Lotion Reviews - Noreva Laboratoires Exfoliac Lotion

Jeg ble vant til å bruke den allerede når den nesten var over: (så kanskje det vil være nyttig for noen, først kobler jeg bomullsdynen i to deler, og så river jeg den ene halvdelen i halvparten, og jeg har allerede vått denne halvparten med produktet, påført den på ansiktet langs massasjelinjene og deretter på nakken og dekolletéen, slik at effekten blir bedre - jeg legger ikke noe på toppen..

En fantastisk krem. Kosmetologen anbefalte Noreva kosmetikk som en av de virkelig fungerende. Lotionen fjernet kviser, jevnet ut lettelsen. Jeg bruker den i ett år. Huden begynner å bli vant. Jeg prøver å finne en erstatning for ham, men hittil uten hell.

Jeg kjøpte den på anbefaling av en kometolog. Men denne lotionen er uforståelig for meg. Som sådan økte ikke den visuelle forbedringen av huden. Jeg smalt ikke porene, ryddet dem ikke. Jeg tar ikke lenger. I dag prøvde jeg en annen peeling fra en ukrainsk produsent, så jeg likte effekten mer etter første gangs bruk. La oss se hva som skjer videre.

Jeg håper min anmeldelse vil være nyttig for de som ønsker å kjøpe denne lotionen. Jeg tok det ikke her, men på et fransk apotek. Jeg satte veldig store forhåpninger på ham. I stedet for å rense og bli kvitt kviser og utjevne hudavlastningen - den fikk motsatt effekt, alt økte med 3 ganger. Det ble drysset mer enn før. Veldig opprørt, nå er det krem ​​på sidelinjen. Jeg er redd for å ta på ham.

  • alle svar (2) ⌄
  • skjul ⌄

Julia, alt er individuelt) Gå til kosmetologen, det er hun som vil hente kvalitetspleie til deg, søsteren min og jeg dro, de hentet oss. Nå er vi veldig fornøyde)

Julia, dette er normalt helt i begynnelsen av bruken, jeg var også redd først. Det er bare det at han, kan man si, trekker all "muck" ut fordi for at noen pychid skal passere der, må han gjennom flere stadier, i begynnelsen må han bli betent, dette er normalt)

Kupuvala ikke på sminke, men på apoteket til tre rubler kjære priser! Lotion har en sterk lukt, selv i syrelagre. I meg er huden kombinert, jeg bruker den 2 ganger om dagen. Trocha shkіru er sterkt festet, men går gjennom xv 20. Det er nødvendig å gjøre shkіr zvolzhuvati til shkіru, men også kystsonen nær nesen. Permisjonen til ingenting spesielt endret ikke ale, nye visipans dukket ikke opp! Jeg dekket over BB-kremen fra tsі серї serії, enda mer!

Jeg bader en blå flaske for en venn. Som kviser er, så hjelper det mye mer bra, shkira har blitt rivnisha og tre svitlisha. Ovnen er den første måneden, enda sterkere, og mindre brennende å vite. Tilordne hudlege!

Verktøyet fungerer, selv om det må brukes regelmessig og lokalt, gnir jeg hele ansiktet mitt på det.
For hvem det kribler er logisk, i sammensetningen av syrer som bekjemper betennelse, så den skal brukes forsiktig og bare på problemområder.
Midlet er bra, det har jeg ikke angret på.

Tok den komplett med en vask fra samme merke. Jeg liker det veldig, det brenner bare de stedene der det er rødhet. Takler utslett perfekt, jeg smører ansiktet mitt og ryggen og dekolletéen.

Troshki popikak, ale tse lishe in pershі tizhnі, og deretter mirakuløst vikonuє hans zavdannya

Etter at du har skiftet emballasjen, så snart den blir varm ((

Jeg forventet ikke en så hyggelig effekt. Produktet renser huden godt fra ufullkommenheter, jevner ut hudtonen. Du trenger bare å være forsiktig med å bruke for ikke å brenne huden. For meg er det nok en gang på kvelden. Anbefale.

Jeg bruker den i omtrent en måned. Daglig om natten. Fet hud er utsatt for utslett, men sjelden, hovedsakelig før PMS. Prikkende følelse etter den første påføringen (hvis huden er fuktig, prikkende følelsen øker). I løpet av de første 4-5 dagene forverret hudtilstanden, jeg hadde sjelden kviser i kinnene mine, men alt var strødd med små kviser, generelt uten sminke, ansiktet mitt så forferdelig ut. Jeg fortsatte søknaden mens jeg leste om en slik effekt. Etter en måned og daglig bruk om natten er jeg veldig fornøyd med resultatet. Huden lyser (jeg vil si den skinner fra innsiden), porene er rene, reduserte. Det er ingen kviser og vises ikke selv før PMS. Med foundation eller med pulver ser ansiktet generelt perfekt ut, men jeg bruker en krem ​​med SPF 50-beskyttelse slik at det ikke blir noen pigmentering. Jeg forsto fortsatt ikke veldig mye hvor mye det må brukes og når jeg skal ta en pause, men jeg vil sannsynligvis slutte å bruke det når det er flere solskinnsdager for ikke å øke pigmenteringen etter påføring av denne kremen. Jeg anbefaler de som har problemhud - dette er bare superverktøy. Det er synd at jeg ikke visste om ham da jeg var 18-24. Nå er jeg 30.

Noreva Exfoliac: i kampen for klar hud

I de siste "sure" dagene (våren i år sammenfalt uventet med kalenderen) vil jeg fortelle deg om noen av Noreva Exfoliac-produktene, som jeg tilbrakte flere år med.

Noreva Exfoliac-linjen er de første syrene jeg fant ut av, som jentene snakket om (eller rettere sagt skrev), hvis meninger jeg hører på. Derfor var det disse produktene som ble de første syrene i mitt arsenal. totalt har jeg brukt dem den femte (!) vinteren, så jeg har noe å si :)

Jeg har tidligere skrevet om Exfoliac Acnomega 100, og jeg kan si at dette alt-i-ett-produktet viste seg å være det mest effektive av linjen for meg. Mer presist, effekten av den er den mest uttalt og raskeste, det var derfor jeg brukte to rør, og for denne (allerede over) vinteren kjøpte jeg et lignende middel fra Uriage - Hyseak 3-Regul.

Og nå er det endelig på tide å fortelle om alle andre, spesielt siden jeg skulle snakke om dem lenge.

Noreva Exfoliac Foaming Gel

Alle produktene i serien er designet i samme stil, så det er ikke noe poeng å beskrive. Bundet, lakonisk - som det skal være for farmasøytiske produkter. Nå har utseendet på denne gelen endret seg, jeg har fortsatt et gammelt problem.

En morsom situasjon kom ut med gelen: Jeg fant ikke umiddelbart ut at hetten kunne fjernes, og jeg skrudde bare av lokket. Så så jeg pluggen, begynte å fjerne den bare, og etter en stund... ja, jeg vasket den med hell i avløpet. Som vanlig hos meg :)

Exfoliac Foaming Gel, som navnet antyder, er en gel. Dessuten skummer gelen, noe som er viktig for meg - på noe underbevissthetsnivå oppfatter jeg ikke rensemidler som ikke produserer skum, det ser alltid ut til at huden ikke blir renset godt nok. Av denne grunn har jeg ikke hatt mye kjærlighet med Dove Cream Gel eller KORA Gel Foam. Denne gangen er alt som det skal: en gjennomsiktig gel med en lett grønn fargetone, som skummer veldig bra..

Aromaen er ikke veldig uttalt, noe kosmetisk med litt syrlige toner. Jeg kan ikke tydelig identifisere meg. Det irriterer meg ikke, og ok.

Til tross for at gelen er ment for å rense fet og problemhud, tørker den ikke det normale (bare med mengden sebum som skilles ut), selv om det tørker ut betennelse.

Renser forsiktig uten å gi en følelse av tetthet eller irritasjon, huden svir ikke, den "knirker" ikke. Etter vask er det en følelse av friskhet og renhet, huden er glatt og jevn. Ikke alle rensemidler gir meg slike følelser, så noen ganger (jeg veksler rensene, jeg bruker Noreva gel i kveldspleie, ikke hver dag), velger jeg den blant andre, og vet at etter at huden vil "puste". Ja, en dum salgsfremmende setning, men beskriver nøyaktig følelsene mine.

Volumet er 200 ml, det forbrukes veldig økonomisk, for på en gang trenger du bare et par dråper. Jeg brukte den ikke om sommeren, men jeg tror syrene i skyllen kan brukes hele året.

For meg viste Exfoliac rensegel seg å være en av de beste når det gjelder rensekvalitet. Jeg vil kjøpe den igjen neste sesong eller prøve noe lignende fra andre merker (Uriage, La-Roche Posay, Bioderma).

Noreva Exfoliac Lotion med høy konsentrasjon av AHA og BHA Noreva Exfoliac Lotion

  • fra 12 år

Problematisk ansikts- og kroppshud, moderat til alvorlig kviser, follikulær keratose, ostiofollikulitt.

Huden er ren, frisk, strålende, matt. Ingen kviser eller rødhet.

  • Eiendommer
  • Påføringsmåte
  • Vurderinger (22)
  • Presenterer
  • Sammensetning
  • I sett
  • Frakt og betaling

Eiendommer

Noreva Exfoliac Lotion (Noreva Exfoliac Lotion med høy konsentrasjon av AHA og BHA) for fet, problematisk hud.

Noreva Exfoliac Lotion renser og toner effektivt akneutsatt hud. Produktet forhindrer utseendet av kviser i ansiktet, dekolleté, bryst, nakke, rygg.
Fra den første måneden med påføring av Noreva Exfoliac Lotion, lyser huden med helse og friskhet.

  • AHA- og BHA-syrer (13,25%) bekjemper kviser, regenererer huden, eliminerer rødhet;
  • sink gjør huden matt, har antibakterielle egenskaper, regulerer aktivitet av talgkjertlene;
  • glyserin fukter, myker og glatter overhuden;
  • bisabolol gir fuktighet, forhindrer irritasjon.
  • Uten parabener

Påføringsmåte

Påfør med en bomullsdott 1-2 ganger om dagen på renset tørr hud (ansikts-, rygg-, dekolleté- og seboreisk soner). Ikke skyll. Unngå kontakt med øyekonturområdet. Kan brukes alene eller i kombinasjon med dermatologiske behandlinger. Anbefales for kompleks bruk med EXFOLIAK-serien av hygieneprodukter.

Noreva exfoliac lotion anmeldelser

Anthelios - nr. 1 i Russland på anbefaling av hudleger

Avene - solbeskyttelse for den mest følsomme huden

Ergonomi og bærekraft med RADIUS tannbørster

Møt det unike intense blekingsettet!

Uriage - ta vare på den sarte huden på babyer og babyer

Sikker og effektiv pleie for deg og babyen din

Revitaliserende ansikts- og kroppsbehandlinger med Gezatone-enheter

Avene DermAbsolu - Grunnleggende pleie for moden sensitiv hud.

Aravia Professional - Spa-depilering, parafinbehandling, kroppspleie

Batiste - tørr sjampo nr. 1 i Europa

Bioderma Hydrabio Perfector - beskyttelse og utstråling av huden din

Vinopure er en enkel og effektiv løsning for å eliminere hudfeil.

CeraVe - Innovasjon for å styrke hudens beskyttende barriere!

Dristig design og sinnsykt hyggelig SPA-pleie hjemme

Elancyl Slim Design - glattere, fastere og fastere hud

Øyevippeforsterker - Lange, voluminøse, tykke øyevipper!

Filorga - formler inspirert av estetiske medisinbehandlinger

Guam - Naturlig italiensk kosmetikk basert på alger

GiGi - en kombinasjon av naturlige ingredienser og produkter med høy bioteknologi

Koreansk kosmetikk for ansikts- og kroppspleie

Ledende laboratorium for profesjonell kosmetikk i Israel

Si hei til den nye hjelperen din - de revolusjonerende spiralhårarmbåndene

Isdin er merkevare nummer 1 i Spania! Innovativ solbeskyttelse

Johnny's Chop Shop - en stilig serie med kosmetikk for gutter som vil se bra ut!

Prøv japanske arkmasker av høyeste kvalitet

Planteenergi for skjønnhetshår

Loreal Professional - Source Essentielle kilde til naturlig hår skjønnhet

La Roche-Posay - dermatologisk anbefaling for sensitiv hud nr. 1!

Mustela - trygg og effektiv pleie for deg og babyen din
06.10.2017

Matrix - Keep me Vivivd - bevaring av farger i lyse nyanser

Nature`s Bounty - Kosttilskudd for å støtte din helse og skjønnhet

O.P.I - verdensledende innen profesjonell neglepleie!

Orthomol - tyske vitaminer for helsen din!

Balsam for tørre, sprukne og irriterte lepper og hud

Foto - naturens kraft for håret ditt!

Royer - naturlig kosmetikk med 100% organisk snegleslim!

Hudkode - Kode for sunn, vakker hud

Klinisk effektive medisinsk kosmetikk som er en effektiv erstatning for kirurgi

Pålitelige dermokosmetologiske hudpleieprodukter for nyfødte, barn og voksne

Dr. Knute - 212 Bristled Pleasure!

Uriage - Age Protect - korreksjon og utstråling av rynker

Uriage - Hyseac - Din ideelle behandling for problemhud
01.11.2017

Oppstrammende handling mot tegn på aldring

Weleda Moisturizing Lip Balms vil omslutte leppene dine i en naturlig glans!

CORA - en kombinasjon av naturlige ingredienser med den nyeste høyteknologien

  1. Anmeldelser
ANMELDELSER
HUDSUNDHETSSENTER
Anmeldelser om apotekskosmetikk
Noreva
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • fem
  • .
  • 139
  • "

Kozina Irina Ufa | 07/01/2020 |

Exfoliac NC-gel 30 ml (Noreva, Exfoliac)

Konklusjoner: Det tørker kviser godt, det er praktisk å bruke lokalt. Et veldig stort volum av røret, nok i lang tid. Tørker med en film.

Shek Julia Yekaterinburg | 28.08.2020 |

Sensidian Palpebral Anti-Irritation Eye Cream 20 ml (Noreva, Sensidiane)

Konklusjoner: Krem for følsomme øyne.
Delikat tekstur, luktfri.
Godt absorbert.
Egnet for bruk under sminke.
Praktisk dispenser. Volumet på 20 ml er større enn vanlig 15 ml.

Vinnikova Irina Gordeevka | 27.06.2020 |

Exfoliac Cleansing Scrub 50 ml (Noreva, Exfoliac)

Konklusjoner: Min favorittskrubb! Renser og polerer huden !! Veldig effektiv! Rådgi!

Makarevich Yana Vitalievna Abakan | 08.06.2020 |

Matting solkrememulsjon Exfoliac SPF50 40ml (Noreva, Exfoliac)

Konklusjoner: Jeg likte emulsjonen veldig godt, den føltes ikke i det hele tatt i ansiktet og det er ingen følelse av maske i ansiktet. Tonalen passer ham godt. SPF er bra, ikke et eneste nytt sted, til tross for at jeg noen ganger bruker syrer om natten. Forårsaket ikke nye betennelser. På grunn av den hvite konsistensen lyser det ansiktet litt, noe som gir ansiktet en friskhet. Det viktigste er å bruke i små porsjoner for å få tid til å smøre, ellers hvis du bruker en stor mengde og ikke har tid til å smøre, vil ansiktet ditt være dekket av hvite flekker). Jeg anbefaler denne emulsjonen!

Bushueva Evgeniya Perm | 05/29/2020 |

Sjampo til daglig bruk, 400 ml (Noreva, Hexaphane)

Konklusjoner: Flott sjampo! Hyggelig aroma, skum normalt, litt tynn, på grunn av dette er ikke forbruket det mest økonomiske. Rengjør perfekt hodebunn perfekt, og viktigst av alt forårsaker ikke kløe og flass! I flere år kunne jeg ikke finne en sjampo, huden flasset alltid av med tørr flass, og på 2 uker med denne sjampoen gikk alt helt, absolutt.

Balabayeva Alena Kazan | 23/05/2020 |

Exfoliac Lotion med høyt ANA-innhold 125 ml (Noreva, Exfoliac)

Konklusjoner: Denne lotionen med en kombinasjon av glykolsyre og salisylsyre er godt egnet for de som ønsker å løse problemet med kviser og samtidig fornye og friske opp huden..
Produktet har en ganske sterk kjemisk lukt, men du blir fort vant til det) når du bruker det for første gang, vil du føle svie og rødhet i huden, spesielt på "delikate" steder - for eksempel i nasolabialområdet.
Peeling av huden er også mulig og veldig sannsynlig..
Jeg har kombinasjonshud og samtidig følsom, så for meg selv bestemte jeg meg for å bruke dette middelet i løpet av flere uker, siden det ved konstant bruk kan tørke ut huden..
Og så takler lotionen de oppgitte oppgavene perfekt.

Yulia Loshadkina Aksai (Aksaysky-distriktet, Rostov-regionen) | 05/22/2020 |

Sensidian AR Intensive anti-redness cream, 30 ml (Noreva, Sensidiane)

Konklusjoner: Jeg likte kremen. Det er behagelig for huden, ikke fettete. Det påvirket ikke utseendet på karene, jeg tror det ikke er mulig for kremer. Stedene med omfattende rødhet har blitt blekere, dette er et stort pluss, og jeg tror på grunn av azealinsyren i sammensetningen har de svarte prikkene blitt lysere og utslett har blitt mindre.

Svetlana Petrozavodsk | 05/21/2020 |

Exfoliac Lotion med høyt ANA-innhold 125 ml (Noreva, Exfoliac)

Konklusjoner: Dette middelet er flott for jenter med kviser, fordi produktet inneholder en høy konsentrasjon av syrer. Det er økonomisk å bruke, det er ikke nødvendig å fukte bomullsputen for mye. Når det påføres ansiktet, vil det føles en brennende følelse. Jeg har brukt den i en uke - i løpet av denne tiden blir røde flekker (etter kviser) gradvis lysere. Jeg bruker midler en gang om dagen, om morgenen, fordi hvis jeg bruker oftere tørker huden veldig mye. I forhold til "karantene" i fravær av muligheten til å gå til kosmetologen - et utmerket verktøy for å opprettholde effekten etter et løpet av prosedyrer.

Bushueva Evgeniya Perm | 20.05.2020 |

Hexafan Soothing Shampoo 250 ml (Noreva, Hexaphane)

Konklusjoner: Utmerket sjampo for sensitiv hodebunn. Aromaen er behagelig, skummet er middels, på grunn av dette er ikke forbruket det mest økonomiske. Den fete hodebunnen er helt vasket ut, men man kan ikke stole på absolutt friskhet til natten. Det viktigste er at det etter bruk ikke er denne forferdelige følelsen av tetthet og kløe i huden, huden er rolig og hydrert. Takler oppgaven perfekt

Bushueva Evgeniya Perm | 20.05.2020 |

Hexafan sjampo til daglig bruk 250 ml (Noreva, Hexaphane)

Konklusjoner: Sjampoen er ikke dårlig, men uten entusiasme. Forbruket er ikke det mest økonomiske - det skummer normalt, men sjampoen er tynn, så du må bruke mer. Vask hår til det knirker uten å floke. Emballasjen er praktisk, enkel å åpne og lukke, ingenting lekker. Aromaen er behagelig.

Ritz Diana Moskva | 05/16/2020 |

Exfoliac BB krem, lys tone, 30 ml (Noreva, Exfoliac)

Konklusjoner: Den mest favoritt BB kremen, jeg tar den alltid i den lyseste nyansen, kombinasjonshud, utsatt for fet innhold. Jevner ut tonen og matter litt. Jeg anbefaler på det varmeste!

Skoryukova Irina Krasnodar | 05/03/2020 |

Xerodian AR + mykgjørende krem ​​for veldig tørr og atopisk hud, 200 ml (Noreva, Xerodiane AP +)

Konklusjoner: Kremen lindrer betennelse, beroliger huden og gir næring. For meg passer det - atopisk hud, med en diagnose av rosacea. Et virkelig funn. Kremets tekstur er tett, men ikke fettete. Betydelig forbedret hudtilstand etter den første uken med bruk. Jeg anbefaler 100%. Det er synd nå det ikke er tilgjengelig her, jeg gleder meg veldig til å bestille på nytt.

Lotion Reviews - Noreva Laboratoires Exfoliac Lotion

Jeg ble vant til å bruke den allerede når den nesten var over: (så kanskje det vil være nyttig for noen, først kobler jeg bomullsdynen i to deler, og så river jeg den ene halvdelen i halvparten, og jeg har allerede vått denne halvparten med produktet, påført den på ansiktet langs massasjelinjene og deretter på nakken og dekolletéen, slik at effekten blir bedre - jeg legger ikke noe på toppen..

En fantastisk krem. Kosmetologen anbefalte Noreva kosmetikk som en av de virkelig fungerende. Lotionen fjernet kviser, jevnet ut lettelsen. Jeg bruker den i ett år. Huden begynner å bli vant. Jeg prøver å finne en erstatning for ham, men hittil uten hell.

Jeg kjøpte den på anbefaling av en kometolog. Men denne lotionen er uforståelig for meg. Som sådan økte ikke den visuelle forbedringen av huden. Jeg smalt ikke porene, ryddet dem ikke. Jeg tar ikke lenger. I dag prøvde jeg en annen peeling fra en ukrainsk produsent, så jeg likte effekten mer etter første gangs bruk. La oss se hva som skjer videre.

Jeg håper min anmeldelse vil være nyttig for de som ønsker å kjøpe denne lotionen. Jeg tok det ikke her, men på et fransk apotek. Jeg satte veldig store forhåpninger på ham. I stedet for å rense og bli kvitt kviser og utjevne hudavlastningen - den fikk motsatt effekt, alt økte med 3 ganger. Det ble drysset mer enn før. Veldig opprørt, nå er det krem ​​på sidelinjen. Jeg er redd for å ta på ham.

  • alle svar (2) ⌄
  • skjul ⌄

Julia, alt er individuelt) Gå til kosmetologen, det er hun som vil hente kvalitetspleie til deg, søsteren min og jeg dro, de hentet oss. Nå er vi veldig fornøyde)

Julia, dette er normalt helt i begynnelsen av bruken, jeg var også redd først. Det er bare det at han, kan man si, trekker all "muck" ut fordi for at noen pychid skal passere der, må han gjennom flere stadier, i begynnelsen må han bli betent, dette er normalt)

Kupuvala ikke på sminke, men på apoteket til tre rubler kjære priser! Lotion har en sterk lukt, selv i syrelagre. I meg er huden kombinert, jeg bruker den 2 ganger om dagen. Trocha shkіru er sterkt festet, men går gjennom xv 20. Det er nødvendig å gjøre shkіr zvolzhuvati til shkіru, men også kystsonen nær nesen. Permisjonen til ingenting spesielt endret ikke ale, nye visipans dukket ikke opp! Jeg dekket over BB-kremen fra tsі серї serії, enda mer!

Jeg bader en blå flaske for en venn. Som kviser er, så hjelper det mye mer bra, shkira har blitt rivnisha og tre svitlisha. Ovnen er den første måneden, enda sterkere, og mindre brennende å vite. Tilordne hudlege!

Verktøyet fungerer, selv om det må brukes regelmessig og lokalt, gnir jeg hele ansiktet mitt på det.
For hvem det kribler er logisk, i sammensetningen av syrer som bekjemper betennelse, så den skal brukes forsiktig og bare på problemområder.
Midlet er bra, det har jeg ikke angret på.

Tok den komplett med en vask fra samme merke. Jeg liker det veldig, det brenner bare de stedene der det er rødhet. Takler utslett perfekt, jeg smører ansiktet mitt og ryggen og dekolletéen.

Troshki popikak, ale tse lishe in pershі tizhnі, og deretter mirakuløst vikonuє hans zavdannya

Etter at du har skiftet emballasjen, så snart den blir varm ((

Jeg forventet ikke en så hyggelig effekt. Produktet renser huden godt fra ufullkommenheter, jevner ut hudtonen. Du trenger bare å være forsiktig med å bruke for ikke å brenne huden. For meg er det nok en gang på kvelden. Anbefale.

Jeg bruker den i omtrent en måned. Daglig om natten. Fet hud er utsatt for utslett, men sjelden, hovedsakelig før PMS. Prikkende følelse etter den første påføringen (hvis huden er fuktig, prikkende følelsen øker). I løpet av de første 4-5 dagene forverret hudtilstanden, jeg hadde sjelden kviser i kinnene mine, men alt var strødd med små kviser, generelt uten sminke, ansiktet mitt så forferdelig ut. Jeg fortsatte søknaden mens jeg leste om en slik effekt. Etter en måned og daglig bruk om natten er jeg veldig fornøyd med resultatet. Huden lyser (jeg vil si den skinner fra innsiden), porene er rene, reduserte. Det er ingen kviser og vises ikke selv før PMS. Med foundation eller med pulver ser ansiktet generelt perfekt ut, men jeg bruker en krem ​​med SPF 50-beskyttelse slik at det ikke blir noen pigmentering. Jeg forsto fortsatt ikke veldig mye hvor mye det må brukes og når jeg skal ta en pause, men jeg vil sannsynligvis slutte å bruke det når det er flere solskinnsdager for ikke å øke pigmenteringen etter påføring av denne kremen. Jeg anbefaler de som har problemhud - dette er bare superverktøy. Det er synd at jeg ikke visste om ham da jeg var 18-24. Nå er jeg 30.

Noreva Exfoliac Lotion med høy konsentrasjon av AHA og BHA syrer Noreva Exfoliac

Noreva Katalog »Noreva Exfoliac» Noreva Exfoliac Lotion med høy konsentrasjon av AHA og BHA syrer Noreva Exfoliac

Pris:
1150 gni.

Pris:
1150 gni.

  • AHA: 12,5%
  • Sinksalt
  • alfabisabolol
  • Fuktighetsgivende komponent
  • Hydroalkoholisk hjelpestoff
  • Ingen konserveringsmidler
  • pH = 3,5
  • Moderat oppbevaring og vedvarende utbrudd
  • Polymorf akne i ansiktet og ryggen
  • Follikulær keratose
  • Inngrodd hår

Eiendommer:
Den høye konsentrasjonen av AHA lar deg aktivt bekjempe forskjellige utslett, gjenoppretter balanse og helbreder huden. En merkbar forbedring oppstår allerede i den første måneden for bruk, huden skinner mindre, blir glatt og ren.

Applikasjon:
Påfør kremen om morgenen og om kvelden med bomullspinner eller skiver på tidligere rengjørte og tørkede problemområder i huden (ansikt, bryst, rygg). Ikke bruk for hudpleie av barn under 3 år.

NOREVA laboratorier Exfoliac lotion med høy konsentrasjon av ANA og BHA - anmeldelser

  • Gjennomgang nummer 1
  • Gjennomgang nummer 2
  • Gjennomgang nummer 3
  • Gjennomgang nummer 4
  • Gjennomgang nummer 5
  • Gjennomgang nummer 6
  • Gjennomgang nummer 7
  • Gjennomgang nummer 8

Jeg er glad! Mitt beste pleieprodukt. Si ja til syrer. ))))

Vurdering: 5 (av 5)

Faktisk tenkte jeg veldig lenge å risikere å prøve en ny serie eller holde meg på en bevist serie fra avene. Risiko er en edel årsak)))))

I dag skal vi snakke om krem, siden det etter min mening var det han som brakte meg 90 prosent av suksessen)

Prisen så ut til å bite meg, litt mer enn 1000 rubler, med tanke på at det bare er 125 ml i flasken. Det var mulig å søke billigere på apotekssider, men ønsket ikke å vente)

I sammensetningen er det, som dere alle forsto, ANA-syrer.

Lukten er ikke veldig kjemisk, så med litt surhet.

Mine inntrykk:

Det kreves en veldig liten mengde midler, siden kremen er veldig, veldig termonukleær. Umiddelbart etter bruk blir ansiktet rødt på steder, alt kribler og klør. Lotionen er veldig klebrig, det er umulig å berøre ansiktet, hvor ubehagelig det er. Jeg prøver ikke å berøre ham i det hele tatt. Som et resultat kribler ansiktet som tynne nåler i 5-10 minutter, og stopper deretter. Klebrigheten går ikke noe sted. Jeg forsto ikke produktet i det hele tatt etter første gangs bruk.

Om morgenen reiste jeg meg, i ansiktet mitt en fet glans og et par purulente kviser over hele ansiktet. For å være ærlig ble jeg veldig skuffet. Men jeg bestemte meg for ikke å slutte, fordi jeg leste at dette er mulig fra syrer. Jeg turte ikke å prøve den om morgenen, jeg la den stå om kvelden.)

Jeg hadde betennelse i 2 dager til. Da stoppet denne skrekken. Etter det begynte gleden i seg selv) Huden ble veldig glatt og myk, jeg liker spesielt å berøre ansiktet mitt om morgenen. Denne klissete kremen absorberes underlig, og om morgenen er huden ganske enkelt ugjenkjennelig. Jeg vil og vil berøre ham.

Jeg har brukt denne lotionen i 2 uker. Dette er mirakler, de lukkede komikerne har nesten forsvunnet, de svarte prikkene på nesen har forsvunnet, de dypeste er igjen, men jeg tror de snart vil forsvinne. For hele tiden dukket det ikke opp en eneste betent kvise. Jeg er glad.

Forresten begynte jeg å eksperimentere litt. For å forbedre effekten etter å ha renset huden, bruker jeg en maske fra avene (også med syrer) 2 ganger i uken, på en gang forsto jeg ikke det, men jeg likte duetten med denne lotionen. Etter min mening forbedrer det effekten. Ansiktet er rødt etter en metode som for eksempel etter en overfladisk kjemisk avskalling av salongen. For sensitiv hud bør du være forsiktig, men vi tykkhudede har ingenting å frykte) neste dag skreller ingenting engang av, bare hudavlastningen blir jevnere og comendonene oppløses enda raskere.

Poenget: produktet er veldig verdig og, viktigst av alt, en arbeider. Resultatet vil ikke vente lenge. Det er lenge siden jeg ble druknet i huden min slik jeg er nå. Syrer er alt vårt)

All skjønnhet, fred og vennlighet ****

Ganske et uforståelig middel (+ bilde)

Vurdering: 3 (av 5)

Lotionen inneholder 12,5% ANA + BHA. Denne lotionen kan erstatte salongkjemiske peeling.

Lukten av dette produktet er veldig ubehagelig. Minner om vodka med noe annet. Selve lotionen er fortsatt flytende og gjennomsiktig + klissete for alt. Følelsene i ansiktet er veldig ubehagelige - det baker og klør. Først var jeg redd for å bruke den på hele huden i ansiktet mitt, så jeg smurte den på nesen i håp om å bli kvitt hudormer. Men miraklet skjedde ikke, selv om det ikke skjedde, om morgenen var nesen våt og svett. Og så etter hver bruk. Men de svarte prikkene blir umerkelige ganske mye. Det som er mest interessant fra en slik kjernefysisk sammensetning, avskaller ikke huden.

Hvor mye tjener jeg på Ayrecommend.

Fungerer hvis du bruker bildet riktig

Vurdering: 5 (av 5)

Jeg har kombinert hud med en fet T-sone, jeg bruker denne lotionen over hele ansiktet mitt og det forårsaket ikke tørrhet eller flass i meg. Denne lotionen kan også brukes på kroppen i tilfelle utslett, dette antyder at den er ganske "termonukleær" og huden i ansiktet kan gi en negativ reaksjon.

På huden min fungerer kremen bra på kviser og etter kviser. Flekker og kviser forsvinner raskere. om svarte punkter - hvis de er dype, vil det ikke være noen supereffekt. Og jeg la ikke merke til en reduksjon i fet hud heller.

Jeg anbefaler deg å bruke den bare om natten, siden produktet inneholder en stor mengde syrer, er dette på grunn av den lette klissetheten hvis du berører ansiktet ditt, jeg kan ikke forestille meg hvordan du kan sminke på det. Men det føles behagelig i ansiktet. Om morgenen vil ansiktet skinne, dette er igjen en funksjon av syrer.

Lotionen har en duft av syrer, ikke påtrengende, jeg liker den til og med.

Generelt er kremen god for å akselerere hudregenerering etter kviser, hudtilstanden forverres ikke - den tetter ikke porene.

Pris ca 800 rubler.

Klissete, ekkel, men veldig effektiv …….

Vurdering: 2 (av 5)

Skumle kviser og kviser får deg til å prøve nye og nye midler. Lotionen selges på apotek. Det koster ca. 700 RUB i 125 ml.
Inneholder en høy andel syrer, en slik kjernefysisk sammensetning bestikket meg. Jeg tror at bare en slik sammensetning kan drepe kvisen min.
Når det påføres, etterlater det en skarp og ubehagelig lukt, prikking, så vel som en ubehagelig klebrig følelse, du vil gå og vaske. Hvis det er irritasjon i ansiktet, så brenner det bare. Derfor bør allergikere i intet tilfelle bruke.

Produsenten hevder mirakuløse eiendommer i løpet av en måned. Brukes omtrent en måned en gang, annenhver gang og oh! mirakel! og hudormene er mindre synlige og kviser er nesten borte. Og viktigst av alt, hudfargen min ble jevn. Det var aldersflekker, gule flekker, kanoner, nå er disse naturfeilene nesten usynlige i ansiktet mitt.

Jeg anbefaler ikke å kjøpe. For disse pengene kan du finne et mer effektivt og mindre kraftig middel..

Ikke en dårlig krem ​​for vinteren, men det redder ikke dagen....

Vurdering: 4 (av 5)

I vinter var det en forverring av hudproblemer...... Internt subkutant vev, hudormer og forkjølelse (byller). Etter å ha lest anmeldelser om dette verktøyet og at det ikke bare kan brukes i ansiktet, men også på hele kroppen, var jeg fornøyd. Og så om fordelene med dette verktøyet:

- det fungerer som en peeling, jevner ut lettelsen.

- lyser huden og etter kviser.

- hjelper intern kviser med å komme ut (dette er nødvendig for at kvisen skal komme ut, så den vil gå raskere)

- den kan brukes over hele kroppen (på ryggen, armene, til og med bena)

Men det er også betydelige ulemper:

- Huden blir tynnere, kraftig inn i kjøttet til sår hvis du bruker den hver kveld som skrevet, så får du tynn hud.

- veldig klebrig etter påføring, selvfølgelig er dette normalt for syreinnholdet i den (alle produkter med syre er klissete)

Slik er det i virksomheten, hvis du bruker det sammen med en krem, gjør huden vondt. I prinsippet er dette en normal handling, fordi dette er syre og denne serien er designet for kortvarig bruk og sesongmessig. Jeg brukte den i en måned, jevnet ut hudfargen, kvittet meg med kviser og nok.

Ærlig talt, ett produkt fra dette sortimentet (krem eller krem) vil være nok. For meg selv fant jeg en annen bruk for den, jeg bruker den på huden på bena mine (når det er flekker fra inngrodde hår). Da peeling ikke er dårlig, men det vil ikke bli kvitt kviser, men vil hjelpe raskere. Og selvfølgelig er ikke alle syrer kompatible med solen, bare om vinteren.

Jeg tørket veldig av huden min, men løste ikke problemet mitt. Bilder og komposisjon

Rangering: 1 (av 5)

Jeg har subkutane kviser, i prinsippet er de ikke synlige og ikke såre, men de gir ubehag. Når solstrålene eller lyset treffer huden, er det synlige støt. Og dette er ikke veldig hyggelig. De kalles miliums eller milia. Hva har jeg ikke prøvd å takle dem. Og hun begynte å spise riktig, at de sier at det antas at de oppstår på grunn av feil behandling av stoffer og ernæring. En gang gikk jeg for å gjennombore disse kvisene med en nål, men det hjalp egentlig ikke. Ikke selvfølgelig presset kosmetologen dem ut, men ikke alle, siden det er mange av dem på kinnene, haken og pannen. Og etter en stund begynte de å dukke opp igjen, og ikke i mindre mengder. Og huden min er dårlig for regenerering, alt leges på det veldig, veldig lenge og ikke alltid (noen kvisepunkter forsvinner ikke, selv om jeg bare ikke smurte dem på noe), så noen steder er det til og med hull fra nålen. Så jeg gikk ikke gjennom igjen. I forskjellige fora så jeg etter måter å håndtere disse kvisene på. Og på en ble det skrevet at huden må tynnes slik at overflødig fett kommer ut, og ikke blir til disse kvisene. Og at for dette trenger du bare fruktsyrer, ANA, BHA. Denne lotionen ble anbefalt, da den har omtrent 12% ANA. Jeg løp umiddelbart til apoteket og kjøpte den og også en krem ​​av samme fima Acnomega 200. Lotionen koster ca 800 rubler for 125 ml.

AHA: 12,5% + BHA, sinksalt, alfa-bisabolol, fuktighetskrem, hydroalkoholisk hjelpestoff. Ingen konserveringsmidler. pH = 3,5

Den brukes veldig økonomisk, bare litt nok til å tørke hele ansiktet. Det kribler litt i starten, men går fort over. Ansiktet etter denne lotionen blir veldig klebrig og skinnende, så om morgenen er det ikke verdt å bruke under kosmetikk. Det tørker huden min veldig, selv om huden min er fet. Og samtidig forblir huden fet, og i tillegg tilsettes peeling. Generelt, i håp om at det vil hjelpe, fortsatte jeg å bruke det. Etter nesten et års bruk la jeg ikke merke til noen forbedringer verken fra kremen eller fra lotionen, det vil si at jeg ikke så noen resultater på huden, at før bruk, at etter, bare peeling dukket opp på fet hud. Så for meg var det bortkastet penger, og ikke små. Det er synd at jeg håpet det.

fantastisk middel!

Vurdering: 5 (av 5)

Dette middelet ble anbefalt av meg av en lege! hudlege. ta hensyn til ordet lege.

Mer presist, hun anbefalte en fruktsyrekrem, men apoteket hadde bare en krem. Kjøp medisinske tegneserier bare på apoteket! ikke ta risiko med huden din.

Jeg har problemhud, mye utslett og hudormer, og det var utslett på kinnbena mine som ikke forsvant og ikke ga etter for rengjøring. Det var for disse utslettene jeg kjøpte denne lotionen. I Petropalovsk-Kamchatsky koster det omtrent tusen rubler. Påføres to ganger om dagen, etter vask med gel. Jeg brukte den i en måned, generelt forble huden den samme, det er ingen synlige forbedringer på huden... men! disse utslettene på kinnbenene har redusert, og mye! kinnbena er nesten jevne, uten tuberkler! for å være ærlig forventet jeg ikke dette. Jeg er glad, det lyktes med formålet, jeg forventet ikke noe annet. Jeg anbefaler, men konsulter en hudlege.

Likte.

Vurdering: 5 (av 5)

Jeg kjøpte denne kremen på grunn av den høye konsentrasjonen av syrer. Det koster ca 750 rubler på helsestasjonen. Jeg var redd. at huden min ikke reagerer godt på syrer. Den første uken ble smurt om morgenen og kvelden. Kviser dukket opp og til og med så stor med et hvitt hode. Men etter 10 dager begynte alt å forsvinne sakte. Kviser forsvinner, flekker lyser veldig raskt. De svarte prikkene ble ikke påvirket på noen måte. Jeg har ikke tørket fet hud, selv om jeg også smører ansiktet mitt med bepanten. Jeg vil anbefale denne lotionen til alle som har prøvd basiron, skinoren (og lignende produkter) - og de hjalp ikke. Det viktigste er å være tålmodig når de begynner å krype ut kviser på grunn av syrer!

  • Gjennomgang nummer 1
  • Gjennomgang nummer 2
  • Gjennomgang nummer 3
  • Gjennomgang nummer 4
  • Gjennomgang nummer 5
  • Gjennomgang nummer 6
  • Gjennomgang nummer 7
  • Gjennomgang nummer 8

Jeg er glad! Mitt beste pleieprodukt. Si ja til syrer. ))))

Vurdering: 5 (av 5)

Faktisk tenkte jeg veldig lenge å risikere å prøve en ny serie eller holde meg på en bevist serie fra avene. Risiko er en edel årsak)))))

I dag skal vi snakke om krem, siden det etter min mening var det han som brakte meg 90 prosent av suksessen)

Prisen så ut til å bite meg, litt mer enn 1000 rubler, med tanke på at det bare er 125 ml i flasken. Det var mulig å søke billigere på apotekssider, men ønsket ikke å vente)

I sammensetningen er det, som dere alle forsto, ANA-syrer.

Lukten er ikke veldig kjemisk, så med litt surhet.

Mine inntrykk:

Det kreves en veldig liten mengde midler, siden kremen er veldig, veldig termonukleær. Umiddelbart etter bruk blir ansiktet rødt på steder, alt kribler og klør. Lotionen er veldig klebrig, det er umulig å berøre ansiktet, hvor ubehagelig det er. Jeg prøver ikke å berøre ham i det hele tatt. Som et resultat kribler ansiktet som tynne nåler i 5-10 minutter, og stopper deretter. Klebrigheten går ikke noe sted. Jeg forsto ikke produktet i det hele tatt etter første gangs bruk.

Om morgenen reiste jeg meg, i ansiktet mitt en fet glans og et par purulente kviser over hele ansiktet. For å være ærlig ble jeg veldig skuffet. Men jeg bestemte meg for ikke å slutte, fordi jeg leste at dette er mulig fra syrer. Jeg turte ikke å prøve den om morgenen, jeg la den stå om kvelden.)

Jeg hadde betennelse i 2 dager til. Da stoppet denne skrekken. Etter det begynte gleden i seg selv) Huden ble veldig glatt og myk, jeg liker spesielt å berøre ansiktet mitt om morgenen. Denne klissete kremen absorberes underlig, og om morgenen er huden ganske enkelt ugjenkjennelig. Jeg vil og vil berøre ham.

Jeg har brukt denne lotionen i 2 uker. Dette er mirakler, de lukkede komikerne har nesten forsvunnet, de svarte prikkene på nesen har forsvunnet, de dypeste er igjen, men jeg tror de snart vil forsvinne. For hele tiden dukket det ikke opp en eneste betent kvise. Jeg er glad.

Forresten begynte jeg å eksperimentere litt. For å forbedre effekten etter å ha renset huden, bruker jeg en maske fra avene (også med syrer) 2 ganger i uken, på en gang forsto jeg ikke det, men jeg likte duetten med denne lotionen. Etter min mening forbedrer det effekten. Ansiktet er rødt etter en metode som for eksempel etter en overfladisk kjemisk avskalling av salongen. For sensitiv hud bør du være forsiktig, men vi tykkhudede har ingenting å frykte) neste dag skreller ingenting engang av, bare hudavlastningen blir jevnere og comendonene oppløses enda raskere.

Poenget: produktet er veldig verdig og, viktigst av alt, en arbeider. Resultatet vil ikke vente lenge. Det er lenge siden jeg ble druknet i huden min slik jeg er nå. Syrer er alt vårt)

NOREVA EXFOLIAC Lotion med høy syrekonsentrasjon, 125 ml

Lotionkomponentene har et bredt spekter av handlinger: aktiv peeling, fuktighetsgivende effekt, talgregulerende effekt, beroligende effekt.
pH = 3,5;

Klinisk dermatologisk testet.
Har ikke fotosensibiliserende effekt.
Ikke-komedogen.

Aqua (vann), alkohol, glykolsyre, ammoniumlaktat, isoceceth-20, glyserin, ZInc PCA, bisabolol, silandiol, salisylat, dinatrium edta, parfyme (duft), farnesol, heksyl kanel, linalool, butylfenal, citronylbensylpyl, Alpha-Isomethyl Ionone.

Påfør med en bomullsdott 1-2 ganger om dagen på renset tørr hud (ansikts-, rygg-, dekolleté- og seboreisk soner). Ikke skyll. Unngå kontakt med øyekonturområdet. Kan brukes alene eller i kombinasjon med dermatologiske behandlinger. Anbefales for kompleks bruk med EXFOLIAK-serien av hygieneprodukter.

Det er en lett prikkende følelse ved påføring. Men huden forandrer seg rett foran øynene våre. Følelsen av friskhet varer lenge. Tørker ikke ut huden.

Tatyana, 15. januar 2016

Jeg bruker kremen på tørr hud (det er veldig kriblende på våt hud), ca 6 dråper per plate. Fargeløs væske. Når du kjøper 3 produkter (NOREVA EXFOLIAC Cleansing Foaming Gel, Bottle 200 ml; NOREVA EXFOLIAC Lotion med høy konsentrasjon av AHA og BHA, Bottle 125 ml; NOREVA EXFOLIAC Aknomega 200, Tube 30 ml) så resultatet på 3. dag: Huden er sterk røde, flekker etter kviser begynte å forsvinne. I dag er det 3. dagen, jeg kom til den konklusjonen at jeg vil erstatte 2 ganger en enkelt applikasjon med en - om natten, ellers vil jeg brenne huden. Men resultatet er der, og på 3. dag er det åpenbart.

Irina, 8. februar 2016

Dette er det beste middelet mot ufullkommenhet jeg har prøvd. Det er bedre å bruke kremen første gang før leggetid for å bli vant til effekten av den på huden. Når den påføres, rødner huden litt, og du føler en brennende følelse - slik fungerer syrer. Etter 25-30 minutter roer huden seg. For første gang møter jeg et middel, hvis resultat er synlig fra den første applikasjonen.

Anna, Jekaterinburg, 22. april 2016

Lotionen lukter godt, den forbrukes økonomisk. Det er bedre å bruke om natten, som å legge seg med en tykk film. Om morgenen er huden frisk. Tørker ut betennelse godt og forhindrer at det dukker opp nye.

Galina, Tsjeljabinsk, 18. oktober 2016

Lotionen er veldig effektiv og oppfyller alle de deklarerte funksjonene. Den høye konsentrasjonen av syrer dehydrerer imidlertid huden, så jeg bruker NOREVA EXFOLIAC Revitalizing Cream. Dette paret fungerer for meg med et smell!!

Nina, 21. april 2017

Tørker raskt utslett, litt sus og etterlater, som ethvert produkt med høyt syreinnhold, en klebrig film, så jeg bruker den bare om natten

Olga, Nizhny Novgorod, 22. mai 2017

Lotion hjelper deg med å håndtere komedoner og fet hud. Huden tåler det perfekt. Det er ingen bivirkninger - huden baker ikke, den rødmer ikke, noe jeg var veldig redd for. Tvert imot lyser huden, heler.

Nadezhda, Kozmodemyansk, 4. oktober 2017

kraftig ting. bare for tykk hud (ikke gjennomsiktige kapillærår), generelt tørker jeg fyrens rygg innimellom og bena med tanken på at den inngrodde vil hjelpe. men også bare for såååå problematisk sår hud

Kjærlighet, Izhevsk, 11. oktober 2017

Lotionen er veldig effektiv. Resultatet er synlig fra den første applikasjonen. Utfører alle deklarerte funksjonene. Økonomisk. Ved langvarig bruk takler den etter kviser. Definitivt vil jeg bestille det igjen.

Natalia, Krasnodar, 23. mai 2018

Et utmerket produkt, resultatet er tydelig, huden jevnes ut og lyser med friskhet

Galina, 15. juli 2018

Emballasjen er litt bulket

Zarina, Kazan, 4. juni 2019

Litt irriterende for huden, gitt at dette er syrer (prikking og kløe umiddelbart etter påføring). Det beste middelet av alle som hittil har blitt prøvd i kampen mot kviser og kviser (inkludert aktuelle retinoider). Aknomega 200 krem ​​er mye svakere enn krem.

Alexandra, 21. juli 2019

Utmerket surt tonic, hjelper til med å fjerne betennelse

Elizaveta, Petrozavodsk, 22. november 2019

Et veldig bra produkt må påføres riktig og bare på tørt. hud etter foreløpig vask med vask med syre i blandingen. Life hack Jeg bruker med en bomullspinne for barn (med begrensning) varer lenger 1-2 ganger om dagen i henhold til alvorlighetsgraden

Anna, 9. april 2020

Minst 10 dager med daglig bruk, og huden din er strålende uten kviser og et vindu

Ekaterina, Moskva, 22. april 2020

Bare omfattende daglig pleie av denne serien hjelper fra comedone og alvorlig betennelse!

Karina, Tver, 3. juni 2020

Lotionen hjelper virkelig. Jeg la merke til resultatet allerede i den første uken med bruk. Huden, etter påføring av turné, men tålelig. Dessuten er resultatet verdt det.

Larisa, Nerchinsk, 15. juni 2020

Jeg bestilte den for første gang, men jeg er 1000% sikker på at jeg blir fornøyd. Jeg elsker virkelig hele denne serien!

Elena, Belgorod, 18. juni 2020

Noreva Exfoliac Lotion med høy konsentrasjon av AHA 125 ml

Noreva Exfoliac Lotion med høy AHA-konsentrasjon spesielt utviklet for store områder (ansikt, bryst, rygg, dekolleté) og seboreiske områder av huden med moderat og akutt form for kviser, osteofollikulitt, follikulær hyperkeratose.

Resultatet av den første måneden for bruk:

reduksjon av fet glans

huden er glatt og uten feil

Påfør Noreva Exfoliac Lotion Asséchante med en bomullspute en gang om dagen (helst om kvelden) på renset, tørr hud (rygg, dekolleté og skuldre). Ikke vask bort.

Unngå kontakt med øyekonturområdet. Ikke bruk på våte områder.

Kan brukes alene eller i kombinasjon med dermatologiske behandlinger. Anbefalt kompleks bruk med hygieneprodukter fra Noreva Exfoliac-serien.

AQUA (VANN), ALKOHOL, GLYCOLIC ACID, AMMONIUM LACTATE, ISOCETETH-20, GLYCERIN, ZINC PCA, BISABOLOL, SILANEDIOL SALICYLATE, DISODIUM EDTA, PARFUM (FAGRANCE LINE), FARNEXALYL ALFA-ISOMETYLJONONE.

Noreva exfoliac lotion anmeldelser

http://terrapi.ru/product/merk-iklen-melano-ekspert-k..
Kjemp mot aldersflekker! Noreva - Labaratoires, Iklen Melano-Expert - konsentrert krem ​​mot aldersflekker http://terrapi.ru/product/merk-iklen-melano-ekspert-k..

Når det brukes, forsvinner mørke flekker, hudfargen blir jevn og strålende igjen, takket være rucinol.
Det er den første depigmenterende aktive ingrediensen som aktivt reduserer intensiteten av aldersflekker og reduserer produksjonen av melanin betydelig.

Anbefales for bruk i tilfelle fregner, aldersflekker. Kremen er ment for moden hud.

Noreva LED festet stolpe

NYTT fra Noreva! Kerapil krem ​​Dermo-regulerende pleie mot inngrodd hår! Et virkelig funn for jenter, og for menn også!

Inngrodd hår er et vanlig problem for mange mennesker, noe som gir oss mange ubehagelige øyeblikk og ubehag. Hår vokser inn når den delen av håret som er igjen under huden er krøllet innover og fortsetter å vokse i motsatt retning..
Vis mer...
Ofte dukker de opp i bikiniområdet hos kvinner og i haken og nakkeområdet hos menn, som utløses av hårfjerning, barbering og gni med klær. Rødhet og ømhet vises.

Kremen virker takket være den eksfolierende effekten av ammoniumlaktat: den bekjemper grov hud og utseendet på inngrodd hår.

Produktet tolereres sterkt. Uten parabener.

Påfør kremen etter eget skjønn - en eller to ganger om dagen.

Noreva LED festet stolpe
Noreva LED festet stolpe
Noreva LED festet stolpe
Noreva LED festet stolpe
Noreva LED festet stolpe
Noreva LED festet stolpe
Noreva LED festet stolpe
Noreva LED festet stolpe
Noreva LED festet stolpe

Noreva. Gi huden din fransk fortreffelighet

Jeg vil fortelle deg om to fantastiske, etter min mening kremer som ganske tilfeldig kom til meg (takk til mannen min!) Og ble den mest nødvendige og uerstattelige. Dette er kremer fra det franske laboratoriet Noreva, jeg har kremer med to linjer - Sensidiane for sensitiv hud og Alphacid for de første rynkene.
Vis mer...
Etter tradisjon, først litt om deg selv: 36 år gammel, normal hud, bare T-sonen bestemmer seg noen ganger for å skinne. Det er små uttrykkslinjer rundt øynene. Jeg har ikke brukt anti-aging kosmetikk ennå, bortsett fra området rundt øynene - jeg kjøper kremer for å etterligne rynker.


1. Noreva Sensidiane soin apaisant contour des yeux - Beroligende øyekonturkrem.
Sammensetning
Eiendommer:
-beroliger huden;
-lindrer hevelse og eliminerer sirkler under øynene;
-forbedrer kapillær sirkulasjon;
-stimulerer kollagensyntese;
-øker hudens elastisitet.
Påfør det nedre øyelokket med lette klappbevegelser fra det ytre til det indre øyekroken, til det øvre øyelokket - langs øyenbrynens vekstlinje (fra nesebroen til templet) hver morgen og kveld.
Attest: En liten glasskrukke med en praktisk dispenser (jeg liker ikke kremer i krukker og kjøper aldri). Lett, delikat, gjennomsiktig kremgel er lett å påføre og absorberes raskt. Har en subtil behagelig lukt som forsvinner øyeblikkelig. Til tross for den lette teksturen, fukter den huden så godt at alle fine rynker er borte - jeg ser dem bare ikke. Den takler perfekt mørke sirkler under øynene. Jeg tror det er ganske godt egnet for jenter som en lett øyepleiekrem for sommeren som fukter huden godt. En ting til - jeg bruker ikke foundation og concealers, så jeg kan ikke fortelle deg hvordan kremen vil oppføre seg etter påføring. Etter at påføringen ikke etterlater klebrighet eller fett, absorberes den - det er alt. Her er den eneste ulempen for meg 15 ml volum, men dette er en grunn til å raskt kjøpe mer
Fargeprøve
Glitrende krem, lett tekstur, vannaktig
Pris: 13 $ 15 ml
Testperiode: måned
Vurdering: utmerket

2. Noreva Alphacid soin redynamisant visage premierer rides - Nærende ansiktskrem for de første rynkene.
Sammensetning:
Eiendommer:
-glatter fine rynker og forhindrer utseendet på nye;
-fukter hele dagen;
-gjenoppretter hudens struktur, gir den fasthet og elastisitet, men uten å forstyrre den naturlige balansen;
-forbedrer hudfargen;
-ikke-komedogen.
Påfør om morgenen og / eller kvelden på renset ansikt og nakke.
Gjennomgang: Jeg er en veldig kresne kamerat når det gjelder valg av pleie kosmetikk, det er vanskelig for meg å behage. Men det viser seg at du kan - jeg fant det jeg ønsket. Krem i en glassburk med en praktisk dispenser. Lett, delikat olje-i-vann-krememulsjon absorberes raskt, har en behagelig aroma som kjennes mens du påfører kremen, så forsvinner den. Hos ham er det aldri en følelse av tetthet i huden, og med ham blir det aldri peeling - han helbreder alt - fjerner. I innsatsen trakk jeg at kremen inneholder AHA en liten mengde eple- og glykolsyre og ammoniumlaktat, og også at den ikke forårsaker lysfølsomhet. Men jeg bruker fortsatt en dagkrem med SPF 25. Om kvelden etter renseprosedyrer gir det en følelse av komfort. Den kan tjene som en utmerket sminkebase - når den først er absorbert, føles den ikke på huden. Pulveret passer perfekt.
Fargeprøve
Litt gnidd på hånden, absorbert raskt.
Pris: 13 $ 30 ml
Testperiode: måned
Vurdering: utmerket
Håper det hjalp noen med å velge et godt pleieprodukt

Noreva LED festet stolpe

Produkter med syrer fra Noreva Laboratories

Hallo igjen! Jeg fortsetter å snakke om kosmetikken jeg har fra apotekserien. Denne gangen vil jeg vise deg tre produkter fra Noreva Laboratories.

1.Noreva Exfoliac Facial scrub - eksfolierende gel med ANA.
Vis mer...

Det har en dobbel effekt: øyeblikkelig takket være eksfolierende mikrogranuler, som forsiktig fjerner døde celler og urenheter; forlenget takket være AHA, gradvis utjevning av hudavlastning og utjevning av flekker.
Aktive ingredienser:
AHA: 10,2% glatte ovale eksfolierende mikroperler. Super myk rensende ingrediens, fuktighetsgivende ingrediens. pH = 3,5

Jeg kjøpte denne skrubbingen etter mange gode anmeldelser på kosmetikeren. Jeg bruker ofte skrubb, jeg liker å pusse hardere, for å si det sånn. for eksempel den velkjente skrubb med aprikosgroper - for meg, akkurat det jeg trenger! Denne viste seg å være fra kategorien akkurat slik, så jeg angrer ikke på kjøpet! Skrubbingen i seg selv er en blå gjennomsiktig substans i form av en gel med små blå granulater. Det er mange granulater og de er ganske håndgripelige..
Her gned jeg en liten dråpe, dette beløpet er nok for halvparten av ansiktet, så det er ganske økonomisk.
Derfor, for de som liker mer skånsomme produkter (for eksempel peeling-ruller), vil produktet virke for aggressivt.Og selv om jeg også elsker ruller, er det slik en mekanisk peeling for min fet og ikke spesielt følsomme hud det legen bestilte! Syrene i sammensetningen er også ganske merkbare, når det påføres, kribler det litt i huden. Jeg bruker det på T-sonen, kinnene og haken, lar det stå i et par minutter for at syrene skal tre i kraft, og begynner så å rengjøre fjærene som en vanlig skrubb. Etter bruk er huden utrolig glatt, som skjer ikke med andre skrubber. Etter kviser lysner litt, og svarte flekker. Effekten av glatthet er nok et par dager et sted. Jeg bruker den 2-3 ganger i uken, huden min og jeg er veldig fornøyd!
5. klasse+
Brukstiden er 2,5 måneder
Pris ca 700 rubler.

2.Noreva Laboratories Exfoliac Foaming Gel - Noreva Cleansing Foaming Gel.

Renser huden forsiktig og fjerner urenheter. AHA regulerer funksjonen til epidermale celler. Sinklaktat undertrykker overdreven talgproduksjon og mattner huden. Å ha en nøytral pH, forstyrrer ikke gelen balansen i epidermis.
Aktive ingredienser:
AHA: 4,7%, sinklaktat, supermyk overflateaktivt middel, lipideringsmiddel, pH = 6.

Etter at jeg skjønte at jeg i prinsippet fikk venner med syrer, kjøpte jeg en gel for vasking. Gå sånn) Gelen er gjennomsiktig, ganske tykk og skummer godt. Den vasker av kosmetikk godt, og blir veldig matt en stund. Den lukter som hele linjen. - surt. Og det som er mest verdifullt er at det mattner, MEN tørker ikke huden! Etter bruk er det ikke noe ønske om å løpe etter kremen, så jeg er veldig fornøyd med denne gelen, jeg tar den om vinteren!
5. klasse+
Brukstiden er 2,5 måneder
Pris ca 600 rubler.

3. Noreva Laboratories Exfoliac Lotion - Noreva Exfoliac lotion med høy konsentrasjon av AHA og BHA.

Den høye konsentrasjonen av AHA lar deg aktivt bekjempe forskjellige utslett, gjenoppretter balanse og helbreder huden. En merkbar forbedring oppstår allerede i den første måneden for bruk, huden skinner mindre, blir glatt og ren.
Aktive ingredienser:
AHA: 12,5% + BHA, sinksalt, alfa-bisabolol, fuktighetskrem, hydroalkoholisk hjelpestoff. Ingen konserveringsmidler. pH = 3,5.

Og til slutt, den sureste av all sur krem! Syreinnholdet i det er veldig høyt. Selv lukter det kraftig fortynnet eddik. Ikke for svak av hjertet. Jeg legger det om natten, da det er ganske klebrig. Etter det bruker jeg ikke noe annet, dvs. Jeg bruker det som en pleie. Jeg er redd for at jeg sammen med en annen syrekrem vil våkne på en eller annen måte uten ansikt) spøk. Det virker ganske aggressivt, det stikker anstendig til og med min tykkhudede hud, huden blir til og med rød litt. Derfor anbefaler jeg at du tester forskjellige syrer grundig på deg selv før du kjøper. Men på den annen side utjevner det virkelig lettelsen, fjerner små kviser og spor fra forskjellige byak. Det eneste er at huden min ikke skinnet mindre, tilsynelatende ignorerer den, og som vanlig påvirket den ikke de svarte prikkene mine ((. Derfor vil jeg redusere poengsummen hans for dette. Vel, dette er et anstendig middel. Jeg bruker det i løpet av to uker, jeg er redd for å tynne hud.
4. klasse+
Brukstiden er 2,5 måneder
Pris ca 600 rubler.
Vel, jeg vil oppsummere. Jeg likte merkevaren som helhet. Jeg tenker å prøve et par flere produkter. Det er synd at det ikke er noen prøver for dette merket på apotekene våre. Jeg anbefaler deg også å starte med minst mulig syre i sammensetningen, de er kontraindisert for mange.
Takk alle for oppmerksomheten!

Noreva LED festet stolpe

I dag vil innlegget mitt være viet til alle jenter og kvinner som lider av hudfeil. Hvis du er interessert i min erfaring med å bekjempe ufullkommenheter og ikke får skjelvinger bare ved å nevne ordet "syre", så er dette innlegget for deg.!
Vis mer...

Så for de som ennå ikke er kjent med historien min. Jeg har kjempet mot hudfeil i over 10 år med varierende suksess. Jeg kjemper både ved hjelp av tradisjonell medisin og ved hjelp av kosmetiske produkter. Så langt, i tillegg til sterke medisiner for oral administrering, har ingen midler lettet meg 100% av kvisen. Men jeg har alltid likt effekten som kosmetikk med syrer gir på huden min. På slutten av vinteren, mens jeg fortsatt var i Tyskland, bestemte jeg meg for å prøve Zeniac-serien (slik jeg forstår det, er den ikke representert på det russiske markedet) fra det franske merket Noreva. Og det er dette som kom av det.
1. Fullt navn på produktet på engelsk:
Noreva Zeniac Lotion dermo-rensende lotion

En gjennomsiktig krem ​​i en 125 ml flaske, laget spesielt for fet hud med mangler, og lover å bekjempe dem aktivt, eksfoliere huden og glatte hudoverflaten. Også egnet for kroppshud (skuldre, rygg, torso).
Foto: Utvidet utsikt: Lotionen er et gjennomsiktig vann med en mild sur lukt. Det hjelper virkelig i kampen mot ufullkommenheter: det tørker ut kviser, jevner ut hudens lindring og gjør porene mindre synlige. Effekten er merkbar, kanskje etter en ukes regelmessig bruk. Etter påføring kribler huden (spesielt hvis det er sår), blir ansiktet merkbart rødt, men rødheten forsvinner raskt og en film blir værende i ansiktet, typisk for alle tonika med fruktsyrer. Jeg prøvde ikke å sminke på toppen. En flaske med hengslet lokk, lotionen helles på en bomullspinne i en liten mengde, det er ikke så lett å overdrive.
Jeg bruker den hver dag 1-2 ganger i nesten tre måneder. Nå må jeg redusere bruken på grunn av å flytte til et varmt og solrikt klima, men totalt sett var jeg fornøyd med kremen. Det utjevnet lindringen av huden min, hjalp til med å bekjempe kviser, men samtidig tørker den ikke ut eller strammer huden. Den første uken med bruk flettet og flasset ansiktet, men alt dette er en naturlig prosess med fornyelse av huden. Etter at peeling var over ble ansiktet mye glattere og fløyelsaktig..
Aktive ingredienser (sammensetningen ble ikke funnet): glykolsyre (8,75%), ammoniumlaktat (3,5%), sink (0,5%), salisylsyre, alkohol.
Brukstid: ca. 3 måneder
Pris: 16 euro
Vurdering: 5

2. Fullt navn på produktet på engelsk:
Noreva Zeniac LP ​​Fort Intensive Keratoregulating Treatment

Hvit krem ​​i et 30 ml rør designet for alvorlige hudproblemer. Løfter det samme - bekjempelse av kviser, muliggjør avorking av talgpropper, glatter hudavlastningen, regulerer sebumsekresjon.
Foto: Utvidet visning: Krem av middels tetthet, hvit farge, med en karakteristisk syralukt. Den påføres godt på huden, absorberes raskt, gir ikke en fet glans, men mattes heller ikke tett. Designet for "alvorlige tilfeller" - for tykk hud med normal fuktighet, men med alvorlige vedvarende utslett. Jeg brukte den på problemområder - underkjeven og nakken. Etter å ha påført anstendig kriblinger, er det bedre å bruke om natten, fordi det gir en merkbar rødhet. Det er sannsynlig at peeling vil skje om morgenen. Kremen fungerer bra med lukkede komedoner, reduserer rødhet og betennelse i det subkutane vevet, men det er fremdeles for termonukleært, derfor - ikke mer enn en gang om dagen og bare på sterkt berørte områder. Svært økonomisk forbruk på grunn av sin kraftige sammensetning. Nå bruker jeg denne kremen bare i tilfelle noen alvorlige utslett..
Aktive ingredienser: mandelsyre (5%), vinsyre (5%), salisylsyre (1%), ammoniumlaktat (6,4%), mikrosporer, mattestoff, fettbase (14%).
Brukstid: ca. 3 måneder
Pris: 13 euro
Vurdering: 4

3. Fullt navn på produktet på engelsk:
Noreva Zeniac LP ​​Keratoregulating Treatment

Og dette er den yngre broren til forrige krem. Alle egenskaper er de samme, men sammensetningen er mykere her..
Foto: Utvidet visning: I motsetning til den forrige brukte jeg denne kremen over hele ansiktet. Det er mindre kjernefysisk, følgelig blir ansiktet mindre rødt og kribler ikke så mye, men mattingseffekten er mer uttalt. Denne kremen fukter huden godt, og du kan bruke kosmetikk på den uten problemer. Det er mindre tett og fettete, ser mer ut som en emulsjon, noe som betyr at den forbrukes raskere. Nå bruker jeg denne kremen flere ganger i uken om natten over hele ansiktet. Samlet sett liker jeg effekten. Lukkede komedoner blir mindre, huden er myk, fløyelsaktig, hudormer reduseres også gradvis i størrelse og mengde, men denne kremen har etter min mening ingen effekt på det subkutane vevet..
Aktive ingredienser: mandelsyre (5%), salisylsyre (0,5%), ammoniumlaktat (5%), kompleks av burdock, biotin og sink (8%), mattende stoff, fettbase (14%).
Brukstid: ca. 3 måneder
Pris: 13 euro
Vurdering: 5-

Av en eller annen grunn anså jeg vaskemaskinen fra denne serien som unødvendig og kjøpte ikke.
Samlet sett etterlot Zeniac-serien en hyggelig opplevelse. Det er en følelse av at produktene virkelig virker for å bekjempe kviser, og ikke bare vaske, tone og fukte. Nå kan jeg dessverre ikke lenger bruke denne serien regelmessig, men jeg kan definitivt si at jeg er venn med syrer! Kanskje noen kan anbefale meg noe enklere for sommeren?

Og nå for klarhetens skyld.
Ansiktet mitt er "naken" før jeg bruker denne serien.
Og disse bildene ble tatt i dag.

Det virker for meg at effekten fremdeles er merkbar. Selv om problemområdet mitt (underkjeven, nakken og området under ørene) fortsatt var problematisk, reduserte antallet og hyppigheten av dannelse av subkutant vev betydelig, også lukkede komedoner reduserte. Av hensyn til renhet av eksperimentet er det verdt å merke seg at jeg nå ofte er i solen (med solbeskyttelsesfaktor 30), og solen har alltid hatt en god effekt på huden min. Etter ferie kom jeg alltid tilbake med et nesten perfekt ansikt. I så fall er det ingen grense for min lykke, tk. Jeg bor nå i Spania som ikke mangler solen