Spregal med demodikose

Mange må takle kviser i ansiktet. Oftest kommer kosmetikk mot kviser basert på antibakterielle komponenter til unnsetning. Hvis behandling i en uke eller mer ikke gir et positivt resultat, må du ta kontakt med en spesialist på nytt. Det er mulig at utslett er en konsekvens av demodikose.

Hva er denne plagen?

Hvis kroppens forsvar fungerer normalt, kan ikke mikroorganismen formere seg raskt. Overhuden forblir intakt. Med en reduksjon i immunitet aktiveres Demodex. Pasienten utvikler ubehagelige symptomer som kløe, rødhet, små utslett på huden.

Ulike faktorer kan provosere utviklingen av sykdommen..

Disse inkluderer:

  • overarbeid;
  • understreke;
  • overdreven inntak av søtsaker og kaffe;
  • sykdommer i mage-tarmkanalen;
  • kroniske inflammatoriske prosesser i kroppen;
  • lidenskap for solarium.

Demodectic skabb har mange likheter med scabies. I begge tilfeller er betennelsen forårsaket av flåtten. Derfor er terapien av sykdommer veldig lik. For å kvitte seg med ubehagelige manifestasjoner, er det nødvendig å handle direkte på grunnårsaken - demodexmidd. Gode ​​resultater oppnås med stoffet Spregal. Det brukes som en del av den komplekse terapien av sykdommen..

Grunnleggende informasjon om stoffet

Legemidlet er tilgjengelig i form av en aerosol for ekstern bruk. Påvirkningen på de berørte områdene utføres med en lysegul løsning. De aktive ingrediensene er esdepalletrin og piperonylbutoksid. I tillegg inneholder preparatet stoffer som dietylenglykolmonoetyleter, makroglyserider, etanol.

Hovedkomponentene har en skadelig effekt på flått som forårsaker betennelse og kløe. Piperonylbutoksid fremmer forstyrrelse av metabolismen av insektnervecellemembraner, esdepalletrin forhindrer reproduksjon av dem. På grunn av dette reduseres de negative symptomene på sykdommen umiddelbart etter oppstart av terapi for demodikose. Begge aktive ingrediensene blokkerer de beskyttende enzymene som utskilles av insekter. Det er disse enzymene som påvirker epidermis negativt, forårsaker kløe og rødhet..

Legemidlet kan forskrives både for demodikose og skabb. Det anbefales ikke å starte behandlingen på egen hånd. Spregal har en rekke kontraindikasjoner. Først og fremst er dette bronkialastma og obstruktiv bronkitt. De aktive ingrediensene kan provosere en forverring av pasientens tilstand. Du vil også måtte avbryte behandlingen i løpet av ammeperioden. Esdepalletrin kan overføres til et spedbarn med melk. Bruk av legemidlet i barndommen er tillatt, men behandlingen bør utføres utelukkende i henhold til barnelege. Under graviditet kan Spregal også brukes hvis den tiltenkte fordelen for moren oppveier den potensielle skade for fosteret..

I sjeldne tilfeller kan pasienter utvikle en allergisk reaksjon på stoffet. Hvis kløe og rødhet i huden bare intensiveres etter at behandlingen er startet, er det mulig at pasienten lider av overfølsomhet overfor en av komponentene i stoffet. I dette tilfellet er det absolutt umulig å fortsette å bruke aerosolen..

Hvordan bruke stoffet Spregal riktig?

For både demodikose og skabb anbefales det å starte behandlingen om kvelden. Faktum er at medisinen etter påføring skal forbli på huden i 12 timer. Du kan ikke vaske den av. Ballongen med stoffet må ristes grundig og påføres hele kroppen. Det anbefales å spraye aerosolen i en avstand på 20-30 cm fra overflaten for å fange et større område av kroppen. Du bør være forberedt på at den behandlede overflaten vil være klebrig i noen tid. Etter en stund er Spregal helt absorbert og forårsaker ikke ubehagelige opplevelser.

Eksperter anbefaler å behandle hele kroppen, uavhengig av hvor de berørte områdene ligger. For å gjøre dette, bør du først spre et teppe eller et håndkle på gulvet, stå på det naken og utføre aerosolbehandlingen. Spesiell oppmerksomhet bør rettes mot svingene på albuene og knærne, mellomromene mellom fingrene og tærne. Her akkumuleres som regel patogene midd i størst grad. Det bør tas i betraktning at Spregal kan påvirke slimhinnene negativt og forårsake en brennende følelse. Derfor skal legemidlet sprayes med ekstrem forsiktighet i kjønnsområdet og ansiktet..

Etter behandling av kroppen er det nødvendig å ta på deg pyjamas laget av naturlige materialer, bruk nytt sengetøy. For å unngå sekundær infeksjon anbefales det å rengjøre pasientens klær og seng nøye. Flåtten dør ved høye temperaturer. Derfor, hvis mulig, skal gjenstandene som den smittede personen kom i kontakt med behandles med kokende vann..

Demodektisk skabbebehandling bør også påvirke pasientens familiemedlemmer. Alle som bor i samme rom med pasienten skal sprayes, uavhengig av symptomer.

I de fleste tilfeller er det nok å utføre prosedyren en gang. Det bør tas i betraktning at pasienten kan ha negative symptomer på sykdommen (kløe og rødhet i huden) i en uke til, mens de allerede vil være mye mindre uttalt.

Hvis kløen ikke stopper etter 7-10 dager, bør du oppsøke hudlege igjen.

Ved demodikose hos nyfødte må Spregal spray brukes med ekstrem forsiktighet. Noen barneleger anbefaler å ikke spraye produktet, men å fukte en vattpinne i det. Med egoets hjelp behandles babyens kropp. Hvis det er nødvendig å bytte bleier hos den nyfødte, gjentas medisinebehandlingen.

Bivirkninger fra bruk av Spregal er som regel fraværende. I sjeldne tilfeller må man takle en svak brennende følelse umiddelbart etter påføring av aerosolen på huden. Ubehagelige opplevelser forsvinner innen 10-15 minutter.

Hvordan erstatte stoffet?

Hvis apoteket ikke kunne finne stoffet Spregal, vil hudlege tilby en kvalitetsanalog. Det er mange kremer og salver som påvirker tilstanden til patogene midd negativt, noe som forårsaker kløe og andre ubehagelige symptomer. En serie Demoxin-produkter er populær. En krem ​​som kan brukes på øyelokkene er spesielt praktisk. Tross alt er flåtten ofte lokalisert i dette området. Demoksinsjampo kan brukes i hodebunnen ikke bare for terapi, men også for å forhindre gjentakelse av sykdommen.

Benzylbenzoatsalve viser gode resultater i behandlingen av scabies og demodicosis. Legemidlet har praktisk talt ingen kontraindikasjoner. Det er ikke foreskrevet bare under graviditet og amming. I barndommen kan salven brukes etter 3 år. Behandlingen utføres overfladisk over hele kroppen før leggetid, som i tilfellet med Spregal-produktet.

Andre populære medisiner mot demodikose inkluderer: Metrogylgel, Svovelsalve, aversektinsalve osv. Alle legemidler er svært effektive, men du bør ikke bruke dem uten anbefaling fra en spesialist.

Funksjoner ved bruk av Spregal med demodikose

Av mangfoldet av eksterne midler bør effekten av stoffet Spregal i demodikose bemerkes. Det bekjemper ikke bare symptomene på sykdommen, men det er også trygt og praktisk å bruke..

  • 1 Hva er demodikose?
    • 1.1 Hvilke forhold provoserer utviklingen av sykdommen?
    • 1.2 Symptomer på demodikose
  • 2 Prinsipper for behandling av infeksjon
  • 3 De vanligste medisinene for Demodex-infeksjon
  • 4 Spregal
    • 4.1 Hvordan du bruker Spregal
    • 4.2 Hva er vurderingene av stoffet?

Hva er demodikose?

Demodectic mange er en hudsykdom forårsaket av en betinget patogen midd av slekten Demodex. Ifølge statistikk er omtrent 90% av mennesker bærere av denne parasitten..

Infiserte mennesker har ingen klager og symptomer på sykdommen, men under visse forhold begynner demodexmidd å utvikle seg og formere seg aktivt, noe som fører til at symptomer på sykdommen vises..

Hvilke forhold provoserer utviklingen av sykdommen?

Kronisk stress - forårsaker en reduksjon i immunitet, hormonell ubalanse og atferdsendringer. Alle disse faktorene provoserer reproduksjon og aktiv vital aktivitet av demodexmidd..

Feil pleie av ansiktshud - feil og uregelmessig rensing av ansiktshuden, bruk av fet kremer ikke for hudtype skaper gunstige forhold for flåttenes liv.

Endringer i hormonbalansen, som forekommer med patologi i skjoldbruskkjertelen og kjønnsorganene, så vel som stress, fører til en endring i normal metabolisme i kroppen og utvikling av sykdommen.

Dårlig ernæring - misbruk av fet mat, uregelmessig ernæring, bruk av stivelsesholdig mat, søtsaker og alkohol fører til en endring i hudens pH og skaper gunstige forhold for flåttens liv.

Sykdommer i mage-tarmkanalen - kolecystitt, gastritt, kolitt.

Symptomer på demodikose

Symptomene på sykdommen er varierte, noe som krever en integrert tilnærming til undersøkelse og behandling. Nedenfor er de vanligste symptomene pasienter opplever.

  • kviser
  • "Fettete" glans i ansiktet;
  • kløe og ønsket om å skrape huden i ansiktet;
  • rikelig peeling;
  • utseendet til et vaskulært nettverk (små kapillærer).

Prinsipper for infeksjonsbehandling

De grunnleggende prinsippene for behandling er å identifisere årsaken til sykdommen, eliminere den, normalisere hudens funksjon, og skape ugunstige forhold for flåttens liv.

Dermed bør behandlingen være omfattende og omfattende:

  1. Livsstilsendring.
  2. Behandling av samtidig patologi
  3. Hjemmehjelp

I sin tur innebærer livsstilsendring

  • normalisering av arbeids- og hvile-regimet;
  • unngå stress og nervøs belastning;
  • riktig balansert ernæring.

Endringer i kostholdet har en gunstig effekt på hudens tilstand. Krydret og fet mat kan stimulere talgproduksjonen og dermed øke hudens fetthet, noe som skaper gunstige forhold for flåtten..

De vanligste medisinene for Demodex-infeksjon

Midler som har en antiparasittisk effekt, brukes eksternt og internt. Legemidler til intern administrasjon inneholder hovedsakelig metronidazol eller dets analoger, siden det er disse medisinene som har antiparasittisk virkning..

Legemidler for ekstern bruk for behandling av demodikose, som ofte brukes:

  • Effezel;
  • metranidazol og dets analoger;
  • svovelbaserte salver;
  • Permetrinsalve;
  • sink salve;
  • Spregal.

Effezel - sammensetningen inneholder retinlignende stoffer som virker på prosesser for keratinisering (normal modning av epidermale celler) og reduserer produksjonen av talg. Effezel påvirker ikke den vitale aktiviteten til Demodex-krysset, men på grunn av det faktum at det lindrer betennelse, brukes Effezel i alvorlige stadier av Demodecosis som et ekstra middel.

Metranidazol og dets analoger. Det aktive stoffet har antiparasittisk aktivitet, det vil si at det dreper demodexmidd direkte. Salver som inneholder metranidazol - Trichopol, Metrogyl og andre.

Svovelbaserte preparater. Svovel har også en antiparasittisk effekt, og salver og geler basert på den er mye brukt i behandlingen av demodikose. Blant de svovelholdige salver er Yam-salve best kjent. Sammensetningen inkluderer i tillegg tjære, acetylsalisylsyre, terpentin.

Permetrinsalve - dreper det forårsakende middel for demodikose, trenger inn i flåtten og blokkerer nerveoverføringen av impulser. Etter en stund mister parasitten sin mobilitet og dør.

Sinksalve - reduserer betennelse, tørker opp fete områder i ansiktet og fremmer rask regenerering (gjenoppretting) av huden.

Spregal

Spregal er et kombinert preparat som inneholder esbiol og piperonil. Legemidlet er foreskrevet for behandling av demodikose og scabies. Begge sykdommene er forårsaket av flått: Demodecosis - Demodex folliculorum, scabies - Sarcoptes scabiei.

Esbiol er en nevrotoksisk gift for flått. Det blokkerer overføringen av nerveimpulser i flåttens kropp, noe som bidrar til dens død. Piperonid forbedrer den nevrotoksiske effekten av det første stoffet.

Hvordan du bruker Spregal

Det er nødvendig å bruke stoffet om kvelden på ren hud. For enkelhets skyld sprayes sprayen på en bomullspute og gnides grundig over ansiktet, uten å savne de berørte områdene.

Resten av huden på kroppen (rygg, bryst) som påvirkes av demodex behandles ved å spraye en spray i en avstand på 20-30 cm.

Noen flere anbefalinger å følge:

  • det er nødvendig å unngå å få Spregal spray på slimhinner, da dette kan forårsake hudirritasjon;
  • etter bruk av stoffet, kan du ikke ta et bad, dusj og vaske ansiktet ditt i 12 timer;
  • etter behandling med Spregal vil huden være klissete, du bør ikke bli våt og tørke preparatet av huden - denne følelsen vil passere over tid.

Fordelen med Spregal er ikke bare dens bekvemmelighet, men også dens sikkerhet. Behandling av demodikose hos nyfødte, også utført av Spregal.

Under graviditet bør bruk av legemidlet unngås, men i nødstilfeller, når fordelene for moren er høyere enn den potensielle risikoen for fosteret, kan den brukes.

I utgangspunktet tolereres Spregal veldig godt av pasienter. I sjeldne tilfeller forekommer allergiske reaksjoner.

Hva er anmeldelser om stoffet?

Bruk av Spregal fra demodikose er svært effektiv og praktisk. Dette fremgår av positive tilbakemeldinger fra pasienter. Bruk av Spregal i henhold til legens resept og å følge alle anbefalingene er effektivt mot symptomene på sykdommen.

Videoen er dedikert til de viktigste aktuelle medisinene mot demodikose:

I løpet av få dager etter bruk av Spregal avtar kløe og rødhet i ansiktshuden. En annen fordel er brukervennlighet - det er nok å utføre behandlingen bare 1 gang om dagen om kvelden.

Hvordan drepe et flått? Se videoen:

Behandling av demodikose i ansiktet bør være omfattende. Behandlingsvarigheten skal dekke alle livssyklusene til demodexmidd - dette vil bli kvitt sykdommen helt. Men det er også nødvendig å huske at i tillegg til bruk av eksterne midler, er det nødvendig å behandle menneskelige sykdommer.

Behandling av demodikose, Rosa lav, Eksem, Dermatitt, Kviser.

Navigasjonsmeny

  • Forum
  • Deltakere
  • regler
  • Søk
  • sjekk inn
  • Å komme inn

Egendefinerte lenker

  • Aktive emner

Brukerinformasjon

Spregal

Innlegg 1 til 30 av 1000

Del12010-04-18 13:25:00

  • Forfatter: Igbit
  • Aktivt medlem
  • Sted: Russland, Samara
  • Registrert: 2010-02-24
  • Invitasjoner: 0
  • Innlegg: 186
  • Respekt: ​​[+ 2 / -0]
  • Positivt: [+ 0 / -1]
  • Kjønn Mann
  • Alder: 37 [1982-10-07]

Behandlingsforløpet med Spregal. Dag nummer 01.

Så, i morges startet (!!). Inntrykkene er som følger:
Dampende: Jeg prøvde å dampe med "kompresser" - jeg setter meg ned ved siden av vasken, slår på varmt vann, urinerer et lite håndkle, vrir det ut.. press det til ansiktet mitt. Jeg teller ca 60 sekunder for meg selv (i løpet av denne tiden er det allerede avkjølt..), jeg urinerer / klemmer igjen og bruker igjen.. og så videre til vekkerklokken ringte at det var gått 30 minutter. Slitsomt. Venter kontinuerlig på at det skal avkjøles nå, pluss at hendene mine blir litt lei av å stadig presse på ansiktet mitt.. På kvelden vil jeg prøve alternativet "varm dusj". og i morgen morgen puster jeg over dampen. og velg den beste måten, ellers vil jeg veksle.
Lukt: Ingen!, I det minste - ingen ubehagelig, helt nøytral lukt eller til og med dens fullstendige fravær
Burning: For første gang gned jeg det ikke inn i øyelokkene mine, selv om jeg kunne ha vært det, men om kvelden vil jeg nok prøve det allerede, fordi jeg ikke la merke til en spesiell brennende følelse.. (Jeg hadde en opplevelse med en reseptbelagt baltushka.. så det brant så mye der..) men her vil alt være tålelig (vel, ifølge de første sensasjonene), med mindre de selvfølgelig solgte meg en falsk på apoteket.
Ettersmak: Litt mer enn to timer har gått siden påføringen.. det er en følelse av at noe har blitt påført ansiktet, men
Jeg vil til og med kalle det "en hyggelig følelse av friskhet"
Eksterne manifestasjoner: Det er for tidlig for endringer, men jeg så så trist på meg selv for siste gang "normalt")) og.. nå venter jeg heroisk på at ting skal bli verre.. "På forhånd" Jeg er mentalt klar for synsforringelse.. la oss se når "skrekken" starter ((
Hvis noe - jeg vil rope her, ikke bytt))

Redigert av Igbit (2010-04-18 13:25:43)

Del22010-04-18 14:17:23

  • Forfatter: Nettle
  • Administrator
  • Sted: Ukraina Odessa
  • Registrert: 2008-08-02
  • Invitasjoner: 0
  • Innlegg: 1058
  • Respekt: ​​[+ 11 / -0]
  • Positivt: [+ 6 / -0]
  • Kvinnelig kjønn
  • Alder: 36 [1983-09-01]

flyttet meldingen til et eget emne.

Del32010-04-18 14:33:21

  • Forfatter: Vitaliy E.
  • Aktivt medlem
  • Sted: Penza-regionen
  • Registrert: 2008-11-27
  • Invitasjoner: 0
  • Innlegg: 107
  • Respekt: ​​[+ 2 / -0]
  • Positivt: [+ 2 / -0]
  • Kjønn Mann
  • Alder: 36 [1984-05-17]

lykke til Igbit!

Del42010-04-18 23:28:07

  • Forfatter: ortodoks
  • Aktivt medlem
  • Registrert: 2009-10-31
  • Invitasjoner: 0
  • Innlegg: 604
  • Respekt: ​​[+ 5 / -1]
  • Positivt: [+ 0 / -0]
  • ICQ: 393224848

"Foreløpig" er jeg mentalt forberedt på visuell forringelse.. la oss se når "skrekken" starter ((Hvis noe, skal jeg rope her, ikke bytt))

Ikke forsvinn deg selv.
Og så har våre folk fra tid til annen depresjon, når alt er så ille at selv motvilje mot å kommunisere.
Vi er her, og husker - at det var slik for alle, og alt endte eller slutter - avhengig av tidsrammen.
Ingen hang i en dritt tilstand for alltid. resultatet, som de sier, er verdt det å lide.
Vel, jeg vet ikke - jeg hadde gjort det på nytt hvis det hadde skjedd. Selv som jeg husker - skal jeg skjelve.
Og mange sier det samme - hvis jeg visste [a] sikkert, ville jeg fortsatt bestemme meg.

Redigert av ortodoks (2010-08-27 18:29:51)

Del52010-04-19 10:38:22

  • Forfatter: Igbit
  • Aktivt medlem
  • Sted: Russland, Samara
  • Registrert: 2010-02-24
  • Invitasjoner: 0
  • Innlegg: 186
  • Respekt: ​​[+ 2 / -0]
  • Positivt: [+ 0 / -1]
  • Kjønn Mann
  • Alder: 37 [1982-10-07]

Behandlingsforløpet med Spregal. Dag nummer 02.

Allerede den andre dagen av behandlingen min er i full gang..)) For å skrive en slik ny:
Lukt: Jeg husket hva denne knapt merkbare Spregal-duften minner meg om - det er lukten av aerosol for å avlaste statisk stress,
du vet, de sprayer på klær slik at de ikke elektrifiserer.. dette er det samme.. en til en. Huden lukter ikke (ennå), de kontrollerer meg
Dampende: I går kveld og i morges prøvde jeg to "teknikker" for å få huden min til å svette:
1) Dusjkabinett (Vi går inn i dusjen, det vi trenger å vaske, så tar vi 30 minutter og... står dumt, med ansiktet vårt, vet du, i en strøm av varmt vann. Det er slitsomt, sååå, sannsynligvis av det faktum at jeg må våte hele kroppen min i varmt vann, og jeg ikke veldig vennlig med slik glød..)
Ulemper (-): For varmt (for meg), og når du må stå ett sted - tiden går i veldig lang tid..
Fordeler (+): Hele kroppen varmer opp, ikke bare ansiktet..
2) Vask (vasket, barbert, tatt med en krakk, dekket hele vasken med en kran med et stort håndkle.. slått på varmt vann.. og dykket under denne "baldakinen" som fotograf. Det mest, for meg, viste seg å være et enkelt "inkubasjon" -alternativ... sitter på en krakk.. svinger.. hode over vasken.. under pyramiden til et håndkle og tørre hender, men generelt er alt tørt.. bortsett fra det nødvendige.. - praktisk)
Ulemper (-): Kanskje ikke damp er så sterk oppvarming av huden sammenlignet med en direkte strøm av kokende vann.. og det er ikke kjent om det er kondens i ansiktet fra damp eller svette.. ikke klart
Fordeler (+): 30 minutter går lett (av mine tre metoder (komprimerer / dusj / vask), dette er det enkleste..)
Vanskeligheter: Det mest smertefulle (basert på min to-dagers erfaring) er "dampende" - en hel times liv om dagen.. vel, ingen steder å gå.. vi vil overvinne)))

Del62010-04-19 11:54:01

  • Forfatter: ortodoks
  • Aktivt medlem
  • Registrert: 2009-10-31
  • Invitasjoner: 0
  • Innlegg: 604
  • Respekt: ​​[+ 5 / -1]
  • Positivt: [+ 0 / -0]
  • ICQ: 393224848

og det er ikke kjent om det er kondens i ansiktet fra damp, om det er svette.. ikke klart

Hvis svetting fortsetter en stund etter avslutningen av prosedyren (tørk av og vent), blir alt gjort riktig.
For øyeblikket, rett før avkjøling og gni inn. Mottrykk suger alt inn. For ikke så lenge siden lærte jeg av en kollega at huden er i stand til å slippe fuktighet gjennom ikke bare porene, men også hele området, tilsynelatende fordi den fungerer bra.

Redigert av ortodoks (2010-04-19 11:54:31)

Del72010-04-19 13:50:19

  • Forfatter: Igbit
  • Aktivt medlem
  • Sted: Russland, Samara
  • Registrert: 2010-02-24
  • Invitasjoner: 0
  • Innlegg: 186
  • Respekt: ​​[+ 2 / -0]
  • Positivt: [+ 0 / -1]
  • Kjønn Mann
  • Alder: 37 [1982-10-07]

Hvis svetting fortsetter en stund etter at prosedyren er avsluttet (tørk den av og vent), blir alt gjort riktig.
For øyeblikket, rett før du kjøler ned og gnir.

Noe jeg tviler på at svetten fortsetter etter at jeg slutter å helle varmt vann på meg selv eller holder ansiktet mitt over dampen.. I kveld skal jeg prøve, raskt bli våt og se.. hmm.. men hvis ikke? Hvordan kan jeg da "fullføre" det.. Jeg vil ikke ta en varmere dusj lenger.. fortvilelsen er direkte.. ((
For øvrig la jeg alltid merke til "dårlig svetting" bak meg, du sitter i badstuen når.. de andre allerede strømmer over.. og jeg er tørr.. eller der spiller du basketball når.. ett lag er uten skjorter. også - fra flertallet renner det allerede vann.. og jeg.. vel, litt hvis. Dr. sho sa meg??

Redigert av Igbit (2010-04-19 14:03:23)

Del82010-04-19 15:53:18

  • Forfatter: Nettle
  • Administrator
  • Sted: Ukraina Odessa
  • Registrert: 2008-08-02
  • Invitasjoner: 0
  • Innlegg: 1058
  • Respekt: ​​[+ 11 / -0]
  • Positivt: [+ 6 / -0]
  • Kvinnelig kjønn
  • Alder: 36 [1983-09-01]

Igbit
svetting er ennå ikke den største ulempen. Drikk mer vann for å svette bedre.
Hvordan bruker du spregal.
Ører, nese, øyelokk?
ortodokse
hvordan har du det på kurset, bearbeidet du alt med spregal i nesen ?? Eller var det der som var begrenset til ansikt og øyne?

Del 92010-04-20 07:18:50

  • Forfatter: ortodoks
  • Aktivt medlem
  • Registrert: 2009-10-31
  • Invitasjoner: 0
  • Innlegg: 604
  • Respekt: ​​[+ 5 / -1]
  • Positivt: [+ 0 / -0]
  • ICQ: 393224848

Noe jeg tviler på at svettingen fortsetter etter at jeg slutter å helle varmt vann på meg selv eller holder ansiktet mitt over dampen.. I kveld skal jeg prøve, raskt bli våt og se.. hmm.. og hvis ikke? Hvordan kan jeg da "avslutte" da.. Jeg vil ikke engang ta en varmere dusj.. Jeg er bare fortvilet.. ((Forresten la jeg alltid merke til "dårlig svetting" bak meg, du sitter i badstuen når.. resten strømmer allerede over.. og jeg tørr.. eller der spiller du basketball når.. ett lag uten T-skjorter også - fra flertallet renner det allerede vann.. og jeg.. vel, litt hvis.??

Vel, Nettle sier riktig - du må drikke mer vann.
Og dessuten kommer den ikke med en gang, men bare sommeren er på nesen - det vil være en grunn til å øve.
Sørg for at det ikke er trekk i sjelen din.

Her er en boyancheg i emnet:

Medisinstudent ble undersøkt av professor Lagrant.
- Hva vil du gjøre hvis du trenger pasienten å svette godt? Spurte professoren.
- Jeg gir ham en sterk diaphoretikk.
- For eksempel?
- Varm te, bringebær, lime.
- Vel, og hvis det ikke fungerer?
- Jeg vil da ty til hjelp av flyktige oljer, eter.
- Og hvis dette ikke er nok?
- Jeg vil prøve kvikksølvpreparater.
- Og hvis det fortsatt ikke er noe?
"Jeg prøver å bruke salsaperel, safran," svarte studenten og børstet store svedråper fra pannen..
- Og hvis ikke dette er nok?
- Jeg sender pasienten for å bli undersøkt av deg.

Kanskje et ikke veldig varmt bad vil være bedre hvis du igjen unngår luftbevegelse på badet og ligger i et ufullstendig bad, slik at halvparten av vannmassen dekker..

Redigert av ortodoks (2010-04-20 07:21:11)

Del102010-04-20 09:30:00

  • Forfatter: Igbit
  • Aktivt medlem
  • Sted: Russland, Samara
  • Registrert: 2010-02-24
  • Invitasjoner: 0
  • Innlegg: 186
  • Respekt: ​​[+ 2 / -0]
  • Positivt: [+ 0 / -1]
  • Kjønn Mann
  • Alder: 37 [1982-10-07]

Behandlingsforløpet med Spregal. Dag nummer 03.

Ytterligere merknader under behandlingen:
Dampende: I går kveld testet jeg effektiviteten av metoden min for å svette "vasken" - på en foreslått ortodoks måte, etter 30 minutters oppvarming under et håndkle, la jeg raskt på ansiktet mitt med en papirserviett og så forhåpentligvis i speilet - SWEAT)) Utmerket, så gjør jeg det riktig! I tillegg la jeg intensiteten til strømmen av varmt vann inn i vasken, og trakk slangen ut av dusjkabinettet.. slik at vannet strømmer inn henholdsvis 2 ganger mer, blir rommet rundt vasken varmere opp og varmere "under kuppelen", og derfor vil jeg fra i kveld redusere tiden for dampende minutter innen 5. fordi med de siste endringene, svetter jeg allerede alt i det 20. minutt, så 25 er akkurat.
Påføringsområde: Etter å ha dampet, gnir jeg spregalen grundig (spray på håndflaten, ikke umiddelbart i ansiktet) i: ansikt, nakke og ører, ikke gni i neseborene.. vil du? Jeg bruker det også på øyelokkene.. men det fungerer ikke veldig bra, og jeg prøver å ikke komme inn i kantene på øyelokkene. Jeg har ikke hatt utslett i håret på mange år. Derfor gnir jeg det bare helt i begynnelsen av hårveksten "mellom ørene og under" - med andre ord inn i nakken med 3-4 centimeter under håret. (Å ja, - jeg har fortsatt bomullspinner dyppet i Corvalol, etter Spregal kjører jeg dem over øyenvippene, snurrer dem i nesen et par ganger, og så i dypet av ørene - jeg har dette fra forrige "Demalan" -kurs..)
Gni: Noe jeg ikke er sikker på med gni teknikken min.. kanskje jeg gnir for hardt og lenge? Det tar i gjennomsnitt 6-8 minutter før alt er absorbert. pluss i dag noe etter å ha gnidd i pannen og kinnene spylt.. fremdeles (så tidlig som 1,5 time) går ikke over.. - er dette normalt eller har jeg overdrevet det? Jeg søker også først på alle områder, og så gnir jeg i dem en etter en.. Kanskje på en eller annen måte gjør det?
Spregal forbruk: Hver prosedyre tar 4-5 glidelåser.. 1,5 sekunder hver.. er dette et tilstrekkelig volum? eller kanskje mye.. for det gjør vondt for "vått" viser det seg, noe som øker tiden for å gni inn til den er helt absorbert.. (totalt 270 pust per måned.. Jeg er redd boksen ikke vil være nok..)

Demodex. (min harde vei)

Jeg håper artikkelen min vil bidra til å beseire denne forferdelige infeksjonen. Hvor mye styrke, hvor mange nerver, tårer og skuffelser jeg gikk gjennom.

Her har jeg samlet alt jeg har gjort på meg selv i løpet av denne lange veien til seier (over 9 måneder). Ved prøving og feiling vant jeg.

Jeg vil bare ikke at noen skal bruke så mye tid på noe som ikke hjelper, jeg har sannsynligvis prøvd alt og analysert det i artikkelen min.

Gud forbyr noen å møte dette problemet i det hele tatt!

Så la oss starte (jeg skrev navnet på klinikkene for meg selv for å vite hvor mange institusjoner jeg besøkte):

Behandling av demodikose

Hudlege, hudlege

Diagnose - demodikose

Stopp Demodex såpe

Stopp Demodex ansiktskrem

Dropper "Stop Demodex"

Behandlingsforløpet er 1,5 måneder

Resultat - nei.

Klinikk "OLNIL", hudlege

Diagnose - allergodermatitt i ansiktet

Chatterbox: salisylsyre, vit. A, vit. E.

Behandlingskurs - 1 uke

Resultat - nei.

Levamisole - 1 tonn en gang i uken, to uker

Behandlingsforløpet er 2 uker

Resultat - nei.

Sodium thiosulfate - 10 injeksjoner intravenøst;

Aknestop salve (skinoren gel) (azelainsyre) - lokalt, daglig;

Behandlingsforløpet er 2 uker;

Resultat - nei.

Poliklinikk nr. 2, terapeut, allergiker

Diagnose - mistenkt demodikose

Pimafucort salve - daglig

Ketotifen - 1 tonn per natt

Behandlingsforløp - ikke spesifisert

Resultat - nei (etter to ukers bruk av stoffene).

Selvmedisinering

Diagnose - ukjent (mistenkt demodikose)

Svovelsalve 33% - daglig om natten.

Resultatet er en betydelig forbedring etter to ganger bruk. Imidlertid brant hun huden på kinnene. Behandlingen ble stoppet i 1 uke. Tilstanden ble verre. Ikke bruk svovelsalve over natten. Brenner alt helt! (inkludert demodex). Vær forsiktig med denne salven.

Benzylbenzoat - daglig 3-5 ganger om dagen

Trichopolum - 1 tonn 3 ganger om dagen - 10 dager, 1 tonn 2 ganger om dagen - 10 dager.

Behandlingsforløpet - til fullstendig utvinning

Resultatet er litt lettere, men veldig kriblende. Vanskelig å bære

Klinikk "Medissa"

Diagnose - kontaktdermatitt, rosacea, rosacea.

Behandling - de foreskrev ELOS foryngelsesprosedyrer (det ser ut til at jeg foreskriver disse prosedyrene uavhengig av diagnosen til alle )

Etter å ha forlatt ELOS-prosedyren ble de foreskrevet: Lokoid lipocrem og Jean Darcel ampuller for sensitiv hud.

Lokoid Lipokrem var ikke på apoteket, apotekeren tilbød et alternativ til Momezaton (påført en gang daglig om natten, til problemområdet)

Jeg påførte den en gang om natten - påføringsområdet ble hvitt skarpt (i utgangspunktet ble alle kinnene dusjet med rød kviser). Om morgenen, senior hevelse i hele ansiktet. Drosje... og igjen sykehuset.

Legens konklusjon - allergi mot sitrusfrukter eller honning (ingen kommentar).

Denne klinikken er over

Fullført all behandling. Sluttet å smøre alle sammen! Etter tre måneder begynte alt å gå av seg selv.

Skjønnhetssalong "Egypt"

Diagnosen er ikke lenger viktig for noen. Behandle effekten av behandlingen.

Behandling - regenererende masker av DANNE kosmetikk. En gang i uken - 4 uker

Hyaluronsyre og vitamininjeksjoner. (Jeg gjennomgikk bare én prosedyre, følelsene var ikke behagelige. Det var veldig vondt. Etter injeksjonene kan du ikke se på ansiktet ditt uten tårer (blåmerker, hevelse, rødhet og arr fra en sprøyte), noe jeg gjorde. Jeg bulet i to dager.

Resultat - huden gjenopplivet litt.

Konklusjon om behandling: Behandlingen av "Demodex" (eller det er ikke klart hva) varte i mer enn 9 måneder. Nå er det ikke en eneste kvise i ansiktet mitt, selv om det noen steder er arr som sannsynligvis bare er synlige for meg (eller jeg vil tro det). Nå gjør jeg meg klar for ansiktsoppgradering.

Jeg vil også si mine anmeldelser, likevel, svovelsalve taklet best oppgaven. Og Momezaton-kremen (selv om det var hevelse fra den) var det siste slaget mot denne forferdelige infeksjonen. Jeg tror at resultatet var synlig fra ham (til og med langt unna :))))

Hvordan behandle demodikose: anmeldelser av stoffet Spregal

Ifølge statistikk har 80% av mennesker demodex på huden - en midd som under visse forhold forårsaker kløe og utslett i form av flekker, kviser, kviser på forskjellige deler av menneskets hud. Denne smittsomme sykdommen overføres mellom mennesker gjennom direkte kontakt eller bruk av delte gjenstander. Det gir en person betydelig ubehag og krever en integrert tilnærming til terapi med involvering av leger med beslektede spesialiteter. Grunnlaget for behandlingen er antiprotozoale medikamenter, for eksempel inne i Metronidazol i tabletter, lokalt er et legemiddel basert på det Rosamet med demodikose foreskrevet parallelt med andre legemidler på anbefaling av en lege. Det er verdt å snakke om mer detaljert..

Hva er demodikose

Demodexmidd, som lever på huden til mange mennesker, er en normal symbiont av menneskekroppen. Den lever ved munnen av hårsekkene og talgkjertlene, og lever av deres sekreter. Denne midd er involvert i reguleringen av hudens pH, ødelegger en rekke skadelige bakterier som legger seg på overflaten av kroppen. De fleste har ikke problemer med det, men for noen forårsaker det en sykdom som er synlig ved første øyekast - dette er den klassiske kviser i ansiktet. Øyelokkene, haken, pannen, nesen og øyenbrynene blir oftest berørt..

Aktivering av et flått fører til intensiv reproduksjon, akkumulering av avfallsprodukter, endring i syre-base balanse i huden og utseendet på inflammatoriske områder, ofte er en sekundær infeksjon festet.

Dette kan skje når kroppens forsvar svekkes, noe som oppstår av forskjellige årsaker til en ekstern eller intern orden. For eksempel:

  • hyppige stressende situasjoner;
  • hypotermi eller overoppheting, inkludert overdreven isolasjon (solarium);
  • brudd på hormonbalansen i kroppen (graviditet, overgangsalder, ungdomsår);
  • lever i et ugunstig miljø;
  • tilstedeværelsen av kronisk patologi i mage-tarmkanalen, det endokrine systemet;
  • alkoholmisbruk og røyking;
  • langvarig bruk av hormonelle medisiner;
  • usunt kosthold, vitaminmangel, ubalansert kosthold.

Barn lider ikke av denne sykdommen; blant voksne, unge i ungdomsårene, så vel som eldre pasienter som lider av kroniske sykdommer, er mer utsatt. I sistnevnte tilfelle snakker vi om sekundær karakter av demodikose. Denne sykdomsformen forekommer ofte hos personer med eksisterende hudproblemer (rosacea, seborrhea, allergisk dermatitt). Hvis årsaken til aktivering av flåtten ikke er fastslått, er dette den primære demodikosen som oppstår på uendret hud hos friske mennesker..

Behandlingsprinsipper

Mange praktiske leger anser demodikose ikke som en sykdom, men som en patologisk tilstand i huden. Behandlingen utføres til pasienter som har klager (kløe, utslett, følelse av "skummel" i ansiktet), kliniske tegn er synlige for øyet, og mer enn 5 parasitter per 1 kvadrat cm hud ble funnet i analysen av skrap fra mistenkelige områder. Med andre ord, i diagnostikk er det ikke kvalitativ (påvisning av parasitten) som er viktig, men kvantitativ analyse i kombinasjon med en karakteristisk klinikk. I følge dermatologer er det mulig og nødvendig å kvitte seg med demodikose i ansiktet, men det er ikke verdt å behandle huden på nytt, siden fullstendig eliminering av flåtten vil forstyrre den naturlige balansen i mikroflora, skade barrierefunksjonen og øke følsomheten i huden. Behandling av demodikose vil være effektiv hvis legen samler inn en grundig historie fra pasientens ord før det startes, hva som gikk forverring av patologien (for eksempel stress, isolasjon, medisinering), om det er kroniske sykdommer, etc..

Svært ofte, når du utfører et kompleks av terapeutiske tiltak, er det nødvendig med konsultasjon av forskjellige spesialister - en endokrinolog, gastroenterolog, terapeut, øyelege.

Dermatologer foreskriver både systemiske legemidler og midler for ekstern bruk for demodikose, hvilke tabletter og salver du skal velge i hvert tilfelle, bestemmer legen, avhengig av sykdomsstadiet og varigheten.

Generelle prinsipper for terapi for demodikose:

  • det er nødvendig å velge riktig hudpleie for ansiktet - for å utelukke alle oljebaserte stoffer (krem, melk) som fôrer flåtten;
  • vask ansiktet ditt om morgenen og kvelden før du påfører produkter på huden;
  • bruk solkrem før du går utenfor;
  • lokale preparater - tradisjonelle midler for behandling av scabies har vist seg godt, for eksempel benzylbenzoat, Yam salve, Ichthyol, Birch tjære, Svovelsalve, samt preparater basert på azelainsyre (Skinoren, AcneStop) og andre midler;
  • systemiske medisiner - Metronidazol med demodikose er foreskrevet tradisjonelt inne og parallelt lokalt i form av Rosamet salve;
  • behandling av samtidige kroniske sykdommer.

Mest populære medisiner

Blant medisiner for ekstern og systemisk bruk er følgende medisiner oftest foreskrevet:

  1. Antiparasittiske legemidler - Trichopolum med demodikose (eller Metronidazol) brukes oralt i 10 dager, 1 tablett to ganger om dagen, under behandling er bruk av alkoholholdige midler forbudt. I avanserte og alvorlige tilfeller utvides behandlingsforløpet til en og en halv måned. Mindre ofte blir Ornidazol foreskrevet en gang for voksne i en dose på 1-1,5 g.
  2. Antibiotika for demodikose er foreskrevet i tilfelle en sekundær purulent infeksjon - Doxycycline eller Unidox inne i 10-14 dager. Zinerit brukes lokalt fra demodikose (den aktive ingrediensen er erytromycin), så vel som klorofyllipt (et ekstrakt fra eukalyptus med alkohol, effektivt for stafylokokkinfeksjon), Baziron gel (basert på benzoesyre).
  3. Lokale akardrepende midler (flåttdrepende midler) - svovelsalve to ganger om dagen, benzylbenzoat gnides tre ganger om dagen i huden, permetrin salve om natten, Spregal spray for demodikose påføres en gang.
  4. Dimexide for demodicosis brukes vanligvis i forbindelse med akaricide midler (for eksempel blandet med svovel), siden det er en god leder av medikamenter i de dype lagene av epidermis. I seg selv har det antiinflammatoriske, smertestillende, antioksidanteffekter. Det er produkter basert på Dimexidum - Amitrazin og Amitrazin plus.

Ved behandling av demodikose brukes vanligvis kombinasjoner av lokale medikamenter fra forskjellige grupper, for eksempel akaricider (svovelsyre eller permetrin salve), medisiner med trichopolum (Rosamet, Metrogyl gel), azelainsyrebaserte medisiner (Skinoren). Noen ganger foreskrives veterinærmedisiner som har vist seg å være effektive hos mennesker (se Aversectin Salve).

Spregal

Blant den nye generasjonen akaricider er Spregal i form av en aerosol veldig populær. Det er mye brukt til å behandle scabies og hodelus. Instruksjonene sier imidlertid at stoffet ikke skal sprayes i hodebunnen og ansiktet. Dette skyldes risikoen for at aerosol kommer inn i øynene, munnen og nesen. Derfor inneholder anmeldelser om Spregal fra demodikose motstridende informasjon, hovedsakelig er de forbundet med feil bruk av stoffet. Praktiske leger foreskriver dette middelet, forutsatt at pasienten overholder reglene for bruk..

For å behandle ansiktet må sprayen påføres en bomullspute og tørkes av huden med den, den sprayes på resten av områdene fra en avstand på 20 cm.

Det er best å gjøre dette om kvelden etter klokka 19 i et godt ventilert område borte fra brann. Før prosedyren må du rense ansiktet for smuss og støv. Etter påføring av produktet kan du ikke ta vannprosedyrer i 12 timer. Da må du vaske godt med rennende vann og såpe og skylle ansiktet. Ved utilsiktet svelging i munnen eller nesen, er det nødvendig å skylle dem grundig med vann, men det er bedre å unngå en slik situasjon for å unngå utvikling av bivirkninger. Røyking er ikke tillatt under behandling med Spregal. Noen ganger kan allergiske reaksjoner oppstå, som krever umiddelbar seponering av stoffet. Spregal er forbudt for bruk hos personer som lider av obstruktiv bronkitt eller astma under graviditet og amming.

Forebygging av demodikose består i betimelig behandling av inflammatoriske sykdommer på huden, så vel som kronisk patologi i fordøyelseskanalen og andre systemer. Grunnlaget for sunn hud er riktig ernæring, personlig hygiene og kroppspleie, og fraværet av dårlige vaner..

Denne videoen forteller den virkelige historien om en kur mot demodikose:

Effektiv behandling av demodikose

Demodectic mange er en utbredt parasittisk hudsykdom forårsaket av demodex folliculorum-midd. Parasitering av et lite antall flått er ofte asymptomatisk. Og under forhold som bidrar til reproduksjon, vises manifestasjoner av demodikose i form av betennelse i ansiktet. Rødhet, utslett av en annen art, peeling og kløe.

Hudbalanse endres

Demodektisk skabb opptrer ofte med hormonelle lidelser (mangel på eggstokkene, binyrene, skjoldbruskkjertelen), noe som provoserer en endring i den kvantitative sammensetningen av talg. Under overproduksjon og en reduksjon i de bakteriedrepende egenskapene til talg, aktiverer midd og annen patogen mikroflora i ansiktshuden deres aktivitet. PH i huden endres (alkalisering forekommer) og "fuktighetsfaktoren" i huden synker.

I denne forbindelse er det i behandlingen av huddemodikose nødvendig å bruke akaricider for å redusere middkolonier, og det er også viktig å foreskrive midler som reduserer utskillelsen av talg (seboregulatorer) og syrer for å gjenopprette det normale sure miljøet i huden (keratolytika bidrar til dette).

Huddemodikose: behandling. Generelle prinsipper

For vellykket behandling av huddemodikose, må følgende betingelser være oppfylt:

  • ødelegge flåttkolonien med akaricider;
  • eliminere gunstige forhold for opphold og reproduksjon av midd på huden ved å bruke seboregulatorer og keratolytika. Påfør antiseptisk og keratolytisk såpe med salisylsyre eller iktyolsåpe med salisylsyre;
  • undersøke og behandle sykdommer i indre organer og foci for kronisk infeksjon (betennelse i mandlene, karies), som er årsaken til utseendet på demodikose;
  • ekskluder varm, krydret, søt mat, fet, stekt mat, marinader og krydder som bidrar til produksjon av talg;
  • ekskluder ansiktsmassasje, ikke bruk skrubb, ikke press ut kviser - dette forårsaker spredning av sykdommen;
  • ikke bruk en nærende nattkrem som "mater" flåttpopulasjonen, vask ansiktet ditt med kjølig, ikke varmt vann!

Demodektisk såpe

Det enkleste og rimeligste alternativet er tjæresåpe, som er laget av naturlige ingredienser (bjørketjære). Den har betennelsesdempende, antiseptisk, antiparasittisk virkning. Skum ansiktet med såpe, vent 1-2 minutter og skyll huden grundig.

Mer effektiv er såpen fra Demodecosis "Manting" eller Demodex Complex. Denne helende såpen inneholder naturlige planteekstrakter, vitamin A og E. Den har en antibakteriell effekt, strammer porene, lindrer betennelse, irritasjon, kløe, reduserer oljighet..

Legemidler til behandling av demodikose

For ekstern behandling av huddemodikose brukes følgende grupper medikamenter:

  • Acaricidal medisiner som forårsaker død av flått: benzylbenzoat, permetrinsalve, Amitrazin, Amitrazin pluss, Spregal, gul kvikksølvsalve, aversektinsalve, sink og ichthyol salve.
  • Svovelpreparater: svovelsalve, Demoten gel.
  • Preparater for behandling av demodikose som inneholder metronidazol: Rosamet salve, Rozex, Metrogyl gel, Glycodem gel. Blant dem er Glycodem mer aktiv, siden den inneholder 5-7% metronidazol.
  • Keratolytika og seboregulatorer: azelainsyre og preparater basert på den (Skinoren gel, Azelik gel). Inkludering av syregeler i ordningen hjelper den dype penetrasjonen av andre medikamenter for demodikose i huden og hjelper til med å rense kanalene til talgkjertlene.

Når en sekundær infeksjon (purulent utslett, uttalt rødhet i huden) er festet, foreskrives eksterne antibiotika i form av geler - Duak, Dalatsin T, Fuziderm.

Effektiv behandling av demodikose innebærer utnevnelse av en kombinasjon av legemidler fra forskjellige grupper: akaricider, svovelpreparater, metronidazol, keratolytika med seboregulatorer. For eksempel permetrinsalve, svovelsalve, metrogilgel og Skinoren.

Dermatologer mener at midd har blitt motstandsdyktig mot mange medikamenter mot demodikose, som permetrin salve. Dette fører til at de leter etter nye medisiner for demodikose og til og med lånt i veterinærmedisin, for eksempel Amitrazin, YAM-salve, aversektinsalve, Ivermek og Amidel-geler..

Det bemerkes at mer effektiv behandling av demodikose observeres ved bruk av veterinære akaricidemidler. Behandlingsregimet vil se slik ut: amitrazin (amitrazin plus), metrogilgel (eller Glycodem gel), svovelsalve, Azelik gel (eller Skinoren). Amitrazin inneholder dimexide, som er en leder, så dette stoffet har høy gjennomtrengningsevne - dette er viktig for demodikose. Amitrazin-plus, i tillegg til Dimexide, inneholder dekametoksin, som også virker på patogen hudmikroflora.

Spregal fra demodikose - anmeldelser

Et relativt nytt medikament for behandling av scabies og demodicosis er Spregal aerosol for ekstern bruk. I TsNIKVI, Moskva, var 30 pasienter under observasjon. Spregal ble brukt 1-2 ganger daglig i 3-4 uker, avhengig av kliniske manifestasjoner. Basert på resultatene ble det konkludert: stoffet er et effektivt middel og kan brukes til behandling av demodikose.

Spregal vanner en tampong og gni produktet inn i de berørte områdene. Legemidlet tolereres godt av pasienter og forårsaker ikke bivirkninger. Påføring av spregal fra demodikose, som ofte er positive, kan forbedre hudtilstanden i 80% av tilfellene.

Demodektisk skabb. Trichopolum behandling

Effektiv behandling av demodikose gir et kurs på minst 1,5 måneder. Dette skyldes flåttens utviklingssyklus - etter 20-30 dager blir flåttens larver til en voksen, som påvirkes av akaricider. I tilfeller av avansert demodikose kan behandlingen være mer enn 1,5 måneder.

Noen ganger kan bare aktuell behandling hjelpe til med å bli kvitt flåtten, men dette er ikke så ofte. Hvis pasienten har demodikose, er behandling med Trichopolum (orale piller) tradisjonell, og det er foreskrevet til alle pasienter.

Spørsmålet om bruk av stoffet er imidlertid fortsatt kontroversielt. Ifølge noen er denne behandlingen ikke berettiget, siden midd har utviklet resistens mot stoffet, og den har blitt ineffektiv. Noen leger foreskriver Ornidazole.

Effektiviteten av anabasen av planten med demodikose

Søket etter nye rettsmidler for behandling av denne sykdommen stopper ikke, og nylig er uttrykket "anabasis - demodikose" blitt hørt. Skuddene til den bladløse anabasisanlegget inneholder alkaloider, som du vet, er dette giftige stoffer. 60% av alle alkaloider er anabazin, som har soppdrepende og antiparasittisk virkning. Alkaloid trenger dypt inn i huden og hårsekken.

Anabasis med demodikose påføres eksternt i form av en tinktur av vodka eller avkok. De berørte områdene av huden tørkes med vodka-skjær flere ganger om dagen, og buljongen brukes til kremer i ansiktet.

Hjelper anabasisanlegg med demodikose? Bedømme etter vurderingene, ja. Alle skriver at dette er et pålitelig middel mot demodikose og ikke engang forventet en så rask effekt. Forbedring observeres etter 2 dagers bruk. En fullstendig kur er notert i løpet av 2-3 uker..

Legemidlet for behandling av scabies Spregal Laboratoires OMEGA PHARMA FRANCE - gjennomgang

Spregal med demodikose? Det er ikke verdt det.

Og igjen, narkotika om demodikose er mitt sterke punkt i anmeldelser og mitt kors, som jeg trakk på ansikt skuldrene i mange år, hvor det var så vondt å se på seg selv i speilet. I dag vil vi vurdere Spregal.

Gjennomgangen vil være dårlig heller enn god. Og det er derfor.

Hvorfor du ikke bør bruke Spregal med demodikose. Min mening.

  1. Det er giftig! Også i form av en spray. Les nøye om stoffets sammensetning - Esbiol (esdepaletrin) og piperonylbutoksid. Den ene er vakrere enn den andre. Ja, den kan brukes som væske ved å drysse på en bomullspinne. Men dette vil ikke redusere toksisiteten, du vil ganske enkelt puste inn mindre nevrotoksiner, og huden vil fortsatt bli behandlet med ekte plantevernmidler. I tillegg er bruk av Spregal med en vattpinne sløsende, og prisen på stoffet er ikke den rimeligste - det koster 900 rubler.
  2. Det er kontraindisert for astmatikere, allergikere, bronkittlidende, ammende og personer med spesielt sensitiv hud. Det er morsomt! Fordi det er bruken av slike aggressive preparater som gjør huden overfølsom over tid - dette er fra min personlige erfaring. Og om pleiemateriell ikke så varmt - for ofte på grunn av hormonelle bølger er det etter fødsel at demodikose forverres.
  3. Han er stinkende.
  4. Det brenner huden. og i dette minner vi meg om benzylbenzoat, som jeg også opplevde i behandlingen av demodikose og som jeg heller ikke anbefaler!
  5. Det er dyrt. Eksterne medisiner basert på metronidazol virker ikke mindre effektivt, etter min erfaring, og de koster tre ganger mindre, selv når det gjelder behandlingsforløpet. Spesielt hvis Spregal brukes så trygt som mulig - pshik på bomullsull.
  6. Til slutt er det ikke så effektivt i demodikose. I det minste må de plaske så lenge de smøres med Metrogyl eller synthomycin eller svovelsalve. Så hva er poenget da, hvis det er mindre stinkende, mer godartede og billigere alternativer?! Spregal må brukes i 5-8 uker for å endelig kurere demodikose, fordi etter ødeleggelsen av voksne, må det fortsatt jobbes med et stort antall larver. Alt dette er så vanlige sannheter for meg nå at jeg noen ganger biter på leppene mine i frustrasjon, når jeg leser spørsmål fra de som har behov for narkotika i narkotika, og klager om ineffektiviteten og de høye kostnadene ved alle disse rare stoffene "mot demodikose".

Min personlige dom: Spregal er et medikament mot scabies, en annen parasittisk hudsykdom, som behandles i en uke eller to, maksimalt. Men ikke fra en spesifikk demodikose. som må leges i to til tre måneder, og til og med gjenta behandlingsforløp.

Nå vil jeg gå fra konklusjoner til selve gjennomgangen..

Min erfaring med å behandle demodikose med Spregal

De ga meg råd på forumet, jeg gikk og kjøpte det. Jeg tok den med hjem og begynte å plaske ansiktet mitt om kveldene. Om morgenen er det umulig - jeg jobber med folk, så sletter du ikke lukten. igjen, en feil. Det brenner, en infeksjon, huden blir rød, og etter en uke begynte det å dukke opp noen manifestasjoner som ligner på allergier - hun begynte å nyse, øynene vannet og rødmet. En til en som med vårurtikaria, når jeg har rhinitt og konjunktivitt fra bjørkeblomstring.

Vel nafig ham, bestemte jeg meg! Spregal døde av alderdommen trygt i skapet mitt, fordi ingen ble syke av skabb i huset. Og jeg er ferdig med min anmeldelse, og jeg forstår at objektivt sett ikke ser jeg noen fordeler i Spregal når det gjelder demodikose. Noen skumle aggressive dyre og stinkende kjemikalier! Jeg kan forstå at hvis bjørketjære stinker, er det fortsatt et naturlig produkt..

Generelt, bestem deg selv! Og jeg anbefaler kategorisk ikke at jeg gjør det veldig sjelden, tk. Jeg prøver vanligvis å beskrive alle fordeler og ulemper ved ethvert objekt i vurderingene mine.

Til slutt, for å forebygge forventede problemer i kommentarene, vil jeg gi en liste over de legemidlene som jeg anser som bare effektive i behandlingen av demodikose, fordi jeg var overbevist om dette fra min egen erfaring..