, kosmetologer og farmasøyter, deltar i etableringen, og selve produksjonen utføres på moderne utstyr ved hjelp av den nyeste teknologien..

Merkevarehistorie

Året 2002 regnes som utgangspunktet for dette merket. Men hvis vi tar i betraktning oppkjøpet av selskaper som ble grunnlagt mye tidligere, kan vi konkludere med at kosmetikkfirmaet Noreva dukket opp enda tidligere..

Helt i begynnelsen av aktiviteten produserte produsenten kosttilskudd. De var ment å lindre symptomene på overgangsalderen i rettferdig kjønn. Etter tre år etter at merkevaren ble grunnlagt, anskaffer selskapet flere varemerker, som begynner å arbeide under dets beskyttelse. Dette er slike som Nutreov, Physcience og Elcea. De spesialiserte seg i produksjon av kosttilskudd og hårfarger..

I 2011 kjøpte Noreva et ganske stort selskap, Merck. Hun hadde et ganske stort navn og produserte produkter for å løse dermatologiske problemer. Linjene inkluderte sammensetninger for å bekjempe eksem, atopisk dermatitt og andre sykdommer, produkter for problemhud og rettsmidler for å eliminere kviser og hudormer.

Oppkjøpet av dette selskapet tillot Noreva å utvide produksjonen. De begynte å produsere mange nye dermatologiske produkter under deres tilsyn. Produktene var ment for hudpleie og behandling. En linje ble også lansert for å forhindre mulige problemer..

Produktene til dette merket presenteres i dag i sin helhet på den offisielle nettsiden til selskapet. I tillegg samarbeider selskapet med distributører fra forskjellige deler av verden, som gjør det mulig å distribuere kosmetikk over hele verden. Det blir mulig å selge produkter gjennom mellomledd, henholdsvis, det er ikke behov for levering fra Frankrike selv, noe som i de fleste tilfeller er økonomisk uberettiget.

Kosmetikk under merkevaren Noreva har rett til å bli offisielt solgt på et apotek. Hun har et enormt antall sertifikater. Dermatologer og kosmetologer gir ofte høye karakterer til produktene til dette merket..

Område

Noreva kosmetikk har en ganske smal spesialisering. I hennes linjer kan du ikke finne, for eksempel, dusjgel eller sjampo. Tilgjengelig i rensemidler, anti-aldringsserier, solkrem, forskjellige hudtyper osv..

Med hensyn til alder har produsenten tatt vare på det rettferdige kjønnet fra forskjellige generasjoner. Både tenåringsjenter og mer modne damer vil kunne velge produkter for seg selv. Rekkevidden er ekstremt bred. Unge damer får tilbud om rensende geler og melk, hudpleiesett, balsam, emulsjoner, serum og mye mer.

Det må sies at blant kosmetikkene til dette merket er det produkter som er effektive i kampen mot noen av hudproblemene. Du kan velge både standard rengjøringsformuleringer og kosmetikk som gir behandling for mange hudsykdommer og fullstendig pleie.

Det er umulig å ikke merke seg de ganske høye kostnadene for dette produktet. Imidlertid er det svært effektivt, noe som mer enn kompenserer for denne nyansen..

Linjer

Denne kosmetikken er populær ikke bare i Frankrike, men over hele verden. Hun har ganske mange linjer, i tillegg dukker det opp nye hvert 2-3 år. La oss vurdere de viktigste og mest populære..

Chrono Regul HD-serien er anti-aldring. Det minimerer talgproduksjonen. Inneholder oksygenberikede molekyler.

MATIDIANE-linjen er spesielt designet for fet hud. Det er egnet for modne kvinner. Hjelper med å eliminere kviser og betennelser, strammer porene, fjerner giftstoffer. Huden blir sunnere og mer strålende. Inneholder ikke parabener og fremkaller ikke allergiske reaksjoner.

Exfoliac-linjen er designet for rettferdig kjønn i ung alder. Hun takler perfekt problemene med fet hud, fukter perfekt. Det har en betennelsesdempende effekt, renser og beroliger. Forskjeller i innholdet av fruktsyrer og ceramider.

En slående representant for serien er Noreva Exfoliac krem. Den er designet for å rense og gjenopprette dypt.

Gir beskyttende funksjoner, takler irritasjoner, gjør huden glatt og jevn.

Iklen-linjen er designet for høypigmentert hud. En slående representant er "Rucinol" -midlet, hvis hovedtrekk er undertrykkelse av melaninsyntese. Forbrukerne merker at det er allergivennlig. Krem "Melano-Expert" har en høy konsentrasjon av aktive stoffer og brukes av personer med kronisk pigmentering.

Psoriane-serien er designet for tørr og sensitiv hudpleie. For modne kvinner er det et bredt utvalg av Noveane 3D-produkter. De beroliger og nærer huden og kan også brukes daglig. Bekjemper effektivt rynker, fjerner ødem, gjenoppretter elastisitet. I tillegg stimulerer det produksjonen av kollagen og elastan av huden. Uten parabener.

Ved dermatitt og forskjellige hudsykdommer, bør du ta hensyn til Xerodiane Plus-linjen. Det brukes til å gjenopprette og fukte, egnet for tørr og avskallende hud. Lindrer kløe og andre ubehagelige opplevelser, hjelper med fornyelse.

Sesidiane-serien passer for alle hudtyper. Den kan brukes til å fjerne sminke, rense epidermis forsiktig. Inneholder ikke skadelige stoffer, fargestoffer og dufter. Paraben og alkoholfri.

Aqvareva-linjen er egnet for dyp hydrering. Den inkluderer nærende nattkremer, masker med varierende intensitet, balsam og melk. Huden er gjenopprettet. I tillegg har produktene en beskyttende effekt.

Individuelle produkter

Når det gjelder enkeltprodukter, er det flere som er spesielt populære blant forbrukerne. Man kan ikke annet enn å nevne de universelle rensemidlene. Blant dem er micellar lotion i spesiell etterspørsel. Den kan brukes til sensitiv, problematisk, fet, tynn og annen hud. Den inneholder ikke alkoholer og løsemidler. Inneholder ingen parabener eller dufter.

Bemerkelsesverdig er Noreva Exfoliac Deep Cleansing Mask. Den har en eksfolierende effekt og inneholder kaolin. Masken renser huden forsiktig og hjelper til med å helbrede den. Lett tekstur gjør det lett å absorbere og ikke tørke ut i ansiktet. Huden blir jevnere, hudormer fjernes, fet glans forsvinner.

Noreva tilbyr et mattende fundament spesielt for problemhud. Den passer til både kombinasjons- og oljetyper. Fundamentet fjerner fet glans, gjemmer perfekt mindre ufullkommenheter, jevner ut fargen.

Noreva Laboratories Exfoliac Foaming Gel tilbys spesielt for rensing. Fjerner forsiktig urenheter, åpner og renser tilstoppede porer, perfekt mattes og fukter huden. Dette produktet kan brukes til å erstatte sminkefjerner melk. Har en bestemt lukt, skummer perfekt og har en veldig tykk konsistens.

Meninger og anmeldelser

Produktene av dette merket er preget av syreinnholdet. Noen av det rettferdige kjønnet er forsiktig med denne omstendigheten. På en måte er dette forståelig, siden bruk av syrer noen ganger kan føre til alvorlige problemer, opp til en kjemisk forbrenning av huden..

Anmeldelser av forbrukere og kosmetologer er for det meste positive, selv om det også er de som ikke likte kosmetiske produkter fra Noreva. De merker en spesifikk lukt, ikke for behagelig konsistens, som kan rulle og skinne på huden. Noen klager over forekomsten av allergiske reaksjoner.

Det må imidlertid tas i betraktning at slike øyeblikk er rent individuelle.

Eksperter anbefaler å gjennomføre en test først. For å gjøre dette kan du kjøpe spesielle sonder som hjelper deg å forstå om denne kosmetikken, som har en ganske uttalt effekt på huden, er egnet for en bestemt forbruker. Hvis resultatet av applikasjonen oppfyller forventningene, kan du vurdere å kjøpe et helt sett designet for full behandling og omfattende pleie..

My-krem

kosmetikk fra A til Å

Noreva kosmetikkanmeldelser

Et par fra Noreva Exfoliac. Kjemper mot hudfeil som har mislyktes

Hei alle sammen som stakk innom! Jeg har slitt med hovedproblemet i mange år - tette porer..
Jeg har hørt mye om Noreva Exfoliac, så jeg bestemte meg også for å prøve noen av deres rettsmidler for å bekjempe min ulykke. Alle vet at syrer er et universalmiddel for problemhud. Til å begynne med bestemte jeg meg for å ta to produkter for testing: NOREVA Exfoliac Gel Desincrustant Facial Scrub og Noreva exfoliac Creme Reparatrice. Så jeg skal fortelle deg om hver av dem mer detaljert:
NOREVA Exfoliac Gel Desincrustant ansiktsskrubb.
● Fra produsenten:

● Emballasje - et rør laget av matt plast med et vridbart lokk. Dispenseren er opprinnelig beskyttet av en beskyttende membran. Boksen inneholder en liten kommentar om andre produkter i serien.

● Gelkonsistens med en stor mengde skrubbende blå partikler.
● Lukten er apotek, frisk og ikke irriterende, etter min mening er den ganske egnet for dette produktet.

● Sammensetning:
Ikke glem at etter slike sterke sure produkter, må huden beskyttes mot solen! Bruk SPF-kremer selv om vinteren.
Utvidet mening:
Huden min: tynn, med forstørrede porer som tetter seg veldig raskt. Blek og ujevn hudfarge, lettelsen er også ujevn. Betennelse oppstår, men ikke ofte.
Mine forventninger fra peeling: over tid, reduksjon av antall hudormer, gradvis rensing av porene. Jeg gjør en ukentlig mekanisk ansiktsrensing og håpet at ved hjelp av peeling ville porene tette seg sakte og gradvis bli mindre tette. Jeg forventet også en utjevning av lettelsen og hudfargen.
Bruksanvisning: Påfør 2-3 ganger i uken på tørr eller, hvis huden er følsom, på fuktig hud, og unngå øyekonturen. Masser forsiktig i sirkulær bevegelse. Rens grundig.
Jeg brukte peeling annenhver dag eller to (det viste seg bare 2-3 ganger i uken) på den dampede huden jeg påførte i et tykt lag, masserte den aktivt og la den ligge i 5-10 minutter. Når det tørker på huden, fuktet jeg fingertuppene og masserte igjen, for deretter å vaske av.
Som skrubb viste det seg å være ganske svakt for meg, selv om det etter tørking og massasje blir grovere (sannsynligvis av effekten av glykolsyre).

Ved første gang ble huden klemt, men slike følelser eksisterer ikke lenger. Produsenten advarer om at dette er normalt i begynnelsen av bruken..
Etter bruk føler du utrolig friskhet, lett chill og en følelse av absolutt renslighet. Huden er glatt, matt å ta på, men litt stram (jeg løser lett dette problemet med hydrolat og regenererende krem).
Det er alt. Følelsen av renslighet og glathet varer ikke lenge, og de svarte prikkene forblir på plass, lyser ikke engang, porene smalner ikke. I 3 måneder har jeg ikke lagt merke til noen forbedringer, til og med mindre. Vel, det er egentlig litt lettere å rengjøre porene mekanisk etter det..
Porene er fortsatt tette like raskt, tonen og lettelsen er uendret.
Takler ikke peeling.

Syresesongen er allerede over, og peeling er ikke over ennå (selv om jeg ikke sparte penger), så jeg vil "fullføre" den om høsten
Pris: 700-800 rubler på apotek, volum - 50 ml.
Testperiode: 3 måneder
Vurdering: 3
• • •……... • • •……... • • • • • •
Noreva exfoliac Creme Reparatrice.
Jeg kjøpte denne kjekke mannen for å hjelpe til med å skrelle, men det viste seg at kremen ikke inneholder syrer, og retningen hans er annerledes - å gjenopprette. Jeg bruker den fortsatt, jeg liker den veldig godt.
Fra produsenten: Beroliger, fukter og regenererer tørr hud under aktiv dermatologisk behandling.
● Emballasje - flatt matt rør, design som for hele serien.
Den tynne dispensertuten var beskyttet av en beskyttende membran. Dispenseren er forresten veldig praktisk.
Røret er plassert i en boks som inneholder en liten kommentar om andre verktøy i serien.

● Konsistensen er fast, men ikke fettete. Den sprer seg veldig lett over huden, skaper ikke en filmeffekt. hvit farge.
● Lukter ganske intens, lukten er apotek, behagelig. Den forsvinner fra huden umiddelbart etter absorpsjon.

● Sammensetning:
Som en del av squalanekremen! hva er squalane?
Det er hovedingrediensen i lipidbelegget på overflaten av huden, dannet av utskillelsen av talgkjertlene og lipider produsert av keratinocytter. Takket være squalane utfører lipidbelegget funksjonen for å bevare integriteten til stratum corneum, samt opprettholde nivået av elastisitet, fuktighet og mykhet i huden. Vannlipidmantelen gjør huden vannavstøtende, regulerer fordampning av vann, forhindrer mikroorganismer, giftstoffer, allergener i å komme inn i huden, og har antisopp og antibakteriell effekt. Enkelt sagt, å være ansvarlig for fuktighet og hudbeskyttelse, squalane, eller rettere sagt mangelen, er en av de viktigste leddene i den indre mekanismen for aldring av huden. På grunn av dets tilhørighet til huden, er squalane i stand til å trenge dypt inn i den, med andre ord er squalane et transportstoff som kan fange opp de aktive komponentene i kremen og levere dem til de dype lagene i huden.

Utvidet mening:
Huden min: tynn, med forstørrede porer som tetter seg veldig raskt. Blek og ujevn hudfarge, lettelsen er også ujevn. Betennelse oppstår, men ikke ofte. Tidligere på vinteren ble huden min veldig følsom og tørr, men nå har jeg løst dette problemet ved hjelp av gode fuktighetskremer og nærende kremer..
Produsenten anbefaler å bruke den minst 2 ganger om dagen. Jeg brukte den som dagkrem (som nattkrem - denne), men senere begynte jeg å bruke den om natten..
Dette er en flott fuktighetskrem og beskyttende krem! Bare positive inntrykk.
Det er ikke fett i det hele tatt, men heller lett. Tetter ikke porene. Den sprer seg lett over huden og absorberes veldig raskt. Det danner ikke en ubehagelig film på overflaten av huden og er slett ikke merkbar. Umiddelbart etter påføring blir huden behagelig, den blir umiddelbart hydrert og blir fløyelsaktig.
Det er en god sminkebase, beskytter mot tørrhet og dehydrering.
Fet glans. Det er en ikke-mattende krem, så hvis huden er utsatt for fet glans, vil den raskt dukke opp.
Effekter på peeling. Dessverre, i kampen mot peeling, viste han seg å ikke være den beste hjelperen, noen ganger skreller huden litt, spesielt etter mekanisk rengjøring.
Effekter på betennelse, hudormer, kviser og andre ufullkommenheter. Påvirket ikke noen av disse punktene, det fukter bare utmattet hud, men helbreder ikke mangler.
På bildet "før" huden umiddelbart etter peeling, på bildet "etter" er den fuktet med krem.

Jeg likte Noreva exfoliac Creme Reparatrice mye mer enn å skrelle fra samme serie. Den fukter perfekt, gir øyeblikkelig en følelse av komfort til huden, lindrer tørrhet.
Passer for eiere av kombinert og fet, problemhud, fordi den har en lett tekstur (til tross for oljene i sammensetningen) og ikke tetter porene.
Siden det ikke er syrer i sammensetningen, kan den brukes ikke bare i kaldt vær. Forbruket er veldig økonomisk.
Pris: 800-900 rubler på apotek, volum - 40 ml.
Testperiode: 5 måneder (jeg bruker den fortsatt)
Vurdering: 5
Så det går :)

Lang-langt innlegg om hudpleie

God ettermiddag jenter!
Det er lenge siden jeg skrev noe om hudpleie, det er på tide å fylle dette hullet og snakke om min oppdaterte ansiktshudpleie..
Jeg inviterer alle under kuttet.
Litt om huden min: fet om sommeren og kombinert om henholdsvis vinteren, det er alle problemene som ligger i denne typen. Svarte prikker, forstørrede porer, fet glans - alt dette er kjent for meg på førstehånd. Betennelser vises ikke ofte (men takk for dette), men de plager likevel fem ganger i måneden.
Huden min er lys, kviser flekker forsvinner veldig lenge, og dette er mitt hovedproblem. Ingenting bekymrer meg mer enn disse mørke merkene som ødelegger hele utseendet på huden og som må dekkes nøye hver morgen..
At jeg bare ikke prøvde, for å finne "mitt" betyr. Det hele startet med produkter for problemhud som inneholder en stor mengde alkohol. Da det endelig gikk opp for meg at slike midler ikke ga mye nytte for huden min, hadde jeg allerede ganske mye tørket det ut. Så begynte en lang restitusjonsperiode, og jeg gikk til den andre ekstremen: Jeg begynte å bruke fuktighetskrem og nærende produkter i store mengder..
Huden har selvfølgelig forandret seg, den har blitt mer levende, avskallingen har gått, men den har blitt ubehagelig grov å ta på, porene har vokst til størrelsen på Krakatoa-krateret og et stort antall svarte prikker har dukket opp. Dessuten var dette ikke engang svarte flekker, men dype fettete plugger. Generelt, nå er jeg ikke engang veldig fornøyd med å skrive om dette..
Nå forstår jeg at alt er bra i moderasjon, jeg har balansert min avgang, og jeg vil dele mine oppdagelser med deg..
Jeg begynner med sminkefjerner. Jeg fjerner øyesminke med spesielle produkter, og de fjerner også permanent sminke fra ansiktet mitt. Jeg trenger ikke flere produkter for å fjerne daglig sminke fra ansiktet, jeg fjerner den med en gel / skumvask.

1. Hundre oppskrifter på skjønnhetspleie agurk.
I prinsippet er jeg venner med dette merket. Jeg liker tonics og skum for vasking, så jeg bestemte meg for å prøve dette middelet, spesielt siden prisen er mer enn rimelig.
Lotionen er i en fin 100 ml flaske laget av myk og tynn plast. På grunn av den lille størrelsen og vekten er det praktisk å ta med seg på turer. Dekorasjonen er enkel, men hyggelig for meg. Lokket lukkes til det klikker, det vil ikke søle i vesken / kofferten helt sikkert.
Aromaen er behagelig kosmetisk, men du kan ikke kalle den naturlig. Helt ikke påtrengende og slites raskt av.
Produktet er et gjennomsiktig vann, helt ikke klebrig.
Lotionen fjerner sminke dårlig fra øynene, den takler lett skygger, men det var problemer med eyeliner fra Mac, for ikke å nevne Chanel mascara. Derfor fjerner jeg dem vanligvis med øyenbrynsskygger, rødme og foundation. Lotionen fungerer bra med disse produktene..
Forresten klemmer han ikke øynene i det hele tatt, etterlater ikke klebrig film og andre ubehagelige opplevelser.
Brukstid: 1 flaske, ca. 2 måneder.
Pris: ca 60 rubler.
Vurdering: 3.
2. Det neste verktøyet - Clarins Instant Eye Make-Up Remover - et verktøy for raskt å fjerne vanntett og fyldig øyesminke.
Dette produktet er pakket i en klar, myk plastflaske med en avtrekkbar hette som kan skrus på veldig sikkert. Volum 125 ml, produsert i Frankrike. Jeg kjøpte den spesielt for å fjerne Chanel-mascara, som jeg ikke klarte å takle.
Aromaen er sinnsykt hyggelig, mild og lite påtrengende. Slik lukter roser, spesielt siden produsenten indikerer ekstraktet i sammensetningen. Sørg for å riste flasken godt før bruk..
Produktet er et gjennomsiktig, litt fet vann som glir lett over øyelokket og etterlater feilfri, ren hud.
Den takler lett med hvilken som helst sminke jeg har. Etterlater ikke en klebrig og fettete følelse på huden. Øynene svir ikke.
Alt i alt er det en god daglig sminkefjerner..
Brukstid: ca. 2 måneder.
Pris: ca 1000 rubler.
Vurdering: 5.
3. Hver morgen og kveld vasker jeg ansiktet mitt med Noreva Exfoliac Foaming Gel - en peelinggel for vask. Dette er mitt første middel for merkevaren, men nå vet jeg allerede med sikkerhet at det ikke blir det siste.
Gelen er i et 200 ml stivt plastrør. Det er en dispenser på hetten, den lukkes forsvarlig til den klikker. Du kan trygt ta det med deg på turer, hundre prosent vil ikke strømme ut. Men det er fortsatt et lite minus i pakken. For å presse ut produktet, må du snu flasken og presse, siden den er laget av veldig hard plast, må du presse hardt. Jeg har fortsatt omtrent 2/3 av midlene igjen, så det går lett ut. Men jeg aner ikke hvordan jeg skal få gelen ut av pakken når den begynner å gå tom.
Produktet er en gjennomsiktig gel (i vanlig forstand av ordet) med middels tetthet, litt glatt. Skummer godt, men skummet er ikke lett og luftig som for eksempel Clarence-skum med bomull, men ikke såpete med bobler. Dette er en slags veldig spesielt skum, utrolig mykt, som glir veldig lett på huden..
Duften av gelen er behagelig kosmetisk, uten et tydelig antydning til noen spesiell lukt. Føltes bare under påføring, vedvarer ikke på huden.
Gelen stikker ikke øynene i det hele tatt ved kontakt. Det fjerner også sminke perfekt ikke bare fra ansiktet, men også fra øynene. Det fjerner til og med Chanel Le Volume Ultra-Noir De Chanel-mascaraen min, som ikke alle sminkefjerner kan takle. Selvfølgelig er det heller ikke verdt å bruke gel for å fjerne øyesminke ofte, da det kan tørke ut delikat hud. Men i hastesaker er det fullt mulig å bruke.
Prosessen med å vaske med denne gelen har blitt en ren glede. Takket være syrene i sammensetningen er huden veldig myk og jevn etter påføring av gelen, du vil berøre og berøre den. Rensingen er rett og slett fantastisk, etter vask føler jeg virkelig hvordan huden begynner å puste, og jeg vil ikke engang bruke pleien, en så behagelig følelse av renslighet og friskhet. Til tross for en så høy kvalitet rensing, knirker ikke huden, som med det samme (tidligere min favoritt) skum fra Clarence. Etter vask er det selvfølgelig en følelse av tetthet, men det vises først etter 5-10 minutter. Jeg venter vanligvis ikke, men bruker pleien umiddelbart.
Jeg kan ikke evaluere effekten separat fra gelen, siden alle produktene fungerer på en kompleks måte, men jeg bemerker at dette er et utmerket produkt for fet hud, noe som vil bidra til å opprettholde den i god stand..
Dette er ikke min første syrerens. Alle lignende verktøy jeg har prøvd fungerer bra, nå er jeg ingen steder uten dem. Selvfølgelig kjøper jeg av hensyn til variasjonen også konvensjonelle (syrefrie) produkter, men jeg bruker dem bare sammen.
Brukstid: ca. 2 måneder.
Pris: ca 1000 rubler.
Vurdering: 5 (jeg vil gjenta det med glede).
4. Etter vask er det tonicens tur. For øyeblikket har jeg en tonic - Humphrey's, Witch Hazel Astringent. Jeg er ikke lunefull i det hele tatt på slike måter. For meg er det viktigste at produktet beroliger huden etter vask, fjerner følelsen av tetthet og ikke er klissete. Jeg bruker vanligvis tonic 1-2 ganger om dagen, vekselvis med sure produkter.
Denne tonicen kom til meg fra Amerika. Emballasjen er veldig enkel, laget av myk plast, volum 237 ml. Tonic er et klart vann med en morderlukt. Først kunne jeg ikke tvinge meg selv til å bruke den og gjorde det så å si gjennom makt. Produktets aroma er egentlig veldig spesifikk. Mannen sier at han lukter gress. For meg er det lukten av noe røkt. Slik lukter klær fra brann. Noen ganger virker det til og med for meg at han (å, skrekk!) Lukter røkt fisk.
Første gang jeg brukte tonic uten å puste, nå ble jeg vant til det, og lukten forårsaker ikke lenger så mange følelser i meg. Heldigvis slites den veldig fort og kjennes bare når den påføres..
Tonic beroliger huden godt, tørker ikke ut i det hele tatt, fjerner følelsen av tetthet.
Alt i alt et produkt av god kvalitet. Jeg bruker denne flasken, men jeg vil ikke gjøre slike ofre lenger og vil kjøpe noe mer behagelig.
Nyttig liv: litt over 2 måneder.
Pris: ca 200 rubler.
Vurdering: 4 for drapsmak.
5. Neste produkt er min favoritt Stridex Single-Step Acne Control Maksimal alkoholfri. Dette er peelingskiver impregnert med en spesiell sammensetning med salisylsyre.
Skivene er plassert i en stor plastkrukke med et vridbart lokk. Det er en beskyttende film under dekselet, som er veldig godt limt, så sikker at det er veldig problematisk å fjerne den. Jeg fjerner vanligvis ikke filmen helt, men bare river den, og beskytter dermed platene mot å tørke ut.
Krukken inneholder 90 pent stablede plater.
Skivene er veldig tynne, men samtidig sterke, de knekker ikke og klatrer ikke, omtrent på størrelse med en vanlig bomullspute. På den ene siden er platen dekket med små kviser, designet for å produsere ekstra peeling, og på den andre er den helt glatt. Jeg føler egentlig ikke forskjellen mellom de to sidene på huden.
Produsenten angret selvfølgelig ikke på impregnering. Skivene er så våte at hvis du klemmer dem litt, vil impregnering bare begynne å dryppe. En halv plate ville være nok for hele ansiktet, men jeg er for lat til å kutte dem, så jeg bruker hele den. Én plate er mer enn nok for hele ansiktet og nakken, samt for dekolleté og skuldre (hvis dette selvfølgelig er nødvendig).
Skivene lukter noe medisinsk (sannsynligvis er det slik salisylsyre lukter), lukten er ikke påtrengende og forsvinner raskt.
Skivene fullfører renseprosessen perfekt, og etterlater huden utrolig glatt og jevn. Når det påføres, svir det ikke i det hele tatt, selv om det er betennelse. Etter påføring er det en lett, snerpende følelse som går raskt.
Skivene har en utmerket effekt på hudens tilstand, hudormene blir mindre og mindre, porene er smalere, og den generelle hudtonen blir jevnt ut. Dessuten hjelper plater å bekjempe betennelse, slik at de gro raskere..
Først brukte jeg dette produktet hver dag, og nå en gang annenhver dag. Produktet er fremdeles ganske aggressivt og kan lett tørke huden. Eiere av tørr og normal hud bør bruke den med forsiktighet, og personer med sensitiv hud enda mer.
Det er andre plater i linjen med lavere salisylsyreinnhold, beregnet på tørr og sensitiv hud, jeg tror neste gang jeg vil bestille et par andre å prøve.
Dessverre kastet jeg ut boksen, så komposisjonen ble hentet fra Internett.
Ingredienser: salisylsyre 2% + ammoniumlaurylsulfat, ammoniumxylensulfonat, sitronsyre, DMDM ​​hydantoin, duft, mentol, PPG-5-ceteth-20, renset vann, simetikon, natriumborat, tetranatrium EDTA.
Generelt har disse platene blitt fast bosatt på badet mitt, uten dem kan jeg ikke lenger forestille meg at jeg drar. Fungerer bra i kombinasjon med andre produkter.
Brukstid: andre boks, omtrent syv måneder.
Pris: ca 500 rubler.
Vurdering: 5 og min kjærlighet.
6. Source Naturals Skin Eternal Hyaluronic Serum - Serum med hyaluronsyreinnhold.
Serumet er i en tung 30 ml glassflaske. Dispenseren er laget med høy kvalitet, spytter ikke. For å få produktet må du klikke på pumpen. Ved å vri på dispensertuten kan du blokkere trykket, og dermed forhindre at produktet strømmer ut i posen eller kosmetikkposen. Den eneste ulempen er at en del av produktet forblir i denne tuten, og på grunn av myseteksturen som tykner i luften, tetter du dispenseren. Selvfølgelig løses dette enkelt, når du trykker på det, vises en kork av frossen myse først, og deretter selve produktet, men det er fortsatt ikke veldig hyggelig å stadig se disse blodproppene.
Dette er mengden produkt som vises med ett klikk, jeg trenger 2-3 slike klikk.
Selve serumet er karamellfarget med perlemor. Det gir ingen nyanser i ansiktet. Tekstur er ganske flytende og litt glatt, den sprer seg lett.
Jeg har ikke hatt noe hyaluronserum ennå. På internett leste jeg at serum som inneholder hyaluronsyre ikke kan være klissete, så da jeg bestilte var jeg allerede forberedt på at serumet skulle være litt klissete. Men det viste seg å være veldig klebrig. Etter påføring forblir ansiktet klebrig og skinner i omtrent 20 minutter, så om morgenen er det problematisk å bruke det.
En annen ulempe for meg var den sterke søte lukten som henger på huden i en time etter påføring. Denne aromaen er en av de som kan forårsake hodepine, så jeg vil ikke gi råd til folk som er følsomme for lukt.
En lett prikkende følelse kan dukke opp umiddelbart etter påføring, men bare hvis huden mangler fuktighet.
Etter påføring skinner huden lenge, så serumet brukes best om kvelden. Jeg gjør det.
Serumet fjerner tetthetsfølelsen godt. Jeg bruker det som et uttrykkelig middel når jeg ser peeling peeling. Til daglig bruk passer den bare for meg om vinteren..
Nå bruker jeg serumet et par ganger i uken om natten, i helgene kan jeg bruke om morgenen.
Serumet kommer ikke i konflikt med kremer, ruller ikke, danner ikke en følelse av en film i ansiktet.
Det nærer huden med fuktighet veldig bra og raskt. Fjerner peeling i bare et par applikasjoner.
Alt i alt en god arbeidshest.
Pris: ca 700 rubler.
Brukstid: 3 måneder.
Vurdering: 4 (for sterk lukt og klebrighet, men det er bare min ydmyke mening. Serum fungerer veldig bra).
7. Reviva Labs Eye Complex Firming Cream - oppstrammende øyekonturkrem.
Jeg har ett krav til en øyekrem - god fuktighet og ernæring, alt annet jeg kan tilgi. I fem år (for nøyaktig 5 år siden begynte jeg å bruke slike midler) har jeg ikke vært i stand til å finne ikke bare mitt ideal, men i det minste noe i nærheten av det.
Til tross for min unge alder (jeg er 24) har jeg små rynker forårsaket av tørrhet og ansiktsuttrykk, og det er med dem jeg prøver å kjempe.
Kremen er i en lett plastkanne som veier 21 gram. Alle produktene av merket er pakket i slike enkle og søte krukker, som på grunn av sin lave vekt er praktisk å ta med seg på turer. Dekselet skrus av. Det er ingen spatel i settet, men jeg bruker fra forrige Darfan-krem.
Selvfølgelig er røremballasje mer hygienisk, men jeg bruker etter vask så hendene mine alltid er rene..
Kremen har også en beskyttende plasthette, som i tillegg beskytter kremen mot bakterier..
Kremens tekstur er lett, men ikke geleaktig eller vannaktig. Den sprer seg lett over huden, det er ingen smelteeffekt, som noen kremer. Kremen er slett ikke fet, ikke fet og ikke klissete. Det absorberes raskt, opptil 5 minutter. Kosmetikk passer perfekt på ham, kommer ikke i konflikt med verken foundation eller concealer. Kremen ruller ikke og skaper ikke en filmeffekt. Huden puster med den.
Det fjerner veldig godt følelsen av tørrhet og tetthet, irriterer ikke øynene. Jeg bruker den ikke bare under øynene, men også på det øvre bevegelige og urørlige øyelokket, kremen fremkaller ikke ekstra talgutskillelse, noe som er veldig viktig for meg, siden øyelokkene er fete. Påvirker ikke holdbarheten til skygger.
Fuktighet og ernæring fra kremen er nok for meg, men kanskje for jenter med tørr hud, vil ikke ernæring være nok, siden kremen er mer rettet mot fuktighet. Selvfølgelig gjorde han ingenting med rynkene mine. Jeg vet ikke om det er mulig å redusere dem i det hele tatt..
Aromaen til kremen er veldig lett og ikke påtrengende, naturlig - den lukter urter. Det merkes ikke på huden, og når det påføres også. Vi vil føle det bare hvis vi får nesen i krukken.
Brukstid: ca. 2 måneder.
Pris: ca 500 rubler.
Vurdering: 5, det er mulig å kjøpe mer.

8. Reviva Labs InterCell dagkrem med hyaluronsyre - dagkrem med hyaluronsyre.
Valget av ansiktskrem er et reelt problem for meg, så langt fra alt jeg har prøvd, likte jeg mest Kodali sorbetkrem, men sjelen lengter etter noe nytt. Og som en slik ny ble denne kremen kjøpt. Jeg kjøpte den spesielt for vinteren, for dette passet den i prinsippet meg. Men om sommeren vil jeg ikke tørre å bruke den.
Kremen er i en lett plastkanne som veier 42 gram. Lokket er skrudd på. Det var ingen beskyttende filmer og membraner, så vel som spatel. Selvfølgelig er det mye hyggeligere å bruke produkter i tunge glasskrukker med graverte merker av kjente merkevarer, men i dette tilfellet beroliger jeg meg selv for at produsenten ikke sparte penger på innholdet etter å ha spart på emballasjen. Lukten er nøytral, den lukter krem ​​(akkurat som produktene fra klinikkene), uten et snev av noen dufter.
Tekstur av kremen er tettere enn for øyekremen, kremaktig og, etter min mening, litt fløyelsaktig. Denne følelsen oppstår vanligvis når det er silikoner i sammensetningen. Kremen er godt distribuert, den absorberes fullstendig på 7 minutter, hvorpå du trygt kan sminke. Det kommer ikke i konflikt med sminke, forårsaker ikke en økning i fet hud, tetter ikke porene. Absolutt ikke klissete, etterlater ingen film.
Fuktighetsgivende fra kremen er nok for meg, og ernæringen er enda mer enn nok. Jeg bruker den en gang om dagen - om morgenen. Hele vinteren visste jeg ikke problemer med peeling, huden er jevn og glatt.
Til sommeren vil denne kremen fortsatt være tung for meg, om våren må jeg se etter en erstatning.
Brukstid: 3 måneder.
Pris: ca 600 rubler.
Vurdering: 5 (god krem, men ikke ideell. Kanskje jeg vil gjenta).
9. Reviva Labs 5% Glicolic Acid Cream - 5% glykolsyrekrem.
Jeg ble kjent med syrer nylig, men jeg kan ikke lenger forestille meg livet mitt uten dem. Merket har en krem ​​med et høyere glykolsyreinnhold (10%). Men etter å ha lest vurderingene bestemte jeg meg for å begynne med det som er lettere, ettersom mange jenter skrev om forekomsten av brannskader og avskalling.
Kremen er i samme plastkrukke som ansiktskremen, og veier 42 gram. Lukten er tilstede, den lukter noe surt, men ganske behagelig.
Konsistensen er lett, kremaktig, som de fleste fuktighetskremer. Den sprer seg lett over huden, er helt ikke klebrig og etterlater ingen film. Det absorberes på 5 minutter, huden etter påføring er ikke våt, men heller matt. Om morgenen skinner ikke ansiktet.
Når det påføres, svir det ikke i det hele tatt, bare hvis det er betennelse. Jeg hadde ikke en kriblende eller prikkende følelse selv etter den første applikasjonen. Huden blir ikke rød eller klør, alt er som om du har brukt en vanlig fuktighetskrem.
Jeg la ikke merke til noen effekt på betennelse, men de svarte prikkene ble mye mindre. Kviser flekker forsvinner raskere, og den generelle hudtonen jevner seg gradvis ut. Wow, det blir ingen effekter fra det, kremen gjør jobben sin sakte men sikkert.
Neste gang vil jeg bestille en krem ​​med høyere syreinnhold, da jeg vil ha en uttalt effekt.
Generelt er dette en god krem ​​for de som bare begynner å bli kjent med syrer. Jeg tror det passer for jenter ikke bare med fet, men også med normal og tørr hud, da det har en ganske skånsom effekt på huden.
Brukstid: 3 måneder.
Pris: ca 1000 rubler.
Vurdering: 5.
Dette er min omsorg i dag. Jeg er fornøyd med alle de grunnleggende produktene, de har en gunstig effekt på huden min og er med på å gjøre den bedre og bedre hver dag. Så - jeg er på rett vei.
Takk alle for oppmerksomheten og for å ha mestret et så omfangsrikt innlegg..

Dating historie med Noreva

Løsning for hudproblemer (+ bilde av hudforandringer)

Det skjedde slik at det hele tiden dukket opp kviser i ansiktet mitt i en periode av livet. Ekkel utbrudd med pustler, små og store, fra 1 til 4 betennelser i ansiktet var konstante. Samtidig kombineres huden - pannen og nesen er fet, kinnene er flakete av tørrhet. På apoteket ba jeg nesten om hjelp til å ber, og det var det de ga meg råd.

Noreva Exfoliac er en serie av hudpleieprodukter for kviser. Disse produktene har høy surhet, som renser huden og ikke inneholder alkohol..

Merket er apotek og ikke billig, men jeg var allerede desperat, fordi ingenting hjalp. Og så kjøpte jeg dette settet (i rekkefølge etter bruk):

Noreva Exfoliac Foaming Gel

NOREVA laboratorier Exfoliac lotion med høy konsentrasjon av AHA og BHA

Akne krem ​​Noreva Exfoliac Acnomega 200

NC gel Noreva Exfoliac lokal pleie

litt senere måtte jeg kjøpe

Noreva exfoliac Creme Reparatrice

Og nå, i orden. Siden ungdomsårene begynte huden i ansiktet å bli fet, og kviser begynte å dukke opp på det. Men det var periodevis og litt etter litt, så det forstyrret praktisk talt ikke, og det ble oppfattet som - "vel, i denne alderen har alle det." Men da den allerede var 20 år gammel, og allerede hadde en massiv karakter - noen ganger strømmet så mange betennelser ut at jeg ikke ønsket å forlate huset generelt. Så brukte jeg alle slags garniere, og Clerasils og zenerites, og laget masker av folkeoppskrifter. Jeg drakk gjær og spiste vitaminer. Å presse ut - en stygg skorpe dannet, å glanse over - alt hovnet opp enda mer under sminken. Ingenting reddet i det hele tatt. Og så ble jeg plaget, plaget, og da jeg måtte reise på ferie med en slik "bagasje", så orket ikke nervene mine, jeg styrtet inn på apoteket og nesten brølte om problemet mitt. Apoteket så meg over, gikk bort til stativet og fortalte meg om et så fantastisk merke som Noreva. Jeg lyttet ivrig og gikk, etter å ha kjøpt en god del (se hele listen ovenfor)

Og nå er jeg endelig hjemme og klar for testing. Exfoliac Foaming Gel er i en høy tube kan, ganske voluminøs, den blir spist veldig sparsomt. Selv er gjennomsiktig, av middels konsistens. Det lukter behagelig av parfymer (noen ganger virker det som roser, noen ganger - som epler, noen ganger - som kjemi, når som). En veldig liten mengde gel piskes veldig lett på håndflaten til et såpeskum som renser ansiktet fantastisk. (Viktig: ikke bruk på huden rundt øynene eller bruk som sminkefjerner! Disse produktene har høy syre konsentrasjon, de skaper en prikkende eller prikkende effekt gjennom huden, så unøyaktig bruk kan forårsake forbrenning! Av erfaring vil jeg si når moren min uvitende Jeg prøvde å vaske av sminken med dette verktøyet, øynene hennes ble røde! Dessuten var det hvite i øyet, det var virkelig rødt som en blødning! Så vær forsiktig!)

Gelen renser huden perfekt, for de som har den fet, har du sannsynligvis lagt merke til hvor vanskelig det er å vaske av følelsen av fet fra ansiktet og fingrene. Så denne gelen skyller vekk! Jeg har ingenting å klandre ham for. Ansiktet er rent og friskt. Sann, igjen, på grunn av syreinnholdet, kan huden tørke ut litt, spesielt på tørre områder i ansiktet eller i den kalde årstiden. Det er derfor jeg kjøpte Noreva exfoliac Creme Reparatrice i tillegg

Ved langvarig bruk av produktene i denne serien blir huden virkelig helbredet, utslettene blir flere ganger mindre, hudtonen jevnes ut, og de gamle flekkene fra kviser og utslett blir mindre merkbare. Så min erfaring viste seg å være ganske vellykket, og jeg kan gi deg råd med god samvittighet disse midlene!