Såpe "Dove" for ansiktet: komposisjon, anmeldelser

Så i dag skal du og jeg finne ut hva Dove-såpen er. Dette er et veldig populært middel som har vunnet hjertene til mange kvinner for lenge siden. Og ikke bare som en såpe. Generelt, som et av de beste merkene som tilbyr kropps-, ansikts- og hårpleieprodukter. For å være ærlig er det umulig å forstå med en gang om det er verdt å ta dette produktet eller ikke. Det passer tross alt ikke for alle. Som alle andre kosmetiske produkter. Så la oss prøve å ordne opp i dette vanskelige problemet så snart som mulig..

Hva er det

Men først, la oss finne ut hva Dove såpe er. Generelt, siden det ikke er vanskelig å gjette, vil vi i dag ikke ha mer enn den vanligste såpen. Men bare med et vakkert navn og et "promotert" varemerke. Det er sant at dette verktøyet er ment utelukkende for ansikt og ømme steder. For eksempel for intim hygiene.

Due såpe er veldig populær blant forbrukere. Spesielt hos unge jenter og ungdommer. Tross alt lover produsenten at dette produktet vil hjelpe selv ung hud til å forbli vakker, myk og silkemyk. Akkurat det en moderne kvinne trenger så mye. Videre trenger du ikke å besøke noen skjønnhetssalong for dette - bare vask deg regelmessig med Dove såpe. Alt ser ut til å være bra så langt. Men er det virkelig slik? Hva kundene egentlig synes om dette produktet?

Sammensetning

Kanskje, i ethvert kosmetisk produkt, spiller komponentene som utgjør sammensetningen en viktig rolle. Og de påvirker også anmeldelser fra mange kosmetologer og leger. Sammensetningen av såpen "Dove" gleder fagfolk.

Faktum er at dette produktet ifølge produsentene består av en fjerdedel av fuktighetskrem. Resten av ingrediensene er her, som enhver babysåpe. Den inneholder palmeoljer, planteekstrakter og dufter. I tillegg er mange Dove-produkter også allergivennlige. Det vil si at vi kan si at dette produktet ikke er helsefarlig..

På grunn av sin sammensetning, rengjør Dove såpe huden grundig og fukter den, noe som gjør den fløyelsaktig og ren. Dette er akkurat den effekten moderne kvinner trenger. Du trenger ikke lenger bruke forskjellige kremer og "tonal". Bare vask ansiktet regelmessig med Dove såpe.

Prislapp

Nå er det på tide å få tilbakemelding på våre nåværende produkter. Tross alt er det de som er i stand til å overbevise potensielle kjøpere om produktets kvalitet. La oss starte med det mange i første omgang tar hensyn til - prislappen..

Mange tror at "Dove" såpe ikke er veldig dyr. Prisen på disse produktene i forskjellige regioner og butikker svinger, men holder seg fortsatt innenfor det normale området. For en pakke kan du gi fra 50 til 150 rubler. Avhengig av "eliten" i butikken, samt hvor du bor.

I prinsippet, hvis vi sammenligner "Dove" med sine kolleger, er prisen virkelig sparsom. Spesielt hvis du tar hensyn til det faktum at disse produktene er posisjonert som elite. Det er veldig bra. Dette betyr at forbrukeren ikke trenger å betale for mye for merkevaren og kvaliteten. Ganske hyggelig øyeblikk som tiltrekker seg mange kjøpere. Men dette er langt fra alle fordelene med dette verktøyet..

Lukt

Soap "Dove" får også anmeldelser om lukten. Faktisk, dagens forbrukere legger stor vekt på aromaene som kommer fra denne eller den andre kosmetikken. Det er lite sannsynlig at noen vil vaske ansiktet med såpe som lukter ubehagelig..

Men Dove Cream Soap, heldigvis, lukter ganske bra. Dette er hva forbrukerne synes. Ja, ikke alle, men de fleste vurderingene her er veldig positive. Kjøpere understreker også det faktum at forskjellige versjoner av Dove såpe har forskjellige lukter.

Likevel forblir de utgående aromaene behagelige, subtile og delikate. Hvis ønskelig, kan de lett fjernes - bare vask godt med vann flere ganger. Eller bruk litt krem ​​på ansiktet og hendene. Det er sant at såpe "Dove" for ansiktet som regel har en så behagelig aroma at du ikke egentlig vil bli kvitt den..

Hvis du ikke liker en bestemt lukt, er det bare å prøve å bruke et annet såpemerke. Hver type, som allerede nevnt, har sin egen, unike lukt. Og blant alle tilgjengelige dufter, vil du definitivt kunne finne noe som passer deg. Det er ikke forgjeves at Dove-såpeanmeldelsene i denne forbindelse får rent positive.

Effektivitet

Et annet veldig viktig poeng er effektiviteten ved å bruke et kosmetisk produkt. For å være ærlig er alt i orden på Dove-såpen. Det vil si at publikum er ganske fornøyd med forholdet mellom pris og kvalitet på dette produktet..

I følge mange forbrukere tar kremsåpe "Dove" virkelig godt vare på ansiktet og hendene. Og med alt dette gir det oss en unik aroma under bruk. Også kvinner hevder at det var dette middelet som hjalp dem med å raskt rense huden, kvitte seg med hudormer og eliminere betennelse i ansiktet..

Dove såpe er også en ekte gave til ung, problematisk tenåringshud. Mange leger anbefaler å bruke dette legemidlet i puberteten. Tross alt er det ikke bare helt trygt, men også ekstremt effektivt. Det viktigste er å ikke glemme vanlig vask. I dette tilfellet vil du merke en betydelig effekt etter 1 ukes daglig bruk..

Tilgjengelighet

De beste kosmetikk- og kroppspleieproduktene bør være tilgjengelig. Ellers vil forbrukere rett og slett nekte dette produktet. Og her inntar såpen "Dove" en ganske trygg og høy posisjon.

Saken er at disse produktene er tilgjengelige for absolutt alle. Og ikke bare for prisen. Det vil si at du enkelt kan kjøpe den i ethvert supermarked eller kosmetikkbutikk. Velg dessuten et verktøy fra de mange alternativene som tilbys av produsenten. Akkurat det den moderne kjøperen trenger.

I tillegg har hver moderne person en flott mulighet til å bestille dette produktet på Internett. Dove face soap er et ganske populært produkt i virtuelle kosmetikkbutikker. Dermed kan du ganske enkelt bestille flere pakker med dette kropps- og hudpleieproduktet online for deg selv, og deretter glemme å handle kosmetikk på jakt etter det..

Fordeler med verktøyet

Selvfølgelig har Dove såpe enestående fordeler. Og på grunn av dem, foretrekker de fleste forbrukere dette verktøyet. Hva handler dette om? La oss forstå dette vanskelige problemet.

For eksempel er sammensetningen veldig behagelig. Ja, det er mye i det, men likevel forårsaker ikke alle komponenter, selv i denne kombinasjonen, allergi. Og hvis vi vurderer at det også er fuktighetskrem i såpen, kan dette middelet betraktes som det beste når det gjelder ansiktspleie..

Som en kampanjekampanje gjennomfører såpeprodusenten "Dove" en smaksprøve på produktet. Det vil si at arrangørene gir ut verktøyet slik at forbrukerne kan prøve det i aksjon. Såpe ok? Da kan du gå og kjøpe deg ikke en "sonde". Nei? Ingen vil forplikte deg til å kjøpe en vanlig pakke med Dove-såpe.

Det er praktisk talt ingen allergiske reaksjoner på dette stoffet. Og dette gleder mange også. Tross alt er de fleste moderne såper "fylt" med kjemikalier som forårsaker irritasjon, rødhet, kløe og andre manifestasjoner av allergier blant forbrukere..

Ekte bilde

Selv om produktene våre i dag er gode, er kundeanmeldelser fortsatt blandede. Poenget er at det kjøpes mange virtuelle meninger. Stort sett negativt. Dette er alt arbeidet til konkurrentene.

Hvordan skille en ekte anmeldelse fra en falsk? Se for eksempel om det er bevis for skrevne ord. Som regel beskriver falske anmeldelser i maling fordeler og ulemper ved produktet, men de er ikke bekreftet. Det vil si at det ikke er fotografier eller andre bevis for dette eller det ene resultatet..

Prøv å stole på bare de anmeldelsene som er bekreftet. Først da vil du forstå hva Dove såpe egentlig er. Og hvor godt dette verktøyet er, bestemmer alle selv. Så langt er bare en ting klar - denne såpen er virkelig verdt oppmerksomheten din..

Dove kosmetikk

Flytende kremsåpe Skjønnhet og pleie.

Flasken er laget av slitesterk plast, dispenseren kan åpnes ved å vri den.

Jeg liker ikke dette designet visuelt, men det fungerer uten tvil, dispenseren tettes ikke.

Ett trykk er nok til at jeg kan vaske hendene.

Såpen er gjennomsiktig, hvit, smelter godt. Lukt... karakteristisk Dawovs Slik er det en kjent lukt av Nivea-krem i en blå krukke, så også her - den klassiske Dove-såpen lukter på en bestemt måte. Ganske sterk forblir forresten lukten på hendene.

Jeg åpnet faktisk ikke engang såpen som ble sendt til meg for testing. Hva (for å erstatte en tillatt eksplosiv) skriver jeg om ham da? Det er enkelt: Jeg har min egen flaske.

Og også en halvbrukt påfylling, som jeg fyller på denne flasken fra (så jeg kan absolutt si at flaskene og dispenserne er av høy kvalitet - ingenting knuste eller tettes på et par år). Volumet på flasken er 250 ml, påfyllingsvolumet er 500 ml.

De skriver sjelden om såpe, om den som er kjent fra nærmeste massemarked - desto mer, men jeg har et spesielt forhold til denne såpen: dette er den eneste flytende såpen som ikke tørker hendene mine.

Først, tilbake på skolen, kjøpte jeg inn påskriften om fuktighetskrem og vasket hendene mine med barsåpe, og prøvde å finne ut hvor kremen var og når den begynte å virke. Barsåpen av samme merke tørker og strammer huden min fremdeles..

Jeg vil ikke si at jeg kjøpte kremsåpen umiddelbart etter utseendet, men jeg fant fremdeles tiden da den var ugjennomsiktig, hvitere og mye tykkere. Jeg likte det mer - mindre forbruk, mer skum, akkurat som tykke strukturer.

Jeg har prøvd mye flytende såpe opp gjennom årene. Jeg kan ikke si at jeg siktet mot en erstatning - jeg ser ikke poenget. Det er bare det at selvfølgelig blir ethvert produkt lei gjennom årene, så jeg kjøpte såpe fra andre selskaper, og jeg vil ikke sverge på ikke å gjøre det igjen, men så lenge jeg hele tiden kommer tilbake til det og alltid har et lager i skapet mitt bare fordi dette produktet er pålitelig, kan jeg stole på ham.

Pris: 250 rubler for 250 ml (jeg husker ikke påfyllingsprisen, men jeg husker at det var mindre enn kostnaden for to flasker).

Flytende kremsåpe Delikat silke.

Det er lite å tilføye om såpe “Gentle Silk”. Deres pakker er identiske, har bare forskjellige farger..

Sammensetningen er nesten den samme, det er forskjeller helt på slutten, hvor parfymekomponentene allerede går.

Lukten er annerledes. Jeg vet ikke hvem som trodde at delikat silke luktet slik, men den klassiske versjonen lukter ganske sterk, og jeg vil gjerne ha en lettere duft fra denne versjonen. Imidlertid er det mer sannsynlig fra det orientalske (etter min forståelse): rik, ganske tung, som med krydder.

Pris: 250 rubler for 250 ml

Nourishing Shampoo Transforming Care.

Jeg la ikke merke til sjampoene i rørene. Innimellom kjøpte jeg sjampo og balsam i klassiske flasker, og produkter i rør i absentia fikk meg til å føle meg "lettere" og utydelig i handling (jeg brukte den ikke, men jeg fordømmer det, ja)). Så sannsynligvis ville jeg ikke ha prøvd om de ikke hadde blitt sendt til meg, og produktene viste seg å være gode.

Begge rørene har solide lokk, som imidlertid kan åpnes uten problemer og fare for negler, selv med våte hender. Ikke skadet fra å falle på flisegulvet.

Plasten er glatt, litt glatt, påskriftene er veldig høye - rørene mine er flere måneder gamle, i løpet av denne tiden er ikke en eneste bokstav slettet. Videre produseres ikke produktene i denne serien (balsam, olje, sjampo) i Russland, så russiske påskrifter er på klistremerker limt over utenlandske påskrifter. De ser ut som papir, men for så mange som griper med våte hender ble de ikke skadet i det hele tatt.

Sjampoen er veldig rennende. Det ser ut som gjennomsiktig flytende honning, konsistensen er enda tynnere. Vanligvis klemmer jeg mat ut av rørene, men her må du ta tak i den til du stikker av. Jeg måtte trene meg selv og snu røret opp ned når jeg åpnet.

Lukten... Å, lukten av denne serien er min personlige smerte. Det er en lys, intens duft med orientalske toner. Hold deg på håret lenge, vær litt sterkere, jeg ville ikke kunne bruke produktene i serien, her føler jeg bare ubehag under påføring, men jeg kan overleve.

Flytende mat har ofte lave skummende egenskaper, så jeg liker dem ikke. Denne sjampoen er veldig økonomisk, til og med en liten del piskes inn i et skumhode.

Håret mitt er fet ved røttene, tørt i endene, i lengde, tykt, men veldig tynt, sammenfiltret, bundet i knuter, veldig responsivt mot hormoner, medisiner og så videre. Hodebunnen er overfølsom.

Den følsomme hodebunnen behandles med forsiktighet. Jeg kan ikke si at huden min ikke reagerte i det hele tatt på denne sjampoen, men den reagerte på et minimum, nærmere enden av flasken, og det var veldig enkelt å takle konsekvensene.

Jeg likte effekten på håret. Vaskes av uten problemer, håret etter at det er mykt, silkeaktig, glatt og skinnende. Det vikler absolutt ikke hår i tillegg, og hjelper til og med å fjerne det. Jeg kan ikke si hva som fukter håret, men jeg kan ikke si det motsatte - kanskje det er; tørker ikke ut - helt sikkert. I alle fall ser jeg den positive effekten av sjampo på håret. Jeg la ikke merke til den kumulative effekten.

Jeg har fet hodebunn - hvis du vasker sjampoen grundig, tilfører den ikke ekstra fett, men perioden mellom å vaske håret økte ikke.

Pris: ca 300 rubler for 250 ml.

Hair Rinse Cream Transforming Care.

Emballasjen ligner sjampo, bortsett fra kanskje uten det gyldne mønsteret på bunnen av flasken. Visuelt annerledes, ikke forvirre.

Balsam er også flytende. Ikke så flytende som sjampo, men du må fange og presse forsiktig ut - også. Jeg har glemt litt, jeg har brukt en maske i det siste, så i stedet for en fargeprøve slo jeg en kjole. På badet kan du vifte med ermet og få et avantgardemaleri med en verdifull væske på veggen.

En nærmere tekstur. Ser ut som pisket bananpuré, bare flytende.

Ganske økonomisk, igjen, på grunn av den flytende teksturen. Men her skrev de at dette balsam forbrukes på samme måte som sjampo - nei, det er det ikke. Jeg bruker det, som i andre tilfeller, forbrukes mye mer enn sjampo.

Det ser ut til å bli absorbert av håret. Etter omtrent fem minutter gjenstår ingenting på håret, men du må vaske det av ganske grundig for ikke å få fettete hår ved utgangen.

Jeg brukte det både med sjampo og separat. Jeg kjøper vanligvis ikke balsam og balsam, de er ikke sterke nok til håret mitt, jeg foretrekker masker - denne overrasket meg positivt. Nei, han byttet ikke helt ut masken for meg. Og i mitt tilfelle avhenger effekten av hårets tilstand. Når håret mitt er i god stand, er dette balsam nok til at jeg kan bruke det selv. For hår i dårlig forfatning trenger jeg ikke-vask, det er ikke nok for endene av å forlate det i denne perioden.

Etter balsam er håret mykt og glatt, lett løsnet selv under påføring, det er ingen ekstra oljeholdighet.

Som jeg skrev over, har ikke endene alltid nok kraft fra det, men så legger jeg bare til hvilken som helst maske i balsam.

Pris: ca 300 rubler for 250 ml.

Olje som forvandler tørt hår.

En liten, langstrakt flaske laget av slitesterk plast. All magien er å fargelegge plasten i honningfarge, men det ser veldig vakkert ut, for å være ærlig, spesielt i solen.

Det er ikke noe deksel, men dispenseren er låst ved å vri på pressedelen - og alt dette er veldig pålitelig. Testet med bære og et par flyreiser. Imidlertid, når dispenseren en gang dreide seg etter proppen, snur den nå litt, men fremdeles strømmer ingenting hvor som helst.

Selve oljen er gjennomsiktig. Dobbeltklikk her på dispenseren.

Jeg jager ikke naturligheten med etterlatte hårprodukter, naturlig argan passet meg ikke i det hele tatt verken for masker eller som et uutslettelig middel, men mineraloljen i sammensetningen skremte meg først. Alle mine andre oljer er en blanding med silikoner, det er ingen mineralolje i dem. Det er også naturlige, men mineralet er nesten i utgangspunktet, skjønner du.

Imidlertid likte håret mitt denne blandingen..

Alle oljer av denne typen fungerer på samme måte, pluss eller minus. Ulempen med denne oljen er at jeg for eksempel ikke la merke til den kumulative effekten av Chi-olje. Det påvirket ikke hårpartiet, forbedret ikke håret etter 2,5 måneders bruk slik at jeg kunne spore det, men det er to punkter som gjorde meg veldig glad:

  1. Søknadsmengde. Jeg innrømmer at denne oljen kan overdrives, men jeg har aldri lyktes. Jeg kan bruke både to og fem klikk på håret mitt. Jeg kan bruke på fuktig og tørt hår, umiddelbart etter vask, neste dag, på dagtid. Det hender at jeg påførte det på håret, du kan se fettheten og klebe seg, vel, tenkte jeg, det er det, nå vasker du håret eller pakker det inn slik at det er usynlig. Innen 15-20 minutter ble imidlertid oljen absorbert uten å etterlate noe antydning av overdreven fettinnhold..
  2. Beskyttende funksjon. Jeg satte spesielt pris på det. Denne sommeren var solrik og ganske varm, håret føltes ikke bra uansett, så solen kunne tørke det i hjel (hei, jeg bruker ikke hatter), men oljen forhindret dette øyeblikket perfekt. Pluss fargebeskyttelse mot vann. Jeg har allerede lagt merke til at innsjøvannet vasker ut fargen min på samme måte som aggressive stoffer ikke vasker seg i dusjen, her ble fargen og mykheten og silkeaktigheten bevart. Sjøvannet overrasket meg i det hele tatt, for den eneste gangen jeg glemte å ta olje med meg til stranden, rant det fortsatt rosa striper over meg og spruter alle klærne og håndklærne mine. Og alt dette til tross for at jeg før jeg dro, laget flere oljemasker, som vasket bort all lysstyrken i fargen min (det er derfor jeg ikke gjør dem i hverdagen), men sjøvannet hadde sine egne planer. Vel, om kvelden hadde jeg følelsen av at jeg vasket slepet, men allerede i nærheten av det. Da jeg brukte olje, i tillegg til å være myk, beholdt jeg også farge..

Olje påført vått hår hjelper perfekt til å løsne seg, selv om det er sammenfiltret slep av fint hår under fingrene.

Flasken er stor - 100 ml, og den er jævla økonomisk. Jeg brukte den veldig aktivt, men det tok meg 1,5-2 cm. Definitivt bedre enn oljer fra massemarkedet som Garnier og Elsev. Og liksom likte jeg det enda mer enn den berømte Mitik Oil Loreal Professional.

Pris: 500 rubler for 100 ml.

Hair Mask Intensive Recovery.

Jeg har alltid elsket merkets masker, men har ikke prøvd det på lenge. Sist jeg brukte masken deres med jevne mellomrom, var for noen år siden, og det var den eneste fra massemarkedet som håret mitt var tilstrekkelig med. Det var sant, det var et helt utvalg av dem i rør, og jeg husker ikke i det hele tatt hvilken jeg brukte. Jeg har ikke brukt denne før..

Lokket er ikke festet til enden, det kan dreies videre, men hele denne strukturen er pålitelig - den kan fløy med meg både i et fly og fra en høyde på to meter til flislagt gulv.

En krukke med uregelmessig form. Dette er bra for design, men dårlig for bruk etter min mening. For eksempel har jeg en dusjkabinett, stativet for vaskeutstyr er smalt, krukken passer ikke der. Vanligvis legger jeg alle rørene jeg trenger på den øvre grensen; og nå er det ekstremt vanskelig å finne et senter med en krukke av denne formen, det faller stadig. På sidene av badekaret er det heller ikke veldig sikkert.

Masken er ganske rennende.

Tykkere enn et klimaanlegg, holder en slik fargeprøve uten problemer, men når du øser den opp med fingrene, kan den løpe bort og lande på feil sted.

Jeg trodde det ville være nok et par ganger, men det er rikt på all sin ganske lette tekstur. På grunn av dette var hun økonomisk, men jeg overdrev det hele tiden fordi jeg fikk den vanlige porsjonen, og det var for mye av det.

Minus - Jeg så ikke nøyaktig utvinningen, den kumulative effekten er nok i 4-5 dager. Men etter Joico K-Pak er det vanskelig for meg å snakke om utvinning, jeg er ikke sikker på at det er noen midler som er lik dem.

For resten passet masken helt for meg: en pålitelig boks (ikke alle tåler flyreiser), økonomisk forbruk, enkel distribusjon, lite påtrengende lukt, muligheten til å bruke den som et lite verktøy, god skylling av, godt arbeid med endene av håret (de pleier å bust i forskjellige hånd, og ikke alle verktøy klarer å temme dem), håret du kan ta på er flytende silke, det blir til et glatt lerret. Masken gir ikke en sterk, "reklame" glans, men håret spiser ikke glansen, de skinner merkbart etter masken. Untangles, selvfølgelig, med et smell, kam det med fingrene, selv med en liten kam. Håret smelter ikke i tillegg, overbelaster ikke, selv om du overdriver det med mengden. Flott alternativ for permanent bruk.

Pris: rart her. Masken min går allerede tom, den vil vare et par ganger maksimalt, jeg bestemte meg for å kjøpe en ny boks og... Jeg fant den ikke i de nærmeste butikkene. Merkets nettsted har en magisk knapp "Kjøp", når du klikker på den, vises en liste over butikker der du kan kjøpe et produkt, og tilgjengeligheten vises også der. Så, å dømme etter det offisielle nettstedet, kan denne masken bare kjøpes i en butikk. Det koster 480 rubler, og dette er en hel del for massemarkedet. Spesielt med tanke på at volumet på masken bare er 200 ml.

Hvis vi sammenligner det med Repairing Mask for Damaged Hair L'Oreal Elseve Total Recovery 5, så likte jeg denne masken mer når det gjelder handling og applikasjon. Men hvis du beregner kostnadene per 100 ml produkt på nytt, er Dove-masken mer enn dobbelt så dyr. Og jeg tror til og med at det er en pris for det i området 300-350 rubler, men... du finner det ikke! Bare en butikk, høy pris; Hvis du legger til levering - vil den komme ut generelt uanstendig. Jeg er forvirret. Det er et så populært produkt at det blir feid bort som i tider med knapphet, eller så upopulært at det ikke sendes hvor som helst.?

Jeg ville kjøpt merkevarer?

Sjampo - ja; klimaanlegg - kanskje (men bare fordi jeg vanligvis ikke kjøper dem); olje - nei, for disse 100 ml må brukes på en eller annen måte! Ellers ville jeg gjort det. Jeg kjøper såpe hele tiden, men bare med en klassisk duft. Jeg ville kjøpt masken i morgen hvis den ble solgt et sted i nærheten og ikke til en umenneskelig prislapp.

Det er en ting til som jeg la merke til bare etter å ha samlet merkevarens midler i en haug: strekkoden og produksjonslandet. Jeg er vant til å stole på strekkoder, og det første jeg gjør er å se på produksjonslandet. Her er to flasker såpe. Strekkoder er forskjellige. og på begge hushjelpen i Tyskland.

Dessuten sier mange produkter at de ble produsert i Polen, og strekkodene er de samme: for Tyskland og Nederland.

Og bare i olje er det ærlig skrevet laget i EU

Dove Soap - anmeldelser

Fluffy
Rubtsovsk

Dove Soap 18. august 2014

I lang tid bruker jeg bare Dove såpe, geler og såper fra andre selskaper har flyttet til side. Due såpe tørker ikke ut huden på kroppen og ansiktet absolutt. Bekreftet.

I dusjen bestemte jeg meg en gang for å vaske med Fa gel (gel + lotion med granateple) - ansiktet tørket så forferdelig, før kremen ble påført.

Såpen gir et kremaktig skum som barberskum. Alle løfter fra produsenter på emballasjen er oppfylt)

Jeg har prøvd nesten alle typer såpe. Luktene er veldig rike, harde, vil jeg si. Men i sjelen er det veldig oppkvikkende, huden lukter godt og stemningen stiger))

Christina
Ufa-gjest

Dove Soap 18. juli 2014

Jeg likte alltid lukten av denne såpen, og egenskapene passet perfekt. Jeg bestemte meg for å kjøpe den til personlig bruk - et utslett over hele kroppen kom umiddelbart. Jeg trodde det ikke var fra ham, men etter å ha brukt det en gang til økte utslettet. Veldig opprørt fordi såpen er veldig bra (eller var den en gang god).

Kommentarer Er anmeldelsen nyttig? Ja 7 Nei 0

Alyona
Moskva-gjest

Dove Soap 6. november 2013

Cream - soap Dove “Touch of Freshness” Fuktighetsgivende toalettsåpe, inneholder nærende krem ​​og naturlige ekstrakter av grønn te og agurk, som renser og forfrisker huden i lang tid. Etter å ha brukt denne kremen, krymper ikke huden, tørker ikke ut, men tvert imot, huden er fuktet, renser godt, skummet er moderat. Kremsåpe skyller også godt av. Såpen lukter også agurk..

Vikuska
Moskva

Dove Soap 18. september 2013

Jeg liker virkelig DOVE såpe. Mannen min er generelt glad for ham, vi kan ikke engang gå noe uten ham. Vi har med oss ​​på turer. Han sier at dette er den eneste såpen som ikke tørker huden. Jeg liker det også, nå byttet jeg til og med ut væsken med den! Anbefale!

Anna
Teplodar-gjest

Dove Soap 30. juni 2013

Jeg er enig i ovenstående, såpen er av høy kvalitet med en veldig behagelig lukt. Tørker ikke huden etter bruk, flott for daglig bruk.

Kommentarer Er anmeldelsen nyttig? Ja 9 Nei 6

Katerina
Nizhny Novgorod-gjest

Dove Soap 28. juni 2013

Såpen er god, av høy kvalitet. Rettferdiggjør prisen. Duftende med en delikat aroma. Tørker ikke ut huden. Praktisk form. Fargen er jevn, løsner ikke når den brukes. Lærer godt. Og resultatet av såpen er det du trenger, ingrediensene som legges til den gir fuktighet til huden. Jeg foretrekker å ha den i en såpeskål for hender - på grunn av den uvanlige formen ser den imponerende, kompakt og lukter fint ut. Jeg bruker den sjelden til dusj, jeg foretrekker gel. Generelt er jeg helt enig i at såpe er bra til daglig bruk. Bare jeg bare ikke kan forstå hvordan det kan påvirke, som jentene skrev tidligere, på problemhud.

Dinara
Kasakhstan gjest

Dove Soap 30. november 2012

Jeg har problemhud. Små kviser kommer ut steder, for ca 3 år siden ble jeg presentert med DOVE-serien. Det var blå såpe, jeg begynte å vaske ansiktet mitt med det. Så etter det skiller jeg meg ikke fra ham. Jeg anbefaler for de som har problemhud i ansiktet. Vil hjelpe. Etter vask er det ikke nødvendig med en krem, bare tørk ikke ansiktet med noe, la det tørke av seg selv. Jeg elsker DOVE. RAKHMET SAҒAN DOVE. Du er den beste DOVE.

Kommentarer Er anmeldelsen nyttig? Ja 6 Nei 1

Tatyana
Seversk-gjest

Dove Soap 17. oktober 2012

Produktet passer ikke meg. Huden tørker, flasser, klør. Etter sjampoen begynte håret å falle ut og flass dukket opp, som bare kosmetologer hjalp til med å bli kvitt senere (((Det er synd, en trist situasjon. Tro reklamen (Huden i ansiktet mitt ble strammet til slik at det virket som om det ville begynne å sprekke)!!

Dove Soap 27. juni 2012

Jeg kjøper Dove scrub + kremsåpe (blå) veldig glad. Jeg har tørr hud og Dove såpe fukter godt. Kremen tørker virkelig ikke huden, skrubben er også tilgjengelig. Kul såpe anbefaler jeg

Kommentarer Er anmeldelsen nyttig? Ja 9 Nei 2

Christina
Moskva-gjest

Dove Soap 16. juni 2012

Jeg likte denne såpen.. spesielt blå, med eksfolierende mikropartikler. Jeg har brukt den i omtrent 5 år. og jeg la ikke merke til noen endring i kvalitet. Jeg har veldig sensitiv hud, det irriterer fort når jeg bytter vann, krem ​​og ernæring. og uansett hvordan jeg prøvde å passe på henne, viste det seg at det eneste og uerstattelige middelet var Dove-såpe. som ikke bare renser perfekt, men også beroliger huden perfekt. generelt har denne såpen erstattet hundrevis av hudrensemidler og kremer. Pts er praktisk på turer, når du i stedet for en haug med alle slags kosmetikk, bare tar en stor såpedove. som vil beskytte mot eventuelle ubehagelige overraskelser på huden under klimaendringene.

Kommentarer Er anmeldelsen nyttig? Ja 5 Nei 3

@
Kasakhstan gjest

Dove Soap 15. februar 2012

kvaliteten på såpen har blitt mye dårligere, ikke som den var for 15 år siden. Jeg likte det veldig da.

LUCRETIA
Sotsji-gjest

Dove Soap 26. oktober 2011

Jeg likte absolutt ikke såpen: Hvis de ga det til deg, er det bedre å kaste en slik gave med en gang, - huden begynner å korrodere, kløe og allergier vil dukke opp.

Tatyana
Lipetsk-gjest

Dove Soap 7. oktober 2011

Dette er det eneste jeg liker med DAV. Hvis vi skal kjøpe såpe, så bare dette. Strammer ikke huden, lukter fint, stort utvalg.

Dove kosmetikk

Flytende kremsåpe Skjønnhet og pleie.

Flasken er laget av slitesterk plast, dispenseren kan åpnes ved å vri den.

Jeg liker ikke dette designet visuelt, men det fungerer uten tvil, dispenseren tettes ikke.

Ett trykk er nok til at jeg kan vaske hendene.

Såpen er gjennomsiktig, hvit, smelter godt. Lukt... karakteristisk Dawovs Slik er det en kjent lukt av Nivea-krem i en blå krukke, så også her - den klassiske Dove-såpen lukter på en bestemt måte. Ganske sterk forblir forresten lukten på hendene.

Jeg åpnet faktisk ikke engang såpen som ble sendt til meg for testing. Hva (for å erstatte en tillatt eksplosiv) skriver jeg om ham da? Det er enkelt: Jeg har min egen flaske.

Og også en halvbrukt påfylling, som jeg fyller på denne flasken fra (så jeg kan absolutt si at flaskene og dispenserne er av høy kvalitet - ingenting knuste eller tettes på et par år). Volumet på flasken er 250 ml, påfyllingsvolumet er 500 ml.

De skriver sjelden om såpe, om den som er kjent fra nærmeste massemarked - desto mer, men jeg har et spesielt forhold til denne såpen: dette er den eneste flytende såpen som ikke tørker hendene mine.

Først, tilbake på skolen, kjøpte jeg inn påskriften om fuktighetskrem og vasket hendene mine med barsåpe, og prøvde å finne ut hvor kremen var og når den begynte å virke. Barsåpen av samme merke tørker og strammer huden min fremdeles..

Jeg vil ikke si at jeg kjøpte kremsåpen umiddelbart etter utseendet, men jeg fant fremdeles tiden da den var ugjennomsiktig, hvitere og mye tykkere. Jeg likte det mer - mindre forbruk, mer skum, akkurat som tykke strukturer.

Jeg har prøvd mye flytende såpe opp gjennom årene. Jeg kan ikke si at jeg siktet mot en erstatning - jeg ser ikke poenget. Det er bare det at selvfølgelig blir ethvert produkt lei gjennom årene, så jeg kjøpte såpe fra andre selskaper, og jeg vil ikke sverge på ikke å gjøre det igjen, men så lenge jeg hele tiden kommer tilbake til det og alltid har et lager i skapet mitt bare fordi dette produktet er pålitelig, kan jeg stole på ham.

Pris: 250 rubler for 250 ml (jeg husker ikke påfyllingsprisen, men jeg husker at det var mindre enn kostnaden for to flasker).

Flytende kremsåpe Delikat silke.

Det er lite å tilføye om såpe “Gentle Silk”. Deres pakker er identiske, har bare forskjellige farger..

Sammensetningen er nesten den samme, det er forskjeller helt på slutten, hvor parfymekomponentene allerede går.

Lukten er annerledes. Jeg vet ikke hvem som trodde at delikat silke luktet slik, men den klassiske versjonen lukter ganske sterk, og jeg vil gjerne ha en lettere duft fra denne versjonen. Imidlertid er det mer sannsynlig fra det orientalske (etter min forståelse): rik, ganske tung, som med krydder.

Pris: 250 rubler for 250 ml

Nourishing Shampoo Transforming Care.

Jeg la ikke merke til sjampoene i rørene. Innimellom kjøpte jeg sjampo og balsam i klassiske flasker, og produkter i rør i absentia fikk meg til å føle meg "lettere" og utydelig i handling (jeg brukte den ikke, men jeg fordømmer det, ja)). Så sannsynligvis ville jeg ikke ha prøvd om de ikke hadde blitt sendt til meg, og produktene viste seg å være gode.

Begge rørene har solide lokk, som imidlertid kan åpnes uten problemer og fare for negler, selv med våte hender. Ikke skadet fra å falle på flisegulvet.

Plasten er glatt, litt glatt, påskriftene er veldig høye - rørene mine er flere måneder gamle, i løpet av denne tiden er ikke en eneste bokstav slettet. Videre produseres ikke produktene i denne serien (balsam, olje, sjampo) i Russland, så russiske påskrifter er på klistremerker limt over utenlandske påskrifter. De ser ut som papir, men for så mange som griper med våte hender ble de ikke skadet i det hele tatt.

Sjampoen er veldig rennende. Det ser ut som gjennomsiktig flytende honning, konsistensen er enda tynnere. Vanligvis klemmer jeg mat ut av rørene, men her må du ta tak i den til du stikker av. Jeg måtte trene meg selv og snu røret opp ned når jeg åpnet.

Lukten... Å, lukten av denne serien er min personlige smerte. Det er en lys, intens duft med orientalske toner. Hold deg på håret lenge, vær litt sterkere, jeg ville ikke kunne bruke produktene i serien, her føler jeg bare ubehag under påføring, men jeg kan overleve.

Flytende mat har ofte lave skummende egenskaper, så jeg liker dem ikke. Denne sjampoen er veldig økonomisk, til og med en liten del piskes inn i et skumhode.

Håret mitt er fet ved røttene, tørt i endene, i lengde, tykt, men veldig tynt, sammenfiltret, bundet i knuter, veldig responsivt mot hormoner, medisiner og så videre. Hodebunnen er overfølsom.

Den følsomme hodebunnen behandles med forsiktighet. Jeg kan ikke si at huden min ikke reagerte i det hele tatt på denne sjampoen, men den reagerte på et minimum, nærmere enden av flasken, og det var veldig enkelt å takle konsekvensene.

Jeg likte effekten på håret. Vaskes av uten problemer, håret etter at det er mykt, silkeaktig, glatt og skinnende. Det vikler absolutt ikke hår i tillegg, og hjelper til og med å fjerne det. Jeg kan ikke si hva som fukter håret, men jeg kan ikke si det motsatte - kanskje det er; tørker ikke ut - helt sikkert. I alle fall ser jeg den positive effekten av sjampo på håret. Jeg la ikke merke til den kumulative effekten.

Jeg har fet hodebunn - hvis du vasker sjampoen grundig, tilfører den ikke ekstra fett, men perioden mellom å vaske håret økte ikke.

Pris: ca 300 rubler for 250 ml.

Hair Rinse Cream Transforming Care.

Emballasjen ligner sjampo, bortsett fra kanskje uten det gyldne mønsteret på bunnen av flasken. Visuelt annerledes, ikke forvirre.

Balsam er også flytende. Ikke så flytende som sjampo, men du må fange og presse forsiktig ut - også. Jeg har glemt litt, jeg har brukt en maske i det siste, så i stedet for en fargeprøve slo jeg en kjole. På badet kan du vifte med ermet og få et avantgardemaleri med en verdifull væske på veggen.

En nærmere tekstur. Ser ut som pisket bananpuré, bare flytende.

Ganske økonomisk, igjen, på grunn av den flytende teksturen. Men her skrev de at dette balsam forbrukes på samme måte som sjampo - nei, det er det ikke. Jeg bruker det, som i andre tilfeller, forbrukes mye mer enn sjampo.

Det ser ut til å bli absorbert av håret. Etter omtrent fem minutter gjenstår ingenting på håret, men du må vaske det av ganske grundig for ikke å få fettete hår ved utgangen.

Jeg brukte det både med sjampo og separat. Jeg kjøper vanligvis ikke balsam og balsam, de er ikke sterke nok til håret mitt, jeg foretrekker masker - denne overrasket meg positivt. Nei, han byttet ikke helt ut masken for meg. Og i mitt tilfelle avhenger effekten av hårets tilstand. Når håret mitt er i god stand, er dette balsam nok til at jeg kan bruke det selv. For hår i dårlig forfatning trenger jeg ikke-vask, det er ikke nok for endene av å forlate det i denne perioden.

Etter balsam er håret mykt og glatt, lett løsnet selv under påføring, det er ingen ekstra oljeholdighet.

Som jeg skrev over, har ikke endene alltid nok kraft fra det, men så legger jeg bare til hvilken som helst maske i balsam.

Pris: ca 300 rubler for 250 ml.

Olje som forvandler tørt hår.

En liten, langstrakt flaske laget av slitesterk plast. All magien er å fargelegge plasten i honningfarge, men det ser veldig vakkert ut, for å være ærlig, spesielt i solen.

Det er ikke noe deksel, men dispenseren er låst ved å vri på pressedelen - og alt dette er veldig pålitelig. Testet med bære og et par flyreiser. Imidlertid, når dispenseren en gang dreide seg etter proppen, snur den nå litt, men fremdeles strømmer ingenting hvor som helst.

Selve oljen er gjennomsiktig. Dobbeltklikk her på dispenseren.

Jeg jager ikke naturligheten med etterlatte hårprodukter, naturlig argan passet meg ikke i det hele tatt verken for masker eller som et uutslettelig middel, men mineraloljen i sammensetningen skremte meg først. Alle mine andre oljer er en blanding med silikoner, det er ingen mineralolje i dem. Det er også naturlige, men mineralet er nesten i utgangspunktet, skjønner du.

Imidlertid likte håret mitt denne blandingen..

Alle oljer av denne typen fungerer på samme måte, pluss eller minus. Ulempen med denne oljen er at jeg for eksempel ikke la merke til den kumulative effekten av Chi-olje. Det påvirket ikke hårpartiet, forbedret ikke håret etter 2,5 måneders bruk slik at jeg kunne spore det, men det er to punkter som gjorde meg veldig glad:

  1. Søknadsmengde. Jeg innrømmer at denne oljen kan overdrives, men jeg har aldri lyktes. Jeg kan bruke både to og fem klikk på håret mitt. Jeg kan bruke på fuktig og tørt hår, umiddelbart etter vask, neste dag, på dagtid. Det hender at jeg påførte det på håret, du kan se fettheten og klebe seg, vel, tenkte jeg, det er det, nå vasker du håret eller pakker det inn slik at det er usynlig. Innen 15-20 minutter ble imidlertid oljen absorbert uten å etterlate noe antydning av overdreven fettinnhold..
  2. Beskyttende funksjon. Jeg satte spesielt pris på det. Denne sommeren var solrik og ganske varm, håret føltes ikke bra uansett, så solen kunne tørke det i hjel (hei, jeg bruker ikke hatter), men oljen forhindret dette øyeblikket perfekt. Pluss fargebeskyttelse mot vann. Jeg har allerede lagt merke til at innsjøvannet vasker ut fargen min på samme måte som aggressive stoffer ikke vasker seg i dusjen, her ble fargen og mykheten og silkeaktigheten bevart. Sjøvannet overrasket meg i det hele tatt, for den eneste gangen jeg glemte å ta olje med meg til stranden, rant det fortsatt rosa striper over meg og spruter alle klærne og håndklærne mine. Og alt dette til tross for at jeg før jeg dro, laget flere oljemasker, som vasket bort all lysstyrken i fargen min (det er derfor jeg ikke gjør dem i hverdagen), men sjøvannet hadde sine egne planer. Vel, om kvelden hadde jeg følelsen av at jeg vasket slepet, men allerede i nærheten av det. Da jeg brukte olje, i tillegg til å være myk, beholdt jeg også farge..

Olje påført vått hår hjelper perfekt til å løsne seg, selv om det er sammenfiltret slep av fint hår under fingrene.

Flasken er stor - 100 ml, og den er jævla økonomisk. Jeg brukte den veldig aktivt, men det tok meg 1,5-2 cm. Definitivt bedre enn oljer fra massemarkedet som Garnier og Elsev. Og liksom likte jeg det enda mer enn den berømte Mitik Oil Loreal Professional.

Pris: 500 rubler for 100 ml.

Hair Mask Intensive Recovery.

Jeg har alltid elsket merkets masker, men har ikke prøvd det på lenge. Sist jeg brukte masken deres med jevne mellomrom, var for noen år siden, og det var den eneste fra massemarkedet som håret mitt var tilstrekkelig med. Det var sant, det var et helt utvalg av dem i rør, og jeg husker ikke i det hele tatt hvilken jeg brukte. Jeg har ikke brukt denne før..

Lokket er ikke festet til enden, det kan dreies videre, men hele denne strukturen er pålitelig - den kan fløy med meg både i et fly og fra en høyde på to meter til flislagt gulv.

En krukke med uregelmessig form. Dette er bra for design, men dårlig for bruk etter min mening. For eksempel har jeg en dusjkabinett, stativet for vaskeutstyr er smalt, krukken passer ikke der. Vanligvis legger jeg alle rørene jeg trenger på den øvre grensen; og nå er det ekstremt vanskelig å finne et senter med en krukke av denne formen, det faller stadig. På sidene av badekaret er det heller ikke veldig sikkert.

Masken er ganske rennende.

Tykkere enn et klimaanlegg, holder en slik fargeprøve uten problemer, men når du øser den opp med fingrene, kan den løpe bort og lande på feil sted.

Jeg trodde det ville være nok et par ganger, men det er rikt på all sin ganske lette tekstur. På grunn av dette var hun økonomisk, men jeg overdrev det hele tiden fordi jeg fikk den vanlige porsjonen, og det var for mye av det.

Minus - Jeg så ikke nøyaktig utvinningen, den kumulative effekten er nok i 4-5 dager. Men etter Joico K-Pak er det vanskelig for meg å snakke om utvinning, jeg er ikke sikker på at det er noen midler som er lik dem.

For resten passet masken helt for meg: en pålitelig boks (ikke alle tåler flyreiser), økonomisk forbruk, enkel distribusjon, lite påtrengende lukt, muligheten til å bruke den som et lite verktøy, god skylling av, godt arbeid med endene av håret (de pleier å bust i forskjellige hånd, og ikke alle verktøy klarer å temme dem), håret du kan ta på er flytende silke, det blir til et glatt lerret. Masken gir ikke en sterk, "reklame" glans, men håret spiser ikke glansen, de skinner merkbart etter masken. Untangles, selvfølgelig, med et smell, kam det med fingrene, selv med en liten kam. Håret smelter ikke i tillegg, overbelaster ikke, selv om du overdriver det med mengden. Flott alternativ for permanent bruk.

Pris: rart her. Masken min går allerede tom, den vil vare et par ganger maksimalt, jeg bestemte meg for å kjøpe en ny boks og... Jeg fant den ikke i de nærmeste butikkene. Merkets nettsted har en magisk knapp "Kjøp", når du klikker på den, vises en liste over butikker der du kan kjøpe et produkt, og tilgjengeligheten vises også der. Så, å dømme etter det offisielle nettstedet, kan denne masken bare kjøpes i en butikk. Det koster 480 rubler, og dette er en hel del for massemarkedet. Spesielt med tanke på at volumet på masken bare er 200 ml.

Hvis vi sammenligner det med Repairing Mask for Damaged Hair L'Oreal Elseve Total Recovery 5, så likte jeg denne masken mer når det gjelder handling og applikasjon. Men hvis du beregner kostnadene per 100 ml produkt på nytt, er Dove-masken mer enn dobbelt så dyr. Og jeg tror til og med at det er en pris for det i området 300-350 rubler, men... du finner det ikke! Bare en butikk, høy pris; Hvis du legger til levering - vil den komme ut generelt uanstendig. Jeg er forvirret. Det er et så populært produkt at det blir feid bort som i tider med knapphet, eller så upopulært at det ikke sendes hvor som helst.?

Jeg ville kjøpt merkevarer?

Sjampo - ja; klimaanlegg - kanskje (men bare fordi jeg vanligvis ikke kjøper dem); olje - nei, for disse 100 ml må brukes på en eller annen måte! Ellers ville jeg gjort det. Jeg kjøper såpe hele tiden, men bare med en klassisk duft. Jeg ville kjøpt masken i morgen hvis den ble solgt et sted i nærheten og ikke til en umenneskelig prislapp.

Det er en ting til som jeg la merke til bare etter å ha samlet merkevarens midler i en haug: strekkoden og produksjonslandet. Jeg er vant til å stole på strekkoder, og det første jeg gjør er å se på produksjonslandet. Her er to flasker såpe. Strekkoder er forskjellige. og på begge hushjelpen i Tyskland.

Dessuten sier mange produkter at de ble produsert i Polen, og strekkodene er de samme: for Tyskland og Nederland.

Og bare i olje er det ærlig skrevet laget i EU

Dove cream oil er mer enn såpe min anmeldelse.

Mannen min kjøper alltid Dove-såpe. I flere år brukte jeg den også, alternerende med gel, boblebad, prøvde forskjellige aromaer og formler. Så sluttet jeg å bruke den, den tørker huden min, til tross for innholdet av 1/4 av kremen i sammensetningen..

Nylig handlet jeg på supermarkedet, tok en pakke med Dove-såpe med arganolje. Jeg sammenlignet komposisjonene til den klassiske og arganoljen. Det er forskjeller. Duftene er også forskjellige. Argan lukter parfyme, lukten er varm, koselig, vinteren. Fargen er gulaktig..

Sammensetningen inneholder ingen sulfater, såpe basert på natriumlauroylisetionat. Dette er et mildt overflateaktivt middel som ikke irriterer huden, ikke tørker ut og ikke er giftig (det er noen anmeldelser der en annen oppfatning kommer til uttrykk, men så langt er dette stoffet ikke anerkjent som giftig). Biologisk nedbrytbart. (Ikke farlig.) for miljøet) Produserer tilstrekkelig skum Gjennomtrenger ikke huden på grunn av stor molekylstørrelse.

Såpe inneholder laurinsyre, eller monolaurat, som er laget av 50% fettsyrer av kokosnøttolje. Dens verdi ved å drepe mikrober på hudoverflaten.

Arganolje trenger ikke en beskrivelse, den fukter huden perfekt. Totalt sett likte jeg komposisjonen til barsåpen. Det er veldig bra for et massemarkedsprodukt..

Hovedspørsmålet er: tørker denne såpen huden? Det tørker ikke meg. Hyggelig overraskelse :-) Jeg trodde jeg aldri kommer tilbake til såpe fra supermarkedet. Men jeg likte denne versjonen av Dove-såpe. Huden er ikke tørr, det er ikke nødvendig å påføre en fuktighetskrem etter vask. Duften er anstendig, langvarig, behagelig.

Jeg så på hva andre bloggere skrev, hva deres inntrykk var. Mange roser hele serien - dusjskum og dusjolje. Jeg fant sammensetningen av oljen på bildet. Interessant komposisjon! Jeg har ikke sett dette. De skriver at det fukter huden. Men jeg tviler litt på det, som alltid. Inntil jeg prøver det selv, vet jeg ikke. Jeg ble forvirret av tilstedeværelsen av solsikkeolje øverst på listen. Og konserveringsmiddelet VNT. Ellers er sammensetningen bedre enn resten av massen. marked.

Jeg forventet ikke å skrive en anmeldelse om Dove-såpe, kanskje det vil være nyttig for noen.

Dove såpe - anmeldelser

Følsom

Fordeler: Lukten fukter huden godt.

Gjennomgang: Jeg liker denne såpen, fordi den ikke tørker ut kroppens hud, men gir den fuktighet. Såpen har også en veldig behagelig lukt, og prisen på ca 40 rubler er akseptabel.

God såpe

Gjennomgang: Såpen er god, jeg bruker den bare, men jeg er enig med Masyechka såpen er ikke den samme som den var før. Hvis før, Dove-såpe strammet aldri huden min, jeg vasket ansiktet mitt med det hver dag, men nå etter 3-4 ganger bruk begynner det å tørke huden min. Nå vasker jeg bare kroppen min med den, men for ansiktet mitt foretrekker jeg et annet middel..

God såpe

Gjennomgang: Jeg bruker denne håndsåpen, den føles god og lukter godt. Jeg bruker den ikke til ansiktet og kroppen - til tross for innholdet i kremen, tørker den huden.

Veldig mild Dove!

Fordeler: Kremaktig tekstur, behagelig lukt.

Gjennomgang: Jeg liker virkelig Dove-såpe, jeg kjøper den hele tiden, og har allerede glemt tørre hender og ansikt! Veldig mild og delikat med huden din! Etter det er huden så fløyelsaktig og fuktet, som om det ble påført en krem ​​på den. Og hvilken duft den har. mmmm))) Den er også egnet for intim hygiene, tørker ikke noe. Jeg anbefaler alle å prøve!

Delikat

Gjennomgang: Såpe "Dove" er den mest skånsomme og høykvalitets såpen, for øyeblikket, ikke noe bedre enn den har kommet over. Renser huden perfekt, etterlater den hydrert og myk, med en lett, behagelig duft. Såpen er verdt all den beste ros - huden blir bedre etter bruk!

Jeg forventet den annonserte effekten og mottok ikke

FORDELER: Skummer perfekt, renser perfekt, behagelig lukt.

Ulemper: Tørker huden.

Gjennomgang: Dove såpe er egentlig veldig myk og kremaktig, men jeg fikk ikke den forventede "synlige effekten på 7 dager". Huden min er tørr nok, så det var tvert imot en følelse av tetthet, ikke fuktighet. Ja, og det kribler i øynene hvis det kommer dit. På plussiden vil jeg legge til at såpen skummer perfekt, renser perfekt, lukten er behagelig, men ganske hard. Kanskje de ikke burde ha vasket seg daglig, da hadde effekten vært bedre, fordi jeg likte det, men huden min gjorde det ikke.

Den beste

Plusser: Den beste såpen.

Gjennomgang: Dove Soap er den beste såpen jeg noensinne har prøvd. Utrolig effekt! Fukter bedre enn andre. Veldig hyggelig. Såpe er som krem. For ansikt og hender er det rett og slett uerstattelig. Den perfekte såpen. Beste kvalitet. Dette blir sjelden sett. Jeg anbefaler absolutt alle.

Inneholder krem

Tilbakemelding: Jeg prøvde å vaske ansiktet mitt med slik såpe, jeg la ikke merke til et spesielt resultat, effekten er bedre fra mitt vanlige produkt, tror jeg. Likevel tørker det huden. Men såpen i seg selv er myk. Hvis du legger den i en vanlig såpeskål, begynner en annen såpe å flyte i den, Dove blir flytende og kan ikke brukes.

Jeg bruker den til å fjerne sminke.

Fordeler: Tørker ikke huden med krem.

Attest: Jeg kjøper alltid Dove-såpe. Jeg liker det. For det første tørker det ikke ut huden. Den har en behagelig aroma, ikke sterk eller sterk. For det andre bruker jeg Dove-såpe i stedet for sminkefjernermelken. Jeg vasker og skyller alltid av sminken min med Dove såpe. Det hjelper mye i dette. Og prisen på denne såpen er ganske rimelig.

Fantastisk såpe

Fordeler: Form; behagelig tekstur; aroma; øm og myk; fin å bruke.

Gjennomgang: Jeg er allergisk, og huden min er ganske krevende og finaktig. Jeg har brukt en rekke såper. Det var forskjellige effekter, men ikke noen tilfredsstilte meg, fordi huden reagerte annerledes: den tørket ut og skrellet, den var for fet, deretter kvise, så allergier osv. Og til slutt, ved å bruke Dove såpe, var jeg fornøyd med resultatet. Ingen rødhet, ingen allergisk reaksjon, huden er myk, delikat. Jeg likte tekstur av såpe, form, lukt. Du kan føle ømhet, en slags vektløshet, behagelig å bruke... Les mer

Utmerket

Gjennomgang: Denne såpen har utmerkede egenskaper: for det første liker jeg den delikate og behagelige aromaen, for det andre vasker den godt, og for det tredje mykner den og fukter huden godt, så følelsen av bare påført krem ​​forblir. Stor såpe som lever opp til forventningene.

Mykere enn silke

Fordeler: Håndvennlig, tørker ikke delikat hud.

Gjennomgang: Dove såpe er en veldig hyggelig såpe, du kan virkelig si om det mykere enn silke. Jeg kjøper alltid Dove-såpe i mini-emballasje på veien når jeg drar et sted, for hjemme bruker jeg mest flytende såpe, men på veien er klumpete såpe mer praktisk og dette er det du trenger.

Perfekt som krem

Fordeler: Light as cream.

Ulemper: Ikke funnet.

Gjennomgang: Etter å ha prøvd Dove-såpe en gang, ble jeg positivt overrasket! Såpen ligner virkelig et kremaktig produkt i tekstur, skummet er ikke tykt, lett, noe som gjør vaskeprosessen enkel. Huden er ikke tørr etter bruk av Dove såpe, kosmetikk vaskes lett av. Et stort utvalg. Jeg elsker hele Dove-linjen.

Dove gjør huden min myk, velstelt og strålende!

Fordeler: Mykhet, behagelig aroma, fuktighetsgivende, kremaktig tekstur.

Ulemper: Jeg vil ha et stykke enda større.

Gjennomgang: Jeg er veldig følsom for utseendet mitt, jeg leter kontinuerlig etter nye hudpleieprodukter. En venn rådet meg til å bruke "DOVE" såpe. Etter å ha prøvd ble jeg hyggelig overrasket: den renser forsiktig, gir fuktighet, gir en behagelig aroma og en følelse av friskhet hele dagen. Jeg tar det med meg overalt: å jobbe. til stranden, på turer, og det sviktet meg aldri. Jeg har brukt denne såpen i over 10 år. I så lang tid har ikke kvaliteten endret seg et eneste gram, til og med forbedret. Når venner spør hvordan jeg har det... Les mer