Noreva kosmetikkanmeldelser

Ekstra næringsrikt smør for hender og kropp med et rikt kompleks av organiske ingredienser: kokosnøttolje, sheasmør, oliven, makadamia, hvetekorn, SC-CO2-ekstrakter av rosmarin, aloe vera, drue og vitamin E. Mixit har oppriktig prøvd å skape dette miraklet.
+ kosmisk fruktig lukt;
+ smeltende tekstur, en liten klump er nok for et stort område;
+ ekstra mat;
+ huden næres, fuktes, fine rynker glattes ut, egnet for hender, føtter, knær, albuer;
- oljen absorberes ikke til slutt, jeg føler meg komfortabel og vask av en tynn film med olje.
Få det: mixit butikker.
Pris: 550-600 rubler. Volum: 75 ml.
Mine forventninger: 10/10

Noreva exfoliac fruktsyrelotion.
Den høye konsentrasjonen av AHA lar deg aktivt bekjempe forskjellige utslett, gjenoppretter balanse og helbreder huden. En merkbar forbedring oppstår allerede i den første måneden for bruk, huden skinner mindre, blir glatt og ren.
(AHA: 12,5% + BHA, sinksalt, alfa-bisabolol, fuktighetsgivende middel, hydroalkoholisk hjelpestoff. Ingen konserveringsmidler. PH = 3,5)
+utmerket hjemmeskalling;
+egnet for ansikt og kropp;
+behandler follikulær keratose;
+porene er rene;
-sur lukt (som er karakteristisk for produkter med fruktsyrer);
-klebrig lag (typisk for syrebaserte peeling).
Kjøp: apotek, nettsteder.
Pris: 1100-1200 gni. Volum: 125 ml.
Mine forventninger: 9/10

nydelig solkrem fra Uriage 50+ spf.
+lett delikat tekstur;
+lett å påføre, etterlater ingen film, fet glans, ruller ikke;
+utmerket solbeskyttelse for hele dagen;
+fukter;
-tung under sminke.
Få: apotek, nettside.
Pris: 900-1000 rubler. Volum: 50 ml.
Mine forventninger: 10/10

herlig alginatmaske fra Eva estetiske selskap. Løfteeffekt, fukter, utjevner lindring og hudfarge.
+utrolig hydrering;
+perfekt jevn hudtone;
+griper glasset i 2 ganger;
Få det: Reeve Gauche. Pris: 149 gni. Volum: 20 gr.
Mine forventninger: 10/10

Bare den ultimate NOREVA EXFOLIAC Foaming Cleansing Gel med fruktsyrer med lav konsentrasjon. Renser huden, porene, myker komedoner, lett peeling effekt.
+behagelig rensing;
+ingen tetthetseffekt;
+perfekt rensing;
+mattgjør huden;
+tett tykk gel - nok for meg i 8-9 måneder;
+pisker inn i et utmerket mykt skum, anbefales det å holde skummet i ansiktet i 2-3 minutter;
+bekjemper utslett, betennelser.
Jenter er bare en mirakelgel. Og hele linjen. Nydelig sunn hud.
Kjøp: apotek, nettside.
Pris: 900-1000 rubler. Volum: 200 ml.
Mine forventninger: 100/10
glad for å hjelpe.

Noreva kosmetikkanmeldelser

Anthelios - nr. 1 i Russland på anbefaling av hudleger

Avene - solbeskyttelse for den mest følsomme huden

Møt det unike intense blekingsettet!

Ergonomi og bærekraft med RADIUS tannbørster

Sikker og effektiv pleie for deg og babyen din

Uriage - ta vare på den sarte huden på babyer og babyer

Revitaliserende ansikts- og kroppsbehandlinger med Gezatone-enheter

Aravia Professional - Spa-depilering, parafinbehandling, kroppspleie

Avene DermAbsolu - Grunnleggende pleie for moden sensitiv hud.

Bioderma Hydrabio Perfector - beskyttelse og utstråling av huden din

Batiste - tørr sjampo nr. 1 i Europa

CeraVe - Innovasjon for å styrke hudens beskyttende barriere!

Vinopure er en enkel og effektiv løsning for å eliminere hudfeil.

Dristig design og sinnsykt hyggelig SPA-pleie hjemme

Øyevippeforsterker - Lange, voluminøse, tykke øyevipper!

Elancyl Slim Design - glattere, fastere og fastere hud

Filorga - formler inspirert av estetiske medisinbehandlinger

GiGi - en kombinasjon av naturlige ingredienser og produkter med høy bioteknologi

Guam - Naturlig italiensk kosmetikk basert på alger

Koreansk kosmetikk for ansikts- og kroppspleie

Ledende laboratorium for profesjonell kosmetikk i Israel

Isdin er merkevare nummer 1 i Spania! Innovativ solbeskyttelse

Si hei til den nye hjelperen din - de revolusjonerende spiralhårarmbåndene

Johnny's Chop Shop - en stilig serie med kosmetikk for gutter som vil se bra ut!

Prøv japanske arkmasker av høyeste kvalitet

Planteenergi for skjønnhetshår

Loreal Professional - Source Essentielle kilde til naturlig hår skjønnhet

La Roche-Posay - dermatologisk anbefaling for sensitiv hud nr. 1!

Mustela - trygg og effektiv pleie for deg og babyen din
06.10.2017

Matrix - Keep me Vivivd - bevaring av farger i lyse nyanser

Nature`s Bounty - Kosttilskudd for å støtte din helse og skjønnhet

O.P.I - verdensledende innen profesjonell neglepleie!

Orthomol - tyske vitaminer for helsen din!

Balsam for tørre, sprukne og irriterte lepper og hud

Foto - naturens kraft for håret ditt!

Royer - naturlig kosmetikk med 100% organisk snegleslim!

Klinisk effektive medisinsk kosmetikk som er en effektiv erstatning for kirurgi

Hudkode - Kode for sunn, vakker hud

Dr. Knute - 212 Bristled Pleasure!

Pålitelige dermokosmetologiske hudpleieprodukter for nyfødte, barn og voksne

Uriage - Age Protect - korreksjon og utstråling av rynker

Uriage - Hyseac - Din ideelle behandling for problemhud
01.11.2017

Weleda Moisturizing Lip Balms vil omslutte leppene dine i en naturlig glans!

Oppstrammende handling mot tegn på aldring

CORA - en kombinasjon av naturlige ingredienser med den nyeste høyteknologien

  1. Anmeldelser
ANMELDELSER
HUDSUNDHETSSENTER
Anmeldelser om apotekskosmetikk
Noreva
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • fem
  • .
  • 139
  • "

Kozina Irina Ufa | 07/01/2020 |

Exfoliac NC-gel 30 ml (Noreva, Exfoliac)

Konklusjoner: Det tørker kviser godt, det er praktisk å bruke lokalt. Et veldig stort volum av røret, nok i lang tid. Tørker med en film.

Shek Julia Yekaterinburg | 28.08.2020 |

Sensidian Palpebral Anti-Irritation Eye Cream 20 ml (Noreva, Sensidiane)

Konklusjoner: Krem for følsomme øyne.
Delikat tekstur, luktfri.
Godt absorbert.
Egnet for bruk under sminke.
Praktisk dispenser. Volumet på 20 ml er større enn vanlig 15 ml.

Vinnikova Irina Gordeevka | 27.06.2020 |

Exfoliac Cleansing Scrub 50 ml (Noreva, Exfoliac)

Konklusjoner: Min favorittskrubb! Renser og polerer huden !! Veldig effektiv! Rådgi!

Makarevich Yana Vitalievna Abakan | 08.06.2020 |

Matting solkrememulsjon Exfoliac SPF50 40ml (Noreva, Exfoliac)

Konklusjoner: Jeg likte emulsjonen veldig godt, den føltes ikke i det hele tatt i ansiktet og det er ingen følelse av maske i ansiktet. Tonalen passer ham godt. SPF er bra, ikke et eneste nytt sted, til tross for at jeg noen ganger bruker syrer om natten. Forårsaket ikke nye betennelser. På grunn av den hvite konsistensen lyser det ansiktet litt, noe som gir ansiktet en friskhet. Det viktigste er å bruke i små porsjoner for å få tid til å smøre, ellers hvis du bruker en stor mengde og ikke har tid til å smøre, vil ansiktet ditt være dekket av hvite flekker). Jeg anbefaler denne emulsjonen!

Bushueva Evgeniya Perm | 05/29/2020 |

Sjampo til daglig bruk, 400 ml (Noreva, Hexaphane)

Konklusjoner: Flott sjampo! Hyggelig aroma, skum normalt, litt tynn, på grunn av dette er ikke forbruket det mest økonomiske. Rengjør perfekt hodebunn perfekt, og viktigst av alt forårsaker ikke kløe og flass! I flere år kunne jeg ikke finne en sjampo, huden flasset alltid av med tørr flass, og på 2 uker med denne sjampoen gikk alt helt, absolutt.

Balabayeva Alena Kazan | 23/05/2020 |

Exfoliac Lotion med høyt ANA-innhold 125 ml (Noreva, Exfoliac)

Konklusjoner: Denne lotionen med en kombinasjon av glykolsyre og salisylsyre er godt egnet for de som ønsker å løse problemet med kviser og samtidig fornye og friske opp huden..
Produktet har en ganske sterk kjemisk lukt, men du blir fort vant til det) når du bruker det for første gang, vil du føle svie og rødhet i huden, spesielt på "delikate" steder - for eksempel i nasolabialområdet.
Peeling av huden er også mulig og veldig sannsynlig..
Jeg har kombinasjonshud og samtidig følsom, så for meg selv bestemte jeg meg for å bruke dette middelet i løpet av flere uker, siden det ved konstant bruk kan tørke ut huden..
Og så takler lotionen de oppgitte oppgavene perfekt.

Yulia Loshadkina Aksai (Aksaysky-distriktet, Rostov-regionen) | 05/22/2020 |

Sensidian AR Intensive anti-redness cream, 30 ml (Noreva, Sensidiane)

Konklusjoner: Jeg likte kremen. Det er behagelig for huden, ikke fettete. Det påvirket ikke utseendet på karene, jeg tror det ikke er mulig for kremer. Stedene med omfattende rødhet har blitt blekere, dette er et stort pluss, og jeg tror på grunn av azealinsyren i sammensetningen har de svarte prikkene blitt lysere og utslett har blitt mindre.

Svetlana Petrozavodsk | 05/21/2020 |

Exfoliac Lotion med høyt ANA-innhold 125 ml (Noreva, Exfoliac)

Konklusjoner: Dette middelet er flott for jenter med kviser, fordi produktet inneholder en høy konsentrasjon av syrer. Det er økonomisk å bruke, det er ikke nødvendig å fukte bomullsputen for mye. Når det påføres ansiktet, vil det føles en brennende følelse. Jeg har brukt den i en uke - i løpet av denne tiden blir røde flekker (etter kviser) gradvis lysere. Jeg bruker midler en gang om dagen, om morgenen, fordi hvis jeg bruker oftere tørker huden veldig mye. I forhold til "karantene" i fravær av muligheten til å gå til kosmetologen - et utmerket verktøy for å opprettholde effekten etter et løpet av prosedyrer.

Bushueva Evgeniya Perm | 20.05.2020 |

Hexafan Soothing Shampoo 250 ml (Noreva, Hexaphane)

Konklusjoner: Utmerket sjampo for sensitiv hodebunn. Aromaen er behagelig, skummet er middels, på grunn av dette er ikke forbruket det mest økonomiske. Den fete hodebunnen er helt vasket ut, men man kan ikke stole på absolutt friskhet til natten. Det viktigste er at det etter bruk ikke er denne forferdelige følelsen av tetthet og kløe i huden, huden er rolig og hydrert. Takler oppgaven perfekt

Bushueva Evgeniya Perm | 20.05.2020 |

Hexafan sjampo til daglig bruk 250 ml (Noreva, Hexaphane)

Konklusjoner: Sjampoen er ikke dårlig, men uten entusiasme. Forbruket er ikke det mest økonomiske - det skummer normalt, men sjampoen er tynn, så du må bruke mer. Vask hår til det knirker uten å floke. Emballasjen er praktisk, enkel å åpne og lukke, ingenting lekker. Aromaen er behagelig.

Ritz Diana Moskva | 05/16/2020 |

Exfoliac BB krem, lys tone, 30 ml (Noreva, Exfoliac)

Konklusjoner: Den mest favoritt BB kremen, jeg tar den alltid i den lyseste nyansen, kombinasjonshud, utsatt for fet innhold. Jevner ut tonen og matter litt. Jeg anbefaler på det varmeste!

Skoryukova Irina Krasnodar | 05/03/2020 |

Xerodian AR + mykgjørende krem ​​for veldig tørr og atopisk hud, 200 ml (Noreva, Xerodiane AP +)

Konklusjoner: Kremen lindrer betennelse, beroliger huden og gir næring. For meg passer det - atopisk hud, med en diagnose av rosacea. Et virkelig funn. Kremets tekstur er tett, men ikke fettete. Betydelig forbedret hudtilstand etter den første uken med bruk. Jeg anbefaler 100%. Det er synd nå det ikke er tilgjengelig her, jeg gleder meg veldig til å bestille på nytt.

Noreva kosmetikk - et fransk merkevare av høy kvalitet eller bare nok en puff?

Navigere i artikkelen

Kosmetikkhistorie

Fotokilde: www.liveinternet.ru

Fransk kosmetikkhule for ansikts- og kroppspleie. Jeg måtte google det, tenkte jeg, og finne ut hva slags dyr dette er. Selskapets offisielle nettside forteller historien om etableringen spredt, som begynner i middelalderen fra eieren av et apotek til i dag. Vel, det er som Google ble født med en rørcomputer. Det var også en mer plausibel versjon av fødselen, enten på 90-tallet eller tidlig på 2000-tallet, det første salget av kosttilskudd og hårfarger. Det ser ut til at det først var Merck-selskapet i Tyskland, deretter ble de kjøpt av Noreva Laboratory fra Frankrike, som fortsetter å produsere hudpleieprodukter med samme sammensetning under eget navn. Så kjøpte de flere merker, som elcea (apotekhårfarger), LED Laboratory, Nutreov Laboratories, Physcience. De overbeviser om at kosmetikken deres er anbefalt av alle hudlege i verden, er testet for kvalitet og alt i denne ånden. Generelt, for å få en ide om hva en grav kosmetikk er, bør anmeldelser leses først. Folk kan ikke la seg lure, den er den mest nøyaktige, men den mest individuelle som gikk til en vil være dårlig for en annen. Dette er faktisk en annen kosmetikk som nådeløst drysser ord uten mening og grunn, har for mange biprodukter, hvis navn ikke kan uttales, og det er bedre å ikke se på prisen. En oversikt over merket AVEDA kosmetikk finner du også på nettstedet vårt.

Område

Fotokilde: vk.com

Fra det selskapet har nå, er dette de mest forskjellige måtene, men merkelig nok er spesialiseringen veldig smal - verken sjampo eller dusjgel. Selv om det sannsynligvis er best, vil jeg ikke spise sjokoladen deres etter Dove-sjampo. Blant annet solkrem, anti-aging produkter, og for rensing. Omtrent alder - her var de fornøyde, her for alle, fra tenåringer med problemer til noreva-kremer for unge damer over 40 år, og selve sortimentet er rikt: geler, melk, masker, hele sett for dag og natt, balsam, vann, serum, blyanter, kremer, emulsjoner og andre gleder. Generelt er kosmetikk ment for en fullstendig undersøkelse og arbeider med alle typer hudproblemer. Fra vanlig vask til fullstendig pleie og behandling. Alle hudtyper er velkomne, og mange hudforhold blir behandlet raskt og vakkert. Ja, forresten, det vil koste en ganske krone, en fjerdedel av lønnen din, men dette er selve offeret som skjønnhet hele tiden krever.

Linjer og individuelle produkter

I Frankrike er det det mest populære merket med et hav av sidelinjer. Den aller første anti-aldringsproduktlinjen EPISOFT A (en funksjon i fruktsyrer basert på AHA-komplekset, pH-kontrollert - som om det fortalte oss noe). Senere dukket det opp en annen - denne gangen spesielt for pigmentert hud - TRIO® D, den er basert på Glabridin-komplekset.

Fotokilde: dansmabulledesavon.blogspot.com

  • Chrono Regul HD-linjen er en linje med oksygenberikede molekyler og et kompleks som forhindrer produksjon av talg (hvis du tenker på det, er dette ikke veldig bra, for hvordan kan kroppen ellers fjerne alle slags skadelige stoffer og beskytte huden?). Anti aldring linje.
  • MATIDIANE - spesielt for fet hud, for eldre kvinner, egnet for å bekjempe kviser. Fukter huden, strammer porene, oksygenerer, fjerner giftstoffer, helbreder tilstanden. Høy toleranse, ingen parabener, anti-aldring.
  • Exfoliac - for fet, men ung hud, inneholder fruktsyrer og ceramider (dette er molekyler som danner en epidermisk barriere som holder på vann i cellene, og forhindrer dehydrering av huden). Forresten inneholder noreva exfoliac kosmetikk mange fuktighetskremer, er betennelsesdempende, normaliserer talgproduksjon, forhindrer flass, irriterer ikke huden, renser og beroliger. Fra ham kom noreva exfoliac regenerering fuktighetskrem, som renser dypere og i detalj er engasjert i fuktighet og gjenoppretting ikke bare det øvre laget av huden, men også den hydrolipide filmen, styrker barrieren og forbedrer beskyttelsesfunksjonene til epidermis, fjerner irritasjoner, og i denne forbindelse ubehag.
  • Iklen - denne linjen er spioneringen, den kjemper mot sterk hudpigmentering, med sykdommer som letingo (brune flekker på huden med en avrundet form) og melasma (samme pigmentering, bare spredt over ansiktet med ujevne flekker). På basis av denne linjen ble produktet RUCINOL® opprettet, som undertrykker syntesen av melanin (som gir oss en brunfarge, men som forårsaker slike flekker). Det er allergivennlig, inneholder ikke dufter, fører ikke til leukodermi. Inneholder serum, krem, konsentrert krem ​​"Melano-Expert" for kronisk pigmentering, og anti-aldrings- og depigmenteringskrem RadiansActive.
  • Psoriane - ta vare på sensitiv, tørr, flassende hud som er utsatt for kjemi, utvalg av produkter fra den - Noveane 3D, spesielt for kvinner over 40 år. Allergivenlig, med termisk vann, fukter, eksfolierer forsiktig, beroliger, nærer. Egnet for daglig pleie av hodebunnen, ansiktet og kroppen. Ikke skadelig for barn fra 3 år. Noveane 3D - for alle hudtyper, anti-aldring, fjerner rynker, fjerner tretthet og puffiness fra ansiktet, er designet for å gjenopprette elastisitet, stimulerer produksjonen av kollagen og elastin, som gjør huden elastisk, inneholder dag- og nattkremer, serum og gel. Uten parabener.
  • Karakteristisk Xerodiane Plus Gamma - nyttig for dermatitt, atopisk hud og alle sykdommer der huden er tørr, flassende, kløende og forverret. Gjenoppretter, fukter, leges i løpet av en dag (vel, det må fortsatt kontrolleres). Hjelper celler å fornye, fjerner ubehagelige opplevelser, inkludert kløe.
  • Sesidiane - linje for alle hudtyper, renser forsiktig, du kan til og med fjerne sminke, og fjerner urenheter i området rundt øynene, inneholder ikke parabener, dufter, alkohol, fargestoffer.
  • Aqvareva - en linje for fuktighet, gjenoppretting og beskyttelse av huden, som inkluderer natt, lette og intense masker, kremer, melk, samt stavbalsam.

Generelt gir selskapet ut en ny linje hvert 2-3 år, så bare de viktigste kan oppføres, og i hver linje er det flere skalaer for å løse forskjellige problemer.

Av de enkelte bemerkelsesverdige produktene, sannsynligvis Universalrengjøringsmidler, inkludert micellar lotion, som er egnet for alle hudtyper, egnet for irritert, problematisk, dehydrert, fet, tynn hud, med kviser og eksem, uten alkoholer, løsemidler, parabener, vaskemidler, aromatiske stoffer. De tørker ikke, de blir passet forsiktig, de gir ikke klager.

  • Noreva Exfoliac Deep Cleansing Mask. Dette er en maske med kaolin, fra støt - helbreder, renser, tørker ikke. Det er bra fordi det absorberes lett, ikke tørker ut i ansiktet, som det er tilfelle med andre kremer, ikke etterlater fett glans og følelse av en film i ansiktet, hudfargen jevnes ut, svarte prikker forsvinner, det er ingen rødhet.
  • Noreva mattende grunnlag for problemhud. Egnet for kombinert og fet hud, maskerer mangler, mattner, fukter, jevnt påført, jevner ut hudfargen, kort sagt, god i alt.
  • Noreva Laboratories Exfoliac Foaming Gel (rensende skummende gel. - renser huden, fjerner urenheter, inkludert fra porene, hjelper normal cellefunksjon, mattende effekt, tørker ikke huden. Veldig tykk, skummende, normal, ikke veldig stygg lukt, og kan brukes i stedet for melk for å fjerne sminke.

Meninger og anmeldelser

Fotokilde: irecommend.ru

Burrow-produkter inneholder forresten syrer, som kan skremme kundene. Og med god grunn. Så, ifølge noen brukere av disse kosmetikkene, er bruken av syrer noen ganger veldig dårlig for huden, opp til kjemiske forbrenninger. Mange klager over en forferdelig lukt, en rullende og klebrig konsistens, som så glir i ansiktet. Og hvis du ser på noreva kosmetikk, kundeanmeldelser, så er det en ren 50/50, som vanlig, noen var heldige, noen var det ikke. Forresten, når det står "allergivenlig" på røret, betyr det ikke noe..

Noen ganger reagerer huden på den mest uventede måten på alle de prisverdige egenskapene til selv den ferskeste kremen, for ikke å nevne stimene som skjer med produkter som bør rense snarere enn å ødelegge de øvre lagene i huden. For eksempel, hvor mange ganger har det skjedd at en “alvorlig” krem, som blir annonsert som en sterk og dyp innvirkning på hudens liv, faktisk forårsaker alvorlig rødhet, irritasjon, kviser, noen ganger uttalt forbrenning og andre tegn på misnøye. Og hva om det er betalt mye penger for henne? Og ja, prisene biter, og hvis noen roser høyt og ikke sparer penger for gjenkjøp, så forlot resten til og med å se i hennes retning. Og noen selges forresten bare i sett, visstnok for kompleks pleie og full behandling. Derfor anbefales det å først risikere sonder, og bare på et lite område av huden på hendene. For å ikke komme i allergi, vil det være nyttig å lese artikkelen vår "Kontrollere holdbarheten til kosmetikk".

Anmeldelser om kosmetikk Noreva

Fransk apotekskosmetikk Noreva for ansikt, kropp, hår - kundeanmeldelser

Du trenger en velprøvd butikk hvor du kan kjøpe Noreva kosmetikk billig og lese anmeldelser?

Her finner du anmeldelser om Noreva kosmetikk og de beste prisene på apotekmerker i Ukraina! Etter å ha mottatt bestillingen, ber vi kjøperne av ASTRA-apoteket om å kommentere de kjøpte varene og butikkens service, og derfor samles bare reelle anmeldelser om farmasøytisk kosmetikk fra folk som faktisk brukte disse produktene her.

ASTRA-kjøpere skriver ofte anmeldelser om kosmetikk fra Noreva etter 40, 50, 60 år. Våre unge kunder gir tilbakemelding på kosmetikk for problemhud. Ved de første tegn på alder vil du være interessert i anmeldelser av kosmetikk fra Noreva etter 25, 30, 35 år.

Vi bestiller ikke anmeldelser av kosmetologer for noe produkt eller Noreva-krem - våre kunder gir uttrykk for sin personlige mening. De mest nyttige anmeldelsene fra Noreva-kunder, så vel som interessante uavhengige anmeldelser av bloggere om kosmetikk fra Noreva, finner du på vår Facebook-side.

Alle produktene våre er originale og har god holdbarhet. ASTRA selger ikke forfalskede og ulovlig importerte produkter til Ukraina, så vel som sonder og testere (når det er mulig, legger vi til sonder til din bestilling gratis)!

Hvis produktet du trenger, for eksempel Noreva krem, av en eller annen grunn ennå ikke har fått noen anmeldelse -
skriv til vår online assistent ☛

Bestilte apotekskosmetikk for problemhud

Du kommer ikke til apoteket, barna blir syke, og med vårens ankomst rebeller huden. Jeg vet ikke hva det er forbundet med, men huden kan være i perfekt stand i et par år, så forverres den nærmere våren og selv om du sprekker. Utslett, betennelse, pustler. Jeg begynner å behandle kviser, huden blir dehydrert, fordi den er tynn av natur, oppstår peeling.

Jeg bestemte meg for å bytte helt til apotekpleie. Jeg vil skrive en rapport hvis det hjelper.

Fant et veldig anstendig LACREMA-nettsted. Anmeldelsene om ham er gode, jeg så dette for første gang, for hvis du vurderer at mange anmeldelser ble betalt for, men det er fortsatt mange dårlige anmeldelser om denne eller den andre nettbutikken, men her, vel, ikke en eneste. Vi er fornøyd med prisene, kampanjene og prøvene som er satt sammen med bestillingen, katalogene. De lovet å legge minst 10 prøver av midlene jeg ba om og produktsertifikater i bestillingen.

Dette er hva jeg valgte selv. Jeg prøvde å spare.

Noreva Matidian Set Care daglig 2 produkter

Prisen er 2250, men aksjen er 1080. Jeg sjekket den andre steder, faktisk koster hvert verktøy mer enn tusen rubler.

Noreva Matidian Mattifying barnehage 40 ml

Brukes til kombinert til fet hud med en tendens til kviser, med effekten av kviser (postakne) hos voksne kvinner.

"Mikrosensorer", lipidbindemidlet, knuser overflødig talg overfladisk i mikrodropper og absorberer dem forsiktig som et serviett. Enzym eksfolierende strammer porene, oksygenerer huden og får hudfargen til å gløde. ChronoRegulHD® bekjemper overproduksjon av talg. Hvitt lotusekstrakt har en avgiftende effekt. Et spesielt fuktighetsgivende kompleks holder huden elastisk og behagelig.
Klinisk dermatologisk testet. Har ingen fotosensibiliserende effekt. Ingen fargestoffer eller parabener. Hypoallergen aroma. Svært tolerant. Ikke-komedogen.

Noreva Matidian Facial Cleansing Exfoliating Gel

Gelen renser porene dypt og forsiktig, har en poretrekkende effekt, helbreder huden og bekjemper overproduksjon av talg. Har en avgiftende effekt.
Klinisk dermatologisk testet. Har ingen fotosensibiliserende effekt. Uten fargestoffer og parabener.

-Bioderma Mycelial water Sebium

100 ml. Stoil 501, men ifølge lager 374

Rengjør huden forsiktig og raskt på grunn av mikroemulgering av urenheter uten å tørke den ut.

Har antibakteriell virkning.

Normaliserer mengden og kvaliteten på talg, inneholder Fluidaktiv ® -komplekset.

Uten alkoholer, alkalier og dufter.

Gir ikke reaksjon hyperseborrhea.

Bidrar ikke til dannelsen av komedoner.

Noreva Xerodian Plus Kremrikt nærende ansikt (200 ml)

Intensiv behandling av tørr, veldig tørr, atopisk hud. Unike høyteknologiske mikrokrystallinske partikler inneholder vann og næringsstoffmolekyler.

  • Opprettholder et høyt fuktighetsnivå
  • Danner et ikke-okklusivt beskyttende lag
  • Lindrer kløe
  • Reduserer risikoen for sekundær infeksjon

Sammensetning

  • Vitamin PP - pro-inflammatorisk effekt.
  • Aquaperfus-systemet - er et reservoar med vann, lar deg opprettholde et optimalt fuktighetsnivå, kompenserer for vanntap.
  • Sinksulfat - forhindrer tilsetning av infeksjon
  • Fytokomponent Zemea - fuktighetsgivende og nærende virkning.
  • Allergivennlig. Inneholder ikke dufter, fenoksyetanol, parabener

Effektivitet

Unik galena-formulering - absorberes raskt slik at du kan kle deg umiddelbart etter påføring.

Uriazh Termisk vann 50 ml

Hverdagslig universell pleie for alle, inkludert sensitiv og overfølsom hud hos nyfødte, barn og voksne.

Alt sammen kom ut på 3034 rubler. Jeg synes det er billig, for selv i innsjøene ville alt sammen koste meg rundt 4,5 tusen. Og ingen ville gi meg prøver.

apotekpleie kosmetikk Noreva

Basert på denne fortellingen om innlegget. Jeg skriver dette innlegget til Mariska, som faktisk smittet meg. For å feire skyndte hun seg til utvidelsene av det tyske internett på jakt etter et mirakelmiddel Norev. Etter et langt søk kom jeg over deres offisielle nettside hvor det er mulig å bestille prøver (etter å ha tidligere beskrevet alle gledene i huden deres), selskapet velger selve serien som den anser nødvendig. En dag senere brakte de meg en pakke, ala, i dag skal jeg bli en skjønnhet,,
i håp om at alle slags byaki vil forlate meg, jeg vil slutte å steke pannekaker ikke delvis, men over hele ansiktet mitt skyndte jeg meg å åpne og lese alt som selskapet sendte meg, det som overrasket meg var den fullstendige søknaden.

Så følgende produkter ble levert til meg

dusjsåpe

mattkremer (2 typer, den ene lyser den andre sterkere) med AHA-syrer

dagkrem med pigment (2 glass for lys tone og mørk tone)

Alle produktene til dette selskapet kan kjøpes på ethvert tysk eller østerriksk apotek.

Prøvene, ifølge firmaet, er ikke designet for at det kan hevdes at stoffet hjalp eller ikke, siden det er nødvendig å bruke det i minst 1 måned..

Mine første inntrykk> Når det gjelder gel for vasking (Zeniak Gel) - det skummer absolutt ikke (selv om produsenten hevder det), men om morgenen har jeg nok, men om kvelden kan jeg fortsatt ikke bytte ut Baleya for noe (verken klinikker eller shiseido, ja, de er ikke i nærheten)

mattkrem (produsentens råd til å begynne med en lettere) Zeniak LP-

mens lykkelige 3 timer har gått og ansiktet er kjedelig, vil jeg vanligvis om en time gjenta pannekaker du kan steke. Jeg tror at hvis jeg fortsatt kjøper, så tar Zeniak LP Forte (den som er sterkere) sløvhet aldri mye, jeg tror alle som er kjent med fet hud vil forstå hva jeg mener!

foundation ACTIPUR (snart å bli en Exfoliac) - denne kremen er den samme som en vanlig matting (dvs. helende) krem ​​bare med et pigment, så den kan påføres umiddelbart etter rensing. Jeg søkte begge deler.

Huden min er blek og til og med et veldig pluss med forferdelig rødhet og flekker fra den tidligere luksusen, så tilsynelatende må du først helbrede huden godt slik at denne kremen kan jevne ut hudtonen perfekt. selv en mørk nyanse taklet det ikke med et smell, la oss se hva som skjer videre.

P.S: nå gikk jeg spesifikt for å se på puggen min i speilet og fant ut at kremen på en eller annen måte la seg med skallede flekker og noen steder hadde den allerede forsvunnet.

Men dette er bare min første mening, så det kommer snart en oppfølger.

For de som er interessert, vil jeg liste opp hva som allerede har blitt brukt av meg (dvs. ikke bare prøver, men normal emballasje)> La Roche Posay Efaclar, Klinik (3-trinns system), Shiseido-renhet, Vichy (Vichy har en veldig smak tonal, men fra ham har jeg strømmer ut over hele pannen, så den måtte forlates)

Takk til alle som så inn og leste dette diktet til slutt.

På en eller annen måte skrev jeg alt kaotisk, men dette er mitt første så lange innlegg.

Alt om kosmetikk fra Noreva

bli med i diskusjonen

del med vennene dine

  1. Merkevarehistorie
  2. Område
  3. Linjer
  4. Individuelle produkter
  5. Meninger og anmeldelser

Noreva kosmetikk dukket først opp i Frankrike i 2002. Det er et terapeutisk og profylaktisk produkt designet for å eliminere dermatologiske problemer. Kosmetikk holder huden i utmerket tilstand. Spesialister fra forskjellige felt, som hudleger, kjemikere, kosmetologer og farmasøyter, deltar i etableringen, og selve produksjonen utføres på moderne utstyr ved hjelp av den nyeste teknologien..

Merkevarehistorie

Året 2002 regnes som utgangspunktet for dette merket. Men hvis vi tar i betraktning oppkjøpet av selskaper som ble grunnlagt mye tidligere, kan vi konkludere med at kosmetikkfirmaet Noreva dukket opp enda tidligere..

Helt i begynnelsen av aktiviteten produserte produsenten kosttilskudd. De var ment å lindre symptomene på overgangsalderen i rettferdig kjønn. Etter tre år etter at merkevaren ble grunnlagt, anskaffer selskapet flere varemerker, som begynner å arbeide under dets beskyttelse. Dette er slike som Nutreov, Physcience og Elcea. De spesialiserte seg i produksjon av kosttilskudd og hårfarger..

I 2011 kjøpte Noreva et ganske stort selskap, Merck. Hun hadde et ganske stort navn og produserte produkter for å løse dermatologiske problemer. Linjene inkluderte sammensetninger for å bekjempe eksem, atopisk dermatitt og andre sykdommer, produkter for problemhud og rettsmidler for å eliminere kviser og hudormer.

Oppkjøpet av dette selskapet tillot Noreva å utvide produksjonen. De begynte å produsere mange nye dermatologiske produkter under deres tilsyn. Produktene var ment for hudpleie og behandling. En linje ble også lansert for å forhindre mulige problemer..

Produktene til dette merket presenteres i dag i sin helhet på den offisielle nettsiden til selskapet. I tillegg samarbeider selskapet med distributører fra forskjellige deler av verden, som gjør det mulig å distribuere kosmetikk over hele verden. Det blir mulig å selge produkter gjennom mellomledd, henholdsvis, det er ikke behov for levering fra Frankrike selv, noe som i de fleste tilfeller er økonomisk uberettiget.

Kosmetikk under merkevaren Noreva har rett til å bli offisielt solgt på et apotek. Hun har et enormt antall sertifikater. Dermatologer og kosmetologer gir ofte høye karakterer til produktene til dette merket..

Område

Noreva kosmetikk har en ganske smal spesialisering. I hennes linjer kan du ikke finne, for eksempel, dusjgel eller sjampo. Tilgjengelig i rensemidler, anti-aldringsserier, solkrem, forskjellige hudtyper osv..

Med hensyn til alder har produsenten tatt vare på det rettferdige kjønnet fra forskjellige generasjoner. Både tenåringsjenter og mer modne damer vil kunne velge produkter for seg selv. Rekkevidden er ekstremt bred. Unge damer får tilbud om rensende geler og melk, hudpleiesett, balsam, emulsjoner, serum og mye mer.

Det må sies at blant kosmetikkene til dette merket er det produkter som er effektive i kampen mot noen av hudproblemene. Du kan velge både standard rengjøringsformuleringer og kosmetikk som gir behandling for mange hudsykdommer og fullstendig pleie.

Det er umulig å ikke merke seg de ganske høye kostnadene for dette produktet. Imidlertid er det svært effektivt, noe som mer enn kompenserer for denne nyansen..

Linjer

Denne kosmetikken er populær ikke bare i Frankrike, men over hele verden. Hun har ganske mange linjer, i tillegg dukker det opp nye hvert 2-3 år. La oss vurdere de viktigste og mest populære..

Chrono Regul HD-serien er anti-aldring. Det minimerer talgproduksjonen. Inneholder oksygenberikede molekyler.

MATIDIANE-linjen er spesielt designet for fet hud. Det er egnet for modne kvinner. Hjelper med å eliminere kviser og betennelser, strammer porene, fjerner giftstoffer. Huden blir sunnere og mer strålende. Inneholder ikke parabener og fremkaller ikke allergiske reaksjoner.

Exfoliac-linjen er designet for rettferdig kjønn i ung alder. Hun takler perfekt problemene med fet hud, fukter perfekt. Det har en betennelsesdempende effekt, renser og beroliger. Forskjeller i innholdet av fruktsyrer og ceramider.

En slående representant for serien er Noreva Exfoliac krem. Den er designet for å rense og gjenopprette dypt.

Gir beskyttende funksjoner, takler irritasjoner, gjør huden glatt og jevn.

Iklen-linjen er designet for høypigmentert hud. En slående representant er "Rucinol" -midlet, hvis hovedtrekk er undertrykkelse av melaninsyntese. Forbrukerne merker at det er allergivennlig. Krem "Melano-Expert" har en høy konsentrasjon av aktive stoffer og brukes av personer med kronisk pigmentering.

Psoriane-serien er designet for tørr og sensitiv hudpleie. For modne kvinner er det et bredt utvalg av Noveane 3D-produkter. De beroliger og nærer huden og kan også brukes daglig. Bekjemper effektivt rynker, fjerner ødem, gjenoppretter elastisitet. I tillegg stimulerer det produksjonen av kollagen og elastan av huden. Uten parabener.

Ved dermatitt og forskjellige hudsykdommer, bør du ta hensyn til Xerodiane Plus-linjen. Det brukes til å gjenopprette og fukte, egnet for tørr og avskallende hud. Lindrer kløe og andre ubehagelige opplevelser, hjelper med fornyelse.

Sesidiane-serien passer for alle hudtyper. Den kan brukes til å fjerne sminke, rense epidermis forsiktig. Inneholder ikke skadelige stoffer, fargestoffer og dufter. Paraben og alkoholfri.

Aqvareva-linjen er egnet for dyp hydrering. Den inkluderer nærende nattkremer, masker med varierende intensitet, balsam og melk. Huden er gjenopprettet. I tillegg har produktene en beskyttende effekt.

Individuelle produkter

Når det gjelder enkeltprodukter, er det flere som er spesielt populære blant forbrukerne. Man kan ikke annet enn å nevne de universelle rensemidlene. Blant dem er micellar lotion i spesiell etterspørsel. Den kan brukes til sensitiv, problematisk, fet, tynn og annen hud. Den inneholder ikke alkoholer og løsemidler. Inneholder ingen parabener eller dufter.

Bemerkelsesverdig er Noreva Exfoliac Deep Cleansing Mask. Den har en eksfolierende effekt og inneholder kaolin. Masken renser huden forsiktig og hjelper til med å helbrede den. Lett tekstur gjør det lett å absorbere og ikke tørke ut i ansiktet. Huden blir jevnere, hudormer fjernes, fet glans forsvinner.

Noreva tilbyr et mattende fundament spesielt for problemhud. Den passer til både kombinasjons- og oljetyper. Fundamentet fjerner fet glans, gjemmer perfekt mindre ufullkommenheter, jevner ut fargen.

Noreva Laboratories Exfoliac Foaming Gel tilbys spesielt for rensing. Fjerner forsiktig urenheter, åpner og renser tilstoppede porer, perfekt mattes og fukter huden. Dette produktet kan brukes til å erstatte sminkefjerner melk. Har en bestemt lukt, skummer perfekt og har en veldig tykk konsistens.

Meninger og anmeldelser

Produktene av dette merket er preget av syreinnholdet. Noen av det rettferdige kjønnet er forsiktig med denne omstendigheten. På en måte er dette forståelig, siden bruk av syrer noen ganger kan føre til alvorlige problemer, opp til en kjemisk forbrenning av huden..

Anmeldelser av forbrukere og kosmetologer er for det meste positive, selv om det også er de som ikke likte kosmetiske produkter fra Noreva. De merker en spesifikk lukt, ikke for behagelig konsistens, som kan rulle og skinne på huden. Noen klager over forekomsten av allergiske reaksjoner.

Det må imidlertid tas i betraktning at slike øyeblikk er rent individuelle.

Eksperter anbefaler å gjennomføre en test først. For å gjøre dette kan du kjøpe spesielle sonder som hjelper deg å forstå om denne kosmetikken, som har en ganske uttalt effekt på huden, er egnet for en bestemt forbruker. Hvis resultatet av applikasjonen oppfyller forventningene, kan du vurdere å kjøpe et helt sett designet for full behandling og omfattende pleie..

noreva - anmeldelser om kosmetikk

natalia
Minsk Aktivt medlem

Blid hei alle sammen!

I løpet av senhøst- og vinterperioden var jeg på jakt etter fuktighetsgivende masker.

På apoteket kom jeg over en slik maske. Jeg husket at det ser ut til at Victoria og Zhenya hadde noe sånt som blinket, så jeg kjøpte det for prøve.

Så. Noreva Aquareva Express Moisturizing Mask

Aquareva-linjen.

Fra produsenten:

Idraporin gir fuktighet til huden kontinuerlig,

hyaluronsyre gir vannreserver dypt i huden,

hydrokompleks metter huden med mineraler og sporstoffer,

Zemea og glyserin beskytter huden, gir rask hudregenerering,

fjerner tetthet umiddelbart etter påføring. beroliger, gjør huden myk og elastisk, gir øyeblikkelig og langvarig komfort.

Hvordan bruke: Påfør et tynt lag på ansiktshuden 1-2 ganger i uken, la stå i 5-10 minutter. Tørk deretter av overflødig med en bomullsdott.

Akvarev-maske - et uttrykkelig middel mot dehydrert hud med isperler.

Ingredienser: vann, glyserin, propandiol, natriumpolyakrylat, ammoniumakryloyldimetyltaurat / vp-kopolymer, alkohol, klorfenesin, kapryl / capric triglyserid, parfyme, lecitin, dinatrium edta, oktokrylen, natriumhyaluronat, butyloron til ekstrakt, metoksydanoksyl, metoksydibensyl annuus (solsikke) frøolje, homosalat, cl 42090 (FD&C blue n1)

Utgivelsesform: rør med hengslet lokk 50ml

Trykk:

Maske med helium, tyktflytende tekstur, gjennomsiktig blå farge. Har en uttalt duft med vannetoner.

Det påføres lett på huden, flyter ikke (ikke glem at laget er tynt) og skylles av uten problemer. For en heliummaske er dette et pluss!

Masken gir huden fuktighet. Jeg bruker om morgenen og huden er behagelig hele dagen.

Kanskje det eneste som er nok for meg er hudens friskhet og utstråling. Jeg vet ikke, kanskje jeg vil ha for mye av en fuktighetsgivende maske? Og produsenten sa ikke noe om friskhet og glans. Men det ville vært fint.

Min vurdering: en god fuktighetsgivende maske, men ingen entusiasme.

[Redigert av forfatteren 29. mars 2016]

Noreva kosmetikk

  • krem (33)
  • sett (17)
  • sjampo (8)
  • micellar vann (8)
  • gel (7)
  • serum (5)
  • skummende gel (4)
  • emulsjon (4)
  • melk (3)
  • skrubb (2)
  • maske (2)
  • olje (2)
  • krem (2)
  • balsam (2)
  • skumkrem (2)
  • blyant (1)
  • leppepomade (1)
  • BB Krem (5)
  • Ansiktspleie (93)
  • Kroppspleie (30)
  • Medisinske kosmetiske sett (25)
  • For barn (17)
  • Hygiene (11)
  • Hårpleie (9)
  • Solbeskyttelsesmidler (6)
  • Herre (1)
  • Helse (1)
  • for alle aldre (15)
  • fra 6 måneder (14)
  • fra 3 år (22)
  • fra 6 år (22)
  • fra 7 år (20)
  • fra 10 år (20)
  • fra 12 år (48)
  • fra 16 år (48)
  • fra 18 år (49)
  • fra 20 år (87)
  • fra 25 år (96)
  • fra 30 år (96)
  • fra 35 år (92)
  • fra 40 år (96)
  • fra 50 år (100)
  • fet glans (14)
  • rødhet (12)
  • dehydrert hud (11)
  • dermatitt (10)
  • forstørrede porer (8)
  • rosacea (5)
  • rynker (5)
  • aldersflekker (5)
  • psoriasis (5)
  • post-acne (5)
  • hormonell aldring (4)
  • hudormer (4)
  • peeling (4)
  • løfte (4)
  • kløende hud (3)
  • keratose (3)
  • ødem (2)
  • rosacea (2)
  • mørke sirkler (2)
  • kløende hode (1)
  • seborrhea (1)
  • rensemidler (1)

Sider

Noreva er en profesjonell løsning på hudproblemer. Farmasøyter og hudleger har utviklet farmasøytisk kosmetikk av dette merket i mer enn tjue år. Deres profesjonelle løsninger for å eliminere hudproblemer er ikke bare klarert i Frankrike, men også i mer enn femti land i verden..

Noreva kosmetikk er utviklet ved hjelp av de nyeste prestasjonene innen kosmetologi, dermatologi og biokjemi og gjennomgår de strengeste kvalitetskontrollene og ulike kliniske studier. Merkets produkter kan brukes både som vanlig pleie for alle hudtyper, og som effektive midler mot dermatologiske sykdommer som psoriasis, kviser, dermatitt og eksem..

Noreva-produkter vil gi deg maksimal effekt og best toleranse..

Blant produktene fra Noreva-merket er det flere linjer du kan kjøpe i Lacrema-butikken:

  • Sensidian - for sensitiv og reaktiv linjeskinn,
  • Iklen - for å eliminere aldersflekker, Novean - anti-aging care,
  • Xerodian + - pleie for dehydrert hud,
  • Exfoliac - løsninger for ungdommelig problemhud med tendens til kviser,
  • Matidian - for fet til kombinasjonshud av kvinner med en tendens til kviser,
  • Psorian - for pleie av tørr, flassende hud, med psoriasis.
Det er enkelt å kjøpe Noreva kosmetikk sammen med Perfektoria-butikken. Ring oss på den flerkanals avgiftsfrie telefonen eller skriv i online chat, og erfarne kosmetikkonsulenter vil hjelpe deg.

Noreva

Noreva kosmetikk

Noreva ble opprettet for forebygging og behandling av ansikts- og kroppshud. Bruk av typemedisiner hjelper til med å bli kvitt mange problemer og mangler: smertefull tørrhet i huden, alder og solpigmentering, kviser, dermatitt og betennelsesutslett. Avgiftningsmidler renser kroppen for giftstoffer og giftstoffer.

Sortimentet av merkevaren Noreva inkluderer BB- og CC-kremer for problemhud. BB Cream fungerer som et ideelt fundament og har en antibakteriell effekt på smertefull, betent hud. CC-krem - en forbedret versjon med en toning, korrigerende effekt: skjuler pigmentering, reduserer synligheten av det vaskulære nettverket på huden, jevner ut tonen. Den lette konsistensen av BB- og CC-kremer passer perfekt på huden og blir ikke uskarp.

For behandling av betente hudområder presenterer Noreva Exfoliac rull blyant. Produktet kommer i et lite blyantrør som er praktisk å bære og påføre etter behov.