Noreva Exfoliac Purifying Mask 50 ml

Aktive ingredienser:

  • ANA (5%) + VNA (6%) - skånsom peeling;
  • Kaolin (6%) + absorberende komponenter - absorberer og regulerer talgproduksjon;
  • Beroligende og fuktighetsgivende ingredienser - berolige betente hudområder, gir elastisitet og komfort.

Påfør 1-2 ganger i uken på ren, tørr hud med lette massasjebevegelser. La den stå i 3-5 minutter. Skyll grundig av med rent vann. Unngå øyekonturområdet.

Anbefalt kompleks bruk med aktive pleieprodukter fra Noreva Exfoliac-serien.

NOREVA EXFOLIAC Rensemaske, 50 ml

Ytterligere pleie for fet, kombinert hud. Eksfolierer døde hudceller Absorberer overflødig talg Strammer porene.

De beroligende og fuktighetsgivende ingrediensene beroliger betente hudområder, gir elastisitet og komfort. Dermatologisk testet. Inneholder ikke såpe. Ikke-komedogen.

Aqua, Kaolin, Tridecyl Salicylate, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Pentaerythrityk Distearate, Butylenglycol, Octyldodecanol, C20-22 Alkyl Phosphate, C20-22 Alcohols, Sorbitol, Magnesium Aluminium Silicate, Nelumbium Flower Speciosum Indicra Extract (Nelumbo) Sesam) Frøekstrakt, Serenoa Serrulata (frukt) ekstrakt, Argania Spinosa (kjerne) olje, Parfyme (duft), Natriumhydroksymetylglykonat, Melkesyre, Beta Sitosterol, Fenoksyetanol, Xantangummi, Natriumhydroksid, Dinatrium DTA, Tokoferol.

Påfør 1-2 ganger i uken på ren, fuktig hud med lette massasjebevegelser (i fravær av betennelseselementer). La virke i 3-5 minutter. Skyll grundig med rent vann. Unngå kontakt med øyekonturområdet.

Renser huden veldig bra. Etter masken ser huden ut til å "puste".

Alyona, 11. august 2015

Av de mange prøvde ble hun en favoritt. Søknadstiden er bare 5 minutter, og effekten er alltid der. En veldig veldig myk og fungerende enzymmaske. Det trenger ikke å vaskes av, men rulles sammen og skylles av ansiktet ditt.

Catherine, 20. juni 2017

Jeg kom over noen anmeldelser om at masken er ubrukelig. Å nei, du trenger bare ikke å skynde deg med den, men se nærmere på huden etter flere applikasjoner. Dette er ikke en vårsol, et nytt fundament eller en lang søvn - det er hun som jobber!

Oksana, 22. februar 2020

Masken er nydelig, du må smake på den. Huden renser veldig bra!

Elena, Belgorod, 18. juni 2020

Noreva Exfoliac Deep Cleansing Mask

  • fra 12 år

Hygiene av blandet, fet, problemhud.

Ren, sunn hud
Huden er ideelt forberedt for etterfølgende pleie

  • Eiendommer
  • Påføringsmåte
  • Vurderinger (12)
  • Presenterer
  • Sammensetning
  • I sett
  • Frakt og betaling

Eiendommer

ANA og VNA til - du gir forsiktig peeling. Kaolin og tilleggskomponenter absorberer og regulerer talgproduksjon.
Beroligende og fuktighetsgivende ingredienser beroliger betente hudområder, gir elastisitet og komfort.
Dermatologisk testet. Inneholder ikke såpe. Ikke-komedogen.

Påføringsmåte

Påfør 1-2 ganger i uken på ren, tørr hud med lette massasjebevegelser. La virke i 3-5 minutter. Skyll grundig av med rent vann. Unngå kontakt med øyekonturområdet. Anbefalt kompleks bruk med EXFOLIAK-serien med aktive pleieprodukter.

Noreva Exfoliac Purifying Mask, 50 ml (Noreva, Exfoliac)

930 RUR.

1084 RUR.

MERK!

anbefalte produkter

beskrivelse

Exfoliak Exfoliating Mask er spesialdesignet for å helbrede og dypt rense problemhud takket være den milde effekten av BHA. Fylt med beroligende fuktighetskrem og kaolin, beroliger masken raskt irritert hud ved å absorbere overflødig talg uten å tørke ut huden. Som et resultat er huden ren, perfekt matt, myk, porene blir smalere.

Viktig informasjon: Sortimentet til selskapet Merck (Frankrike): Exfoliac (EXFOLIAC), IKLEN (IKLEN), PSORIAN (Psoriane) er nylig kjøpt opp av NOREVA Laboratories, Frankrike.

NOREVA Laboratories vil fortsette å produsere alle de ovennevnte kosmetikkene uten å endre sammensetningen og hovednavnet til serien, men med en gradvis overgang til ny emballasje (i stedet for MERCK-logoen vil det være NOREVA-logoen). Dette produktet har allerede blitt utgitt i en ny batch, i en ny pakke.!

AKTIVE KOMPONENTER

Skånsom peeling - ANA 5% + VNA 6%;
Absorber og reguler talgproduksjon - Kaolin 6% + talgregulerende komponenter;
Beroligende og fuktighetsgivende ingredienser

HUDTYPE
APPLIKASJON

Påfør 1-2 ganger i uken. Påføres på renset, tørr hud med lette massasjebevegelser. La virke i 3-5 minutter, skyll grundig med vann. Unngå kontakt med øyekonturområdet.

STREKKODE
KJENNETEGN

Problemer - Fet glans, hudormer, forstørrede porer, ujevn hudfarge, flekker (etter kviser), mikroinflammasjon, irritasjon

Formål - Rensing av fet hud, peeling

Produkttype - Maske

Produkt påføringsområde - Hudrensing

Noreva Exfoliac Purifying Mask, 50ml

Noreva Exfoliac Purifying Mask er spesielt designet for å helbrede og dypt rense problemhud takket være BHAs milde virkning. Fylt med beroligende fuktighetskrem og kaolin, beroliger masken raskt irritert hud ved å absorbere overflødig talg uten å tørke ut huden. Som et resultat er huden ren, perfekt matt, myk, porene blir smalere.

Funksjoner:
- Skånsom eksfolierende handling.
- Beroliger raskt betente hudområder.
- Absorberer overflødig talg uten å tørke ut huden.
- Renser og revitaliserer huden dypt.
- Mattifiserer huden.
- Krymper porene.
- Jevner ut hudtonen.
- Allergivennlig. Ikke-komedogen. Uten parabener. Høy grad av toleranse.

Aktive ingredienser:
- Kaolin - absorberende og snerpende, strammer porene.
- Sebum-regulerende komponenter regulerer arbeidet til talgkjertlene og har en absorberende effekt.
- BHA (beta-hydroksysyrer) - mild eksfolierende virkning.
- Beroligende og fuktighetsgivende ingredienser.
- Allergivennlig. Ikke-komedogen. Uten parabener. Høy grad av toleranse.

Slik bruker du: Påfør 1-2 ganger i uken på ren, tørr ansiktshud med milde bevegelser. La stå i 3-5 minutter, og skyll deretter grundig med rent vann.
Unngå kontakt med øyekonturområdet.

FARMACY CARE - del 3 - sommerassistentene mine fra "NOREVA" for hudhelse

Som jeg allerede fortalte deg tidligere, ønsket jeg ganske uventet å lære mer om apotek CARE igjen. Jeg vet ikke en gang hva det er - heller ikke jeg ville ha NYTT, og de riktige anmeldelsene presset meg. Enten skyldes de at mange merker begynte å oppdatere sortimentet sjeldnere, og noen brikker fjernes fra produksjonen og gis ut på nytt i fremtiden.

Uansett, la meg minne de som vet - apotekmerket NOREVA

Noreva er en profesjonell løsning på hudproblemer. Farmasøyter og hudleger har utviklet farmasøytisk kosmetikk av dette merket i mer enn tjue år. Deres profesjonelle løsninger for å eliminere hudproblemer er ikke bare klarert i Frankrike, men også i mer enn femti land i verden..

NOREVA kosmetikk er utviklet ved hjelp av de nyeste prestasjonene innen kosmetologi, dermatologi og biokjemi og gjennomgår de strengeste kvalitetskontrollene og ulike kliniske studier. Merkets produkter kan brukes både som vanlig pleie for alle hudtyper, og som effektive midler mot dermatologiske sykdommer som psoriasis, kviser, dermatitt og eksem..

Noreva-produkter vil gi deg maksimal effekt og best toleranse..

Blant produktene fra merkevaren Noreva kan det skilles mellom flere hovedlinjer:

- Aquareva - fuktighetsgivende for alle hudtyper, inkludert de mest følsomme

- Sensidian - for sensitiv og reaktiv linjeskinn,

- Iklen - for å eliminere aldersflekker,

- Novean 3D - anti-aging care,

- Xerodian + - pleie for dehydrert hud,

- Exfoliac - løsninger for ungdommelig problemhud med tendens til kviser,

- Matidian - for fet til kombinasjonshud av kvinner med en tendens til kviser,

- Psorian - for pleie av tørr, flassende hud, med psoriasis.

Det er et par flere linjer som er designet for kroppshud og hårpleie.

I dag vil jeg fortelle deg om SOMMER-assistenter fra EXFOLIAC- og MATIDIANE-linjen, som forresten vil gjøre en god jobb for alle som bryr seg om hudens renslighet og helse og holder kontroll over utseendet til ubehagelige ufullkommenheter i form av utslett, kviser, subkutant vev og også - tette porer. Forresten, ZHENYA har allerede skrevet om EXFOLIAC-serien. Jeg tror at jeg ikke vil fortelle deg noe nytt, men hvordan moden hud reagerer på dette - noen vil definitivt komme godt med.
Jeg forstår at det i VINTER er litt rart å snakke om SOMMER-pleie, men når overgangsperioden utenfor sesongen begynner, begynner huden også å bli lunefull. Og her kommer det godt med, syrer kommer oss til hjelp.

1. Noreva Exfoliac Facial scrub - Noreva Exfoliac Exfoliating gel med ANA

Indikasjoner:
Rensing og peeling av blandet, fet, problemhud

Gelen renser perfekt huden, fremmer aktiv peeling. Inneholder fuktighetsgivende og keratregulerende ingredienser.

Knebling:

Jeg kjøpte denne gelskrubb for hudpleie om sommeren, når varme, støv og andre gleder kan forårsake irritasjon og mindre utslett. Samtidig bestemte jeg meg for å starte med mer aktiv rensing og toning, og deretter - å vurdere det "tunge" artilleriet når det gjelder å forlate.

Gelen er i et mykt plastrør som står komfortabelt i oppreist stilling på skruelokket. Tuten - dispenseren ved røret er praktisk - teksturen flyter ikke ut av den, og når du trykker på den, kan du fjerne den nødvendige mengden produkt. Som alle merkevarer er røret hermetisk forseglet og kommer i en pappeske med en kommentar)
Gjennomsiktig geltekstur med blå granulat. Nesten luktfri, selv om du kan fange "medisinske" dufter som er karakteristiske for farmasøytisk kosmetikk.
Lett å påføre huden. Det skummer ikke umiddelbart - det kreves flere masserende sirkulære bevegelser på våt hud. Enkel å vaske av - etterlater en følelse av absolutt renslighet og friskhet.

Neste er effekten. Huden er litt strammet, men samtidig er den matt og glatt. Etter noen minutter forsvinner følelsen av tetthet. Om morgenen vil du ikke finne betennelse eller rødhet. Selv om du overdriver det i massasjeprosessen, eller for eksempel holder litt skum i ansiktet, kan det komme peeling på "sunne" områder av huden. Så jeg anbefaler å bruke dette produktet enten bare på "problemområder", eller ikke bruk alkoholkremer etter rensing (begrenset til punktpåføring).
Generelt likte jeg virkelig skrubben - jeg gjentar den gjerne. Jeg anbefaler det for problemhud, vel, for normale, oljete og oljete typer - til terapeutiske formål systematisk eller i SOMMER-perioden.
For de som er utsatt for tørrhet og tørr hud, vil jeg ikke anbefale dette produktet spesielt - om bare i løpet av noen lokale forverringer. I daglig pleie kan dette produktet, som hele linjen, være ganske aggressivt og forårsake all slags tørrhet - peeling.

2. Noreva Exfoliac Lotion - NOREVA - Noreva Exfoliac Lotion med høy konsentrasjon av AHA og BHA

Indikasjoner:
Lotionen er spesielt formulert for store områder (ansikt, bryst, rygg, décolleté) og seboreiske hudområder, med moderate og akutte former for kviser, ostiofollikulitt, follikulær keratose.

Komponentene i lotionen har et bredt spekter av handlinger: aktiv peeling, fuktighetsgivende effekt, talgregulerende effekt, beroligende effekt. pH = 3,5; Klinisk dermatologisk testet.
Har ingen fotosensibiliserende effekt. Ikke-komedogen.

Knebling:

Jeg kjøpte denne kremen igjen, basert på ANMELDELSENE. Ved en tilfeldighet kom jeg over en anmeldelse der en jente bokstavelig talt sang ODE til dette produktet. Hun hevdet at LOTION ikke bare kurerer betennelse i ansiktet og kroppen, men også sprekker helt ned på subkutant vev og lukkede komedoner. Igjen vant jeg det faktum at det fungerer bra når det påføres på noen del av huden..
Valget er gjort - kjøpet er gjort.

Lotionen har en litt parfyme duft som forsvinner raskt. Gjennomsiktig, har en gulaktig farge.

Lotionen er i en plastflaske og har en ganske sterk spesifikk duft. Har en gulaktig farge og litt klebrig tekstur ved utgangen.
Når det påføres huden, kjennes det en ganske sterk prikkende følelse på de "problematiske" områdene. Når den er absorbert i huden, etterlater den en klebrig film som kan gjøre det vanskelig å påføre sminke om morgenen. Men jeg hadde ikke et slikt problem, siden jeg bare brukte dette produktet etter fjerning av sminke om kvelden.
Jeg brukte det ikke over ansiktet mitt for å unngå peeling - oftere med et punkt med en bomullspinne.

Jeg vil si at peeling fremdeles ser ut, men liten. Det betente området blir ofte rødt og vondt dagen etter. Men så forsvinner noe - og betennelse, og peeling, og en kvise eller subkutant vev. Men likevel er det ikke verdt å overdrive det "for forebygging". Alt med måte og til poenget.

Alt i alt en god ting - jeg anbefaler det på det sterkeste. Imidlertid må intervallet og applikasjonsprinsippet velges. Kanskje du vil være fornøyd med en flekkapplikasjon en gang om dagen, eller kanskje du blir mer tiltrukket av å gni med en bomullspute (en slags syrebehandling for problemhud). Noen kan finne det mer hensiktsmessig å bruke annenhver dag for å minimere flassing eller smerte - vurder dette også

3. Noreva Matidiane Oxygen ansiktsmaske - Noreva Matidian Oxygenating ansiktsmaske 30 ml

Beskrivelse:
Brukes til kombinert til fet hud med en tendens til kviser, med effekten av kviser (postakne) hos voksne kvinner

Innkapslede oksygenmolekyler reduserer cellulær hypoksi, forbedrer øyeblikkelig hudfargen. Chronoregul HD patent blokkerer raskt og økt talgproduksjon. Kaolin absorberer overflødig talg, hvitt lotusekstrakt har en avgiftende effekt og får huden til å gløde. Høy grad av toleranse. Uten parabener. Ikke-komedogen. Fremkaller ikke kviser. Hypoallergen aroma. Svært tolerant.

Knebling:

Denne masken kom til meg i flere sonder. Masken er veldig behagelig - kremaktig tekstur med en liten parfyme.
Det påføres lett på huden, det er ganske behagelig med det - det er ingen ubehagelige eller ubehagelige opplevelser.

Etter masken er huden friskere og ser ut til å puste bedre. Mykhet og matt - også fornøyd. Strammer porene litt. Det behandler mindre betennelser eller irritasjoner, fremkaller ikke nye. Om dagen smøres nesten ikke huden.

Jeg har ikke mer å si ennå, siden jeg ikke har kjøpt den fulle versjonen av masken ennå, men jeg planlegger å - på grunn av dens mykhet, er den egnet for hyppig bruk og i den kalde årstiden, når de vanlige kaolinbaserte maskene mine kan tørke ut huden.
Jeg anbefaler på det sterkeste å prøve

For i dag ALT - som alltid venter jeg på kommentarene dine - håper jeg du var interessert

Noreva Exfoliac Exfoliating ansiktsmaske Noreva Exfoliac

Noreva Katalog »Noreva Exfoliac» Noreva Exfoliac Exfoliating ansiktsmaske Noreva Exfoliac

Pris:
895 rbl.

Pris:
895 rbl.

Exfoliak Exfoliating Mask er spesialdesignet for å helbrede og dypt rense problemhud takket være den milde effekten av BHA. Fylt med beroligende fuktighetskrem og kaolin, beroliger masken raskt irritert hud ved å absorbere overflødig talg uten å tørke ut huden. Som et resultat er huden ren, perfekt matt, myk, porene blir smalere.

påfør 1-2 ganger i uken. Påføres på renset, tørr hud med lette massasjebevegelser. La virke i 3-5 minutter, skyll grundig med vann. Unngå kontakt med øyekonturområdet.

  • ANA 5% + VNA 6%: mild peeling
  • Kaolin 6% + talgregulerende komponenter: absorberer og regulerer talgproduksjon

Noreva Exfoliac Exfoliating Mask

50 ml

Produsent: NOREVA Cosmetics

  • Beskrivelse
  • Anmeldelser
  • Spør et spørsmål

Noreva Exfoliac Exfoliating Mask renser effektivt huden av blandede og oljete typer. Flott for unge mennesker som lider av hudbetennelse og kviser. Renser hudoverflaten og porene, krymper porene, etterlater myk og matt tone.

Noreva Exfoliak Exfoliating mask: sammensetning og form for utgivelse

Presentert i form av et 50 ml rør.

Som en del av produktet:

  • ANA.
  • VNA.
  • Kaolin.
  • Absorberende komponenter.
  • Beroligende og fuktighetsgivende ingredienser.

Noreva Exfoliac Exfoliating Mask: Egenskaper

Noreva Exfoliac Exfoliating Mask har følgende effekter:

  • Eksfolierer døde hudpartikler.
  • Eliminerer talg og urenheter.
  • Jevner ut huden.
  • Forbedrer mikrorelief.
  • Reduserer betennelse.
  • Beroliger huden.
  • Etterlater en følelse av komfort og friskhet.
  • Krymper porene.
  • Mattes.
  • Normaliserer talgproduksjon.

Noreva Exfoliac Exfoliating mask: indikasjoner og kontraindikasjoner

Brukes til å rense blandet og fet hud.

Kontraindikasjon er intoleranse mot individuelle komponenter..

Noreva Exfoliac Exfoliating Mask: Søknad

Påføres på ren hud med milde massasjebevegelser. La virke i 3-5 minutter. Vask av med varmt vann. Det er akseptabelt å bruke opptil 2 ganger i uken.

Noreva Exfoliac Exfoliating mask: pris og salg

Du kan kjøpe Noreva Exfoliac Deep Cleansing Mask til en rimelig pris på nettstedet vårt. Legg den i handlekurven din eller legg inn en bestilling via telefon.

For regioner er det et ledig nummer 8800550-52-96.

Du kan stille spørsmål du er interessert i om produktet eller butikkens arbeid.

Våre kvalifiserte spesialister vil definitivt hjelpe deg.

Kosmetisk maske NOREVA Exfoliac exfoliating 50ml (Noreva)

BESKRIVELSE

Exfoliak Exfoliating Mask er spesialdesignet for å helbrede og dypt rense problemhud takket være den milde effekten av BHA. Fylt med beroligende fuktighetskrem og kaolin, beroliger masken raskt irritert hud ved å absorbere overflødig talg uten å tørke ut huden. Som et resultat er huden ren, perfekt matt, myk, porene blir smalere.

Viktig informasjon: Sortimentet til selskapet Merck (Frankrike): Exfoliac (EXFOLIAC), IKLEN (IKLEN), PSORIAN (Psoriane) er nylig kjøpt opp av NOREVA Laboratories, Frankrike.

NOREVA Laboratories vil fortsette å produsere alle de ovennevnte kosmetikkene uten å endre sammensetningen og hovednavnet til serien, men med en gradvis overgang til ny emballasje (i stedet for MERCK-logoen vil det være NOREVA-logoen). Dette produktet har allerede blitt utgitt i en ny batch, i en ny pakke.!

AKTIVE KOMPONENTER

Kaolin, glyserin, salisylsyre salt, lotus nøttekstrakt, sesam (sesam) olje, Saw palmetto, argan spinosa olje, melkesyre, vitamin E

HUDTYPE

For problemhud som er utsatt for kviser.

APPLIKASJON

Påfør 1-2 ganger i uken. Påføres på renset, tørr hud med lette massasjebevegelser. La virke i 3-5 minutter, skyll grundig med vann. Unngå kontakt med øyekonturområdet.

Apotekets adresseTelefonPrisTilgjengelighet
Nettapotek8 (3822) 607-507Gni 939 / stkNoreva

Du kan stille spørsmål du er interessert i om produktet eller butikkens arbeid.

Våre kvalifiserte spesialister vil definitivt hjelpe deg.

Leverings- og betalingsregler i spørsmål og svar

1. Hva er minimum bestillingsbeløp?
Minimumsbeløpet for bestillingen er 500 rubler.

2. Hvorfor prisene på nettstedet skiller seg fra prisene på apotek?

Vi prøver å holde minsteprisene for våre klienter, så prisene på medisiner på nettstedet vårt er vanligvis veldig lavere enn på apotek og gjelder kun for onlinebestillinger gjort på nettstedet aptekavtomske.ru.
Hvis du haster med medisin samme dag, og til en lav pris, kan du gjøre deg kjent med informasjonen om tilgjengeligheten og prisene på varene på siden, i "Tilgjengelighet" -fanen, det er informasjon om saldoer og priser på apoteket du har valgt.

3. Når kan jeg motta varen min etter bestilling?

Etter at bestillingen er sendt, vil en SMS-melding om bestillingen bli sendt til det spesifiserte mobiltelefonnummeret ditt, for eksempel: "Formilen zakaz № 1234 na summu 2345.50 rub. Dostavka: Zabrat na Lenina 15. Ozhidajte zvonka iz apteki.". Videre vil aptekavtomske.ru-lederen i løpet av arbeidsdagen, fra 9-00 til 17-30, kontakte deg for å avklare og bekrefte bestillingen din. Bestillinger på varer fra bestillingen vil bli sendt til leverandører, levert til apoteket du ønsker, samlet i en ordre og klargjort for salg.

Viktig. Bestillinger behandles bare på hverdager fra 9-00 til 17-30.

Bestillinger behandlet på fredag ​​- ankommer apoteket mandag eller tirsdag.

Bestillinger mottatt i helgene (lørdag, søndag) - vil bli akseptert og behandlet neste virkedag, og levert tirsdag-onsdag.
Det er mulig å redusere beredskapstiden hvis alle varene i bestillingen er tilgjengelige på apoteket du ønsker.

Når vi blir enige om en ordre, advarer vi om den omtrentlige tidspunktet for fullføring av hele bestillingen for å unngå misforståelser.

4. Hvordan vet jeg om bestillingen min er kommet til apoteket??

Du vil motta en melding på telefonen og en e-post om beredskapens bestilling. I tillegg, når varene ankommer apoteket, vil de ringe deg og si at du kan komme og hente bestillingen.
Viktig. Alle brev sendes automatisk når statusen på bestillingen endres av operatøren, derfor er det noen ganger situasjoner mulig når meldingen om beredskap før den faktiske leveringen av bestillingen din til apoteket. En telefonsamtale fra apoteket er en garanti for at VAZ-ordren allerede har kommet til apoteket, og at du kan motta den. Så vent på denne samtalen.

5. Det er reseptbelagte medisiner på siden, kan jeg bestille og få dem på apoteket uten resept?

Du kan selvfølgelig bestille, men hvis du kjøper det på apoteket, har du rett til å kreve resept på reseptbelagte legemidler, og hvis du ikke har resept, har apoteket rett til ikke å gi deg en ordre. Varene i bestillingen er ikke en eneste helhet, og du vil kunne motta OTC-medisiner som er inkludert i bestillingen.
Viktig. De kjøperne som ikke kjøper alle varene fra bestillingen, men bare en del av dem, er inkludert i listen over upålitelige kjøpere.

6. Hvis jeg ikke kan hente ordren den dagen den er klar på apoteket, kan jeg da løse den inn senere??

Bestillingen din lagres i apoteket i 5 dager fra øyeblikket du er full beredt, i løpet av denne tiden kan du hente bestillingen.


7. Hva vil skje med bestillingen min hvis jeg ikke innløser den innen 5 dager, og når jeg senere kan hente den?

Hvis du ikke har innløst ordren din innen 5 dager, kanselleres bestillingen din, varene legges ut for salg til utsalgsprisen på apoteket. Og du må gjøre en ny bestilling på nettstedet.

8. Kan jeg kontakte apoteket selv og finne ut om bestillingen min er mottatt??

Du kan ringe apoteket på numrene som er oppført på nettstedet. VÅRE APOTEKER, ADRESSER, TELEFONER.

9. Kan jeg endre bestillingen etter at jeg har sendt den?

Justering av varer, mengde, apoteksvalg osv. etter at du har sendt bestillingen, er det mulig etter at vi mottar bestillingen, når lederen vår kontakter deg for å avklare bestillingen.

10. Er det mulig å bestille levering av medisiner?

Vi leverer kun bestillinger med medisiner til apotekene våre, og du kan velge hvilket som helst praktisk for deg blant de som presenteres på aptekavtomske.ru.
Eksternt salg av medisiner (inkludert hjemlevering) er forbudt ved dekret fra den russiske føderasjonens regjering nr. 81 av 06.02.2002. Vi bryter ikke loven.

Hvis det ikke er en medisin i bestillingen, er levering av en slik bestilling med bud mulig..

For å levere en bestilling uten medisiner med bud, må du velge et apotek for å bestille "Internet Pharmacy" eller "Komsomolskiy 37b". Levering er gratis, med et bestillingsbeløp på 1500 rubler.

11. Kan jeg få ekstra rabatt?

Det er ingen rabatter på nettstedet.

Vi nektet ganske enkelt rabatter og satte et minimum påslag på varer, og vi prøver å holde priser som er enda billigere enn med maksimal mulig rabatt, og disse prisene er for alle våre kjøpere.
Følgelig gjelder ikke rabatter på nåværende kampanjer på apotek online bestillinger gjort via aptekavtomske.ru.
Disse ordrene har vanligvis allerede lavere kostnad enn på apotekene våre, siden varene bestilles, med en garanti for rask innløsning, og derfor er marginen lavere enn på et apotek, siden det ikke er behov for å holde varene på lager.

Viktig. Når du bestiller et produkt, bestiller kjøperen automatisk en bestilling til minimumsprisen fra "Priser på apoteket" og "Priser på bestilling" (hvis dette produktet er tilgjengelig på bestillingstidspunktet i det valgte apoteket). Når en kunde velger et annet apotek å bestille, beregnes også prisene på varer som allerede er i kurven automatisk.

EXFOLIAC Exfoliating Mask 50 ml (Noreva, Exfoliac)

huden er ren, perfekt matt, myk, porene er smalere

Anmeldelser om EXFOLIAC Exfoliating Mask 50 ml

Daria Saratov 13.02.2020

Effektivitetspoeng 5

Renser perfekt, jevner ut tonen, strammer porene, lyser hudormer og reduserer betennelse.

Tekstur klasse 5

Hyggelig tykk kremaktig tekstur.

Økonomi / forbruk 5

Tilstrekkelig for en kald sesong når den brukes en gang i uken.

Konklusjoner: Et utmerket omfattende pleieprodukt.

Skriv din anmeldelse

  • Treff og populære produkter
  • Hvordan lage ditt eget hårpleieprogram
  • Hvordan velge maling
  • Profesjonelle merkevarer for hårpleie
  • Bestill levering
  • Kvalitetskontroll
  • Betalingsalternativer
  • Kontakter
  • Rabatt system
  • Avansert søk
  • Socolor VK
  • Leveringsvilkår
  • Bli med oss
  • Tilbud
  • Lær om rabatter
  • Krev på ordre
  • LLC "World of Curative Cosmetics"
  • Moskva, Zelenograd, Georgievsky-prospektet, 5
  • [email protected] (800) 775-56-858 (495) 789-69-28
  • © 2007-2020 Socolor.ru Vær oppmerksom på at dette nettstedet kun er informativt og under ingen omstendigheter er et offentlig tilbud,
  • bestemt av bestemmelsene i del 2 av art. 437 av Civil Code of the Russian Federation. For detaljert informasjon om produktet og kostnadene, ta kontakt med operatørene.

Mobilappen vår i iTunes

SOKOLOR-applikasjonen gir deg muligheten til raskt å finne medisinsk kosmetikk fra kjente verdensprodusenter, finne ut all informasjon av interesse om det og, hvis du ønsker det, kjøpe.

Gratis kategori: Hårpleie Størrelse: 5.2 MB Språk: Russisk

Kompatibilitet: Krever iOS 6.0 eller nyere. Kompatibel med iPhone, iPad og iPod touch. Denne appen er optimalisert for iPhone 5.