Forum Hair.com

skallethet, hårtransplantasjon

  • Forumindeks ‹Diskuterer.‹ Alopecia hos kvinner
  • Endre font størrelse
  • FAQ
  • Galleri
  • sjekk inn
  • inngang

Fet seboré. Er det noen kur og kurert?

Re: Oljeaktig seboré. Er det noen kur og kurert?

Olesita 20. juni 2012 22:39

Re: Oljeaktig seboré. Er det noen kur og kurert?

demooon87 21. juni 2012 21:11

Re: Oljeaktig seboré. Er det noen kur og kurert?

Olesita 21. juni 2012 21:33

Re: Oljeaktig seboré. Er det noen kur og kurert?

Evgenika 21. juni 2012, 22:48

Re: Oljeaktig seboré. Er det noen kur og kurert?

Evgenika 21. juni 2012, 23:00

Re: Oljeaktig seboré. Er det noen kur og kurert?

Olesita 21. juni 2012 kl 23:15

Re: Oljeaktig seboré. Er det noen kur og kurert?

Evgenika 21. juni 2012 23:39

Re: Oljeaktig seboré. Er det noen kur og kurert?

demooon87 22 juni 2012, 00:02

Du kan ganske enkelt, Eugene (eller Zhenya). Dette kallenavnet er et produkt av gamle barns fantasi. En gang registrerte jeg meg på forskjellige nettsteder, og for å gjøre det lettere, skrev jeg inn det. Og slik skjedde det, selv om han var mye eldre. Nå på forumene som er relevante for meg, endret jeg det til et mer seriøst forum. Jeg har ikke nådd volosy.com ennå

Re: Oljeaktig seboré. Er det noen kur og kurert?

Belorusochka 22. juni 2012, 17:36

Re: Oljeaktig seboré. Er det noen kur og kurert?

demooon87 22. juni 2012 19:22

Fortell oss mer detaljert hvordan du brukte calendula-tinkturen (er det en apotekalkohol, fortynnet i to?), Og hva slags Rokotan?

Re: Oljeaktig seboré. Er det noen kur og kurert?

Belorusochka 22. juni 2012, 19:28

Re: Oljeaktig seboré. Er det noen kur og kurert?

Anya 24. juni 2012, 00:23

Jeg har brukt urter (ringblomst, salvie, nesle, snor, celandine, hestehale, eikebark, kamille, rosmarin, etc.) i 1,5 år. Nesten hver dag. Dessverre la jeg ikke merke til effekten.

Re: Oljeaktig seboré. Er det noen kur og kurert?

marisha 24. juni 2012, 08:50

Re: Oljeaktig seboré. Er det noen kur og kurert?

Evgenika 24. juni 2012, kl 10:56

Enig 100%!

Re: Oljeaktig seboré. Er det noen kur og kurert?

Belorusochka 24. juni 2012 11:37

Rotokan for håranmeldelser

Anmeldelser om Rotokan

50

4 - 0

tretti

20

ti

  • lav pris;
  • høy medikamenteffektivitet
  • Pris
  • naturlig sammensetning av forskjellige urteinfusjoner
  • med vanlig skylling hjelper mye
  • De er ikke her

Halssykdommer har plaget meg veldig lenge siden barndommen, så i løpet av denne tiden har et stort antall forskjellige stoffer blitt prøvd.
Noen hjalp en stund, andre hjalp ikke i det hele tatt.
Ganske mange forskjellige leger, høye kategorier ble bestått, men bare en rådet meg til å bruke et så enkelt, rimelig og billig verktøy.
Først trodde jeg ikke engang at det på en eller annen måte kunne hjelpe, men jeg kjøpte det - prisen er latterlig.

Så selve stoffet kommer vanligvis i en pakke, hetteglasset er ikke stort, laget av mørkt glass, så når det lagres, bør det fjernes fra solens stråler og helst på et kjølig sted.

Sammensetning:
Midlet er naturlig, det inneholder bare tinktur av medisinske urter, som - medisinske kamilleblomster - som takler betennelse, kan fjerne smerter ved svelging; calendula - har en kraftig helbredende effekt, lindrer også betennelse; ryllik blomster - det er i stand til å reparere vev.

Indikasjoner:
Verktøyet brukes ikke bare for behandling av angina, men er også i stand til å lindre den akutte fasen av kronisk faryngitt, betennelse i mandlene, ofte foreskrevet for influensa, for sykdommer i tannkjøttet og tennene, mange tannleger anbefaler å skylle med en liten løsning.
Men dette er ikke all bruk av et slikt naturlig stoff - det er ofte foreskrevet for problemer i mage-tarmkanalen, siden sammensetningen inneholder ryllik.

Applikasjon:
Det bør brukes basert på det eksisterende problemet. Det anbefales å konsultere lege.
For behandling av faryngitt bruker jeg alltid denne måten - til et halvt glass varmt vann, tilsett en spiseskje (eller to - det avhenger av alvorlighetsgraden av sår hals) - rør og gurgle. Jeg glemmer ikke å gjøre dette 2-3 ganger om dagen, i løpet av 7-10 dager.
Hvis halsen passerer og ikke lenger minner om seg selv, er det best å gjøre profylakse etter 2 uker, skyll i et par dager.

Produktet koster rundt 50 rubler for øyeblikket, det har en helt naturlig sammensetning og en utmerket effekt, så selvfølgelig anbefaler jeg det til alle.

Rotokan - et effektivt middel mot kviser

I kosmetologi brukes Rotokan ofte mot kviser. Legemidlet er et naturlig og trygt middel som inkluderer urteingredienser. I løpet av behandlingen har Rotokan en positiv effekt på ansiktshuden, og eliminerer effektivt utslett og inflammasjonsfokus..

Sammensetning og form for frigjøring

Legemidlet er tilgjengelig i form av en terapeutisk løsning med forskjellige volumer. På apoteket kan du kjøpe flasker på 25, 50 og 100 ml..

Legemidlet inneholder:

  • ringblomst;
  • farmasøytisk kamille;
  • ryllik;
  • etanol.

Det vandige-alkoholholdige ekstraktet har en brunbrun farge med en oransje fargetone og har en spesifikk aroma av ringblomst og kamille.

farmakologisk effekt

Rotokan er mye brukt i medisinsk praksis for å eliminere inflammatoriske sykdommer i munnhulen. Det er foreskrevet hvis:

  • periodontitt;
  • tannkjøttsykdom;
  • aftal eller erosiv stomatitt;
  • ulcerøs nekrotisk vevsskade;
  • gingivitt;
  • dental alveolære infeksjoner.

Verktøyet brukes til behandling av betennelse i nasopharynx og mage-tarmkanalen. Legemidlet er inkludert i den komplekse behandlingen av følgende sykdommer:

  • gastritt med lav surhet;
  • kolitt og enterokolitt;
  • gastroduodenitt;
  • betennelse i galleblæren;
  • dyspeptiske lidelser;
  • irritabel tarm-syndrom.

Legemidlet injiseres i inhalasjonsløsninger ved behandling av akutte luftveissykdommer, bronkitt og trakeitt. En slik behandlingsprosedyre hjelper til med å eliminere et hosteanfall og har en gunstig effekt på kroppen og øker forsvaret..

I dermatologi og kosmetologi brukes Rotokan som et antiseptisk og betennelsesdempende middel. Det hjelper til med å reparere hudskader:

  • skrubbsår;
  • små sprekker;
  • magesår;
  • kviser;
  • kviser;
  • mindre forbrenninger;
  • riper etter insektbitt.

Effekten av medikamentell behandling skyldes egenskapene til komponentene:

  1. Calendula. Den har en utpreget bakteriedrepende effekt og kjemper mot patogen mikroflora. Når den påføres, lindrer smerte, styrker immunforsvaret, helbreder sår og reduserer betennelse.
  2. Kamille. Den har desinfiserende, smertestillende og snerpende egenskaper. Reduserer sannsynligheten for å utvikle en allergisk reaksjon. Gir antiinflammatorisk effekt.
  3. Ryllik. Helbreder sår. Achillein i sammensetningen hjelper til med å stoppe blødning, både ekstern og intern. Planten gir antimikrobiell og allergivenlig virkning. Normaliserer intracellulær metabolisme og forbedrer blodtilførselen til vev, noe som fører til eliminering av betennelse. Akselerasjon av regenereringsprosesser sikres ved innvirkning av tanniner og essensielle oljer.
  4. Etanol. Innholdet i løsningen er omtrent 35%. Verktøyet fungerer ikke bare som løsemiddel og konserveringsmiddel, og bevarer de verdifulle egenskapene til plantematerialer, men fungerer også som et antiseptisk middel..

I kosmetologi fører medikamentell behandling til mange positive effekter:

  • patogene bakterier ødelegges og epidermis desinfiseres, som et resultat av at årsakene til kviser elimineres;
  • betennelse i huden passerer;
  • elastisiteten øker;
  • kvisen er tørket;
  • smertefølelser avtar;
  • sår leges raskt;
  • forbedrer blodstrømmen og metabolske prosesser.

Under Rotokan-behandlingen blir dermis mindre fet, kløe og irritasjon lindres. På kort tid forbedres hudtilstanden, den får et sunt og attraktivt utseende.

Kontraindikasjoner

Det er en rekke begrensninger på bruken av et terapeutisk middel. Ved ekstern og lokal bruk er hovedkontraindikasjonen individuell intoleranse mot komponentene, noe som fører til utvikling av en allergisk reaksjon.

Oral administrering av Rotokan anbefales ikke hvis du har:

  • alvorlig nyre- og leverdysfunksjon
  • kronisk alkoholisme;
  • hjerneskade.

Under graviditet og amming, bør du også slutte å bruke medisinen. Selv når du behandler huden, må du først konsultere legen din..

Instruksjoner for bruk

Reglene for bruk av vann-alkohol-ekstrakt av medisinske urter er forskjellige for forskjellige helseproblemer.

For å forberede preparatet for innånding, tas 5 ml Rotokan per 200 ml saltvann. En liten mengde av det resulterende produktet helles i en inhalator og pustes inn helbredende damper. Prosedyren utføres 3 ganger om dagen. De blir behandlet til symptomene på sykdommen er fullstendig eliminert.

Ved behandling av patologier i mage-tarmkanalen tas et alkoholholdig ekstrakt oralt. 5 ml av produktet fortynnes med 1 glass varmt kokende vann og drikkes en halv time før måltider 4 ganger om dagen. Det maksimale behandlingsforløpet er 21 dager.

Hvis løsningen tas i form av mikroclysters, 1 ts. ekstrakt oppløses i 200 ml kjølt kokt vann, og halvparten av den resulterende blandingen injiseres i endetarmen. Behandlingsvarighet - 5-7 dager.

For behandling av sykdommer i munnhulen brukes applikasjoner som holder i ca. 15 minutter, eller orale bad (1–2 minutter). Prosedyrene utføres opptil 3 ganger om dagen i 3-4 dager.

I kosmetologi brukes en løsning for å tørke ansiktet i ufortynnet og fortynnet form. Det anbefales å bruke et rent produkt punktvis, og bare behandle de berørte områdene. For behandling brukes en bomullspute som fuktes med ekstraktet og påføres kvise eller betent område. Det anbefales ikke å holde tampongen lenge, siden huden er veldig tørr og kan forårsake forbrenning eller irritasjon. Det er bedre å la tinkturen tørke, og deretter bli våt igjen..

For problematisk og fet hud, bruk den fortynnede blandingen som en tonic. De gni ansiktet 2 ganger om dagen.

Bivirkninger

I de fleste tilfeller tolereres Rotokan godt og har ingen bivirkninger. Men noen ganger er det en allergi, manifestert av hudutslett, kløe, hyperemi, ødem og til og med anafylaktisk sjokk.

Kostnaden for stoffet

Prisen på et terapeutisk middel er lav. Det varierer mellom 20–80 rubler. og avhenger av mengden av medisinoppløsningen i hetteglasset og produsenten.

Analoger

Hvis Rotokan av en eller annen grunn ikke er egnet for behandling av huden, kan den erstattes med strukturelt lignende midler som inkluderer de samme planteekstraktene. Disse stoffene inkluderer:

For terapi kan du bruke analoger med en annen sammensetning, men identisk terapeutisk handling. De mest etterspurte av dem er:

  1. Zerith. Legemidlet har antibakterielle, betennelsesdempende, tørkende og snerpende egenskaper. Medisinen er et kombinert middel som inneholder de aktive komponentene av sinkacetat og erytromycin, som blokkerer reproduksjon og vekst av bakterier, noe som fører til utslett, kviser og kviser. Sink eliminerer effektivt betennelse og øker lokal immunitet. Det har også en tørkeeffekt og reduserer talgproduksjonen.
  2. Salisylsyre. Produktet inneholder salisylsyre hentet fra pilbark. Det aktive stoffet har en skadelig effekt på patogene mikroorganismer og eliminerer betennelse. Det hjelper å bli kvitt hudormer, kviser, kviser og hudormer. Det er flere medikamentalternativer som inkluderer flere aktive ingredienser: svovel, sink.
  3. Levomikol. Salven inneholder metyluracil, som hjelper til med å akselerere cellemultiplikasjon og stimulerer dannelsen av leukocytter som bekjemper den inflammatoriske prosessen. Legemidlet har evnen til å trenge dypt inn i porene og huden og har en rask effekt. Etter 1 dag med behandling begynner kviser å avta i størrelse.
  4. Effezel. Et effektivt preparat for problemhud. Den aktive ingrediensen benzoylperoksid er et kraftig antimikrobielt middel som blokkerer den vitale aktiviteten til patogene bakterier. En annen 1 aktiv ingrediens, adapalen, har eksfolierende og betennelsesdempende egenskaper. Fordelene med Effizel - ingen utvikling av avhengighet til det og bruk av stoffet bare 1 gang per dag.
  5. Dalatsin. Den inneholder antibiotika clindamycin, som har et bredt spekter av handling. Medisinen brukes til å behandle ikke bare kviser og kviser, men koker også. Det aktive stoffet blokkerer vekst og reproduksjon av mikrober, eliminerer hyperemi, lindrer betennelse, helbreder og beroliger skadede hudområder. Antibiotika hjelper til med å gjenopprette normal funksjon av talgkjertlene, noe som fører til en forbedring av oksygenmetabolismen i vevet.

Valget av nødvendig terapeutisk middel bør utføres av en spesialist, med tanke på organismens individuelle egenskaper og alvorlighetsgraden av hudskader..

Anmeldelser

Marina, 27 år gammel, Perm

Rotokan alkoholløsning hjelper til med å bekjempe utslett på fet og problemhud. Jeg foretrekker dette middelet, fordi det er av naturlig opprinnelse og trygt for kroppen. Innimellom gjennomfører jeg behandlingskurs som kan redusere kviser og forbedre hudens utseende. Kostnaden for stoffet er lav, det kan kjøpes fritt på apoteket uten resept. Jeg anbefaler til alle som har lignende problemer.

Bogdana, 25 år, Tula

Hvis du velger mellom syntetiske og naturlige hudpleieprodukter, er det bedre å kjøpe Rotokan. Det er billig og enkelt å bruke. Den inneholder ekstrakter av medisinske urter som har antimikrobielle, betennelsesdempende og sårhelende effekter og som har en god effekt i kampen mot kviser og kviser..

Innen 1-2 dager registreres tegn på forbedring, de betente områdene tørker ut og blir usynlige, og ansiktshuden får et sunt utseende. Kan fortynnes og brukes som en rensende og desinfiserende løsning for ansiktet.

Tatiana, 34 år, Alushta

Rotokan er en god hjelper innen hudpleie. Bekjemper perfekt kviser og regenererer dermis. Hvorfor kjøpe dyre medisiner hvis de er effektive og rimelige? Tinkturen inneholder medisinske urter som raskt eliminerer betennelse, tørr fet hud og gjør den mer attraktiv. Metoden for påføring er praktisk og enkel. Jeg fukter en bomullspinne med produktet og bruker den på kvise i noen sekunder. Etter at produktet har tørket, gjentar jeg prosedyren igjen. Og det flere ganger om dagen.

Rotokan

Sammensetning

1 liter. trekke ut kontoer for:

  • calendula blomster i mengden 250 g.
  • kamilleblomster i mengde 500 g.
  • ryllik urt i mengden 250 g.
  • etylalkohol opptil 1000 ml.

Slipp skjema

Vandig-alkoholholdig ekstrakt, som påføres internt eller lokalt, i mørke glassflasker, 50 ml hver.

farmakologisk effekt

Legemidlet er laget av urteråvarer, har en antiseptisk, betennelsesdempende og hemostatisk effekt. Regenererer skadede slimhinner.

Instruksjoner for bruk av Rotokan Vilar informerer i tillegg om antispasmodisk handling.

Farmakodynamikk og farmakokinetikk

Indikasjoner for bruk

  • betennelsessykdommer i munnhulen (stomatitt, periodontitt, atrofisk ulcerøs gingivitt);
  • som en del av kombinasjonsbehandling for kronisk enteritt og enterokolitt, gastroduodenitt.

Kontraindikasjoner

Individuell intoleranse mot komponentene i stoffet, lever- og nyreskade, traumatisk hjerneskade, alkoholisme.

Bivirkninger

Kan forårsake allergiske reaksjoner.

Bruksanvisning for Rotokan (måte og dosering)

For lokal bruk 5 ml. ekstrakt oppløses i 1 glass varmt vann.

Hvordan ta for å behandle sykdommer i munnslimhinnen?

Orale bad brukes i 2 minutter og applikasjoner i opptil 20 minutter. Instruksjonene for Rotokan anbefaler at du utfører prosedyrene 3 ganger om dagen, i løpet av 2-5 dager.

Hvordan fortynne Rotokan for gurgling?

Fortynn løsningen med vann i forholdet 1:40, dvs. 1 ts i et glass vann (kokt og varmt).

Hvordan gurgle?

Prosedyrene utføres tre ganger om dagen til forbedringen begynner.

Hvordan brukes til gastroenterologiske sykdommer?

For oral administrering, bruk en løsning tilberedt i en andel på 1 ts. i et glass vann, som tas et halvt glass en halv time før måltider, eller etter - etter 60 minutter. Varigheten av kurset er 2-3 uker.

For rektale mikroklystere: bruk etter rensende klyster, i en mengde på 50-100 ml opptil 2 ganger om dagen. Varigheten av applikasjonen er 3-6 dager.

Metoden for påføring av forstøveren er ikke foreskrevet i instruksjonene, men basert på erfaringer fra leger og pasienter, er Rotokan mye brukt til innånding. Løsningen fremstilles med en hastighet på 5 ml ekstrakt per glass vann.
Innånding i en forstøver brukes til luftveissykdommer.

Overdose

Det er ingen rapporter om tilfeller av overdose.

Interaksjon

Salgsbetingelser

Lagringsforhold

På et kjølig mørkt sted.

Holdbarhet

spesielle instruksjoner

Legemidlet inneholder etylalkohol i seg selv, derfor begrenser bruken av Rotokan muligheten til å kontrollere transport og delta i arbeid knyttet til behovet for økt oppmerksomhet.

For barn

Kontraindisert under 18 år.

Under graviditet og amming

Anmeldelser om Rotokan

Det er gode anmeldelser om bruken av stoffet til forstøveren. Innånding under hoste fremmer sputumutslipp, bidrar til å fukte hosten. Prosedyren ble mye brukt både hos voksne og i barnas praksis. Til tross for kontraindikasjonene som er foreskrevet i instruksjonene for barn, er bruk av tinktur topisk til innånding, som et effektivt antiinflammatorisk middel mot hoste, populær blant mange foreldre.

Pasienter bruker aktivt gurgling med Rotokan mot angina. Legg merke til rask lindring og reduksjon av symptomer.

Det er kjent at medisinen har blitt utbredt i gynekologi i form av douching. På grunn av kombinasjonen av antiseptiske og betennelsesdempende effekter oppnås resultater i forskjellige betennelser.

Gurgling er mye brukt under graviditet i tilfelle sår hals, faryngitt, noe som gir gode resultater..

Legemidlet brukes i kosmetologi for kviser, vurderingene er positive. Mange jenter hevder at et slikt middel tørker og desinfiserer godt når det brukes lokalt, noe som reduserer rødhet og antall betennelseselementer..

Rotokan-pris hvor du kan kjøpe

Den gjennomsnittlige kostnaden i Russland er 33 rubler. i 50 ml. Rotokan Vilar i et volum på 25 ml kan kjøpes for 20 rubler og 50 ml - 48 rubler.

I Ukraina er prisen på Rotokan i gjennomsnitt 31 UAH. per flaske 55 ml.

Rotokan ® (Rotocanum ®)

Virkestoff:

Innhold

Farmakologisk gruppe

3D-bilder

Sammensetning og form for frigjøring

Et vandig-alkoholholdig ekstrakt fra en blanding av medisinske plantematerialer: kamilleblomster, ringblomst (ringblomster) og ryllikurt i forholdet 2: 1: 1; i mørke glassflasker på 50 ml.

Karakteristisk

Væske av mørk brun farge med en oransje fargetone, en merkelig lukt.

Metode for administrering og dosering

En vandig løsning brukes, tilberedt med en hastighet på 1 ts rotocan per 1 glass varmt kokt vann (med god toleranse kan konsentrasjonen økes til 3 ts).

Ved sykdommer i munnslimhinnen brukes rotocan-løsning ved påføring (15–20 min) eller skylling i munnen (1-2 min) 2-3 ganger om dagen i 2-5 dager.

Periodontal behandling utføres etter fjerning av tannplakk og curettage av patologiske gingivallommer. Tynne turunder, rikelig fuktet med rotocan-løsning, blir introdusert i tyggegummilommene i 20 minutter. Prosedyren utføres en gang om dagen, hver dag eller annenhver dag, bare 4-6 ganger.

I gastroenterologi brukes Rotokan internt og i mikroklystere. Inne - 1 / 3-1 / 2 glass løsning 30 minutter før måltider eller 40-60 minutter etter måltider 3-4 ganger om dagen. Kurs - 2-3 uker.

Mikroklystere med 50-100 ml oppløsning brukes etter rensende klyster 1-2 ganger om dagen. Kurs - 3-6 dager.

Oppbevaringsbetingelser for legemidlet Rotokan ®

Oppbevares utilgjengelig for barn.

Holdbarhet for legemidlet Rotokan ®

Ikke bruk etter utløpsdatoen som er trykt på pakken.

Instruksjoner for medisinsk bruk

Rotokan ®
Instruksjoner for medisinsk bruk - RU nr. LP-002102

Dato for siste endring: 25.02.2014

Doseringsform

Flytende ekstrakt for oral og lokal bruk

Sammensetning

For å få 1000 ml av stoffet, bruk:

Kamille blomster-500 g
Marigold blomster-250 g
Ryllik urt-250 g
Hjelpestoffer:
Etylalkohol (etanol) 40%-en tilstrekkelig mengde for å oppnå 1000 ml av legemidlet

Beskrivelse av doseringsformen

Væsken er mørk brun i fargen med en oransje fargetone og en spesifikk lukt. Under lagring kan sedimentet falle ut.

Farmakologisk gruppe

Urte anti-inflammatorisk middel

Farmakologiske (immunobiologiske) egenskaper

Har en lokal betennelsesdempende effekt, har hemostatiske og antispasmodiske egenskaper.

Indikasjoner

I tannbehandling: betennelsessykdommer i munnslimhinnen og periodontalt vev av forskjellige etiologier (aftaløs stomatitt, periodontitt, ulcerøs nekrotiserende gingivostomatitt).

I gastroenterologi: gastroduodenitt, kronisk enteritt og kolitt (i kompleks behandling).

Kontraindikasjoner

Overfølsomhet overfor stoffets komponenter, alvorlig nedsatt nyrefunksjon, leverdysfunksjon, alkoholisme, traumatisk hjerneskade, hjernesykdommer, graviditet, amming, alder opp til 18 år.

Svelging - glomerulonefritt, pyelonefritt.

Metode for administrering og dosering

Inne, lokalt, rektalt.

Rotokan brukes i form av en vandig løsning, som tilberedes før bruk ved å tilsette en teskje medikamentet til et glass varmt kokt vann. Hvis tolereres godt, kan dosen økes til 3 ts per glass vann.

For sykdommer i munnslimhinnen brukes legemiddelløsningen i form av applikasjoner (15-20 minutter) eller skylling (1-2 minutter) 2-3 ganger om dagen, i 2-5 dager. Behandling av periodontale sykdommer utføres etter fjerning av tannplakk og curettage av patologiske gingivallommer. Tynne turunder, rikelig fuktet med medikamentløsningen, injiseres i tyggegummilommene i 20 minutter. Prosedyren utføres en gang om dagen, hver dag eller annenhver dag, bare 4-6 ganger.

I gastroenterologi brukes legemidlet oralt og i mikroklystere (rektalt).

Inne, bruk 1 / 3-1 / 2 glass av en vandig oppløsning (60-100 ml) 30 minutter før måltider eller 40-60 minutter etter måltider, 3-4 ganger om dagen. Behandlingsforløpet er 2-3 uker.

Mikroklystere, 50-100 ml av en vandig løsning av stoffet, brukes etter rensende klyster 1-2 ganger om dagen. Behandlingsforløpet er 3-6 dager.

Bivirkninger

Allergiske reaksjoner er mulige.

Overdose

Til dags dato er det ikke registrert noen tilfeller av overdosering av narkotika.

Når du bruker stoffet i doser som overstiger de anbefalte, er svimmelhet, kvalme, oppkast mulig.

Hjelpetiltak: slutte å ta stoffet, symptomatisk behandling.

Interaksjon

spesielle instruksjoner

Preparatet inneholder minst 33% etylalkohol. I den maksimale daglige dosen av en vandig løsning oppnådd ved å tilsette 1 ts av legemidlet til et glass varmt kokt vann, er innholdet av absolutt etylalkohol ca. 3,2 g. I den maksimale daglige dosen av en vandig løsning oppnådd ved å tilsette 3 ts av stoffet til et glass varmt kokt vann, innholdet av absolutt etylalkohol er ca 9,5 g. Når du bruker stoffet inne, bør du avstå fra å delta i potensielt farlige aktiviteter som krever økt konsentrasjon av oppmerksomhet og hastighet av psykomotoriske reaksjoner (inkludert kjøring, arbeid med bevegelige mekanismer). Under lagring kan sedimentet falle ut. Det anbefales å riste innholdet i flasken før bruk..

Slipp skjema

Flytende ekstrakt for oral og lokal bruk.

25 ml, 50 ml i oransje glassdråpeflasker med skruehals.

25 ml, 50 ml, 90 ml, 100 ml eller 110 ml i hetteglass, oransje glasskrukker med skruehals. Hver flaske, dråpeflaske, krukke, sammen med instruksjoner for medisinsk bruk, legges i en pappeske. Den fulle teksten til instruksjonene for medisinsk bruk er tillatt å bruke på en pakke papp.

Hetteglass, dråpeflasker, krukker med like mange instruksjoner for medisinsk bruk legges i en gruppebeholder ("for sykehus").

Lagringsforhold

På et mørkt sted ved en temperatur på 8 til 25 ° С.

Oppbevares utilgjengelig for barn.

Holdbarhet

Ikke bruk etter utløpsdatoen.

Anmeldelser om stoffet Rotokan

Aktuelt muntlig ekstrakt, Evalar

Indikasjoner for bruk

Anmeldelser

Praktisk å gurgle.

Hjelper i behandlingen av angina. Riktignok liker ikke barnet å gurgle i halsen, jeg gir ham Tonsilotren hver 3. time. Ubehagelige symptomer som smerter ved svelging, tørrhet og betennelse forsvinner ganske bra.

En blanding av kamille og ringblomst. Det er praktisk når du er for lat til å brygge, filtrere, måle. Og det er billig, fordi det alltid er på lager i førstehjelpsutstyret. Skyll halsen eller lag et sitzbad for jenter fra bleieutslett.

Et sted 7-10 år gammel foreskrev en lege fra Semashko et behandlingsforløp for barnet. Stadig plaget av halsen. Vi redder oss bare med en rotokan, gurgler, helbreder veldig bra, allerede neste dag kan det hende at halsen ikke skader.

Diskusjon av stoffet Rotokan i notene til mødre

. og skyll munnen. Da kan du svelge den. Du kan kjøpe gjæret bakt melk eller naturlig yoghurt og skylle munnen. Jeg hadde et stort sår på tungen. Ingenting fungerte. Miramistins, Chlorhexedins og Rotocans. Parmesan hjalp.

ja, rotokan hjalp mye også!

For meg foreskrev en gravid terapeut Rotokan å skylle. Det er virkelig på alkohol, men det må fortynnes i vann og skylles. Det hjelper meg veldig.

. ellipta - fortynn en teskje i et halvt glass vann - dreper veldig godt bakterier, vel, skyll halsen med en nesten varm løsning av klorofyllipt (selv om det ikke gjør vondt). 2. Gurglet med rotokan fortynnet i vann 3. Gurglet med tantum-Verde 4. Jeg gjorde dampinnånding med brus / kamille / eukalyptus 5. Så varm melk + smør + en klype brus + honning 6. Hakket svart reddik i stykker med honning og så med jevne mellomrom den frigjorte saften 7. Jeg limte en pepperplast og gjorde sennepsplaster (men det er bedre å oppsøke lege) 8. Smurte brystet mitt med doktor mammas salve 9. Legen tillot 1 fane Mukaltin 3 r per dag 9. Også legen foreskrev å løse opp Imudon og Hyporamine tabletter (blader.

. det kan forårsake tone; fra hoste: hvis det ikke er feber, så innånding med aromatiske oljer av mynte, eukalyptus og thuja, sinekod, men vanlig mucaltin hjalp best; for halsen: gurgling (rotocan, furatsilin), halsspray tantum verde, aqualor og BIOPAROX (- veldig bra), hvis halsen er sår og "tørr", så hjalp en skje med vegetabilsk olje i munnen og suger godt. for nesen: et stort utvalg av spray og dråper, men ekte hjelp fra vask med delphin og igjen bioparoks, det er også mulig i nesen, det er en spesiell dyse. fra temperatur: paracetomol og panadol. Selv om Panadol er basert på parats-la, slår den av en eller annen grunn mer effektivt ned. Forresten sa terapeuten på LCD-skjermen det.

Rotokan - et naturlig middel mot kviser

Rotokan er en moderne urtemedisin. Nylig har det blitt brukt i økende grad i behandlingen av kviser, kviser og kviser..

Du kan kjøpe medisinen på ethvert apotek uten resept. Det som er viktigst er ikke et kosttilskudd (biologisk aktivt kosttilskudd), men et medikament som har mange positive anmeldelser på nettverket.

Sammensetning

Medisinen rotocan har en naturlig sammensetning som skiller den merkbart fra medisiner fra andre produsenter.

Legemidlet er basert på bare tre komponenter.

  • Blomster av calendula officinalis.
  • Kamille blomster.
  • Ryllik urt.

Alt dette er fylt med 40% alkohol. Vi kan si at rotocan er en alkoholholdig urtetinktur, selv om produsenten foretrekker et annet navn - et ekstrakt for inntak og for ekstern bruk..

farmakologisk effekt

Rotokan-løsning - et kombinert legemiddel av naturlig (urte) opprinnelse.

Når det brukes til medisinske formål, har det en lokal antiinflammatorisk, antiseptisk og hemostatisk (hemostatisk) effekt. Hjelper med å reparere skadede slimhinner.

Indikasjoner

Rotokan for kviser i ansiktet brukes relativt sjelden, selv om middelet allerede har tjent mange positive rangeringer i behandlingen av dette spesielle hudproblemet.

Rotokan brukes vanligvis innen tannbehandling. Blant de viktigste indikasjonene for bruk:

  • Aftøs stomatitt.
  • Periodontitt.
  • Magesår.
  • Nekrotiserende gingivostomatitt.
  • Fjerning av en tann.

I dette tilfellet kommer den antiinflammatoriske effekten av stoffet til nytte..

Rotokans instruksjon sier at middelet kan brukes i gastroenterologisk praksis..

Så for eksempel blir løsningen ofte foreskrevet i behandlingen av gastroduodenitt, enteritt og kolitt. Men bare som en adjuvant terapi mens du tar medisiner.

Hva annet brukes rotocan til? Dette avslutter listen over indikasjoner for bruk..

Noen bruksanvisninger inneholder informasjon om at stoffet kan brukes til å behandle langvarige ikke-helbredende sår hos eldre..

Rotokan-skjær. Dosering

Hvordan bruke Rotokan for kviser i ansiktet? Legemidlet brukes til vask om morgenen og kvelden. Hvordan fortynne medisinen riktig?

Startdosen er 5 ml (ca. 1 ts) per glass vann. Den resulterende løsningen bør vaske ansiktet ditt hvis du har kviser, kviser eller andre utslett.

Hvis det ikke var noen bivirkninger den første uken, kan dosen økes til 15 ml (tre teskjeer) også per glass vann. Vann bør tas varmt og helst kokt.

Den daglige dosen av rotokan tinktur vil være bare 15 ml, det vil si ikke mer enn 3 ts. Derfor, etter fortynning av infusjonen om morgenen og vask av ansiktet, kan den gjenværende væsken brukes om kvelden, og ikke fortynne en ny dose..

Maksimal daglig dose bør ikke overstige 30 ml eller 6 ts.

Rotokan-doseringen må følges veldig nøyaktig. Ellers kan du ikke få fordeler, men stor skade, selv om medisinen bare brukes til ekstern bruk..

Hvordan ellers kan du bruke medisinen rotokan du kan se på dette bildet.

Bivirkninger

Rotokan, som, i likhet med alle andre medisiner, har bruksanvisning, kan forårsake noen bivirkninger.

Blant dem er allergier mot en eller annen komponent av stoffet. I dette tilfellet bør du oppsøke lege og slutte å bruke medisinen..

Kontraindikasjoner

Hovedkontraindikasjonen for bruk av rotocan er graviditet, så vel som barn under 18 år.

Derfor har Rotokan ingen instruksjon for barn..

Dette skyldes det faktum at stoffet inneholder etylalkohol.

Rotokan skal heller ikke brukes under graviditet. Og dette gjelder ikke bare intern, men også ekstern bruk..

Andre kontraindikasjoner inkluderer:

  • Allergier og overfølsomhet overfor visse komponenter i stoffet.
  • Leverdysfunksjon.
  • Forstyrrelse av nyrefunksjonen.
  • Traumatisk hjerneskade.
  • Sykdommer i hjernen.
  • Alkoholisme.

Du kan ikke bruke stoffet rotocan og under amming av babyen.

Rotokan for kviser. Video

Analoger

Rotokan har ingen analoger i sammensetningen. Noen ganger, som medisiner med samme effekt, kan leger anbefale:

  1. Gel metrogil.
  2. Romazulan.

Det viser seg at uten råd fra en lege er det strengt kontraindisert å erstatte et middel med et annet. Rotokan kan kjøpes på ethvert apotek.

Siden medisinen er en innenlandsk produsent, vil den være rimelig for alle.

spesielle instruksjoner

Rist godt før bruk.

Ikke overskrid den angitte dosen.

Sørg for å konsultere en spesialist før du starter behandlingen.

ROTOKAN

Anmeldelser

Jeg har hatt problemer med tannkjøttet siden barndommen, noen ganger blir de betent, noen ganger blør de, så etter neste besøk hos tannlegen, rådet legen meg til å bruke Rotokan-middelet for å lindre betennelse. Rotokan består av naturlige ingredienser som ringblomst, kamille og ryllik. Alle har betennelsesdempende og toniske effekter. Jeg skyllet munnen med en løsning, som skrevet i instruksjonene, men det hadde liten effekt. Jeg måtte slutte å skylle og bruke tanngeler - så de hjalp virkelig.
Fordeler:
naturlig sammensetning, rimelig pris.
Ulemper:
stoffet hjelper svakt med betennelse.

Jenter, hei alle sammen, jeg skal fortelle deg hvordan vi ble behandlet for aftøs stomatitt. Datteren min tok en gang denne byaka fra barnehagen, og i tillegg til alle stoffene foreskrev legen Rotokan til oss. Først la jeg ikke merke til det, jeg anså det som en vanlig urtetinktur, men jeg tok feil, fordi effektiviteten til Rotokan virkelig overrasket meg.
Jeg begynner med en beskrivelse. Legemidlet inkluderer virkelig ekstrakter av medisinske urter - kamille, ringblomst og ryllik, tilført alkohol. Derfor bør Rotokan aldri brukes i sin rene form - du vil brenne slimhinnen og sår fra stomatitt vil være enda mer. Vi fortynnet en teskje av produktet i et glass varmt vann, og datteren min skyllet munnen flere ganger om dagen. Allerede på andre eller tredje dag var sårene renere, de begynte å gro, selv om ømheten fortsatt var bevart. Jeg må si med en gang at smaken til Rotokan er spesifikk, derfor må du kontrollere slik at barnet ikke spytter ut væsken når du skyller. Vi hadde slike forsøk . I løpet av 5-7 dager ble vi kvitt stomatitt takket være Rotokan.
Fordeler:
trygt preparat basert på naturlige ingredienser.
Ulemper:
spesifikk smak, liker ikke barna.

Hallo! Jeg vil gjerne dele min erfaring med å bruke et billig, men veldig effektivt middel mot forskjellige betennelsessykdommer. Rotokan er et urtepreparat som har en lokal antiinflammatorisk, antiseptisk effekt. Preparatet inneholder tre komponenter: kamille, ringblomst, ryllik. Jeg tror alle har hørt om de unike egenskapene til disse plantene. Sammen blir disse egenskapene enda mer effektive. Jeg bruker Rotokan i mange problem situasjoner. For eksempel har jeg ofte stomatitt. Tilsynelatende er årsaken feil bitt, jeg skader ofte kinnene og tungen. Rotokan hjelper meg å helbrede sårene, skylle i 2-3 dager og sårene gro. Forøvrig prøvde jeg også spesielle salver, men med dem tar helingsprosessen lenger tid. En gang la jeg merke til at tannkjøttet blør litt. Spa Rotokan. Gurgling med Rotokan hjelper også ved sår hals. For å være sikker legger jeg også noen dråper propolis-skjær i løsningen. Jeg elsket dette stoffet så mye at en gang prøvde jeg å spre det på en kvise i ansiktet mitt. Jeg har ikke blitt kvitt kviser så raskt. Alt jeg anbefaler Rotokan.
Fordeler:
Et effektivt og billig betennelsesdempende middel.
Ulemper:
jeg la ikke merke til det.

Rotokan reddet meg med hell i mitt fattige studentliv. Det var da billig, og den betennelsesdempende effekten var høy. Dessverre kommer ikke preparatet med målehetter eller skjeer, så jeg har alltid fortynnet det med vann. Jeg må si med en gang at følelsen av å svelge den resulterende suspensjonen ikke er for svak av hjertet, etter å ha tatt en fortynnet rotokan, brenner alt i halsen, baker og du føler deg i det minste som en ildpustende drage! Jeg vil virkelig skylle munnen, noe som ikke anbefales.
Til tross for en slik henrettelse, kan en sår hals i de tidligste stadiene av forkjølelse bli kurert takket være Rotokan på en, maks to dager! Hvis du starter sykdommen, takler rotocan fortsatt effektivt, bare over lengre tid.
Hun tok også til det på råd fra tannlegen, da tannkjøttet ble betent, fjerner han alle symptomene like raskt og effektivt.
Fordeler:
Lindrer effektivt betennelse, lav pris, økonomisk forbruk.
Ulemper:
Dårlig smak.

Rotokan

Rangering 4.4 / 5
Effektivitet
Priskvalitet
Bivirkninger

Rotocan: 11 legevurderinger, 15 pasientanmeldelser, bruksanvisninger, analoger, infografikk, 1 utgivelsesform.

Anmeldelser av leger om Rotokan

Vurdering 5,0 / 5
Effektivitet
Priskvalitet
Bivirkninger

Et effektivt medikament for behandling av tannkjøttsykdom, periodontal sykdom, orale slimhinner. Lindrer betennelse perfekt, lindrer smerte og hevelse. Egnet for munnbad og skylling etter tannekstraksjoner, tannimplantater og andre kirurgiske inngrep i munnhulen. Passer for voksne og barn over 3 år. Allergi mot noen komponenter er mulig.

Vurdering 5,0 / 5
Effektivitet
Priskvalitet
Bivirkninger

Rotokan er en billig fytopreparat med antiseptisk og betennelsesdempende aktivitet. Den har en regenerativ, det vil si en helbredende effekt. I min praksis foreskriver jeg pasienter for behandling av faryngitt, betennelse i mandlene av forskjellige etiologier og stomatitt for skylling.

Prisen på stoffet er rimelig, tilgjengelig på nesten alle apotek.

Vurdering 4.2 / 5
Effektivitet
Priskvalitet
Bivirkninger

En universell kombinasjon av de mest effektive fyto-antiseptiske midler, billig og skånsom mot slimhinner.

Det er ikke uvanlig at det er en allergi mot komponenter (spesielt kamille). Alkoholbase hos noen (spesielt eldre pasienter) kan forårsake tørre slimhinner med hyppig eller langvarig bruk.

Generelt er stoffet uerstattelig - på grunn av dets samsvar, hovedsakelig.

Vurdering 5,0 / 5
Effektivitet
Priskvalitet
Bivirkninger

Et rimelig produkt laget av naturlige ingredienser med en uttalt antimikrobiell og betennelsesdempende effekt. Det brukes til behandling av inflammatoriske sykdommer i munnslimhinnen, halsen.

Inneholder alkohol som kan forårsake tørrhet.

Et verktøy bevist gjennom årene. Prisen er lav og kvaliteten samsvarer. Bruk strengt etter bruksanvisningen.

Vurdering 4.2 / 5
Effektivitet
Priskvalitet
Bivirkninger

Innholdet er balansert. Rimelig pris, vil jeg til og med spesifisere - veldig demokratisk i forhold til analoger.

Alkoholform. Ikke egnet for alle. Spesifikk smak.

Et veldig gammelt medikament som brukes av nesten alle som er forbundet med øre, nese og hals. Inkludert tannleger - brukes til forskjellige former for stomatitt.

Vurdering 5,0 / 5
Effektivitet
Priskvalitet
Bivirkninger

Et gammelt godt og veletablert medikament, som den enkleste og enkleste måten å bruke mot betennelsessykdommer i munnhulen (gingivitt, periodontitt, stomatitt).

Det er ingen ulemper, det kan oppstå en svak midlertidig farging av tennene!

God og enkel å bruke, bevist gjennom årene!

Vurdering 5,0 / 5
Effektivitet
Priskvalitet
Bivirkninger

"Rotokan" brukes veldig ofte i ØNH-praksis og tannbehandling for sykdommer som stomatitt, betennelse i mandlene, faryngitt, betennelse i mandlene, etter skader i munnslimhinnen, fremmedlegemer i svelget og spiserøret. Kan brukes til barn fra 12 år. Prisen er ikke høy, kvaliteten tilsvarer.

Du kan ta dette legemidlet bare etter en legeundersøkelse..

Vurdering 4.2 / 5
Effektivitet
Priskvalitet
Bivirkninger

Et urtepreparat, brukt mot gingivitt, forskjellige betennelsessykdommer i munnhulen. Gjenoppretter raskt og effektivt skadede slimhinner. Har ikke en allergisk reaksjon. Tilgjengelig uten resept.

Den brukes i 10-14 dager, men resultatet er allerede synlig på 5. dag.

Rangering 2.5 / 5
Effektivitet
Priskvalitet
Bivirkninger

Hjelper med stomatitt, men det er også allergiske reaksjoner på stoffet.

Det er ingen velplanlagte kliniske studier av stoffets effektivitet og sikkerhet, det faktum at det er urtebetydende betyr ikke at det er helt trygt og "mer nyttig" enn andre antiseptiske midler for munnhulen.

Bruk instruksjonene nøye.

Vurdering 5,0 / 5
Effektivitet
Priskvalitet
Bivirkninger

Legemidlet er bra. Enkelt og pålitelig. Tre kjente plantekomponenter: kamille, ringblomst og ryllik. Den brukes mot stomatitt, betennelse i mandlene, betennelse i mandlene, slimhinneskader etc..

Naturlig forberedelse, lindrer betennelse godt og helbreder eventuelle lesjoner i munnhulen og svelget.

Vurdering 3.3 / 5
Effektivitet
Priskvalitet
Bivirkninger

Et godt preparat basert på naturlige ingredienser for behandling av inflammatoriske sykdommer i munnslimhinnen og halsen. Kan foreskrives når, av en eller annen grunn, klassiske antiseptika, for eksempel "klorheksidin", ikke er egnet.

Fungerer bra i behandlingen av ukompliserte former for stomatitt og faryngitt.

Pasientanmeldelser om Rotokan

Et utmerket og veldig effektivt preparat basert på medisinske naturlige urter, som indikerer legemidlets naturlige kvalitet. En relativt billig pris, men det viktigste er at vi for ikke så mye penger får et flott resultat. Etter enhver fest, selv om jeg spiser litt, begynner magen å bli kolikk, og puffer også opp. På apoteket anbefalte en farmasøyt å kjøpe stoffet Rotokan. Å si at jeg ikke angret på å kjøpe det, er å si ingenting. Jeg føler lettelse etter å ha spist som aldri før, noen ganger til og med når du spiser for mye, opplever du ikke så sterk belastning som før.

Rotokan er en av mine måter i medisinskapet. Jeg bruker "Rotokan" for gurgling, ettersom stoffet er alkoholbasert, jeg fortynner det med kokt vann 1/1. Babyen kjærtegner også halsen, vi har ingen allergier. Som et antiseptisk middel mot hals og friske sår er det for meg et uunnværlig middel, selv om det er en ganske banal sammensetning: kamille, ringblomst, ryllik. Det hjelper meg, lindrer vondt i halsen, renser slim i halsen godt. Godt urtemedisin mot betennelsesdempende virkning. En gang prøvde jeg å gjøre inhalasjoner med ham, men igjen fortynnet med vann, etter innånding ble nesen godt tørket.

"Rotokan" har alltid vært i medisinskapet vårt i omtrent et år. Jeg bruker en alkoholløsning. Til tross for dette er alle de mest nyttige urtene inkludert: ringblomst, kamille, ryllik. Siden barn blir syke ofte, ved det minste ubehag i halsen, bruker jeg det straks som en gurgle. En teskje er nok til et glass vann. Det smaker som et avkok av urter, og etter prosedyren gjenstår en behagelig aroma. Det er ingen bivirkninger. En god og billig medisin. Anbefale!

Jeg møtte "Rotokan" da visdomstannen ble fjernet. Operasjonen var vanskelig, siden tannen vokste under "hetten" - de kuttet tannkjøttet mitt og et stort sår dannet seg i munnen min. Tannkirurger anbefalte meg å skylle munnen med Rotokan, fordi den har en betennelsesdempende og desinfiserende effekt, i tillegg er det et planteekstrakt - i sammensetningen av naturlige urter. Legemidlet ble fortynnet i et glass varmt vann og skyllet i ca. 5 minutter. Såret leget seg på den femte dagen, men jeg fortsatte å skylle i et par dager for å være sikker. Veldig rimelig pris, naturlig sammensetning og hjelper med ondt i halsen.

Et veldig bra middel mot alle slags inflammatoriske prosesser i munnhulen. Det er billig. Lindrer betennelse, desinfiserer, demper smerter. Det er ingen kjemi i sammensetningen, noen urter er kamille, ryllik og ringblomst. Det hjelper meg når tannkjøttet blir betent, under vekst av visdomstenner, og også når halsen gjør vondt - det viktigste er ikke å glemme å skylle oftere. Noen ganger bruker jeg det som munnvann etter å ha pusset tennene. Det koster en krone, omtrent 40 rubler og er alltid i medisinskapet mitt hjemme. Det er nesten analogt med den dyre "Stomatofit". En venn av meg har mageproblemer, og hun tar Rotokan inn, hjelper med å lindre spasmer. Jeg lærte om dette middelet fra tannlegen min, som anbefalte det til meg for forebygging av orale sykdommer.

Hvis du velger mellom et kjemikalie og en naturlig medisin, er det bedre å foretrekke en medisin fra naturen. Disse inkluderer "Rotokan". Dette er en urtetinktur med alkohol. Mor hadde alvorlig stomatitt, sår over munnen. Ingen av stoffene hjalp virkelig før apoteket ga Rotokan råd. Etter 3 skyllinger kom merkbar lettelse, etter en uke var det ingen spor av sårene. Siden da er det alltid en god og billig medisin i familiemedisinskapet vårt, i tilfelle det er tilfelle..

Jeg vet ikke om deg, da jeg hadde problemer, tok jeg dette stoffet, og det hjalp meg ikke mye, selv om jeg er enig i at prisen er ganske liten. Generelt, som de sier, hvordan noen.

Jeg har kronisk betennelse i mandlene og jeg har alltid Rotokan hjemme. Hans pris er mer enn rimelig - opptil 20 rubler, nok til åtte skyllinger. Sammensetningen er helt naturlig. Du må oppbevare den i kjøleskapet, så jeg fortynner den før jeg skyller i varmt vann, etter å ha skylt i en halv time, ikke spis eller drikk noe.

Jeg brukte Rotokan for betennelse i tannkjøttet, fortynnet det med vann og skyllet det i henhold til instruksjonene. Etter to dager med skylling avtok betennelsen, tannkjøttet forsvant. Veldig enkel å bruke. Det er ikke nødvendig å brygge og insistere på urter, du kan ta dem med deg på jobb. Jeg er veldig fornøyd med resultatet, og prisen er ikke høy.

Jeg er enig med de forrige vurderingene, Rotokan er virkelig en veldig god medisin! Og viktigst av alt - prisen gleder seg! Helt billig! Min erfaring med Rotokan var kortvarig, men positiv. Brukes bare et par ganger, foreskrevet tannleger. Første gang etter at tannkjøttet ble kuttet, den andre etter at visdomstannen var fjernet og abscessen ble åpnet. Begge ganger foreskrev forskjellige spesialister dette middelet for meg. Tannkjøttet strammet seg raskt, blødde ikke. "Rotokan" er ganske behagelig å bruke (selvfølgelig i en fortynnet form), praktisk og enkel - du måler ut hvor mye du trenger, fortynner den i vann, og medisinen er klar til bruk. Jeg visste forresten ikke en gang at den kan brukes selv når det er problemer med halsen. Jeg vil definitivt prøve, fordi stoffet "Rotokan" er alltid tilgjengelig hjemme hos meg!

Halsen gjør ofte vondt, så det er alltid en flaske Rotokan hjemme. Jeg bruker den ved første tegn på ondt i halsen, blødende tannkjøtt og forkjølelse. Hvis du får sykdommen i tide, kan du gjøre med en skylling, men i tilfelle en alvorlig sykdom som angina brukes "Rotokan" som et hjelpestoff. I tillegg skyller jeg halsen med Rotokan-oppløsning etter å ha spist, dette tillater ikke matrester å samle seg i mandlene, noe som forhindrer betennelse (jeg gjør dette på anbefaling av Laura).

Rotokan har vært min frelser i mange år. Jeg bruker det på mors råd. Det er veldig billig, ikke bittert. Ofte bruker jeg det mot sår hals eller sår hals. Jeg fortynner den med vann og skyller ut all muken fra halsen. Når det var problemer med tannkjøttet, i komplekset av behandlingen som foreskrevet av legen, skyllet jeg også munnen min med Rotokan.

Jeg bruker Rotokan i ganske lang tid, fortynner den med varmt vann - jeg får en forsiktig desinfiserende antimikrobiell løsning for å vaske ansiktet, skylle munnhulen og halsen og inhalere. Bruken av dette naturlige, naturlige flytende ekstraktet gjør at jeg kan dempe de ubehagelige følelsene av inflammatoriske og krampeløsende prosesser..

Jeg har alltid Rotokan i førstehjelpsutstyret mitt hjemme, da jeg er fast eier av tannproblemer. Ethvert tannproblem er alltid lettet med denne medisinen. Legemidlet er urte, det er ingen kontraindikasjoner, bortsett fra individuell intoleranse. Jeg bruker 1 ts i en halv kopp varmt vann og skyll munnen ut i 10 minutter. Du trenger ikke å brygge, insistere og filtrere urter. Han takler tannkjøttbetennelse med et smell. Bare en lege kan takle pulpitt, men Rotokan kan også lindre smerten ved å vente litt. Utmerket, effektivt og billig verktøy.

Jeg vil gjerne dele erfaringene mine med å bruke Rotokan. Faktum er at dette er et naturlig preparat som inneholder ekstrakter av kamille, ringblomst og ryllik, og ingen kjemi. Da jeg etter å ha gått til tannlegen fikk stomatitt, hjalp Rotokan meg veldig. Du må oppløse 5 ml. trekk ut i et glass varmt vann og skyll munnen. Etter skylling i omtrent 30 minutter, bør du ikke spise eller drikke noe slik at medisinen virker lenger. Etter 4 dager gjensto ikke noe spor av problemet mitt. Prisen på Rotokan er ganske liten. Medisinen er verdig oppmerksomhet.

Slipp skjemaer

DoseringEmballasjeOppbevaringSalgHoldbarhet
25; 50; tretti; 100

Rotokan bruksanvisning

Kort beskrivelse

Rotokan (medisinske morgenfrueblomster (lat. Caléndula officinális) + kamilleblomster (lat. Matricāria chamomīlla) + ryllikurt (lat. Achilléa millefólium) er et tre-komponent urtemedisin som har en betennelsesdempende, antibakteriell og re-parasitisk effekt (akselererer utvinning av vev) Det brukes både eksternt og systemisk.Det har en helbredende effekt og hjelper til med å gjenopprette integriteten til slimhinnene.Det brukes hovedsakelig mot sykdommer i munnhulen til inflammatorisk oppstikk:

• aftøs betennelse i munnslimhinnen;

• betennelse i periodontalt vev;

• ulcerøs nekrotisk betennelse i munnhulen og tannkjøttet.

Et annet anvendelsesområde for Rotokan er gastroenterologi: legemidlet er inkludert i protokollene for behandling av betennelse i tolvfingertarmslimhinnen og magesylensonen, kronisk betennelse i tynntarmen, betennelse i tykktarmen. Har en doseringsform av en løsning. Ved behandling av inflammatoriske sykdommer i munnhulen fortynnes stoffet i vann og brukes ved applikasjoner til de berørte områdene eller orale bad. Hyppigheten av bruken er 2-3 ganger om dagen. Behandlingsforløpet er 2-5 dager. Ved behandling av periodontitt utføres instillasjon av medikamentet ved hjelp av turunda satt inn i hulrommet mellom tannen og tannkjøttet (dvs..

n. "Gum pocket"). Prosedyren utføres hver dag i 5-6 dager. Når det brukes i gastroenterologisk praksis, brukes Rotokan en halv time før et måltid eller etter samme tidsperiode etter det. Frekvens påføring - 3-4 ganger om dagen, behandlingsforløpet utføres innen 2-3 uker. En annen måte å administrere stoffet på, er i endetarmen gjennom klyster. Fremgangsmåten innledes med en rensende klyster. Behandlingsforløpet i dette tilfellet er 4-6 dager..

Rotokan er en mørk brun væske med en spesifikk lukt. Tilstedeværelsen av sediment er ikke et tegn på et legemiddel av dårlig kvalitet: før bruk må flasken ristes for å oppnå en homogen løsning. På grunn av sin urtetype har stoffet praktisk talt ingen klinisk signifikante bivirkninger. I sjeldne tilfeller kan allergiske reaksjoner oppstå. Den eneste kontraindikasjonen for bruk av Rotokan er individuell intoleranse mot noen av komponentene i stoffet. Tilfeller av overdose med Rotokan, samt akutt forgiftning med stoffet, er ikke rapportert. Legemidlet selges fra apotek uten resept fra lege. Det anbefales å oppbevare Rotokan på et kjølig sted (8-15 ° C), beskyttet mot direkte sollys.

Farmakologi

Det kombinerte preparatet av urteopprinnelse har en lokal betennelsesdempende, antiseptisk, hemostatisk effekt. Fremmer regenerering av skadede slimhinner.

Slipp skjema

Oral og aktuell ekstraktvæske1 l
ringblomst blomster250 g
kamille blomster500 g
ryllik urt250 g

50 ml - mørke glassflasker (1) - papppakker.
25 ml - mørke glassflasker (1) - papppakker.
110 ml - mørke glassflasker (1) - papppakker.

Dosering

Lokalt. 5 ml av løsningen fortynnes i 200 ml varmt vann. For sykdommer i munnslimhinnen brukes applikasjoner (15-20 minutter) eller orale bad (1-2 minutter), 2-3 ganger / dag, i 2-5 dager. Etter behandling av parodontitt, etter å ha fjernet tannstein og skrape ut patologiske tannkjøttlommer, injiseres tynne turundas i tannkjøttlommene i 20 minutter, fuktes rikelig med en løsning, daglig eller annenhver dag (4-6 ganger).

Inne - 1 / 3-1 / 2 glass (60-100 ml) løsning 30 minutter før måltider eller 40-60 minutter etter måltider, 3-4 ganger / dag. Behandlingsforløpet er 2-3 uker.

Mikroklyster: rektalt - 50-100 ml oppløsning etter rensende klyster 1-2 ganger / dag. Behandlingsforløpet er 3-6 dager.

Bivirkninger

Indikasjoner

Inflammatoriske sykdommer i munnhulen (aftaløs stomatitt, periodontitt, nekrotiserende ulcerøs gingivostomatitt).

I gastroenterologi (som en del av kombinasjonsterapi): gastroduodenitt, kronisk enteritt og kolitt.